Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 09.03.2016.

Celt

Srijeda 9.3.  

50 glasova

1. 1. Zenit - Benfica

2. 2. Chelsea - PSG

Recommended Posts

18:00 Zenit v Benfica

2c, prestanak dnevnih padavina

8-3-3 (5-2-0) v portugalski klubovi

ruski klubovi v 6-4-5 (1-2-4)

2016: 0-2-1 (0-1-0) v 13-0-1 (9-0-0)

suspendovani: Criscito, GarcíaJardel, Almeida

karton do suspenzije: Danny, Hulk, Yusupov, WitselLuisão, Guedes, Jonas

prvi meč

NMYAp56.png

sudija: Viktor Kassai  (HUN)

S0P8hsz.png

****************************************************************************************************************

20:45 Chelsea v PSG

4c, prestanak dnevnih padavina

5-5-5 (4-3-0) v francuski klubovi

engleski klubovi v 3-5-4 (0-3-3)

2016: 8-5-1 (3-4-0) v 14-2-1 (5-0-1)

karton do suspenzije: - Aurier, Verratti, David Luiz, Ibrahimović

prvi meč
IPmRNl5.png
QO1w2L6.png

Ponuda za kartone je puno bolja za srijedu, nego za utorak što se Lige Prvaka tiće. Naravno, očekujem i znatno veće granice ali nadam se da ćemo naći neki valuebet... Kladionice bi sa razradama trebale izaći u utorak popodne/navečer, pa je najbolje odmah i reagirati. 

Napišem sve čim izađu granice ;)

EDIT: WH je već izašao sa ponudom za kartone, ali neće oni mijenjati granice sigurno, pa najbolje pričekati da i druge klad. izbace... 

Bastia v Nantes

U deulima ovih klubova golovi su prava retkost: četiri od poslednjih pet mečeva je završeno bez golova, a Bastija je neporažena u zadnjih sedam tekmi protiv ovog protivnika. Obe ekipe su u sredini tabele, mada Nant ima dva boda prednosti. Sa druge strane, ostrvljani su u odličnoj formi, bez primljenog gola na zadnja 4 meča, a posebno ih raduje pobeda u regionalnom derbiju protiv Nice u gostima kada su imali dosta izostanaka i kada sam potcenio ovu ekipu. U prošloj rundi su se vratili na Korziku i bili mnogo bolji od Lorijena (24:2 u šutevima), ali nije bilo golova. Inače oni su poznati kao domaćinski tim (čak 9 pobeda od 14  izdanja pred svojim navijačima). Izostaje desni bek Cioni, dok je iskusni štoper Squillaci upitan. Sigurno je važniji potencijalni izostanak ovog drugog, ali u srce odbrane može da "uskoči" još jedan iskusni i ex-Monakov defanzivac, Modesto.

Kanarinci su posle dugog niza dobrih rezultata (16 tekmi) doživeli dva uzastopna poraza. Prvi se desio u 1/4 finalu kupa protiv drugoligaša; a drugi u regionalnom derbiju protiv Rena (u te dve tekme su primili čak sedam golova). Kup utakmicu su igrali 120 minuta pre sedam dana, a derbi Bretanje je bio u nedelju, tako da su oni ovde umornija momčad. Levi bek Lenjani i važni ofanzivni vezni Bedoya su povredjeni, dok Brazilac Adryan takodje nije otputovao na ovo gostovanje. Kao se radi o povredi, ali pre će biti da je sukob sa trenerom, a koliko je važan igrač ukazuje činjenica da je bio strelac na poslednje četiri utakmice u kojima je Nant davao gol(ove) i on je prvi strelac momčadi kad se uzmu u obzir sva takmičenja ove sezone. 

Verovatno nas čeka veoma borbena utakmica, opet sa malo golova... Dugo sam se premišljao zbog mog lošeg niza prognoza iz francuske lige, ali zaista mislim da value leži na domaćoj strani i da su ponudjene kvote malo lošije postavljene - zato uzimam više kombinacija iz ovog meča, sa napomenom za tipstere iz Srbije da još veće kvote imaju u lokalu Soccer. Radi predostrožnosti se može uzeti konačan rezultat 0:0 koji WH ceni sa kvotom 6.

