Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.3.2016.

Goksim

Četvrtak 3.3.  

46 glasova

1. 1. Istra - Dinamo Zagreb

• 1
      0
    • X
      7
    • 2
      39
  2. 2. Granada - Sporting Gijon

• 1
      10
    • X
      32
    • 2
      4
  3. 3. Espanyol - Betis

• 1
      22
    • X
      20
    • 2
      4

Recommended Posts

Ja ću danas laganije jer ponuda nije fantastična, iako ima par zanimljivih utakmica, ali već sutr aje ponuda bolja a tek za vikend...

Po pitanju utakmice Istra - Dinamo 

Istra igra katastrofalno, trebala je izgubiti od Zagreba i samo srećom i činjenicom da niti Zagreb nije puno bolji te da ne znaju izvesti kazneni udarac, Istra je izvukla bod. Prema viđenom, Istra, Zagreb i Osijek igraju daleko najlošiji nogomet, barem trenutno.

Realno, Dinamo bi ovo mogao pobijediti 5 razlike, kada bi u utakmicu ušli kompletni, maksimalno motivirani, te u idealnim uvjetima, međutim ništa od ovoga neće danas biti.

Dinamo ima dosta izostanka što su kolege već spomenule, motivacija po kiši/pljusku, pred praznim tribinama je zasigurno upitna, a i uvjeti za igru će više ići u prilog destrukciji odnosno Istri koja će se braniti i svoju priliku tražiti iz kontri (teško) i iz prekida (najveća opasnost).

Uglavnom, vjerujem da će Dinamo slaviti, ali zbog vremenskih uvjeta i svega navedenoh ne vidim value u koeficijentu...

Ja sam tu uzeo under. Teren će bit katastrofa. Na rubu regularnosti. Istra će se zatvorit i igra će na 0-0 a bunker po takvom terenu je jako teško probit .

Pikado premier league

Michael van Gerwen - Peter Wright (Most 180s) 1@1.61

Dvoboj prva dva na ljestvici, ali unatoč bodu manje danas je MVG favorit, u strahovitoj je formi, prošli četvrtak je oborio tv rekord po broju bodova po bacanju. Wright je isto odlično krenuo, ali treba napomenuti da nije igrao protiv 3 trenutno najbolja igrača i zato će mu sljedećih par tjedana biti jako teško. MVG je najbolji igrač trenutno na svijetu i sigurno najbolji scorer koji redovno trpa ogroman broj 180-ica. Wright je zadnjih par godina u vrhu, ali ne toliko zbog scoringa već zbog fantastične mirnoće kad treba završiti partiju. Očekujem pobjedu Michaela i viši broj maksimuma u kojem je trenutno bez premca najbolji na svijetu.

Gary Anderson - Robert Thornton (Most 180s) 1@1.66

Gary osvojio zadnja dva naslova svjetskog prvaka, također mu je glavni forte fantastičan scoring, dok je Thornton u vrlo lošoj formi i s ničim još nije opravdao wild card mjesto koje je dobio za sudjelovanje u ovom natjecanju. Ima samo jedan bod iz 3 susreta, nije se ni Gary do sad iskazao, ali imao je vjerojatno najteži raspored od svih. Vrijeme je da krene skupljati bodove i krene prema mjestu kojeg zaslužuju, a vjerujem da će izdominirati u broju maksimuma svoga današnjeg protivnika.

19:30 Luka Rakovic 2.5 Over 1.85 wwin 4/10 1/4 Sut,smijesno..

Glavni razlog igranja ovog para je povreda Horvata.Njega nema danas,Rakovic ce biti jedina opcija na desnom krilu i igrat ce cijeli mec.Rakovic je inace druga opcija na ovoj poziciji ali nedostatku Horvata on postaje jedina.On je prosli mec protiv Celjeta igrao cijelo vrijeme i postigao 4 gola iz 8 pokusaja.Prosle sezone je Kielu u dva meca dao 4 gola,na oba po 2 ali tada je u timu bio i Horvat.Kiel u ligi prvaka dosta golova je primao sa krila,plus sto utakmica nema znacaja,jer je Kiel sigurno 4 a Zagreb 5 i ocekuje se koji gol vise.Nema ni Obradovica ni dugo ozlijedenog Stepancica pa ce krila dosta profitirati danas.

