Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 10.3.2016

JackieJack

Europska liga  

52 glasova

1. 1. Bor.Dortmund - Tottenham

2. 2. Liverpool - Manchester Utd

3. 3. Ath.Bilbao - Valencia

Recommended Posts

Shakhtar - Anderlecht over 3.5 kartona @ 1.50 / over 4.5 kartona @ 2.15 Wwin

Danas su na rasporedu utakmice osmine finala Europa lige gdje će se u nešto ranijem terminu sastati Shakhtar i Anderlecht. Višestruki prvaci svojih zemalja bi večeras trebali pružiti zanimljivu predstavu bez obzira što je domaći tim po kladionicama dobio ulogu velikog favorita. Domaćini u prvenstvu vode mrtvu trku za prijestolje s kijevskim Dynamom i zasad prednjače samo na osnovu bolje gol razlike. Nevjerojatno je za vidjeti da su u sedamnaest prvenstvenih utakmica ekipe ostavile bodove samo dvaput , Shakhtar konkretno još sredinom augusta prošle godine kada su prvo remizirali s Vorsklom , a zatim i izgubili na svom terenu od Dnipra. Smiješi im se i polufinale kupa budući da su u prvoj četvrtfinalnoj utakmici sa pola snage uvjerljivo savladali Vorsklu , te bi ukoliko ne bude većih odstupanja za finale trebali igrati upravo s Kijevljanima. Što se Anderlechta tiče , oni su uslijed zahtjevnih europskih utakmica malo zapostavili ligaški bodovni saldo pa su u posljednjih pet kola ostvarili samo jednu pobjedu i dopustili Gentu i Club Bruggeu da se odlijepe na sedam , odnosno devet bodova. Niti ždrijeb knockout faze ih nije mazio , nakon grčevite borbe s prvakom Grčke Olympiakosom , naletjeli su ovoga puta na još raspoloženijeg protivnika koji je , po mom skromnom mišljenju , jedan od favorita i za titulu. S ukupnim rezultatom 3:0 su izbacili Schalke s tim da je Mircea Lucescu i u toj utakmici , a i kasnije u ligi i kupu imao vremena odmoriti neke bitnije igrače kako bi što svježiji dočekali rivala večeras. No daleko da su gosti bez šansi ako odigraju kao protiv Olympiakosa , što bi samoj utakmici dalo jednu veću dimenziju napetosti , a s tim dolazi i nešto grublja igra. Pravdu će dijeliti Portugalac Artur Soares Dias koji je , kao i većina njegovih zemljaka , iznimno lak na izricanju javnih opomena. Šesnaest od posljednjih sedamnaest utakmica je držao kriterij od barem četiri kartona , ostao je ispod tek jednom u susretu Midtyllanda i Manchester Uniteda , a svi znamo da ni danski ni engleski klubovi ne slove za grube ekipe , pogotovo kada se sretnu. Treba spomenuti da je pet puta u posljednjih devet mečeva slao igrače prije vremena u svlačionicu što će pridonijeti tipu ukoliko se desi večeras , pa mi je ova opcija najrealnija.

Odbojka: Montana-CSKA Sofia

Evo jedne greske bet365. Inace tip je preporuka od prijatelja koji zivi u Sofiji i prati bugarsku odbojku:

qtTdm.jpg

Recimo marathonbet drzi granicu 172.5 tako da je ovo veliki value. Pozurite, pocinje za 20-ak minuta. Takodje bet365 limitira uplate, meni su dozvolili samo 65 EURA a ostalih 35 ide na razmatranje kod tradera koji kasnije odobre/ne odobre opkladu

Sretno!

Win vec posle 2 seta  B)  B)

Nadam se da je neko stigao ispratiti...

B.Čorić-L.Pouille 1(1.40)

Prvo kolo Indian Wellsa donosi nam zanimljiv susret između 47. i 87. igrača svijeta.

Borna dolazi ovdje nakon Davis Cupa na kojem je odigrao 2 meča,prvi protiv Goffina koji ga je dobio 3:2 iako je Borna taj meč odigrao odlično no ipak je Goffin odličan TOP 20 igrač,poslije tog susreta uslijedio je i odlučujući meč za Hrvatsku u kojem je Borna slavio protiv Coppejansa lagano sa 3:0 u setovima.

Borna je u tom meču prikazao odličnu igru i pokazao da je u formi,sam je izjavio kako ovdje dolazi u dobrom ritmu i kako mu ova podloga odgovara.

Pouille je zadnji meč odigrao u Dubai-u gdje je nakon 3 meča ispao u 16/1 finala protiv Pospisila koji ga je dobio sa 2:1 u setovima.

U 2016. jedini zapažen rezultat ima kada je dobio Goffina u Brisbane-u početkom godine sa 2:1.

U svim ostalim mečevima koje je odigrao ove godine nije pokazao ništa posebno tako da to ne oćekujem ni većeras.

Borna je ovdje opravdano favorit i mislim da Francuz nema šanse protiv odlične mlade nade.

