Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 6.3.2016.

CreativeBet

Nedjelja 6.3.2016.  

49 glasova

1. 1. Valencia - Atletico Madrid

2. 2. WBA - Manchester United

3. 3. Inter Milano - Palermo

Recommended Posts

Evo i mojih par prijedloga...

Ovo mi se čini odlična kombinacija za utakmicu Inter- Palermo. Palermo igra katastrofalno u zadnje vrijeme, i Inter je u padu, ali mislim da se polako tom padu nazire kraj tj. da su počeli pružati bolje partije. Zadnju utakmicu napravili su senzaciju sa Juventusom i ispali iz kupa na penale, ali za samopouzdanje ta pobjeda mogla bi značiti puno...

Zašto korneri? Očekujem dominaciju Intera, puno ubacivanja, poluprilika, udaraca sa 20-ak metara te velik broj kornera... Također jako bitan statistički podatak, u koji rijetki imaju uvid... Inter je po broj kornera po utakmici druga ekipa u Seriji A te u prosjeku imaju 6,07 kornera po utakmici. Naravno treba uzeti u obzir da su u ovom prosjeku i gostujuće utakmice, a na domaćima imaju zantno veći broj kornera nego u gostima.

Isto vrijedi i za Palermo, s tim da oni igraju u gostima i očekuje se oko 3-4 njihova kornera na utakmici, dakle sumnjam da će doći do brojke 5, pogotovo ne prije Intera. Također Palermo je sa 4,22 kornera po utakmici druga najgora ekipa, kada je taj statistčki podatak u pitanju.

DGa3LDN.png

Naravno ova dva para ću vezati sa 2-3 različita para, jedan će biti i tip za sutra, pogledajte temu za ponedjeljak ;)

Također o utakmici je već puno rečeno na SvijetKladjenja portalu pa nebi ponavljao ;)

http://www.svijetkladjenja.com/analize/serie-analiza-inter-palermo/

QEloG9J.png

21:00  Lyon-Guingamp 1  1.50  bet365

Lyon win either half  1.28 bet 365

Jednostavno mislim da je ovo predobar koef na Lyon koje je kod kuce i formi. Ove god jos kod kuce nisu porazeni te imaju sve pobjede osim remija sa marseillom.

Love europu te mislim da bi ovdje trebali bez poteskoća uzeti sva 3 boda.

21:30 Braga-Porto over 55 booking points 1.55 koef WH

Opcenito znamo da u portugalskoj lizi u vecim susretima se pokazuje puno kartona. Utakmicu sudi Carlos Xistra koji pokazuje jaku puno kartona

te mislim da ovdje nece biti problema da se ova granica danas prebaci i prođe.

Manchester United i Rijeka prosli pa eto da objavim jos i ovo zadnji tren

20:45 Inter Milan - Palermo: tip 1 (unibet 1.30)

Inter mora pobjedivati ako se zeli dovuci kvalifikacija za Ligu Prvaka dok Palermo strahuje od zone ispadanja. 

Obje momcadi u ovu utakmicu ulaze sa dosta motivacije i zelje te uzeti 3 boda. 
U početni se sastav Intera nakon neigranja u kupu vraćaju vratar Handanović, stoperi Juan Jesus i Miranda, te glavni golgeter Icardi. 
Očekuje se da će Mancini momčad postaviti u 4-2-3-1 formaciju. 
Palermo je u nizu od 6 utakmice bez pobjede a nakon ove docekuje ih sljedeca sa jos tezim protivnikom Napoli.
 Palermu jedino nedostaju ozlijeđeni bek Lazaar i stoper Goldaniga. Inter na svom terenu u posljednjih 5 susreta ima 4 pobjede i 1 nerjesenu. 
Palermo ima jednu od losijih obrana lige te ovdje ce jako tesko doci do boda te Inter ce ovdje zasigurno pobjediti.

21:00 Lyon - Guingamp: tip 1 (unibet 1.46)

Lyon se trenutno nalazi na 5 mjestu u ligi a za par bodova bjeze mu Nice,Cean i Rennes. 
Sa ovom pobjedom posto ima i utakmicu manje preskocio bi ih i dosao do 3 mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Prvaka. 
Lyon je trenutno u veoma dobroj formi dobivsi 4 od 5 odigranih utakmica a na domacem terenu imaju 3 pobjede u nizu. 
Protiv Guingampa Lyon ima pobjede u svih zadnjih 5 okrsaja te kako stvari stoje uzima i danas 3 boda. 
Lyongu se u momcad danas vracaju Umtitija, Greniera i Jalleta a na svom su terenu u posljednja tri susreta uvijek zabijali 2 ili više golova. 
Guingamp je u posljednja 4 kola bez pobjede i nalazi se na opasnoj poziciji od samo 3 boda vise od zone ispadanja. 
Guingamp ima najlosiju obranu lige sto govori i statistika da imaju primljena 40 gola ove sezone a u gostima kad igraju dali su samo 9 a primili cak 20.
Moze se probati odigrati i Lyon over 1.5 no pobjeda domacina cini mi se kao sigurniji tip.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use