Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 7.3.2016.

Goksim

Ponedjeljak 7.3.  

58 glasova

1. 1. NK Split - Istra 1961 Pula

2. 2. Espanyol - Rayo Vallecano

Recommended Posts

Budući da je brzina u našem poslu često ključna, što smo najbolje mogli vidjeti na primjeru Hezonje jučer gdje je INFO bio objavljen pola sata prije početka utakmice, međutim unatoč tome u tih pola sata mnogi članovi nisu otvorili forum pa nisu niti stigli ispratiti tip koji je prošao već nakon 4 minute utakmice...

Potrudio sam se detaljno objasniti opciju dobivanja obavijesti o novom postu i novom topicu. Nadam se da će svim članovima biti jasno nakon što pročitaju upute te barem jednom testiraju opciju.

UPUTE O DOBIVANJU OBAVIJESTI O NOVIM POSTOVIMA

Također, molio bi sve članove da se od danas zbog nove funkcionalnosti znatno više pridržavaju pravila foruma po pitanju objavljivanja tj. da se analize i rasprave o utakmicama kao i do sad objavljuju pod "Dnevne tipove", međutim da se postovi vezani uz utakmice u tijeku, završene utakmice, pogođene i nepogođene tipove i sl. pišu pod "Live klađenje" jer nema smisla da velik broj članova dobiva notifikaciju za novi post, gdje npr. netko komentira utakmicu u tijeku. Za to postoji predviđeni podforum.

Administratori i moderatori će premještati naveden postove kojima nije mjesto u tom podforumu, međutim budući da će svi članovi koji se pretplate na notifikacije obavijest dobiti iste sekunde kada je post i objavljen, šteta će već biti učinjenja pa molim da se obrati pozornost na to. 

Split - Istra

Sablić: Igrači su štrajkom pokazali zajedništvo

"Imam informaciju da će zaostatci biti isplaćeni tijekom tjedna, svi su danas normalno trenirali i radili i očekujem sutra dobru utakmicu", kaže Sablić

Jednodnevni štrajk upozorenja , kojim su igrači RNK Splita željeli vodstvu kluba ukazati na problem s kašnjenjem plaća, nije posebno uzdrmao klub uoči važnog ogleda s Istrom. Barem tako tvrde u klubu.

"Predsjednik je popričao s igračima koji su mu rekli što ih muči, dogovorili su se da će sljedeći tjedan potraživanje biti isplaćena i to je sve što vam mogu kazati na tu temu", jasan je bio glasnogovornik Splita Božo Pavković , a da je situacija 'pod kontrolom' tvrdi i trener Goran Sablić.

"Živimo u hrvatskoj svakodnevici, kako većina klubova, tako i mi. Zadnje utakmice potvrđuju našu profesionalnost, tako da alibija neće biti ni sutra. Ovo jučer je bio znak solidarnosti. Dio igrača imao je zahtjeve prema vodstvu kluba, ostali su se solidarizirali s njima i meni je kao treneru drago da su pokazali zajedništvo. Imam informaciju da će zaostatci biti isplaćeni tijekom tjedna, svi su danas normalno trenirali i radili i očekujem sutra dobru utakmicu", kaže Sablić i dodaje:

"Atmosfera u svlačionici je dobra, nije ovo poremetilo ništa, momčad diše zajedno, dobro je organizirana i na nivou na kome treba biti. I to se neće promijeniti, s te strane momcima skidam kapu."

Nakon poraza od Dinama i Rijeke, opći je dojam kako je Split pružio dobar otpor favoritima, te kako bi u ovom trenutku i odnosu snaga sve više od toga bilo iznenađenje.

"Od svojih igrača uvijek tražim više, iako je protiv dvije najbolje momčadi u ovom trenutku teško tražiti više. Da smo imali bolju realizaciju, da nismo primili dva smiješna gola..., bilo bi bolje, ali mene veseli da momčad ide uzlaznom putanjom. Moramo zadržati maksimalnu borbenost jer nismo na razini da s 50-60% snage možemo dobiti utakmicu."

