Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 4.3.2016.

Goksim

Petak 4.3.2016.   

49 glasova

1. 1. Roma - Fiorentina

• 1
      25
    • X
      19
    • 2
      5
  2. 2. Caen - Monaco

• 1
      7
    • X
      22
    • 2
      20

Recommended Posts

Budući da je brzina u našem poslu često ključna, što smo najbolje mogli vidjeti na primjeru Hezonje jučer gdje je INFO bio objavljen pola sata prije početka utakmice, međutim unatoč tome u tih pola sata mnogi članovi nisu otvorili forum pa nisu niti stigli ispratiti tip koji je prošao već nakon 4 minute utakmice...

Potrudio sam se detaljno objasniti opciju dobivanja obavijesti o novom postu i novom topicu. Nadam se da će svim članovima biti jasno nakon što pročitaju upute te barem jednom testiraju opciju.

UPUTE O DOBIVANJU OBAVIJESTI O NOVIM POSTOVIMA

Također, molio bi sve članove da se od danas zbog nove funkcionalnosti znatno više pridržavaju pravila foruma po pitanju objavljivanja tj. da se analize i rasprave o utakmicama kao i do sad objavljuju pod "Dnevne tipove", međutim da se postovi vezani uz utakmice u tijeku, završene utakmice, pogođene i nepogođene tipove i sl. pišu pod "Live klađenje" jer nema smisla da velik broj članova dobiva notifikaciju za novi post, gdje npr. netko komentira utakmicu u tijeku. Za to postoji predviđeni podforum.

Administratori i moderatori će premještati naveden postove kojima nije mjesto u tom podforumu, međutim budući da će svi članovi koji se pretplate na notifikacije obavijest dobiti iste sekunde kada je post i objavljen, šteta će već biti učinjenja pa molim da se obrati pozornost na to. 

Danas počinje i Davis Cup a evo jedne greške koju sam našao. Unibet te 888sport daju kombinirati pobjednika meča i ukupnog pobjednika, što nema nikakve logike, jer ako npr. Čilić pobjedi Hrvatska automatski vodi sa 1:0 pa je ova vezana oklada nelogična, odnosno nebi se smjela moći kombinirati!

Z7bPBDb.png

Ova kombinacija mi se čini odlična i mislim da će ići na većinu mojih listića. 

Sad se postavlja pitanje, hoce li ti poništit okladu ako je to njihov propust kad ga primjete.

Već više puta sam kod njih igrao za davis cup ove kombinacije i nikad nisu poništili pa sumnjam da će i sad. Tehnički koeficijenti su ispravno postavljeni a teško poništiti kombinaciju tj. koji par će i zašto stornirati?

Uglavnom, sumnjam da će biti storna ovdje, pogotovo jer sam već ovo primjenjivao više puta...

Već više puta sam kod njih igrao za davis cup ove kombinacije i nikad nisu poništili pa sumnjam da će i sad. Tehnički koeficijenti su ispravno postavljeni a teško poništiti kombinaciju tj. koji par će i zašto stornirati?

Uglavnom, sumnjam da će biti storna ovdje, pogotovo jer sam već ovo primjenjivao više puta

stornirat ce cijeli tiket, ako budu to radili..ne kladim se kod njih pa nezz kakva je situacija..kod tipica je bilo takvi slucajeva i samo storniraju i tiket i to je to..

uglavnom nama kladionicarima to odgovara  ;)

KlHCMSJ.png

Belgium vs Croatia 2 @ 1.34

U 1. kolu Svjetske skupine u Davis cupu naši tenisači gostuju kod Belgijanaca. Igra se u dovrani na zemlji. Mislim da možemo računat na 2 dvije sigurne pobjeda oba naša tenisača protiv belgijskog drugog reketa. Bio to Coppejans ili Bemelmans sasvim svejedno. I čorić i Čilić obojica su 2 klase jači od njih. Parove bi isto trebali riješit bez problema. Dodig je već godinama u TOP 10 u parovima i pitanje je dal će Čili ili Škugor igrat s njim u paru al svejedno bi trebali tu doć do boda. Ako bi slučajnu u nekom od ovih mečeva kiksali Čilić unatoč tome šta je u ne baš dobroj formi mislim da je ipak favorti protiv Goffina tako da ovo vidim kao našu pobjedu