Groth - Isner:

zbroj gemova prvi set 9,5 vise 1,5

zbroj gemova prvi set 10,5 vise 2,15 (Bet-Live kladionica)

Pozdrav,nakon duzeg vremena sjetio sam se da postoji ovaj forum i bas mi je drago :)

Veceras u 01:00 po nasem vremenu krece Davis Cup mec izmedju Australije i USA koji se igra na travi i prvi mec donosi dvoboj dva odlicna servera.Groth bivsi ragbijas igra protiv Isnera i ovdje ne bi trebali gledat puno brejkova posto je servis najjaci adut u oba igraca.Ko manje prati tenis vjerovatno ne zna za Grotha al' on je trenunto vlasnik najbrzeg servisa dok Isnera ne treba puno predstavljat jer svi su manje vise culi za njega i njegove bombe od servisa "sa treceg kata".

Po meni promasene kvote i ovo bi trebalo ispratit,jer ne vidim priliku ko ce ovdje brejk napravit jer igraju odlicni serveri koji na returnu nisu nista posebno i ne vidim na koji nacin se moze doc do brejka.

Dwayne Wade 21,5 manje 1,85 (sportplus kladionica)

Veceras u 1:30 po nasem vremenu igraju Miami i Phoenix i sve osim pobjede od Miamia sa 10+ razlike bi bilo iznenadjenje.

Miami nakon dvije vazne pobjede protiv nyk u gostima i Chicaga doma veceras docekuju trenutno jednu od najlosih ekipa cijele lige.Phoenix je trenutno u katastrofalnoj formi zahvaljuci ozljedama dvojice glavni igraca (bledose i knight ) i jos tome su trejdovali Morisa koji je barem donekle vodio ekipu dok ove dvojice nije bilo.Wade je jedan od glavni igraca al' veceras ne vidim razlog zasto bi on silovao i trpao kos protiv ovako loseg protivnika.Osim njega u ekipi imaju jos Denga,Dragica,Johnsona,Whitesidea koji mogu  postic 15+ poena po tekmi i stvorit veliku razliku pa ocekujem da Wade i veci dio utakmnice provede na klupi.Inace Phoenix zadnje gustujuce tekme gubi sa 34 (charlote) 40 (clipersi) 13 (dalas) 18 (new york knicks) 22 (clevland) 10 (philadelphia najgora momcad lige).

Club Bolivar vs Deportivo Cali 1 @ 1.76 Pinnacle

Bolivar je iz bolivijskog grada La Plaz koji se nalazi na 3650 metara nadomorske visine šta im je ogromna prednost u odnosu na protivnike. Kolumbijski Cali iz kojeg dolazi Deportivno se nalazi na tek 1000 metara nadmorske visine i dolazak u La Plaz igrat na takvu nadmorsku visinu će im predstavljat ogorman hendikep.  Bolivar je zadnji put u Cpoi libertadores igrao 2014 gone i tad su toma pobjeđivlai i argentinske i brazilske predstavnike koji su definitivno dosta jači od kolumbijaca. Deportivo Cali je isto zadnji put u CL nastupao 2014 i u 3 gostujuće utakmice su isto toliko puta poraženi. U 1. kolu Bolivar je poražen u gostima kod Racinga 4-1 dok je Deportivo doma odigrao 0-0 s Bocom. U ovoj utakmici mislim da će ključnu ulogu odigrat domaći teren i uzimam pobjedu Bolivara

Evo jos jedan prijedlog od mene.