"Nakon dvije teške utakmice u kojima nismo uspjeli osvojiti bodove, imamo imperativ pobjede, i sve osim pobjede nas ne bi zadovoljno. Istra je tvrda momčad, u prošlosti su za nas znali biti crna mačka, očekujem da će biti dobro organizirani, da će pokušati napraviti pozitivan rezultat, ali mi imamo kvalitetu i ovakve utakmice moramo pobjeđivati. Ako zadržimo nivo igre iz zadnje dvije utakmice, onda ne dvojim da će bodovi ostati na Parku mladeži", zaključio je Sablić .

Zlomislić: Split će opet jurnuti od prve minute
Nisu imali nogometaši Istre 1961 previše vremena da žale što solidnu domaću predstavu protiv Dinama nisu uspjeli okruniti ničim većim od minimalnog poraza, jer im užurbani prvoligaški ritam donosi već sutra novi izazov na koji moraju usmjeriti svu svoju pažnju i koncentraciju, gostovanje kod Splita. U prošlosti je Park mladeži bilo mjesto gdje su se "zeleno-žuti" uvijek ugodno osjećali te su na pet posljednjih gostovanja uoči ovog prvenstva upisali dvije pobjede, dva remija i samo jedan poraz. No, onda je ta tradicija srušena u osmom kolu tekuće sezone kad su "crveni" slavili s uvjerljivih 3:0, da bi potom u uzvratu na "Drosini" opet Splićani zabili prvi gol, no brzo je Nikolić vratio stvari na početak i mreže se potom više nisu tresle.

Na posljednje tri utakmice, "zeleno-žuti" su protiv Dinama kapitulirali u šestoj, protiv Zagreba u desetoj, a protiv Intera u 13. minuti. Kad to usporedimo s dva ovosezonska ogleda protiv Splita kad je Bagarić na Parku mladeži gol zabio u 11. minuti, a na "Drosini" već u drugoj, to može sugerirati samo jedno, da je Puljanima ulazak u utakmicu i dalje "rak-rana".

- Da znamo koji je problem sigurno bismo ga odmah riješili, ne znam što bih vam drugo rekao, ustvrdio je pulski veznjak Damir Zlomislić. - I Split će sigurno jurnuti sutra od prvog sudačkog zvižduka. Oni razmišljaju kako bi napali Hajduk i za tako nešto trebaju im pobjede, pogotovo na domaćem terenu ne smiju kiksati te vjerujem da će od samog početka krenuti okomito prema našem golu. Dobra stvar u cijeloj ovoj priči je što će nas na Parku mladeži napokon dočekati pravi teren i sigurno će nam biti drugačije igrati nego na ovim prethodnim utakmicama. Svi mi živimo da igramo nogomet, ali ovo što se ponekad igra na hrvatskim stadionima liči na sve, samo ne na nogomet, kazao je Zlomislić.

Bet365 daje 1,28 da Split pobjeđuje barem jedno poluvrijeme, što mi se čini najpametnija opcija. Gledao sam Split protiv Rijeke, a i dobro znam gdje je Istra trenutno kvalitetom. Sve se vidjelo na utakmici protiv Zagreba, a onih samo 0:1 sa Dinamom nemojte puno uzimati u obzir jer da je teren bio u boljem stanju, rezultat bi sigurno bio puno uvjerljiviji u korist Dinama. 

Istra ima slab igrački kadar, Spli igra doma, kvalitetniji je te imaju iskusnije igrače i teško vidim načina da Istra izvuče išta osim poraza. 

Mislim da se na utakmici Hajduk - Osijek najbolje vidjelo koliko je nekad pametnije odabrati opciju "to win either half". Također, uzmimo pretpostavku da Istra na poluvremenu vodi npr. 1:0 te da igra bunker i da Split izjednači na 1:1. Istra bi se i dalje branila i bila zadovoljna sa bodom, i oklada to win either half bi prošla, dok npr. PIK u supersportu ili nekoj zemaljskoj kladionici nebi, a koef. na pik i "either half" često zna biti idenitčan iako je ovaj prvi znatno rizičniji jer prvo poluvrijeme determinira puno toga...

6UbqCtq.png

Ja sam novi na forumu...
Zelio bih se prije svega zahvaliti nekima jer su neke informacije i prijedlozi bili jako zanimljivi i na kraju prolazni...

