Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 1.3.2016.

Goksim

Utorak 1.3.  

61 glasova

1. 1. Norwich - Chelsea

2. 2. Hajduk - Osijek

3. 3. Atletico Madrid - Real Sociedad

Recommended Posts

Ponuda je za utorak izuzetno bogata. Nadam se da ćemo dan dobro odraditi ;)

Više od mene nešto kasnije...

Budući da je brzina u našem poslu često ključna, što smo najbolje mogli vidjeti na primjeru Hezonje jučer gdje je INFO bio objavljen pola sata prije početka utakmice, međutim unatoč tome u tih pola sata mnogi članovi nisu otvorili forum pa nisu niti stigli ispratiti tip koji je prošao već nakon 4 minute utakmice...

Potrudio sam se detaljno objasniti opciju dobivanja obavijesti o novom postu i novom topicu. Nadam se da će svim članovima biti jasno nakon što pročitaju upute te barem jednom testiraju opciju.

UPUTE O DOBIVANJU OBAVIJESTI O NOVIM POSTOVIMA

Također, molio bi sve članove da se od danas zbog nove funkcionalnosti znatno više pridržavaju pravila foruma po pitanju objavljivanja tj. da se analize i rasprave o utakmicama kao i do sad objavljuju pod "Dnevne tipove", međutim da se postovi vezani uz utakmice u tijeku, završene utakmice, pogođene i nepogođene tipove i sl. pišu pod "Live klađenje" jer nema smisla da velik broj članova dobiva notifikaciju za novi post, gdje npr. netko komentira utakmicu u tijeku. Za to postoji predviđeni podforum.

Administratori i moderatori će premještati naveden postove kojima nije mjesto u tom podforumu, međutim budući da će svi članovi koji se pretplate na notifikacije obavijest dobiti iste sekunde kada je post i objavljen, šteta će već biti učinjenja pa molim da se obrati pozornost na to. 

Danas je na rasporedu Premiership, Primera, HNL i još mnoge druge utakmice...

Hajduk - Osijek 1

Dakle Hajduk je izgubio nakon što je teško oštećen na gostovanju kod Lokomotive. Nakon toga gostovao je u Rijeci gdje je imao veliki broj izostanaka i protiv objektivno kvalitetnije Rijeke izgubio 1:0.

Osijek sam gledao u zadnjem kolu gdje su na domaćem terenu izgubli od Lokomotive 3:1. Ono što su pokazali u drugom poluvremenu bilo je kriminalno. Izjednačili su iz kaznenog udarca i imali igrača više, međutim unatoč igraču više pred svojom publikom su u zadnjih 10 minuta utakimice uspjeli primiti čak dva gola. Amaterski, nemam drugog izraza. Umjesto da su napadali, stvarali prilike, realizirali igrača više oni su primili, ne jedan nego dva gola.

Ovo igram ponajviše nakon viđenog u prošlom kolu. Vrijeme je da Hajduk pobijedi nekoga, a onakav Osijek teško može išta uzeti na Poljudu, i protiv nekompletnog Hajduka. 

Hajduk - Osijek 1

Dakle Hajduk je izgubio nakon što je teško oštećen na gostovanju kod Lokomotive. Nakon toga gostovao je u Rijeci gdje je imao veliki broj izostanaka i protiv objektivno kvalitetnije Rijeke izgubio 1:0.

Osijek sam gledao u zadnjem kolu gdje su na domaćem terenu izgubli od Lokomotive 3:1. Ono što su pokazali u drugom poluvremenu bilo je kriminalno. Izjednačili su iz kaznenog udarca i imali igrača više, međutim unatoč igraču više pred svojom publikom su u zadnjih 10 minuta utakimice uspjeli primiti čak dva gola. Amaterski, nemam drugog izraza. Umjesto da su napadali, stvarali prilike, realizirali igrača više oni su primili, ne jedan nego dva gola.

