Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 11.3.2016.

Goksim

Petak 11.3.2016.   

52 glasova

1. 1. Osijek - Inter Zaprešić

2. 2. Juventus - Sassuolo

Recommended Posts

Izvinjavam se što nemam volje pisati detaljne analize, ali evo nekih prognoza iz Irske lige koju pratim već punu deceniju. Nažalost sredinom prošle sezone sam izgubio svoje "kontakte" sa otoka, tako da sam od tada skoro zanemario ovo takmičenje (u koje je stvarno teško imati pravi uvid ukoliko niste Irac ili bar ne živite tamo). Potrudiću se kad budem imao vremena da napišem preview svih klubova jer se odigralo tek jedno kolo pa ima smisla loviti potencijalnog prvaka (Kork je veliki value, imo, ali o tom potom).  

Dundalk v Finn Harps

Aktuelni prvak protiv novajlije - ovakvi dueli su obično za izbegavanje zbog velikog motiva ex drugoligaša, ali jednostavno razlika u kvalitetu je prevelika u ovom slučaju. U prvoj rundi Dandalk je potvrdio status prvog favorita za novu titulu pobedom na teškom gostovanju, dok je FH pobedio Severne Irce (da, dobro ste pročitali) u regionalnom derbiju na prvoligaškoj premijeri. Ipak gosti imaju nekoliko povredjenih igrača i igraće na veštačkom terenu kod kompletnog branioca titule.

Derry City v Cork City

Duel izmedju dva najudaljenija kluba u ligi, Kork je bolji u poslednjim h2h mečevima, i ima neuporedivo kvalitetniju momčad. Domaćini su promenili trenera i izgubili neke bitne igrače, pa iako će imati veliku podršku navijača, teško će ostvariti povoljan rezultat.

Shamrock Rovers v Wexford Youths

Šamrok je najtrofejniji i najveći klub na ostrvu (izbacili srpskog Partizana iz LE), a gosti su amaterski klub koji je tek ušao u prvu ligu. 

Dundalk (-2ah) @2,36 pinna

Cork City win either half @1,44 wh

Shamrock Rovers (-1ah) @1,43 uni

Singapore S league

Balestier vs Warriors 2 @2.40

over 2,5 gola @1.50

Ovo je postalo osobno, Balestier me jako naljutio prije nekoliko dana sa onom 1:0 pobjedom, nakon samo 3 dana opet igraju tekmu sada u domaćoj ligi i trebalo bi doći sve na naplatu, grčevito su se branili u AFC kupu, pali u završnici fizički i činjenica je ostvarili pobjedu ali znamo da je to bilo sve samo ne zasluženo. Prvo poluvrijeme opet vidim scenarij gdje se oni brane i igraju na kontre, krucijalno kod ove oklade je da gosti što prije zabiju gol i da zabiju prvi tada bih lako moguće moglo doći raspada sistema u suprotnom što se duže bude igralo biti će sve teže ali poslije 60te minute svakako će početi padati fizički domaćin te i u tom slučaju jednostavno mora doći do pada koncentracije jer njihova taktika je povuci se, primaj napade i kad se ukaže prilika udri kontru, ali čim prime prvi pogodak e tu smo već na konju

Jedino što me koči od dobrog uloga ovdje je neuvjerljivost warriorsa ove sezone, nisam previše očaran njima, al zato i je ovako fini koeficijent, h2h je uvjerljivo na strani gosta

Bruneid DPMM vs Home Utd 1 @1.75

over 2,5 gola @1,65

DPMM je branitelj naslova od prošle sezone, a velik razlog tog naslova su pobjede na domaćem terenu, igra se na velikom stadionu u Brunejima pred puno gledatelja i dosta "neprijateljskoj" atmosferi za goste, inače baš ne navikli na tako što, od zadnjih 15 utakmica izgubili su samo dvije kući, u punom su sastavu i samo se čeka kad će proraditi napadački tandem koji im je donio naslov prošle godine, gdje će bolje nego sada protiv ekipe koja je također u li la početku sezone

Brine me jedino njihvo h2h u zadnje vrijeme koji je na strani gosta i čak su dva puta kada su igrali na Brunejima završili rezultatom 4-4, 2-2

Naravno vidljivo je da su golovi u njihovim međusobnim ogledima uvijek prisutni pa tako ne vidim razlog zašto se to ne bi dogodilo i ovaj put.

