Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 6.3.2016.

CreativeBet

Nedjelja 6.3.2016.  

49 glasova

1. 1. Valencia - Atletico Madrid

2. 2. WBA - Manchester United

3. 3. Inter Milano - Palermo

Recommended Posts

Talijanska 1. liga
15:00 Atalanta - Juventus
tip: over 5,5 kartona @ 1,61
kladionica:
bet365

Sudac: Valeri – u 10/12 (83%) utakmica ove sezone u Seria A je pokazao 6 ili više kartona.
U obje utakmice koje su ostale u underu su jedni od timova bili ili Atalanta ili Juventus. Inače ove sezone je uz te dvije sudio još tri utakmice gdje su jedni od timova bili današnji protivnici i sve 3 su bile preko današnje granice.

Atalanta je jedna od nanekorektnijih ekipi u Seria A. Trenutno su 12 utakmica bez pobjede, ali nisu kanta za nabijanje gol razlike. Dapače, vrlo su ozbiljna i dobro organizirana ekipa. Vole napadačku igru (posebno na svom stadionu) i to me veseli. Za usporedbu, ove sezone su protiv ekipi poput Juventusa koji će tražiti gol (Fiorentina, Napoli, Roma) u svakoj utakmici prešli ovu granicu uz to da je na 70% utakmica pao i crveni karton.
U prosjeku dobivaju između 3-4 kartona uz preko 17 prekršaja po utakmici.
Kada vam lider dolazi u goste onda motivacije ne nedostaje, tako da to neće biti prosječna utakmica.
Pljuska koju je Juve dobio u zadnjoj utakmici protiv Intera mi je dovoljan razlog da im vjerujem da će ići 100%. Uostalom oni drugačije niti ne znaju igrati pod vodstvom Alegrija. Samo su 3 boda iznad Napolija i nikakvog opuštanja neće biti.
U gostima su oni na prosjeku od 3 kartona i ne vidim razlog zašto bi bilo drugačije protiv napadčki nastrojene Atalante.
Domaćini se neće zatvoriti a onda očekujem puno akcija i puno prekršaja s obje strane. Kada sudi Valeri ti prekršaji su u velikom slučaju i kartoni!

f6qMV9Z.png

05:00  Kamatamare - Tokyo Verdy

Under 2,5@1,50  Marathon

Iako je tek pocela liga, ove dvije ekipe su prosle sezone bile pravi rudnik novca za one koji ganjaju undere, i ove sezone su nastavili u istom ritmu. Obje ekipe su u prvom kolu odigrale utakmice na kojima je pao samo jedan gol.

Prosle dvijesezone igraju u istoj ligi, i sve 4 medjusobne utakmice su zavrsile underima.

13:45  Lugano - Basel

over 2,5@1,55 Pinnacle

over 3,5@2,49  Pinnacle

Svima je poznat stil igre koji gaje sve ekipe pod vodstvom Z.Zemana. Tako i Lugano zna gubiti velikim rezultatima (2:5 Vaduz doma, 3:5 Zurich u gostima, 1:6 Grasshoppers u gostima) ali i pobjedjivati (4:1 Grasshoppers doma, 3:1 St.Gallen doma). U prsolom kolu su izvukli bod kod St.Gallena, bilo je 3:3.

Imali su bitnu utakmicu tokom tjedna, plasirali su se u finale kupa pobjedom protiv Luzerna 2:1.

Basel je daleko odmaknuo na vrhu tablice i imaju vaznu utakmicu u cetvrtak protiv Seville u EL, ali kvalitetom su daleko jaci od domacina pa i sa nekom izmijesanom ekipom bi trebali lako doci do pobjede.

Dva puta su igrali ove sezone  i oba puta je Basel slavio sa 3:1.

edit: sad sam vidio info da je Lugano - Basel tekma odgodjena :angry:

Inace analiza kopirana sa jednog sajta sa kojom se ja upotpunsti slazem j.sousa-thiem 1 kvota 2.60 13:00h Thiem je prije 3 tjedna osvojio Buenos Aires, potom je bez odmora otišao u Rio De Janeiro gdje je igrao polufinale, da bi nakon toga ponovno bez pauze otišao u meksički Acapulco gdje je osvojio još jedan naslov. Potom je usljedilo 4 dana „odmora“ prije početka Davis cup dvoboja protiv Portugala, za što je Thiem morao prevaliti put od gotovo 9500km, ali i ekspresno se privikavati na indoors hard, s obzirom da je u Južnoj Americi igrao na vrlo sporim podlogama. Da stvar bude gora za Thiema, ovdje je u prvom singl meču protiv Gastao Eliasa igrao meč u 5 setova koji je dobio nakon 3,5 sata igre, a onda je igrao i meč parova u 5 setova koji je trajao 3 sata i 45 minuta. Dakle 7 sati i 15 minuta tenisa u 2 dana, i to nakon što je prevalio put od 9500 kilometara, prije čega je igrao tri tjedna gotovo bez prestanka ... Thiem mora biti mrtav umoran, to je neupitno.