Ovo igram ponajviše nakon viđenog u prošlom kolu. Vrijeme je da Hajduk pobijedi nekoga, a onakav Osijek teško može išta uzeti na Poljudu, i protiv nekompletnog Hajduka. 

preduhitrio me gox dodao bih jos samo da pogledate omjer kad hajduk igra doma protiv osijeka ima samo jednu izgubljenu od 99' , 5 xeva i jedno 20 pobjeda  tako da mislim da je ovo za high bet 

atletico madrid-real sociedad 1 1.5 

dakle evo edita , atletico me jos drzi pod dojmom ,kako su srusili reala na bernabeu, 8 bodova iza barce su sto nije nemoguce ali isto tako nisu puno ispred ostalih,mislim da doma moraju dobivati jednostavno i ocuvati samopouzdanje,jer kad dobijes real madrida u gostima nemos izgubit od real sociedada... nema logike..rs nije los pogotovo doma ali iskace samo malo od ekipa koji su u drugoj polovini tablice ,tako da ocekujem pobjedu atletika kao sto sam rekao ;)

Hajduk - Osijek 1

još bi dodao da se hajduku vraćaju sušić vlašić a možda i još koji igrač Velasquez out, možda i kalinić

Napisao sam analize za sva 3 tipa i onda greskom zatvorio browser. Stvarno mi se ne da ponovo pisati dugo, dopunicu tokom dana, sad stavljam samo tipove zbog eventualnog pada kvota:

Evo i analiza ukratko:

Las Palmas - Getafe, Las Palmas to win either half@1.55 WilliamHill

I jednima i drugima gori pod nogama posto su jako blizu opasne zone. Las Palmas nesto blize posto ima 24 tj. 2 poena manje od Getafea sa 26 poena ali po meni oni imaju puno vece sanse preziveti ovu sezonu u Primeri. Getafe ima katastrofalan ucinak u zadnje vreme i niz od 6 uzastopnih poraza, dok Las Palmas posle 3 poraza od Barcelone, Seville i Valladolida uspeo prekinuti niz pobedom protiv Eibara u gostima te ukravsi 3 poena koja ce im  dobro doci sto na tabeli zbog plasmana, sto u svlacionici zbog motivacije. Kolektivno izgledaju puno uigranije i organizovanije. Protiv Barcelone su izgubili samo 1:2 ali bili dosta dobri. Gledao sam tu utakmicu, zapretili su Barceloni vise puta iz kontri i to ozbiljno samo nije bilo vise srece sa realizacijom.

Ako Las Palmas zeli ostati u eliti spanskog fudbala, moraju dobijati ovakve meceve, pogotovo protiv direktnih rivala tipa Getafe. Kao sigurniju opciju naravno izdvajam da Las Palmas uzima jedno poluvreme.

Braintree - Kidderminister, Braintree to win either half@1.40 WilliamHill

Braintree  igra protiv najlosijeg tima u ligi, prikovanog za dno sa 20 poena. Prvi tim iznad "opasne" zone ima 33 sto znaci 9 poena vise od Kidderministera. Gosti u finansijskim problemima takodje, nikakva atmosfera izmedju igracima, vecina njih cekaju kraj sezone i rasprodaju ne bi li pronasli druge klubove za sledecu godinu. Braintree juri play-off mesta a samo su 2 poena u zaostatku. Ovom pobedom bi skocili na tabeli i uzeli 3 boda, a posto ne mogu dobiti lakseg protivnika od Kidderministera u ovom momentu, uzdam se u njihov dobar skor kod kuce i kvalitet.

Leicester - WBA, Leicester to win either half @1.36 WilliamHill

Ovaj tip je valjda svima manje-vise jasan, tj, zasto Leicester. Iznenadjenje sezone  u Premier ligi koje i dalje uspeva zadrzati vrh tabele. WBA se nalazi na nekoj sigurnoj sredini. Previse bodova da bi ispali a premalo za neko vise mesto koje vodi u EL ili LS. Leicester ce voditi inicijativu i glavnu rec ovde, napadace svo vreme i verujem da bi morali uzeti jedno poluvreme.

Ukupna kvota: 2.95   Ulog: 4/10

14:30 Montenegro U19 - Georgia U19 2 @ 3,00 (Mozzart) od online u bet365 @ 2,40

Selektor Miljenovic ima puno problema sa povredama pred ovaj mec.

