Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 08.03.2016.

Celt

Utorak 8.3.2016.   

74 glasova

1. 1. Real Madrid - Roma

2. 2. Wolfsburg - Gent

Recommended Posts

20:45 Real Madrid v Roma

5c, bez padavina

30-11-25 (22-3-6) v italijanski klubovi

španski klubovi v 9-4-12 (3-3-6)

2016: 8-3-1 (5-0-1) v 7-3-2 (3-1-1)

karton do suspenzije: Casemiro, Ramos v De Rossi, Nainggolan

prvi meč

Z6tJgjS.png

sudija: Szymon Marciniak  (POL)

lvgOZaO.png

****************************************************************************************************************

20:45 Wolfsburg v Gent

2c, bez padavina

1-0-0 (0-0-0) v belgijski klubovi

nemački klubovi v 2-1-2 (2-0-0)

2016: 4-2-3 (2-1-1) v 6-1-4 (5-1-1)

karton do suspenzije: Caligiuri v Asare, Depoitre, Foket, Saief, Kums

prvi meč

TCAZUnA.png

sudija: Damir Skomina (SVN)

8Zo20hT.png

Inter Zapresic-Hajduk Split

dakle jos nemam tip jer nema granica za kartone ali , sudi igor krizanec (cakovec),sudac koji dosta kartonira ima jako visok prosjek kartona
XplIKne.pngDBghaPo.png9GsOURi.png
dakle cekam granice ako neko nade negdje neka javi molim vas ;) tesko za ocekivat ali nekim pukim slucajem da izbaci neko 3.5 to bi bilo poklon nad poklonima,do 5.5 mi je takoder jako prihvatljivo posto obe ekipe igraju dosta "smotano" i grub nogomet hajduku fali opet pokoji igrac inter standardno dobija 3 4 kartona po tekmi tako da ocekujem ovdje jedan lagani over ,jer sve se poklapa

supersport se isprsio vidim sad ,4.5 jako dobra granica samo steta radi poreza kad bi jos neka kladionica online izbacila ovu granicu to bi bilo vrhunski

eNJOWub.png

WIN ;)

Inter Zapresic - Hajduk Split under 2.5    bet365     kv. 1.65 (bila 1.90 i drasticno pada)

Nakon odgodjene utakmice zbog snijega, Inter i Hajduk ce odigrati zaostalu utakmicu 26. kola danas. Gledao sam Hajduk uzivo proitv "slabasnog" Osijeka na Poljudu i nisu me dojmili. Nema kreacije napada, bezveze drndaju :D sa loptom, nema ideje, nicega. Susic je zabio predivan gol sa 30ak metara, i drugi gol su zabili iz prekida. No sama igra je bila po meni nikakva, iako su imali dosta posjed lopte. Na kraju prime gol u zadnjim stotinkama utakmice i baci pola Hrvatske na tiketima :o . Inter u zadnje tri utakmice ima tri pobjede. Sve po 2-1, no ipak mislim zbog stanja terena da necemo gledati predivan nogomet. Tko da gol biti ce pobjednik je moje misljenje, a sve sam blizi da odigram i cistu jedinicu na Intera koju bet365 placa 2.88 ili dnb po 2.10, radi trenutne forme ovih dviju momcadi.

Sretno!!!!

EDIT: Dok sam pisao analizu pala kvota na 1.61 :o

Sutra odličan dan za sve ljubitelje nogometa,naravno razlog tomu je Liga Prvaka;od mene zasad jedan ovako rekreativni tip ali kojem također dajem dobre šanse; zanimljiv tip koji sam pronašao u William Hillu,a to je da će na utakmici Real M.-Roma biti +2,5golova i 4-6 kartona,znači jedna kombinirana oklada u jednoj i kvota je 3.75,pošto su mi jako izgledni golovi,a i ovaj raspon kartona nije loš ovo svakako vrijedi probati. :D

U Madridu se igra uzvratni susret Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Roma. Rimljani dolaze u Madrid u sjajnoj formi, a na Bernabeu su uvijek igrali vrlo dobro pa očekujem da će i ovoga puta pokušati iznenaditi Real. S druge strane kraljevi imaju nevjerojatnu individualnu klasu, a u sastav im se vraćaju i neki oporavljeni igrači, te su naravno veliki favoriti za prolazak dalje.

