Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.3.2016.

Goksim

Četvrtak 3.3.  

46 glasova

1. 1. Istra - Dinamo Zagreb

• 1
      0
    • X
      7
    • 2
      39
  2. 2. Granada - Sporting Gijon

• 1
      10
    • X
      32
    • 2
      4
  3. 3. Espanyol - Betis

• 1
      22
    • X
      20
    • 2
      4

Recommended Posts

Više od mene kasnije  ;)

Budući da je brzina u našem poslu često ključna, što smo najbolje mogli vidjeti na primjeru Hezonje jučer gdje je INFO bio objavljen pola sata prije početka utakmice, međutim unatoč tome u tih pola sata mnogi članovi nisu otvorili forum pa nisu niti stigli ispratiti tip koji je prošao već nakon 4 minute utakmice...

Potrudio sam se detaljno objasniti opciju dobivanja obavijesti o novom postu i novom topicu. Nadam se da će svim članovima biti jasno nakon što pročitaju upute te barem jednom testiraju opciju.

UPUTE O DOBIVANJU OBAVIJESTI O NOVIM POSTOVIMA

Također, molio bi sve članove da se od danas zbog nove funkcionalnosti znatno više pridržavaju pravila foruma po pitanju objavljivanja tj. da se analize i rasprave o utakmicama kao i do sad objavljuju pod "Dnevne tipove", međutim da se postovi vezani uz utakmice u tijeku, završene utakmice, pogođene i nepogođene tipove i sl. pišu pod "Live klađenje" jer nema smisla da velik broj članova dobiva notifikaciju za novi post, gdje npr. netko komentira utakmicu u tijeku. Za to postoji predviđeni podforum.

Administratori i moderatori će premještati naveden postove kojima nije mjesto u tom podforumu, međutim budući da će svi članovi koji se pretplate na notifikacije obavijest dobiti iste sekunde kada je post i objavljen, šteta će već biti učinjenja pa molim da se obrati pozornost na to. 

Snooker champions league

Trump - Carter 1@1.57

Obojica su nakon prvog dana na omjeru 2-1 i ovo je meč koji bi mogao imati važan utjecaj ko će ući u polufinale, a ko neće. Trump je trenutno kvalitetniji igrač od Cartera, koji se dosta muči s formom u zadnje vrijeme. Kao što sam jučer rekao ovo malo opuštenije natjecanje čini mi se dosta odgovara Trumpu koji svojom napadačkom igrom dominira i zasada je jedini igrač s 2 naslova u povijesti ovog natjecanja. Prvog dana je prohujao protiv Maguirea i Williamsa, a jedini poraz mu je nanio veliki Ronnie. Cartera sam samo gledao protiv Selbyja, ali to nije bila neka sjajna predstava Cartera, već očajna partija Selbyja koji je jučer dan završio s čak 4 poraza i nikako nije mogao naći svoju igru. 

Šteta što je jučer Levante primio onako 'jeftine' golove. Idemo dalje, danas je novi dan i nova greška super sporta!(?)

Španjolska 1. liga
20:30 Espanyol - Betis
tip: over 5,5 žutih kartona @ 1,59 (bez m.t. i poreza)
kladionica: super sport

Sudac: Sanchez - Već se pisalo puno o Snachezu. Ima debitantsku sezonu u Primeri i za sada autoritet gradi na kartonima. Zaredao je nekoliko utakmica sa malo kartona ali to su jednostavne bilo takve utakmice. To su bile 2 kup utakmice, jedna utakmica Barce gdje je do 80' vodila 2:0 protiv Deportiva, utakmica Eibara i Granade koja je završila 5:1 i možda jedina neobjašnjiva utakmica je ona Valencie i Reala gdje je bilo 2 žuta i crveni. Ali eto i na primjeru od jučer smo se mogli uvjeriti kako Real zna odigrati kada se od njega očekuje agresivnost i borbenost. Stoga možda to niti ne iznenađuje. Nakon tih nekoliko utakmica u underu je zaredao 3 utakmice sa 11+ kartona. Definitivno očekujem nastavak niza!
Zanimljivost: ove sezone je 2 puta sudio utakmice Real Betisa te su one završavale sa ukupno 11 i 15 kartona te jednom utakmicu Espanyola gdje je bilo 10 kartona. U sve 3 utakmice je pao crveni karton!

