Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.3.2016.

Goksim

Subota 12.3.2016.  

52 glasova

1. 1. Istra 1961 - Rijeka

2. 2. Inter Milano - Bologna

Recommended Posts

Ponuda je odlična, pa bacimo se na posao... Bogat sportski vikend, pa liga prvaka i par zanimljivih utakmica... :)

Rayo Vallacano - Eibar

Utakmicu će voditi Alvarez Izquierdo. Sudac je to koji zna ići u ekstreme, pa tako nekad poluvremena završava bez kartona (posebno prva), a vidio sam situacija gdje ja dao i po 10ak kartona, nekad i po 2+ crvena u poluvremenu. Jako je lak na crvenim kartonima, a i ako osjeti da je utakmcia na nož, te ako krene davati kartone, drži se tog kriterija... Ove sezone je na prosjeku od 5,57 kartona.

Rayo Vallacano u prosjeku dobiva 2,89 kartona a Eibar preko 3.

Mislim da bi uz ovakvog suca mogli gledati i veći broj kartona kod svake ekipe, nego što im je prosjek, pogotovo ako će se utakmcia razvijati u smjeru u kojem očekujem.

TIP: over 6,5 kartona

DOdrrPo.png

Btw. nisam ljubitelj klađenja na konjske utrke, ali Cheltenham Festival je jednom godišnje, i iz zabave se može nešto ispratiti, pogotovo jer su koeficijenti ogromni...

William Hill je lansirao video u kojem tvrde da će imati najveće koeficijente na sve utrke, na svakog konja. Dakle, da ih niti jedna kladionica, za niti jednu utrku, za niti jednog konja neće "pobjediti" odnosno ponuditi veći koeficijent. Zvući zanimljivo, baš me zanima kako će to izvesti...

Ponuda je odlična, pa bacimo se na posao... Bogat sportski vikend, pa liga prvaka i par zanimljivih utakmica... :)

Rayo Vallacano - Eibar

Utakmicu će voditi Alvarez Izquierdo. Sudac je to koji zna ići u ekstreme, pa tako nekad poluvremena završava bez kartona (posebno prva), a vidio sam situacija gdje ja dao i po 10ak kartona, nekad i po 2+ crvena u poluvremenu. Jako je lak na crvenim kartonima, a i ako osjeti da je utakmcia na nož, te ako krene davati kartone, drži se tog kriterija... Ove sezone je na prosjeku od 5,57 kartona.

Rayo Vallacano u prosjeku dobiva 2,89 kartona a Eibar preko 3.

Mislim da bi uz ovakvog suca mogli gledati i veći broj kartona kod svake ekipe, nego što im je prosjek, pogotovo ako će se utakmcia razvijati u smjeru u kojem očekujem.

TIP: over 6,5 kartona

DOdrrPo.png

Ispraticu ovo Goks, svidja mi se predlog. 

WilliamHill ima nesto bolji koef 1.91, po istoj granici pa ko planira odigrati...

CfemH.jpg

NOGOMET

MEXICO Primera Division

04:30 Santos Laguna – Pachuca  2/1 (29)  1/2 (31.00)

Prije par dana sam postavio dva para iz meksičkog kupa gdje je jedan par prošao na prijelaz tako da nastavljam sa meksikancima ali ovaj put u ligi. Kao što sam već prvi put naglasio meksička liga mi je jedna od najdražih što se ove igre tiče dok drugu ligu tu i tamo popratim. Statistički gledano ova sezona bi mogla biti rekordna što se tiče prijelaza jer ostalo je još osam kola do kraja pri tom ne računam doigravanja, trenutno je odigrano 16 prijelaza i do kraja ih očekujem lagano preko 20. Posebno bih se osvrnuo na ovo kolo gdje ima par zanimljivih parova posebno bih naglasio dvoboj između  ekipa Cruz Azul i Puebla koji se igra u noći sa subote na nedjelju ali otom potom. Ovaj noćašnji dvoboj je duel ekipa iz top 5 klubova koji igraju prijelaze gledajući unazad zadnjih 5 godina. Statistički je Santos Laguna na petom mjestu a Pachuca na drugom mjestu. U zadnjih sedam međusobnih susreta dva puta su odigrali prijelaz