Inače kad se tamo igra nikad nema live klađenje, jedino praćenje live rezultata, Bruneji su specifična država, sultanat tako da je tamo ipak je to malo stroži režim

over 2,5 gola @1.50

over 2,5 gola @1,65

@2,47

kasnije ću postaviti fotke listića biti će nešto ovako:

warriors cca 65eura

warriors + DPMM 40eura

overi @2,47 40 eura

DPMM i warrios daje gol @2,01 70eura

DPMM - Home over 3,5@ 2.40 60 eura

ako ne postavim listiće do podneva teško da ću i stići odigrati, imam obaveza trenutno zato ću se svakako truditi da stignem da ne bilo da muljam

uspio sam uhvatit vremena, odoh uplatit i postavim listiće kao dokaz

post-4977-0-57211300-1457697455_thumb.jpg

evo listića 

Jučer dosta solidan dan iako me Tottenham razočarao,istina igrali su s dosta rotacija no morali su to svakako bolje; za danas mi se sviđa ovo: Malaga-Gijon +5,5žk (1.80).

Obe ekipe u strašno lošoj formi,Malaga ne zna za pobjedu u zadnjih 5 kola(2 poraza) dok Gijon ima još gori niz od 7 utakmica(4poraza) bez pobjede u Primeri.

Malaga je na 12.mjestu sa 33 boda i još su daleko od "mirne luke" jer imaju samo 7 bodova više od zone ispadanja.

Gijon je na pretposljednjem 19.mjestu sa 24 boda i 2 ga dijele od sigurne zone.

Ovu granicu su ove dvije ekipe kada su igrale međusobno često prelazile bez problema iako je zadnji susret završen sa 4 žuta kartona.

Sudac je Ricardo de Burgos koji ima prosjek od 4,8 kartona u Primeri ove sezone i vjerojatno je zbog njega granica samo 5,5,sudac je mogao biti i bolji no ulog u ovoj utakmici je velik,bodovi su jako važni i jednima i drugima i oboje znaju odigrati grubo,plus loša forma oba tima što znači i lošiju atmosferu u svlačionici i dodatnu napetost na terenu.

20:30 Monaco - Reims: Monaco wins atleast one half ( unibet 1.35)

Monaco je trenutno drugi te bjezi Lyonu za 6 bodova razlike a mjesto koje drzi vodi direktnu u Ligu Prvaka.
S druge strane Reims je u opasnoj zoni svega 2 boda iznad zone ispadanja. 
Monaco u zadnjih 5 utakmica ima 1 pobjedu,3 nerjesene i 1 izgubljenu utakmicu dok Reims 2 pobjede i 3 izgubljene. 
U zadnjih 5 medusobnih susreta Monaco je pobjedio 3 puta, nerjeseno je bilo jedno a Reims je pobjedio samo 1 put i to prije 3 godine kod kuce. 
Monaco kod kuce ima 4 uzastopne pobjede dok Reims u gostima sveukupno ima cak 8 izgubljenih utakmica. 
Veliki hendikep za Reims predstavlja suspenzija veznjaka Devauxa. Reims tesko da moze ugroziti svojom igrom Monaco a posebno kada on igra kod kuce. 

Sigurnija oklada je da Monaco dobiva barem jedno poluvrijeme dok neki mogu probati odigrati i cistu 1.

20:45 Juventus - Sassuolo: total goals under 3.5 ( unibet 1.26)

