Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 10.3.2016

JackieJack

Europska liga  

52 glasova

1. 1. Bor.Dortmund - Tottenham

2. 2. Liverpool - Manchester Utd

3. 3. Ath.Bilbao - Valencia

Recommended Posts

Odličan pronalazak na ovoj stranici upali mi je u oko ovo navlacanje domacina i veće kartoniranje gosta,unibet daje 1.7 da će manU imate više kArtona od liverpoola ,čini mi se izgledno ako nas lovren nespoji nekoga na aparate hehe

Jucer katastrofa dan,da vidimo mozel se sta danas ispraviti..

20:00 Penezic 6.5 Over 1.85 SuperSport

Andrea Penezic je daleko najjbolja igracica Hrvatske i daleko najjvise nju forsiraju u ovakvim duelima.Danas imaju jako tezak mec protiv Crne Gore i Hrvatska zeli pobjedu u Splitu,gdje nisu odavno igrale.Penezicka je i u Ligi Prvaka najjbolji strijelac kod Vardara iako nema svu sirinu.Ona bi ovdje trebala igrati jako dosta,pomoci mladim igracicama jer je ovo skroz druga Hrvatska.Jako dosta igracica dolazi iz domace lige i vjerujem kako mnogo toga mogu nauciti od nje.Andrea je uglavnom prelazila ovu granicu protiv Crne Gore u svim njihovim medusobnim duelima,a bilo ih je jako dosta.U prvom kolu je dala 10 Sloveniji u drugom je dala 9 Makedoniji.Crna Gora ima nekih problema sa povredama pogotovo bitne defanzivne igracice su povrijedene,Adzic je najavio rotaciju jer je njima u mislima kvalifikacije za OI i ja vidim ovdje Penezic opet oko desetak golova jer ce uzeti hrpu suteva ponovo.Dodatni motiv je sto jako dugo nisu igrale u Splitu i sigurno publika jedva ceka povratak hrvatske reprezenatcije u ovaj grad.

20:00 Hrvatska 23.5 1.75 SuperSport

Uz Penezicku uzimam i over Hrvatske koji mi se cini nizak barem 2-3 gola.Kao sto sam rekao Adzic je najavio rotaciju,bez nekoliko jako bitnih odbrambenih karika su danas a i Split zeli vidjeti sigurno koji gol vise od svoje publike.Hrvatska zna kako se igra protiv Crne Gore,Mrden najavljuje pobjedu i uz to je rekao da u Splitu niko ne moze biti favorit protiv Hrvatske.Ima ova Hrvatska sem Penezicke jos kvalitetnijih igracica u vidu Jezic,Covic,Litre koje su ove sezone igrale u ligi prvaka.One su Sloveniji dale 27 golova,36 su dale Makedoniji.Istine ima da je Crna Gora spustila Makedoniju na 14 a Sloveniji na 20 golova,ali Adzic je tada bio zatego odbranu,imao na raspolaganju gotovo cijeli roster.Sada ce igrati nesto opusteniji,ne zeli jos povreda pred OI Kvalifikacije koje su jako bitne za njega i Crnu Goru.Uz splitsku publiku i rasterece goskinje ja vidim Hrvatsku barem na 24 gola ako ne i vise.

Pozzz ekipa evo i mene nakon odmora male puze pa da se druzimo. Dobro dode i pauzirat malo.

18:00 LokomotivK.-Fenerbahce. 150,5 vise 1,85

Danas cu odigrat over na koseve necu dirat igrace pojedinacno. S obzirom da se sastaju dvije slicne ekipe po nacinu igre mislim da je ovo dobra granica. Vjerojatno ce bit klasika kos za kos i dosta suteva iz vani tj. za tri poena. Kad pogledam igrace koji ce proves vecinu minuta na parketu kao sto su Delany Datome Dixon Radolph Boganovic Vesely nebi tebalo bit problema .
Sretno svima

Jučer LI-LA dan,moglo je i bolje no idemo dalje:  Danas EL i većina nas tu ide na kartone,meni se jedna utakmica za kartone posebno sviđa; Fenerbahče-Braga +4,5žk(1.85)

Sudac:C.Turpin

Znači sudi Francuz Turpin koji u europskim natjecanjima ima prosjek od preko 4 žuta kartona po utakmici,nije mu ni strano pokazati crveni karton,u Francuskoj Ligue 1 također ima solidan prosjek iako je on manji nego u Europi.