NOGOMET

JAPAN  J-League

06:00 Vegalta Sendai – Kashima  2/1 (39.00)  1/2 (25.00)

07:00 Albirex Niigata - Yokohama M.  2/1 (31.00)  1/2 (27.00)

11:00 Kawasaki Frontale – Nagoya  2/1 (25.00)  1/2 (35.00)

Još jedna zanimljiva liga što se tiče prijelaza. Uz meksikance i japance treći su turci koje ovaj put preskačem. Japanci igraju treće kolo a nakon drugog kola još nijedan prijelaz nije došao tako da se nadam da bi u ovom kolu mogli nešto i odigrati. Dakako da su sve utakmice primamljive ja sam se odlučio za ove tri. Prva utakmica, statistički u zadnjih pet godina ovo su dvije ekipe koje se nalaze u samom vrhu japanske lige po raznim igrama, od prijelaza 1/2, 2/1 (treći i drugi na listi), 1/X, 2/X (peti i treći na listi), X/X (prvi i šesti na listi) ali japance igram samo na gore navedene prijelaze. U zadnjih šest međusobnih susreta dva puta su odigrali prijelaze. Drugi par, radi se o šestoj i osmoj ekipi sa liste što se prijelaza tiče, još bih naglasio da su Albirex i Yokohama statistički visoko na drugom odnosno trećem mjestu što se tiče igre X/X. Odigrali su dosta međusobnih utakmica ali ne toliko s prijelazima, zadnji put 2012. godine, što je možda pravo vrijeme da ponovo odigraju. Treća utakmica, Kawasaki je i statistički na prvom mjesto što se tiče prijelaza daleko ispred svih ekipa dok se Nagoya po tom pitanju nalazi na četvrtom mjestu. Zadnji prijelaz u međusobnim susretima odigrali su 2009. godine. Dakako da ovo sve ide na neki niži ulog.

Jug- Pro Recco 2

Susret dva velikana ovog sporta. Iako Jug igra dobro i ima solidnu momcad ona se jako tesko moze suprostavit ovakvom Reccu. Jug ima slabljeg golmana i to je cinjenica, dok prva momcad bi jos nekako mogla i parirat prvoj momcadi Recca. Problem nastaje kad se pocmu umarat a onda klupa Juga je daleko losja. Jos kad se uzme u obzir i prva utakmica gdje je Recco u prvoj cetvrtini rijesio utakmicu i kasnje samo drzo i povecavo prednost.
Online kladionice jos nisu izasle s tecajevima ali zato nase jesu i Favorit daje najvise 1,65 na goste. Sutra kad izidu razrade ocekujem granicu hendikepa na + 1,5 te mislim da ce i to proc bez problema jer ocekivam najmanje 3 gola razlike.

Snooker World Grand Prix

S.Murphy - D.Junhui 1@1.80

Gledao sam Murphyja zadnjih par mečeva, izgleda jako dobro kao uostalim zadnjih par sezona od kad je ponovo pronašao svoju pravu igru i po trenutnoj formi je sigurno sam vrh u svijetu snookera. Ding je imao strašnu sezonu prije 2 godine, ali od onda je u nekom čudnom padu koji je malo kome jasan, još uvijek su tu neki solidni rezultati, ali ni blizu kako je tada igrao. Jučer se provukao protiv ipak klasu slabijeg protivnika, ali sutra mu ja mislim nema spasa protiv Shauna koji je po meni glavni favorit da digne ovu titulu u nedjelju.