Ova dva meča bila su zamilšljena kao generalna provjera, ali imamo puno problema sa povredama igrača, kao nikada do sada. Vujnović je već duže vremena povrijeđen, Stefan Vukčević (igrao na mecu protiv KAzahstana) je operisao koljeno, Orlandić (takodje igrao na mecu protiv kazahstana) je takođe povrijeđen... Oliver Šarkić nije dobio dozvolu kluba, dok Petrović, Knežević i Marković, koji su na spisku, nisu prošli pripreme sa klubom jer su bili povrijeđeni. Neki igrači koji su bili na kvalifikacijama u Hrvatskoj, daleko su od forme, nisu standardni u klubovima, pa iz tog razloga nisu pozvani za ovaj dvomeč. Gruzija ima odilčne mlađe selekcije, učesnici su elitne runde u omladinskoj konkurenciji i žao mi je što nećemo biti kompletni, ali sam siguran da će igrači koji su pozvani opradvati ukazano povjerenje, rekao je selektor Miljenović.
http://www.cdm.me/…/gruzija-testira-miljenoviceve-izabranike

Gruzija je u Podgoricu stigla kako bi odigrala 2 kontrolna meca 1. i 3. marta u poprilicno jakom spisku igraca,dok ih sredinom marta ocekuje takmicenje i zele sto bolje da se spreme.

https://www.gff.ge/ka/News/Details/3272

INFO

17:00 Pfk Olexandriya - Dynamo Kiev ah2(-1.5) @ 2,02 (Unibet)

Utakmica se igra na stadionu Kijeva tako da je Olesandrija samo na papiru domacin.Kiev je nakon kiksa od City-a sto je u neku ruku bilo ocekivano pod velikom dozom pritiska i evidentno je da ce hteti utakmicu da rese na svom stadionu tako da verujem da ce iskoristiti tu prednost kako bi usli hladne glave u uzvratnu utakmicu.

Hajduk - Osijek 1

Uz sve to, Osijeku danas ne igra sto zbog kartona sto zbog ozljeda sedam igraca, od toga bi barem 5 sigurno bilo u prvih 11 i pitanje je da li ce uspjeti uopce popuniti zapisnik. S druge strane Hajduku se vraca Susic.

Jedini problem ovoga je sto polako postaje public bet.A svi znamo kako takvi zavrsavaju...

Uz sve to, Osijeku danas ne igra sto zbog kartona sto zbog ozljeda sedam igraca, od toga bi barem 5 sigurno bilo u prvih 11 i pitanje je da li ce uspjeti uopce popuniti zapisnik. S druge strane Hajduku se vraca Susic.

Jedini problem ovoga je sto polako postaje public bet.A svi znamo kako takvi zavrsavaju...

ma kakav public bet ,ovo je poznato 30% kladionicara u hrvatskoj i tjt ostatak svijeta nema veze sa ovim ,i preocito bi bilo da hajduk ne dobije samo si mogu navuc sr**** na sebe ako nešto mute ,al svake godine se priča o ovome dosta a hajduk dobije uglavnom uvijek kad treba tako da očekujem i danas vraćaju se 2 odlična igraca a osijek bez pola momcadi i sad da hajduk ne dobije to bi bilo katastrofa

Zaglebie Lubin - Lechia Gdansk,  over 2,5 @2,04 unibet

Super koef za navedeni TIP jer njihovih zadnjih 5 odigranih međusobnih susreta bio over, vjerujem da će nastaviti tako u istom ritmu. Plus kombinacija možda jednog para Leicester ili Atletico M.

http://int.soccerway.com/matches/2016/03/01/poland/ekstraklasa/zaglebie-lubin-ssa/osrodek-szkolenia-pilkarskiego-lechia-gdansk/2042540/head2head/

Španjolska 1. liga
22:00 Las Palmas - Getafe
tip: over 5,5 žutih kartona @ 1,72 (bez M.T. i poreza)
kladionica: super sport

Sudac: Melero - ove sezone nije puno sudio ali je u 7/9 (78%) utakmica pokazao 6 ili više žutih kartona. U under je ostala jedna kup utakmica gdje je Valencia protiv trečeligaša imala 2:0 u 31' utakmice, te zadnja utkamica koju je sudio između Celte i Eibara gdje su domaćini imali 2:0 na poluvremenu te sve ukupno samo 6 prekršaja u 90'.

