Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 2.3.2016.

Goksim

Srijeda 2.3.2016.  

61 glasova

1. 1. Liverpool - Manchester City

2. 2. Split - Rijeka

3. 3. Levante - Real Madrid

Recommended Posts

Ronnie O Sullivan - Mark Selby 1@1.57

Za 5 minuta kreće dvoboj, nije baš bitan meč u ligi prvaka koja i nema neku veliku ulogu u snookeru, ali Ronnie tako dobro i opušteno igra da mislim da ga vrijedi odigrati čak u ovako kratkom formatu. Dobio je prvi meč lagano 3:0 Trumpa, a ima trenutno 20 pobjeda u nizu i sigurno će željeti nastaviti niz protiv ljutog rivala.

Jedva, ali prošlo  :D Ajmo dalje.

Trump - Maguire 1@1.72

Oba su izgubila prvi meč, ali Maguire nakon 2:0 prednosti protiv Williamsa i to bi ga moglo potresti. Trump je izgubio ipak od Ronnieja najboljeg igrača u povijesti, kojije u briljantno formiove sezone.Mislim da općenito ovi malo opušteniji mečevi više leže Trumpu koji je uz Sullivana ponajbolji break builder na svijetu.

Bravo za oba tipa. Nisam expert u snookeru ali mi se Mark Selby protiv A. Cartera po kvoti 1.57 cini kao dobar pick za nesto jaci ulog. Ko god prati bolje snooker moze dopuniti i dati svoj komentar na tip :)

Levante - Real Madrid over 4,5 kartona

msxejxj.png

Utakmicu će suditi De Burgos Bengoetxea, sudac koji ove sezone nije pokazao previše kartona i mislim da je to i galvni razlog zašto su bookmakeri stavili ovu, za Primeru najnižu moguću granicu od samo 4,5 kartona. Naime ove sezone De Burgos ima prosjek od 4,83 kartona u primeri i svakako nije jedan od onih najbržih na kartonima, međutim opet daje kartone koji se moraju dati.

Mislim da smo svi upoznati sa situacijom u Realu. Nakon poraza od Atletica krenulo je sve nizbrdo, Ronaldo se je zamjerio suigračima kritizirajući ih, situacija nije idilična. Proziva se Pereza, on navodno Zidane-a, već se navodno radi spisak igrača koji će otići i sl. Uglavnom, puno razloga zašto bi igrači Reala mogli prikazati jednu nervoznu i blijedu partiju i sumnjam da će lako slaviti.

Inaće, Real Madrid ima prosjek od 1,77 kartona po utakmici, naravno više kartona dobivaju u gostima, pogotovo na težim utakmicama a mislim da je ovo jedna od takvih...

Levante je pak najnekorektnija ekipa Primere sa čak 3,50 kartona po utakmici! Njihove utakmice u prosjeku završavaju sa 5,88 kartona! Sigurno će igrati grubo i prljavo jer ako tako igraju protiv manjih ekipa, ne vidim drugi stil igre Levantea protiv Real Madrida koji sigurno neće baš prijateljski biti dočekan.

Dakle, ako samo prosjeke ovih dviju ekipa zbrojimo dolazimo do 5,22 kartona po utakmici a ako u obzir uzmemo nervozu i situaciju u Realu te činjenicu da je Levante najgrublja ekipa Primere, ne vidim razloga zašto je ova granica postavljena tako nisko, izuzev suca koji opet ima prosjek veći od granice, a i ukoliko bude nervoze, neizvjesnog rezultata te preoštrih startova davati će i on kartone.

Uglavnom, ja ovdje igram over kartona. Rizik je ako Real rano povede 2:0 ili 3:0 jer u tom slučaju tenzija nebi bilo...

Bet365 je granicu podigao na 5,5 kartona. 888Sport i dalje ima granicu od 4,5 kartona.

