Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 13.3.2016

JackieJack

Nedjelja 13.3.2016.  

47 glasova

1. 1. Aston Villa - Tottenham

2. 2. Manchester Utd - West Ham

3. 3. Sevilla - Villarreal

Recommended Posts

Man UTD - West Ham

68sgp.jpg

Jedna kvota i veliki value na West Ham u nedelju a evo i zasto.Kvota je u padu, zato ovo postavljam sada...

Necu trositi previse reci o igri Uniteda ove sezone. Ocigledno je da komunikacija na relaciji trener-igraci ne funkcionise. Van Gaal je potpisao "debeo" ugovor na pocetku saradnje pa ga je zato tesko se resiti jer bi u tom slucaju United morao platiti veliko obestecenje Holandjaninu. Ovako, uprava planira da zavrsi jos ovu sezonu i posto je njegov ugovor do kraja ove sezone, onda ce moci potpisati novog trenera po puno boljim uslovima (Mourinho se spominje u nekim kombinacijama, ali je to i dalje samo nagadjanje). Situacija u svlacionici nije nista bolja takodje. Jones, Fellaini i Valencia su se vratili u ekipu ali to nista ne znaci. Ne postoji timski duh i kohezija izmedju igraca sto je ocigledno na terenu. U prvom pol protiv Liverpoola nisu imali udarac na gol sto dovoljno govori o efikasnosti tima iz Manchestera.

West Ham sa druge strane drzi lekciju zajedno sa Leicesterom timovima iz Premier lige, sto timovima iz top5 sto ostalim. Pokazali su kako se igra i parira timovima 2-3 puta skupljih od njih. Bio sam malo skeptican oko Bilica na pocetku sezone i mislio da je ovo mozda "prevelik" zalogaj za njega, ali sam ocigledno bio u krivu. Bilic odradjuje svoj posao veoma dobro i ima tim koji igra sa puno herca. U opasnoj su formi, prvo je pao Liverpool u kupu, pa Tottenham, pa onda ona maestralna partija i preokret kod Evertona od 2:0 na 2:3. Siguran sam da tim puca od samopouzdanja, sto se naravno nikako ne moze reci za United. WEst Hamu se vracaju Valencia, Moses i O'Brian (http://www.express.co.uk/sport/football/651437/West-Ham-Injury-Boost-FA-Cup-Man-Utd-Manchester-United-Premier-League-Slaven-Bilic-News). Imaju celu ekupu na okupu i stvarno ne razumem kako je United favorit u ovom mecu.

West Ham je rusio veliki broj velikana ove  sezone, od kojih realno su svi pokazivali vise od Uniteda. U prvoj utakmici ove sezone bilo je 0:0 na Old Traffordu. Mislim da tim iz Londona moze ovde do pobede, ali 2.62 na West Ham ide dalje zvuci predobro. U slucaju neresenog ishoda, igra se povratna gde bi W. Ham bio domacin i samim tim favorit. U tom slucaju, bi takodje bilo moguce braniti tip za one koji to vole.

Ja sam ovo ispratio na nekoliko listica,evo postavicu ih ovde. Poprilicno sam siguran u ovaj tip:

tpbH7.jpg

m6ZsX.jpg

ebriY.jpg

Palermo - Napoli 2

O Napoliju smo dosta pisali zadnjih tjedana, a nažalost bilo je i dosta nesreće i loših iskustava sa njima. Palermo sam gledao protiv Intera, i par utakmica ranije a također je bilo govora o njima pa neću dužiti...

Palermo trenutno igra katastrofalno, Inter ih je dobio sa pola snage, i jednostavno sa takvom igrom ne vidim načina da se suprotstave Napoliju koji još sanja Scudetto. Ako misle ostati u igri ovakve utakmice svakako moraju pobjeđivati, a mislim da će to rutinski odraditi.