Idealan sudac za u klađenje na kartone gdje imamo dvije momčadi koje se grčevito bore za opstanak.
Getafe se gotovo cjelu sezonu nalazio u sredini ljestvice ali nanizali su 6 poraza i sada su samo 2 boda iznad zone ispadanja. Gostujući trener je najavio da ovu utakmicu moraju shvatiti kao finale odnosno kao posljednju utakamicu sezone. Vjerujem da će se tako i postaviti te da će sve napraviti kako još jednom ne bi izgubili bodove.
Kroz cjelu sezonu su dosta nekorektna ekipa, u 10/13 (77%) gostujućih utakmica su dobivali 3 ili više kartona, a kada su ostali u underu su gubili sa 2 ili više golova razlike. U ovakvoj utakmici očekujem barem karton više kod njih.
Las Palmas ne igra loše u odnosu na pozciju na kojoj se nalaze ali ne igraju niti tolko dobro da bi mogli razbiti Getafe, gdje bi eventualno splasnula agresivnost i motivacija. U prošlom kolu  pobjedili Eibar golom iz kornera, a već sam puno puta pisao koliko je Eibar primio takvih golova u posljednjih 5,6 utakmica.
Što se tiče kartona oni su u posljednje 4 utakmice u underu (na ovoj margini) ali razlog toga bi ja prepisao protivnicam s kojima su igrali, kretanju rezultata odnosno sucima.
Protiv Raya u gostima već u 3' gube 1:0 (FT 2:0), protiv Seville (FT 3:0) je sudio Prieto koji je u 1/8 posljednjih utakmica pokazao 5 ili manje žutih kartona, zatim su igrali protiv Barce (FT 2:1) koja u takvim utakmicma redovito ostaje na maliom broju prekršaja i kartona te zadnji utakmica protiv Eibara gdje su napravili samo 9 prekršaja. Treba još napomenuti da su u drugom djelu sezone, prije ovih četiri utakmice, u 6/9 utakmica dobivali 4 ili više kartona.

Gotovo sve ide u korist oklade, a kvota i margina imaju value iako se računaju samo žuti kartoni (Melero ove sezone nije pokazao niti jedan crveni). Drugdje je margina postavljena na 6,5 kartona.

Sretno!

Jučer stvarno debakl s onim kartonima no idemo dalje:

Aston Villa-Everton +2,5(1.90)

Aston Villa prikovana na dno tablice i oni su momčad koja se nema pravo braniti,moraju ići na pobjedu u svakoj utakmici ako misle ostati u Premier ligi,stvarno su loši ove sezone,gube od koga stignu i ne nazire se lijep kraj ove sezone za njih.

Everton nakon dvije vezane pobjede od 3:0 protiv Newcastle-a i Stoke-a u gostima iznenađujuće izgubio od WBA na domaćem terenu 0:1,nakon tog poraza išli su na gostovanje Bournemouthu u sklopu FA Cup-a i pobijedili 2:0 pogotcima Barkley-a i Lukaku-a.

Everton mi se kao momčad jako sviđa,imaju stabilnost i podjednaku kvalitetu  u svim linijama što ih čini jako opasnim i mislim da oni mogu puno više od trenutne situacije u kojoj se nalaze,u zadnje vrijeme su se digli,igraju bolje dolaze rezultati i vjerujem da i ovdje danas slave no odlučio sam se igrati na golove.

Zna Everton  često odigrati utakmicu sa dosta golova pa tako u zadnjih 10 utakmica u svim natjecanjima imaju 6 overa,Aston Villa samo 3 overa u zadnjih 10 ali dosta utakmica je završavalo sa po 2 gola tako da mislim da je vrijeme da danas opet odu u over.

Everton će ovdje sigurno napasti i očekujem jedno otvorenu utakmicu,Aston Villa pred svojim navijačima mora dati sve od sebe i pokušati odgovoriti nekom kontrom i polukontrom Evertonu kako bi bar malo osvijetlili obraz pred svojim navijačima.