Sousa je de***, i produkt za psihijatriju, ali isto tako može biti veliki problem za svakog protivnika, naročito ako ga ponese domaća publika koju će sigurno imati sutra na svojoj strani, jer poraz u ovom meču bi značio i poraz portugalaca u ovom dvoboju. Osim toga, iako u međusobnim ogledima od Thiema gubi 1-3, Sousa je dobio njihov zadnji međusobni ogled krajem prošle godine u St. Petersburgu s 2-0 u setovima, i to baš na indoors hardu.

Forma i rezultati su apsolutno na strani Thiema u ovom trenutku, ali ovdje igram na kartu umora Thiema. Sousa je jako nezgodan suparnik ako ima svoj dan, i „ako nanjuši krv“ onda ovo lako može dobiti

dodao bi jos Basic-Jaziri 1 1.60 i A.Murrey-Nishikori 1 1.30 Basica sam gledao uzivo u areni oba dana, prvog dana nije imao problema sa drugim reketom Tunisa dobio je lagano 3-0 uslovi mu itekako odgovaraju njegov servis dolazi do izrazaja jwr je podloga jako brza,trenutni rezultat je 2-1 za BiH i Basic bi eventualnom pobjedom donio pobjedu za BiH Jaziri je prvi dan teze neko sto je se ocekvalo dobio Brkica koji je pruzio jako dobar otpor prije svega zahvaljujuci jako dobrim serviranjem i igranjem na mrezi, Jaziri je lose odigrao i jucerasnji dubl mec vjerovatno zbog eventualnog umora poslije prvog dana, ali da ne preudiciram al Jaziri je bio totalno van elementa, mislim da je sve na strani basica, osim h2 u kojem jaziri vodi sa 1-0 ali mec je igran na sljaci pa ga netreba uzimati kao mjerilo, sve osim pobjede basica bj bilo veliko iznanadjenje i vjerujem da uz podrsku publike koja i nije bila bas adekvatna u prva dva dana da ce Basic doci do pobjede.

Ps ovo je moj prvi post pa nisam bas upoznat sa prvavilima foruma ne znam dali je dozvoljeno kopiranje analiza sa drugih sajtova ali covjek je rekao sve ono sto ja htio napisati, drugu analizu san sam napisao mada nesto nemam volje za pisanjem ali naveo sam dovoljno razloga zasto igrati na Basica, trenutne kvote na wwinu za iva tri para su J.Souaa 2 65 Basic 1.65 i A.Murrey 1.30 za Murreya nisam napisao analizu dovoljno je pogledati h2 murrey posebno motivisan kada igra za repku plus brane titulu od prosle godine, mislim da je murrey prejak za japanca joji doduse igra ove sezone jako dobro ali ne tako dobro da moze dobiti murreya

Altach- Rapid Vienna to win either half 2(1.44 bet365). Za hrabrije samo 2(1.85 bet365).
Altach- predzadnji. Momčad sa najslabijim omjerom lige kod kuće. ( 4 poraza za redom ). S druge strane dolazi kandidat za osvajanje lige, pobjedom se vrača na prvo mjesto. Mislim da tu nebi trebali imati problema.

Lyon-Guingamp 1(1.44 bet365)
Lyon u odličnoj formi pogotovo kod kuće u zadnjem kolu savladao i PSG doma. Pobjedom dolazi na treče mjesto.
Guingamp jako loš gost omjer 3-3-8, i u lošoj formi. Mislim ta Lyon tu neće imati problema. Ukupno koef. 2.07
Ovo je moj prvi post, nadam se prolazu.

Dinamo+Rijeka+Barca.....

Dinamo igra doma,teren odlican,borba za naslov nije rijesena,problema sa ozljedama nema i sve jasno.

Ista stvar i Rijeka,jest da se Osijek bori za izbjegavanje doigravanja,al imaju nesto ozljeda,nesto kartona,a i onako su dosta ispod nivoa Rijeke koja je i dalje u borbi za prvenstvo,barem na papiru.....

Barca,a tu nema dilozofije.Nema Neya,vjerojatno i Rakete,ali sta onda. Eibar polako pada,ima nesto suspenzija,ozlijeda,za Barcu naslov jos nije osiguran,Atletico ceka kakav takav kiks,ali uz formu Barce tesko ce ga docekat...

Razmisljanja dobrodosla.....