Norwich-Man City 2 1.60 Wwin

Jedan par da se padne odmah „zorom“ :D. Norwich je jako loš ove sezone. Nalaze se na 18 mjestu sa 24 boda.  U užasnoj su formi, u zadnjih 10 utakmica imaju 9 poraza i jedan x.  Danas bi mogli nastaviti taj crni niz jer im u goste dolazi Manchester City. City je brutalno ušao u novu sezonu ali su zatim počeli pomalo opadati, ipak drže se pri vrhu i dalje.  Trenutno se nalaze na 4. mjestu sa 50 bodova iz 28 utakmica, a imaju i utakmicu manje od ostatka jer su igrali finale kupa. Iza im prijeti West Ham sa bodom manje a United je na tri zaostatka. Ispred njih su Arsenal koji im bježi 2, Tottenham 5 i Leicester 10 bodova.  Znači koliko god Norwichu bila bitna utakmica, toliko je bitna i Cityu jer ako kiksaju danas… Nakon tri vezana poraza protiv Tottenhama, Leicestera i Liverpoola, iskalili su se na Aston Villi koju su dobili 4:0.  City i Norwich igrali su dva puta ove sezone, u ligi je City na Etihadu dobio 2:1, a na početku ove godine dobili su ih i u kupu upravo na gostovanju sa 3:0. 

Čelik Zenica-Zrinjski Mostar 2 2.60/ x2 1.45 Wwin

U BiH ligi na rasporedu je 21. kolo. Liga nastavlja u više nego zanimljivom tonu. Zrinjski ide na teško gostovanje u Zenicu gdje ih čeka Čelik. Domaćin se trenutno nalazi na 7. mjestu sa 29 bodova. Nakon tri vezana poraza protiv Slobode u ligi i u kupu i protiv Mladosti, vezali su dvije pobjede protiv Olimpica i Drine i time su zaključili prvi dio sezone. U drugi nisu ušli najbolje, prvo su doma nenadano odigrali 1:1 protiv Travnika, a zatim su poraženi na gostovanju kod Sarajeva 2:1. U toj utakmici su vodili 1:0, a gol za 2:1 fasovali su u 94. minuti. Zrinjski nastavlja utrku za prvaka sa Slobodom. Realno odmakli su se od ostatka i čisto sumnjam da će ih netko ugroziti. Nalaze se na drugom mjestu sa 43 boda, bodom manje od Slobode. U solidnoj su formi, prvo su u Mostaru odigrali 2:2 protiv Sarajeva iako su imali dosta prilika pred kraj za pobjedu, a primili su i jedan gol iz zaleđa ali to nije važno sada. Prošlo kolo gledali smo brutalnu utakmicu u Širokom gdje je Zrinja na kraju slavio sa 4:3. Zrinjski ima i loš niz u Zenici, dobili su samo dva puta u 15 utakmica. Ali, to je meni dodatni motiv da odigram ovaj par jer ove sezone se ruše ti negativni rekordi, prvo protiv Sarajeva na gostovanju, pa i prošli vikend protiv Širokog jer do prošle nedjelje 9 godina nisu slavili na Pecari. Zrinjski je kvalitetnija ekipa, ne smiju si dopuštati kikseve, Sloboda također ima teško gostovanje i pobjedom bi se čak mogli vratiti na prvo mjesto.

16,00 Stoke-Sauthampton Stoke daje 1 ili vise golova 

Sasvim zadovoljavajucitip i dobar tecaj  da domacin daje gol u SS kl. odlican napad kojeg cine Arnautovic,Krkic  i Saciri potpuno je promijenio stil igre Stokea koja je nekad igrao da ne primi gol a u napadu ako sto bude dolaskom ove trojice igraca potpuno se promijenio i sad su prava napast za svaku obranu isad imaju u 28 kola postignuto 31 gol,i zanimljivo da im danasnji gost dosta dobro lezi sto se tice pogodaka,cesto ide i oba daju gol,ali sam nekako uvjeren u danasnju pobjedu domacina a to bez barem jednog pogotka nece ici.

EVERTON - CHELSEA

Četvrt-finale FA kupa. Chelsea ispadanjem iz LP od PSG-a ostaje u borbi samo za jedan trofej, FA kup. Chelsea voli ovo natjecanje i učinit će sve da ga osvoje i spase sezonu.

