Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 2.3.2016.

Goksim

Srijeda 2.3.2016.  

61 glasova

1. 1. Liverpool - Manchester City

2. 2. Split - Rijeka

3. 3. Levante - Real Madrid

Recommended Posts

Nando De Colo  18,5 vise 1,85 

Dva klasicna teskasa dobili su priliku da se sastanu  u spanjolskoj prijestolnici u srijedu u sklopu 9 kola. CSKA vodi u Euroligi po broju koseva (108,9 po utakmici) i  (91,3  po susretu.), Dok je Madrid drugi u obje kategorije (100,2 po utakmici i 85 po susretu .). Madrid je prvi u asistencijama  (20,4 po utakmici.), a CSKA je treci (20 po utakmici.). Madrid treba naci rijesenje kako zaustaviti Milosa Teodosica i Nanda De Cola,  Los Blancosi nisu bili u mogućnosti to uciniti u Moskvi, tako su njih dva u kombinaciji postigli 51 poen. . De Colo je najbolji strijelac u Top 16 (20.7 po utakmici ) I Teodosic je drugi (19.5 po utakmici ). De Colo ima dosta pomoci na krilu uz Cory Higginsa,   borbu ce voditi protiv Llulla gdje mu dajem malu prednost. Obje momcadi imaju puno oruzja u napadu. Vrhunski obracun  je siguran u to nema sumnje i veliki broj poena.Colo je postigao  dvoznamenkasti broj poena u svakoj od njegovih posljednjih 21 Euroli nastupa i   lider je  Eurolige u slobodnim bacanjima.  92,6% Nakon  238 slobodnih bacanja iz 257 pokušaja u preko 63 utakmice  za Valencia Basket i CSKA.Danas igram njega ispred Milosa jer  Milos u ovakvim utakmicama voli djeliti puno asistencija mada nesumnjam da oba idu laganu u over.                                                Sretno svima

Arsenal - Swansea total goals 1st half over 0.5 @1.30

Levante - Real madrid total cards home team over 2.5 @ 1.60

Uk. Kof = 2.08 (unibet)

Tipovi temeljeni na statistici.
Arsenal je jedina momcad premier lige u cijim utakmicama ima više golova u prvom poluvremenu ( 38 golova tj 1.46 po poluvremenu).
Swansea je takodjer dobar u prvom poluvremenu, na njihovim utakmicama pada u prosjeku 1 gol u prvom poluvremenu. Oni hrabriji neka probaju i u singlu over 1.5 gol u prvom pol @2.4

Dosta je receno vec o utakmici levante real madrid, a levante je najnekorektnija ekipa primere sa 3.5 kartona po utakmici, a granica od 2.5 je po meni premala jer ipak igraju sa realom doma koji nije u nekoj formi, sigurno da vide svoju priliku tako da borbenosti nece nedostajati i morali bi dobiti barem 3 kartona