Široki Brijeg-Zrinjski Mostar x 3.50 Wwin

Danas je na redu novi hercegovački derbi između Širokog i Zrinjskog. Bitna utakmica za obe ekipe. Široki je trenutno peti na tablici sa 36 bodova, 5 manje od vodeće Slobode. Nakon stanke, nisu najbolje krenuli u drugi dio sezone. Izgubili su na gostovanju kod Željezničara sa 2:0, Željo je poveo preko Lendrića u 20 min a u 85. preko Bekrića samo potvrdio rezultat. Tom pobjedom Željo se približio Širokom na samo dva boda i stvorio mu novi pritisak. Što se Zrinje tiče, oni su i dalje drugi sa 40 bodova. Prošlo kolo odigrali su 2:2 protiv Sarajeva. Loše odigrano prvo poluvrijeme, gol sarajeva iz zaleđa, prećka pred kraj itd. nisu donijeli Zrinjskom sva tri boda pa tako nisu iskoristili kiks Slobode i stanje na tablici ostalo je nepromijenjeno. Na ovoj utakmici danas mi je nekako najizgledniji x. Iako sam mislio navijački na Zrinju, odigrat ću razumno i na jedno 2/10 probati x. U posljednjih 5 međusobnih utakmica, bila su 4 x-a (osim one gigantske utakmice 3:2 kada je Zrinja postao prvak h3h3). Zrinjski na Pecari nije dobio čak 9 godina. Jako bitna utakmica za obje ekipe, ako Široki izgubi, pobježe Zrinjski na velikih 7 bodova, ako Zrinjski izgubi, Široki dolazi na samo jedan bod zaostatka a Sloboda bi im mogla još pobjeći. Ulozi veliki, ekipe u sličnim formama, moram probati x.

Bašić-Jaziri 1 1.55
Goffin-Čilić over 3,5 setova 1.45

Unibet 2,24 

Vidim da se pisalo već o ovome paru, a evo i neko moje mišljenje.

BIH-Tunis 2:1 nako prva dva dana. Bašić i Jaziri dobili u singleu, a u parovima dobili Bašić i Brkić. Danas će prvi na teren Bašić i Jaziri i BiH će preko Mirze pokušati završiti posao. Baške je trenutno 133. tenisač. Fino je otvorio novu sezonu. Nakon što je u Dohi dobio Cervantesa pa ispao od Browna u kvalama, odigrao je dva dobra turnira. Prvo na Australian Openu prolazi kvale preko Bourquea, Copila i Mynenya, a zatim pravi iznenađenje pobjedivši Haasea i to sa 3:0, a u drugom kolu nije mogao preko Berde. U Sofiji je iskoristio dobar ždrijeb, u kvalama prošao Weintrauba i Dustova, u prvom kolu dobio Bhambria, a osminu finala gubi od GGL-a. Odgovaraju mu uvjeti u kojima se igra ova runda Davis Cupa, dvorana, jako brza podloga. Protiv Ghorbela je odigrao fin, jednostavan meč. Dobio za sat i 30 minuta, 6:2 6:4 6:2. Ispalio 19 aseva uz samo jednu duplu, ponudio jednu brejk loptu, 88 % osvojenih poena na prvi servis, 73 % na drugi. Malek Jaziri trenutno je 107. tenisač. Na loš način ušao je u novu sezonu, izgubio je pet prvih mečeva protiv: Verdasca, Robreda, Mullera, Granollersa i Mannarina. Niz prekida u Dubaiu pobjedivši Youzhnog, a nakon toga protiv Đokovića naravno nije mogao. Protiv Brkića je u petak očekivao lagan posao ali se jaaako namučio. 6:7 6:27:6 6:7 6:4 za 3 sata i 53 minute. Jučer su na rasporedu bili parovi, za BiH su izašli Bašić i Brkić, a za Tunis Jaziri i Mansouri. Tunis je imao 2:0 u setovima, ali nisu izdržali do kraja i time su propustili veliku priliku za iznenađenje. Bašić i Jaziri igrali su međusobno jednom, prije 3 godine u kvalama za RG i tada je dobio Jaziri 0:6 6:3 9:7. Po meni danas ide pobjeda Bašića. Ovakvi uvjeti mu najbolje odgovaraju, igra pred svojom publikom..kvalitetniji je od Jaziria barem u dvorani. Jaziri je vjerojatno i umoran, jesu jučer i on i Bašić bili skoro 4 sata na terenu, ali je dan prije Bašić bio sat ipo a Jaziri također skoro 4 sata, znači u 2 dana ima blizu 8 sati na terenu.

Goffin-Čilić neću previše pametovati, Marin po meni uopće nije ovoliki favorit kao što kvote pokazuju, znamo kakva je to mazga i ništa jednostavno ne može kod njega. Belgiji je must win tako vjerujem da će Goffin još više stisnuti i ovdje očekujem barem 4 seta.

Valencia - Atletico Madrid - X

Po meni veoma zeznut i tezak mec za igranje. Iako se cini da atletico moze da se proseta kroz ovo kolo ipak treba uzeti u obzir da se valencia digla u zadnje 3 utakmice koje su i dobili i da itekako mogu pomrsiti racune drugoplasiranom timu. Sa druge strane valencia docekuje klub koji je primio samo 11 golova u 27 utakmica sto pokazuje da je jako tesko dati gol madridu. Nesto mi govori da moze da bude nerijeseno i nakon odlicnog dana jucer moze se ici na X pa sta bude. (za hrabrije koji vole rizik)

Sportin G. - Atletic Bilbao - 2

Uvijek me plase ovakvi mecevi gdje klub koji je u odlicnoj formi ide na noge drugome koji je jedan od najlosijih u ligi. Ako uzmemo u obzir da u zadjih 5 susreta ova dva kluba sporting g. je izvukao 3 nerjesena onda se ipak nemoze tek tako odigrati sigurica na atletic. Riskiram i igram na Atletic 2

Bašić-Jaziri 1 1.55

Goffin-Čilić over 3,5 setova 1.45

Unibet 2,24 

Vidim da se pisalo već o ovome paru, a evo i neko moje mišljenje.