M. BILAN 13,5 over (1,85 ss, bet365 nije stavio razradu kad sam zadnji put gledao)

Cedevita u jako losoj formi i svi igrači su pali u formi, pogotovo Pullen koji se istrošio i zbog toga jako tipujem na ovo. Bilan je jedan od igrača koji rijetko kada razočara i kao kapetan ekipe danas će morati povući ekipu. Prosjek eurolige mu je na 13,7 što je tu negdje. Cedevita igra doma i ovo joj je jedinstvena šansa da se digne prije playoffa Aba lige i razigra ekipu. Još jednom, po meni je ovo vrlo izgledno danas.

Sretno!

Rayo Vallecano-Barceona

tip:3,5 cards više 1,70 supersport

Rayo još sa neosiguranim ostankom u ligi kontra Barce ,zanimljivo da u zadnjih 10 mečeva ih Barca dobila lagano svih 10 sa gol razlikom 45-3

Kartoni 4.9 ovaj meč donosi statistički,4 donosi neiskusni sudac Garrido ,međusobno kada igraju isto iznad margine od 4

Mislim da Rayo si neće dozvoliti još jedno razvaljivanje a samim tim kartoni su puno bliži prolasku,statistički svakako value bet iako je na online kladionicama svugdje po 4,5 i znam da racunaju crveni.

Evo jedan euroleague triple sa jedne utakmnice koji igram na osjecaj jer sam i prvu utakmnicu ovo odigrao i proso.Granica je bila 150.5 a igraci ista granica.Brown igra protiv bivseg kluba i nisu se rastali na bas prijatan nacin proslu je dao 15 koseva sutr iz igre 3/7 za 2 2/3 za 3 i 3/3 bacanja dok je Delaney meni jedan od drazi igraca u euroligi i moze dat koliko god hoce koseva i kad hoce dokaz tome je i 20 poena u 4 minute protiv panate u Atini.Prvu je dao 25 koseva 2/4 za 2 4/7 za 3 i i 9/10 slobodna bacanja.Inace naso sam podatak koji kaze da  Dealney iznudi najvise faula 118 (6.6 po utakmnici)

Uglavnom nikog ne tjeram da igra ovo,ovo je znak zahvalnosti sto su me ispostovali prvu tekmu pa nek ispostuju i drugu..ulog neki lagani kako ko voli :)

Video od Dealneya u kojem je dao 20 koseva za 4 minute 

Efes-Lokomotiv Kuban 154,5 preko 1,85

Derick  Brown 10,5 preko 1,85

Malcom Delaney 16,5 preko 1,85

Vallecano-Barcelona, under 45 Booking points @ 2.10 WilliamHill 

Ukratko: Sudi Inaki Bikandi, jedan od najboljih arbitra za igranje manje kartona zbog niskog proseka. Ocekujem pobedu Barcelone bez prevelike gnjavaze. Vallecanu isto trebaju bodovi, ali sumnjam u njihov otpor ovom silnom timu Barce koji gazi sve pred sobom. Negde sam procitao da  Inaki u proseku daje Barceloni 1 karton po mecu dok kad je sudio na utakmicama Vallecana daje po 1.5 karton. Ovaj koef je veliki value i uzimam ga zajedno sa Espanyolom over 55 booking points.

________________________________________________________________________________________________
EDIT: Upravo sad vidim da je WilliamHill spustio koef na 1.73. Steta, jer sam malo zakasnio, imali smo surebet. Bet 365 daje 2.10 na over 45, WilliamHill drzao do malopre 2.10 na under 45  :( 

Radi dokaza postavicu jedan od listica gde imam ovu kvotu:

QuplS.jpg

Edited by JackieJack

19:30 Luka Rakovic 2.5 Over 1.85 wwin 4/10

Glavni razlog igranja ovog para je povreda Horvata.Njega nema danas,Rakovic ce biti jedina opcija na desnom krilu i igrat ce cijeli mec.Rakovic je inace druga opcija na ovoj poziciji ali nedostatku Horvata on postaje jedina.On je prosli mec protiv Celjeta igrao cijelo vrijeme i postigao 4 gola iz 8 pokusaja.Prosle sezone je Kielu u dva meca dao 4 gola,na oba po 2 ali tada je u timu bio i Horvat.Kiel u ligi prvaka dosta golova je primao sa krila,plus sto utakmica nema znacaja,jer je Kiel sigurno 4 a Zagreb 5 i ocekuje se koji gol vise.Nema ni Obradovica ni dugo ozlijedenog Stepancica pa ce krila dosta profitirati danas.