I Fener i Braga su u odličnoj formi,po meni su ovo ekipe podjednake kvalitete i očekujem napete dvoboje što u Turskoj što u Portugalu,Braga kao gost igra odlično i to je još jedan problem za Fener kojemu ide super u zadnje vrijeme i u grotlu njihovog stadiona danas očekujem naravno vatrenu atmosferu tako da mi je ovo jako izgledan over,svi uvjeti su ispunjeni;sudac solidan,podjednake ekipe te su to ipak Turci i Portugalci u čijim prvenstvima redovito pada dosta kartona i nevidim razlog da ih danas ne bude bar 5.

Sretno :D

Jučer LI-LA dan,moglo je i bolje no idemo dalje: Danas EL i većina nas tu ide na kartone,meni se jedna utakmica za kartone posebno sviđa; Fenerbahče-Braga +4,5žk(1.85)

Sudac:C.Turpin

Znači sudi Francuz Turpin koji u europskim natjecanjima ima prosjek od preko 4 žuta kartona po utakmici,nije mu ni strano pokazati crveni karton,u Francuskoj Ligue 1 također ima solidan prosjek iako je on manji nego u Europi.

I Fener i Braga su u odličnoj formi,po meni su ovo ekipe podjednake kvalitete i očekujem napete dvoboje što u Turskoj što u Portugalu,Braga kao gost igra odlično i to je još jedan problem za Fener kojemu ide super u zadnje vrijeme i u grotlu njihovog stadiona danas očekujem naravno vatrenu atmosferu tako da mi je ovo jako izgledan over,svi uvjeti su ispunjeni;sudac solidan,podjednake ekipe te su to ipak Turci i Portugalci u čijim prvenstvima redovito pada dosta kartona i nevidim razlog da ih danas ne bude bar 5.

Sretno :D

Nevolim turbina bas čudan je sa čudnim kriterijem bojim se da bi lako moga ostat na min broju kArtona

Za sad imamo analize za čak 4 LE meča, malo čudno jer su sve vezane za kartone s' obzirom da je prvi krug. Mada JJ ima Liverpula da dobija jedno poluvreme. Ja ću probati sa istim tim tipom opklade ali kod najvećeg domaćeg autsajdera ove večeri. U ostalim tekmama mi je zaista teško naći pre match value.

Basel v Seville 

Bazel jeste najviše potcenjen domaći klub ove runde, iako je jasno koliko domaći teren znači u utakmicama ovog tipa i iako su oni verovatno najmotivisanija ekipa pošto se finale igra na njihovom stadionu. U domaćem prvenstvu je već obezbedjena nova titula, tako da je sva snaga i koncentracija usmerena na ovo takmičenje. Ima tu nekih igrača koji sigurno neće igrati (npr. napadač Embolo) i nekih koji su pod upitnikom (npr. krilo Bjarnasson), ali raspoloživi igrači su imali 10 dana da se pripreme za ovu utakmicu koja je definitivno najvažnija u ovoj sezoni (što zbog lošeg učinka u Španiji u prošlosti (0-2-6), što zbog sjajnih igara Sevilje doma (15 uzastopnih pobeda uz samo 4 primljena gola!)).

