Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 4.3.2016.

Goksim

Petak 4.3.2016.   

49 glasova

1. 1. Roma - Fiorentina

• 1
      25
    • X
      19
    • 2
      5
  2. 2. Caen - Monaco

• 1
      7
    • X
      22
    • 2
      20

Recommended Posts

Ja preskačem Čilića al odigrao sam:

Quimper challenger

Romain - Stakhovsky   2   1,41

Nema neke ponude danas al ovo mi je upalo u oči jer ovaj Romain je 1265 igrač svijeta i u zadnje dvije godine odigrao 15 mečeva. Najboji plasman mu je bio oko 200-og mjesta. Nije neki mladi igrač koji napreduje jer je čak i stariji godinu dana od svog protinika. Valjda je bio ozlijeđen pa je zato malo mečeva igrao u zanjde vrijeme.

Stakhovsky je 114 igrač svijeta koji voli brže podloge a ovo se igra u dvorani. Meni je najpoznatiji po tome da je prije par godina osvojio Zagreb.

Da se neko ne zaleti sa ovim parom, ne kažem da stakhovsky neće dobit, ali Jouan je na ovom turniru pokazao odlike top100 igrača, ima strašno brz i precizan servis, u polju više nego dobar, iskusan 30godišnjak pred domaćom publikom. U prethodna dva susreta doslovno pregazio Pavlaseka i Warda gdje ako se ne varam dečki uopće nisu imali break šansu. Stakhovsky također izuzetno siguran na svom servisu i sve ovo mi miriše na dva tie breaka i na over gemova. Ne znam jel još itko gledao Jouana, ali ja odavno nisam vidio na chalenger razini ovako dobar servis

Den Haag-Twente x2 1.56 Twente više od 1.5 gola 2.33 888sport

Glavni razlog zasto ovo igram jer  kod Den Haaga neće nastupiti Malone 23/25 nastupa i Wormgorr 23/25 nastupa i 2 gola te vezni igrač 25/25 nastupa 2 gola,radi se stoperu i desnom obrambenom beku dok su ko twente-a svi standarni u sastavu.

Svi znamo kako se igra u nizozemskoj a to je vrlo otvoreno i dati gol više od protivnika.
Den Haag je u zadnjih 5 utakmica u 4 primio po dva po gola te jednu nisu primili niti jedan.
Twente se se raspucalo te je od zadnjih 5 utakmica ima 5 pobjeda te su zabili 12 golova.
Zadnji put kad su igrali završilo je 1:4 za Den Haag te je jedan pogodak postigao Wormgorr kojeg danas nema.

Stoga Twente ako misli uloviti playoff za europu koja im bjezi za 6 bodova treba iskoristi svoju formu i nedostatak u zadnjoj liniji kod Den Haag-a, a motiva zbog visokog poraza kod kuce sigurno nece nedostajati te vidim twente na 2 gola i sa sigurnim jednim bodom u depu a mozda i tri.

Te mi se još sviđa da Twente dobiva barem jedan poluvrijeme 1.85

1860 München-SV Sandhausen (04.03. 18:30) 1 2,00
-------------------------------------------------------
Jako dobra kvota koju moram uzeti iz vise razloga. Munchen je veliki klub u Njemackoj i trenutno su na mjestu koje vodi u razigravanje za ostanak u ligi. Tokom pauze doveli su par solidnih pojacanja, lose startali ponovo ali poslednja 2 meca forma se dize pa su tako vezali dvije pobjede jako bitne, pogotovo treba spomenuti proslo kolo gdje su dobili Kaiserslautern s 0:1 u gostima. U Munchen su dosli Mauersberger (def.) iz Karlsruhera, Goran Sukalo (midf.) iz Greuther Furtha, Levent Aycicek (midf.) iz Bremena, Maximilian Beister (forw.) iz Mainza i Sascha Molders (forw.) iz Augsburga.
S druge strane Sandhausen u krizi, vezali su 3 poraza ali imaju finu zalihu u odnosu na zonu ispadanja tako da jos alarmi nisu upaljeni. Munchen bi ovom pobjedom se izjednacio bodovno sa Dusseldorfom koji ima 24 boda i prva je ekipa van opasne zone. Takodje Sandhausen danas ne moze racunati na vaznog defanzivca Philipp Klingmanna (df 23/0), Robert Zillnera (mf 19/1) i Kevin Kratza (mf 7/0) koji su povredjeni. Motivisani domacin moze ovo iskoristiti i uz malo srece uzeti jos 3 jako bitna boda.                                                                    wwwwwwiiiiinnnnnnn 3-2

Middlesbrough - Wolves - 20:45 - 2,5 žutih kartona - VIŠE ( bet365- 1.80 )

Po statistici Middlesbrough dobiva po utakmici u prosjeku 1.58 kartona,a Wolves 1.21. Znam, to i nije najbolji agument zašto se kladiti na više kartona ali tu statistiku malo poboljšava sudac današnje utakmice,a on je

Stuart Attwell, koji u prosjeku po statistici daje 3,4 kartona po utakmici ( 49 utakmica - 169 žutih kartona -  http://www.premierleague.com/en-gb/referees/profile.overview.html/stuart-attwell).

Middlesbrough u ovoj utakmici mora ići na pobjedu, ukoliko želi zadržati korak sa vodećima ( Burnley i Hull ) za povratak u Premier ligu i ako rezultat bude nepovoljan za njih, mišljenja sam da će doći i do nervoze pa tako i žutih kartona. Po meni ova granica od 2,5 kartana nije previsoka i mogla bi se probati za neki srednji ulog.