Više:

Real Madrid - Roma

Wolfsburg je favorit za prolazak protiv Genta, jer sa gostovanja donosi prednost od 2:3, a po individualnoj kvaliteti su u prednosti nad belgijskim sastavom. Teško da će propustiti ovakvu veliku priliku za prolazak u četvrtfinale, pa je realno očekivati pobjedu Wolfsburga u ovom susretu.

Više:

Wolfsburg - Gent

Challenger Santiago

Monteiro - Podlipnik-Castillo 1@1.54

Gledao sam Monteira na dva turnira zaredom prošli mjesec, stvarno ima dobru igru za zemlju i neugodan forhend lijevom rukom. Imao je par finih skalpova na zadnja dva turnira (Almagro, Tsonga), a oba puta je ispao od Cuevasa koji je osvojio svoj prvi ATP500 turnir, ali ga je isto fino namučio u oba dvoboja Monteiro. Podlipnik ima zasada omjer ove sezone 3-6, ima jednu pobjedu ovaj vikend u DC protiv igrača koji je iza tisućite pozicije na atp ljestvici i dvi pobjede ranije ove sezone obje protiv Dutre Silve. Gubio je dosta i to većinom po 2:0, a Monteiro je prema svemu sudeći u životnoj formi. Nije neki veliki pad kvote, ali u većini kladara pada za nekih 0.04-0.08.

Pozdrav,

Od mene za danas 2 utakmice u AFC kupu

post-4977-0-91054900-1457423776_thumb.jpg

Balestier - Kitchee  over 2,5

Selangor - Tampines   over 2,5

@2.80

fotka listića malo iznad

Singapurci općenito ne prolaze baš najbolje u natjecanjima van svoje lige,

Balestier ima mladu neiskusnu ekipu i bez ikakvog imperativa su njima je ovo učenje i prilika za stjecanje iskustva, Kitchee je kvalitetna ekipa sa napadačkim potencijalom da može iskoristiti rupe koje će Balestier imati, a također ne isključujem mogućnost da nešto domaćin izvuče iz ove utakmice, gosti dolaze sa dosta zgusnutim rasporedom

Tampines je već igrao sa ovom ekipom 2013.g. obje utakmice su obilovale golovima ne vidim razlog da opet ne bude tako, imaju i Jermaine Pennanta u ekipi mogao bi on isprovocirati koji gol ili dobru gol situaciju, domaćin u prednosti ipak sa kvalitetom, a i samom činjenicom da su Singapurci loši van države

EDIT: 

također ubacujem i čistu pobjedu selangora protiv tampinesa, to je veliko rivalstvo između Malezije i Singapura, očekuje se puno ljudi, užarena atmosfera, nešto na što u Singapuru se ne viđa i nisi na to navikli gosti, vjerujem da i zbog toga i kvalitete Selangor dobija

post-4977-0-70841700-1457426403_thumb.jpg
fotka listića

na fotke se klikne otvore se preko cijelog ekrana, obični screenshot sam radio

Evo vam od mene jedan teniski singl u koji polažem velike nade: ATP IW(kvalifikacije) Sugita-Reid  2:0(1.60)

Znači tipujem na 2:0 pobjedu Japanca nad Australcem.

Sugita je 99. igrač ATP ljestvice dok je njegov današnji protivnik daleko ispod njega na 321.mjestu ATP ljestvice.

Sugita je u dobroj formi,prije desetak dana je osvojio challenger u Japanu sa samo 1 izgubljenim setom(u finalu) u 5 mečeva,i prije ove titule je igrao solidno no vidi se da je napredovao i da je uhvatio pravi ritam.

