Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 1.3.2016.

Goksim

Utorak 1.3.  

61 glasova

1. 1. Norwich - Chelsea

2. 2. Hajduk - Osijek

3. 3. Atletico Madrid - Real Sociedad

Recommended Posts

evo da se i ja pridruzim odlicnoj ekipi sa ovoga sajta i od mene danas jedan par kojeg igram zbog statistike a to je 

Vicenza/odg - Pro Vercelli    tip: 1   da    1,90 kvota    

evo i statistika dosadašnji međusobni susreta

Pro Vercelli - Vicenza, 2:1, 17.10.2015, Serie B

Pro Vercelli - Vicenza, 1:1, 02.04.2015, Serie B
Vicenza - Pro Vercelli, 2:1, 08.11.2014, Serie B
Vicenza - Pro Vercelli, 1:1, 06.04.2014, Lega Pro C1 A
Pro Vercelli - Vicenza, 1:1, 01.12.2013, Lega Pro C1 A
Vicenza - Pro Vercelli, 3:1, 20.04.2013, Serie B 2012 2013
Pro Vercelli - Vicenza, 2:1, 01.12.2012, Serie B 2012 2013

Kod ovoga je interesantno da u Osijeku po najavljenoj ekipi 7 igrača ima 2 žuta, a iduće kolo idu u Rijeku, kod koje su im šanse male i sa čitavom ekipom. Logično bi bilo da se "očiste" i da budu mirni u utakmicama u kojima će se odlučivati o opstanku. 

Zanimljiva logika moram priznati (uz sve već rečeno) i zasigurno ću ispratiti. ;)

14:30 Montenegro U19 - Georgia U19 2 @ 3,00 (Mozzart) od online u bet365 @ 2,40

Selektor Miljenovic ima puno problema sa povredama pred ovaj mec.

Ova dva meča bila su zamilšljena kao generalna provjera, ali imamo puno problema sa povredama igrača, kao nikada do sada. Vujnović je već duže vremena povrijeđen, Stefan Vukčević (igrao na mecu protiv KAzahstana) je operisao koljeno, Orlandić (takodje igrao na mecu protiv kazahstana) je takođe povrijeđen... Oliver Šarkić nije dobio dozvolu kluba, dok Petrović, Knežević i Marković, koji su na spisku, nisu prošli pripreme sa klubom jer su bili povrijeđeni. Neki igrači koji su bili na kvalifikacijama u Hrvatskoj, daleko su od forme, nisu standardni u klubovima, pa iz tog razloga nisu pozvani za ovaj dvomeč. Gruzija ima odilčne mlađe selekcije, učesnici su elitne runde u omladinskoj konkurenciji i žao mi je što nećemo biti kompletni, ali sam siguran da će igrači koji su pozvani opradvati ukazano povjerenje, rekao je selektor Miljenović.

http://www.cdm.me/…/gruzija-testira-miljenoviceve-izabranike

Gruzija je u Podgoricu stigla kako bi odigrala 2 kontrolna meca 1. i 3. marta u poprilicno jakom spisku igraca,dok ih sredinom marta ocekuje takmicenje i zele sto bolje da se spreme.

https://www.gff.ge/ka/News/Details/3272

Belaja,ode sve .......  Ščeta...... Idemo daljeeeeeee.....

Da se nadovežem na svoj tip u vezi Evertona,sada sam uvidio nešto što mislim da bi moglo ići i na veći ulog; Everton to win either half(1.44),sam Martinez je izjavio da moraju poboljšati svoju konzistentnost i ovo ja prava prilika,uz to Aston Villa ima par problema sa izostancima što uvelike radi dodatne probleme prvoj palici Ville Remi Garde-u,Everton ove sezone na gostujućim terenima igra odlično  i mislim da će na pravi način iskoristiti svoju kvalitetu i formu te sve probleme domaćina.

Da se nadovežem na svoj tip u vezi Evertona,sada sam uvidio nešto što mislim da bi moglo ići i na veći ulog; Everton to win either half(1.44),sam Martinez je izjavio da moraju poboljšati svoju konzistentnost i ovo ja prava prilika,uz to Aston Villa ima par problema sa izostancima što uvelike radi dodatne probleme prvoj palici Ville Remi Garde-u,Everton ove sezone na gostujućim terenima igra odlično  i mislim da će na pravi način iskoristiti svoju kvalitetu i formu te sve probleme domaćina.