1996–97 Chelsea 2–0 Middlesbrough

1999–2000 Chelsea 1–0 Aston Villa

2006–07 Chelsea 1–0 * Manchester United

2008–09 Chelsea 2–1 Everton

2009–10 Chelsea Double-dagger-14-plain.png1–0 Portsmouth

2011–12 Chelsea 2–1 Liverpool

Everton je dobro posložena ekipa i na domaćem terenu mogu dobit bilo koga iz Premiershipa. S obzirom da se igra za trofej očekujem full tempo od obje ekipe od starta i okladu oba tima daju gol. Koji god tim poveo drugi će učinit sve od sebe da sustigne rezultat što otvara mjesta kontra igri i mnoštvu prilika. Jedina opasnost je ako dočekamo cca 70' min bez golova onda će ekipe počet laganije i sigurnije jer neće biše biti puno vremena na povratak. Gledajući obranu obje ekipe sumnjam da će to bit slučaj, pogotovo kod Chelsea čija obrana nikako nije na zadatku. Iskreno očekujem da će Everton povest, a Chelsea morat vijat i izjednačit.Tako za hazardere eto još jedne oklade. :)

INTER - BOLOGNA

Nakon furioznog 3:0 protiv Juventusa u kupu i ponovljenog protiv Palerma 3:1 Inter dočekuje Bolognu koja gra na sve ili ništa. Score u gostima 6:1:6 Inter je u igri za mjesto koje vodi u LP i ovdje će morat slomit gosta i uzet sva 3 boda. Moguće da je domaćin zabije gol također tako da nije loša oklada pobjeda Intera sa primljenim golom

Moja 2 centa. Sretno nam bilo. :)

Norwich - Manchester City 3+

Ekipa iz plavog dijela Manchestera danas gostuje na Carrow Roadu kod Norwicha. City ima nešto slabiju sezonu nego prošlih godina što se tiče domaćeg prvenstva, dok u europskim takmicenjima nešto bolje stoje i najvjerovatnije će proći u osminu finala lige prvaka. Norwich je ekipa koja se nalazi u zoni ispadanja sa 24 boda, u zadnjih 5 utakmica imaju 4 poraza i jedan neriješeni ishod. Norwich je veoma specifična ekipa koja na domaćem terenu igra veoma otvoreno protiv velikih ekipa, tako smo mogli svjedočiti nekim partijama sa jako puno golova. S druge strane City ne pobjeđuje baš sa lakoćom u gostima, ali podigli su malo formu pa tako Aguero ima 5 pogodaka iz zadnjih 5 susreta. Što se statistike tiče, City je najefikasnija momčad Premiershipa (3 gola po utakmici), a Norwich se nalazi na 6. mjestu sa 2,9 gola po utakmici. Na posljednjih 5 međusobnih susreta gdje je Norwich bio domaćin Cityu ukupno je palo 22 pogotka što je 4,4 po utakmici.

Istra - Rijeka zbroj žutih kartona 4,5 VIŠE

Mislio sam da će granica kartona za ovu utakmicu biti 5,5 ali evo bookmakeri su stavili 4,5 i na taj par sam se odlučio za više kartona iz jednostavnog razloga što je u pitanju derbi u kojem se uvijek igra dosta agresivno. Sudac ove utakmice je Ante Vučemilović, on u zadnjih 12 utakmica gdje je sudio kao prvi sudac prosječno pokazuje 5,46 žutih kartona. Istri gori pod nogama, a nije ni Rijeka u bajnoj formi u zadnje vrijeme. Za ovaj par nemam pretjerano puno informacija jer nisam nigdje uspio pronaći koliko kartona prosječno dobivaju obje ekipe ali utakmice Istre često ispratim sa kartonima i rijetko kada razočaraju.

Još bih dodao Celta Vigo - Real Sociedad oba daju gol 1,85 i D. Nowitzki 17,5 više (Ovaj par ću analizirati na NBA temi ubrzo)

Sretno svima!

Borussia M. - Eintrach F.  

Eintrach to win either half - 2,75

Borussia kod kuče odlična 9-1-3 golovi 29-16

Eintrach u gostima jako loš 2-3-7 golovi 10-19

Zašto onda Eintrach? Čisto radi Kovača, prva utakmica pa možda razdrma momčad. Mogli bi uloviti bar neko poluvrijeme.