I Espanyol i Betis su još jako daleko od toga da su osigurali ostanak u Primeri. Nalaze se samo 4 bodova iznad zone ispadanja i svaki bod je bitan a pogotovo protiv izravnih konkurenata.
Domaćini su prije 10tak dana bili u jako lošoj formi ali sa dvije pobjede u posljednje dvije utakmice su popravili raspoložeje u momčadi. Loša vijest je da su čak 8 igrača pobrali virus gastroenstritis nakon povratka iz Gijona. Najgore su prošli napadači Perez, Burgui i Moreno te su oni upitni za danas. Možda i ne bi bilo loše da u napadu vidimo neka nova lica kojima bi motivacija sigurno bila na razini, jer takva prilika se pruža vrlo rijetko.
Espanyolovi igrači su jedni od najnekorektnijih u Primeri. Ove sezone su u 11/14 (79%) utakmica dobili 3 ili više kartona, a u underu su ostajali 2 puta kada su izgubili 5 i 6 razlike te jednom u prvoj utakmici sezone. Bez tih utakmica su na prosjeku od 4 kartona i 17 prekršaja po utakmici.
Promjena trenara kod gostiju je bio pun pogodak, te su se dobrim rezultatima u posljednje 4 utakmice 'izčupali' iz zone ispadanja. Oni nemaju statistiku kao Espanyol kad se radi o kartonima ali ako su u dvije utakmice kada je sudio Sanchez ukupno dobili 11 kartona ne vidim razlog zašto bi danas bilo drugačije. Inače su u gostujućim utakmicama na prosjeku između 2-3 kartona.
Betisov trener najavljuje najbolji sastav te da će biti na najvećoj mogučoj razini. Zašto mu ne bi vjerovali?

Mislim da je sve jasno kao dan, drugdje su granice po 6,5 / 7,5 stoga iskoristite ovaj value dok ga još ima.
Sretno!

Edit: dok sam ovo pisao je kvota pala, ali po meni je isplativa i granica od 6,5 kartona (pogotovo u online kladionicama!).

qbxYhIM.png

Edited by CreativeBet

Što se tiče utakmice Istra-Dinamo, treba obratiti pažnju na stanje terena. Danas opet kišoviti dan u Puli. Dinamo je posljednja dva puta na ovom gostovanju odigrao 1-1, tako da je i to zanimljiva informacija. Naravno da je Dinamo favorit, ali ovom paru treba pristupiti s oprezom. Dinamu se vraćaju Taravel i Henriquez, ozljeđeni ostaju Pivarić i Goncalo. Očekujem da će Istra igrati tvrdo, te se naravno više koncentrirati na obranu vlastitog gola. Njima nedostaje samo Pamić.

Wwin nudi 1.80 na opciju Istra 1961 (+1.5) - Dinamo Z. 1 ; dakle očekujem pobjedu Dinama, no vjerujem da će biti minimalna odnosno s jednim golom razlike.

Nizozemska kup, Polufinale

20:45 Feyenoord - AZ Alkmaar  - over 2,5/odg @1,95  bet365

Feyenoord i AZ igraju za finale kupa, domaćini su prekinuli crni niz u prvenstvu, dok AZ igra sjajno u nastavku sezone.
Bez obzira što je veliki ulog u ovoj utakmici, očekujem ponovno njihovu atraktivnu igru sa dosta golova s obje strane. Kao što je dosada bilo u posljednjih sedam utakmica, uvijek je svaki dao najmanje gol, a šest puta su bila tri ili više u zbroju.

Feyenoord ne može raunati na Hahn, Gustafson, Gronsveld i Nelom, a Lewis, Vaarnold, Van der Linden, Garcia, Opdam, Johansson neće nastupiti večeras za AZ...

Danas od mene nešto lagano,jedan dubl manje kvote za srednji ulog:  Istra-Dinamo  Istra +2,5(1.30)

Kiel-PPD Zagreb +50,5(1.31)

Kao što je već napisano gore teren u Istri je u lošem stanju tako da uvjeti za igru nisu ni približno kakvi bi trebali biti,nepogodni vremenski uvjeti i lošije predstave Dinama u posljednje vrijeme mi daju za razlog da ovdje igram da neće biti razbijanja Istre.