Zadnjih 5 međusobnih susreta izgleda ovako: 

21.11.15 PRE Everton Aston Villa 4 : 0 02.05.15 PRE Aston Villa Everton 3 : 2 18.10.14 PRE Everton Aston Villa 3 : 0 01.02.14 PRE Everton Aston Villa 2 : 1 26.10.13 PRE Aston Villa Everton 0 : 2

Španjolska 1. liga

Sudac: Melero - ove sezone nije puno sudio ali je u 7/9 (78%) utakmica pokazao 6 ili više žutih kartona. U under je ostala jedna kup utakmica gdje je Valencia protiv trečeligaša imala 2:0 u 31' utakmice, te zadnja utkamica koju je sudio između Celte i Eibara gdje su domaćini imali 2:0 na poluvremenu te sve ukupno samo 6 prekršaja u 90'.

Idealan sudac za u klađenje na kartone gdje imamo dvije momčadi koje se grčevito bore za opstanak.

Getafe se gotovo cjelu sezonu nalazio u sredini ljestvice ali nanizali su 6 poraza i sada su samo 2 boda iznad zone ispadanja. Gostujući trener je najavio da ovu utakmicu moraju shvatiti kao finale odnosno kao posljednju utakamicu sezone. Vjerujem da će se tako i postaviti te da će sve napraviti kako još jednom ne bi izgubili bodove.

Kroz cjelu sezonu su dosta nekorektna ekipa, u 10/13 (77%) gostujućih utakmica su dobivali 3 ili više kartona, a kada su ostali u underu su gubili sa 2 ili više golova razlike. U ovakvoj utakmici očekujem barem karton više kod njih.

Las Palmas ne igra loše u odnosu na pozciju na kojoj se nalaze ali ne igraju niti tolko dobro da bi mogli razbiti Getafe, gdje bi eventualno splasnula agresivnost i motivacija. U prošlom kolu pobjedili Eibar golom iz kornera, a već sam puno puta pisao koliko je Eibar primio takvih golova u posljednjih 5,6 utakmica.

Što se tiče kartona oni su u posljednje 4 utakmice u underu (na ovoj margini) ali razlog toga bi ja prepisao protivnicam s kojima su igrali, kretanju rezultata odnosno sucima.

Protiv Raya u gostima već u 3' gube 1:0 (FT 2:0), protiv Seville (FT 3:0) je sudio Prieto koji je u 1/8 posljednjih utakmica pokazao 5 ili manje žutih kartona, zatim su igrali protiv Barce (FT 2:1) koja u takvim utakmicma redovito ostaje na maliom broju prekršaja i kartona te zadnji utakmica protiv Eibara gdje su napravili samo 9 prekršaja. Treba još napomenuti da su u drugom djelu sezone, prije ovih četiri utakmice, u 6/9 utakmica dobivali 4 ili više kartona.

Gotovo sve ide u korist oklade, a kvota i margina imaju value iako se računaju samo žuti kartoni (Melero ove sezone nije pokazao niti jedan crveni). Drugdje je margina postavljena na 6,5 kartona.

Sretno!

Ako netko hoce sigurniju opciju u WH je over 55 booking points @ 1.5 ali se racuna i crveni

Španjolska 1. liga

Las Palmas ne igra loše u odnosu na pozciju na kojoj se nalaze ali ne igraju niti tolko dobro da bi mogli razbiti Getafe, gdje bi eventualno splasnula agresivnost i motivacija. U prošlom kolu  pobjedili Eibar golom iz kornera, a već sam puno puta pisao koliko je Eibar primio takvih golova u posljednjih 5,6 utakmica.

Sretno!

Dobar prijedlog,samo bih se nadovezao da je npr. u PSK granica 6,5 a na over je kvota 1,75..

