Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.3.2016.


Lolek222

Utorak 15.3.2016.   

65 glasova

  1. 1. Atletico Madrid - PSV Eindhoven (0:0)

  2. 2. Manchester City - Dynamo Kyiv (3:1)



Recommended Posts

DAnas mi nije neka ponuda pa sam išao laganije s ovim parovima:

 

Genoa U19 v HNK Rijeka U19 1 @ 1.65

 

Genoa na sredini tablice u svojoj grupi u primaveri dok je Rijeka tek 9. u našoj juniorskoj ligi. Isto tako Rijeka ima užasnu omladinsku školu. U zadnjih 5-6 godina u prvu ekipu im je samo Močinić iz juniora prešao tako da mislim da bi ih solidan tlaijanski klub trebao dobit

 

Atletico Madrid v PSV 1 @ 1.30

 

Prva utakmica je završila 0-0 i mislim da Atletico doma nebi trebao imat problema

 

Man City v Dynamo Kiev 1 @ 1.45 

 

City u gostima dobio 3-1 i mislim da će i doma dobit lagano. Razlika u kvaliteti je ogromna

 

John Isner vs Adrian Mannarino O 9.5 1 set @ 1.36

 

Kad je Isner u pitanju over 1. set je uvijek dobra oklada. Iako je nekad  Manarina znao pomest mislim da to ovdje ipak neće bit slučaj

 

 

Feliciano Lopez vs Roberto Bautista-Agut O 9.5 1set @ 1.40

 

Dvoboj 2 španjolca. Lopez odličan server i mislim da bi trebao proć o 1. set

 

Trabzonspor v Besiktas 2 @ 1.66

 

Tranzon je loš ove godine. Tek su na 13 mjestu dok bi Bešiktaš s ovom pobjedom preskočio Fener na 1. poziciji

Link to comment
Share on other sites

http://www.telegraf.rs/sport/2047184-kvinsi-miler-povredjen-u-tuci-ispred-nocnog-kluba-u-beogradu Miler povređen u tuči ispred noćnog kluba u Beogradu? Nezvanično je Zvezdin košarkaš povredio ruku, ali bi trebalo da bude u konkurenciji za tim. Košarkaš Crvene zvezde Miler je ušao u sukob sa nepoznatom grupom mladića ispred kluba Brankov u nedelju uveče i tom prilikom je doživeo povrede ruke.

Sta sad nemogu vjerovat...valjda proradi prkos pa odigra kako zna ili ga sacuvaju a nemogu vjerovat.

Kazu da nije toliko strasno i da ce igrat al opet nebi ga mozda dirao...
Link to comment
Share on other sites

Bilan over 14.5
Margina je postavljena korektno no mislim da se ipak isplati odigrati a evo i par rijeci zasto. Kapetan vuce Cedevitin brod, daleko je najkonstantniji igrac Cedevite. I u ovoj minikrizi koju su prosli ili jos prolaze, redovito je bi na visini zadatka. Konkretan matchup mu pase protiv Zvezde sto je i pokazao u tri utakmice ove sezone. U prvoj je zabio tocno 14 koseva no u sljedece dvije 17 i 19 (obje u Beogradu). Vjerujem da ce i danas u jednoj od dvije ili tri najvaznije utakmice sezone, odigrati na svojoj razini i prebaciti ovu marginu. redovito uzima desetak suteva, uz nekoliko slobodnih bacanja, margina koju on moze i mora prebaciti.

 

GL

Link to comment
Share on other sites

Odigran jos jutros sad je na 1,70 over zatoo na postu za double je kV.2,30.Nema veze sad navijam za njega pa sta bude samo da mu minutazu neskrate!!!

Ovo sam isto ja planirao, ali ću ipak uzet u germaniji hendikep 11.5 na kvotu 2.20, mislim da bi to moralo proći... cedevita mis e čini skroz van forme a zvezda u naletu...