Bastia or draw @1,48 bet365

Bastia dnb @2,00 unibet

Bastia win either half @2,05 william hill

Za sutra jedan double golova iz wwina - 4/10

17:30 Finska - Slovacka Over 53.5 1.90 15:29 ..

Trece kolo kvalifikacija za Europsko Prvenstvo donosi duel izmedu Finske i Slovacke,reprezentacija koje nakon prve dvije utakmice imaju 0 bodova.Ovdje Slovacka reprezentacija ulazi kao veliki favorit,dosta su iskusnija i moze se reci kvalitetnija reprezentacija od Finske.Njihov cilj u ovom dvomecu sa Finkinjama su 4 boda jer najbolja trecoplasirana ekipa isto ide na Euro.U odnosu na duele sa Madarskom i Poljskom ima promejena u timu.Radi povreda su otpale Kostelna,Kucer i Gubikova dok je nastup Rajnohove pod upitnikom ali se nasla na spisku.Ono sto moze biti problem je taj sto se one nisu okupile,vec ce svaka svoj put u Finsku.Dolazak je bio zakazan u ponedeljak i tu nastaje problem.One nece moci odraditi kako treba pripreme za ovaj mec.Finska nije poznata rukometna drzava,ali imaju mlad tim barem sto se zenskog dijela tice.Imaju i oni nekolicinu promjena u odnosu na prva dva susreta.Ono sto je trazio selektor je to da igraju brzi tempo,sto se vidilo protiv Madarske kada su zabile 25 ali primile 38 golova.Dobar napredak napadacki jer u prvom kolu su igrale jako lose i sporo i zabile svega 12 golova Poljskoj.Finkinje ce sigurno opet krenuti tako sa brzim tempom,Slovacka nije na 100% spremna,ali su velike favoritkinje.Ukoliko probaju ovo rijesiti do poluvremena prvog mislim da u drugom nece biti problema za koji gol vise.

17:00 Bugarska - Austrija Over 56.5 1.85  20:33  :(

Isto trece kolo i reprezentacije koje nemaju bodova u grupi 3 gdje su jos Spanija i Holandija.Nisam mogao naci nista oko Bugarske i njihovog sastava sutra,one su velike autsiderke i svaki gol je za njih jako velik.Imaju nekoliko dobri napadacki opcija u vidu Bogdanove po krilu,Dobreve i Omoregie.Austrijanke se nadaju podvigu,ocekuju 4 boda iz ovog duela ali ni njima se ne pise dobro.Kako sam uspio vidjeti sigurno su out Berisha,Herrmann,Ivancok i Stanic.Sve su povrijedene ali nemaju neku vecu rolu u reprezentaciji.Ono sto sam uspio vidjeti jos je povreda Petre Blazek jedne od vratarkih austrijske reprezentacije i odma je otisla na preglede i vjerovatno propusta ovaj duel.Kaiser je prehladena i upitna je za ovaj duel,dok bi trebala zaigrati Scheffknecht nakon malo duzeg oporavka.Ona je jedna od glavnih napadackih opcija Austrijanki i bez nje napad dosta steka,propustila je duele sa Spanijom i Holandijom.Sem Kaister upitna je i Marina Budecevic koja takoder ima prehladu no ona nema isto toliko zapazeno rolu u reprezentaciji.Bez Herrmann i Blazek ja ne znam ko ce na gol i tu ce biti veliki problem.Napadacki one imaju dobre igracice i nece biti problem igracice iz polja koje su povrijedene nego vratarke.Austrija je vrlo opasna preko Engel,Frey i sada oporavljene Scheffknecht.Bugarska sigurno moze utrpati dosta vise golova nego sto je to uradila Holandiji i Spaniji posto ce Austrija imati dosta problema sa vratarkama,dok Austrija sa oporavljenom Scheffknecht uz Engel i Frey svima moze dati 30+ golova kamoli Bugarskoj koja nije rukometna drzava.Ocekujem mec sa 60+ golova.

Chelsea - PSG over 5,5 kartona

Sudi Felix Brych...

Nakon viđenog u prvoj utakmici, samo sam čekao uzvrat... Mislim da imamo sve predispozicije za kartonijadu, te vjerujem da kartona večeras neće nedostajati.