BIH-Tunis 2:1 nako prva dva dana. Bašić i Jaziri dobili u singleu, a u parovima dobili Bašić i Brkić. Danas će prvi na teren Bašić i Jaziri i BiH će preko Mirze pokušati završiti posao. Baške je trenutno 133. tenisač. Fino je otvorio novu sezonu. Nakon što je u Dohi dobio Cervantesa pa ispao od Browna u kvalama, odigrao je dva dobra turnira. Prvo na Australian Openu prolazi kvale preko Bourquea, Copila i Mynenya, a zatim pravi iznenađenje pobjedivši Haasea i to sa 3:0, a u drugom kolu nije mogao preko Berde. U Sofiji je iskoristio dobar ždrijeb, u kvalama prošao Weintrauba i Dustova, u prvom kolu dobio Bhambria, a osminu finala gubi od GGL-a. Odgovaraju mu uvjeti u kojima se igra ova runda Davis Cupa, dvorana, jako brza podloga. Protiv Ghorbela je odigrao fin, jednostavan meč. Dobio za sat i 30 minuta, 6:2 6:4 6:2. Ispalio 19 aseva uz samo jednu duplu, ponudio jednu brejk loptu, 88 % osvojenih poena na prvi servis, 73 % na drugi. Malek Jaziri trenutno je 107. tenisač. Na loš način ušao je u novu sezonu, izgubio je pet prvih mečeva protiv: Verdasca, Robreda, Mullera, Granollersa i Mannarina. Niz prekida u Dubaiu pobjedivši Youzhnog, a nakon toga protiv Đokovića naravno nije mogao. Protiv Brkića je u petak očekivao lagan posao ali se jaaako namučio. 6:7 6:27:6 6:7 6:4 za 3 sata i 53 minute. Jučer su na rasporedu bili parovi, za BiH su izašli Bašić i Brkić, a za Tunis Jaziri i Mansouri. Tunis je imao 2:0 u setovima, ali nisu izdržali do kraja i time su propustili veliku priliku za iznenađenje. Bašić i Jaziri igrali su međusobno jednom, prije 3 godine u kvalama za RG i tada je dobio Jaziri 0:6 6:3 9:7. Po meni danas ide pobjeda Bašića. Ovakvi uvjeti mu najbolje odgovaraju, igra pred svojom publikom..kvalitetniji je od Jaziria barem u dvorani. Jaziri je vjerojatno i umoran, jesu jučer i on i Bašić bili skoro 4 sata na terenu, ali je dan prije Bašić bio sat ipo a Jaziri također skoro 4 sata, znači u 2 dana ima blizu 8 sati na terenu.

Goffin-Čilić neću previše pametovati, Marin po meni uopće nije ovoliki favorit kao što kvote pokazuju, znamo kakva je to mazga i ništa jednostavno ne može kod njega. Belgiji je must win tako vjerujem da će Goffin još više stisnuti i ovdje očekujem barem 4 seta.

slazem se za cilica,ja sam mislio to odigrat,ali sam se odlucio za over gamova :D

Inace analiza kopirana sa jednog sajta sa kojom se ja upotpunsti slazem j.sousa-thiem 1 kvota 2.60 13:00h Thiem je prije 3 tjedna osvojio Buenos Aires, potom je bez odmora otišao u Rio De Janeiro gdje je igrao polufinale, da bi nakon toga ponovno bez pauze otišao u meksički Acapulco gdje je osvojio još jedan naslov. Potom je usljedilo 4 dana „odmora“ prije početka Davis cup dvoboja protiv Portugala, za što je Thiem morao prevaliti put od gotovo 9500km, ali i ekspresno se privikavati na indoors hard, s obzirom da je u Južnoj Americi igrao na vrlo sporim podlogama. Da stvar bude gora za Thiema, ovdje je u prvom singl meču protiv Gastao Eliasa igrao meč u 5 setova koji je dobio nakon 3,5 sata igre, a onda je igrao i meč parova u 5 setova koji je trajao 3 sata i 45 minuta. Dakle 7 sati i 15 minuta tenisa u 2 dana, i to nakon što je prevalio put od 9500 kilometara, prije čega je igrao tri tjedna gotovo bez prestanka ... Thiem mora biti mrtav umoran, to je neupitno.

Sousa je de***, i produkt za psihijatriju, ali isto tako može biti veliki problem za svakog protivnika, naročito ako ga ponese domaća publika koju će sigurno imati sutra na svojoj strani, jer poraz u ovom meču bi značio i poraz portugalaca u ovom dvoboju. Osim toga, iako u međusobnim ogledima od Thiema gubi 1-3, Sousa je dobio njihov zadnji međusobni ogled krajem prošle godine u St. Petersburgu s 2-0 u setovima, i to baš na indoors hardu.