Link to comment
Share on other sites

LIGA PRVAKA:

 

10320537_1262845893728838_13682362205198

 

Bayern - Juventus

 

Bayern na Allianz areni može dobit bilo koga. Pogotovo kad je u pitanju prolaz Lige prvaka gdje će bit max. koncentrirani. Očekujem dominacijju i sigurnu pobjedu Bayerna. Juventus dolazi oslabljen za Marchisia i Dybala (današnje vijesti) dok je i Mandžukić upitan. Bez tako bitnih igrača i na gostujućem terenu ne vidim kako Juventus može izvuć išta. Istina da i recimo 1:1 vodi Bayern dalje al ako Bayern dopusti da Juve zabije i bude recimo 1:1 šta spriječava gosta da povede 1:2 i prođe dalje? Zato sam uvjeren da tu neće bit kalkulacija i da se ide po sigurnu pobjedu. 2:0 imo za Bayern za riskantnije igrače.

 

Atl. Madrid - PSV

 

Atletico može dobit daleko jače momčadi od PSV-a. Kvaliteta, domaći teren, motiv sve je na strani domaćina. Oklada pobjeda Atletica. Opasnost gola u gostima znači da ćemo vjerojatno gledati igru na sigurno tako da nije isključena i pobjeda sa jednim golom razlike.

 

Man City - D. Kiev / Barcelona - Arsenal

 

Dvije revijalne utakmice. Kad te protivnik pobjedi u gostima sa 2 razlike znaš da si ispao sa natjecanja. Očekujem pro forme utakmicu, loptu u nogama domaćina, moguće i njihove pobjede i ne baš grubu igru. Under 3,5 žuta kartona na obje utakmice.

 

Sretno nam!! :)

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ljudi evo nakon dugo vremena da opalin i ja jednu prognozu XD.

 

Atletico Madrid - PSV                 PSV ne daje gol       1.50              Atletico dobije bez primljenog gola (To win to nil)          1.72

 

Evo kako je to izgledalo u Nizozemskoj

 

JeKUpjP.jpg

 

Atletico iz utakmice u utakmicu pokazuje da ima jednu a možda i najbolju obranu u Europi (nisam siguran al jedino su od Barcelone primili 2 gola u jednoj utakmice ove sezone). Mislim da PSV može samo preko penala proć ukoliko uspije izdržat pritisak al jednostavno Atletico je dvije klase bolji. Preporucan i kombinaciju sa Race to 5 corners 1 1.25 koju nudi bet365.

Link to comment
Share on other sites

pozdrav ljudovi...  :D

 

MANCHESTER CITY - DINAMO KYEV  0-3 gola  1,42    sportingbet

 

YQLyLfm.jpg

 

ja sam osobno uzeo okladu 0-3 golova, jer mislim da će "građani" biti malo zatvoreniji, ne trebaju srljati, imaju dobar rezultat iz Ukraine, a za vikend ih čeka sraz sa ManUtd-om, pa ne vjerujem da će dati ovdje sve od sebe kod ovakve prednosti pa pasti protiv Uniteda, već će pokušati umrtviti igru i privesti utakmicu kraju bez puno golova....  

 

SRETNO !!!!

Link to comment
Share on other sites

Molim odgovor ako netko zna...

SPORTINGBET KLADIONICA

u slucaju da na tekmi Atletico - Psv bude 0-0 i ide se u produzetke, vrijede li kartoni iz produzetaka? Naime igrao sam double vise od 4,5 kartona sa 0-3 golova na tekmi man city - dinamo kyev...

Hvala unaprijed....

mislim da ne ali treba provjeriti u pravilima...

Link to comment
Share on other sites

http://www.telegraf.rs/sport/2047184-kvinsi-miler-povredjen-u-tuci-ispred-nocnog-kluba-u-beogradu Miler povređen u tuči ispred noćnog kluba u Beogradu? Nezvanično je Zvezdin košarkaš povredio ruku, ali bi trebalo da bude u konkurenciji za tim. Košarkaš Crvene zvezde  Miler je ušao u sukob sa nepoznatom grupom mladića ispred kluba Brankov u nedelju uveče i tom prilikom je doživeo povrede ruke.

Sta sad nemogu vjerovat...valjda proradi prkos pa odigra kako zna ili ga sacuvaju a nemogu vjerovat.

 

 
Šta se sve neće pojavit u kvazi medijima... Čim vidiš telegraf, bježi od njih, najšugaviji porta koji postoji. Usuput, što se tiče Millera dosta dobro igra u utakmicama kada je atmosfera na vrhuncu, što je večeras pokazao.
Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use