Sevilja nije imala predaha prethodnih dana, ali i dalje nije ostvarila pobedu na strani (0-9-5 u Primeri), a već u nedelju ih čeka možda i važniji meč od ovog. Ok, oni su prethodnih godina pokazali koliko su uspešni u ovom takmičenju, i ovde dolaze sa najjačim mogućim sastavom i zbog toga jesu postavljeni kao favoriti u Švajcarskoj. Ali zbog zaista neverovatno lošeg niza u gostujućim utakmicama ekipa mora da je malo uzdrmana i frustrirana, što je rezultiralo izbacivanjem kapitena Rejesa iz protokola za poslednju ligašku tekmu. Njega neće biti ni sada, ne kažem da je to hendikep za momčad koja ima mnogo bolje igrače od njega, već zbog toga da je narušena atmosfera u klubu.

A da li će ona biti "popravljena" dugo očekivanom pobedom van Andaluzije - protiv veoma motiviranog i evropski ne neiskusnog Bazela? Nisam siguran...

Basel win either half   @2,15 WH

R.Thornton - P.Taylor more 180s 2@2.10

Thornton uvjerljivo zadnji trenutno u premier ligi, forma mu je stvarno nikakva, a danas igra protiv najboljeg igrača u povijesti. Taylor igra vrlo dobro, jedino je MVG trenutno bolji od njega, očekujem da će danas rutinski odraditi Thorntona i upisati novu važnu pobjedu. Samim time očekujem i veći broj maximuma kod Phila čiji scoring malo ko može pratiti.

Borussia Dortmund-Tottenham GG(1.80)

Oko ovog tipa se nisam dvoumio ni sekunde,moj primarni tip danas.

Borussia igra fantastično ove sezone i na samo su 5 bodova zaostatka sa vodećim Bayernom u Bundesligi,svoju kvalitetu su pokazali i u nedavno odigranom derbiju protiv Bayerna kada su bili apsolutno ravnopravan protivnik.

Ono što ova Tuchelova Borussia ima,a što nije imala Kloppova je ta odgovornost prema svom golu odnosno prema igri nazad,Borussia se sada dosta bolje brani i postavlja kad nema loptu što je još jedan veliki plus za ovu odličnu momčad.

Borussi je ovo natjecanje jako važno i oni su u svakom dosadašnjem susretu u EL izašli ako ne u najjačoj onda skoro u takvoj na teren pa će to i slučaj biti večeras.

Što se Tottenhama tiče malo su pali u zadnje vrijeme,najvjerojatniji razlog tomu je umor,sve su to mladi igrači koji su odigrali već podosta utakmica ove sezone,znamo svi kakvi je ritam u Engleskoj pogotovo ako se igra u više natjecanja,problem Tottenhama je što  i nemaju baš neku kvalitetnu širinu klupe i onda umor donese svoje.

Naravno i za Tottenham je ovo jako bitno natjecanje jer su još u igri samo ovdje i u Premier ligi,sam Pochettino je izjavio da će večeras poslati najjaču moguću postavu na teren s ipak nekim rotacijama kojima je razlog već navedeni umor.

Onima koji imalo prate nogomet jasno je kakvu igru preferiraju ova dva tima,i jedni i drugi igraju na gol više,aposlutno napadčki nogomet i ovdje golova ne bi trebalo izostati,Borussia će dati gol 99%(samo zato što ništa u životu nije 100% :P),a Tottenham sigurno ima kvalitetu dati gol pogotovo protivniku koji je po načinu igre jako sličan njima samima.

Wickmayer- Hercog 1  1,4 SS 20,00

Idem sa jednim prijedlogom  tenisa ,tipujem na bolje rangiranu igracicu Wickmajer  zbog toga sto mislim da je u boljoj formi,dosta je igrala u 2. mjesecu i ostvarila nekoliko dobrih pobjeda,ako je bude sluzio servis nece biti problema da ovo lako dobije,iako je turnir u Indian Wellsu dosta zeznut zbog toga sto stalno puse dosta jak vjetar ali to ce onda smetati i drugoj igracici 