R1LDAXL.png

pHwagU8.png

A ne vrijedi igrati jači ulog na ligu prvaka jer se igra samo do 3 framea tako da je sve moguće. Što se tiče meča Selby je tu favorit i treba mu očajno pobjeda ako misli ući u sutrašnje polufinale jer je krenio s 2 poraza, ali kao što rekoh na ovako kratkom formatu ne valja igrati za jače uloge.

Nikako na jak ulog, nego nesto jaci nego koliko inace stavim na snooker. Selby je slavio u zadnja 7 susreta i mislim da ce dobiti upravo zbog ona 2 poraza (pogotovo protiv O'Sullivana gde je bio jaaaako blizu pobede)...

Nikako na jak ulog, nego nesto jaci nego koliko inace stavim na snooker. Selby je slavio u zadnja 7 susreta i mislim da ce dobiti upravo zbog ona 2 poraza (pogotovo protiv O'Sullivana gde je bio jaaaako blizu pobede)...

To već može, trebo bi Selby to dobiti jer mu gori pod nogama, a realno je ipak klasu kvalitetniji igrač trenutno. Sutra bi se šta moglo upecati od kasnijih mečeva, jer su dobre šanse da će nekome u zadnjim dvobojima trebati pobjeda, a neki ću biti van igre.

Podelicu jos 2 dubla koji sam odigrao za veceras:

oQir6.jpg
Zasto smatram da Mark Selby ovde dobija smo vec prodiskutovali u ranijim postovima, uz to dodajem jos Hinesa koji je po meni takodje za uzeti. Hines ima impresivne brojke u top16 fazi, samo je jednom ostao ispod ove granice a cak 7 puta isao preko. Naravno da su Teo i De Colo glavni suteri ali posto se ocekuje utakmica na puno poena, bice tu suteva i za Hinesa. Osim toga, glavni fokus Realove odbrane ce biti upravo na prethodno pomenut dvojac. U prvoj utakmici protiv Reala u top16 je zabio 14 poena. Hinesovu statistiku mozete pogledati ovde: http://snag.gy/brukM.jpg

Ukupna kvota: 2.87   Ulog: 3.5/10

dleta.jpg

Tosamja je obrazlozio i napisao finu analizu o Londonskom derbiju. Ovo cu veceras gledati i nadam se slaviti posto imam osecaj da je dugom nizu pobeda Tottenhama mozda dosao kraj. West Ham i Slaven Bilic su kod kuce sjajni, stajali su za vrat i ostalim top timovima lige, ne vidim zasto bi to bio izuzetak protiv Tottenhama. Motivi su prisutni, ali sa obe strane. Bice i puno tenzija, kao sto uvek bude ali prosto granica od 4.5 kartona je malo previse za mene pa idem sa duplom sansom na Cekicare.

O Herthi takodje manje-vise receno, kvota je malo porasla i sad iznosi 1.50 da Hertha uzima poluvreme sto je super.

Ukupna kvota: 2.7  Ulog:3/10 

Arsenal-Swansea (02.03. 20:45) 
1

1,40

FC Sevilla-SD Eibar (02.03. 20:00) 
1

1,45

KVOTA: 2,03
--------------------
- Nakon poraza od Mancestera proslo kolo 3:2 Arsenal mora brzo da uzme 3 boda jer ih je pretekao i Totenhem i sada su treci. Leicester je kiksao sinoc (2:2) tako da svakako ima motiva danas da se pobjedi i ponovo ukljuci u borbu za titulu. Swansea zna biti nezgodan ali zna se ko ce dominirati veceras, Giroud, Ozil, Welbeck, Sanchez i ostatak ekipe vjerujem da ce zabiti dovooljno da se uzmu 3 boda. Totenhem ima tezak mec, gradski derbi s West Hemom tako da se topnici nadaju i njihovom kiksu.

