Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 14.3.2016.

Goksim

Ponedjeljak 14.03.2016.  

53 glasova

1. 1. Leicester - Newcastle Utd

• 1
      49
    • X
      4
    • 2
      0
  2. 2. Granada - Espanyol

• 1
      19
    • X
      29
    • 2
      5

Recommended Posts

Danas je slabija ponuda a i budući da slijedi Liga Prvaka ne treba forsirati.

Svakako najzanimljiviji biti će onaj susret na otoku:

Leicester - Newcastle

Newcastle igra daleko od imrpesivnog. Doveli su par pojačanja, ali do sad se nisu pokazali takvima. Osobno mislim da im treba još nešto vremena da se uklope, ali po prikazanom ove sezone Newcastle nebi smio ovdje napraviti iznenađenje.

A što reći o Leicesteru na koje je bio koeficijent 5.000 da će osvojiti Premiership, a danas su glavni favoriti. Sigurno najveća priča u povijesti Premiershipa, ako ga osvoje, a i po pitanju onoga da je u sportu stvarno sve moguće. Naravno i iz kladioničarske perspektive tu bi se moglo reći svašta, ali neću sada u tom smjeru...

Leicester nije bezveze prvi u Premierhsipu, a treba uzeti u obzir i da je Tottenham slavio, tako da je pobjeda danas imperativ. Igraju pred svojim navijačima i možete samo zamisliti kakava će atmsofera biti... Ekipa koja se je trebala boriti za opstanak ima jednu ruku na trofeju... Ipak do kraja je puno i utakmice kod kuće, pogotovo ovakve, moraju pobjeđivati. Mislim da će domaćini doslovno letjeti terenom, prepuni motiva, a zadnja kola prikazali su lijep napadački nogomet i ja ću im vjerovati.

Opcija da pobjeđuju jedno poluvrijeme sigurno je "najbolja opcija" ako se planira igrati na pobjedu Leicestera.

GB4tnbw.png

Goks samo da dodam da su "Svrake" dovele novog trenera pre neki dan, Rafu Beniteza. 

Granada v Espanyol

Dva tima koja se žestoko bore za opstanak, ipak onaj iz Barselone je u boljem položaju sa pet bodova više i sa dobrom tradicijom protiv domaćina iz Andaluzije. Ipak, Granada igra mnogo bolje otkad ih je preuzeo novi trener José González, dok sa druge strane Espanjol dolazi bez tri standardna prvotimca (Sanchez, Diop i Caicedo).

Granada win either half @1.61 bet365

Pošto tu ima dosta stručnjaka za kartone, što mislite danas over 3.5 na leicester i newcastle, ulog je velik ipak leicester ima šanse vratiti prednost na 5 bodova, a newcastle bi eventualnim bodovima mogao pobjeći iz zone ispadanja. Sudi Craig Pawson koji je tu negdje oko ovog prosjeka, a od zadnjih 6 tekmi čak je 5 išao preko. http://www.soccerbase.com/referees/referee.sd?referee_id=1045

Pošto tu ima dosta stručnjaka za kartone, što mislite danas over 3.5 na leicester i newcastle, ulog je velik ipak leicester ima šanse vratiti prednost na 5 bodova, a newcastle bi eventualnim bodovima mogao pobjeći iz zone ispadanja. Sudi Craig Pawson koji je tu negdje oko ovog prosjeka, a od zadnjih 6 tekmi čak je 5 išao preko. http://www.soccerbase.com/referees/referee.sd?referee_id=1045

Mišljenja san da bi trebalo granica je stvarno minimalna ,ja cu u bet365 kombi kartone korner match bet i da leicester uzima poluvrijeme barem jedno kvota 3.24 za neki lakši ulog

Pošto tu ima dosta stručnjaka za kartone, što mislite danas over 3.5 na leicester i newcastle, ulog je velik ipak leicester ima šanse vratiti prednost na 5 bodova, a newcastle bi eventualnim bodovima mogao pobjeći iz zone ispadanja. Sudi Craig Pawson koji je tu negdje oko ovog prosjeka, a od zadnjih 6 tekmi čak je 5 išao preko. http://www.soccerbase.com/referees/referee.sd?referee_id=1045

Leicester je karton doma zadnji put dobio 20.1.