R.Thornton - P.Taylor more 180s 2@2.10

Thornton uvjerljivo zadnje trenutno u premier ligi, forma mu je stvarno nikakva, a danas igra protiv najboljeg igrača u povijesti. Taylor igra vrlo dobro, jedino je MVG trenutno bolji od njega, očekujem da će danas rutinski odraditi Thorntona i upisati novu važnu pobjedu. Samim time očekujem i veći broj maximuma kod Phila čiji scoring malo ko može pratiti.

ovo mi je baš čudno da Taylor ima više 180 od Thontona je koeficijent 2,10 a cista pobjeda samo 1,25. Pa ovo bi trebalo proći jako lagano, moglo bi ovo na neki veći ulog!?

20,00 Pironkova- Vekic  21,5 over  1,85   

Zbroj gemova na ovaj susret mi se cini dosta dobar izbor jer  pobjedu  bi mogla ostvariti i jedna i druga igracica,obje su sklone velikim oscilacijama u igri,jedan set znaju osigrati fantasticno ,pa drugi katastrofalnotako da se ne bih upustao u lutriju pobjede,a 22 gema lako mogu dosegnuti i u 2 seta. 

20,00 Davis-Hibino hendikep gemova -4,5 1,6 SS 

Znaci igram da  Hibino  nece izgubiti s 5 gemova razlike,pratim Hibino kako igra ovu godinu i primijetio sam nesto zanimljivo,pocne susret i gubi 2-0 ili 3-0 u 1. setu pa ga onda osvoji,sto je zanimljivo u live igri, ali u ovom susretu me ne bi iznenadilo da mlada japanka pobijedi,sa koeficijentom 2,5,ali sa 1,6 na h 4,5 sam uvjeren u prolaz.

Biathlon. IBU World Championship. Oslo Holmenkollen. Individual. Men. 20 km

Shipulin, Anton - Schempp, Simon 1 @ 1.909 marathonbet

Schipulin je jako loše odradio sprint. bio je tek 46 al onda je na utrci od 12.5km u koju se kretalo s zaostatkom ostvarenim u sprintu napredovao čak do 9. mjesta uz samo 1 promašaj. Schemp je u sprintu bio 8. ali je zato na ovoj utrci od 12.5 km  loše pucao. promašio je 4 puta i nazadovao je na 18. mjesto. u ovoj utrci je jako bitno pucanje jer se za svaki promašaj dobije kazna od 1 minute na vrijeme. Shipulin mi se čini bolji biathlonac za ove duže utrke i mislim da će bit ispred Schemppa. Ko želi riskirat može ga probat i da će bit među 3

Windisch, Dominik - Wiestner, Serafin 2 @ 2.22

Windish je biatlonac koji može biti prvi a i zadnji. njega u većini utrka muči pucanje. tako je na ovoj od 12.5 km promašio čak 10 puta. Wiestner je u boljoj pucačkoj formi. on je na toj utrci promašio samo 3 puta. U sprintu su obojica promašili jedanput pa je windish bio ispred. u ovom duelu se uzda,m u windishev loš pucački dan 

Landertinger, Dominik - Desthieux, Simon  2 @ 2.29

Francuska reprezentacija je ovdje u odličnoj formi, i muški i žene. i ovdje se nadam da će pucanje otić na moju stranu jer francuz ovje puca dosta bolje

Ja ću danas nešto laganije, ipak se čekaju uzvrati za veće uloge...

Budući da je već puno toga napisano neću ponavljati, samo ću reći da se slažem sa overom kartona za Liverpool - Manchester United.

Također, u razmatranju mi je over 4,0 kartona za utakmicu Basel - Sevilla. Sudi Taylor, Švicarci protiv Španjolaca, ali Sevilla zna, pogotovo na gostovanjima, odigrati grublje a Taylor iz engleske nije baš navikao na prljavštine kakvih bi moglo biti...

Za oklade na 1X2, za Europsku ligu...

