Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 29.02.2016.

Goksim

Ponedjeljak 29.2.2016.  

53 glasova

1. 1. Lazio - Sassuolo (19:00)

• 1
      38
    • X
      14
    • 2
      1
  2. 2. Fiorentina - Napoli (21:00)

• 1
      5
    • X
      31
    • 2
      17

Recommended Posts

Fiorentina-Napoli

TIP:over 4,5 kartona(1.50) William Hill

Evo moj prvi pick koji ću odigrati na William Hillu,bit ću kratak i jasan; Oba tima su ispali iz Europske lige prije 4 dana,sigurno da im nije drago zbog ispadanja iz jednog europskog natjecanja i mogli bi to malo poremetiti atmosferu u oba tabora pred ovaj derbi,Napoli je u zadnje vrijeme pao,nanizali su par loših rezultat,4 utakmice ne znaju za pobjedu(1 remi i poraz u EL,te 1 poraz i remi u prvenstvu) tako da im je ova utakmica jako važna da se taj loš niz ne nastavi,Fiorentina također ne briljira nakon gostujuće pobjede u SERIE A od 3:2 protiv Atalanta,izgubili su od Tottenhama lagano 3:0 i sigurno nisu očekivali takav rezultat.

Dijele ih samo 5 bodova na tablici i još nakon jučerašnje pobjede Juventusa danas je pritisak na Napoli-u da,kada Fiorentina i Napoli kartona ne manjka,u sivh 5 zadnjih međusobnih susreta bilo je bar 5,6,7 kartona,sudac današnje utakmice je P.Tagliavento,dobar sudac za ovu utakmicu i njemu nije problem pokazati karton kada je to potrebno,ovosezonski prosjek u SERIE A mu je 5,1 tako da ova granica sigurno ima određeni value jer kao što je već rečeno u oba tabora pred ovaj susret ne vlada idila,sudac je dobar,utakmica od velike važnosti i što je najvažnije jako dobra granica koju mislim treba iskoristiti.

Slažem se s ovim pickom. U ovoj utakmici obje ekipe trebaju ić na pobjedu. Fiorentina s 3 boda iz ovog meča preskače Romu na 3. poziciji a Napoli drži priključak s juveom. Očekujm živu utakmicu s dosta

kartona

Ja ne igram tako niske kvote tako da idem s overom od 5.5

Cibona-Crvena Zvezda

Cedevita i CZ imaju isti omjer, a jos su dva kola do kraja. Ukoliko na kraju ostane isti omjer, Cedevita ce biti broj 2 i imati ce prednost domaceg parketa. Cedeviti ne znaci puno, ali bolje to nego utakmica vise u Beogradu.

Zadnje kolo i jedni i drugi imaju lagane utakmice tako da se danas ocekuje rasplet. Od 18 sati CZ gostuje u Zagrebu protiv Cibone koja je osigurala opstanak, nemoze ni gore ni dolje. A za 2 dana ih ocekuje uzvratna utakmica FIBA kupa koju svi u klubu ocjenjuju kao izuzetno bitnu. Shodno tome, i trener Cibone najvaljuje za danas rotacije u momcadi kako se decki ne bi previse potrosili za srijedu ( u prvoj utakmici Cibona je pobijedila u Litvi). CZ je jaca u svakom pogledu od Cibone, a nakon ovakve najave, sve osim uvjerljive pobjede CZ bilo bi iznenadjenje. Hendikep je sa pocetnih 5.5 dosao vec do 10 i tu vise nema valuea, a pobjeda za kombo ili na liveu u slucaju da Cibona otvori dobro utakmicu, isplati se uzeti.

Cedevita igra kasnije i samim time CZ mora ici na pobjedu pa se nadati da ce Partizan im pomoci.

Slažem se s ovim pickom. U ovoj utakmici obje ekipe trebaju ić na pobjedu. Fiorentina s 3 boda iz ovog meča preskače Romu na 3. poziciji a Napoli drži priključak s juveom. Očekujm živu utakmicu s dosta

kartona

Ja ne igram tako niske kvote tako da idem s overom od 5.5

Evo moja iskustva sa Tagliaventom..Otkako me nije ispoštovao u jako važnoj utakmici zadnjeg kola Europa lige po skupinama Partizan-Augsburg,gdje se išlo u meso šakom i kapom i ostao u underu,njega stalno lupam manje i odonda me nije iznevjerio i meni je ta granica 5.5 kartona jako rizična, još bi igrao možda na 4.5,ali na 5.5 mi to nikako nije value poznavajući škrtost na kartonima dotičnog suca..Bitna je utakmica za obje ekipe,plus Fiorentina dosta prljava ekipa,ali kad sudi taj lik,osobno ga ne igram over..