Sretno

19:30 SG BBM Bietigheim Over 24.5 1.80 wwin / 1.94 unibet 4/10

Uff ovo je meni prenisko barem 2 gola iako idu u goste aktuelnim prvakinjama drzave.Bietigteim je ekipa koja ima jako dosta love,ekipa koju su nazvali dream teamom njemacke lige za ovu sezonu je trenutno na 4 mjestu sa 24 boda.U 16 odigranih kola imaju 11 pobjeda 2 remija i 3 poraza u gostima imaju omjer od 5 pobjeda i 3 poraza.Imaju zaista 17 kvalitetnih igracica,od sledece sezone su jace te zele napasti mjesto za ligu prvaka za narednu sezonu to jest da u ovoj budu sampionke.Na golu imaju mozda trenutno jednu od najjboljih vratarki svijeta,holadanku Wester koja je na posljednjem prvenstvu za svoju drzavu bila neprikosnovena i da nije bilo nje i nekih ludih intevercija Holandija ne bi dosla do finala.Dalje od igracica tu je brazilka Diniz,holadanke Smeets i Malestein,iskusna njemica Nina Worz kao i Susann Muller.Da zaboravio sam holadanku iskusnu Visser.Sa aspekta one imaju najjbolju vanjsku liniju njemacke lige i ovdje ce morati napasti Thuringer od prve minute ukoliko zele napasti prvo mjesto sto znaci mjesta za kiks nema i bit ce borba svih 60 minuta.Statisticki gledano ovo je profulana granica jer one po prosjeku daju nekih 27.5 golova po utakmici,isti je prosjek i u gostima ove sezone.U ovih 16 utakmica samo 2 puta nisu isle preko 24 gola i to je bio mec protiv Celleta na pocetku sezone kada nisu bile doista puno uigrane ali i tada su postigle 23 gola(14 prvo poluvrijeme,drugo duboko podbacile!) i protiv Dortmunda 23 su postigle ali to je ekipa koja utakmice igra na manji gol i kojoj je glavni adut odbrana.Thuringer je zadnje tri utakmice igrao u ligi prvaka i u te tri utakmice ukupno primio 98 golova(od toga 28 Larvik,38 Baia Mare i 32 Rostov).U ligi su na 15 meceva u prosjeku primali oko 24 golova,ali recimo da je u prvom njihovom medusobnom odigranom u Bietigheimu slavio domacin rezultatom 33:29.Ovdje su i neke losije ekipe zabijale dosta vise golova od 25 pa smatram da Njemacki 'dreamteam' ovdje bez problema sa onakvim napadackim opcijama zabiti barem 25 golova.

unibet je digao na 25.5 dali vrijedi odigrat? 

Real ima dosta problema oko sastavljanja momčadi što bi trebalo ići u prilog okladi za više kartona, jer neće biti laka pobjeda. 

Real Madrid 19-man squad to face Levante:

Goalkeepers: Keylor Navas, Casilla and Yáñez.
Defenders: Varane, Pepe, Nacho, Danilo and Álvaro Tejero.
Midfielders: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Isco, Odegaard and Marcos Llorente.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Lucas Vázquez, Jesé and Borja Mayoral.

Očekivani sastav:

Pwfb98w.png

Također jako zanimljiva razrada Unibeta/888sporta, a mislim da nije nemoguće da vidimo jednu od ove dvije opcije. Nekako sam bliži ovoj drugoj...

MIšljenja su dobrodošla...

IJiNnho.png

Nando De Colo  18,5 vise 1,85 

Dva klasicna teskasa dobili su priliku da se sastanu  u spanjolskoj prijestolnici u srijedu u sklopu 9 kola. CSKA vodi u Euroligi po broju koseva (108,9 po utakmici) i  (91,3  po susretu.), Dok je Madrid drugi u obje kategorije (100,2 po utakmici i 85 po susretu .). Madrid je prvi u asistencijama  (20,4 po utakmici.), a CSKA je treci (20 po utakmici.). Madrid treba naci rijesenje kako zaustaviti Milosa Teodosica i Nanda De Cola,  Los Blancosi nisu bili u mogućnosti to uciniti u Moskvi, tako su njih dva u kombinaciji postigli 51 poen. . De Colo je najbolji strijelac u Top 16 (20.7 po utakmici ) I Teodosic je drugi (19.5 po utakmici ). De Colo ima dosta pomoci na krilu uz Cory Higginsa,   borbu ce voditi protiv Llulla gdje mu dajem malu prednost. Obje momcadi imaju puno oruzja u napadu. Vrhunski obracun  je osiguran u to nema sumnje i veliki broj poena.Colo je postigao  dvoznamenkasti broj poena u svakoj od njegovih posljednjih 21 Euroli nastupa i   lider je  Eurolige u slobodnim bacanjima.  92,6% Nakon  238 slobodnih bacanja iz 257 pokušaja u preko 63 utakmice  za Valencia Basket i CSKA.Danas igram njega ispred Milosa jer  Milos u ovakvim utakmicama voli djeliti puno asistencija mada nesumnjam da oba idu laganu u over.                                                Sretno svima

Jučer sam se nadao da će staviti granicu 16,5 ili 17,5, ali za Euroligu mi je ipak malo previše 18,5.

Gledao sam ga kad su igrali u Moskvi i stvarno je bio fantastičan.