Istra se bori za opstanak tako da motiva sigurno ne manjka,u posljednja 3 međusobna susreta Istra je izvukla 2 remija i jedan minimalni poraz na Maksimiru.

Kiel i Zagreb igraju takoreći revijalnu utakmicu i trebalo bi se ući opuštenije u utakmicu sa obe strane iako je veliki Vujović najavio kako se oni ovdje idu boriti i pokazati da se mogu nositi sa najvećima i u ovoj utakmici.

Obe ekipa su osigurale plasman dalje,zanimljivo je da su u međusobnim susretima uvijek prešli ovu granicu.

Kiel je u Ligi Prvaka neke utakmice igrao sa dosta golova,neke sa manje  i mislim da je danas u ovakvoj atmosferi vrijeme za jedan over,i da ovu minimalnu granicu mogu lagano prijeći.

Evo i jedan tip od mene za danas a možda će ih tokom dana biti i još

Istra -Dinamo (broj golova gosta) 2.5 manje @ 1.50
-U 25.kolu 1.hrvatske lige sastaju se Istra protiv lidera prvenstva Dinama.Kod Istre stvari uopće ne stoje dobro,bez pobjede su već 11 kola,srećom pa ima neko ko je lošiji od njih a to je Osijek i prvenstveno Zagreb,koji mi se sviđa igrom,ali imam dojam da u puno utakmica nemaju sreće.Ali vratimo se mi Istri.Trenutno su na 8.mjestu,sa istim brojem bodova kao i pretposljednji Osijek i danas bi im bod protiv Dinama sjeo na najbolji mogući navući makar će morati dati 120% posto od sebe.U biti utakmice sa Dinamom i gornjim dio tabele su im mozda ajmo tako i nazvat lakše,jer znaju da nemaju rezultatskog imperativa i da te tekme nisu must win,a svaki bod koji otrgnu Dinamo,Rijeci su dobrodošli.Danas ih vidim konstanto na svojoj polovici terena uz poneki kontranapad.Stanje u ekipi je dobro,svi su zdravi,svježi osim Manuela Pamića.Trener Istre je najavio da će se boriti kako spada te da će Dinamo preuzeti inicijativu ali će oni postaviti čvrsti blok ispred gola te svojom borbom u sredini terena pokušati uzeti bodove Dinamu.S druge strane Dinamo je odlično započeo nastavak prvenstva,sve pobjede nakon početka 2.dijela sezone,a najvažnija je ona protiv Rijeke u kojoj sam i sam prisustvovao.Mogu reći da je prvo poluvrijeme bilo loše,dok su drugo poluvrijeme dečki odigrali sjajno i na toj tekmi i na tom drugom poluvremenu se vidilo da su za barem klasu ili dvije iznad Rijeke,a kamoli ostatka ekipe u prvoj ligi.Konstantno igraju na visokom nivou iako se nekad muče sa realizacijom,mislim da će im danas najveći protivnik biti vrijeme u Istri,jer tamo kiši i teren neće biti u dobrom stanju.Rijeka je jučer svladala Split,tako da modri sigurno motiva u današnjoj utakmici imaju.Osim Goncala i Pivarića,svi su u pogonu.Dakle iako sam veliki fan zagrebačkih modri od djetinjstva,smatram da danas će im biti jako teško protiv napaljenog protivnika koji će igrati bunker te protiv terena koji je u lošem stanju.Dinamo ima igrače koji su tehnički najpotkovaniji i loš teren će im danas biti najveći neprijatelj.Zadnje tri tekme Dinamo nije Istri zabio više od 2 gola pa tako smatram da neće ni danas upravo iz gore navedenih razloga.Ovu kvotu uzeo sam iz Wwina,neznam da li ima igdje drugde mozda po boljoj kvoti.

Što se tiče utakmice Istra-Dinamo, treba obratiti pažnju na stanje terena. Danas opet kišoviti dan u Puli. Dinamo je posljednja dva puta na ovom gostovanju odigrao 1-1, tako da je i to zanimljiva informacija. Naravno da je Dinamo favorit, ali ovom paru treba pristupiti s oprezom. Dinamu se vraćaju Taravel i Henriquez, ozljeđeni ostaju Pivarić i Goncalo. Očekujem da će Istra igrati tvrdo, te se naravno više koncentrirati na obranu vlastitog gola. Njima nedostaje samo Pamić.