Reid je odigrao samo 3 meča u 2016. i sva 3 je izgubio,doduše 2 od ta 3 su bila na ATP razini i nije pokazao lošu igru međutim daleko je on još od ATP razine,gubio je od Smyczeka i Kukushkina sa po 2:1 u setovima,to su 2 susreta koja je odigrao na ATP turnirima dok je zadnji meč odigrao prije više od mjesec dana u Australiji(na svom terenu) i ispao od 176 igrača svijeta Sarkissiana sa 2:1 u setovima.

Sugita i Reid su se susreli dosad 3 puta,istina bili su to mečevi prije 3 godine no i to se računa,sva 3 meča je Japanac dobio sa po 2:0.

Sugita je po meni bolji igrač,u boljoj formi,već je dobivao Reida,dok je Australac u lošoj formi,ne zna za pobjedu u zadnjih 5 mečeva(2015/2016)i skroz je izvan ritma jer zadnji od 3 meča koja je odigrao u 2016. je bio prije mjeces dana..

LAGANI WIN :D

Nadam se da nastavljamo u dobrom ritmu,krenula me solidna serija pa da nastavimo tako..sretno i pozz. :D

Inter Zapresic-Hajduk Split 

dakle jos nemam tip jer nema granica za kartone ali , sudi igor krizanec (cakovec),sudac koji dosta kartonira ima jako visok prosjek kartona

XplIKne.pngDBghaPo.png9GsOURi.png

dakle cekam granice ako neko nade negdje neka javi molim vas ;) tesko za ocekivat ali nekim pukim slucajem da izbaci neko 3.5 to bi bilo poklon nad poklonima,do 5.5 mi je takoder jako prihvatljivo posto obe ekipe igraju dosta "smotano" i grub nogomet hajduku fali opet pokoji igrac inter standardno dobija 3 4 kartona po tekmi tako da ocekujem ovdje jedan lagani over ,jer sve se poklapa 

supersport se isprsio vidim sad ,4.5 jako dobra granica samo steta radi poreza kad bi jos neka kladionica online izbacila ovu granicu to bi bilo vrhunski 

eNJOWub.png

Kartone na 1. HNL imaš samo u super sportu i PSK.

Odmah u startu napominjem da je granica od 4,5 kartona jako dobra.

Također imamo i jako dobrog suca koji je ove sezone u 7/7 utakmica pokazao 5+ žutih kartona. Zanimjivo je to da je Inter sudjelovao u 4/7 tih utakmica koje je sudio Križarić ove sezone.

Hajduk u katastrofalnoj formi. Vjerujem da se upalio lagani 'alarm' jer im se Lokomotiva približila na samo 4 boda i kvalfikacije za EL su dovedene u pitanje. Uz to danas nemaju dvojicu ključnih igrača (Sušića i Jeffersona).

Još jedna zanimljivost. Hajdukove utakmice nakon pauze odnosno broj kartona i prekršaja koji raste iz utakmice u utakmicu. (žuti kartoni/prekršaji, 2/14, 2/14, 2/16, 3/21). Danas će nervoza i pritisak biti daleko veći u odnosu na ove posljednje 4 utakmice te od njih očekujem 3+ kartona.

Inter je ispunio cilj i osigurao ostanak u 1. HNL ali zašto nebi vjerovali domaćem treneru koji je izjavio kako imaju motiva te da se moraju iskupiti za dva poraza protiv Hajduka u jesenskom djelu. Uostalom Hajduk je veliko ime i vjerujem da svaki igrač ima motivacije kada igra protiv njih.

Inter je u 11/15 domaćih utakmicama dobivao 2+ žutih kartona. Razloga za možda i kojim kartonom više sigurno ima.

Pitanje je u kakvom je stanju teren ali po meni nam to ide u korist. Jer teško da će se netko pobjeći na veliku gol razliku a s druge strane će sigurno biti i nekontroliranih startova koji bi mogli završiti s opomenama.

Super sport je spustio koeficijent ali u PSK imate 1,59 (bez M.T. i poreza). Po meni ima value, iako se crveni ne računaju.