Ne dobivaju bas kartone doma, a newcastle ima 3 kartona u zadnjih 5 tekmi. ali posto je newcastle promjenio trenera, Mogli bi oni malo zesce da se pokazu treneru, pa cak mozda i sami dodju do 4.

Al ja se nebi zaletavo nekim velikim ulozima

Od mene za danas par prijedloga uz kratka obrazloženja;Leicester-Newcastle    Newcastle +1,5(Newcastle ne gubi 2 razlike) 1.55

Berdych-Čorić 2:0(1.57)

Benfica-Tondela   Benfica 2+&1st to 3 corners(1.50)

Što se prve tekme tiče jako bitna utakmica za oba tima,sezona za pamćenje u Leicesteru dok je kod Newcastle-a skroz druga situacija,sezona za zaborav i jedna od gorih u povijesti kluba,borba za ostanak u Premiershipu traje i traje i kraj joj se ne nazire.

Već je pisano o ovom paru pa da ne duljim previše; Newcastle je doveo Beniteza i mislim da njegovo iskustvo i prije svega dokazivanje igrača pred novim trenerom može Newcastle izbaviti iz zone ispadanja.

Newcastle ima stvarno odlične pojedince,kvalitete ne nedostaje međutim očito je da ne igraju kao momčad i naravno fali im samopouzdanja pored niza loših rezultata.Vjerujem da ovdje Leicester može pobijediti ali minimalno jer očekujem jednu napetu utakmicu do samog kraja.

Čoriću svaka čast,pisao sam o njemu protiv Bellucija neki dan iako je dobio 2:0(6:2,6:2) Belluci je imao dosta break-lopti koje nije iskoristio,danas Berdych sa svojim moćnim arsenalom i iskustvom će sigurno znati iskoristiti te prilike protiv mladog Borne kojemu fali iskustva da bi napravio veće rezultate.

Čeh je izbacio povratnika Del-Potra  sa 2:0 i ovdje mu ždrijeb ide na ruku ipak je on TOP 10 igrač i ovakve mečeve još uvijek mora dobivati.

Susreli su se jednom prošle sezone i Berdych je slavio sa 6:3,6:2.

Orlovi nakon velikog uspjega u ligi prvaka dolaze opet na domaći teren boriti se za naslov prvaka.

Igraju odlično,rezultati su odlični i nakon onakve partije protiv Zenita gdje im je nedostajala cijela zadnja linija i nakon preokreta u završnici susreta sigurno su dodatno dobili na samopouzdanju.

Danas za protivnika imaju posljednju momčad prvenstva koja je praktički već ispala,nije im dugo trajala avantura u najjačoj Portugalskoj ligi jer nemaju tu kvalitetu,gube gdje stignu i imaju samo 2 pobjede u zadnjih 20 susreta te 15 poraza te su osvojili samo 13 bodova iz 25 utakmica uz gol razliku 21:43.

Benfica pobjedom opet sjeda na prvo mjesto i imala bi 2 boda više od drugog Sportinga.

Mislim da ne moram ni naglašavat važnost utakmice za Benficu i koliko im ova pobjeda donosi,atmosfera je sigurno odlično i mogla bi Tondela ovdje opasno stradati.