Juventus je trenutni prvi u prvenstvu a za vrat mu za manjak od tri boda puse Napoli. 
Juventus je svjestan kako ovdje mora uzeti tri boda kako svoju poziciji ne bi doveo u pitanje. 
No Juventus ce po meni opreznije uci u ovaj susret jer ih sljedeci tjedan ceka velika utakmica protiv Bayerna u Ligi Prvaka. 
Juve ce ovdje zasigurno postici pogodak i pobjediti sa barem 1 golom razlike te ce onda drzati loptu i zatvoriti igru. 
Zadnje medusobne utakmice zavrsile su under 2.5 a pobjednik iz zadnje susreta bio je Sassuolo. 
Juventus je najopasniji doma gdje dosada ima izgubljenu samo jednu utakmicu dok se Sassuaolo ne moze pohvaliti sa svojim gostovanjima. 
Zanimljiv je podatak da Buffon nije primio gol zadnjih 9 utakmica te mozda ce probati skinuti rekord koji drzi legendarni Milanov vratar Rossi. 
Problema s ozljedama kod Juventusa imaju i bek Caceres, te veznjak Sturaro. 
Pretpostavlja se da će Allegri momčad postaviti u 4-4-2 formaciju s Mandžukićem i Dybalom.Soussuolo će nedostajati tri važna igrača iskusni stoper Cannavaro i ključni veznjak Missiroli i napadač Defrel. 

20:30 Heartha Berlin - Schalke 04: gost daje gol ( unibet 1.32)

Danasnja utakmica je direktna borba za 3 mjesto koji vodi izravno u Ligu Prvaka gdje Herta bjezi Schalkeu za samo 1 bod. 
Sto se forma tice Hertha u zadnjih 5 utakmica ima 2 pobjede, 1 nerjesenu i 2 izgubljene utakmice dok Schalke 2 pobjede, 2 nerjesene i 1 izgubljenu. 
Po statistici obije momcadi su u slicnoj formi. 
U zadnjih 5 medusobnih utakmica Schalke je slavio 4 puta dok je 1 bilo nerjeseno sto znaci da je Hertha redovna musterija kojoj Schalke redovito uzima 3 boda. 
U svih 5 medusobnih ogleda bilo je under 1.5 gdje je Schalke uvjek zabijao gol. 
Hertha je Schalkeu u 14 medusobnih susreta uzela samo 2 boda. od domaćina zbog ozljeda protiv Schalkea neće moći zaigrati važni branič Langkamp, te napadači Allagui i Kurt koji još nisu odigrali ni minute u Bundesligi ove sezone. 
Vec duze vrijeme Schalke ne računa na ozlijeđene braniče Howedesa, Nastasića i Uchidu, a u konkurenciji za nastup protiv Herthe nema ni veznjaka Goretzke i Hogera. 
Statistika je na strani Schalkea te ce ovdje zasigurno postici barem jedan gol ako ne i vise. 
Ono sto se moze jos probati odigrati jest oba daju gol, under 2,5 golova. 

Osijek-Inter Zaprešić 1x(1.35)

Donaldson-Pospisil 2(1.40)

Susret od velike važnosti za Osijek,a za Inter može si reći i "revijalna" utakmica.

Osijek se bori za opstanak i svaki bod im je bitan,trenutno su na pretposljednjem 9. mjestu sa samo jednim bodom zaostatka za Istrom koja je u sigurnoj zoni.

Nakon dvije teške utakmice protiv Hajduka i Rijeke u kojoj je Osijek pogotcima u zadnjim minutama šokirao svoje protivnike,prvo Hajduk na Poljudu gdje su odnijeli bod nakon gola u 95.minuti dok su na Rujevici također došli do izjednačenja u zadnjim minutama susreta da bi na kraju i primili pogodak u 90.min i tako izgubili.

Inter je nakon odlično odigranih zadnjih mjeces danas u sigurnoj zoni i oni jednostavno mogu uživati u svakoj utakmici,pokušati neke nove sustave i sastave i igrati maximalno opušteno što se da izvući i iz samih izjava igrača tako će i i biti.

Nalaze se na 6.poziciji sa 33 osvojena boda i nemaju poraza u zadnjih 5 susreta u prvoj HNL.

Kod Osijeka danas neće nastupiti veznjaci: Šotšić i Šarić,još su lakše ozljeđeni Vojnović i Knežević no po onome što se da iščitati iz domaćih medija ova dvojica će danas nastupiti zbog važnosti utakmice.

Kod Intera nema Mazalovića i Mlinara,dvojice standarnih veznih igrača bez kojih momčad Istre sigurno neće djelovati isto na terenu.

Sve u svemu ovdje bar očekujem to da Osijek ostane neporažen.