Fiorentina-Napoli

TIP:over 4,5 kartona(1.50) William Hill

Evo moj prvi pick koji ću odigrati na William Hillu,bit ću kratak i jasan; Oba tima su ispali iz Europske lige prije 4 dana,sigurno da im nije drago zbog ispadanja iz jednog europskog natjecanja i mogli bi to malo poremetiti atmosferu u oba tabora pred ovaj derbi,Napoli je u zadnje vrijeme pao,nanizali su par loših rezultat,4 utakmice ne znaju za pobjedu(1 remi i poraz u EL,te 1 poraz i remi u prvenstvu) tako da im je ova utakmica jako važna da se taj loš niz ne nastavi,Fiorentina također ne briljira nakon gostujuće pobjede u SERIE A od 3:2 protiv Atalanta,izgubili su od Tottenhama lagano 3:0 i sigurno nisu očekivali takav rezultat.

Dijele ih samo 5 bodova na tablici i još nakon jučerašnje pobjede Juventusa danas je pritisak na Napoli-u da,kada Fiorentina i Napoli kartona ne manjka,u sivh 5 zadnjih međusobnih susreta bilo je bar 5,6,7 kartona,sudac današnje utakmice je P.Tagliavento,dobar sudac za ovu utakmicu i njemu nije problem pokazati karton kada je to potrebno,ovosezonski prosjek u SERIE A mu je 5,1 tako da ova granica sigurno ima određeni value jer kao što je već rečeno u oba tabora pred ovaj susret ne vlada idila,sudac je dobar,utakmica od velike važnosti i što je najvažnije jako dobra granica koju mislim treba iskoristiti.

Evo moja iskustva sa Tagliaventom..Otkako me nije ispoštovao u jako važnoj utakmici zadnjeg kola Europa lige po skupinama Partizan-Augsburg,gdje se išlo u meso šakom i kapom i ostao u underu,njega stalno lupam manje i odonda me nije iznevjerio i meni je ta granica 5.5 kartona jako rizična, još bi igrao možda na 4.5,ali na 5.5 mi to nikako nije value poznavajući škrtost na kartonima dotičnog suca..Bitna je utakmica za obje ekipe,plus Fiorentina dosta prljava ekipa,ali kad sudi taj lik,osobno ga ne igram over..

Mene iskreno vise uvek brine utakmica tj. kretanje rezultata te zelja oba tima za pobedom nego sudija. Mislim, naravno svaki od njih ima neki svoj kriterijum i za ono sto bi neko dao ladno zuti, neki drugi uopste i ne dosudi faul i to je okay. Ali postoje kontre gde se namerni faul kod svakog sudije kaznjava i ako bude dosta takvih, bice i kartona. Napoli je i protiv Villareala (gde su ispali) i protiv Milana kod kuce gde su bili bez realizacije i bez konkretnih resenja a uz to pri nepovoljnom rezultatu po njih dobili nijedan karton. Ne deluju mi preambiciozno i da zaista "ginu" na terenu.

no sve u svemu, ovo je derbi utakmica, nesto drugacija od ostalih jer i jedan i drugi tim imaju dosta toga dobiti/izgubiti pobedom/porazom pa bi over 4.5 odnosno 45 booking points moralo doci :)

Niko ne spominje lazio i sassuol meni je tu dosta izglednih over kArtona sudac nelos a obe ekipe znaju grubo igrat

Lazio je takodje izgledan over recimo nekih 45 booking points (4.5 cards) pri kvoti 1.50. Damato je dobar sa kartonima u poslednje vreme. To sam takodje uzeo over zajedno sa Besik-Fenerom i Sportingom o kom cu sad napisati analizu i tip!

Hokej – NHL
01:30 – Toronto – Tampa Bay: tip (ki)2  1,60

Na ovaj tip polažem „ozbiljne nade“.
Imao sam priliku pogledati zadnje tekme obje momčadi
pa mogu realno sagledati situaciju.

