Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA Picks 5.3

MartingaleNBA

Recommended Posts

- San Antonio Spurs/K.Leonard (21.5) manje 1.85
Stake:300
Dobitak:555

- New York Knicks/C.Anthony (22.5)  manje 1.85
Stake:100
Dobitak:185

- SanAntonio Spurs/L.Aldridge (18,5) manje 1,85
Dobitak:185  storno

- New York Knicks/A.Afflalo (14.5)  manje  1.85
Dobitak:185

Znaci izabrao sam parove koji imaju minimalno 3 owera zaredom,prvi par sedupla zbog pada,pozz
;)

Danas nemam mnogo vreme za analizu pa cu izbaciti igrace koi sam ja igrao bez analize sa granica iz moje kladionice jer nisam stigao proveriti u Mozzartu,ali nadam se da su otprilike iste

1. J. Wall over 19.5 @1.85

2. D. Cousins under 26.5 @1.85

3. J. Sullinger under 11.5 @1.85

4. A. Drummond over 15.5 @1.85

5. J. Teague under 17.5 @1.85

6. J. Crowder under 17.5 @1.85

Igraci su naredjeni spored verojatnosti,dakle Wall spored mene ima najvecju mogucnost da doci, a Crowder najmalu od ovih 6.Ako uspem napisat cu analize kasnije dokoliko neko zeli to.

Rudy Gay under 16.5@1.72 paddypower

Evo jedan na brzinu, mrzi me da kopam po ostalim kladioncama koji verovatno imaju bolju marginu ili kvotu. Rudy Gay je i dalje upitan za veceras, ali najverovatnije ce nastupiti. Ocekujem da Spursi rese stvar do kraja 3/4 i ako bude BO Rudy ce biti na klupi u zadnjoj cetvrtini. Inace i u punoj minutazi ove sezone protiv Leonarda nije uspeo prebaciti ovu granicu. Cousins ce takodje biti dobro zatvoren u reketu, a bez njega i Gaya u full perfomance-u nemaju nikakve sanse.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use