Imamo aktivan rezultat a Chelsea i PSG znaju doigrati grube utakmice kada je potrebno. Chelsea ovom utakmicom spašava sezonu, PSG svake sezone u Francuskoj osvaja sve i jedino gdje daju 100% i gdje se trude napraviti neki dodatni iskorak jest Liga Prvaka što je mislim i najveća motivacija svim igračima...

U prvoj utakmici bilo je 5 kartona, moglo je i više... Ne vidim razlog da danas, u uzvratu gdje se o svemu odlučuje, ne vidimo i veći broj...

5iuaFd5.png

Uz to, kod William Hilla se može vezati i :

nLmvXNL.png

Snooker World Grand Prix

J. Trump - M.Williams 1@1.50

Trump je u odličnoj formi, osvojio je prošli tjedan ligu prvaka, igrao je 3 put ove sezone protiv Williamsa i ima sve 3 pobjede. Očekujem da ću oba igrača biti dosta napadački nastrojena, ali ipak mladost i bolja forma su na strani Judda koji nema puno titula u karijeri, a jučerašnjim ispadanjem Robertsona i Sullivana sigurno će kreniti ovaj tjedan u lov na titulu, jer je po meni trenutno glavni favorit s obzirom na sve viđeno ove sezone.

L.Brecel - A.Carter 1@2.10

Nije mi jasno zašto je tu Carter postavljen za favorita, vjerojatno samo na ime. Nažalost imao je Carter zadnjih godina velikih problema s bolestima, ali najvažnije je da ga opet gledamo na touru, ipak ovo nije ni blizu onaj Carter koji je prije 5-6 godina bio u samom vrhu. Gledao sam ga prošli tjedan u ligi prvaka i nije me nešto impresionirao, dok se mladi Brecel diže i ima prekrasnu napadačku igru, te je svakako igrač kojega uvijek vrijedi pogledati. Ima čak jedno finale ove sezone, gdje ipak nije uspio osvojiti, ali primjetno je da se lagano diže i kreće prema samom vrhu za koji je predodređen već godinama kao ogroman mladi talent. Devet mjesta je ispred Brecel na rankingu i po meni ima više od igre trenutno, pogotovo što se tiče break buildinga.

Siroki Brijeg - Mladost DK 1 1,45

Na programu je prva utakmica kupa BiH i mislim da ce siroki doci do prednosti (mozda I dvocifrene) I otici mirno na uzvrat I proci u naredno kolo. Koeficijent je sasvim pristojan a bio bi sigurno manji ali kladionice sigurno racunaju na umor igraca sirokog jer su imali tesku utakmicu za vikend protiv zrinjskog. Osobno sam bio na toj utakmici I mislim da se nisu toliko potrosili da nebi ovo danas dobili kako sam vec rekao I sa dva gola razlike. Sto se tice Mladosti gledao sam I njih u Mostaru I oni se uglavnom brane sa malo ambicija prema naprijed, tako kad prime jedan gol pokusaju se malo otvoriti I uglavnom dobiju I drugi gol. Siroki je sa dva poraza u prvenstvu izgubio korak sa vodecima I za ocekivati je da ce pokusati izlaz u europu pokusati traziti preko kupa, mada s obzirom na igracki kadar koji posjeduju po meni nisu jos za otpisivanje ni u prvenstvu.

Sugita-Olivo 1(1.50)

Jučer Japanac ispunio očekivanja pa i danas opet idem s njim na jači ulog,jučer je odigrao fantastičan meč i kao što sam najavio tip u koji polažem velike nade po solidnoj kvoti je lagano prošao jer je Japanac ubio sa 6:1,6:2.

Danas ga čeka Argentinac Olivo koji je 167.igrač svijeta i kojemu je zemlja primarna podloga dok na tvrdoj podlozi općenito u karijeri nema nikakvih uspjeha te je odigrao skroz malo mečeva na tvrdoj podlozi.

Kada vidite rezultate Oliva na tvrdoj podlozi od onih mečeva šta je odigrao odmah vam je jasno da to nije podloga za njega,donedavno je nizao poraz za porazom da big onda na Australian Openu iznenađujuće odigrao par dobrih partija pa i onu kada je izbacio Veselog sa 3:2 u setovima,no tada je Veseli bio u lošoj formi i tako se poklopilo da ga Olivo dobije.

