Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 29.02.2016.

Goksim

Ponedjeljak 29.2.2016.  

53 glasova

1. 1. Lazio - Sassuolo (19:00)

• 1
      38
    • X
      14
    • 2
      1
  2. 2. Fiorentina - Napoli (21:00)

• 1
      5
    • X
      31
    • 2
      17

Recommended Posts

Danas je ponuda nešto slabija, ali opet se može probrati par dobrih tipova.

Uz dvije zanimljive utakmice Serije A, ja sam probrao sljedeće:

Fenerbahce - Besiktas

U ponedjeljak je na rasporedu rekao bi ogroman turski derbi. Prvi protiv drugoga, razlika je samo jedan bod. Zna se kakvi su turci, kakva je atmosfera na njihovim derbijima i ovo će biti utakmica na nož!

Sudi Cakir, najbolji turski a jedan i najboljih europskih sudaca koji  je brz na kartonima i neće dozvoliti grubosti, odnosno sankcionirat će ih. 

E sad ako se pitate koja kladionice je luda da se upušta u stavljanje granica za kartone za ovu utakmicu, našli smo jednu! 

William Hill , inaće najstarija Britanska kladionica koja je najpopularnija na otoku, a i među tri najjaće svjetske kladionice. Ako igrate kartone i druge specijane oklade, ovo je jedan od kladionica na kojoj svakako trebate imati račun!

R5GDWEe.png

Evo i mojih aktivnih ;)

OLFUED8.png

Goks,znaš možda dal će unibet/888sport imati kartone za taj derbi u ponudu?

Vidjet ćemo, nisam baš siguran. Oni pokrivaju lige petice, uefa natjecanja i nizozemsku, nekad portugalsku i sl. ligu. Tursku nikad nisam vidio u ponudi za kartone. 

Moja preporuka, ako planiraš odigrati otvori si WilliamHill račun, ako nemaš i tamo odigraj. Koeficijent sigurno neće rasti, može samo padati, a i granice mislim da mogu samo rasti.

Jon Diebler (-8,5+)-Efes-DIB više 1,85

Zadnji put sam ga odigrao protiv zvezde  21 min trice 5-8  Diebler je iskoristio neigranje Grangera i zabio 16, ali kod njega se ionako sve svodi na trice. Ovaj put su ulazile. Grangera još  nema, Johnsona nije bilo u Beogradu, danas bi mogao debitirati. A netko će (vjerojatno Tyus) na tribine kao viška stranac. Zadnjih 8-9 utakmica zabio je darem jednu tricu po utakmici što mi ide u prilog . Sad je jedino pitanje koliko će minuta odigrati jer ako se brzo Efes odvoji mogao bi ga Ivković odmarati jer  u četvrtak dočekuju Kuban u jednoj od "biti ili ne biti" utakmica u  Euroligi         Sretno svima

Partizan - Cedevita 1 @ 2,15 (unibet)

Dobra je ovo kvota za ganjati partizan jer ogledi cedevite i partizana su domacinski. U 15 ogleda tek jednom je dobio gost i to cedevita u beogradu na final foru one sezone kada je sariceva cibona bila prvak tako da nije to bilo niti pravo gostovanje.

Pravo pitanje je motiva jer sigurno da partizan zeli uloviti to 5 mjesto, a cedeviti je sve vec rijeseno. Bit ce druga ili treca (realnijene da bude treca teako da cibona moze danas srusiti zvezdu, a onda jos i krka sljedece kolo ) ali kako god bilo igrat ce sa zvezdom u polufinalu zavrsnice. Uz to partizan je ipak imao vise dana odmora i sigurno da ce se pred svojim navijacima htjeti iskupiti za
Poraz u finali sprskog kupa.

Ako ima netko iz srbije ko zna vise o partizanu neka slobodno podjeli svoje misljenje ili netko ko prati ABA ligi vise od mene da kaze nesto malo vise, ali mislim da bi partizan mogao do pobjede danas i dobra je kvota

Jos bi mozda preporucio
H.White (-8.5+)VIŠE @ 1.85 ali u supersportu
Jel mislim da je white fizicki dominantiniji od partiAnovih krila pa bi mogao prebaciti ovu granicu a i u solidnoj je formi

Pre svega dugujem izvinjenje zbog nešto lošijih prognoza poslednjih dana, za razliku od većine tipstera na forumu - na čiji račun naravno idu pohvale. Cenim i analize sa portala, ali ovaj put vidim drugačiji ishod na utakmici u Rimu...   

Lazio v Sassuolo

Oba kluba su u gornjem delu tabele sa bodom razlike, ali je jasno kako je ova sezona puno uspešnija za goste. Lazio pak dominira u poslednjim utakmicama, ali njihov najveći problem je realizacija koja je konačno pro-funkcionisala u poslednjem meču (3:1 protiv Galate). U tom meču kapiten i najbolji strelac momčadi Candreva je igrao tek pola sata, pa se očekuje danas od prve minute što bi trebalo da bude veliki plus za njih. Takodje Cataldi, Keita i Djordjević (redom ofanzivni igrači) nisu ni igrali u tom meču, tako da napadačka linija neće biti umorna. Što se tiče sigurnih izostanaka tu se radi o nekoliiko duže odsutnih defanzivaca (De Vrij, Gentiletti...) na čije odsustvo su se nebesko-plavi već navikli.