Odbojka južna Koreja
Samsung bluefangs-Kb stars 1.40 ss

Sinoc je bio 1.8 ali je ocito jako pao... ja sam ga mislio svakako odigrati..samsung 3. u borbi za drugo mjesto a kb stars 6 od 7 ekipa..
Jednostavno idem na statistiku i po mom misljenju sve vodi prema tome...nadam se da je barem ok i ako netko odigra sretno...

Dobro jutro svima!

za weekend nije bilo baš nešto, u subotu me Željo neugodno iznendaio, jedva jedan gol i ako je većinu utakmice napadao. Idemo sad dalje, malo zaintrigiran vašim prijedlozima za kartone, upustio sam se i ja u analizu jedne utakmice vezano za kartone, pa slijedi moj prijedlog...

Espanyol - Rayo Vallecano over 55 booking points William Hill 1,55

Malo sam pogledao zadnjih par utakmica obju ekipa i mišljenja sam da bi ovo trebalo lagano proći, obje ekipe se grčevito bore za opsatanak u Primeri, Rayo dijeli isti broj bodova s Garanadom koja je treća od ozada, dok im Espanyol bježi samo dva boda. Tako da vidim danas jednu tvrdu utakmicu, gdje će se obje ekipe boriti za svaki metar terena, a svaka ekipa ima svoju nekakvu prednost. Espanyol mora loviti pobjedu pred domaćom publikom, ali Rayo je u kudikamo boljoj formi. I ako su obje ekipe izgbile u prošlom kolu, Rayo je ipak izgubio od jedne Barcelone i to s dva igrača manje (direktni crveni oba), dok je espanyol izgubio glatko od Betisa. U prilog nam ide još jedan statistički podatak, a to je da u  njihovih zadnjih 5 međusobnih utakmica,  na njih 4 je pao bar jedan crveni karton, nisam provjeravao, ali mislim da nisu baš sve utakmice bile biti ili ne biti za obje ekipe. Uglavnom lijepa kvota za spojiti s još nekim prijedlogom, za koji sam siguran da će danas biti ovdje na forumu. Sretno svima ! 

Pozdrav ljudovi.... :D

Donna Vekić - Mestach A.S. 1 1,50

Indian Wells kvalifikacije, inače ne volim igrati ženski tenis, no ovdje kvotu od 1,50 moram uzeti... Donna po meni bolja igračica, za razliku od belgijke je u top 100, igrale su na 28.10.2015. također na tvrdoj podlozi gdje je Donna dobila 2:0..

sretno...!!!!

Split-Istra +5,5 žutih kartona(1.85)

Ako neko ima informaciju tko je sudac dobro bi došla,Splitu je svaki bod bitan u lovu na Hajduk i Europu,Istra se bori za ostanak,obe ekipe nisu u dobroj formi zadnje vrijeme plus te neisplaćene plaće kod Splita o kojima je Goksim pisao tako da očekujem jednu jako napetu utakmicu,još se zna da je Istra crna mačka posljednjih sezona za Split,ovu granicu kada su igrali međusobno su par puta lagano prešli dok su u svojim zadnjim susretima s kime god igrali također dobivali dosta žutih kartona.

Eh sad kad bi i sudac bio povoljan mislim da je ovo oklada vrijedna dobrog rizika. :D

IW kvalifikacije

Nara - Tig   1    1,50

Nara više igra na hardu i dok Tig preferira zemlju. Ove godine Nara na hardu ima skore 9-4 dok je Tig odigrala samo dva meča (1-1) a i inaće u karijeri Tig većinom igra zemlju.

Po meni meč različitih tipova igračica gdje prednost dajem Nari jer se igra na njemoj podlozi a i forma joj je ok.

Ne pratim ove igračice već je ovo više iz statistike njihovih zadnjih mečeva i kroz karijeru.

Edit: Neznam kaj se dogodilo ali evo napokon mi se slika u profilu promijenila :). Neko vrijeme sam se s tim borio a sad odjednom proradilo 

Ako neko ima informaciju tko je sudac dobro bi došla,Splitu je svaki bod bitan u lovu na Hajduk i Europu,Istra se bori za ostanak,obe ekipe nisu u dobroj formi zadnje vrijeme plus te neisplaćene plaće kod Splita o kojima je Goksim pisao tako da očekujem jednu jako napetu utakmicu,još se zna da je Istra crna mačka posljednjih sezona za Split,ovu granicu kada su igrali međusobno su par puta lagano prešli dok su u svojim zadnjim susretima s kime god igrali također dobivali dosta žutih kartona.