Sretno  

EDIT : 72 Min - 3 žuti karton !!!!

Danas nisam namjeravao ništa igrati, ali maloprije je izašao jedan važan info.

Hokej - NHL

01:00 - Washington - N.Y.Rangers: TiK 1   1,80

Rangersima neće braniti Lundqvist (najvjrj top 3 golmana lige).

Ozlijedio se u sinoćnjem susretu s Pittsburghom koji su Rangersi izgubili s 4:1.

Koliko vidim komentare, Rangersi su loše odigrali, bilo je tu dosta nervoze na ledu,

a danas moraju na noge najboljoj momčadi lige.

Wash igra "mlako" u zadnjih deset utakmica, al opet su ih dobili 7.

Ne da im se umarati nepotrebno kada su već gotovo sigurno osigurali 1. mjesto na kraju sezone.

No sada im dolaze Rangersi, najveći rivali u diviziji i uvijek su tu nabrijani.

Ovaj tip ću odigrati isključivo zbog ozljede Lundqvista jer Rangersi nemaju dostojnu zamjenu

+ jučer su igrali, a prva trećina je uvijek najteža za igrati momčadima koje dolaze back to back

i tu vidim priliku da tip prođe još u prvoj trećini.

Pozz svima

Danas igram isto ka prošli vikend znači govora je u skokovima i duelu naših orla,  Kranjec vs Tepeš, istina je da se ovdje skače i ne ljeti i znamo, da oba dva su puno  loša tu nego tamo gdje se leti, a opet dajem prednost Kranjecu koji ima puno bolju tehniku samog skoka i doskoka i to je razlog, da uzimam ovo, živ primjer jučer na kvalifikacijama  Kranjec skočio 118,5 a  Tepeš malo manje 117 a razlika u bodovima na kraju viša nego 6, Kranjec 111,9  Tepeš 105,6 nema neke razlike u daljini a bodovi so tu, a  i siguran sam da može Kranjec makar jedan skok odradit bolje i duže od Tepeša pa jo dodatna prednost, nekako mi Tepeš ove godine nije siguran i nemože spojit 2 skoka ne očekujem ni danas, zato uzimam kot bet365  po kvoti 1,72 na Kranjeca, sretno ko prati.

i duel Tepeš J.-Fannemel  ima kod nas na Fannemela po kvoti 1,57 za probat, na bet365 nema, šteta ne izgleda loše.

Od mene za danas-Unibet @1.79

Coppejans-Čilić 2@1.18

KFUM Nassjo-Orebro Basket (IO) 1 @ 1.18

Jadran-Jug x2@1.11

Partizan-Mornar 1x@ 1.10

Mladost-Vojvodina 1x@1.05

-iako je kvota na ukupnom listiću mala,smatram da je listić veoma izgledan te bih išao sa stakeom 9/10.Čilić otvara meč protiv Coppejansa,iako Marin ne igra dobro u zadnje vrijeme,smatram da ima danas protivnika koji mu nemoze ni u kom segmentu igre parirat te da mora slavit u otvarajućem meču,kako bi Hrvatska odma povela sa 1:0.Drugi par dolazi iz Švedske košarkaške lige,gdje igram da će domaćini pobjediti u regularnom vremenu ili u produžetku.Još su dva kola do kraja,ganjaju 5.mjesto,dok su gosti predzadnji i za njih je sezona završila uz to danas nastupaju bez najboljeg igrača.Ova tri para vaterpola ni neću puno pojašnjavat,sva tri tipa na koje igram su puno kvalitetnija od gostiju,Jug lovi prvu poziciju,dok Partizan lovi F4.Mladost je svakako kvalitetnija od Vojvodine.

Koja ciganija od Švedske košarice..... Gost ima 3 igrača u rotaciji,ali naravno da vode na poluvremenu 11 razlike...Cool......Majko mila.... :ph34r:  Ne znam čemu imaju punu momčad,ako im ovako bolje ide,vjerojatno da su znali i prije bi malo provjetrali svlačionicu....  :D

Pozz svima

Danas igram isto ka prošli vikend znači govora je u skokovima i duelu naših orla,  Kranjec vs Tepeš, istina je da se ovdje skače i ne ljeti i znamo, da oba dva su puno  loša tu nego tamo gdje se leti, a opet dajem prednost Kranjecu koji ima puno bolju tehniku samog skoka i doskoka i to je razlog, da uzimam ovo, živ primjer jučer na kvalifikacijama  Kranjec skočio 118,5 a  Tepeš malo manje 117 a razlika u bodovima na kraju viša nego 6, Kranjec 111,9  Tepeš 105,6 nema neke razlike u daljini a bodovi so tu, a  i siguran sam da može Kranjec makar jedan skok odradit bolje i duže od Tepeša pa jo dodatna prednost, nekako mi Tepeš ove godine nije siguran i nemože spojit 2 skoka ne očekujem ni danas, zato uzimam kot bet365  po kvoti 1,72 na Kranjeca, sretno ko prati.

i duel Tepeš J.-Fannemel  ima kod nas na Fannemela po kvoti 1,57 za probat, na bet365 nema, šteta ne izgleda loše.

ovo je bilo prelagano, pogodak nakon 1 serije, sve očekivano Tepes zasrao, stvarno mi nije jasno zašto ovake kvote protiv njega al nema veze oba prošla i to je to, nadam se da je netko ispratio..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use