Budući da svi imamo online račune, nema potrebe ranije uplačivati, već budite online 34-30 minuta prije početka utakmice, pogledajte sastave i navratite tad na forum. Puno toga je tada jasnije, nekad se točno vidi, pogotovo u ranijim fazama natjecanja, da se neka ekipa "predala" tj. da im natjecanje nije važno i da kao da žele izgubiti. Naravno sumnjam da će tako nešto biti u ovoj fazi natjecanja, ali da će neke ekipe kalkulirati sa sastavima, sigurno.

Tu prvenstveno mislim na Tottenham koji imaš sansu uzeti Premiership, pa sigurno neće ići sa najjaćim sastavom. Dortmund je pak zacementiran na 2.mjesto Bundeslige, i mislim da vidi svoju šansu u Europskoj ligi...

Uglavnom, budite online oko 18:15 i svratite na forum, taman su četiri utakmice paralelno, pa se stigne sve lijepo podijeliti i proanalizirati prije početka :)

Za sad imamo analize za čak 4 LE meča, malo čudno jer su sve vezane za kartone s' obzirom da je prvi krug. Mada JJ ima Liverpula da dobija jedno poluvreme. Ja ću probati sa istim tim tipom opklade ali kod najvećeg domaćeg autsajdera ove večeri. U ostalim tekmama mi je zaista teško naći pre match value.

Basel v Seville 

Bazel jeste najviše potcenjen domaći klub ove runde, iako je jasno koliko domaći teren znači u utakmicama ovog tipa i iako su oni verovatno najmotivisanija ekipa pošto se finale igra na njihovom stadionu. U domaćem prvenstvu je već obezbedjena nova titula, tako da je sva snaga i koncentracija usmerena na ovo takmičenje. Ima tu nekih igrača koji sigurno neće igrati (npr. napadač Embolo) i nekih koji su pod upitnikom (npr. krilo Bjarnasson), ali raspoloživi igrači su imali 10 dana da se pripreme za ovu utakmicu koja je definitivno najvažnija u ovoj sezoni (što zbog lošeg učinka u Španiji u prošlosti (0-2-6), što zbog sjajnih igara Sevilje doma (15 uzastopnih pobeda uz samo 4 primljena gola!)).

Sevilja nije imala predaha prethodnih dana, ali i dalje nije ostvarila pobedu na strani (0-9-5 u Primeri), a već u nedelju ih čeka možda i važniji meč od ovog. Ok, oni su prethodnih godina pokazali koliko su uspešni u ovom takmičenju, i ovde dolaze sa najjačim mogućim sastavom i zbog toga jesu postavljeni kao favoriti u Švajcarskoj. Ali zbog zaista neverovatno lošeg niza u gostujućim utakmicama ekipa mora da je malo uzdrmana i frustrirana, što je rezultiralo izbacivanjem kapitena Rejesa iz protokola za poslednju ligašku tekmu. Njega neće biti ni sada, ne kažem da je to hendikep za momčad koja ima mnogo bolje igrače od njega, već zbog toga da je narušena atmosfera u klubu.

A da li će ona biti "popravljena" dugo očekivanom pobedom van Andaluzije - protiv veoma motiviranog i evropski ne neiskusnog Bazela? Nisam siguran...

Basel win either half   @2,15 WH

Ovo sam isto i ja odigrao, kao i vise od 4 kartona uz duplu sansu na Basel. 

Finale se ove godine igra bas u Baselu te od sada domaci navijaci bodre svoje igrace u velikom broju ne bi li gledali finale sa svojim klubom. Basel imamo itekako dobar tim, parirali su oni vecim timovima. Sevilla je puno bolja kod kuce dok je u gostima 50% slabiji tim. Naravno, bice tesko izbaciti Sevillu, Sevilla zna igrati "na rezultat", to su pokazali u zadnje 2 sezone u EL, da podsetim Sevilla je prvak EL dve godine unazad. Mislim da nece moci ponoviti i trecu godinu. 