Eh sad kad bi i sudac bio povoljan mislim da je ovo oklada vrijedna dobrog rizika. :D

http://prvahnl.hr/referees/97223/damir-batinic/

Da se nadovežem,evo sada sam vidio da PSK nudi granicu od 4,5 kartona te kvotu 1,70 da će biti više od te granice,ovu granicu od 5,5 nudi Supersport.

Ova granica od 4,5 mi je itekako primamljiva i usprkos porezima i svime mislim da je vrijedi odigrati..

20:30 Espanyol - Rayo Vallecano: total goal - over 1.5 ( unibet 1.22)

Espanyol i Vallecano sa bodovima stoje u opasnoj zoni gdje im sudbina strahuje od zone ispadanja.
Obe momcadi moraju pod hitno trknuti u skupljanje bodova te motiv i zelje na ovoj utakmici nece manjkati.
Vallecano igra napadacki nogomet sa trenerskom filozofijom "napad je najbolja obrana" pa redovito prima barem 2 gola po utakmici 
( u 27 utakmica dao je 37 a primio 58 golova) . U zadnjih 5 susreta primio je 11 golova. Sa druge strane Espanyol igra slicno u 27 utamkica dao je 26 
a primio 53 gola. Vallecano nezna za pobjedu vec 4 uzastopne utakmice dok Espanyol nikako da spoji barem dvije pobjede u nizu. 
U zadnjih 5 medusobnih susreta sve su zavrsila over 1.5 a oni hrabriji mogu odirati: oba daju gol, oba daju +3, over 2.5. 
Eto ovo je jedna od utakmica u kojoj se ocekuje dosta golova no ja se ipak uvjek drzim one sigurne oklade od over 1.5 golova.

18:00 Split - Istra: total goal - under 3.5 ( unibet 1.20)

Domaci igraci zbog nedobivenih placa nisu se pojavili na treningu u subotu izrazivsi na taj nacin nezadovoljstvo prema upravi kluba, no ipak je ovakav ishod situacije pozitivno rijesen i igracima ce se place ipak isplatiti. Ovakve situacije u hrvatskom nogometu postale su svakodnevnica i realnost hrvatskog nogometa.
No vratimo se na statistiku. Splicani neće moći računati na Franjića, Oremuša i Vasilja, dok je Vidović upitan zbog ozljede dok kod Istre nisu putovali kartonirani Heister, Hadžić i Tomić.
U zadnjih 5 medusobnih susreta samo je jednom palo 4 gola na utamici. Ove sezone u odigranih 25 utakmica Istra je odigrala 20 a Split svih 25 puta under 3.5. 
Mozemo ocekivati da ce u ovoj utakmici blagu inicijativu imati Split posto je Istra u katostrofalnoj formi. 
Dosta tipstera danac ce odigrati cistu 1 no uvjek sam skeptican na takve oklade u hrvatskom nogometu te sam se rade odlucio na ovaj statisticki tip under 3.5 gola na utakmici.

Kopiram posto od kolege iz Live podforuma budući da je danas nešto slabija ponuda, a info je zanimljiv pa svakako vrijedi malo posvetiti pažnju navedenoj utakmici jer nije baš uobičajno da koef. toliko pada i da se utakmice miću iz ponude...

Ekipa neki se mozda sjecaju info za utakmicu Kvarner-Kastela prije nekih mjesec mjesec i pol. Danas igraju Zadar-Sutjeska, cijeli grad vec danima bruji o mogucoj kuhinji. Zadrovim igracima kasne place, ne mogu ni gore ni dolje na tabeli, ne mogu u Europu a Sutjeski treba za opstanak. Idealna situacija za neke mucke. Kvota je abnormalno pala na nasim sa 3 na 1.7. U bet365 je sinoc bila 2.4 sad uopce nama u ponudi. Vidim da unibet drzi 1.65, kod william hilla nisam vidio u ponudi. Jel moze ko provjeriti ostale klade jel ima gdje, ja sam na putu nazad ne stignem sad. Odgodio sam put radi ovog. Poslije izadem sa tocnim informacijama nakon sastanka s par igraca Zadra

ssjD7cJ.png

mRpOjin.pngcqPuUNv.png

Znači po prikazanim slikama vidi se da je Argentinac Cachin izrziti zemljaš što ni ne čudi ali on uopće nema ni jedan meč na hardu u karijeri šta je zaista začuđujuće. S druge strane Becker je iskusan njemački tenisač koji je najbolje rezultate postizao upravo na toj podlozi. Na američkoj turneji je već odigrao 3 trunira. Na sva tri je došao do četvrtfinala i to su zadnja dva bila iz ATP serije a ovo je chalanger (2 intor turnira a zadnji čisti hard vani) tako da mislim da ovo on mora lako riješit i uzimam under 18.5 na bet365

