Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 29.02.2016.

Goksim

Ponedjeljak 29.2.2016.  

53 glasova

1. 1. Lazio - Sassuolo (19:00)

• 1
      38
    • X
      14
    • 2
      1
  2. 2. Fiorentina - Napoli (21:00)

• 1
      5
    • X
      31
    • 2
      17

Recommended Posts

Lazio Sassuolo vise od 2.5 gola    1.95
Lazio Sassuolo vise od 9.5 kornera  1.75
Lazio Sassuolo vise od 4.5  zutih  1.55(odigrano kada je bilo 1.70)

- bez poreza i M.T sveukupni koeficijent 4.61  PSK

Odigrano u PSK iz razloga sto su dosta skakljivi parovi pa je lakse iskombinirati ovako nesto nego forsirati online racune.Iako ove sezone po statistici obje momcadi nisu bog zna kako raspucane i ne pada u prosjeku toliko golova ja ocekujem jednu brzu dinamicnu utakmicu iz razloga sto na neki nacin ulaze neoptereceni u ovaj susret,obje su momcadi cvrsto u sredini tablice gdje niti jedna ne moze ispasti a isto tako vrlo vrlo tesko da mogu pomrsiti racune nekome od momcadi na prvih 5 mjesta koja vode u Europu.Obje igraju u istoj formaciji 4-3-3 dakle obje napadacke postave gdje kvalitete u napadu ne nedostaje: Keita,Klose,F.Anderson,Candreva,Matri,Mauri,Berrardi,Defrel,Sansone,a kada se susretni takvi stilovi igre mozemo po njihovim medusobnim omjerima vidjeti kako to izgleda http://www.rezultati.com/utakmica/rR00tebA/#omjer;overall .Takoder obje momcadi nemaju tog playmakera u momcadi tako da dosta igraju na krila ili pokusavaju preskociti igru kako bi pronasle svoje napadace,ako se ne varam upravo ove 2 momcadi spadaju u najcesce izvodace kornera u Seriji A.Kartone igram na osnovu njihovog principa igre kojeg sam ranije spomenuo,dakle igra se dosta agresivno i cesto se zna desiti da u fazi kontre zbog manjka tih igraca u vezi igraci nemaju drugog izbora nego napraviti faul kako bi se stigli svi vratit,to ocekujem i danas,brzu igru,dosta otvaranja,pa cak bih rekao i igru na prestiz tko ce biti na tom 7-om mjestu iza ovih 5-6 momcadi.Isto tako zadnjih par susreta bilo je dosta zestoko sa crvenima i zutima uvijek preko ove granice i danas mi se ovaj treble svida i mislim da bi mogli vidjeti jedan moderan,brz i agresivan nogomet a kada se danasnji protivnici sretnu sva 3 tipa su cesto dolazila i nadam se da ce biti tako i danas

Fenerbahce - Besiktas crveni  2.50
Fiorentina - Napoli crveni 2.90

PSK nakon m.t i poreza 6.29

Znate svi da volim odigrati crvene,tako da danas igram ovaj double samo zbog znacajnosti susreta gdje se u Turskoj igra veliki gradski derbi i borba za Istanbul gdje drugoplasirani Fener sa 50 docekuje prvog Besiktasa sa 51 bodom.Nakon otpadanja Galatasaraya ovo su jedine 2 momcadi koje su ostale u borbi za prvaka tako da ocekujem bespostednu borbu,sve zavisi kako krene utakmica,ukoliko igraci odluce ici beskompromisno moze nas ocekivati teska kartonijada a opet ako udu sa stisnutim mudima ne bi me cudilo i da to bude par kartoncica.No uvijek cu bit pobornik ratnog nacina derbija pa uz  Cakira koji se ne libi pokazati crveni idem na riskantniju varijantu i iskljucenje.
Fiorentinu i Napoli igram iz razloga sto je do sada bio samo jedan crveni u ovom kolu(isti razlog kao i jucer Juve Inter),a takoder je utakmica od velikog znacaja,Napoli je u trci sa Juveom i svaki bod je bitan,dok nije ni Fiorentina daleko no tesko je ocekivati da mogu uci u takvu seriju i stici Juve.Mislim da ce utakmica biti na noz,jer i Fiorentina se bori za LP i sumnjam da cemo vidjeti korektnu igru sa obje strane,kao sto je netko ranije spomenuo Napoli u zadnjim derbijima nije bas cesto dobivao kartone no nakon 4 utakmcie bez pobjede i vaznosti utakmice trebalo bi biti svega i svacega 

Goksim:
Inaće, sutra Vam prezentiram opciju kako se pretplatiti na svaki novi post, naravno besplatno, pa da dobivate obavjesti, iste sekunde, čim je napisan novi post..

Mene jako zanima ova opcija, pa kada budes u mogucnosti, napisi kako stvar funkcionira...  :)

Budući da je brzina u našem poslu često ključna, što smo najbolje mogli vidjeti na primjeru Hezonje jučer gdje je INFO bio objavljen pola sata prije početka utakmice, međutim unatoč tome u tih pola sata mnogi članovi nisu otvorili forum pa nisu niti stigli ispratiti tip koji je prošao već nakon 4 minute utakmice...

Potrudio sam se detaljno objasniti opciju dobivanja obavijesti o novom postu i novom topicu. Nadam se da će svim članovima biti jasno nakon što pročitaju upute te barem jednom testiraju opciju.

UPUTE O DOBIVANJU OBAVIJESTI O NOVIM POSTOVIMA

Također, molio bi sve članove da se od danas zbog nove funkcionalnosti znatno više pridržavaju pravila foruma po pitanju objavljivanja tj. da se analize i rasprave o utakmicama kao i do sad objavljuju pod "Dnevne tipove", međutim da se postovi vezani uz utakmice u tijeku, završene utakmice, pogođene i nepogođene tipove i sl. pišu pod "Live klađenje" jer nema smisla da velik broj članova dobiva notifikaciju za novi post, gdje npr. netko komentira utakmicu u tijeku. Za to postoji predviđeni podforum.

Administratori i moderatori će premještati naveden postove kojima nije mjesto u tom podforumu, međutim budući da će svi članovi koji se pretplate na notifikacije obavijest dobiti iste sekunde kada je post i objavljen, šteta će već biti učinjenja pa molim da se obrati pozornost na to. 

Washington Wizards - philadelphia 76ers HQ1
-2,5 1@ 1.58 (bet365)

Mislim da wizardsi doma moraju pokriti pvaj hedikep prve cetvrtine, jer ipak su kvalitetniji od 76era i nisu putovali cijeli dan za razliku od njih

Cleveland cavaliers - indiana pacers total points Q1 49.5 over @ 1.9 (bet365)

Mislim da je ovo malo premala granica za ove momcadi suterski su dobre a i cavsima se vraca lebron ako sam dobro uspio nac

Neka netko tko je vise upicen u nba da slobodno svoje misljenje

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use