18:30  Dnipropet-Shakhtar Donetsk   2   1,70

Dnjipro u ukrajinskom prvenstvu igra derbi ako ga možemo tako nazvati protiv umornog Srninog Šahtjora, ali s obzirom na kvalitetu momčadi gostiju i pretstavu protiv Anderlechta  tu igram čistu dvojku. Iz Dnjipra je kao iz Šahtjora otišlo dosta igrača, ali raspad sustava je očitiji kod domaćina. To nije klub lanjske snage, kada su igrali finale Europske lige predvođeni Eugenom Konoplyankom koji sa svojim privatnim fizioterapeutom Omišaninom Ivanom Porobijom uživa u suncem okupanoj Sevilli i možda ni ne zna da se ovaj derbi uopće i igra. Šahtjor je za klasu bolji od svih ekipa u ligi a s obzirom na lošu formu Dnjipra dobra mi je kvota.          Sretno svima 

Aston Villa v Tottenham

Jedina tekma iz engleske Premijer lige u kojoj se sastaju dve ekipe koje sanjaju čudo: domaći da opstanu, a gosti da osvoje titulu. Izvesno je da tim iz severnog Londona ima veće šanse za ostvarenje tog čuda koga čekaju preko pet decenija. Vila zaostaje velikih devet bodova za zonom spasa i primili su čak 18 golova na poslednje četiri tekme, pa san o opstanku postaje sve više samo san, a sve manje java. Sa druge strane, T'hem zaostaje 5 bodova za liderom, ali je pao u formi. Iz dva gradska derbija je izašao sa samo jednim osvojenim bodom a zatim su nokautirani u Dortmundu pre neki dan. Ipak pored evidentne razlike u kvalitetu, gosti se vraćaju u potpuni fokus posle "nešto opuštenijeg izleta" do Švabije, a protiv Vile imaju četiri uzastopne pobede usred Birmingema. Ok, obe ekipe će biti motivirane, ali je jasno zašto su "pevci" favoriti. Čista dvojka nema value, imo, ali zato mislim da će oni krenuti od starta silovito kako bi golom što pre poljuljali ionako mnogo narušen moral domaće ekipe. Ne verujem da će sebi dozvoliti luksuz da nakon 45 minuta budu bez prednosti jer bi to sasvim sigurno probudilo kako domaće igrače, tako i navijače.

T'ham / T'ham  @2,28 unibet

Bayer Leverkusen v Hamburger SV

Ovde sam uzeo pik na osnovu vesti o izostancima sa obe strane. Leverkuzen je upao u mini krizu, tri poraza i remi uključujući i LE gostovanje u Španiji. Već im izmiču pozicije koje vode u evropska takmičenja dogodine pa će morati ići na sve ili ništa ovde. Dobra vest je povratak napadačkog tandema Kisling & čičarito (dva najbolja strelca), ali kapiten i najbolji defanzivac Toprak je aut, kao i njegov kolega iz odbrane Hilbert. HSV takodje neće biti kompletan u poslednjoj liniji jer izostaju Diekmeier i Spahić što nije lako nadoknaditi, iako se Djourou vraća iz suspenzije. Oni će verovatno igrati nešto zatvorenije i vrebati iz kontre kako bi došli do bodova koji bi značili u opstanak u ligi. Ukoliko vidimo rani pogodak, ne verujem da će biti dosadna tekma. 

over 1,5  @1,22  bet365

Ajax v NEC   

"Kopljanici" u seriji od pet pobeda su konačno uhvatili ritam i posstigli osam golova na zadnje dve tekme. Danas im se u kadar vraća El Ghazi (treći strelac ekipe sa 10 golova) pa treba očekivati još ubojitiji Ajaks. Posebno jer je PSV sinoć odigrao samo 1:1, pa klub iz Amsterdama ima priliku da ako pobedi zauzme lidersku poziciju i na njoj dočeka De Topper u Ajndhovenu sledećeg vikenda. Gosti jesu na 7. mestu ali oni dolaze sa samo jednim ciljem, primiti što je moguće manje golova. Ipak radi se o ekipi koja je jedna od najlošijih gost-ekipa u ligi sa samo 9 postignutih golova na 12 gostovanja, tako da ne verujem da će taj saldo popraviti u Areni, a vala ni da će uspeti sačuvati mrežu netaknutom.

Ajax (-1,5)  @1,86 pinnacle

Fiorentina v Verona

Kod ovog meča neću mnogo pisati jer, imo, radi se o veoma sličnom tipu utakmice kao ona koja se igra u Birmingemu (prva prognoza). Razlika je što Viola igra pred svojim navijačima i bori se za Ligu Šampiona, a ne titulu - ali sve ostalo važi kao i za Totenhem.

Fiorentina / Fiorentina  @2,00 unibet

pozdrav ljudovi....   :D

info:

za utakmicu palermo - napoli bet365 nudi granicu za žk 5,5 kartona, dok supersport nudi 4,5 kartona...

jest da nije baš isplativo igrati u našim kladionicama ali jedan sučev karton manje može dovesti do pada listića...

pa eto ako netko želi odigrati dok još nisu digli granicu....