- Sevilja na ovom terenu ima nevjerovatnih 14 pobjeda u nizu. Proslo kolo ih je jedva dobila Barcelona 2:1 i mislim da Sevilja ide veceras i po 15-tu pobjedu za redom pred svojim navijacima. Trenutno su 6-ti na tabeli dok je Eibar 8. Inace Eibar u gostima igra jako otvoreno i zbog toga vjerovatno su upisali i 4 poraza u nizu, zabiju oni poneki gol ali svaki put ih vise prime tako da se nadam da ce Gimeiro, Vitolo, Banega i ostatak ekipe biti na visokom nivou i odraditi ovo rutinski kako se od njih i ocekuje. Inace Eibar veceras bez Ekiza, Luna, Jaime, Kekoa i Ramisa.

Guest zecanin

Arminia Bielefeld - Freiburg - GG (1,90) - oba tima postižu makar po 1 gol

Ovo je čisto statistički podatak. Kad su god igrali kakav god da je bio rezultat, oba tima su postigla makar po jedan gol. Kvota je odlična, samo da dođe :D

Nadam se da je neko ispratio, došlo je jako brzo :) ... Legia statistički ubija ovu ekipu drugu, i ako gube na poluvremenu. Nadam se preokretu, pa ko igra uživo neka udari :)

Par prijedloga za koje nemam vremena pisati analize: Hoffenheim-Augsburg GG

Liverpool-Man.City 1X

Celta Vigo-Villareal GG

Hines K.(-9,5+)-ReaM-CSKA (02.03. 20:45) više 1,95
--------------------------------------------------------------
Kvota 1,95 na centra CSKA protiv Reala? Ja to moram uzeti jer uzimam skoro svakog centra protiv Reala, poznato je da najslabije brane tu poziciju. U prvom mecu Hines im je ubacio 14 poena i covjek u finoj formi i bice prostora ovde i za njegove suteve jer ce odbrana Reala najvise paznje obracati na Coloa i Teodosica. Protiv Khimkija je ubacio 11, Olimpiakosu 10, Zalgirisu 9, Broseu 9, Laboralu 11, Barceloni 12, spomenutom Realu 14 i Khimkiu 6 poena ali je igrao samo 11 minuta. Dakle konstantno se vrti oko 10 poena i vjerujem da moze i veceras jer ce sigurno imati prostora a ocekujem ga nekih 25+ minuta na parketu.wwwwwwiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn--

Svaka čast Goksim i Creative bet za analizu na kartone i definitivno se slažem sa tipom i odigrao sam ga već. Ali moram na drugom listiću ispratit i Levante - Real Madrid oba daju gol DA 1:2 39.  Ne ide me zadnjih dana što se tiče dnevne ponude pretjerano pa ni ne igram previše parova al ovaj bih izdvojio kao onaj za koji očekujem lagani prolaz.

Real Madrid je od kad je Zidane trener loš na gostovanjima, čak i ne toliko rezultatski koliko to igra pokazuje. Gledao sam skoro sve te utakmice i posebno bih izdvojio onu gdje je Malaga bila domaćin Realu. Malaga je u tom susretu imala 6,7 čistih prilika za gol, al eto samo zahvaljujući svojoj gluposti nisu uzeli sva 3 boda. Kad na sve to dodamo i ogromne probleme s ozljedama kod Reala ne vidim kako Levante nebi zabio barem pogodak, a Real će ako i bude imao problema u igri sigurno zabiti poneki pogodak zbog toga što je individualna kvaliteta igrača veoma visoka. Za niži ulog također predlažem i oba daju gol prvo poluvrijeme (kvota je oko 4.10). 

Biti će još kasnije parova i analiza iz NBA, za sada bih izdvojio C. Paula 22,5 over. Ovo pišem sada jer očekujem pad kvote i rast margine do navečer.

Sretno svima!

Lagani prolaz, nadam se da je netko ispratio   :)

Podsjetnik za sve da bace oko na NBA kutak gdje ima dosta izglednih parova za noćas.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use