Forma i rezultati su apsolutno na strani Thiema u ovom trenutku, ali ovdje igram na kartu umora Thiema. Sousa je jako nezgodan suparnik ako ima svoj dan, i „ako nanjuši krv“ onda ovo lako može dobiti

dodao bi jos Basic-Jaziri 1 1.60 i A.Murrey-Nishikori 1 1.30 Basica sam gledao uzivo u areni oba dana, prvog dana nije imao problema sa drugim reketom Tunisa dobio je lagano 3-0 uslovi mu itekako odgovaraju njegov servis dolazi do izrazaja jwr je podloga jako brza,trenutni rezultat je 2-1 za BiH i Basic bi eventualnom pobjedom donio pobjedu za BiH Jaziri je prvi dan teze neko sto je se ocekvalo dobio Brkica koji je pruzio jako dobar otpor prije svega zahvaljujuci jako dobrim serviranjem i igranjem na mrezi, Jaziri je lose odigrao i jucerasnji dubl mec vjerovatno zbog eventualnog umora poslije prvog dana, ali da ne preudiciram al Jaziri je bio totalno van elementa, mislim da je sve na strani basica, osim h2 u kojem jaziri vodi sa 1-0 ali mec je igran na sljaci pa ga netreba uzimati kao mjerilo, sve osim pobjede basica bj bilo veliko iznanadjenje i vjerujem da uz podrsku publike koja i nije bila bas adekvatna u prva dva dana da ce Basic doci do pobjede.

Ps ovo je moj prvi post pa nisam bas upoznat sa prvavilima foruma ne znam dali je dozvoljeno kopiranje analiza sa drugih sajtova ali covjek je rekao sve ono sto ja htio napisati, drugu analizu san sam napisao mada nesto nemam volje za pisanjem ali naveo sam dovoljno razloga zasto igrati na Basica, trenutne kvote na wwinu za iva tri para su J.Souaa 2 65 Basic 1.65 i A.Murrey 1.30 za Murreya nisam napisao analizu dovoljno je pogledati h2 murrey posebno motivisan kada igra za repku plus brane titulu od prosle godine, mislim da je murrey prejak za japanca joji doduse igra ove sezone jako dobro ali ne tako dobro da moze dobiti murreya

Hašek   :D

evo od mene par singlova iz premier lige, za početak:

Crystal Palace - Liverpool Liverpool to win either half @ 1.57
Crystal Palace - Liverpool over 3.5 goals@ 3.6 - ostalo na 3 gola.
Crystal Palace - Liverpool draw no bet 2 @ 1.53
Crystal Palace - Liverpool 2 @ 2.12

Za ovu utakmicu crystal palacu nedostaju jason puncheon i james mcarthur. Obojica su izrazito važni veznjaci u momčadi crystal palaca. Oba ova igrača su odigrala 24/28 utakmica u ligi. Pod znakom upitnika vode se prvi golman Hennessey i prvi strijelac kluba Connor Wickham.
Liverpool za ovu utakmicu neomže računati tek na Lucasa Leivu, koji se ozljedio u onom finalu prošli tjedan, dok su svi ostali spremni. U obranu bi se od prve minute mogao vratiti martin škrtel pa bi ta obrana trebala funkcionirati bolje nego u zadnje vrijeme, a u nadpadu be se opet mogao naći daniel sturridge tako da niti kvalitete naprijed neće nedostajati.

Crystal Palace je ove sezone doma osvojio svega 14 bodova u 14 utakmica ( 14 od mogućih 42 tj. mizernih 33%), što ih čini drugim najgorim domaćinom lige (jedino je aston villa gori domaćin ali kako oni igraju nije teško bit bolji od njih). u gostima je liverpool prosječan, te ima 21 bod iz 14 utakmica što ga čini šestim gostom lige.

Palace zadnjih 5 doma - 1 pobjeda i 4 poraza
Liverpool zadnjih 5 vani - 2 pobjede 2 neriješene 1 poraz (1 neriješena je kasnije bila poraz u produžetku, West Ham FA cup)

u zadnih 5 utakmica ove dvije momčadi palo je 20 golova, što je 4 po utakmici. što se tiče 3.5 margine, 3/5 puta je prešlo tu marginu a ova dva puta je ostalo na 3 gola, tako da mislim da bi se za neki manji ulog moglo probati over 3.5 gola.