Prvo kolo Indian Wellsa donosi nam dosta zanimljivih susreta,ja sam se odlučio danas za Pospisila.

Kanađanin koji je trenutno 43.igrač svijeta danas za protivnika ima domaćeg igrača Donaldsona koji je 158.igrač svijeta.

Pospisil je loše ušao u 2016. i sve do sada nije ostvario ništa vrijedno hvale,loša igra loši rezultati,od 9 mečeva koje je odigrao ima čak 7 poraza i samo 2 pobjede,na početku godine u prvom kolu Aucklanda kada je pobijedio Karlovića 2:0 i prvo kolo Dubai-a kada je pobijedio Pouille-a sa 2:1.

Sve ostalo porazi,istina ždrijeb ga i nije baš mazio na kojem god turniru igrao i gubio je od dosta kvalitetnih igrača unutar TOP 50 pa i dosta bolje rangiranih.

Zadnji poraz je ostvario protiv Simona u Davis Cupu kada je izgubio 3:0.

Mladi 19-godišnji Amerikanac se također ne može pohvaliti dobrom formom u 2016.,on od isto 9 odigranih mečeva ima 6 poraza i 3 pobjede.

Ipak on je gubio od dosta slabijih,challenger igrača što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti.

Mislim da je vrijeme da Pospisil koji je po meni solidan igrač i sigurno može više od trenutne situacije pobijedi nekog i bolje protivnika za prekid crne serije teško da je mogao dobiti.

Mlad i neiskusan Donaldson koji je također u lošoj formi teško može zaprijetiti dosta iskusnijem i opasnijem kolegi.

Tražim drugo mišljenje za kartone vezane uz utakmicu Hertha-Schalke,granica je niskih 3,5,možda premalo za utakmicu koja donosi borbu za ligu prvaka te rivalitet koji nam ova utakmica može donijeti ipak je Hertha uzela samo 2 boda u zadnjih 14 međusobnih susreta i sigurno im se to mota negdje u glavi,obe ekipe u podjednakoj formi,Schalke u malo boljoj u zadnje vrijeme no trebala bi biti podjednaka utakmica samim time i napetija,ni sudac nije loš koji ima prosjek od cca 4 kartona..drugo mišljenje bi dobro došlo

Tražim drugo mišljenje za kartone vezane uz utakmicu Hertha-Schalke,granica je niskih 3,5,možda premalo za utakmicu koja donosi borbu za ligu prvaka te rivalitet koji nam ova utakmica može donijeti ipak je Hertha uzela samo 2 boda u zadnjih 14 međusobnih susreta i sigurno im se to mota negdje u glavi,obe ekipe u podjednakoj formi,Schalke u malo boljoj u zadnje vrijeme no trebala bi biti podjednaka utakmica samim time i napetija,ni sudac nije loš koji ima prosjek od cca 4 kartona..drugo mišljenje bi dobro došlo

Ja njemce po pitanju kartone gledam izbjegavati, jer kao i englezi, uz izuzev par klubova i derbija, igraju jako korektno...

Evo par informacija pa možda pomogne... Kao prvo granica od 3,5 je niža ili za pojmove bundeslige...

Hertha je ove sezone na prosjeku 1,84 kartona po utakmici,. Schalke 1,88.

Sudi Welz, koji ima prosjek 4,11 ove sezone. Nisam ga gledao pa nažalost ne mogu napisati puno o stilu suđenja, ipak su mi španjolski, talijanski i engleski suci bliži... 

Iako statistika naginje prije na over, za mene je ovo, buudći da je vikend i bogata ponuda pred nama, a i Liga Prvaka kasnije, no bet ili eventualno za neki niži ulog...