Dobro jutro svima!

za weekend nije bilo baš nešto, u subotu me Željo neugodno iznendaio, jedva jedan gol i ako je većinu utakmice napadao. Idemo sad dalje, malo zaintrigiran vašim prijedlozima za kartone, upustio sam se i ja u analizu jedne utakmice vezano za kartone, pa slijedi moj prijedlog...

Espanyol - Rayo Vallecano over 55 booking points William Hill 1,55

Malo sam pogledao zadnjih par utakmica obju ekipa i mišljenja sam da bi ovo trebalo lagano proći, obje ekipe se grčevito bore za opsatanak u Primeri, Rayo dijeli isti broj bodova s Garanadom koja je treća od ozada, dok im Espanyol bježi samo dva boda. Tako da vidim danas jednu tvrdu utakmicu, gdje će se obje ekipe boriti za svaki metar terena, a svaka ekipa ima svoju nekakvu prednost. Espanyol mora loviti pobjedu pred domaćom publikom, ali Rayo je u kudikamo boljoj formi. I ako su obje ekipe izgbile u prošlom kolu, Rayo je ipak izgubio od jedne Barcelone i to s dva igrača manje (direktni crveni oba), dok je espanyol izgubio glatko od Betisa. U prilog nam ide još jedan statistički podatak, a to je da u  njihovih zadnjih 5 međusobnih utakmica,  na njih 4 je pao bar jedan crveni karton, nisam provjeravao, ali mislim da nisu baš sve utakmice bile biti ili ne biti za obje ekipe. Uglavnom lijepa kvota za spojiti s još nekim prijedlogom, za koji sam siguran da će danas biti ovdje na forumu. Sretno svima ! 

ScABfrB.png

03yelVm.png

nU3gbGn.png

gExkV6O.png

mislim da je dosta toga jasno iz slika sudac, pogodan portugalske ekipe  opcenito dosta prljavo igraju mislim da ce probiti ovo bez problema i to spajam sa esp-vallecano 5,5 za danas i eventualno zadar ako se sazna sto god

Zadar-Sutjeska (ki) 2 2.40
Tajfun-Igokea (ki) 2 1.55
Mega-Metalac (ki) 2 3.05

kv. 11,35 ; 2/10 Wwin

Znači danas ću probati sa jednim tripleom ovih ekipa kojima treba pobjeda u ABA ligi (manji ulog). Igra se zadnje kolo, dosta je kalkulacija pa krenimo redom.

Mega Leks u svojoj dvorani dočekuje Metalca. Što se Mege tiče, oni su osigurali 4. mjesto i duel sa Budućnosti, znači ne mogu gore a ne mogu ni dole. Što se forme tiče, osvojili su domaći kup pobjedama nad Konstantinom, Metalcem i Partizanom. A što se ABA lige tiče imaju 2 vezana poraza, u kolu prije spomenutoga kupa izgubili su od Union Olimpije u svojoj dvorani, a neki dan su teško poraženi na gostovanju Krke. Metalac se nalazi jedno mjesto od zone ispadanja, danas ako izgube a Sutjeska dobije u Zadru, oni vjerojatno ispadaju, a igra se u isto vrijeme pa nema kalkuliranja nikakvoga. Forma nije loša, izgubili su upravo protiv Mege u kupu a prije toga dobili Borca. Neki dan su u ABA ligi dobili jako važnu utakmicu protiv Olimpije u svojoj dvorani i to bez većih problema. Metalac je u jako lošoj gostujućoj formi, imaju samo dvije gostujuće pobjede ove sezone, protiv Krke i Igokee. Mega je jača ekipa i dobili su ih neki dan ali idem nekom logikom da Megi ne treba, ne bi se čudio ni kada bi odmarali igrače, a Metalcu gori i vjerujem da će više gristi, kvota vrijedna igranja.