19:00 Borussia Dortmund - Tottenham: total goals under 4.5 ( unibet 1.20)

Kada god vidim kotu od 1.20-1.30 na under 4.5 uvjek je rado prihvatim.
U nogometu realno rezultati u najvise posto slucajeva zavrsavaju od 2-3 gola tako da ce utakmica zavrsiti sa 5 golova cini mi se totalno nerealnim a pogotovo ako igraju dvije iskusne momcadi poput ovih dviju. 
Borussia je u dobroj formi proslu utakmicu protiv akutalnog prvaka Bayerna odigrali su 0:0 i kojim im trenutno bjezi sa 5 bodova razlike. 
U ovu utakmicu ulazit ce sa vise ofazivne igre nego sa Bayernom u formaciji 4-3-3. 
Izvan sastava je ozljedeni stoper Sokratis.Naspram susreta s Bayernom, u početni bi se sastav trebao vratiti ofenzivni veznjak Shinji Kagawa koji bi trebao zaigrati uz Reusa i Mkhitaryana iza isturenog napadača Aubameyanga.
Imaju 9 pobjeda u zadnjih 11 utakmica i u ovoj utakmici pokusat ce zasigurno ostvarit pobjedu. 
Tottenham cak vise od 50 godina ceka naslov Europskog prvaka a ove godine mislim kako u tome ima najbolje sanse. 
U prvenstvu su drugoplasirani a u Dormund su najavili da idu sa kompletnim sastavom. Ocekujem golovo no maksimalno negdje do 3 gola.

21:00 Liverpool - Manchester United: total goals under 3.5 ( unibet 1.23)

Liverpool ima tri uzastopne pobjede u nizu no protiv Manchestera statistika nije na njihovoj strani. 
Protiv Manchestera u zadnjim medusobnim susretima imaju zabiljezene samo poraze te ima je danas prilika da tu statistiku poprave. 
Liverpool doma igra odlicno dok Manchestera muce problemi sa ozljedama igraca i nikako da spoji konkretni sastav. 
Obje momcadi vide jos ovo natjecanje kao spas sezone te osvajanjem naslova kako bi mogli igrati Ligu prvaka sljedece sezone.
 Kod Liverpoola ozlijeđen je veznjak Leiva, a upitni Škrtel i Milner, ali istrčat će svi rasploživi najvažniji aduti. 
Kod Manchestera zbog povreda su i dalje van stroja defanzivci Valencia, Jones i Shaw, veznjaci Schweinsteiger i Young te napadač Rooney. 
Pritisak je velik na ove dvije momcadi te mislim kako ce takticki i opreznije krenuti u ovaj susret. 
Granica under 3.5 cini mi se kao solidna a treba probati odigrati i over 4.5 zutih kartona sto vecina tipstera danas igra. 

21:05 Athletic Bilbao - Valenica: total goals over 1.5 ( unibet 1.36)

Athletic je trenutno u dobroj formi. Nanizao je tri uzastopne pobjede a prije deset dana savladao je i danasnjeg protivnika Valenciu sa 3:0.
Jedini veci problem koji Athletic za danasnju utakmicu igra je neigranje Aritza Aduriza njihovog najefikasnije igraca ( pred samu utakmicu trener ce odluciti o njegovom nastupu).
Obe su momacadi u zadnjih 5 susreta zabile po barem jedan gol ( sveukupno Athletic 12 a Valencia 9 golova ). 
U zadnjih 5 medusobnih ogleda 4 puta je bilo over 1.5 sto ce vjerovatno biti i na danasnjoj utakmici. 
Domacini su u boljoj trenutnoj formi no gosti ce traziti taj gol koji ce im olaksati susret u uzvratu. 
Mislim kako ce obije momcadi zabiti gol te ce se ova granica od 1.5 vjerovatno u ranijoj fazi igre vec ostvariti. 

Ukupna kota  2.01

Sretno svima !!!

Ja ću danas nešto laganije, ipak se čekaju uzvrati za veće uloge...

Budući da je već puno toga napisano neću ponavljati, samo ću reći da se slažem sa overom kartona za Liverpool - Manchester United.

Također, u razmatranju mi je over 4,0 kartona za utakmicu Basel - Sevilla. Sudi Taylor, Švicarci protiv Španjolaca, ali Sevilla zna, pogotovo na gostovanjima, odigrati grublje a Taylor iz engleske nije baš navikao na prljavštine kakvih bi moglo biti...

Za oklade na 1X2, za Europsku ligu...

Budući da svi imamo online račune, nema potrebe ranije uplačivati, već budite online 34-30 minuta prije početka utakmice, pogledajte sastave i navratite tad na forum. Puno toga je tada jasnije, nekad se točno vidi, pogotovo u ranijim fazama natjecanja, da se neka ekipa "predala" tj. da im natjecanje nije važno i da kao da žele izgubiti. Naravno sumnjam da će tako nešto biti u ovoj fazi natjecanja, ali da će neke ekipe kalkulirati sa sastavima, sigurno.

Tu prvenstveno mislim na Tottenham koji imaš sansu uzeti Premiership, pa sigurno neće ići sa najjaćim sastavom. Dortmund je pak zacementiran na 2.mjesto Bundeslige, i mislim da vidi svoju šansu u Europskoj ligi...

Uglavnom, budite online oko 18:15 i svratite na forum, taman su četiri utakmice paralelno, pa se stigne sve lijepo podijeliti i proanalizirati prije početka :)

Znatniji pad koef. na Ath. Bilbao... pa se možda može i to ispratiti sitnije, sastav im izgleda dobro. Ipak, Lpool ManUtd je najzanimljvija utakmica...

Ima li ko šta za Bocu večeras? Prijatelju mi nije jasno zašto je 4,75 na njih. Vidim da nisu u formi, a u natjecanju u 2 utakmice gol razlika 0:0.

Nemoj tu utakmicu ni igrat jer Boca je stvarno dvije jako lose utakmice odigrala u prva dva kola a sad dolaze Bolivaru koji na svom terenu igra jako dobro, a to ponajvise zahvaljujuci u nadmorskoj visini jer ipak se utakmica igra na nekih 3600m.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use