Sretno!

aBvbVO1.png

Zurich Lions - Bern 1 1,55
Samo cu kratko posto sam na mobitelu. Igraju 1 protiv 8 I 8 vodi 2:0 u seriji, ako bi zurich veceras izgubio to bi vjerojatno znacilo I ispadanje. Bern je jedva uhvatio doigravanje I znam da je njihov trener izjavio da bi njih svi voljeli izbjeci ali unatoc svemu ja danas igram na zurich iz prostog razloga sto su regularni dio zavrsili kao prvi sa tridesetak bodova vise od berna. Dakle tipujem cisto 1 mada uvijek ostaje mogucnost pobjede u produzetku.

Real Madrid U19 - Benfica U19

Gledao sam Real Madrid protiv Manchester Cityja i mislim da, što naravno nije nikakvo iznenađenje, momčad ima veliki potencijal. Mislim da si možete zamisliti kakave je sve talente Real Madrid stvorio i doveo i momčad je u svom uzrastu odlična...

Benfica je zadnju utakmicu pak vodila samo 1:0 do pred kraju utakmice protiv Pribrama i primila gol u zadnjim minutama, što je bilo sasvim neočekivano i svakako podbačaj Benfice. Prošli su, sretno, na penale tad.

Koeficijent na pobjedu Real Madrida U19 je u padu, sa 1,70 na 1,55. William Hill ima najveći koef trenutno, 1,61.

Ipak, radi se o U19 i tu su iznenađenja uvijek moguća, tako da ne zaljećite se sa ulozima, pogotovo jer bi za sutrašnju Ligu Prvaka moglo biti pametnih tipova ;)

Pozdrav za drugare... Prvi put sam na forumu... Bicu aktivniji... Pitao bih nekog za misljenje, nije mi jasna ova kvota na Barselonu U19, 2,20 u vecini kladionica u BiH... Mislim, Dinamo je pobjedio taj Anderleht, ali zbog gluposti, mec je registrovan u korist Anderlehta... Dalje, nepoznato mi je, skole fudbala, Barsa je ipak Barsa, i mislim da imaju jako dobru skolu i te mladje generacije uvijek imaju nekog klinca koji pravi razliku... S tim u vezi, mislim da ovdje vrjedi pokusati X2, ili cak i cisto 2, misljenja sam da su ova Barsina djeca za klasu bolja...

Veliki pozdrav....

puno pratim barcu i mislim da je 2 izvjesnija nego 1,barca opet ima generaciju strasnih talenata od kojih Alena,Paik i mali Lee najvise prednjace i jos sam naisao prije na razne izjave sportskog direktora andrelechta da oni nebi ni igrali tu utakmicu radi dinama(sto ne znaci da nece dati dns 100 %,ali ipak) ja ovdje stavljam na barcu

Pozdrav i od mene.. Za sada sam se odlucio samo za jednu tekmu..

Inter Z. - Hajduk  1X @1,60

-Ovo mi se cini kao izgledna oklada.. Sto zbog terena, sto zbog situacije s igracima.. Kao sto je gore navedeno, Inter igra totalno bez pritiska + igraju protiv Hajduka (svaka ekipa se nabrije kad igraju protiv jacih tipa Hajduk/Dinamo/Rijeka) 

-Hajduk nije kompletan, bit ce i problema s terenom.. Citam malo po netu i trener Intera kaze da igu 120%, idu dati sve od sebe, nemaju imperativa (osim onog da hoce vratiti Hajduku za sve poraze)

Druga stvar, niko nije nista napisao za tekmu FA Cup:

Hull - Arsenal 

-Ima neko neku info za to? 2 @1,75 je fina kvota :)

Pozdrav i od mene.. Za sada sam se odlucio samo za jednu tekmu..