Dobar koef, pa valja probati.

Sretno svima!

Jučer 4/4 idemo danas nastaviti u istom ritmu:

Empoli-Sampdoria   Sampdoria daje gol(1.40)bet365

Svakako zanimljiv susret na programu danas u  SERIE A,susret koji ove dvije ekipe dočekuju u različitom raspoloženju.

Empoli je što se tiče rezultata loš u zadnje vrijeme,nemaju pobjedu u čak zadnjih 9 utakmica u prvenstvu,od toga imaju 5 poraza no ono što najviše boli je da imaju 4 poraza u nizu u zadnje 4 tekme.

Svi ti loši rezultati doveli su ih u tešku situaciju,a to je 11.mjesto i 8 bodova viška od zone ispadanja što nije baš bajna prednost.

Iako su rezultati loši u zadnje vrijeme igra je ostala dobra,dobre je partije pružao Empoli u ovim porazima no ono što ih skupa košta jesu greške u defenzivnom dijelu kojih ima previše,plus kada znamo kakav napadački nogomet Empoli igra te greške znaju biti kobne i takve su se i pokazale.

Problemi za Empoli počeli su nakon važnog stopera Barbe te nakon suspenzije još jednog stopera i najboljeg defenzivnog igrača Empolija Tonellija kojeg neće biti ni danas.

Sampdoria je napokon uspjela vezati dvije pobjede u prvenstvu,važan podatak je da u obe te utakmice nisu primili gol,doduše igrali su protiv ekipa koje se grčevito bore za opstanak.

Prvo je pao Frosinone sa 2:0,a onda je uslijedilo gostovanje kod Verone i pobjeda 3:0 koju je Sampdoria ostvarila odličnom igrom.

Dvije vrlo bitne pobjede Sampe u može se reći pravo vrijeme protiv izravnih konkurenata za ispadanje i to je ono što im je trebalo da napune samopouzdanje jer ova ekipa sigurno ima kvalitetu za više od trenutne situacije.

Empoli leži Sampi,u zadnjih 5 međusobnih susreta Sampa je slavila 3 puta dok su 2 puta odigrali neriješeno,Sampa je svaki put postigla bar po gol.

Montella nema problema sa izostancima i oni ovdje stižu u odličnom raspoloženju iako ih čeka teška borba da bi osigurali ostanak i uplovili u mirnu luku jer sad imaju samo 5 bodova više od zone ispadanja.

Giampaolo je svjestan situacije i zna da hitno moraju popraviti rezultate,no problem i danas mu je bolni defenzivni dio,uz već navedenog Tonellija,a problema sa ozlijedom ima mladi stoper Ćosić tako da će strateg domaćih sigurno imati problema oko sastava.

U najmanju ruku očekujem gol Sampdorie,sretno!

Bayern-Werder +3,5(1.70)

Stari rivali i ove sezone imaju potpuno različite uloge.Bayern je opet lider sa odličnim izgledima da odbrani titulu, dok je Werder ponovo u donjem dijelu tablice i pred njim je teška borba za opstanak. Bayern je potpuno neočekivano prije dva kola poražen na svom terenu i to prvi put ove sezone, a onda su bili na velikim iskušenjima u Dortmundu u prošlom kolu. Werder je popravio svoju formu i imaju niz od tri utakmice bez poraza, uz dvije vezane pobjede i čak osam postignutih golova. U prvom dijelu sezone je Bayern uz dosta problema slavio u Bremenu sa 1:0, dok u Munchenu Bayern posljednjih godina redovno puni mrežu Werdera do vrha.

Danas očekujem pravu golijadu u Munchenu,nakon poraza i remija vrijeme je da Bayern odradi svoje i ostvari pobjedu,mislim da je Guardiola svjestan koliko je zapravo Borussia dobra i da bi ih sljedeći kiks mogao skupo koštati i zakomplicirati stvari u Bundesligi tako da će bez obzira na Ligu prvaka koja slijedi ovdje ići maksimalno sa najjačim sastavom.