Pozdrav i sretno. :D

17:30  CBudejov(5,5)-SlaviaPr  vise  1,85

Meč dostojan nekoj dvoboja u Extraligi i po kvaliteti i po navijačima...Budjovice prosječno kući prati 6500 navijača,Motor je preuzeo navijače HC Mountfield koji su godinama igrali u Budjovicama pa su kao brend i klub prodani u Hradec.Imaju gotovo nevjerovatnih 30% iskorištenog igrača više pa ako je očivati da u prepunoj dvorani zbog pritiska navijača će biti isključenja golovi su realnost,plus ako se zna da je napad bio drugi u ligi po efikasnosti odmah nakon KladnaSlavia je treći napad regularnog dijela prvenstva,najveći sportski brend Češke u 2 ligi tako da o ciljevima ne treba filozofirati trenutni status ovog velikana je sramota,do rostera se vraća kapetan Kolarik koji sa 43 godine može biti dobar za igrača više ,ali ipak su godine tu pa i reakcije sporije za važnog beka 1 linijeMislim da se današnji meč neće moći dobiti bez 4 gola a to je over realan .
Ovo je analiza od prijatelja koji prati hokej a pogotovo češku ligu . 

Sretno svima

Benfica v Tondela U 5.5 Cards @ 2.00 Bet365

Kvota na Benficu je 1.10 šta bi značilo da se očekuje lagana pobjeda od minimum 2-3 razlike. U gostima je bilo 4-0 za Benficu i u toj je utakmici bilo pokazano 5 karotna. Benfica je s pobjedom proši vikend protiv sportinga preuzela 1. mjesto na tablici dok je Tondela debelo zadnja. sudi Luis Fererira i mislim da u ovoj utakmic9i neće imat težak posao. Zanimljivo je da je sudio Tondeli nedavno u utakmici protiv Sprtinga i u toj je utakmici podijelio 7 žutih i isključio je golamana sportinga u 29 minuti te je utakmica završila 2-2. Danas ipak kao šta sam već napisao očekujem laganu pobjedu Benfica bez previše stresa i samim time nebi trebalo bit puno kartona. Kao primjer takve utakmice možemo uzet utakmicu benfice od prije 15 ak dana kad su igrali protiv Madeire koja se bori za opstanak. Benfica je tu utakmicu pobjedila 2-0 i bila su samo 2 žuta kartona.  Tako da ne očekujem neku karotnijadu ddanas i uzimam under kartona

Benfica v Tondela U 5.5 Cards @ 2.00 bet365

Kvota na Benficu je 1.10 šta bi značilo da se očekuje lagana pobjeda od minimum 2-3 razlike. U gostima je bilo 4-0 za Benficu i u toj je utakmici bilo pokazano 5 karotna. Benfica je s pobjedom proši vikend protiv sportinga preuzela 1. mjesto na tablici dok je Tondela debelo zadnja. sudi Luis Fererira i mislim da u ovoj utakmic9i neće imat težak posao. Zanimljivo je da je sudio Tondeli nedavno u utakmici protiv Sprtinga i u toj je utakmici podijelio 7 žutih i isključio je golamana sportinga u 29 minuti te je utakmica završila 2-2. Danas ipak kao šta sam već napisao očekujem laganu pobjedu Benfica bez previše stresa i samim time nebi trebalo bit puno kartona. Kao primjer takve utakmice možemo uzet utakmicu benfice od prije 15 ak dana kad su igrali protiv Madeire koja se bori za opstanak. Benfica je tu utakmicu pobjedila 2-0 i bila su samo 2 žuta kartona.  Tako da ne očekujem neku karotnijadu ddanas i uzimam under kartona

Potpisujem,iako je riječ o Portugalu i često utakmice završavaju sa dosta kartona za ovaj tip se slažem.

Pozdrav ekipa!!

Evo moj prvi post nadam se i prolazan da samo kažem da vas pratim i citam vec duze vrijeme te sam odlucio i ja se malo uključiti u rasprave,eto da ne duljim krenimo...

21:00 Raonic M.-Tomic B - 1 1.3

20:00  Wolters N.(-13,5+)-Efe-Bes - 2 1,85

ukupni kof 2.4 SS

-Raonic je odigrao vrhunski prvi meč gdje je uništio Cervantesa kojem je uzimao servis pet puta te je mene uvjerio da ove sezone može napraviti iskorak jer više nije onaj koji samo ima servis i nista drugo.