Od 9 Bundesligaških utakmica ove sezone, 6 puta je ostao na točno 3. žuta kartona, možda bolje ne

Kao i većini, jučer je bio odličan dan za klađenje, na zalost ne mogu stavljati ništa od slika, jer najčešće koristim mobitel za biti na forumu. Uglavnom, nadam se da ćemo danas ponoviti jučerašnji uspjeh. Pa ide moj prijedlog -

Monaco - Reims over 4,5 cards 2,28 Unibet

Monaco mora čuvati drugu poziciju koja ih vodi iduće godine direktno u Ligu prvaka, a za vratom im puše preporođeni Lyon, koji u zadnje vrijeme se diže, razlika između njih je 6 bodova, ali Monaco je pred svojom publikom odličan, u zadnjih 5 utakmica uzeli 13 bodova, dok Reims igra toplo - hladno, zadnja dva gostovanja ima dva poraza ali protiv jednog PSG-a ne tražiš bodove za ostanak u lizi. Ne vjerujem da će se danas tek tako predati, jer koliko god da je Monaco neugodan domaćin, Reimsu je svaki bod bitan, jer samo dva boda su iznad zonje ispadanja. Inače su obje ekipe zahvalne za kartone, a mišljenja sam da je granica od 4,5 čak i preniska, a na bet365 su to primjetili i maknuli iz ponude.

Sretno svima!

Evo tražeći nešto slučajno sam naletio na dobre stare Rangerse i odlučio se na jedan tip koji mi je dosta privukao pažnju kod njihovog današnjeg susreta.

Rangers-Morton  TIP: Rangers 3+ golova(1.83)bet365

Znači tip je da Rangers daje 3 ili više golova,u goste im danas dolazi slabašni Morton koji je novopridošlica u Škotski Championship,tu su od ove sezone jer su u prošloj bili na vrhu League-one što im je donijelo plasman u Championship.

Oni se nalaze na sredini tablice sa 32 osvojena boda i gol razlikom 28-30 u 27 odigranih susreta,oni teško mogu naprijed,a i nazad što se tiče poretka i sigurno da im je cilj na početku sezone bio izboriti ostanak u prvoj sezoni Championshipa nakon godina izbivanja,zasada im to dobro ide i mogu igrati opušteno jer su u komfornoj situaciji.

Rangers koji je sve bliži povratku tamo gdje mu je i mjesto,u najjaču ligu Škotske,drže prvu poziciju prvenstva 69 bodova i utakmicom manje od drugoplasiranog Falkirk-a koji ima 57 bodova.

Rangers ima gol razliku 70-17 u 27 susreta što dovoljno govori koliko su nadmoćni nad ostalim niželigaškim Škotskim klubovima i naravno da im tu nije mjesto već u prvoj ligi gdje će se i vratiti.

U odličnoj su formi,ne znaju za poraz u čini mi se zadnjih 20 utakmica,kod kuće dobivaju sve redom i redovito zabiju 3,4 gola-

Morton u gostima igra onako,niti dobro niti loše,neke su utakmice dobili neke izgubili,onako osrednji prosjek što se tiče igre u gostima i sigurno da će im danas biti teško.

Od zadnja 3 susreta koja su odigrala u ovu sezonu i pol Rangers je dobio dvije,jednu su odigrali neriješeno(2:2),obe pobjede je Rangers ostvario u gostima sa 2:0 i 4:0.

Rangers je ovdje apsolutni favorit,u odličnoj su formi i samo je pitanje s koliko će golova slaviti,ja vjerujem sa bar 3.

Pošto me ova utakmica dosta zainteresirala,posjetio sam i službene stranice Rangersa kako bi našao neke dodatne informacije međutim našao sam samo povijesne rezultate između ova dva tima te izjavu stratega domaćih koji je između ostalog izjavio da su momci jutros trenirali odlično da su spremi maximalno i da vjeruje u pobjedu.

Eto toliko od mene za danas,raspisao sam se dosta no sve su to parovi koji mi se dosta sviđaju pa sam ih zato i podijelio,sretno i pozdrav.

Jedan od derbija dana će u Kataloniji odigrati Barcelona i moskovski CSKA , ekipe dijametralno različitih raspoloženja pred ovaj susret. Domaći nikako ne mogu biti zadovoljni dosada prikazanim , peta su momčad u grupi sa četiri pobjede iz devet utakmica , no srećom za njih , Khimki je jučer kiksao protiv njihovih sunarodnjaka iz Baskije što im daje priliku preuzeti petu poziciju eventualnom pobjedom ovdje. Ali kao i uvijek , lakše je reći nego učiniti. Na noge im dolazi goropadni CSKA koji također ima za šta igrati ovdje , a to je osiguranje prve pozicije u odnosu na Laboral Kutxu koja im jučerašnjom pobjedom nastavlja puhati za vratom. Iznimno bitna utakmica za obje ekipe jer nema više toliko vremena za ispravljanje grešaka stoga će i jedni i drugi morati ovdje biti maksimalno koncentrirani ukoliko žele na mjesto koje pretendiraju.