Werder u posljednje vrijeme igra odlično,spojili su dvije pobjede u prvenstvu sa po 4 postignuta gola i po jednim primljenim,prvo su potopili Leverkusena u Leverkusenu sa 4:1 kada je strašni Pizzaro dao hat-trick,poslije te velike pobjede na domaćem su terenu dočekali Hannovera i opet pobijedili 4:1.

Nisu slučajni Werderovi rezultati,u kupu su prije nekih mjesec dana svladali Leverkusena na njihovom terenu sa 3:1,dobiti jednog Bayera koji je istina loš u posljednje vrijeme no isto tako i kvalitetan 2 puta na njihovom terenu ovakvim rezultatima je stvarno vrijedan hvale pothvat.

Werder zauzima 13.poziciju Bundeslige sa 27 bodova,samo 3 više od zone ispadanja i velik je posao pred njima ako misle ostati u najjačoj ligi Njemačke.

Danas za Werder neće nastupiti niz vrlo bitnih prvotimaca što je veliki problem za njih jer je to automatski druga momčad bez ovih igrača;nema ključnih veznjaka Fritza,Junuzovića i Bartelsa,nema Pizarra koji je odličan u zadnje vrijeme,plus još nema golmana Wolfa i Zetterera,braniča Sternberga,nema ni Bargfredea i napadača Johannnssona.

Bit će Werder bez ovih igrača danas sigurno na velikim mukama protiv Bayerna kojemu je pobjeda u ovom meču pod "muss".

Bayern je od zadnjih 10 domaćih utakmica 5 puta prešao ovu granicu dok je Werder kao gost u 2016.u Bundesligi 3/4 išao preko ove granice,a jednom su i u kupu također prešli ovu granicu kada su dobli Leverkusena 3:1.

U zadnjih 5 međusobnih susreta na Allianz Areni redovno se prelazila ova granica,svih 5 puta i to debelo,evo kako je to izgledalo u proteklim sezonama:

18.10.14 BUN Bayern Bremen 6 : 0 26.04.14 BUN Bayern Bremen 5 : 2 23.02.13 BUN Bayern Bremen 6 : 1 04.08.12 TEL Bayern Bremen 2 : 3
(2 : 2)
03.12.11 BUN Bayern Bremen 4 : 1

Stoke - Southampton both to score YES @ 2,04 (unibet)

ne Znam cemu ovolika kvota na oba daju. Mozda odgovor lezi u tome sto je stoke ima u zadnjih 3/5 ovaj tip a southampton u zadnjih 2/5.

Sto se izostanak tice :

Stoke City v Southampton
Stoke City: Charlie Adam (17/0 m), Erik Pieters (29/0 d)(both doubtful), Phillip Bardsley (2/0 d), Marc Wilson (4/0 d), Shay Given (0/0 g), Glen Johnson (25/0 d)
Southampton: Jose Fonte (29/2 d, suspended), Victor Wanyama (22/0 m, suspended), Charlie Austin (5/1 f), Florin Gardos (0/0 d), Jay Rodriguez (8/0 f)

Vidimo da obje momcadi imaju cistu situaciju u napadu, neki izostanci se javljaju u obrani ali to samo ide u prilog ovoj okladu.

Stoke i southampton su igrali 7 puta o svih 7 puta su oba dali gol

Obje momcadi su ove sezone pa prosjeku mrvicu iznad 1 primljenog i 1 postignutog gola (jednako distribuiranih u gostima i doma) tako da stvarno mislim da ovaj kod ima value.

Jedan prijedlog za niski ulog cisto radi statistike i gol razlike

Stoke - southampton T.R 1:1 @ 6.40

Sretno!