U PSK je kvota poluvrijeme ILI kraj 2 @1,60 (Ispratit cu ovo)

Pozz ekipa,pohvale na radu,a evo da se i ja pridružim sa tipovima...

20:30 Pescara-Trapani 1 @ 1.80

Pescara je na odlicnom 3. mjesto ove sezone u Serie B i njihov tim se odlicno snalazi ove sezone. Igraju zaista ljep nogomet za gledati.
Ove sezone je Pescara kod kuce odlicna, osvojila cak 31. bod od mogucih 49. Postigli 26 od mogucih 44 golova i primili samo 14. Takodje su kod kuce sa odlicni skor od 9 pobjeda, 4 neresjenih susreta i samo jedan jedini poraz.
Sa druge strane Trapani je ekipa koja ne briljira ni kod kuce ni na gostovanja ako vidite skor, ali ako pratite Serie B onda znate da je ove sezone domace klubove jako cesto uzimaju bodove i da kad i najbolja ekipa gostuje jako tesko uzima bodove.Trapani je ove sezone osvojio samo 14 bodova na gostovanja na isto toliko meca
Prvi mec je ove sezone izmedju ova dva tima zavrsio sa gostujucu pobjedu Pescare od 3:0. Sve mi ovo vuce na pobjedu domacina,sretno :)

Wolfsberger AC-SCR Altach (01.03. 19:00) 1 1,80
-----------------------------------------------------------
Kako sad stvari stoje oba tima ce se boriti za opstanak tj. da ne zavrse na poslednjem mjestu gdje je trenutno Grodig sa 24 boda. Wolfsberger ima takodje 24 (oni su predzadnji) dok je Altach mjesto iznad sa 26 bodova. Ono sto je bitno jete cinjenica da Wolfsberger na ovom terenu odlican, dobijali su cak i Rapid i Austriju iz Beča a sa Salzburgom 1:1 igrali. S druge strane Altach u gostima omjer 3 pobjede, 1 remi i poraza a i ovde im predvidjam poraz jer dolaze i dosta oslabljeni. Kapiten Netzer(mf 17/0) i Salomo(mf 15/1) dobili zute kartone proslo kolo i sad su suspendovani dok su Ortiz(df 20/2), Harrer(att 19/4), Prokopic(mf 18/2) i Pollhuber(df 11/1) povredjeni. Takodje Altach je van forme, 3 vezana poraza i ovde iako je protivnik u njihovom rangu mislim da ce izgubiti jer kao sto vec rekoh na ovom terenu su padale dosta jace ekipe.

Wickmayer-Larsson, Wickmayer to win @1.68 (za sigurnije Wickmayer to win a set @1.28) marathonbet

Posle nesto slabijeg starta u 2016-oj Wickmayer je odigrala veoma dobar turnir u Acapulcu gde je stigla do polufinala te izgubila od Stephens u 2 seta. Pre toga je izbacila Rodriguez i Puig u po 3 seta te Pavlyuchenkovu u samo 2 seta. Mec protiv Pavlychenkove sam gledao jer sam igrao na ruskinju ali je bila bez resenja protiv kompletne igre Wickmayer. U dobroj je formi a to u tenisu dosta znaci. Mislim da veruje u sebe i da ce zeleti ponovo otici sto dalje na novom turniru u Meksiku. Larsson je takodje igrala Acapulco i stigla do 1/4 finala gde je izgubila od Cibulkove u 3 seta. Larsson je veliki borac i to je uglavnom najbolje definise posto je uvek spremna na duge razmene i jurnjavu za svakom loptom. No njoj dajem prednost na sljaci protiv Wickmayer ali ne i na hardu. 

Dosad su igrali samo jednom, u septembru 2015 u Tokiju i tu je Wickmayer slavila u 2 seta. Mislim da je i danas bliza pobedi. 

Sretno!