Pala kvota na over u wwinu na 1.60.

Ispratio sam Rakovica od forze i na to dodao Feyenoord Alkmaar oba daju gol i Wade under 21.

Sto se Nizozemaca tiče, polufinale kupa i igra se na neutralnom terenu. Oba trenera su izjavila da očekuju napadačku igru bez kompromisa, njihov zadnji međusobni dvoboj pobjedio je Alkmaar sa 4:2 a čak posljednjih 7 međusobnih susreta ove dvije ekipe obje ekipe su postigle barem pogodak.

Wade under, jasno ko dan Sunsi su uz 76-erse najlošija ekipa u NBA, no mora im se priznat da stvarno nemaju sreće jer su im se na pocetku sezone ozlijedila dva ključna igrača. U ovoj utakmici očekuje se lagani posao Miami heata a Wade je ko stvoren za tipovanje na under u takvim tekmama, jer ima vec neke godine i nema smisla da se troši na ovakvim utakmicama. Veliki plus je i sto je Miami potpisao Joe Johnsona iz Brooklyn netsa i sigurno ce trener odmarati Wade koliko god bude mogao jer je sklon ozljedama. Naglasio bih i da mi se granica jako sviđa jer je eto u Germi npr 19,5.

Pišem sa moba pa se ispričavam za moguce tipfelere.

Sretno!

PS : oprez sa utakmicom Istra - Dinamo, sumnjiva su to posla

M. BILAN 13,5 over (1,85 ss, bet365 nije stavio razradu kad sam zadnji put gledao)

Cedevita u jako losoj formi i svi igrači su pali u formi, pogotovo Pullen koji se istrošio i zbog toga jako tipujem na ovo. Bilan je jedan od igrača koji rijetko kada razočara i kao kapetan ekipe danas će morati povući ekipu. Prosjek eurolige mu je na 13,7 što je tu negdje. Cedevita igra doma i ovo joj je jedinstvena šansa da se digne prije playoffa Aba lige i razigra ekipu. Još jednom, po meni je ovo vrlo izgledno danas.

Sretno!

M.BILAN 13,5 over bet365 1,83

Vallecano-Barcelona, under 45 Booking points @ 2.10 WilliamHill

Ukratko: Sudi Inaki Bikandi, jedan od najboljih arbitra za igranje manje kartona zbog niskog proseka. Ocekujem pobedu Barcelone bez prevelike gnjavaze. Vallecanu isto trebaju bodovi, ali sumnjam u njihov otpor ovom silnom timu Barce koji gazi sve pred sobom. Negde sam procitao da Inaki u proseku daje Barceloni 1 karton po mecu dok kad je sudio na utakmicama Vallecana daje po 1.5 karton. Ovaj koef je veliki value i uzimam ga zajedno sa Espanyolom over 55 booking points.

________________________________________________________________________________________________

EDIT: Upravo sad vidim da je WilliamHill spustio koef na 1.73. Steta, jer sam malo zakasnio, imali smo surebet. Bet 365 daje 2.10 na over 45, WilliamHill drzao do malopre 2.10 na under 45 :(

Radi dokaza postavicu jedan od listica gde imam ovu kvotu:

QuplS.jpg

Jel se moze u Willamu kombinirati na istom susretu kartone i golove?

Sretno!

M.BILAN 13,5 over bet365 1,83

Pa kolko ja vidim u bet365 nema razrade za igrace,ili sam ja slijep

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use