Biathlon Relay. Men. 4x7,5 km

M435xWy.png

France winn @ 4.30 Betfair

Norvežani jesu favoriti u ovoj utrci ali ne toliki u odnosu na Francuze. glavni razlog zašto ovo igram je Martin Foucarde. Čovijek jednostavno dominira na ovom prvenstvu. startao je u 4 utrke i sve 4 je pobjedi(miksana štafeta i 3 pojedinačne). Ako on uđe u zadnju izmjenu s zaostatkom oko 30 sekundi mislim da Francuzi pobjeđuju. U ostalim izmjenama su norvežani nešto bolji al mislim da nisu toliko da to Martin nebi mogoa nadoknadit. Kad bi se zbrajali rezultati iz pojedinačnog sprinta sva 4 natjecatelja Francuske i norveške razlika bi bila 6 sekundi u korist Francuza¸tako da mi se ovih 4.3(ili malo niže ovisi kako tko uhvati) čini ko jako dobar value. Šta se tiče ostlaih reprezentacija mislim da su ipak liga niže

Slovenia - Kazakhstan 1 @ 1.95 marathonbet

slovenci bez Faka pa je zato takva kvota na njih. Al kad se pogledaju rezultati iz pojedinačnog natjecanja vidi se da su slovenski natjecatelji unatoč promašajima bili u rangu kazahstanaca koji su gađali bez greška šta bi značilo da su u skijanju puno brži. Bitna je stavka da kod svakok pucanja natjecatelji dobiju 3 dodatna metka te moraju trčat dodatan krug tek ako i iz tih sveukuono 8 metaka ne uspiju zatvorit cijeu mapu šta zuvelike pomaže lošijim pucačima

Hrvatska 1. liga
17:00 Istra - Rijeka
tip: over 4,5 kartona @ 1,59
kladionica: PSK/SS

Sudac: Vučemilović – ove sezone u 8/12 (67%) utakmica pokazao 5 ili više kartona. 2/4 utakmice koje su ostale u underu su bile kup utakmice a na jednoj između Lokomotive i Hajduka je bilo samo 22 prekršaja. Samo jedna utakmica ostaje s upitnicima iznad glave. Sudac drži konstatnu što je najbitnije.

Ostao sam iznenađen ovom granicom od 4,5 kartona, jer razloga za 'brigu' imaju i jedni i drugi. Rijeka je još uvijek u utrci za naslov prvaka jer zaostaje samo 5 bodova iza Dinama. S druge strane Istra je trenutno u crvenoj zoni ali Osijek koji je ispred njih ima samo 2 boda više uz utakmicu više.
Motivacije neće nedostajati!
Rijeka ne razvaljuje, Istra ne gubi s velikom razlikom a takvu utakmicu očekujem i danas.
Pitanje u kakvom je stanju teren i  ne vjerujem da će se moći razviti dobra igra i kombinatorika što bi definitivno domaćinima trebalo ić u korist.
U drugom djelu sezone je odigrano 5 kola a prosjek oba tima u tih pet utakmica je 4 kartona i 20 prekršaja po utakmici.
Ovo je stvarno jako velik prosjek i jako gruba igra, ali iskreno me to niti ne čudi za HNL. Više je 'lopati' od onih dobrih igrača i kad prođeš takvog dobit ćeš po kostima.
Bodovi su potrebni i jednima i drugima tako da ništa manje ne očekujem niti danas.
Oklada ima value i ovo se definitivno mora uzet!

Sretno!

PFIujI0.png

Hokej - NHL
01:00 - Ottawa - Toronto: over 4,5 golova   1,50

Isti par od prošle subote. Mislio sam c/p svega od prošlog puta, ali malo ćemo nadopuniti.

Dakle imamo još jednu "Battle of Ontario", dva velika rivala i uvijek nabrijana atmosfera.
Što se tiče statistike ovdje je sve jasno.
Susreću se 24. i 30. (najslabija) obrana lige.
U zadnjih 12 međusobnih susreta 11 ih je išlo u over.
U tri tekme ove sezone bilo je 1:6, 4:5 (OT) i 2:3.

Kao što sam pretpostavio, klinci iz Toronta su se raspucali te su u zadnje dvije tekme zabili 6 golova.

Ottawa se u zadnjoj tekmi protiv Floride (poraz 6:2) predala i zbog toga su jučer imali

ozbiljan sastanak i da se tako što više ne smije ponoviti.

Čisto u to sumnjam i čak je vrlo moguće da Toronto iznenadi večeras.

Kako god bilo, nadam se da će i večeras ove dvije momčadi ispoštovati golijadu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use