Tomić A. under 9.5 @ 1.85 Germaniasport

Iako očekujem poenterski efikasnu predstavu , ne vjerujem da će domaći centar Ante Tomić biti jedan od zapaženih aktera u njoj. Hrvat je u posljednje vrijeme blijeda sjenka nekadašnjeg ponajboljeg centra Europe , postiže prosječno tek 6.6 poena u ovoj fazi s tim da u zadnjih sedam utakmica nije nadmašio taj prosjek , a kamoli da se primakao ovoj granici. Dolaskom Dorseya iz Galate i boljim igrama Samuelsa mu se minutaža dosta smanjila , sada igra oko 12-13 minuta i što je najbitnije ne puca previše , tek osam šuteva iz igre u posljednje tri utakmice. U ligi ista priča , za vikend je igrao primjerice čak 26 minuta protiv Unicaje , ali postigao tek 6 poena uz šut 1/6 iz igre i 4/6 sa linije penala. Barcina bekovska linija igra vodeću ulogu u njihovoj igri , uzimaju dosta šuteva izvana i to pogotovo u posljednje vrijeme , a kako je protivnik dosta gust u reketu , sumnjam da će Ante u svojih trinaestak do petnaest minuta dobiti osjetniju dozu lopti da prebaci ovu granicu. Sredinom januara je protiv ovog protivnika upisao samo tri poena za šesnaest minuta na parketu.

Navarro J.C. over 8.5 @ 1.85 Germaniasport

Barca će u tom slučaju trebati svu moguću pomoć protiv raspoloženih Rusa , a tu ponajviše mislim na onog najiskusnijeg , Juana Carlosa Navarra , svjetskog i europskog prvaka te olimpijskog doprvaka te djeteta i velike uzdanice kluba iz Katalonije. S 35 godina na leđima igra još jednu odličnu sezonu , prosječno bilježi tačno 9 poena u ovoj fazi za oko 20 minuta na parketu , s tim da mu minute variraju ovisno o potrebi i važnosti utakmice. Protiv Khimkija nije imao svoj dan gdje se iz igre nije uspio upisati u strijelce te je završio na šest poena , svi uknjiženi sa linije penala dok je za vikend to mnogo bolje izgledalo kada je zabio 12 poena Unicaji , ekipi koja je poznata po izrazito dobrim defanzivcima izvana. Dobar je šuter za tri poena , ne libi se preuzeti odgovornost u clutch situacijama kojih bi danas moralo biti , pa ga očekujem na minimalno 9 poena , tim više što je u januaru u Moskvi upisao njih 16.

19:30 Šarić D.(-11,5+)-Dar-Efe 11,5 više 1,85

Još jedna značajna utakmica u  Istanbulu derbi u petak u skupini E.  Efes je nakon četiri  izgubljene  utakmice  u teškoj situaciji. Pogotovo jer su izgubiti šutera Jona Dieblera zbog ozljede (meni najdraži). Efes je ekipa čija je obrana  poboljšana puno u zadnje vrijeme. Trener Ivković riješenje vidi prekoThomasa Heurtela i Jaysona Grangera koji moraju razigrati napad Efesa.  Ovde dajem Šariću prednost za over jer on zna uvijek poteguti u ovakvim odlučujućim utakmicama. Domaćini moraju pronači riješenje za  Šarića i D. Browna koji čine talentirani krilni dvojca.Nema puno nepoznanica pošto se ekipe poznaju iz Turske lige.Darussafaka ima dvije zadnje  pobjede u euroligi dok Efes ima dva poraza tako da nas očekuje dobra utakmica.

20:00 CZBeogr-Panathinaikos BC   X   13,00                

Čisto na osiječaj... Sretno svima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use