Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.3.2016.

Goksim

Četvrtak 3.3.  

46 glasova

1. 1. Istra - Dinamo Zagreb

• 1
      0
    • X
      7
    • 2
      39
  2. 2. Granada - Sporting Gijon

• 1
      10
    • X
      32
    • 2
      4
  3. 3. Espanyol - Betis

• 1
      22
    • X
      20
    • 2
      4

Recommended Posts

navodno je u istri kaos od terena i bilo je pitanje dal ce se uopce igrati jer izgleda ko bazen..

istra ce igrat vjerojatno bunker a sumnjam da ce dinamo zbog terena uspjeti organizirati igru te mi se azijski zbroj golova manje od 3 gola 1.58 čini jako dobro,ukoliko bude 3 gola vraca se ulog 

Ovo ima veliki value, jer vjerojatnost da će Istra zabiti gol su nikakve a koeficijent na azijski hendikep +3 na Istru iznosi samo 1,1.

Rayo Vallecano-Barceona

tip:3,5 cards više 1,70 supersport

Rayo još sa neosiguranim ostankom u ligi kontra Barce ,zanimljivo da u zadnjih 10 mečeva ih Barca dobila lagano svih 10 sa gol razlikom 45-3

Kartoni 4.9 ovaj meč donosi statistički,4 donosi neiskusni sudac Garrido ,međusobno kada igraju isto iznad margine od 4

Mislim da Rayo si neće dozvoliti još jedno razvaljivanje a samim tim kartoni su puno bliži prolasku,statistički svakako value bet iako je na online kladionicama svugdje po 4,5 i znam da racunaju crveni.

izbjegavaj Garrida u velikom luku jer će dat žuti samo za krvnički start kojih danas nebi trebalo biti jer rayo igra ofenzivno a sumnjam da barcelona nece to kaznit i možda rijesit tekmu  vec u prvom pol,sretno

Rayo Vallecano-Barceona

tip:3,5 cards više 1,70 supersport

Rayo još sa neosiguranim ostankom u ligi kontra Barce ,zanimljivo da u zadnjih 10 mečeva ih Barca dobila lagano svih 10 sa gol razlikom 45-3

Kartoni 4.9 ovaj meč donosi statistički,4 donosi neiskusni sudac Garrido ,međusobno kada igraju isto iznad margine od 4

Mislim da Rayo si neće dozvoliti još jedno razvaljivanje a samim tim kartoni su puno bliži prolasku,statistički svakako value bet iako je na online kladionicama svugdje po 4,5 i znam da racunaju crveni.

To misliš ti ili Maradona1X2 odakle ovaj tip jeste....

Hokej - NHL
01:30 - Toronto - Minnesota: TiK 2    1,70

U zadnje vrijeme baš te dvije momčadi više pratim pa mogu dati realnu sliku.

Torontu je ovo 3 tekma u 4 dana, a ta je uvijek fizički najteža i umor je najočitiji.

U zadnje dvije tekme odigrali su odlično protiv dvije najjače momčadi Istoka (obje minimalno izgubili).

Kao što sam i pretpostavljao, obje te momčadi su podcijenili mladu momčad Toronta i dobili su ih samo na iskustvo.

Nemam više ništa puno pisati o Torontu, a što već nisam napisao.

Danas će im braniti mladi golman, koji je bio dobar u pon, ali sumnjam da može odigrati u kontinuitetu tako dobro.

I o Minnesoti sam pisao. Nakon što su prošli Floridu u ned, u utorak su dobili sa 6:3 Colorado - izravnog konkurenta za playoff.

Govorio sam i o njihovom povoljnom rasporedu u idućih nekoliko tjedana

i ako u to vrijeme ne naprave neku ozbiljnu pobjedničku seriju teško da će do playoffa.

Vidim da je atmosfera u momčadi odlična, nema izostanaka, a u prošloj tekmi su se i raspucali.

Ovo je momčad drugačija od Tampe i Wash.

Oni "grindaju" i "kopaju" za svaku pobjedu, "trapaju" u neutralnoj zoni i bore se za svaki pak.

Zbog svega toga, oni neće (ne bi smjeli) uzeti Toronto za neozbiljno pogotovo jer neće imati

još puno šansi za ovako "lagane" bodove.

Toronto uvijek ima problema s načinom igre Minnesote i vjerujem da će im opet biti frustrirajuće igrati protiv ovakvog sustava.

Jedini razlog zašto ne idem na k.r. 2 je to što je Minny katastrofa u OT, samo jedna pobjeda i deset poraza.

Htio sam staviti i čistu 2, ali razlika u koef nije velika pa onda bolje ovo iako TiK mi rijetko pomogne.

Ovaj tip ću odigrati za nešto srednje-ozbiljno.