Poslije Australije se opet vratio na zemlju bez većih uspjeha,ovdje je u polufinalu kvalifikacija izbacio 252.igrača svijeta Carusca na sve muke sa 2:1 u setovima.

O Sugiti sam jučer dosta pisao,Japanac je stvarno u odličnoj formi,jučer pomeo Reida i mislim da danas ovdje slavi.

Ovu priliku ne smije propustiti,finale kvalifikacija i ulog je glavni ždrijeb Indian Wellsa,Japanac je to sigurno zaslužio više od Oliva partijama u zadnje vrijeme i mislim da će to danas pokazati na terenu te se kvalificirati u glavni ždrijeb bez većih problema.

Kvota je u padu..

Arvidsson - Brown over 17.5 @1.72 bet365

Jedan veoma izgledan over za danas. Dustin Brown trenutno na 100-om ATP mestu. Challengeri u dvoranama mu leze posto tu najcesce igra protiv puno slabijih igraca od sebe. Ruku na srce, Brown nije tip igraca koji moze parirati igracima u top 25 pa i top 50. Dosta igra toplo-hladno, vise za publiku nego za sebe. Nesto poput Monfilsa, samo sa puno manje kvaliteta i puno vise oscilacija. No sa druge strane zahvalan za overe i kontra-hendikepe. Kao sto napisah, u dvoranama obicno belezi najbolji skor, ali to ove sezone izgleda puno losije. Dok je recimo 2015-e imao 7/7 na indoors turnirima a 2014-e 22/13, ove 2016-e godine ima 8/3 sto je stvarno lose. 

Arvidsson je trenutno na 658-om ATP mestu i mogu reci poprilicno nezapazen bez obzira na los ranking. Uzeci u obzir da je ovaj momak rodjen 1992 godine verovatno ga ceka poboljsanje na ranking listi za godinu-dve. Challengere igra solidno, u prosloj godini je bio na skoru od 10/8. Ovaj mec ce mu ujedno biti prvi indoors match ove sezone, no dobra stvar je sto igra ispred svoje publike u Jonkopingu. Siguran sam da ce tu biti podrske sa tribina kako inace bude za domace tenisere a znajuci Brownom egzibicionizam i nenormalne pokusaje ne bi trebalo biti problema da mladi (i sigurno motivisaniji) Arvidsson dodje do 6 gemova. Neki rezultat tipa 6:3 6:3 ili 6:4 6:2 nam je dovoljan za prolaz tog tipa a Brown je u 2016-oj od 13 odigranih meceva u 11 isao vise od 17.5 gemova a samo 2 puta ostao ispod (protiv Djokovica 6:2 6:2 i protiv Golubeva 6:1 6:4)

Sretno!

Ja sam danas odigrao na japanske tenisace(ice) na IW jer dobro im je do sad išlo a imaju po meni slabije protivnike:

Sugita - Olivo    1   1,45

Nara - Pereira    1   1,23

U oba slučaja se radi o igračima koje vole tvrde podloga protiv igrača koji preferiraju zemlju.

Nara je lagano prošla kvalifikacije i ždrijeb ju je "pomazio" jer je u prvom kolu dobila Pereiru koja je bolje rangirana ali rijetko igra na hardu i ima negativan skor(ove godine 0-3). Nara preferira hard i ove godine je već odigrala 15 mečeva na hardu (11 pobjeda) i uspješno prošla kvale a to znači da je upoznala uvjete i podlogu koja bi joj po svemu trebala pasati.

Sugita je jučer laganini prošao prvo kolo kvalifikacija u koje je došao nakon osvojenog challengera u Kyotu. Igra najviše na hardu i u dvorani di ove godine ima skor 12-3. Olivo je tipični zemljaš koji je ove godine iznenadio na AO i prošao kvale i prvo kolo. Sve ukuno ima 8 pobjeda na hardu od toga 4 ove godine na AO a i prvom kolu kvala se mučio protiv Carusa koji je 250 igrač s više uspjeha na zemlji.

Nisu veliki koef al sveukuno je 1,78 i trebalo bi proći.