Liverpool nije u lošoj formi u gostima i sigurno lakše dišu nakon osvete Man. Cityu, tako da ih vidim da mogu dobiti barem jedno poluvrijeme, pogotovo sad kada su se sredili izostannci bitnih igrača. A za manji ulog cu probati i pobjedu liverpoola

sretno :)

17:00 SG BBM Bietigheim 30.5 Over 1.85 wwin 4/10 31 :D

Bio sam pisao proslo kolo i ovo cu nastaviti za njih.Razbile su ali bas razbile aktuelne prvakinje njemacke 26-33 ni u jednom trenutnku nisu posustale,igrale strasno dobro u odbrani koja je bila jako pokretljiva,na golu Wester je branila isto jako dobro i napad je funkcionisao jako dobro.Danas imaju novi zadatak,igraju protiv ekipe koja je na 10 mjestu i koja nema nekog pritiska jer ce vjerovatno opstati u ligi pa su im brojkegolova i rezultati u ovom dijelu protiv ovakvih ekipa uglavnom nebitne.Proslo kolo su mozda i iznenadile Dortmund uzevsi bod sa rezultatom 24-24,ali Dortmund svoju igru temelji na vrhunskoj odbrani.Recimo da su prije 2 kola isle u goste ekipi Oldenburga i odigrale mec na 77 golova gdje su primili 41.Njihov najveci problem je svakako mjesto golmanke jer one u konkurenciji imaju cetiri golmanke ali je problem povreda Julie Ploger a prosli mec nije bilo ni Fabold.One ostaju onda bukvalno na jednoj vratarki zamjeni Plogoerovoj - Juliani Hedermann dok ce joj zamjena biti Genning,curica sa 16 godina.Ukoliko Bietigheim ovo rijesi do poluvremena u drugom mozemo ocekivati samo lagane golove bez nekih dugih napada i domacice uz pomoc publike mogu odigrati mirno drugo poluvrijeme.U prvom njihovom dvoboju ove sezone kada se igralo u Berlinu,Bietigheim je slavio sa 31:33,a treba napomenuti da tada Bietigheim nije igrao u full rosteru kao sto ce biti slucaj danas kao i slucaj sa Thuringerom gdje su igrale sa full rosterom.Takoder ko nema dosuptno ovu igru,mislim da i over mec ide lagano,jer ocekujem preko 60 golova.

WBA-Man.United GG(2.00)

Zanimljiv dvoboj nas očekuje danas u Premier ligi gdje domaćin WBA dočekuje Crvene Vragove koji su napokon pronašli ritam i povezali par dobrih rezultata.

WBA je u solidnoj formi,rijetko kad gube no njihov problem je što vrlo često remiziraju ali za njih je to dovoljno i zasad drže 13.poziciju sa 36 osvojenih bodova,daleko su od zone ispadanje i na njima je da u narednim kolima osiguraju još koji bod kako bi mirno i opušteno mogli ući u završni dio sezone u kojem bi mogli igrati nogomet bez ikakvog pritiska.

WBA u zadnjih 10 utakmica na domaćem terenu ima samo 1 poraz,no u zadnjih 5 čak su 4 puta odigrali neriješeno,čak su dobili Arsenala 2:1 i odigrali 1:1 sa Tottenhamom na svom terenu što nije za zanemariti.

Nakon poraza od Readinga u FA Cupa,pobijedili su doma Crystal Palace 3:2 te u prošlom kolu odigrali 2:2 sa sjajnim Leicesterom u gostima.

Manchester je u nizu od 4 pobjede,po jedna u FA Cup-u i EL,te dvije u prvenstvu protiv Arsenala i Watforda,za njih je bitno da nastave ovakav niz protiv ovakvih osrednjih momčadi.To je izjavio i sam Van Gaal i kako je rekako samopouzdanje se gradi rezultatima tako da im se ono u zadnje vrijeme sigurno podiglo i da ovdje jednostavno moraju pobijediti.United je svladao ove sezone WBA na Old Traffordu sa 2:0.

Izostanka ima sa obe strane,no to su izostanci koji traju već neko vrijeme: WBA:

Morrison, McManaman, Brunt, Evans

United:

Shaw, Rooney, Fellaini, Schweinsteiger, Jones, Young, Love, Borthwick-Jackson, Valencia, Smalling (?)

Kada igraju ova dva tima međusobno golova ne manjka tako da i danas vidim sličan ishod,očekujem bar po gol sa obe strane pa dalje kako bude,ovako je to izgledalo u prijašnjim sezonama kada bi WBA ugostio United:

20.10.14 PRE WBA Manchester Utd 2 : 2
08.03.14 PRE WBA Manchester Utd 0 : 3
19.05.13 PRE WBA Manchester Utd 5 : 5
14.08.11 PRE WBA Manchester Utd 1 : 2
01.01.11 PRE WBA Manchester Utd 1 : 2