Ne znam.. razmislit ću još, ali stvarno bi probao.

da se i ja pridruzim 

st.etiene-psg 2 1.65 

dakle mnogi se boje ovoga nakon poraza od lyona ali ja to gledam ovako psg je bilo pitanje kad ce izgubiti jer oni su osvojili ligu vec ohoho odkad tako da im to nije bitno 

nadalje redovno dobijaju st etiene druga vazna stavka i treca je da ibra napokon zeli lp osvojiti i da gaze posto ciljaju osvojiti lp prvenstvo imaju tako da ce zeliti trostruku krunu a treca je kup naravno te ocekujem malo tvrdu utakmicu ali pobjedu psg-a koji je svijet za sebe 

vec je neko pisao o b.m'gladbach 2.05  tako da cu samo potpisat tip! 

jos bih stavio tu i 

Sturm graz-rb salzburg 2 1.8 

sturm u losoj formi 5 zaredom izgubljenih doma , 1 liga 1 kup 3 prijateljske ,ali salburg je opet dosta jaci od njih i u mrtvoj borbi je sa  2 beca za prvo mjesto tako da mislim da danas nesmiju kiksat pogotovo sta su napucali 4 1 austriu bec 

Donbass-Kremenchuk

tip:Donbass ah-2.5

kvota:2,75 bet365

Hokej ukrajinska liga

a ima sigurnija varijanta -1.5 što se placa sa 1,75

Donbass je ipak favorit broj 1 uz 7 reprezentativaca Ukrajine imaju i 5 Rusa ,plus siguran sam da će meč biti 100% borben jer igraju uvjetno rečeno proruski i prozapadni klub ,meč je u faktički ratnoj zoni 30 tak km od prvih linija gdje se valjda  nebi smjelo poslati od Ukrajinskog saveza neka sudačka ekipa koja bi pokrala Donbass.

Real ima dosta problema oko sastavljanja momčadi što bi trebalo ići u prilog okladi za više kartona, jer neće biti laka pobjeda. 

Real Madrid 19-man squad to face Levante:

Goalkeepers: Keylor Navas, Casilla and Yáñez.
Defenders: Varane, Pepe, Nacho, Danilo and Álvaro Tejero.
Midfielders: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Isco, Odegaard and Marcos Llorente.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Lucas Vázquez, Jesé and Borja Mayoral.

Očekivani sastav:

Pwfb98w.png

Također jako zanimljiva razrada Unibeta/888sporta, a mislim da nije nemoguće da vidimo jednu od ove dvije opcije. Nekako sam bliži ovoj drugoj...

MIšljenja su dobrodošla...

IJiNnho.png

Jako interesantan tip dobro si to pronaša, evo kao realovac da dodam svoje mišljenje - s obzirom da če biti prvih 11 navas- nacho,varane,pepe,danilo - kroos, isco, kovacic - james, ronaldo, mayoral - ''ako sve bude ko treba'' obrane i golmana neče mijenjat, pa onda ostanu jese, casemiro, lucas vazquez koji su standardne pričuve koji jedva čekaju da igraju, i za koje sam mišljenja da su ispred odegaarda, koji mi se čini da je ispred marcosa llorentea...super kvotu nude, ali mislim da danas neče dobit prilike. sretno :)

Apsolutno se slažem sa Goksom a evo i moj 'krati' osvrt na današnju utakmicu, kada sam ga već napisao ;)

Španjolska 1. liga
21:00 Levante – Real Madrid
tip: over 4,5 kartona @ 1,65
kladionica: unibet

Sudac: De Burgos – ove sezone (sva natjecanja) u 10/15 (75%) utakmica pokazao 5 ili više kartona. U underu su ostajale dvije kup utakmice, kada je Real pobijedio trečeligaša 3:1 te kada je Villarreal pobijedio drugoligaša 2:0, jedna utakmica gdje je Atletico (ove sezone vrlo korektni) pobjedio 2:0, (prijateljska) utakmica Barce i Sportinga (FT 3:0) gdje je Barca imala 76% posjeda lopte te apsolutno dominirala te posljednju utakmicu koju je sudio između Espanyola i Deportiva (FT 1:0) gdje je Deportivo napravio samo 5 prekršaja(?!).
Ima prosjek od 5 kartona po utakmici.