Jedan double onako cisto 3/10

Rumunija - Norveska 2 1.45

Cisto odigrano jer je Norveska najjaca reprezentacija u zenskom rukometu.Osovojile su sve sto se moglo osvojiti,Rumuniji su u misli samo kvalifikacije za OI.Takoder ono sto je bitno je to da danas nebi trebala igrati Neagu radi nekih problema.- Cristina ima neke zdravstvene probleme zbog kojih smo odlučili da propusti prvi meč protiv Norveške kako ne bi pogoršala svoje stanje - rekao je izbornik Thomas Ryde.Sem nje nedostajace i bitne karike u vidu Geiger - Nechita.Sa druge strane Norveska je kompletna nedostaje samo Oftedal.Sa ovim cime raspolazu svakog mogu dobiti prelagano i ja to danas ocekujem od njih.Zaboravio sam spomenuti da je Neagu daleko najjbolja igracica ne samo u reprezentaciji Rumunije nego u cijelom zenskom rukometu.Bila je MVP svjetskog prvenstva 2015 koje su osvojile igracice Norveske

Poljska - Madarska 2 1.40

Da,Poljska je zgrozila Madarsku na svjetskom i izbacila ih ali danas tesko da ce moci sta uraditi.Poljkinje ce danas biti bez svog 'motora' ekipe,igracice Kudlacz-Gloc i jako bitne Niedzwiedz u odbrani.Bez Gloc Poljska nije Poljska,ona je motor ekipe i u svom Leipzigu a propustila je zadnji mec a pogledajte kako su zavrsile..Sa druge strane Madarice se sigurno zele osvetiti za taj prolaz,sada imaju dva nova trenera,dva ljuta rivala - Amros koji vodi Gyor i Elek koji Ferencvaros.Ovje dvije ekipe (Gyor i FTC) igraju narednu rundu lige prvaka,ova dva trenera u dusu poznaju ove igracice jer sve dolaze iz madarskog prvenstva uglavnom iz te gore dvije ekipe.Nece biti Gorbicz i Tomori,dvije mozda i najjbolje Madarice ali i dalje tu ima vrhunski igracica.Otpale su i Korsos i Bodi.Vjerujem da ta gore dva startega zele poceti pobjedom i ja vjerujem da ce ovo dobiti.

Konstantin-FMP

Jel neko od vas ima vise informacija oko ovog meca? Navodno, Konstantin u finansijskim problemima i bez Velickovica tako da im kao jedini play ostaje Stojacic. Takodje, u prvom mecu ove sezone FMP porazen bas protiv njih kod kuce pa ce biti i motiva vise za revans

Kvota na FMP 1.80 a i dalje je u padu

Ko zna nesto o ovom, neka pise...

Jedan zanimljiv tip koji sam pronašao pa da i to objavim za danas: PSK nudi granicu od 49,5% posjeda lopte na Chelsea,kvota je 1.85  i za over i under te granice.

E sad pošto Chelsea svakako nije poznat po posjedu dok PSG itekako zna dobro odigrati na posjed i sakriti loptu svojim protivnicima,iza Barce i Bayerna što se toga tiče mislim da je PSG na trećem mjestu u Europi.

PSG je navikao napadati u Ligue 1 dok Chelsea i kad napada nije to Bog zna koji posjed,većinom je to iz kontri,polukontri...itd

U prvoj utakmici PSG je imao 61% dok je Chelsea ostao na slabih 39%.

PSG je u daleko boljoj formi i pokazali su puno više ove sezone od Chelsea,LP im je glavni cilj i nakon pozitivnog rezultata u prvoj utakmici ovdje maximalno motivirani i samopouzdani stižu po prolazak dalje.

Chelsea je digao svoju formu u zadnje vrijeme no i dalje tu ima oscilacija kao što je zadnji meč protiv Stoke-a koji su odigrali 1:1.

Istina je da ako Chelsea ne zabije brzo morat će se otvorit i napasti maksimalno što bi im moglo doprinjeti posjedu no nije PSG mačak u vreći ili ti ga neki 20-plasirani Premierligaš pa da se zabije u svoj šesnaesterac i pusti Chelsea da radi što hoće..