Arsenal-Watford oba gol 1.97 unibet

Ovo igram sada (zbog eventualnog pada kvote) za nizi ulog, a kasnije kada izadju sastavi ako budu onakvi kakve ja ocekujem sigurno cu podebljat.
Pisem to ovdje jer mi se neda pisat nekakva analiza

Arsenal kao i svi kup igra s mijesanim sastavom, opet su im se zaredale nekakve ozljede i nece to sigurno biti ona najjaca ekipa Arsenala.

Ocekujem da Watford moze zabiti.

U unibet kvota od sinoc narasla sa 1.88 na ovu trenutnu 1.97, dok ostale kladionice drze na 1.80-1.85

edit: dok sam pisao pade na 1.90

Hajduk 1

Napoli 2

Ajax 1

Bautista 1

Hajduk misec dana bez pobjede danas idealna prilika za prekid tog crnog niza, vracaju se Susic Vlasic i Jefferson tako da mislim da ce Hajduk danas do pobjede protiv fenjerasa...

Napoli mora do pobjede ako misli odrzati prikljucak sa Juventusom u borbi za 1.mjesto

Ajax veliki favorit protiv Neca pogotovo ako znamo da je sinoc psv odigrao 1 1 te ajax ima priliku pobjedom doci na 1.mjesto uoci derbija sljedeci vikend

Bautista dosta bolji i kvalitetniji igrac od Youzhnog na svakoj podlozi i smatram da bi Bautista ovo trebao dobit

ako ima neko nekih informacija o izostancima neka javi

Jučer opet jako dobar dan,nastavljamo dalje:  Dinamo-Lokomotiva H1(1.90)

Što reći o dvoboju dva tima koja su u "krvnom srodstvu",klubovi koji su za ovu utakmicu zamijenili domaćinstva zbog lošeg terena Lokomotive i naravno tu se ne bi mogla igrati lepršava igra kakvu Dinamo preferira i logičan je izbor bio "ajmo mi jednostavno igrati na Maksimiru"...što reći o ligi u kojoj se domaćinstva eto mijenjaju kao dobar dan u utakmicama kada se odlučuje prvenstvo..

Suvišno je više išta reći o odnosu Dinamo-Lokomotiva pa ide samo par riječi o današnjem susretu.

Dinamo na ovaj ili onaj način pobjeđuje,proljetni dio su odradili "odlično",pobjeda za pobjedom bili to uz pomoć sudaca ili ne.

Imaju 5 pobjeda u nizu u prvoj HNL no igra nije na nivou,sve pobjede su teške izborene i svaka je osim jedne sa po jednim golom razlike.

Ima Dinamo 2 boda prednosti pred Rijekom uz utakmicu manje,to je ova danas i 3 boda su sigurna kao kuća da bi Dinamo opet pobjegao Rijeci na +5.

Ono što nimalo ne čudi je da danas kod Lokomotive neće bit par bitnih prvotimaca,tko zna koji je razlog no nije ni bitno..pa tako redom nema:Andrijaševića.Grezde,Pamića,Begonje,Barišića..sve redom bitni igrači za Lokomotivu i to bez njih nije ista momčad.

Dinamo s druge strane kompletan,nema problema s izostancima dapače za ovu utakmicu im se vraćaju neki od prije ozlijeđeni prvotimci što je samo dodatan plus za njih.

Od svih međusobnih susreta(19) Lokomotiva naravno nije dobila ni jedan,čak 18 pobjeda Dinama i taj jedan famozni remi..danas pobjedu Dinama uopće ne bih dovodio u pitanje,upitno mi je samo s koliko će golova ispratiti goste.

Mamić je najavio da nema nikakvih rotacija pred derbi s Hajdukom i za njih je ovo svakako bitna utakmica da održe daj razmak sa Rijekom,znači ide Dinamo u najjačem sastavu protiv oslabljene Lokomotive.

Ova kvota ne hendikep me ugodno iznenadila i vrijeme je da Dinamo dobije nekog sa bar 2 razlike,pogotovo kada je derbi sa Hajdukom pred vratima..boljeg "protivnika" nisu mogli poželjeti..

Za danas jedan lagani double...za pocetak  :)

eit7p5.jpg

Za Dinamo i Loksu je kolega gore vec opisao trenutno stanje stvari, ove i prosle sezone je sbih 6 utakmica islo u istom smjeru kao i ova oklada. S obzirom na aktere ove utakmice,ne bi bilo lose ni probati sa prijelazom 2/1.