Vjerujem da svi znate što se događa u Realu, iako niti Zidan niti Perez to neće priznati ovo je totalni raspad sistema. Kakva može biti atmosfera u svlačionici kada Ronaldo koji nije u najboljoj formi javno izproziva svoje suigrače? Nakon što su ispali iz borbe za Primeru. Apsolutno nikakva! Uz to sve najavljeno je čišćenje igrača, trenera, uprave, 'precidnika', o svemu se priča a najmanje o nogometu. Da stvar bude bolja danas će biti bez pola prve postave. Nedostaju Modrić, Benzema, Ramos, Carvajal te duže ozljedeđni Marcelo i Bale. Kada nemaju Modrića slabiji su barem za 20-30% i to će se osjetiti.
Na gostovanjima ne briljiraju te u posljednjih 6 gostujućih utakmica imaju samo 2 pobjede i to protiv Granade golom Modrića u 85' te protiv Rome u Ligi prvaka. Nisu niti to zaslužili jer samo da je Romin Salah bio na nivou te iskoristio dvije 100%tne šanse završilo bi nerješeno.
Do sada su na gostujućim utakmicama na prosjeku od 2 kartona. S obzirom na sva događanja u posljednjih nekoliko dana te da im sada i sve bolji Villarreal 'puše' za vratom očekujem ih barem na duplo više kartona. Pitanje je časti, jer znamo kakav je Real klub, i sigurno će dobiti naređenje da idu 'u kost' ukoliko je to potrebno. Fenomenalna vijest je povratak Pepa u početnih jedanaest :)
Levante jest zadnja momčad lige, ali daleko od toga da su se predali jer ih samo 4 bodova djeli od mjesta ostanka u Primeri. Gotovo sve bodove su i osvojili na svom stadionu pa zašto ne bi uzeli i Realu koji je u krizi, bez najboljeg igrača (Modrića), bez kapetana Ramosa, sa vrlo neuvjerljivim Ronaldom i sa još nekoliko vrlo bitnih izostanaka!?
Ne vjerujem u pobjedu  Reala i nije mi jasan koeficijent od 1,5 na njihovu pobjedu.
Agresivna igra je velikim djelom zaslužna za sve te osvojene bodove Levantea tako da ne vidim razlog zašto bi danas bilo drugačije.
Na domaćem terenu su na prosjeku od 4 dobivena kartona.
I da su okolnosti potpuno drugačije ovo bi trebalo ići, a ovako očekujem da sve bude rješeno pa čak i u prvom poluvremenu!

Sretno!

Juce je odradjen jako dobar posao od strane svih clanova, idemo da to isto ponovimo danas, ili barem dobrim delom :)

Jedan triple od mene i jos par predloga koje cu tokom dana povezati sa ulozima:

FlZnH.jpg

O Herthi cu kratko. Oni su kod kuce neosvojiva tvrdjava. Svakom poznavaocu fudbala je poznata atmosfera u Berlinu na Herthinim utakmicama, Frankfurt deluje jako bledo i nemocno kao gost i bez obzira na to sto im trebaju poeni za opstanak, ne dajem im puno sansi ovde. Hertha sanja o Evropi a na dobrom su putu posto su trenutno treci na tabeli. Ako odrade ostatak prvenstva kao i dosadasnji deo nece biti vecih problema. 1.44 na Hertha jedno poluvreme je super kvota

Slazem se za hertu ,kojoj se vraća važni veznjak Dardida ,4 su domacin lige dok frankfurt dolazi kao drugi najgori gost lige te ne znaju za pobjedu u gostima od 24.10.2015,znači oko 5 mj te im  nedostaje danas golgeter i kapetan Meier koji je zabio  12 golova od 27 frankurt-ovih

edit (Celt): samo da dodam i da iskusni Armin Veh (trener Frankfurta) večito ima problema kada njegova ekipa igra sa Hertom (samo su se veliki Bajern i Dortmund pokazali težim protivnicima kroz njegovu dugogodišnju karijeru). Zato ne čudi negativan skor njegovih ekipa na gostovanjima u Berlinu, 0-2-7 uz gol razliku 8:22. 