Toronto je od sinoć zadnja momčad NHL-a i to im, za nepovjerovati, cilj sezone.
Momčad je u rebuildingu i ponovno se „gradi“ kroz draft.
U zadnjih desetak dana trejdali su već 6-7 igrača, a do kraja dana bit će još nekoliko.
Gledao sam ih u zadnjoj tekmi i izgledali su jako loše (4:1 poraz).
U zadnje 22 tekme imaju 17 poraza, što dovoljno govori u kojem su smjeru.
Prvi golman im loš cijele sezone, obrana mlada i neiskusna, napad anemičan.
Uz toliko odlazaka i situacija u svlačionici je loša, pogotovo jer ne znaš kad možeš dobiti poziv da pakiraš stvari jer si upravo ti trejdan.

Tampa Bay (jedan od glavnih kandidata za titulu) je u sasvim drugačijem raspoloženju.
Prvi put od početka sezone momčad je kompletna i to se vidi na rezultatu.
6 zadnjih tekmi i 6 pobjeda, a to prati i njihov najbolji igrač i strijelac Stamkos
koji će danas postaviti osobni rekord ako zabije (7 tekmi zaredom).
On je dijete iz Toronta i uvijek igra odlično protiv „svojih“ (32 poena u 27 tekmi).
Tampa je jučer majstorski „odradila“ Boston, poveli su 1:4 sredinom tekme,
prebacili u obrambeni mod i mirno priveli tekmu kraju, uspješno rotirajući sve četiri linije kako bi bili odmorniji za večerašnji meč.
Približili su se vrhu divizije na samo dva boda, a Toronto su dobili u obje tekme ove sezone.

Twitter je "eksplodirao" jer Toronto iz AHL-a dovodi 4 igrača, sve velike nade, uključujući Nylandera, najboljeg talenta izvan NHL-a.

Vjerujem da to neće pomoći Torontu da dobije ovu tekmu i da će sve gore napisano biti

i više nego dovoljno da Tampa odnese 2 boda.

Stamkos  daje gol  2,90

Poprilično zahvalan koef s obzirom da igra protiv "svojih", zabio 6 tekmi zaredom i ima priliku srušiti osobni rekord,

a gdje bolje to postići nego u dvorani u kojoj je proveo djetinjstvo.

“It’s a lot easier to feel even better when the team’s having success as well,” Stamkos said. “I mean six in a row, that’s a great feed for us at this time in the year. So it obviously just icing on the cake to be producing in those wins, and our line is feeling really good about our game right now.”

Potpisujem. Uzea mi je 10 godina života na utakmici Dinamo Olimp u Maksimiru kad sam ga čeka over. Nakon toga sam mu dao još jednu šansu, napravia je istu stvar. Tako da sam reka njega nikad više.

Guimaraes-sporting over 5,5 cards 1,66 bet365

Po meni ovo i vise nego izgledan par za prolaz.
Gledajuci njihove medusobne utakmice kartona nije izostajalo a i sudac je po statistici lak na kartonima.
Sporting poslje EL ide u gostima GUimaraesu sa kojim nema bas dobar skor(svaka druga pobjeda).
Ukolko danas ne uzmu 3 boda prvi konkurent benfica danasnjom pobjedom ih stize i nastavljaju mrtvu utrku za naslov!
Po meni ce ovo bit otvorena utakmica sa nadam se dosta gresaka pa tako i kartona!

Sretno!

Prolaz u 51. minuti ;)  ;) ;)  

Veszprem vs Zagreb rukomet

Evo jedan par od mene Zagreb je desetkovan i nije im vazan mec tako da ce igrat juniori

hendikep -6.5 uzimam za neki srednji ulog :)

ja sam odigrao da zg neće izgubiti više od 7 raz msm nije ni vesz bitan mec jučer su igrali sa flensom i dobili jedva nam da će ovo biti danas lagani trening za obe ekipe

Danas je ponuda nešto slabija, ali opet se može probrati par dobrih tipova.

Uz dvije zanimljive utakmice Serije A, ja sam probrao sljedeće:

Fenerbahce - Besiktas

U ponedjeljak je na rasporedu rekao bi ogroman turski derbi. Prvi protiv drugoga, razlika je samo jedan bod. Zna se kakvi su turci, kakva je atmosfera na njihovim derbijima i ovo će biti utakmica na nož!

Sudi Cakir, najbolji turski a jedan i najboljih europskih sudaca koji  je brz na kartonima i neće dozvoliti grubosti, odnosno sankcionirat će ih. 

E sad ako se pitate koja kladionice je luda da se upušta u stavljanje granica za kartone za ovu utakmicu, našli smo jednu! 

