Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.3.2016.

Goksim

Četvrtak 17.3.2016.  

52 glasova

1. 1. B.Leverkusen - Villarreal (0:2)

2. 2. Manchester United - Liverpool (0:2)

3. 3. Sevilla - Basel (0:0)

Recommended Posts

Od mene danas laganini duplanje; Raonić-Monfils 1(1.35)

B.Leverkusen-Villareal +1,5(1.25)

Tottenham-B.Dortmund +1,5(1.20)

Raonić igra fantastično još od Australian Opena,već je pisano o tome kakav je igrač postao nakon promjene trenera,puno kompletniji i bolji igrač.

Monfils ove godine također igra dobro no on je imao dosta lakše protivnike od Raonića i to je velika razlika.

Raonić je dobivao redom dobre igrače,a od onih od kojih je gubio(TOP 10 igrači) uvijek je pružao više nego dobar otpor,sjetimo se AUS opena i meča sa Murrayem koji je vrlo lako mogao otići u korist Kanađanina no ozljeda je to spriječila.

Raonić u prošlom kolu izbacio Berdycha dok se Monfils lako obračunao sa Delbonisom.

Ove godine su se već susreli na već spominjanom AUS Openu i slavio je Raonić sa 3:1 u setovima,danas očekujem pobjedu Raonića jer je u boljoj formi,a i kvalitetniji je igrač te ova još jedna TOP 10 pobjeda mu je sigurna dodatno napunila samopouzdanje.

Prva utakmica završena 2:0 u korist Villareala što znači da Nijemci danas moraju napasti od prve minute,Villareal u gostima igra vrlo loše ove sezone,dok je za Leverkusen drugi dio sezone općenito loš.

Neprepoznatljiva momčad i ne igraju dobro nikako,kriza rezultata ih je uhvatila i traje već neko vrijeme,malo su popravili dojam u zadnjem kolu Bundeslige kada su pobijedili HSV 1:0.

Villareal je itekako kvalitetan i može biti jako opasan iz kontre i polukontre,s obzirom da Bayer mora napasti očekujem bar 1 gol nijemaca,a i Španjolaca..što se mene tiče može biti i 2:0 za jedne ili druge. :P

Kada su igrali prvu utakmicu pisao sam o njoj i tipovao GG što se nije dogodilo jer je Tottenham sa izmješanim sastavom totalno podbacio i bio je nemoćan u Dortmundu.

Danas opet očekujem jako otvorenu utakmicu,Tottenham nema što izgubiti,vrlo vjerojatno opet izmjiešan sastav,a ista situacija bi mogla biti kod Dortmunda jer svjesni su da imaju veliku prednost te da su ipak kvalitetniji po mom skromnom mišljenju.

Golova ne bi trebali nedostajati,bar 2 nek padnu i ja zadovoljan. :D

Izbaceni sastavi za utakmice od 19:00. Posle dugog razmisljanja odlucio sam se za 2 listica umesto samo 1. bet at home sa kliznim marginama nudi veoma dobar izbor pa moji listice idu ovako:

6AqaX.jpg

Na malo jaci ulog, 5/10, idem sa dublom na Bragu over 4.5 i Lazio over 3.5. O Bragi je manje vise sve receno, Bebek je jedan od najomiljenijih arbitra kod nas ljubitelja overa na kartone, tako da ovo uzimam bez razmisljanja. Lazio - Sparta P. takodje obecava dosta kartona, Rudy Buquet ima veoma dobar prosek, Sparta u gostima igra jako prljavo i kao sto Goks rece moze sama "zaraditi" 4 kartona. Lazio takodje nema previse povoljan rezultat, jedan gol Sparte je dovoljan da pomrsi racune. Over 3.5 bi moralo proci po svim standardima.

Drugi listic 2/10, tu sam zadrzao Bragu i Lazio samo povecao za karton vise. Bebek zna pokazati 6-7 kartona, a bet at home daje ubedljivo najvvise na over 5.5, cak 2.31. Lazio takodje po finoj kvoti. Ostalo Man Utd-Liverpool gde sudi Mazic. Previse je kritika na ostrvu upuceno na njegov racun, imace danas materijala za kartone, Man Utd ce biti vodjen velikom podrskom od publike i sigurno ce biti tenzija (ipak igraju protiv Liverpoola). I na kraju, Valencia-Bilbao over 4.5 po kvoti 1.56. Valencia sa nesto ofanzivnijim ali i mesanim sastavom. U prvoj su me samo oni zeznuli na kartone na 3 listica, ali sam gledao mec i bilo je stvarno tesko za igranje zbog kise i stanja terena. Danas je vreme puno bolje i bice sigurno kartona, pogotovo ako Valencia prva povede.

Sretno svima i nadam se da nastavljamo tradiciju "dobrih serija cetvrtkom" :)

KOŠARKA

ARGENTINA  Liga A

01:30 Quilmes – Olimpico  1 (1.75) 89:74 WINNN

Nadam se da nije problem što ovo postavljam pod današnji dan jer vidim da nije otvoren post za petak. Ponuda danas jako loša a pošto na moj listić nikad ne ide LP ili europska liga lopova, igram ove dvije utakmice ali s manjim rizikom što se uloga tiče.

Uglavnom gostujuća ekipa Olimpico drži vodeću poziciju u diviziji Zona Norte, igraju vrlo dobro obranu i po tom pitanju su najbolji u ligi. Domaća ekipa Quilmes je trenutno sedma u diviziji Zona Sur i „ganjaju“ to šesto mjesto za playoff, imaju izgledne šanse jer ne zaostaju puno za šestim Boca Juniors i imaju par utakmica manje. Ono što me najviše privuklo kod ovog susreta su njihovi međusobni susreti gdje su odigrali sedam susreta i uvijek je domaća ekipa pobjedila, tako da se nadam da bi se tradicija mogla nastaviti. Samo da dodam da je kvota u laganom padu na pobjedu domaće ekipe.

KOŠARKA

BRAZIL  NBB

00:00 Mogi – Paulistano  2 (2.05) 80:83 WINNN

Ovaj par ću uzeti s malo dozom opreza i neću forsirati. Radi se o dvoboju četvrte i treće ekipe na tablici i upravo ta dva mjesta osiguravaju direktno četvrtfinale u playoffu i izbjegavanje dodatnih utakmica u osmini finala. Ostalo je još par utakmica do kraja regularnog dijela i ne znam koliko će tu uopće biti nekog taktiziranja. Recimo peta Brasilia ima dvije utakmice više od ekipe Paulistano a tri više od ekipe Mogi. Gledano na tu stvar možda je Paulistano malo ugroženiji jer do kraja ima malo teži raspored, upravo ova utakmica pa poslije toga igraju protiv druge ekipe Bauru pa osme France te jedanaeste Sorocabane i sve te utakmice igraju u gostima, vrlo težak raspored za razliku od ekipe Mogi koja ima daleko lakši raspored, čak dvije utakmice s najlošijim ekipama. Tako da vidim ovdje možda veće zalaganje gostujuće ekipe a najviše zbog čega sam uzeo ovaj par to su njihovi međusobni susreti i po nekom redu trebala bi dobiti ekipa Paulistano.

NBB 2015/2016                                             

PAULISTANO          Mogi               84:75

NBB 2014/2015                                             

MOGI             Paulistano               88:77

Paulistano       MOGI                     74:76

NBB 2013/2014                                             

Mogi               PAULISTANO          66:79

PAULISTANO          Mogi               93:89

NBB 2012/2013                                             

Paulistano       MOGI                     67:77

MOGI             Paulistano               77:73

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Edit: Lost Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use