predlozio bi nesto za sicu ili neku ludu kombinaciju, dakle da real dobiva poluvrijeme  sa 2 razlike znam da je katastrofalna situacija tamo i da fali dosta igraca ,ali ipak je to real koji ima sansu da vrlo lako dobije penal i onda ce ga ronaldo morat zabiti jer levante je uzasno prljava ekipa sudac koji dosta kartonira i automatski moze dat neki penal rani i tako nesto znaci ovom tipu nedajem neke mega sanse al vrijedi probat jer je kvota 4,4 tako da cu odigrat sa m'glabach u combi okladi i kvota 10 na 10 ak eura mozda i uleti :D 

Svaka čast Goksim i Creative bet za analizu na kartone i definitivno se slažem sa tipom i odigrao sam ga već. Ali moram na drugom listiću ispratit i Levante - Real Madrid oba daju gol DA. Ne ide me zadnjih dana što se tiče dnevne ponude pretjerano pa ni ne igram previše parova al ovaj bih izdvojio kao onaj za koji očekujem lagani prolaz.

Real Madrid je od kad je Zidane trener loš na gostovanjima, čak i ne toliko rezultatski koliko to igra pokazuje. Gledao sam skoro sve te utakmice i posebno bih izdvojio onu gdje je Malaga bila domaćin Realu. Malaga je u tom susretu imala 6,7 čistih prilika za gol, al eto samo zahvaljujući svojoj gluposti nisu uzeli sva 3 boda. Kad na sve to dodamo i ogromne probleme s ozljedama kod Reala ne vidim kako Levante nebi zabio barem pogodak, a Real će ako i bude imao problema u igri sigurno zabiti poneki pogodak zbog toga što je individualna kvaliteta igrača veoma visoka. Za niži ulog također predlažem i oba daju gol prvo poluvrijeme (kvota je oko 4.10). 

Biti će još kasnije parova i analiza iz NBA, za sada bih izdvojio C. Paula 22,5 over. Ovo pišem sada jer očekujem pad kvote i rast margine do navečer.

Sretno svima!

Liverpool v Man City over 3.5 Cards @ 1.9 bet365

Ovo je druga utakmica ovih suparnika u samo 4 dana. U nedjelju su na Wemblyu oigrali finale kupa. slavio je City nakon penala. U regularnom djelu koji je završio 1-1 bilo je 6 kartona a u produžecima još 4. Današnju utakmicu sudi  Atkinson . On je nedavno sudio derbi između Arsenala i Lecistera i bilo je sveukupno 10 kartona.. U zadnje vrijeme je sudio i Man utd- Chelsea i podjelio je 6 kartona. Znaju dosudit utkamice gdje bud ejako malo kartona ali za jedna derbi margina od 3.5 mi se čini preniska.

Ova utakmica je itekako važna za obje ekipe. Liverpool bi s pobjedom došao na 6 bodova od Citya koji je trenutno 4.(to je zadnje ,mjesto koje vodi u ligu prvaka). Pošto je Lecister jučer kiksao (odigrali samo 2-2 protiv WBA) bježe sad 10 bodova cityu ali City ima 2 utakmice manje i s 2 pobjede bi došli na samo 4 boda od 1. mjesta a još je dosta kola do kraja tako da se ima za šta igrat večeras i ponavljam margina mi je preniska bar za pola kartona

Deportivo la coruna danas ide u goste kod baskih bez prvog golmana i trebao bi debitirati STIPE PLETIKOSA koji se umirovio i vratio nakon 9mjeseci pauze i pitanje je u kakvoj je formi te fali branič Sidnei u gostima u primeri su zadnji put pobjedili 28.11.2015 ne baš jakog las palmasa

Ima li tko info o sucu na tekmi Split-Rijeka? Granica je zanimljivih 4,5.

U obje tekme ove godine išli su preko, a ova bi po najavama trebala biti relativno kompetitivna.