TIP:1 (manje od 49,5% posjeda)

18:00 Zenit St Petersburg - Benfica: total goals under 3.5 ( unibet 1.28)

Zenit danas juri jedan gol zaostatka iz proslog susreta kojeg su nesretno primili u 91min iz slobodnog udarca. 
Benfica ce vjerovatno danas igrati malo zatvorenije posto su imali tezak raspored i imaju problema sa ozljedama igraca. 
Za večerašnji susret tako zbog suspenzija ne konkuriraju standardni braniči Jardel i Andre Almeida, a u pretprošlom kolu nastradao je i prvi vratar Julio Cesar.
Zenitu nedostaje realizacija te tako su dali samo jedan gol u posljednje tri utakmice. 
Zenit nije mogao odmarati kljucne igrace za ovaj susret te je proslo kolo protiv Krasnodara igrao sa kompletnom momcadi. 
Ni ovoga puta neće biti Criscita, jer je isključen u prvom duelu, dok zbog žutih kartona neće biti Javi Garcie.
Obe momcadi ne ulaze u ovu utakmicu potpuno spremne tako da ocekujem da i realizacija nece biti na vrhuncu.
Mislim kako na utakmici moze pasti najvise 2 gola tako da sam se ja odlucio na sigurniju varijantu under 3.5

20:45 Chelsea - PSG: prolaz PSG (unibet 1.38)

Htio sam se na ovoj utakmici odluciti odigrati manji broj golova posto ce cijela utakmica biti takticki rastrojena no ipak dajem prednost PSG koji je ove sezone puno bolja momcad od Chelsea te mislim kako njihov prolaz dalje nije uopce upitan.
Chelsea u ligi stoji veoma lose a malo bolje stanje popravio je dolazak trenera Guus Hiddink tako da su u zadnjih sedam utakmica uvjek primili barem jedan gol no poraz su dozivjeli zadnji put bas protiv PSG. 
Chelsea je jos samo Liga Prvaka ostala kao zadnja nada za spas ove katastrofalne sezone. 
John Terry se nije uspio oporaviti za ovaj dvoboj, pa će Ivanović ponovno na stopersko mjesto uz Cahilla, ali zato su opet u konkurenciji oporavljeni napadači Diego Costa i Pedro, te će Costa najvjerojatnije i startati u špici.
PSG je osigurao naslov prvaka u ligi te se kompletno moze okrenuti da pokusa osvojiti i Ligu Prvaka. 
Sto se ozljeda kod PSG tice Verratti je pod upitnikom je i veznjak Blaise Matuidi, koji je propustio prvenstveni nastup protiv Montpelliera zbog lakše ozljede.
PSG je u Engleskoj dosad gostovao šest puta i nikada nije pobijedio uz tri remija i poraza no statistika nije uvjek mjerodavna. 
Ako se Paris nametne svojom igrom i ako bude imao slican posjed lopte ko u prosloj utakmici mislim da ce svoj prolaz rijesiti u sto prije mogucem vremenu.
 Ono sto se moze pokusati jos odigrati jest over 5.5 zutih kartona, prosli put ih je bilo 5 a posto je ovaj susret jos i znacajniji mislim da bi se ta granica treba preci.

KOŠARKA

KUWAIT D1 League

17:00 Al Qadsia – Al Sulaibikhat  H1/-55.5 (1.83)

Ovdje se nema što puno analizirati. Al Qadsia vodeća ekipa u ligi bez poraza sa skorom 17-0. Iza sebe imaju dvije vrlo značajne pobjede u nizu, prvo protiv najvećeg rivala Al Kuwait trenutno drugoplasirane ekipe kojeg su dobili sa 8 razlike i nanijeli mu prvi ligaški poraz te protiv treće ekipe Kazma koju su dobili sa 30 razlike. Gostujuća ekipa Al Sulaibikhat je najlošija ekipa u ligi sa skorom 0-18, to je katastrofalna ekipa kojoj nije strano da jednostavno ne nastupe i da se susret registrira 20:0 u korist druge ekipe. Upravo je zadnji međusobni susret registriran 20:0 u korist ekipe Al Qadsia. A prije toga su ih dobili u gostima sa 65 razlike. Zadnju prvenstvenu utakmicu ekipa Al Sulaibikhat je izgubila u gostima kod vrlo loše ekipe Al Yamook sa 59 razlike. Nadam se da domaći igraći neće na većoj razlici smanjiti gas i odigrati ovo ležerno do kraja ali svakako da se ovaj hendikep mora uzeti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use