Wwin nudi 1.80 na opciju Istra 1961 (+1.5) - Dinamo Z. 1 ; dakle očekujem pobjedu Dinama, no vjerujem da će biti minimalna odnosno s jednim golom razlike.

Svidja mi se ovaj tip, samo ja bi malo sigurnije to. unibet na Istra +1,75 daje kvotu 1.62. Ipak je to dinamo pa sa dva gola moze dobit istru, ali sa 3 tesko. Sa 3 razlike je dinamo dobio u puli tek jednom od osnutka HNL-a, pa da se barem vrati ulog ako bude 2 razlike

Zanimljiva mi tekma Istra - Dinamo.. Vezano za to sto bi danas bilo najbolje za odigrati.. S obzirom na situaciju s terenom i svim cimbenicima.. 

Pretpostavljam da ce se Istra braniti i jaako tesko ce biti za igrati za obje ekipe.. 

Istra - Dinamo (Istra NE daje gol) @1,65 PSK

Misljenje??

Svidja mi se ovaj tip, samo ja bi malo sigurnije to. unibet na Istra +1,75 daje kvotu 1.62. Ipak je to dinamo pa sa dva gola moze dobit istru, ali sa 3 tesko. Sa 3 razlike je dinamo dobio u puli tek jednom od osnutka HNL-a, pa da se barem vrati ulog ako bude 2 razlike

Na hendikep +1,75 ti se vrača samo pola uloga ukoliko bude točno 2 razlike za Dinamo.

Snooker champions league

Trump - Carter 1@1.57

Obojica su nakon prvog dana na omjeru 2-1 i ovo je meč koji bi mogao imati važan utjecaj ko će ući u polufinale, a ko neće. Trump je trenutno kvalitetniji igrač od Cartera, koji se dosta muči s formom u zadnje vrijeme. Kao što sam jučer rekao ovo malo opuštenije natjecanje čini mi se dosta odgovara Trumpu koji svojom napadačkom igrom dominira i zasada je jedini igrač s 2 naslova u povijesti ovog natjecanja. Prvog dana je prohujao protiv Maguirea i Williamsa, a jedini poraz mu je nanio veliki Ronnie. Cartera sam samo gledao protiv Selbyja, ali to nije bila neka sjajna predstava Cartera, već očajna partija Selbyja koji je jučer dan završio s čak 4 poraza i nikako nije mogao naći svoju igru. 

Prošlo rutinski, ajmo probati još jednom na Trumpa  :D

Trump - Selby 1@1.80

Selby je već ispao i ovo će mu biti zadnji meč ovog turnira, šanse za prolaz nema te igra samo za čast, dok Trump ako pobjedi je osigurao prolaz u polufinale + bi eventualnom pobjedom osigurao da neće u polufinalu ići na velikog Sullivana, koji je jedini zasada dobio Trumpa na ovom turniru. Trump stvarno dobro izgleda, vidi se da uživo u ovom turniru gdje se igra nešto opuštenije i otvorenije nego na većini ostalih turnira. Dobra forma, plus veći ulog za Trumpa moram uzeti ovu kvotu za neki srednji ulog.

Samuel Groth vs John Isner (Tie Break in First Set) YES @ 2 Bet365

Ovaj tjedan došao je red na Davis Cup susrete. Prvi na scenu nastupaju Australici i Ameri. Igra se u Australiji na travi. Ovaj susret otvaraju 2 top servera Groth i Isner. Obojica spadaju među 5 najboljih servera a na reternu su grozni obojica. Brejk u ovom meču će se dogodit jedino ako server učini pokoju duplu i još neku grešku jer Isneru je dovoljno servirat na Bekhend i teško će uopće pogodit teren a ista je stvar i s Grothom. Tako da je TB u 1. setu vrlo izgledan

Jedan rekreativni tip: Rayo Vallecano-Barcelona +4,5(2.25)

Iako se Rayo bori za opstanak oni ne znaju igrati drugačije nego napadati,u zadnjih 7 susreta u primeri nemaju čak nijedan poraz,no imaju 5 remija i 2 pobjede..Zadnja 3 susreta su odigrali istim rezultatom; 2:2,protiv Gijona,Seville i Betisa,igraju stvarno lijep napdački nogomet no obrana im je slaba strana i zato su na toj poziciji kojoj jesu.