Wolfsberger AC-SCR Altach (01.03. 19:00) 1 1,80

-----------------------------------------------------------

Kako sad stvari stoje oba tima ce se boriti za opstanak tj. da ne zavrse na poslednjem mjestu gdje je trenutno Grodig sa 24 boda. Wolfsberger ima takodje 24 (oni su predzadnji) dok je Altach mjesto iznad sa 26 bodova. Ono sto je bitno jete cinjenica da Wolfsberger na ovom terenu odlican, dobijali su cak i Rapid i Austriju iz Beča a sa Salzburgom 1:1 igrali. S druge strane Altach u gostima omjer 3 pobjede, 1 remi i poraza a i ovde im predvidjam poraz jer dolaze i dosta oslabljeni. Kapiten Netzer(mf 17/0) i Salomo(mf 15/1) dobili zute kartone proslo kolo i sad su suspendovani dok su Ortiz(df 20/2), Harrer(att 19/4), Prokopic(mf 18/2) i Pollhuber(df 11/1) povredjeni. Takodje Altach je van forme, 3 vezana poraza i ovde iako je protivnik u njihovom rangu mislim da ce izgubiti jer kao sto vec rekoh na ovom terenu su padale dosta jace ekipe.

Slazem se sa ovim parom, i ja sam uzeo Wolfsberger danas. Wolfsberger je jedna od boljih domacih ekipa u prvenstvu bez obzira na plasman dok je Altach ocajan gost a i desetkovan navedenim izostancima. Opet, kao sigurniju opciju predlazem dobrih 1.44 koji nudi WilliamHill na Wolfsberger uzima poluvreme:

sLL2o.jpg

Nakon jučerašnjeg ozbiljnijeg „ulova“, danas ćemo laganije.

Hokej – NHL
01:00 – Boston – Calgary: over 4,5 golova   1,50

Tip temeljen na statistici.

Igra Bostona se ove sezone mnogo promijenila.
Bili su poznati po granitnoj obrani i solidnom napadu,
a ove sezone čista suprotnost: troma obrana (21. u ligi) i fantastičan napad (3. u ligi).
Igraju solidno u zadnje vrijeme, ali slabu obranu ne mogu popraviti.

O Calgaryu sam pisao u subotu, a od tada su odigrali dvije tekme u kojima je palo ukupno 18 golova.

Jučer su izgubili 3:5 + trejdali jednog od boljih obrambenih igrača pa je još veći propuh u obrani.

Koliko vidim momčadi nemaju većih izostanaka.

Zadnja njihova tekma, prije tri mjeseca, završila je rezultatom 5:4 (pr.)

Ovo je back to back tekma za Calgary i bit će im teško, pogotovo prvih 10 minuta protiv nabrijanih domaćina.

Vjerujem da će Boston zabiti 3+ golova, a Calgary je dovoljno kvalitetan napadački da zabije jedan ili dva.

Ovo ću upariti s nečim za neki srednji ulog.

Hannover - Wolfsburg   2   1.95,    pobjeduje jedno pol 1.50  bet365

Ja danas moram pokusati s ovim. Gledao sam proslu utakmicu vukova protiv Bayerna i mogu reci da su me ugodno iznenadili sa prezetiranom igrom. Doduse jesu izgubili ali vrlo lako je ta utakmica mogla otici na drugu stranu da nije Neur obranio par izglednih prilika. Mogu komotno reci da do primljenog gola, narocito prvo pol Wolfsburg je izgledao bolje od favoriziranog protivnika. Poslije prvog primljenog gola malo su se raspali i Bayern to kao i inace kaznjava. Hannover je uspio zadnju tekmu prekinuti crni niz, al rezultat je ovaj put bio sve samo ne mjerilo pravog stanja na terenu. Imao sam osjecaj kad sam gledao sazetke da Stutgartovi igraci taj dan nebi pogodili gol za rugby. Nevjerovatno je sto su se sve ispromasivali, od cistih zicera do ciscenja sa gol linije Hannoverovih igraca rezultiralo je pobjedom koju im je donio stoper iz dva prekida. Jednostavno videnim proslu utakmicu od odlicne Wolsburgove prezentacije u kojoj nisu imali srece sa realizacijom do katastrofalne sretne izvedbe Hannovera moram hvatati ove kvote. Hanover je inace zadnji na ljestvici, a na ruku okladi ne ide sto je Hannover tradicionalno neugodan protivnik vukovima i sto gosti imaju dosta izostanaka, al imali su ih i do sad pa opet igraju lijepo. Danas se vracaju Guilavogui, Caligiuri i Schurrle sad je samo pitanje hoce li zaigrati od prve ili uci s klupe. Mislim da su ove kvote vrijedne rizika, Cistu pobjedu igram u singlu, a da pobjeduje jedno pol u kombu.