V797Pdo.png

Portugal vs Austria  2 @ 1.38

Ovo je dvoboj u razigravanju za ulazak u svjetsku skupinu. Austrijanci ponovno imaju jednog odličnog tenisaća a to je Thiem.  Thiem igra odličnu sezonu. Na pragu je ulaska u TOP 10 i u ovom susretu trebao bi donijet svojoj reprezentaciji 2 boda iako i Soza je vrlo dobar tenisač. trenutno rangiran na 37 mjestu, 2. igrač pPortugala je Elias koji u zdnje dvije godine ima 0-12 na hardu te je u meču protiv njega i 2. austrijski tenisač Geralrd Melzer. Melzer je imao lijepu uvertiru u ovaj Davis Cup dvoboj. Naime prije 10ak dana je uzeo Chalanger na betonu u Mexicu i to ga svakako dovodi u ulogu favortia u meču protiv Eliasa. Austrija ima još jedan jako veliki bonus u ovom susretu a to je Peya u igri parova. Peya je već godinama u samom vrhu šta se tiče igre parova tako da mislim da Austrijanci i tu mogu računat na bod. Moja prognoza bi bila da ovo završava 4-1 za austriju

Ova 2 Davis Cup dvoboja sam uzeo u douibleu naMarathonu. Ukupna kvota je 1.85

U petak je na rasporedu susret Serie A u kojem se sastaju Roma i Fiorentina. Vrlo važan susret u kojem se sastaju dvije momčadi sa istim brojem bodova i u borbi za jako važnu treću poziciju. Obje momčadi igraju napadački, a obrane im nisu jača strana pa očekujem lijepu utakmicu sa dosta pogodaka. Više pročitajte na donjem linku:

Roma - Fiorentina

Od mene za danas-Unibet @1.79

Coppejans-Čilić 2@1.18

KFUM Nassjo-Orebro Basket (IO) 1 @ 1.18

Jadran-Jug x2@1.11

Partizan-Mornar 1x@ 1.10

Mladost-Vojvodina 1x@1.05

-iako je kvota na ukupnom listiću mala,smatram da je listić veoma izgledan te bih išao sa stakeom 9/10.Čilić otvara meč protiv Coppejansa,iako Marin ne igra dobro u zadnje vrijeme,smatram da ima danas protivnika koji mu nemoze ni u kom segmentu igre parirat te da mora slavit u otvarajućem meču,kako bi Hrvatska odma povela sa 1:0.Drugi par dolazi iz Švedske košarkaške lige,gdje igram da će domaćini pobjediti u regularnom vremenu ili u produžetku.Još su dva kola do kraja,ganjaju 5.mjesto,dok su gosti predzadnji i za njih je sezona završila uz to danas nastupaju bez najboljeg igrača.Ova tri para vaterpola ni neću puno pojašnjavat,sva tri tipa na koje igram su puno kvalitetnija od gostiju,Jug lovi prvu poziciju,dok Partizan lovi F4.Mladost je svakako kvalitetnija od Vojvodine.

Roma - Fiorentina : OVER 1,5 golova ( unibet 1.28) -  tecaj skocio na 1.31

Danasnja utkamica je i borba za osvajanje mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Prvaka. 
Roma i Fiorentina ima isti broj bodova te poznavajuci njihov napadacki stil igre zasigurno mozemo ocekivati velik broj golova.
Naime ja sam se odlucio za sigurnih over 1.5 no opcije koje se mogu probati odigrati jesu over 2.5 ili oba tima daju gol. 
Roma zabija 3.1 a Fiorentina 2.8 golova po utakmici. U njihovih zadnjih pet susreta svaki put je zavrseno sa minimalnih 2 gola. 
Roma je u zadnjih 4 kola prvenstva zabila cak 13 golova dok Fiorentina 7 golova. 
U Romi problem sa ozljedama ima samo veznjak De Rossi dok u Fiorentini zbog suspenzije nece igrati napada Zarate. 
Oba tima najavili su sastav 4-2-3-1

Fenerbahce - C.Zvezda: hendicap Fenerbahce -5,5 ( unibet 1.38)

U zadnjih pet medusobnih susreta pobjedu je uzeo Fenerbahce i to sa vise od cak 10 koseva prednosti. 
Ja sam se odlucio za nesto sigurniji tip od 6 koseva prednosti domacina. 
Zanimljiv je podatak da domacini u zadnjih 11 utakmica protivniku nisu dopustili da zabije preko 76 koseva. 
Zvezda danas moze nesto opustenije odigrati utakmicu posto su osigurali vec drugo mjesto u ABA ligi. 
Za potvrdu trebaju dobiti još Krku u ponedjeljak u posljednjem kolu. 
Pocetni sastav Fenerbacha: Dixon, Bogdanović, Datome, Vesely, Udoh dok gosti krecu sa sastavom: Jović, Kinsey, Dangubić, Miller, Zirbes. 