Tomic je imao dosta problema sa Ramom,nije oduševio dao je Ramu 10 šansi za bp tako da me nije zadivio svojom igrom,a serviranjem pogotovo,jer ako jedan Ram bude tolika prijetnja sto onda očekivati od Raonica koji je popravio puno retern.
Jos jedna važna napomena je da navodono Tomić ima problema sa zapeščem te propusta slijedeci trunir tako da uzmemo i tu okolnost kao i ma Miloš ima 3-0 u međusobnim susretima..

-Navodno je izašla vijest na službenim stranicama od Bešiktaša da ne igraju Lampe i Culpepper danas.
Lampe ne igra danas zbog upale dišnih puteva, a Culpepper je zbog nediscipline udaljen iz momčadi.
Dakle kada nema njih dvojice ja igram da Wolters ide preko 13,5 koševa jer je u prvome meču dao 12 a igrala su dvojica koja su danas out.
Sretno tko prati ....

21,00 Leichester-Newcastle 1,95  over 3,5 zutih kartona,po ovoj margini i ovolikom tecaju ovotreba uzeti,u  prosla 2 susreta su imali minimalno po 5 kartona, zbog vaznosti utakmice sigurno nece biti prijateljska,dosta cvrstih startova i moglo bi lako proci,iako nesto u zadnje vrijema englezi stvarno lose igraju po pitanju kartona,sve nekako malo pa nista,mozda bas danas .

Benfica v Tondela U 5.5 Cards @ 2.00 Bet365

Kvota na Benficu je 1.10 šta bi značilo da se očekuje lagana pobjeda od minimum 2-3 razlike. U gostima je bilo 4-0 za Benficu i u toj je utakmici bilo pokazano 5 karotna. 

Evo i jedan prijeldog za ovu utakmicu iz Sportingbet kladionice. Naime Sportingbet je za ovakve oklade odličan i to sam znao često igrati kod njih... Dakle, kada je jedna ekipa veliki favorit i koef na njih je 1,05-1,10 (Barcelona, Real Madrid doma i ovakve utakmice). Sportingbet zna davati nekad i po 2,70 da će domaćin dati 2 ili više golova u prvom poluvremenu što se u velikom broju slučajeva i desi. Također koeficijent zna biti i bolji nego kod nekih kladionica hendikepi jer da igram -1,5 Benfica 1.pol. koef. bi po svim računicama moram biti veći budući da, koliko god mala, postoji mogućnosti i da gost zabije pa ako bi npr. bilo 2:1 na poluvremenu hendikep nebi prošao, a over 1,5 golova Benfice u 1.pol. bi.

Uglavnom mislim da je koef. vrijedan rizika...

lbNGx9n.png

Evo i jedan prijeldog za ovu utakmicu iz Sportingbet kladionice. Naime Sportingbet je za ovakve oklade odličan i to sam znao često igrati kod njih... Dakle, kada je jedna ekipa veliki favorit i koef na njih je 1,05-1,10 (Barcelona, Real Madrid doma i ovakve utakmice). Sportingbet zna davati nekad i po 2,70 da će domaćin dati 2 ili više golova u prvom poluvremenu što se u velikom broju slučajeva i desi. Također koeficijent zna biti i bolji nego kod nekih kladionica hendikepi jer da igram -1,5 Benfica 1.pol. koef. bi po svim računicama moram biti veći budući da, koliko god mala, postoji mogućnosti i da gost zabije pa ako bi npr. bilo 2:1 na poluvremenu hendikep nebi prošao, a over 1,5 golova Benfice u 1.pol. bi.

Uglavnom mislim da je koef. vrijedan rizika...

lbNGx9n.png

Bet365 daje 2.0 na over 1.5 prvopoluvrijeme ta je također dobro ako bude npr 1:1 iako tesko ali nije nemoguce

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use