Slaven Belupo - Zagreb oba daju gol DA 1.95

Opet se hvatam Zagreba koji me nije razočarao u prošlom kolu. U klubu je teška situacija za danas su najavljene neke promjene pa tako će Gabrijel Boban najvjerovatnije susret započeti za klupe. Bez obzira na to i na općenito neefikasni Zagreb odlučio sam se za ovu opciju gdje oba tima daju gol. Posljednje tri međusobne utakmice u kojima je Slaven Belupo bio domaćin obje momčadi su postigle barem pogodak, a evo što je izjavio pomoćni trener Zagreba prije utakmice : 

- Moramo postići pogodak, samo tako se možemo nadati pozitivnom raspletu. Ipak, ključno je onemogućiti suparnika da se odmah u startu razmaše. Prečesto i prelako nam suparnici dolaze u opasne situacije - priznao je pomoćni trener Madurnović.

Treba još napomenuti kako je Zagreb ove sezone ostvario samo jednu pobjedu i to baš protiv Slaven Belupa

K. Bryant 17,5 VIŠE 1.85

Black Mamba igra posljednju sezonu u karijeri, u zadnje vrijeme je u dobroj formi i samo sam čekao kada će Lakersi igrati protiv neke slabije ekipe da ga lupim over poena. Uopće nije upitno da će Kobi većeras igrati dosta minuta, i ispucati svoju visoku kvotu lopti. Kada na to dodamo da će ga večeras čuvati Bojan Bogdanović koji je stvarno slab defanzivni igrač ne vidim način kako bi Kobe večeras ostao ispod 20 poena.

Parovi su uzeti iz Supersporta

Sretno!

Hajduk - Osijek over 4.5 zuta

sudi Bebek.

Zadnjih 9 u hnlu ima 7 overa i 2 undera (jedan na 4, jedan na tri kartona). Osijeku fali dosta igraca, ostali bi se trebali barem potuci, ako ne mogu kvalitetom parirati. A Bebek ce napraviti ostatak. Valjda. Nadamo se.

Kod ovoga je interesantno da u Osijeku po najavljenoj ekipi 7 igrača ima 2 žuta, a iduće kolo idu u Rijeku, kod koje su im šanse male i sa čitavom ekipom. Logično bi bilo da se "očiste" i da budu mirni u utakmicama u kojima će se odlučivati o opstanku. 

Današnji NBA podforum je izuzetno aktivan, pa svakako pogledajte NBA prijedloge u NBA podforumu (klikom na donju sliku)

ZIOGetA.png

Hajduk - Osijek 1

Btw. evo i mojih listića, nadam se da neće biti nekih iznenađenja sa HNL-om...

Uplaćeno je u William Hillu budući da je koef. da će Hajduk dobiti jedno poluvrijeme 1,25 dok je istovremeno 1 bila oko 1,35 što mi je premala razlika pa sam uzeo znatno sigurniju opciju za neznatno manji koeficijent.

9MunIwV.png

17:15 RUSIjA cup   Krasnodar-Terek Grozni  1 1,90 

Krasnodar u ruskom Kupu igra protiv Tereka iz Groznoga koji je Zenitu nedavno prodao svog ponajboljeg igrača, brazilskog vezistu Mauricia, a Rostovu bočnoga Kudryashova, a ozlijeđen je i poljski stoper Rybus.Nakon sramotnog ispadanja od praške Sparte iz Europske lige (ukupan rezultat 4-O) Krasnodar ovom pobjedom mora učinit sve da kako-tako popravi loš dojam kod svojih zahtjevnih navijača i još zahtjevnijeg predsjednika Sergeya Nikolayevicha Galitskya čije se bogatstvo procjenjuje na preko 8 milijardi američkih dolara i kojemu je ovaj klub najdraža igračka. Sretno svima

Tiket za skijanje

Hajduk Split-Osijek 1 1,45  

Atl.Madrid-Real Sociedad 1 1,50 

Aston Villa-Everton zb.golova 1,5 više 1,30

kvota 2,80

Uvijek na osnovi prijedloga članova sastavim tiket danas sam se odlučio za nešto ovako i malo jači ulog.Nije ulog kao kod Goksima  :D al svako igra prema svojim financiskim mogučnostima a pošto je u četvratak početak godišnjega nadam se makar za besplatan rezervar goriva zaradit. 

Sretno svima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use