Marin ćilić - Kimmer Coppejans ćilić to win 3-0 @ 1.83 (bet365)

Iako cilic nije ostavio neki dojam poseban zadnjih tjedana, ja se nebi slozio sa onime sta citam po novinama a to je da cilic nije u dobroj formi. Covjek je igrao finale Marseilla prije 10 dana, i izgubio od Kyrgiosa koji je u strasnoj formi tada bio i onda je iz neobjasnjivih razloga izgubio pd 168. Igraca na ATP-u u Meksiku. Mozda je i tu ulogu igrao taj put, pa vremenske zone a sigurno da ga ja i Marseille iscpio.

S druge strane mreze bit ce 122. Igrac svijeta, belgijac koji igra uglavnom challangere. Nije ni on u nekoj osobitoj formi ove godine ali u zadnjih 5 meceva ima 3 pobjede, ali to vecinom protiv igraca slabijeg rankinga od svog.

Ovu kvotu od 1.83 ipak moram uzeto jer cilic je 14. Igrac svijeta i morao bi moci dobiti 122. Igraca svijeta 3-0 u setovina.

ja sam to spojio sa:
Novak djokivic - aleksandr nedovyesov 3-0 u setovima djokovic @1.1

Nema se tu sta puno pricati, djokovic ako ne preda radi necega ici ce to u 3-0. Ove dogine je i puno jace igraca slao posramljene sa terena

i za srednji ulog uzeto taj double na kvotu 2.01

Sretno

Iako cilic nije ostavio neki dojam poseban zadnjih tjedana, ja se nebi slozio sa onime sta citam po novinama a to je da cilic nije u dobroj formi. Covjek je igrao finale Marseilla prije 10 dana, i izgubio od Kyrgiosa koji je u strasnoj formi tada bio i onda je iz neobjasnjivih razloga izgubio pd 168. Igraca na ATP-u u Meksiku. Mozda je i tu ulogu igrao taj put, pa vremenske zone a sigurno da ga ja i Marseille iscpio.

S druge strane mreze bit ce 122. Igrac svijeta, belgijac koji igra uglavnom challangere. Nije ni on u nekoj osobitoj formi ove godine ali u zadnjih 5 meceva ima 3 pobjede, ali to vecinom protiv igraca slabijeg rankinga od svog.

Ovu kvotu od 1.83 ipak moram uzeto jer cilic je 14. Igrac svijeta i morao bi moci dobiti 122. Igraca svijeta 3-0 u setovina.

ja sam to spojio sa:

Nema se tu sta puno pricati, djokovic ako ne preda radi necega ici ce to u 3-0. Ove dogine je i puno jace igraca slao posramljene sa terena

Sretno

unibet daje kvotu 2,0 na 3:0 cilica

ja sam to spojio sa:

Sretno

Podloga?

Samo da kažem je možda sigurnije odigrat hendikep na čilića tipa da će dobit 7 razlike(2 seta po brejk i jedan set od 2 brejka ili tu čak može i izgubit set pa jače stisnut druge), kvota nije puno manja a po meni realnija. 

Bet365 za to daje 1,66 kvotu (M. Čilić +6,5 games

Ja preskačem Čilića al odigrao sam:

Quimper challenger

Romain - Stakhovsky   2   1,41

Nema neke ponude danas al ovo mi je upalo u oči jer ovaj Romain je 1265 igrač svijeta i u zadnje dvije godine odigrao 15 mečeva. Najboji plasman mu je bio oko 200-og mjesta. Nije neki mladi igrač koji napreduje jer je čak i stariji godinu dana od svog protinika. Valjda je bio ozlijeđen pa je zato malo mečeva igrao u zanjde vrijeme.

Stakhovsky je 114 igrač svijeta koji voli brže podloge a ovo se igra u dvorani. Meni je najpoznatiji po tome da je prije par godina osvojio Zagreb.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use