Kiel- Ppd Zg over 56.5 2.92

Po meni ogroman value utakmica nebitna skroz nemože niko ni gore ni dole očekujem napadacku igru bez puno grubosti radi nuliranja rizika od ozlijede zadnje tri tekme je zg zabijao 27 kielu u njemackoj a kiel 30+ svaki put i kad su bile i bitnije tekme nego sad tako da ocekujem i danas vidim ovo čak ba nekih 60 golova ,po meni neki srednji ulog 4/10 iako se možda nekima cini prerizicno radi kvote ja ovo moram odigrat jer je kvota gotovo 3

Sto se Nizozemaca tiče, polufinale kupa i igra se na neutralnom terenu. Oba trenera su izjavila da očekuju napadačku igru bez kompromisa, njihov zadnji međusobni dvoboj pobjedio je Alkmaar sa 4:2 a čak posljednjih 7 međusobnih susreta ove dvije ekipe obje ekipe su postigle barem pogodak.

Odakle ti to... jer igra se u "roterdamskom tiganju" De Kuip, domu Fejnorda.

uzimam od Maradone parove i tu sam da pomognem u cem je problem?

PRAVILA FORUMA:

članak 2 točka 4.

"2.4. Dozvoljeno je prenošenje dijela ili cijelog teksta sa drugih stranica ukoliko je naveden izvor, te ukoliko se to ne kosi pravilima koja vrijede na stranici odakle se tekst prenosi"

- dakle "jaki"  kršiš pravila foruma.... ako ne možeš sam nešto saznati, napisati, analizirati, onda barem napiši gdje je to već objavljeno ako imaš dozvolu objaviti to....

Granada - Gijon domacin vise od 1.5 gola  2.12 unibet

Gledao sam dosta zadnjih utakmica Granade i nakon videnog stvarno me zacuduje sto su na pretposljednjem mjestu na tablici.Vjerojatno je to razlog slabog ulaska u sezonu no u zadnje vrijeme vidi se veliki pomak u njihovoj igri,razlog moze biti taj sto su konacno shvatili da je dosta zajebancije i da im opasno visi odlazak u Segundu.Gledao sam ih i protiv Reala i protiv Valencie i nesreca ili preveliki respekt prema protivniku su bili razlog zasto su zabili samo po 1 pogodak,imali su stvarno pregrst sansi,dosta njih unutar peterca ali kazem jednostavno lopta nije htjela u gol.Prema danasnjoj postavi iz prve krece El-Arabi sto dosad nije bio slucaj,dakle igrat ce sa ajmo reci 3 napadaca ako tu dodamo po meni najboljeg njihovog igraca uz Rocchinu a to je Succes.Ovo sto su prikazali je moderan nogomet,nisu igrali na silu,imali su dosta smislenih akcija sto me je iznenadilo i imam osjecaj da i igraci na terenu osjecaju da zasluzuju vise od ovoga gdje se sada nalaze i napokon im u goste dolazi jedan od slabijih protivnika prvenstva i vjerujem da su gladni pobjede.Gijon nisam previse gledao ali po ovih par utakmica stekao sam dojam da imaju dobru igru u napadu ali obrana je katastrofa,dosta im curi i vidljiv je nesklad u komunikaciji ili jednostavno manjak kvalitete.Naravno Granada je kvalitetom tu negdje kao i Gijon i ovaj tip sadrzi dosta rizika ali cisto po videnom u zadnjih par utakmica i uzevsi u obzir veliko pobosljasnje igre domacina mozda ne toliko rezultatski koliko igrom imam osjecaj da bi Granada sve svoje promasaje mogla naplatiti danas protiv Gijona koji mi ne uljeva povjerenje da protiv ikoga moze sacuvati mrezu a ako Granada povede sigurno je da ce gosti ostaviti sto vise prostora kako utakmica bude odmicala a uz brza krila i po meni sjajnog Rocchinu koji otkako sam ga gledao igra u ponajboljoj formi Granadi se danas pruza velika sansa i prostor za pobjedu uz barem 2 gola sa njihove strane

Pozz svima

Sad mi je u oko pala utakmica  Midtjylland vs. København   over 0,5  1.pol. bet365 daje kvotu 1,5

obje ekipe su odigrale 18 utakmica u ovoj sezoni a na poluvremenu Midtjylland odigrao sa 18 a Kobenhavn 19 golova, u poslednjih 5 utakmica Mid- na 4 odigrao over a Kob- na 3 treba znati, da Midtjylland poslednjih 5 utakmica kod kuče odigrao svih 5 over 0,5 poneku utakmicu i više, istina je da su u ovom drugom djelu prvenstva odigrali oba samo 1 utakmicu i oba so prošla over 0,5. Ako Midtjylland uklučimo i utakmice u europi onda dodajemo još 2 utakmice koje su gladko prošle.

Ovo uzimam za neki srednji ulog, utakmica počinje za koji minut, pa sretno ko prati.

u live sad 1,53

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use