Kao sto Goks rece, kartoni su takodje dobra opcija, i Basel i Sevilla su pokazali grubost u evropskim takmicenjima,Taylor ima dobar prosek u Evropi za jednog engleskog sudiju tako da over 4 cards dolazi u obzir....

Jedina stvar zbog koje bi morali oprezno sa ulozima je lista izostanaka koja je malo veca kod Basela, no posto tu ima povredjenih rezervnih koji inace ne igraju pomenucu samo sledece vaznije: Embolo (crveni karton iz proslog meca), Vaclik (prvi golman, upitan za danas) i Akanji. Sevilla danas bez: Krychowiak, Reyes i Andreoli.

Takodje, je Dortmund oba daju gol fin predlog, Tosamja je pisao nesto vise o tome pa necu trositi reci nego se samo sloziti sa izborom

Sretno!

Silkeborg IF-FC Fredericia (10.03. 18:00)
1
1,65

Liverpool(zžk4,5)-ManUtd (10.03. 21:05)
više
1,85

KVOTA: 3,05
—————–
– Danska2 liga gdje se mora na domaci tim po ovoj kvoti jer oni i te kako imaju motiva za sva 3 boda za razliku od gostiju koji ne mogu ispasti niti nesto vise napraviti od sredine tablice. Dakle Silkeborg je 4-ti a trece mjesto koje znaci promociju u prvu ligu im bjezi samo jedan bod što znači da već nakon ovog kola Silkeborg može skinuti Horsens sa te pozicije i onda se do kraja prvenstva boriti da je zadrzi. Oba tima manje više kompletna jer imaju po dva ne toliko bitna izostanka tako da bi domaći tim morao dominirati danas i uz malo sreće i uzeti sva 3 boda. Poslednja 2 meca na ovom terenu su ih lagano dobili.

Međusobni mečevi: SILKEBORG – FREDERICIA
21.05.14 BET Silkeborg Fredericia 4 : 0
15.09.13 BET Silkeborg Fredericia 2 : 0

– Jedan od mečeva lige evrope gdje se svakako očekuju kartoni a španski sudija ne bi smio razocarati. Inače Velasko Karvaljo vazi za najstrozijeg španskog sudiju a to potvrdjuje i statistika gdje je na poslednjih 10 mečeva pokazao ukupno čak 63 žuta i 6 crvenih kartona. U prilog ide i činjenica da su englezi navikli igrati grublje i da im se ne sudi svaki grublji start medjutim u Španiji je druga priča tako da će Karvaljo i te kako imati materijala za minimum 5 kartona ako ne i više. Na slici njegovi poslednji mečevi koje je sudio i stvarno bi bilo veliko iznenadjenje da ovo ostane ispod, veliki je derbi u pitanju i ne vidim nikakav prijateljski meč a sudija idealan za kartone.

sudija-300x160.jpg

Odbojka: Montana-CSKA Sofia

Evo jedne greske bet365. Inace tip je preporuka od prijatelja koji zivi u Sofiji i prati bugarsku odbojku:

qtTdm.jpg

Recimo marathonbet drzi granicu 172.5 tako da je ovo veliki value. Pozurite, pocinje za 20-ak minuta. Takodje bet365 limitira uplate, meni su dozvolili samo 65 EURA a ostalih 35 ide na razmatranje kod tradera koji kasnije odobre/ne odobre opkladu

Sretno!

Odbojka: Montana-CSKA Sofia

Evo jedne greske bet365. Inace tip je preporuka od prijatelja koji zivi u Sofiji i prati bugarsku odbojku:

qtTdm.jpg

Recimo marathonbet drzi granicu 172.5 tako da je ovo veliki value. Pozurite, pocinje za 20-ak minuta. Takodje bet365 limitira uplate, meni su dozvolili samo 65 EURA a ostalih 35 ide na razmatranje kod tradera koji kasnije odobre/ne odobre opkladu

Sretno!

Ja sam uplatio 150 bez problema!?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use