Fiorentina je zadnje dvije utakmice u Serie A bez pobjede, i dok se tu doda i poraz protiv Tottenhama u EL, moze se konstatirati da su u krizi, Jos uvijek imaju ambicije za 3.mjesto i plasman u LP iduce sezone a za to se moraju vratiti pobjedama. Na Artemio Franchiju su dobri ove sezone - 10-2-2 uz 28:11 gol razlliku, samo Genoa je izgubila 1:0, svih ostalih 9 domacih pobjeda je bilo u skladu sa ovom okladom.

Verona je na putu u Serie B, na gostovanjima ove sezone nisu upisali nijednu pobjedu, imaju 0-6-7 uz 9:24 gol razliku, od tih 7 poraza samo Inter je upisao mrsavu 1:0 pobjedu protiv njih, ostalih 6 je bilo rezultatski uvjerljivo na strani gostiju - Genoa 0:2, Sampdoria 1:4, Frosinone 2:3, Juventus 0:3, Lazio 2:5, Udinese 0:2.

Pozdrav ekipa danas od mene

Las Palmas- Real 2

neču tu puno reči jer svi znate o tome puno, osobno vidim, da če cr7 sam sredit ovo jer zna, da sve što može osvojit u Španiji je Pichichi lige-najbolji strelac....a kvota u bet365 na real 1,44 meni super.

ajax 1, kolega gore je napisa sve ajax lovi 1 mjesto, jučer kiks psv a i ajax je puno kvalitetnija ekipa

a treči par je Fenerbahče 1 bet daje 1,4

Fenerbahče se bori za prvaka i danas ima šansu vratit se na 1 mjesto, kod kuče igrajo jako u 12 utakmica 10 pobjeda i 2 remija bez poraza, prije 2 kola pao i izravni konkurent Bešiktaš sa 2 0, danas jim v goste dolazi ekipe koja nezna za pobjedu 6 utakmica zaredom, poslednje 3 u gostima izgubili, nalaze se 3 boda iznad cone izpada, i ako ne volim ova turska posla danas mislim da ipak Fener dobija ovo, a u četvrtak pobjedili su Brago u uefa i sigurno žele nastavit niz pobjeda,

ova tri para mi daje kvotu 2,52 bet 365

a kao bonus pokušat ču danas i našu ligu

prošli vikend sam pisao o Koperu puno toga, izgubili su ali ipak oni imaju kvalitetu za dizanje ranga, u 2 kola  2. djela prvenstva nisu zabili a sa malo sreče mogli bi više puta, danas igraju u gostima kod Krke koja je prošli vikend izgubila od poslednje ekipe sa 3 0, i Koperu se nudi šansa za prvo pobjedo a kvota koju daje bet je 2,9 bila iznad 3 prije par minuta je sigurno prihvatljiva, a za kombinaciju može x2, stvrano se nadam, da se jim danas sve poklopi igra i sreča onda če i pobjeda doč.

sretno svima

Hajduk-Zagreb 17:00

Koga dobit ako ne staru musteriju?!? Nesumnjam u bjele danas na Poljudu.

Klainic,Juranovic,Nizic,Bilji,Bencun,Maloku,Vlasic...nije prva sedmorka vec sedam igraca sa dva zuta kartona. Sudi Strahonja iz Zapresica pomocnici Pataki Đakovo,Zobenica Vinkovci a cetvrti Matoc Zapresic...pametnom dosta. Rubrika strah od Stahonje idealna... eventualni zuti danas iskljucuje ih s utakmice protiv Dinama u nedjelju a zasto ne haha. Znaci kad Vlasic digne ruku da pozdravi roditelje i ekipu dobija zuti tako-nakako.

Nemoram ni pisat moj TIP za ovu utakmicu.

Sretno svima

Udinese-Roma  Roma to win either half(1.40)

Susret koji mi je privukao veliku pažnju.

29. kolo SERIE A donosi nam zanimljiv susret između Udinese-a i Rome.

Udinese je stvarno loš ove sezone,ne pamtim kada su bili ovako loši,veliki razlog tomu je prodaja par bitnih igrača i naravno da to više nije ista momčad.

U zadnjih 10 susreta u SERIE A Udinese ima samo 1 pobjedu i čak 6 poraza,u tih 10 utakmica dali su samo 7 golova,a primili 17.

Drže 16.poziciju sa 30 osvojenih bodova i samo 4 više od zone ispadanja,dakle slijedi im teška borba za ostanak u prvoj ligi Italije.