Las Palmas - Getafe, Las Palmas to win either [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> WilliamHill

I jednima i drugima gori pod nogama posto su jako blizu opasne zone. Las Palmas nesto blize posto ima 24 tj. 2 poena manje od Getafea sa 26 poena ali po meni oni imaju puno vece sanse preziveti ovu sezonu u Primeri. Getafe ima katastrofalan ucinak u zadnje vreme i niz od 6 uzastopnih poraza, dok Las Palmas posle 3 poraza od Barcelone, Seville i Valladolida uspeo prekinuti niz pobedom protiv Eibara u gostima te ukravsi 3 poena koja ce im  dobro doci sto na tabeli zbog plasmana, sto u svlacionici zbog motivacije. Kolektivno izgledaju puno uigranije i organizovanije. Protiv Barcelone su izgubili samo 1:2 ali bili dosta dobri. Gledao sam tu utakmicu, zapretili su Barceloni vise puta iz kontri i to ozbiljno samo nije bilo vise srece sa realizacijom.

Ako Las Palmas zeli ostati u eliti spanskog fudbala, moraju dobijati ovakve meceve, pogotovo protiv direktnih rivala tipa Getafe. Kao sigurniju opciju naravno izdvajam da Las Palmas uzima jedno poluvreme.

Apsolutno se slažem ovde. Samo da dodam da ostrvljani nemaju novih izostanaka (šta više možda im se levi bek Castellano vrati na teren ako bude fit), desni bek Simon bi trebao biti spreman nakon preskočene prošle tekme, dok se važni veznjak Wakaso vratio i bio jedan od najboljih u toj pobedi u Baskiji. Sa druge strane, Madridjani su najgori gostujući tim u ligi, i imaju problema u odbrani: Lago i Vigaray su od ranije povredjeni, a novi na toj listi je još jedan desni bek Suarez. Pritom startni centralni bek Velazquez je suspendovan (a ne treba zaboraviti da drugi startni štoper Alexis je prešao u Besiktas pre mesec dana). 

GiCoiKP.png

To je lista prijavljenih igrača za ovo gostovanje na Kanarima - veoma je uočljivo da se u ekipi nalaze samo četiri prirodna defanzivca, ali ni tu nije kraj. Naime, A. Pereira je novi levi bek koji je došao iz Južne Amerike i koji je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao pre tri meseca. Zatim, Angel je mladi desni bek koji nastupa za drugi tim Hetafea i on takodje nema nijedan minut proveden u La Ligi. 

Aston Villa - Everton 2 @ 1.85 Germaniasport 

Na redu je izvanredno 28. kolo engleske Premier lige uslijed kojeg će se na Villa Parku sastati Aston Villa i Everton. Villa je zasad najsigurniji putnik u niži rang takmičenja , uvjerljivo su posljednji sa tek šesnaest bodova iz ovih 27. kola , osam bodova manje od zone spasa u kojoj je zbog bolje razlike nad Svrakama trenutno Norwich. Niti dolazak francuskog stručnjaka Remi Gardea nije donio puno promjena , ekipa je dalje u grču koji je posljedica loše obrane i još goreg napada , napada koji je tek 21 put matirao protivničke vratare. Niti na financijskom planu ne cvjetaju ruže stoga se nisu niti pojačavali u zimskom prijelaznom roku , čak su otpustili Senderosa i poslali Bennetta na posudbu što mi ima jako malo logike , ali očito sve više gube glavu zbog silne vode u ušima. Ova utakmica im dolazi u totalno nezgodno vrijeme , Everton je pobijedio četiri od zadnjih pet utakmica u svim natjecanjima , i to svaki put bez primljenog gola , jedini kiks je bio onaj u posljednjem kolu lige kada im je gostovao Pullisov WBA gdje su unatoč boljoj igri propustili osvojiti čak i bod. Dvanaesto mjesto na tabeli nikako ne pokazuje spektar njihovih mogućnosti pa je ovaj susret sjajna prilika za njih da se domognu barem gornjeg doma tabele , od toga se već da graditi nešto. Što se tiče izostanaka , Martinez ne može računati na veznjake Gibsona (4/0) i Bešića (6/0) , koji je i pored povrede potpisao novi ugovor , te defanzivce Hibberta (0/0) i Browninga (5/0). Villansi su nešto ozbiljnije ugroženi po tom pitanju , falit će im defanzivac Amavi (10/0) , veznjaci Grealish (12/1) i Sanchez (15/0) te napadači Kozak (4/0) i Traore (9/0). Loša forma te problemi domaćih s izostancima mi vuku ovaj susret na stranu Karamela kojima je ovo idealna prilika za još jedan pobjednički niz.

