Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pozdrav

slavkebg

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

MOZE LI MI NEKO RECI KAKO DA OSTAVIM PREDLOG ZA HOKEJ,OSTAVICU GA OVDE  BAZEL - SERVETE 2 KV.1,45.MISLIM DA I DANAS BAZEL NECE POBEDITI,JER DO SADA NIKOG NIJE POBEDIO.MALA JE KVOTA ALI MOZE ZA VECI ULOG.POZDRAV

Pozdrav...

Kao prvo molio bi Vas da ubuduće ne koristite velika slova (isključiti Caps Lock) dok pišete na forumu jer u internetskom žargonu simboliziraju deranje (pogledajte Pravila).

Analize možete ostavljati u za to predviđenim temama, dakle u ovom slučaju analiza vezana za hokej išla bi u hokej...datum igranja  (npr. 20.01. Utorak). Uz prijedlog para potrebno je napisati i kratku analizu jer ako samo postamo parove sa tipovima bez nekih argumenata forum neće postići svoju svrhu. Kao primjer možete pogledati analize El Presidentea, RayBana, Christyja, Consiliere-a ili drugih korisnika...

Pozdrav svima,ja sam Baćo iz Rijeke i registriran sam već 24 minute.Nadam se da ćemo se dobro slagati! ;D

Dobrodošli na forum  :)

Nadam se da će Vam forum pomoći na putu do dobitka, te Vas ovim putem pozivam da slobodno podijelite svoja mišljenja, analize i sl. sa drugim članovima, u za to određenim temama... ;)

Evo da se i ovdje predstavim mada sam to već napravio u nekom drugom djelu foruma i odma isprika moderatorima ako sam na krivom mjestu nešto napisao neka izbrišu!

Pozdrav svima, nadam se uzajamnom dobrom suradnjom, a ja ću tome pokušat pridonjet sa nogometnim analizama nekih liga koje pratim.

Još jednom zahvala cijenjenom članu za preporuku (znat će se prepoznati)!

vec sam negdje rekao ali evo opet cu kazam ja sam novi ovdje... inace ja nemam 18 godina... ali sam stavio da imam... No kazem vam kladim se mozda cesce od dosta vas... sad sam malo u oskudici sa novcima pa nisma bio preko tjedna... no inace vikendom obavezno idem u kladaru, a preko tjedna idemo ovisno o tome kakav je tjedan kad ima neki jaci teniski turnir ili kad se neke lige igraju obavezno sam u kladari... Zabranjeno je reklamiranje...

Inace kazem ja imam 17 godina za koji mjesec bit ce 18, ali za zaposlenice u kladarama ja sam punoljetan, pa se nada da cu tako i za vas biti punoljetan te da cete me prihvatiti kao punopravnog clana ovoga foruma...

Hvala unaprijed...

I ako budete trebali kakvu pomoc, mislim moderatora i to bit cu tu....

Poštovani, dobrodošli na forum. Nadam se da će Vam forum biti od koristi. Pozivam Vas da, kad nađete vremena, napišete pokoju analizu ili izrazite svoje mišljenje, a budući da za neka područja još nemamo moderatora, jer je forum star tek par tjedana, ako je mjesto moderatora slobodno za sport koji Vi pratite, rado ću Vam dodjeliti ovlasti.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use