Inter Z. - Hajduk  1X @1,60

-Ovo mi se cini kao izgledna oklada.. Sto zbog terena, sto zbog situacije s igracima.. Kao sto je gore navedeno, Inter igra totalno bez pritiska + igraju protiv Hajduka (svaka ekipa se nabrije kad igraju protiv jacih tipa Hajduk/Dinamo/Rijeka) 

-Hajduk nije kompletan, bit ce i problema s terenom.. Citam malo po netu i trener Intera kaze da igu 120%, idu dati sve od sebe, nemaju imperativa (osim onog da hoce vratiti Hajduku za sve poraze)

Druga stvar, niko nije nista napisao za tekmu FA Cup:

Hull - Arsenal 

-Ima neko neku info za to? 2 @1,75 je fina kvota :)

Upravo pisem nesto o drugog tipu o kom si pitao, bice postavljeno za koji minut :)

Real Madrid-Roma

OhHlQAM.png

po meni jako kvalitetan pick, prolsa tekma zavrsila sa 12 kornera, ocekujem napadacku igru rome koja uvijek dobro igra u madridu ,i dobroj su formi imaju salaha meni iskreno ne puno poznat gledao sam par utakmica i taj covjek ide po boku i nestaje nabacuje prolazi nema sta neradi, time otvara sansu za kornere kad krene preko boka a to je nonstop i on nestaje neznam odkud mu tolka snaga,nadalje svi znamo reala kuci tako da i kod njih ocekujem bar5 komada i msm da bi ovo moralo ici preko ove granice

56.min win

real madird- roma

OhHlQAM.png

po meni jako kvalitetan pick, prolsa tekma zavrsila sa 12 kornera, ocekujem napadacku igru rome koja uvijek dobro igra u madridu ,i dobroj su formi imaju salaha meni iskreno ne puno poznat gledao sam par utakmica i taj covjek ide po boku i nestaje nabacuje prolazi nema sta neradi, time otvara sansu za kornere kad krene preko boka a to je nonstop i on nestaje neznam odkud mu tolka snaga,nadalje svi znamo reala kuci tako da i kod njih ocekujem bar5 komada i msm da bi ovo moralo ici preko ove granice

Potpisujem,odigro to vec ranije :D

17:00 Inter Zapresic - Hajduk Split: total goal under 3.5 ( unibet 1.23)

Inter je svoju ciljeve ove sezone ostvario te nastavak prvenstva moze odigrati opusteno bez ikakve nervoze dok sa druge strane Hajduk nezna za pobjedu vec tri kola i dosta su pali sto se forme tice. Inter je zadnje utakmice odigrao sa 2:1 i u sve tri dao je 2 gola. Hajduk u zadnje tri utakmice odigrao je nesto slicno no sa manjom uspjesnosti davanja golova. Danas ne vjerujem da ce biti previse golova zbog stanja terena a i under 3.5 obe ekipe su u odigranih 26 utakmice isli cak 21 put ispod. Moguca je oklada i oba daju gol no ovo mi se cini sigurnija oklada i sumnjam da ce preci ovu granicu od over 3.5

20:45 Real Madrid - AS Roma: total goal under 4.5 ( unibet 1.32)

Real je sa dva pogotka u Rimu osigurao svoj prolaz dok Roma jos statisticki ima sanse prolaska dalje. Real i Roma su u zadnjim par utakmica digle formu i zabili velik broj golova. Real je u zadnje 4 utakmice zabio 11 golova dok Roma cak 16 golova. Već za vikend Zidaneu se vratio Gareth Bale, a danas će na raspolaganju imati i Luku Modrića. Izvan pogona ostat će tek Karim Benzema koji se još nije oporavio od ozljede. Od važnijih igrača Spallettiju će u Madridu nedostajati iskusni veznjak De Rossi. Roma mora krenuti trazit pogodak od prve minute te potraziti ljek protiv Ronalda koji je u prosloj utakmici protiv Celta Vigo dao 4 gola. Mislim kako ce na ovoj utakmici pasti maksimalno 3 gola tako da mi se oklada na under 4.5 cini dosta realna. Za one hrabrije preporucam oba daju + 3.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use