Sunderland - Crystal Palace pik x @ 1.70 Germaniasport 

Zanimljiv susret će na Stadionu Svjetlosti odigrati Sunderland i Crystal Palace. Bit će to dvoboj ekipa koje su u padu forme pa će biti interesantno vidjeti tko će prekinuti svoj crni niz. Obje su ekipe nedavno slavile unatoč tituli underdoga , Sunderland je u ligi pobijedio Manchester United dok je Palace u kupu slavio nad Tottenhamom. Ali ubrzo su se vratili starim navikama , izgubivši od West Hama odnosno WBA pa su se domaćini propustili izvući iz opasne zone , dok gosti sve više tonu ka začelju tabele. Zanimljivo je da su Crne Mačke postigle tri gola više od svojih današnjih suparnika , ali isto tako primile čak šesnaest golova više što je nedopustivo u ovoj fazi prvenstva. Ali kako se god oni muče s obranom , tako se Palace muči s napadom. Njihovi najistureniji ljudi su ujedno i najneefikasniji u ligi , na zimu je došao Adebayor koji bi trebao koliko toliko doprinijeti , ali dok god Wickham i Gayle stoje u mjestu , i rezultati će. Danas ne mogu računati na suspendovanog beka Souarea (24/0) , zatim veznjake Puncheona (24/0) i McArthura (24/2) te napadača Appiaha (0/0) dok bi još jedan veznjak Sako (10/2) najvjerojatnije trebao biti spreman. Domaćini su lišeni usluga veznjaka Lensa (18/2) i Watmorea (17/2) što nije dobar znak jer su obojica taman počeli pomalo ulaziti u ritam , pogotovo nizozemski krilni napadač koji napokon pokazuje zašto je okarakteriziran kao najveće pojačanje crveno-bijelih. Pošto su obje ekipe u lošim formama i traže izlaz iz istih , vjerujem da se neće zalijetati ovdje već strpljivo čekati svoju priliku što me vuče na neriješen ishod barem na poluvremenu , a možda i na kraju.

Wright J. over 12.5 @ 1.85 Germaniasport

Nakon infarktne završnice u Španiji u prvoj utakmici osmine finala Eurokupa između Zaragoze i Trenta , konačni pobjednik će biti odlučen na sjeveru Italije gdje će se večeras odigrati druga utakmica. Zaragoza sa svog parketa nosi prednost od samo dva razlike , ali i to je uspjeh s obzirom na to kako se utakmica odvijala. Loše su startali , zaostajali čak deset koševa nakon prve četvrtine da bi se to od sredine druge smanjilo na samo poen zaostatka. Talijane je malo prije završetka prvog i na ulasku u drugo poluvrijeme totalno stao šut što su domaćini iskoristili i otišli na +8 , ali nikako dalje od toga. Gosti smanjuju na samo koš zaostatka pred ulazak u zadnju dionicu , a zatim nakratko i preuzimaju kormilo. Nakon iscrpne rezultatske klackalice za obje momčadi i neriješenog ishoda na ulasku u zadnju minutu , Španci su ipak imali nešto više koncentracije i zavrijedili kakvu takvu prednost pred ovo gostovanje. Trento je tako produbio svoj crni niz od čak pet poraza iz šest utakmica te će večeras jednostavno morati svojim navijačima pružiti neku dobru partiju kako bi koliko toliko zadržali kredibilitet , tim više što u ligi drže tek sedmo mjesto. Za to će trebati dobru partiju sjajnog 29-godišnjeg centra Juliana Wrighta koji je bio najbolji pojedinac u prošloj utakmici sa 22 poena iz 17 pokušaja. Nije briljirao do ove utakmice , u prošloj fazi je samo jednom prebacio ovu granicu i to za 14 poena protiv Karsiyake dok se u ostalim slučajevima zadržavao na osam , devet ili deset. Iako je centar , ne libi se šutnuti niti tricu koja ga je istina slabo služila u TOP32 (10%) dok je u regularnom dijelu ubacio 6/20 što je nimalo loših 30%. Zaragoza je za vikend kombinovano primila 19 poena od Tomića i Samuelsa za 23 odnosno 16 minuta na parketu s tim da je većinski dio šuteva uzela vanjska linija Barce , pa bi s nekom pristojnom dozom lopti Wright morao uknjižiti barem 13 poena. 