William Hill , inaće najstarija Britanska kladionica koja je najpopularnija na otoku, a i među tri najjaće svjetske kladionice. Ako igrate kartone i druge specijane oklade, ovo je jedan od kladionica na kojoj svakako trebate imati račun!

R5GDWEe.png

Evo i kako ti izgleda 90 minuta prije utakmice... Dakle koef. su, kako sam i najavljivao, dodatno pali... ;)

ihWJEmd.png

Cagliari-Novara 1  1,75

Meni je ovo uz over kartona na utakmici Guimaraes-Sporting jedan od najjacih parova danas.

Cagliari je jedan od navecih kandidata  za ulazak u Seria 1 dok s druge strane imamo momcad Novara koja je 5. na tablici koje trenutno vode u kvalifikacije za 1. ligu.

Cagliari je domacinska  ekipa koja nema poraz kod kuce vec 7 mjeseci i misljenja sam da ce danas upisati 3 boda jel im je prvi konkurent Crotone na samo 2 boda i mislim da si danasnji kiks kod kuce ne smiju dozvolit.

Na žalost,domacima crveni karton u 30-oj minuti i sve je otislo u drugom pravcu

River - Independiente   River daje više od 1,5   kvota  2,33

Danas lagano  ;)

River je na zadnjih šest utakmica postigao 16 pogodaka. Prosjek pogodaka po utakmici iznosi im 2,75

Od sedam međusobnih utakmica River je na šest postigao dva ili više pogodaka.

River - Independiente 2:3

Independiente- River 3:0

River - Independiente 4:0

River - Independiente 4:1

River - Independiente 2:1

Independiente- River 0:2

Independiente- River 2:2

Guimaraes-sporting over 5,5 cards 1,66 bet365

Po meni ovo i vise nego izgledan par za prolaz.

Gledajuci njihove medusobne utakmice kartona nije izostajalo a i sudac je po statistici lak na kartonima.

Sporting poslje EL ide u gostima GUimaraesu sa kojim nema bas dobar skor(svaka druga pobjeda).

Ukolko danas ne uzmu 3 boda prvi konkurent benfica danasnjom pobjedom ih stize i nastavljaju mrtvu utrku za naslov!

Po meni ce ovo bit otvorena utakmica sa nadam se dosta gresaka pa tako i kartona!

Sretno!

I ja sam razmatzrao ovaj par i samo ću nadodati da se slažem. Over 5,5 je kod William Hilla samo 1,44. Bet365 i Unibet daju 1,66.

Inaće u zadnjih 6 međusobnih susreta ova dva kluba čak 5 puta je bilo 6+ kartona!

Guimaraes je druga najnekorektnija ekipa prvenstva (3,00 kartona po utakmici) i u prosjeku njihove utakmice su druge najnekorektnije u prvenstvu. U prosjeku pada 6,13 kartona na njihovim utakmicama, barem ove sezone.

3,00 oni, 3,13 njihovi protivnici ;)

Uglavnom over bi prema svemu trebao proći, jedini rizik je nekih ranih 3:0 za goste u što ipak sumnjam...

I ja sam razmatzrao ovaj par i samo ću nadodati da se slažem. Over 5,5 je kod William Hilla samo 1,44. Bet365 i Unibet dajku 1,66.

Inaće u zadnjih 6 međusobnih susreta ova dva kluba čak 5 puta je bilo 6+ kartona!

Guimaraes je druga najnekorektnija ekipa prvenstva (3,00 kartona po utakmici) i u prosjeku njihove utakmice su druge najnekorektnije u prvenstvu. U prosjeku pada 6,13 kartona na njihovim utakmicama, barem ove sezone.

3,00 oni, 3,13 njihovi protivnici ;)

Uglavnom over bi prema svemu trebao proći, jedini rizik je nekih ranih 3:0 za goste u što ipak sumnjam...

Imam problema sa laptopom, 3 puta mi se restartovao, vidim da je neko vec napisao predlog over kartona kod Sportinga. Ja sam uzeo i over 55 i over 65 u WH-u. Sudija sa dobrim prosekom, oba  tima relativno "prljava", ranija tradicija koju je Goksim spominjao

Btw, ne zaboravite da je u petak na meniju Lisabonski derbi Sporting-Benfica gde ce se lomiti prvenstvo tj. uzimati vazni bodovi. To ce isto biti pregrst kartona, no otom potom :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use