Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 5.3.2016.


Ivan1998

Subota 5.3.2016.  

50 glasova

  1. 1. Chelsea - Stoke

  2. 2. B.Dortmund - Bayern München

  3. 3. Sporting Lis.-Benfica Lis.



Recommended Posts

Pozdrav svima,

Danas igramo lagano, vjerojatno ću pratiti Sporting Lisabon - Benfica kartone, savjete stručnjaka za skijaške skokove i odigrati ću jedan par po mom mišljenju jako realan i s velikim postotkom uspjeha to je Velež Mostar - Željezničar over 2,5-3 gola na utakmici, oklada koju nudi bet365 po koeficijentu 1,8. Željo ako se želi priključiti u borbu za mjesta koja vode u Europu, mora početi pobjeđivati u kontinuitetu, vjetar u leđa im je sigurno pobjeda u prošlom kolu protiv Širokog, a danas protiv potonulog velikana BiH nogometa imaju pravu priliku nastaviti taj niz. Iako za Velež će nastupiti većinom juniori bez nekog velikog iskustva, igrači Želje ih ne smiju nikako olako shvatiti,nego će vjerujem od početka stisnuti protivnike i tražiti da rano riješe utakmicu. Velež je u gostima prošlo kolo primio 6 komada od Viteza koji je ipak po meni slabiji od današnjeg im protivnika. Tako da očekujem bar 4 gola u mreži domaćina. U slučaju da ih prime samo tri onda nam se pola uloga broji kao dobitno dok druga polovica je Void, tj. povrat. I ako mi je teško povjerovati u ovakav scenarij.

Velež - Željezničar over 2,5-3 bet365 1,8

Link to comment
Share on other sites

Par predloga na brzinu od mene za danas. Nadam se da cemo ponoviti % prolaznosti od utorka i srede :)

Wigan-Petersbourgh, Wigan to win either half @1.32 marathonbet

 

Ovo mi je glavni pick danas pored kartona u Lisabonu. Wigan mora ovo dobiti, pogotovo protiv ekipe kao Petersbourgh koja je u problema sto oko rezultata (6 poraza zaredom) sto oko igraca. Wigan vec 13 meca bez poraza, kod kuce su veoma ubedljivi i mislim da ce ovo lako resiti. Kvota je u padu!

 

Augsburg-Leverkusen, Leverkusen to win either half @1.78 marathonbet

 

Sta reci, Leverkusen 3 poraza zaredom i pad od nekoliko mesta na tabeli. Tesko je igrati na oba fronta, liga i liga evrope, ali moraju koristiti prilike protiv slabijih timova kakav je Augsburg. Utakmica protiv Villareala je tek u cetvrtak, imace igraci dosta vremena da se odmore i ne ocekujem neku preveliku rotaciju kod Leverkusena i odmaranje puno glavnih igraca. Leverkusen je puno bolji tim, i individualno i kolektivno i mislim da moze dobiti jedno poluvreme.

 

Wolfsburg-Monchengladbach, Wolfsburg to win either half @1.47 marathonbet

 

Upravo su izasle  postave i Wolfsburg danas sa 2 spica, Kruse i Schurle. Kod kuce su gubili samo od Bayerna i Dortmunda, ostalo rutinski resavali. mislim da posle one pobede u gostima kod Hannovera sa 4:0 igrace sa puno manje pritiska i puno vise samopouzdanja. Monchengladbach nije preterano dobar na teskim gostovanjima. Tradicija takodje ide u prilog ovom tipu

 

I jos dva predloga na golove:

Zurich-Thun, both to score + over 2.5 @2.20 bet365

Salzburg-Grodig, both to score @1.95 bet365

Link to comment
Share on other sites

Canadian - Deportivo Maldonado 2 dnb @2.38 bet365 5/10

 

Večerasnja utakmica urugvajske druge lige. Canadian je veoma mladi klub kojeg su osnovali urugvajci iz kanade prije koju godinu. Trenutno su u velikoj financijskoj krizi i nisu imali uopce pripremnih utakmica te trener nije uopce organizirao niti jedan jedini trening. Maldonado s druge strane su potpuno spremni za nastavak prvenstva, te su se pojačali nekolicinom Brazilaca koji će biti pojačanje za ovaj nivo. Po meni lijepi value na goste koji se isplati ispratiti.

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid-Celta Vigo   Celta daje gol(1.44)

 

Napišem analizu  i slučajno ju obrišem... utakmica počinje za dvadesetak min i mislim da je ovo odličan pick koji vrijedi probati.

 

Real u velikim problemima,Celta dobra i kvalitetna,u solidnoj formi i sigurno imaju kvalitetu zabiti bar pogodak Realu svjesni problema koji su zadesili i uzdrmali ovog giganta..

Link to comment
Share on other sites

Derby - Huddersfield - 1

 

Do prije 2 mjeseca ovo bi bila top sansa za Derby ali ako uzmemo u obzir da je Derby imao problema u zadnje vrijeme ovo se bas i nemoze nazvati sigurni prolaz. Huddersf. je dosao malo sebi ali mislim da u gostima portiv kluba koji puca na prvu ligu nemaju vecih sansi. Vjerojatnost za 1 je veca od 85 %.

 

Swansea - Norwich - 1 

 

Oba kluba su u veoma tesko poziciji i mislim da su bodovi neophodni i jednima i drugima ali sa obzirom da Norwich ima velikih problema sa igrackim kadrom i katastrofalnom serijom u zadnje vrijeme moze se ocekivati da ce i ovdje poklekniti. Swansea je iznenadjujuce dobila Arsenal i mislim da im je to vjetar u ledja pred ovaj susret. U sustini su kud i kamo kvalitetnija momcad od Norwicha i jos kad se doda prednost domaceg terena moze se ocekivati pobjeda Swansea.