17:00 SG BBM Bietigheim 30.5 Over 1.85 wwin 4/10

Bio sam pisao proslo kolo i ovo cu nastaviti za njih.Razbile su ali bas razbile aktuelne prvakinje njemacke 26-33 ni u jednom trenutnku nisu posustale,igrale strasno dobro u odbrani koja je bila jako pokretljiva,na golu Wester je branila isto jako dobro i napad je funkcionisao jako dobro.Danas imaju novi zadatak,igraju protiv ekipe koja je na 10 mjestu i koja nema nekog pritiska jer ce vjerovatno opstati u ligi pa su im brojkegolova i rezultati u ovom dijelu protiv ovakvih ekipa uglavnom nebitne.Proslo kolo su mozda i iznenadile Dortmund uzevsi bod sa rezultatom 24-24,ali Dortmund svoju igru temelji na vrhunskoj odbrani.Recimo da su prije 2 kola isle u goste ekipi Oldenburga i odigrale mec na 77 golova gdje su primili 41.Njihov najveci problem je svakako mjesto golmanke jer one u konkurenciji imaju cetiri golmanke ali je problem povreda Julie Ploger a prosli mec nije bilo ni Fabold.One ostaju onda bukvalno na jednoj vratarki zamjeni Plogoerovoj - Juliani Hedermann dok ce joj zamjena biti Genning,curica sa 16 godina.Ukoliko Bietigheim ovo rijesi do poluvremena u drugom mozemo ocekivati samo lagane golove bez nekih dugih napada i domacice uz pomoc publike mogu odigrati mirno drugo poluvrijeme.U prvom njihovom dvoboju ove sezone kada se igralo u Berlinu,Bietigheim je slavio sa 31:33,a treba napomenuti da tada Bietigheim nije igrao u full rosteru kao sto ce biti slucaj danas kao i slucaj sa Thuringerom gdje su igrale sa full rosterom.Takoder ko nema dosuptno ovu igru,mislim da i over mec ide lagano,jer ocekujem preko 60 golova.

UNIBET daje 1.85 na over 55.5

Široki Brijeg - Zrinjski 1.p x @ 2.00 / x @ 3.20 bet365

Za najzanimljiviju utakmicu 20. kola BiH Premier lige slovi 44. hercegovački derbi koji će na Pecari utjeloviti Široki Brijeg i Zrinjski.  Petoplasirani domaćin se kroz čitavu sezonu muči uhvatiti priključak za vodećim trojcem Slobodom , Zrinjskim i Sarajevom , a između njih se ugurao i Radnik koji igra iznenađujuće dobro ove godine. Ekipa gotovo da se i nije mjenjala u zimskom prijelaznom roku , tek vrijedi izdvojiti odlazak krilnog napadača Zorana Plazonića u redove Šibenika , strijelca tek dva pogotka iz 39 nastupa u dvije sezone što im neće previše nedostajati. Proljetni dio su startali zasluženim porazom od Željezničara na Grbavici golovima akvizicija Stanića i Lendrića , bivšeg igrača Zrinjskog. Širokobriježani su nervozno krenuli u susret , dosta grešaka između dvije zadnje linije je ponajviše kumovalo ovom rezultatu , a niti u napadu nisu imali previše sreće budući da su uspjeli zatresti i vratnicu. Lendrićev gol bio je čista nesmotrenost beka gostiju koji je prelagano ispao , dok je Staniću ostavljeno previše prostora kod drugog gola nakon jedne neuspjele ofsajd zamke. Bio im je to tek treći poraz u sezoni , drugi još od rujna kada su sa 2:1 stradali u Zenici , ali treba napomenuti da su isto tako i remizirali četiri puta što je previše ako napadate sam vrh lige. No prema riječima trenera Muse to ih nije previše potreslo , znaju da je još dosta utakmica do kraja te će danas prema najavama napasti sva tri boda kako bi preskočili Sarajevo i Radnik i primakli se na bod današnjim rivalima. I igrači su dosta optimstični , veznjak Mate Pehar je unatoč silnom respektu za nekadašnjeg prvaka naše zemlje izjavio kako vjeruje da će bodovi ostati na Pecari danas jer je sedam bodova jednostavno previše za kompenzirati. Prema nekim izjavama , danas bi mogli biti uskraćeni za stopera Slavka Bralića koji je u nedjelju ozlijedio rame , pa bi u najgorem slučaju utakmicu trebali početi Špikić i Ayavi. Što se tiče Zrinjskog , oni su start nove sezone otvorili iznenađujuće efikasnim remijem protiv Sarajeva na svom terenu , rezultat je bio 2:2. Obje ekipe su igrale u grču do uvodnog pogotka tima s Koševa preko Simeunovića koji je dobio priliku za protunapad nakon izgubljene lopte Todorovića. No isti je igrač vratio stvari na početak prelijepo odmjerenim udarcem sa ruba šesnaesterca i tako omogućio svom timu da neporažen ode na odmor. Još jedna greška Mostaraca je bila dovoljna da se i Amer Bekić upiše u strijelce u 68. minuti. Zrinjski je prijetio sa svih strana , napadao prvenstveno s boka što im je donijelo prvo gredu , a ubrzo i izjednačujući pogodak preko Bilbije koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru nakon odbijene lopte. Zanimljivo je da su dželati dvama klubovima bili upravo njihovi bivši igrači , Todorović i Bilbija kod Zrinjskog i Bekić i Simeunović kod Sarajeva , a još zanimljivije je da su sva četiri igrača proslavila pogotke , pogotovo Simeunović koji je to uradio sa tristotinjak Hordi koje su ga došle podržati. To se naravno nije svidjelo mostarskim Ultrasima koji su ga po izlasku u drugom dijelu ispratili sa salvama zvižduka i pokojom psovkom na račun uže , a Boga mi i šire obitelji. Oni danas ne mogu računati na suspendirane Blaića i Radulovića , dok je na tribinama ponovno ostao Stevo Nikolić ispred kojeg su priliku dobili Mešanović i Bilbija , što je po meni dosta nejasan potez stratega Plemića Vinka Marinovića. Shodno tomu će u veznom redu vjerojatno početi Tomić , Petrak i Žeravica s mogućim ulaskom Šćepanovića , dok će u vrh ponovno Mešanović. Naravno da se u oba stožera najavljuje pobjeda , ali treba biti realan i priznati da je ovdje prvenstveno cilj ne izgubiti utakmicu , a onda tek razmišljati šire. Široki bi eventualnim porazom zaostao sedam bodova za susjedima , dok bi se Zrinjskom dodatno zakomplicirala situacija budući da bi mu se Širokobriježani primakli na bod , a Tuzlaci odmakli ovisno o današnjem performansu protiv Radnika. Shodno tomu očekujem zatvorenu utakmicu koja bi barem u jednom poluvremenu trebala zatajiti pobjednika. 