Tajfun je ove sezone najgora ekipa ABA lige i trenutno su jedini oni osigurali ispadanje ove sezone. Slovenci su u jako lošoj formi, u posljednjih 15 utakmica imaju samo dvije pobjede, a imali su i niz od 10 vezanih poraza. Prvo pobjedu ostvarili su protiv Sutjeske, a drugu neki dan u kupu protiv Senčura. U posljednjem kolu izgubili su od MZT-a 7 razlike. Igokea je trenutno 11. na tablici i kao što sam gore spomenuo i oni igraju u isto vrijeme i nema kalkuliranja, ako izgube mogu se naći u krugu ekipa među kojima bi ispali. Nakon što su upisali tri vezane pobjede, doživjeli su i tri vezana poraza ali na gostovanjima kod Krke i Budućnosti i kući protiv Zvezde. Taj niz prekinuli su pobjedom protiv Zadra prošlo kolo. Da ne duljim previše, bolja su ekipa, treba im i očekujem pobjedu.

Još jedna utakmica gdje igraju „onaj što mu treba i onaj što mu ne treba“ je ona između Zadra i Sutjeske. Zadar je svoje odradio, osigurao ostanak u ligi, a ne mogu se boriti za Europu jer imaju loš omjer sa Partizanom. Imao je Zadar onu jednu crnu rupu krajem 12-og i početkom prvog mjeseca ali su brzo to nadoknadili. Nakon toga forma im je promjenjiva. U kupu su dobili Cibonu pa izgubili od Cedevite, a u ABA ligi su prošlo kolo izgubili od Igokee. Eh Sutjeska. Danas od nje svi zavise. Njima treba pobjeda ako išta žele, ako izgube nema nikakvih kalkulacija i ispadaju. Prošlo kolo ostvarili su jako važnu pobjedu pobjedivši Budućnost u svojoj dvorani nakon produžetaka. Vjerujem da Zadar neće pustiti, znamo da je to grad koji živi za košarku, ali kao i sa ovim parovima gore vodim se logikom da će Sutjeska ginuti na parketu i da će dati zadnje atome snage jer oni nemaju šta kalkulirati jer im igra samo pobjeda.

ScABfrB.png

03yelVm.png

nU3gbGn.png

gExkV6O.png

mislim da je dosta toga jasno iz slika sudac, pogodan portugalske ekipe opcenito dosta prljavo igraju mislim da ce probiti ovo bez problema i to spajam sa esp-vallecano 5,5 za danas i eventualno zadar ako se sazna sto god

I ja sam gledao tu utakmicu, ali samo iz jednog razloga sam je preskočio, kao šta se po slikama vidi, sudac je jak na kartonima,ali jedna stvar me brine, osim jedne utakmice, sve ostale na kojima je sudio bile su utakmice 2. Portugalske lige. Makar i ovu jednu koju je sudio u 1. Ligi, isto je išao preko. Uglavnom, mislim da prolazi, ali ja sam ipak preskočio, sretno!

I ja sam gledao tu utakmicu, ali samo iz jednog razloga sam je preskočio, kao šta se po slikama vidi, sudac je jak na kartonima,ali jedna stvar me brine, osim jedne utakmice, sve ostale na kojima je sudio bile su utakmice 2. Portugalske lige. Makar i ovu jednu koju je sudio u 1. Ligi, isto je išao preko. Uglavnom, mislim da prolazi, ali ja sam ipak preskočio, sretno!

da ali da bi se probio u prvu ligu mora graditi autoritet a to je kartona i nesmije se gubiti a da se  negubi mora dovest u red igrace a zato su tu kartoni bar ja tako razmisljam 

Jesil nam donio informacija ?? :D

Ovako ljudi..ja sam u all inu na sutjeski al doslovno. Dva igraca su mi potvrdila i to mi je bilo dovoljno. Nista u zivotu nije 100 posto sigurno al ovo je mislim prilika koju se isplati pokusati pa cak i po cijenu pada. Trenutmo najisplativike je u unibetu pa u bet365. Sretno svima. Znaci dvojka na sutjesku. Pozz

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use