 

Chelsea - Stoke - hendikep na Stoke +2

 

Mislim da Stoke moze izvuci cak nerijeseno u ovom susretu a sa obzirom na igre Chelsea koje su se jako popravile u odnosu na pocetak sezone ( mnogi ocekuju ovdje gazenje) i da docekuju PSG mislim da nece natrpati Stoke koji je dosta kvalitetna momcad da izgura ovaj hendikep.

Danas proslo i listic sa Stoke X i ovoj ovdje jos treci listic da prodje sa dortmund - bayern vise od 2,5 i bit ce plodna subota. Sretno svima koji igraju

Link to comment
Share on other sites

Hokej - NHL

01:00 - Toronto - Ottawa: over 4,5 golova   1,60

 

Čekao sam ovaj par još od četvrtka i drago mi je što je ovaj par na ovom tečaju.

Dakle imamo još jednu "Battle of Ontario", dva velika rivala i uvijek nabrijana atmosfera.

Važno za ovu tekmu je dolazak bivšeg kapetana Toronto koji je prije par tjedana trejdan u Ottawu

i zbog toga očekujem još žešću igru.

 

Što se tiče statistike ovdje je sve jasno.

Susreću se 22. i 30. (najslabija) obrana lige.

U zadnjih 11 međusobnih susreta 10 ih je išlo u over.

U dvije tekme ove sezone bilo je 1:6 i 4:5 (OT).

Na golu će biti dva lošija golmana obje momčadi.

 

Ottawa je 5. napad lige, a jedina stvar koja ne ide u korist ovog tipa je to što je Toronto 29. (predzadnji) napad lige.

No vjerujem da će se večeras klinci iz Toronta raspucati.

Gledao sam ih cijeli ovaj tjedan i stvarno su igrali odlično u sva tri poraza.

Imali su puno šansi, ali još više peha.

Sada im dolazi najlošija obrana lige i idealno vrijeme da počne "curiti".

 

Ovaj tip sam upario s kartonima iz londonskog derbija za ozbiljnije.

Link to comment
Share on other sites

Pozz svima

 

Danas na žalost nema našeg duela izgleda, da su izkapirali:), da nema smisla stavljat, al sve jedno mi nešto palo u oko na bet365 ima Prevc da če završit na prva 3 mjesta 1,36 sigurno vrijedi, jer jučer je imao vrlo loš prvi skok pa je onda u drugoj seriji napao iz 12 mjesta i završio kao 5, svi znamo šta je Prevc ove godine i sigurno neče ponovit kao jučer i sigurno ima value u ovoj okladi a sigurno ču probat i pobjedu za koju nude 2,35 nije bilo puno puta, da je na prevcu bila ovaka kvota, a znamo, da je pobjedio več 12 puta i treba mu 1 za rekord, može on to danas.

 

A ima i nešto nogometa  u našoj ligi utakmica Koper-Rudar bet365 daje za pobjedu Kopra 1,83. Koper se sigurno diže to jo pokazao i protiv Olimpije prošli vikend nema veze izgubio al moglo bi završit drugčije, igralo su napadački i vrlo dobro, promjenili so oni ekipu cjelu i imaju 11 novih igrača a boga mi neki su sigurno odlični za našu ligu, i sigurno če oni samo dizat tempo jer jim treba pobjeda za izbjegavanje cone izpada, sa druge strane Rudar koji je izgubio kod kuče od Krškog i svi znamo, da imajo ogromne financijske probleme i da kasne plate, pa igrači možda i zbog toga nisu 100 posto pri stvari, i pitanje je vremena kad če neki otič, i samo još Koper je na zimu promjenio logo kluba i sve počinje od početka imaju vrlo dobro energijo oko kluba tako, da sve ide njima u korist, zato uzimam ovih 1,83.

 

Sretno svima koji prate.

Šteta Koper nije prošao imao 20 šuteva igrača više zadnjih pola sata, 12 kornera al nikako, da zabiju, a skokovi utakmica otpala. Ništa idemo dalje

Link to comment
Share on other sites

 

DOUBLE

 

Bemelmans/De Greef - Dodig/Škugor Tip 2 1,40

Dortmund - Bayern M. Tip X2 1,45

 

Koef: 2,03 (Favorit)

Nasi parovi su puno iskusniji i jaci od belgijskoga. Škugor je u zadnje vrijeme u dobroj formi sa vec konstantnim dubl igracom Dodigom. Bayern je dozivio proslo kolo prvi poraz u sezoni medutim nisu oni nedodirljivi, drugoplasirani je samo 5 boda iza. Danas ocekujem jednu otvorenu utakmicu ovdje sa oba daju gol, ali vjerujem da Bayern nece izgubiti. Svi klasni igraci, igraju za ovakve utakmice makar su domacini pred punim stadionom opasni.

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

DOUBLE

 

Bemelmans/De Greef - Dodig/Škugor Tip 2 1,40

Dortmund - Bayern M. Tip X2 1,45

 

Koef: 2,03 (Favorit)

Nasi parovi su puno iskusniji i jaci od belgijskoga. Škugor je u zadnje vrijeme u dobroj formi sa vec konstantnim dubl igracom Dodigom. Bayern je dozivio proslo kolo prvi poraz u sezoni medutim nisu oni nedodirljivi, drugoplasirani je samo 5 boda iza. Danas ocekujem jednu otvorenu utakmicu ovdje sa oba daju gol, ali vjerujem da Bayern nece izgubiti. Svi klasni igraci, igraju za ovakve utakmice makar su domacini pred punim stadionom opasni.

 

 

ovaj tip prvi ti je vjv void ili storno , posto nije igrao de greef.. nego goffin ;) 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use