Roma od dolaska Spalettija igra odlično,pružaju sve bolje i bolje partije.

Zadnju utakmicu koju su odigrali bila je ona protiv Reala i moram reći po svemu pokazanom Roma je bila sve samo ne loša,imali su par 100%-tnih prilika koje na njihovu žalost nisu iskoristili,Real je na kraju ipak zasluženo izašao kao pobjednik u ovom dvomeču.

Vučica se sada vraća na talijanske travnjake gdje im je svaki bod bitan,trenutno su na trećem mjestu prvenstva 56 bodova,nije im daleko ni Napoli koji im bježi 5 bodova ali problem je ta gustoća oko tih europskih pozicija,Roma ima 2 boda više od Intera i 3 od Fiorentine.

U SERIE A im ide odlično,imaju 7 pobjeda u nizu i danas bi on mogao biti nastavljen,Udinese leži Romi,u zadnjih 5 susreta Roma je slavila u svih 5.

Loša forma domaćina,kvaliteta i forma gostiju te važnost utakmice daju mi za pravo da tipujem bar da Roma dobija poluvrijeme u što ni malo ne sumnjam.

Arsenal-Watford oba gol 1.97 unibet

Ovo igram sada (zbog eventualnog pada kvote) za nizi ulog, a kasnije kada izadju sastavi ako budu onakvi kakve ja ocekujem sigurno cu podebljat.

Pisem to ovdje jer mi se neda pisat nekakva analiza

Arsenal kao i svi kup igra s mijesanim sastavom, opet su im se zaredale nekakve ozljede i nece to sigurno biti ona najjaca ekipa Arsenala.

Ocekujem da Watford moze zabiti.

U unibet kvota od sinoc narasla sa 1.88 na ovu trenutnu 1.97, dok ostale kladionice drze na 1.80-1.85

edit: dok sam pisao pade na 1.90

izasli su sastavi, nije ono sto sam ocekivao tako da necu podebljavat ulog..

i dalje vjerujem u prolaz, ali nije mi za jaci ulog.. a i kvota je pala sad vec ispod 1.90

Carpi CF - Frosinone   Carpi to win either half @ 1.43 (unibet)

Na rasporedu je 29.kolo SERIE A, a ove dvije momčadi mogu sve samo ne uživati. Naime Frosinone je prvi ispod crte i kasni 1 bod za Palermom koji je prvi iznad crte, dok je Carpi odmah iz Frosinonea sa 5 bodva zaostatka za zonom spasa. Ovo je susret najgoreg gosta lige (frosinone: 5 bodova u gostima, gol ralika 10-31) i drugog najgoreg domaćina lige(carpi: 14 bodova doma, gol ralika 14-18. Situacija sa izostanicima je ovakva: Domaćim ima 6 izostanaka ali to su sve igrači koji su igrali manje od 10 utakmica u ligi ove sezone, i kombinirali su 1 gol. Kod forsinonea je situacija lošija, Izostat će stoper Blancahrd (22/3 d) i napadač Paganini (21/1 f) što će im biti veliki udarac te ozljeđeni Tonev(18/0 m) i Rousso(5/0 d).

u zadnjih 15 utakmica carpi ima omjer :  3-6-6, što nije ni loše kada se uzme u obzir da su gubili od Napolia, Fiorentine, Milana i Empolia, gdje su to ipak momčadi koje je bore za europske pozicije osim empolia ali oni se solidno drže u sredini tablice pa nemaju pritiska. A vani su gubili od Juventusa i Rome a tu se nema šta reći. I u tim izgubljenim utakmicama prikazali su dobru igru, samo empoli ih je razvalio a ostalo su sve gubili sa 1 razlike. 

Frosinone  izgleda ovako u zadnjih 15: 4-3-8 međutim 3 od te 4 pobjede su bile doma. 

Uzevši sve u obzir carpi mi danas djeluje kao favorit u ovoj utamici i ako hoće ostat u serie a, moraju dobivati ovakve tekme, a sad je prilika života jer mogu doći forsinoneu na 1 bod zaostatak ( te palermu na 2 ako naravno napoli napravi sta se od njega očekuje).

mislio sam igrati čistu 1 ali nije capri ta kvaliteta da uzmem taj rizik pa sam se odlučio za ovo.

još bi preporučio DNB carpi @ 1.32 , jer ne vjerujem da carpi može izgubiti doma od ovakvog frosinonea, koji ima svega 5 bodova na gostovanju

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use