Dalibor Mlakar
http://us.soccerway.com/referees/dalibor-mlakar/89191/

Deportivo la coruna danas ide u goste kod baskih bez prvog golmana i trebao bi debitirati STIPE PLETIKOSA koji se umirovio i vratio nakon 9mjeseci pauze i pitanje je u kakvoj je formi te fali branič Sidnei u gostima u primeri su zadnji put pobjedili 28.11.2015 ne baš jakog las palmasa

Dalibor Mlakar

http://us.soccerway.com/referees/dalibor-mlakar/89191/

JEDNA JAKO ZANIMLJIVA CINJENICA ZAKLJUCITE SAMI IZ SLIKE 

INjmeUl.png

yI64nOQ.png

btw ovo je statistika mlakara,zanimljivo je da je on vec 2 puta sudio spilt rijeka i oba puta je prebacio ovu marginu tako da idemo po treci put ;)

Pozdrav Ekipa!

Da i ja napisem neku nadam se pametnu umjesto da samo citam :)

Ja cu danas probati sa Ovechkin daje gol (NHL). Washington je najbolja momcad lige sa omjerom 46-16 dok Torontu nejde ove sezone i ima omjer 21-41. Sto se tice samog Ovechkina, on ima 60 bodova (40 golova i 18 asistencija). Ukupan broj udaraca na gol 315, dakle nesto vise od 5 udaraca svaku utakmicu. Zabija u 2/3 utakmica, a kako nije zabio zadnje 2 sad bi trebao protiv slabog protivnika jer bi mogla biti golijada. Sigurniji tip ki1 ili tik1. U ss daje gol 2.5 koef u psk samo 1.85

Edit:u ss-u je na levante real zžk 4.5 margina i ok koef-1.80.

Sretno svima

Jučer sam se nadao da će staviti granicu 16,5 ili 17,5, ali za Euroligu mi je ipak malo previše 18,5.

Gledao sam ga kad su igrali u Moskvi i stvarno je bio fantastičan.

Ne znam.. razmislit ću još, ali stvarno bi probao.

Ja sam odigrao po ovoj granici u SS a imas u Germanije 17,5 ako ti odgovara

Pozdrav Ekipa!

Da i ja napisem neku nadam se pametnu umjesto da samo citam :)

Ja cu danas probati sa Ovechkin daje gol (NHL). Washington je najbolja momcad lige sa omjerom 46-16 dok Torontu nejde ove sezone i ima omjer 21-41. Sto se tice samog Ovechkina, on ima 60 bodova (40 golova i 18 asistencija). Ukupan broj udaraca na gol 315, dakle nesto vise od 5 udaraca svaku utakmicu. Zabija u 2/3 utakmica, a kako nije zabio zadnje 2 sad bi trebao protiv slabog protivnika jer bi mogla biti golijada. Sigurniji tip ki1 ili tik1. U ss daje gol 2.5 koef u psk samo 1.85

Edit:u ss-u je na levante real zžk 4.5 margina i ok koef-1.80.

Sretno svima

Htio sam nešto kasnije napisati nešto više o ovoj tekmi.

Dugi niz godina pratim NHL i shvatio sam da ovakve tekme treba izjegavati

Da ovo je susret prvog protiv zadnjeg, da Wash ima 44 boda više, da imaju enormno bolju momčad.

Ali u ovakvim susretima često se javlja sindrom "lako ćemo".

Wash je sinoć igrao s Pittsburghom tešku i napetu tekmu (3:2), a danas im dolaze klinci iz Toronta

koji su odigrali odlično u zadnjem meču protiv Tampe i danas dolaze totalno bez pritiska na najbolju momčad lige.

A kad si bez pritiska i važnosti rezultata onda igraš najbolje.

Apsolutno je realno da ovo Wash dobije s 3-4 razlike, ALI.......

Radije bi tu odigrao over 4,5 jer je očekujem run&gun + Wash će igrati s drugim golmanom.

I dobar je prijedlog da će "Ovi" zabiti - uvijek je nabrijan protiv Toronta i Montreala

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use