LechPozn-Cracovia Kraków (06.03. 18:00) 1 2,00
---------------------------------------------------------
Rizicno naravno ali moram zbog jako dobre kvote probati ovo. Lech ima solidan tim ali nikako da uhvate ritam i vezu par pobjeda. Mozda je oslabljena Cracovia dobar protivnik za tako nesto jer danas ne mogu racunati na M. Čovila (19/2 mf), napadaca D. Zjawińskog (17/2), defanzivca S. Sretenovića (14/0) i defanzivca P. Jaroszyńskog (13/1). Dosta problema u odbrani koje bi Lech trebao iskoristiti. Inace imaju i odlicnu podrska s tribina svaki mec kod kuce tako da uz malo srece mogu dobiti Cracoviu i vezati dvije pobjede jer su proslo kolo slavili u gostima kod Gornika 0:2.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    wwwwwiiiiiiinnnnnnnnnnn

WBA - Manchester United: under 3.5 ( Unibet 1.22)

Manchester United je trenutno u odlicnoj formi zaredavsi 4 pobjede u nizu a jedini problem koji muci "crvene vragove" jest sto nemaju konstantu standardnu postavu. Vragove muce i velik broj ozljeda te zbog povreda i dalje su van stroja defanzivci Valencia, Jones, Smalling, Borthwick-Jackson i Shaw, veznjaci Schweinsteiger, Fellaini i Young te napadači Rooney i Keane. Vragovima je ostao ove sezone cilj uhvatiti kvalifikacije za Ligu Prvaka a upravo do tog mjesta bjezi im Manchester City za samo 3 boda. Veliki hendikep je neizvjesno stanje povrataka napadaca Rooneya. Vragovi u gostima kod WBA u zadnjih 11 utakmica imaju 9 pobjeda i 2 remija. Sa sedam bodova iz prošla tri kola WBA je osigurao opstanak u ligi i u danasnju utakmicu moze uci opustenije od gostiju. Zbog povreda i dalje su van stroja defanzivci Evans i Brunt, veznjak Morrison te krilni napadač McManaman. WBA ima dosta solidnu obranu a jako slab udarac na protivnicka vrata dok Vragovi pometeni ozljedama mogu ugroziti WBA sa minimalnom razlikom no nikako ne vidim da ova utakmica moze otici na vise od 3 gola. Moglo bi se probati odigrati i x2 no ovoga puta sam odlucio odigrati under 3.5 gola. Statistika kaze da u odigranih 28 utakmica Vragovi su odigrali 24 a WBA 21 under 3.5.

Rijeka  - Osijek:  over 1.5 ( Unibet 1.26)

Rijeka ima jos minimalne sanse za osvajanje naslova no nikako ne smije dozvoliti si kiks a pogotovo na domacem terenu. Osijek se nalazi na predposljednjem mjestu i mora probati na svakakve nacine uzimati bodove kako bi se probao podignuti za par pozicija. Ocekujem otvorenu utakmicu sa obiju strana posto obije momcadi imaju motiva za osvajanje bodova. Razmisljao sam o 1 no odlucio sam se ipak za over 1.5 

Nakon jučerašnjeg većeg uspjeha, danas ću probati jedan lagani dubl.

Ottawa - Dallas:  X2  1,45

Ottawa je jučer sretno izvukla pobjedu u tekmi u kojoj su izgledali jako loše i bezvoljno.

Iako još uvijek imaju šanse za playoff, mislim da ni oni sami ne vjeruju u to pa zbog toga i takve igre.

Dallas ovu tekmu dočekuje odmoran i kompletan te očekujem da će iskoristiti stanje svog današnjeg domaćina.

Winnipeg - Edmonton: over 4,5 golova  1,60

Momčadi koje više nemaju šanse za playoff, a time i rezultatskog pritiska.

Igraju uglavnom s mladim igračim željnima igre i dokazivanja te zbog toga obrana nije toliki imperativ.

Gledatelji u Winnipegu često mogu gledati golijade i vjerujem da će je i danas.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use