Barcelona je svakom pobjedom sve bliže naslovu Primere i nakon pobjede protiv odlične Seville sigurno su dodatno napunili ionako napunjeno samopouzdanje do samog vrha.

Kada vidimo da Rayo nema poraza u zadnjih 7 susreta logički je zaključiti da bi danas taj niz morao stati protiv goropadne Barcelone koje igra briljantno i koja je trenutno po meni najjači klub u Europi.

Rayo ima par problema sa izostancima,no tu je većina igrača kojih nema otprije dok je novi izostanak drugi strijelac momčadi sa 5 pogodaka Miku.

Očekujem da ovdje Barcelona može zabiti bar 3-4 gola dok i Rayo ima kvalitetu te nošen dobrim rezultatima i motivom koji im ova utakmica predstavlja mogu doći bar do pogotka.

Međusobni mečevi: VALLECANO - BARCELONA 17.10.15 PRI Barcelona Vallecano 5 : 2 08.03.15 PRI Barcelona Vallecano 6 : 1 04.10.14 PRI Vallecano Barcelona 0 : 2 15.02.14 PRI Barcelona Vallecano 6 : 0 21.09.13 PRI Vallecano Barcelona 0 : 4

Susreti između ove dvije momčadi uvijek su obilovale golovima pa to izgleda ovako:

Također vođen logikom koju sam već spominjao predložio bih sljedeće: Barcelona -2,5  Znači da Barca dobiva sa min. 3 razlike,bet365 nam daje 2,1 kvotu za taj tip,Suarez,Neymar,Messi će sigurno imati prilike u ovoj utakmici i ako ih iskoriste na pravi način mogao bi ovo biti loš dan za Rayo,još kad pogledamo te famozne međusobne susrete dovoljno je da zaključimo u kojem smjeru bi trebala ić ova tekma.

Ja ću danas laganije jer ponuda nije fantastična, iako ima par zanimljivih utakmica, ali već sutr aje ponuda bolja a tek za vikend...

Po pitanju utakmice Istra - Dinamo 

Istra igra katastrofalno, trebala je izgubiti od Zagreba i samo srećom i činjenicom da niti Zagreb nije puno bolji te da ne znaju izvesti kazneni udarac, Istra je izvukla bod. Prema viđenom, Istra, Zagreb i Osijek igraju daleko najlošiji nogomet, barem trenutno.

Realno, Dinamo bi ovo mogao pobijediti 5 razlike, kada bi u utakmicu ušli kompletni, maksimalno motivirani, te u idealnim uvjetima, međutim ništa od ovoga neće danas biti.

Dinamo ima dosta izostanka što su kolege već spomenule, motivacija po kiši/pljusku, pred praznim tribinama je zasigurno upitna, a i uvjeti za igru će više ići u prilog destrukciji odnosno Istri koja će se braniti i svoju priliku tražiti iz kontri (teško) i iz prekida (najveća opasnost).

Uglavnom, vjerujem da će Dinamo slaviti, ali zbog vremenskih uvjeta i svega navedenoh ne vidim value u koeficijentu...

Biathlon:

Oslo Mixed Relay 

Norway vs France 2 @ 1.99 Pinnacle

Ovo je mixana štafeta di idu 2 ženske pa 2 muška biatlonca. Ženski biathlon baš ne pratim ali čisto statistički čini se da su tu Francuskinje nešto bolje. 2. Norveška biathlonka je čini se dosta lošija od francuskinja i od svoje kolegice. Šta se muških tiče mislim da su tu negdje. Za Norvežane idu 2 Boea koja su odlični biathiahlonci. jedan ako  odradi pucanje kako treba je skoro nepobjediv al često zašteka. Francuzima ide Fillion Mallet koji je dosta dobar natjecatelj ,među 15 najboljih svakako ua zadnji im ide Martin Foucarde koji je najbolji biathlonac trenutno i ovdje ipak vidim da će Francuzi bit ispred norvežana. dobra je kvota i na pobjedu Francuza ali u biathlonu puno toga ovisi o konačnom pobjdeniku pa sam radije uzeo duel

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use