Sassuolo je postigao bar jedan gol na poslednjih sedam gostovanja, a dobru golgetersku seriju su potvrdili u prošlom kolu kada su doma dobili Empoli (3:2). I oni su bili dominantni tim sa više upućenih šuteva, sa više kornera i većim posedom lopte od protivnika u poslednjim utakmicama, poput današnjeg domaćina tako da nas čeka veoma zanimljiv meč. Ekipa dolazi bez kažnjenog veznjaka Missirolija, ali bez obzira na to oni će igrati u standardnoj formaciji sa tri napadača, napadački i bez pritiska. Sassuolo je slavio u prvom medjusobnom susretu ove sezone sa 2:1, a treba napomenuti da svih pet h2h tekmi je završeno sa tri ili više golova. Obe utakmice na Olimpiku je dobio domaćin 3:2, a prema mojim procenama sličan rezultat bi mogao još jednom da se ponovi...

Lazio & BTS  4,20  soccer  :(

Quincy Miller (-11,5+)-Cib-Czv više 1,85

Postavljena granica na Millera iskreno mi je malo nejasna ali ću je odigrat.Svoj posljednji susret Cibona je odigrala u Litvi sa Juventusom. Napravili su velik posao pobjedom u gostima i sada su vrlo blizu četvrtfinalu. Sigurno je da im je ta utakmica bitnija, tako da će Cibona sigurno igrati bez ikakvog pritiska. Dolaskom  Mulaomerovića momčad je popravila postotak šuta tako da danas očekujem veliki broj poena na utakmici i brzu tranziciju s koša na koš .Zvezda je napravila velik posao u Euroligi pobjedom nad Efesom u petak. Odigrali su ponovo vrhunsku utakmicu, pogotovo drugo poluvrijeme, i na najbolji način isprali gorak okus nakon ispadanja u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda je ponovo odigrala utakmicu sa dosta poena, napadački su bili na jako visokom nivou, a predvodio ih je Miller sa 15 poena. Zirbes je ubacio 14 poena i sakupio 9 skokova, a vrhunsku rolu imao je Marko Gudurić sa 14 koševa. Jako dobro je odigrao i Micić koji je zabio 13 poena.     Sretno svima

Partizan - Cedevita 1 @ 2,15 (unibet)

Pravo pitanje je motiva jer sigurno da partizan zeli uloviti to 5 mjesto, a cedeviti je sve vec rijeseno. 

Cedeviti ovisi drugo mesto od ovog meča, a drugo mesto znači prednost domaćeg terena u polufinalu protiv Zvezde - tako da će oni biti veoma motivirani večeras.

Serie A

19:00

Lazio - Sassuolo

Ove dvije ekipa nalaze se na 7. i 8. mjestu talijanske serie A. Milan im bježi 9-10 bodova ali do kraja sezone ima još puno utakmica. Biti će zanimljiva utakmica u kojoj su u igri velika 3 boda. Lazio ima poteškoća što se obrane tiče zbog odsustva: mogući izostanci su De Vrij, Basta, Radu i Gentiletti (svi obrambeni igrači) iako. Candreva će najvjerojatnije igrati od prve minute susreta no nije jasno tko će još činiti napad Lazia: Klose, Djordjevic, Mauri, Keita, Anderson, Lulic? U svakom slučaju mislim da će im napadački trojac (4-3-3) bit sasvim solidan i da će sigurno tražiti pogodak. Sa druge strane Sassuolo ima nešto manje problema s odsustvima, osim Missirolia koji je isključen u prethodnoj utakmici protiv Empolia, te mora preskočiti današnji susret. Defrel, Berardi i Sansone (koji bi 99% trebali činiti Sassuolin napad) imaju zajedno 14 golova. Sassuolo je u zadnjih 7 gostujućih utakmica uvijek zabio bar 1 gol (računajući i gostovanja kod Intera (0:1) i Napolija (3:1)) tako da uz sve gore navedeno moji prijedlog za ovu utakmicu je oba daju gol.

Cedeviti ovisi drugo mesto od ovog meča, a drugo mesto znači prednost domaćeg terena u polufinalu protiv Zvezde - tako da će oni biti veoma motivirani večeras.