Wickmayer-Larsson, Wickmayer to win @1.68 (za sigurnije Wickmayer to win a set @1.28) marathonbet

Posle nesto slabijeg starta u 2016-oj Wickmayer je odigrala veoma dobar turnir u Acapulcu gde je stigla do polufinala te izgubila od Stephens u 2 seta. Pre toga je izbacila Rodriguez i Puig u po 3 seta te Pavlyuchenkovu u samo 2 seta. Mec protiv Pavlychenkove sam gledao jer sam igrao na ruskinju ali je bila bez resenja protiv kompletne igre Wickmayer. U dobroj je formi a to u tenisu dosta znaci. Mislim da veruje u sebe i da ce zeleti ponovo otici sto dalje na novom turniru u Meksiku. Larsson je takodje igrala Acapulco i stigla do 1/4 finala gde je izgubila od Cibulkove u 3 seta. Larsson je veliki borac i to je uglavnom najbolje definise posto je uvek spremna na duge razmene i jurnjavu za svakom loptom. No njoj dajem prednost na sljaci protiv Wickmayer ali ne i na hardu. 

Dosad su igrali samo jednom, u septembru 2015 u Tokiju i tu je Wickmayer slavila u 2 seta. Mislim da je i danas bliza pobedi. 

Sretno!

Slazem se sa ovim parom, i ja sam uzeo Wolfsberger danas. Wolfsberger je jedna od boljih domacih ekipa u prvenstvu bez obzira na plasman dok je Altach ocajan gost a i desetkovan navedenim izostancima. Opet, kao sigurniju opciju predlazem dobrih 1.44 koji nudi WilliamHill na Wolfsberger uzima poluvreme:

sLL2o.jpg

Samo neka niz ovako nastavi pa da zaokruzimo dan sa 100% ucinkom :)

Jučer je Pittsburg lagana prošao pa evo jedan NHL prijedlog...

Boston - Calgary k1 (1,45)

Ostalo je još mjesec dana do playoffa i ekipe pomalo zauzimaju pozicije... Calgary ima 5 poraza u nizu i realno teško će ući u playoff. Boston je pak jedna od boljih ekipa i svakako će igrati playoff a pitanje je samo sa koje pozicije. Naravno da se bore da budu što bolje pozicionirani ter da imaju prednost domaćeg terena... 

Zanimljivo je i da su zadnje tri utakmice ove dvije ekipe završavale X-om. 

Boston je kvalitetnija ekipa, igraju doma, u boljoj su formi i sigurno su motiviraniji. IMO dovoljno za ispratiti, iako u hokeju zna biti iznenađenja.

+ koef na domaćina je u laganom padu a mislim da gosti imaju i par izostanaka.

Jučer je Pittsburg lagana prošao pa evo jedan NHL prijedlog...

Boston - Calgary k1 (1,45)

Ostalo je još mjesec dana do playoffa i ekipe pomalo zauzimaju pozicije... Calgary ima 5 poraza u nizu i realno teško će ući u playoff. Boston je pak jedna od boljih ekipa i svakako će igrati playoff a pitanje je samo sa koje pozicije. Naravno da se bore da budu što bolje pozicionirani ter da imaju prednost domaćeg terena... 

Zanimljivo je i da su zadnje tri utakmice ove dvije ekipe završavale X-om. 

Boston je kvalitetnija ekipa, igraju doma, u boljoj su formi i sigurno su motiviraniji. IMO dovoljno za ispratiti, iako u hokeju zna biti iznenađenja.

+ koef na domaćina je u laganom padu a mislim da gosti imaju i par izostanaka.

Super pick! Calgary je oslabljen i povredama i jos vaznije na golu ce najverovatnij Finac Backstrom kome ce ovo biti debi za Calgary. Nece moci pruziti najbolju partiju odmah u prvoj utakmici, Boston bi morao ovo resiti cak i u regularnom delu, ali KI za svaki slucaj uvek!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use