Ne ovisi im ako zvezda dobije cibonu u mecu ranije pa bi ja priceko s ovime dok se tamo ne vidi sta ce. Jer zvezda ima +19 iz omjera s cedevitom a oboje po pobjedu tako da, Ako zveZda dobije cedevita ju nemoze vise stici ako sam ja to dobro shvatio

Quincy Miller (-11,5+)-Cib-Czv više 1,85

Postavljena granica na Millera iskreno mi je malo nejasna ali ću je odigrat.Svoj posljednji susret Cibona je odigrala u Litvi sa Juventusom. Napravili su velik posao pobjedom u gostima i sada su vrlo blizu četvrtfinalu. Sigurno je da im je ta utakmica bitnija, tako da će Cibona sigurno igrati bez ikakvog pritiska. Dolaskom  Mulaomerovića momčad je popravila postotak šuta tako da danas očekujem veliki broj poena na utakmici i brzu tranziciju s koša na koš .Zvezda je napravila velik posao u Euroligi pobjedom nad Efesom u petak. Odigrali su ponovo vrhunsku utakmicu, pogotovo drugo poluvrijeme, i na najbolji način isprali gorak okus nakon ispadanja u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda je ponovo odigrala utakmicu sa dosta poena, napadački su bili na jako visokom nivou, a predvodio ih je Miller sa 15 poena. Zirbes je ubacio 14 poena i sakupio 9 skokova, a vrhunsku rolu imao je Marko Gudurić sa 14 koševa. Jako dobro je odigrao i Micić koji je zabio 13 poena.     Sretno svima

Granica 11,5 je u SS 12,5 je u Germania dok 13,5 Mozzart....tek sad vidim  :)

Fiorentina-Napoli

TIP:over 4,5 kartona(1.50) William Hill

Evo moj prvi pick koji ću odigrati na William Hillu,bit ću kratak i jasan; Oba tima su ispali iz Europske lige prije 4 dana,sigurno da im nije drago zbog ispadanja iz jednog europskog natjecanja i mogli bi to malo poremetiti atmosferu u oba tabora pred ovaj derbi,Napoli je u zadnje vrijeme pao,nanizali su par loših rezultat,4 utakmice ne znaju za pobjedu(1 remi i poraz u EL,te 1 poraz i remi u prvenstvu) tako da im je ova utakmica jako važna da se taj loš niz ne nastavi,Fiorentina također ne briljira nakon gostujuće pobjede u SERIE A od 3:2 protiv Atalanta,izgubili su od Tottenhama lagano 3:0 i sigurno nisu očekivali takav rezultat.

Dijele ih samo 5 bodova na tablici i još nakon jučerašnje pobjede Juventusa danas je pritisak na Napoli-u da,kada Fiorentina i Napoli kartona ne manjka,u sivh 5 zadnjih međusobnih susreta bilo je bar 5,6,7 kartona,sudac današnje utakmice je P.Tagliavento,dobar sudac za ovu utakmicu i njemu nije problem pokazati karton kada je to potrebno,ovosezonski prosjek u SERIE A mu je 5,1 tako da ova granica sigurno ima određeni value jer kao što je već rečeno u oba tabora pred ovaj susret ne vlada idila,sudac je dobar,utakmica od velike važnosti i što je najvažnije jako dobra granica koju mislim treba iskoristiti.

Fiorentina-Napoli

TIP:over 4,5 kartona(1.50) William Hill

Evo moj prvi pick koji ću odigrati na William Hillu,bit ću kratak i jasan; Oba tima su ispali iz Europske lige prije 4 dana,sigurno da im nije drago zbog ispadanja iz jednog europskog natjecanja i mogli bi to malo poremetiti atmosferu u oba tabora pred ovaj derbi,Napoli je u zadnje vrijeme pao,nanizali su par loših rezultat,4 utakmice ne znaju za pobjedu(1 remi i poraz u EL,te 1 poraz i remi u prvenstvu) tako da im je ova utakmica jako važna da se taj loš niz ne nastavi,Fiorentina također ne briljira nakon gostujuće pobjede u SERIE A od 3:2 protiv Atalanta,izgubili su od Tottenhama lagano 3:0 i sigurno nisu očekivali takav rezultat.

Dijele ih samo 5 bodova na tablici i još nakon jučerašnje pobjede Juventusa danas je pritisak na Napoli-u da,kada Fiorentina i Napoli kartona ne manjka,u sivh 5 zadnjih međusobnih susreta bilo je bar 5,6,7 kartona,sudac današnje utakmice je P.Tagliavento,dobar sudac za ovu utakmicu i njemu nije problem pokazati karton kada je to potrebno,ovosezonski prosjek u SERIE A mu je 5,1 tako da ova granica sigurno ima određeni value jer kao što je već rečeno u oba tabora pred ovaj susret ne vlada idila,sudac je dobar,utakmica od velike važnosti i što je najvažnije jako dobra granica koju mislim treba iskoristiti.

Sta mislis od over 5.5 kartona tolko je u bet365 i unibetu, neam racun na WH nazalost, planiram ga napraviti al za sad sam u ove dvije kladionice

Ne ovisi im ako zvezda dobije cibonu u mecu ranije pa bi ja priceko s ovime dok se tamo ne vidi sta ce. Jer zvezda ima +19 iz omjera s cedevitom a oboje po pobjedu tako da, Ako zveZda dobije cedevita ju nemoze vise stici ako sam ja to dobro shvatio

Ti si vjerovatno pomiješao euroligu i aba ligu ,u aba ligi Cedevita je oba puta pobijedila Zvezdu ,kući dva razlike i poen razlike u Beogradu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use