Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 28.02.2015.

Goksim

Nedjelja  

72 glasova

1. 1. Manchester United - Arsenal

2. 2. Liverpool - Manchester City

3. 3. Juventus - Inter

Recommended Posts

JUVENTUS - INTER

Utakmica u kojoj očekujem čistu pobjedu Juventusa. Juventus je u Serie A svijet za sebe. Svi smo vidjeli kak su startali u prvenstvu i onda zaredali 9-10 pobjeda u nizu i vratili se na vrh. Napoli im je za petama, a Roma i Viole čekaju u zasjedi. Igrali su u kupu prije 4 tjedna gdje ih je Juve pomeo 3:0. Sličan scenarij očekujem i danas. Mancini će vjerojatno postavit Inter u defanzivnijoj varijanti pa tko se usudi može probati i under 2,5 gola ali IMO sigurnija varijanta je jedinica. Kvaliteta, domaći teren, motiv, sve je na strani domaćina. Bez velike filozofije igram čistu jedinicu.

LYON - PSG

Ako netko igra listiće manjeg uloga sa 3-4 jače kombinacije ovdje se isplati probat da će PSG pobjedit sa primljenim golom (3.75 na bet365). Lyon je kod kuće u zadnje vrijeme znao pobjedit sa par pogodaka razlike i PSG koji u gostima često odigra onoliko koliko treba bi ovdje mogao napokon naletiti na minu. Kažem za listiće s manjim ulogom jer je ovo kocka koja se isplati al nikako za veće novce. Oba daju gol bi isto tako moglo proći.

TOTTENHAM - SWANSEA

Klub koji sigurno neće biti prvak na kraju sezone, Tottenham. Raspored do kraja im je u najmanju ruku kaotičan pa sve što im ostaje je da dobivaju barem ovakve utakmice i u teškima otkinu koji bod kako bi se na kraju sezone plasirali u LP. Swansea se pokazao kao tvrd orah. Ako netko malo bolje pogleda vidjet će da:

-Se Swansea bori za ostanak i u 26 utakmica su kiksali 11 (ako neriješeno uzmemo kao dobar score)

296i4hd.jpg

od toga u gostima su od 12 odigranih 6 izgubili, a 6 su uspjeli izvuć bod/ove.

244xvya.jpg

Znači svaku drugu tekmu oni uzmu bod! A ovdje svi očekujemo pobjedu domaćina.

Skeptičan sam u vezi ove utakmice. Prvo sam mislio odigrat čistu jedinicu al ovaj Swansea je protivnik koji baš živcira. Everton ih je nadigrao u svakom segmentu i oni odu kuć sa 3 boda u torbi. Pa ***** !!  :D

Zato mali oprez za one koji će igrat, ne bih na velike novce ovdje. Ja ako odigram ću se opredjelit za (ah:-1) X ili prevedeno da će Tottenham dobit sa 1 razlike za neki manji ulog. Za veći ću birat neke druge parove.

MAN UTD - ARSENAL

Man Utd je poharan ozljedama, a glavni problem LVG ostaje do kraja sezone. Ovakav izrauban ManUtd bi mogao Arsenal nokautirati (opet) tako da pobjeda gosta nije loša opcija za hazardere. Ako još uzmemo u obzir da Arsenal vija titulu prvi puta nakon 10 godina...

MAN CITY - LIVERPOOL

Zadnji puta kad sam odigrao na Man City protiv Liverpoola sam popio takvu šamarčinu od Kloppa da me još boli. Klopp jednostavno voli timove koji igraju napadački i na posjed koje onda izdominira kontrama i brzom tranzicijom. Izgleda da je Pellegrini naučio lekciju tako da je danas najavljena postava sa 3 snažnija vezna u sredini sa Yaya Toureom isturenim za razliku od zadnji put kad je tamo bio De Bruyne. Po imenima Man City bi morao dobit ovu utakmicu al ja sam je odlučio preskočit. Bit će parova za par dana, ne treba riskirat IMO ovdje.

SRETNO SVIMA KOJI IGRAJU I AJMO PO LOVU. ^^ 

Liverpool - Man City J.Klopp to break his glasses during the match YES @ 31.00 (unibet)

Evo jedna neobicna oklada za danas, da malo unesemo humora. Kada sam vidio ovu okladu morao sam ju odigrat za 5 kn jer jednostavno poznat je klop da je uzasno emotivno vezan uz svaku utakmicu a u svom tom skakanju ako zave gol ko kaze da nece razbit naocale.
:))

Pa jel moguće  :D  :lol:  :lol:

Prvo pohvale svima za jucerasnje tipove odlican dan. Pratim stranicu od proslog vikenda i mogu reci
da stanje racuna raste ...svaka cast!!! Jos da Stuttgart nije kiksao jucer hehe bilo bi odlicno al ja
volim reci da je kladenje maraton a ne sprint na 100 metara.

Poljska EKSTRA KLASA
15:30 Lech Poznan-Jagiellonia odg DA 1.80

Pratim poljake zbog nihovih efikasnih i atraktivnih meceva gdje se mogu vidjeti stvarno dobri golovi.
Lech je na 6-tom mjesto Jaegiellonia na 10-tom razlika je 3 boda.E sad 8 mjesto vodi u gornji dom
9-to u donji dio tamblice.U dosadasnja 23 kola gol razlika je impresivna Lech 29-31 Jagiellonia 33-39.
Prosjek je vise od gola po utakmici i jedni i drugi daju i zabijaju.Nemam neki info o igracima cisto postujem statustiku
posto su bodovi potrebni i jednima i drugima ocekujem efikasan mec sa bar po jednim golom u mrezama al mislim
da bi mogli vidjeti golijadu danas. Sretno svima

Nisam ekspert za kartone pa izbjegavam ići po svom,

ali za oko mi je zapela tekma između Sampdorie i Frosinonea, tj. over 5,5 kartona.

Sudi Orsato. Prosjek mu je iznad ove granice, ove dvije momčadi su u gustoj borbi za ostanak,

u međusobnoj tekmi prije četiri mjeseca palo je 6 žutih.......

Netko od iskusnijih s mišljenjem?

NOGOMET

GERMANY 3.Liga

14:00 Aue – Erfurt  2 pol. GG (4.50)  T2/1+ (1.83) (1:1) 2:2 WINNN WINNN

Jednostavno, Aue ni nakon 26 odigranih kola nije odigrao uopće u ligi drugo poluvrijeme oba daju gol. Aue, se nalazi na trećoj poziciji koja vodi u dodatne kvalifikacije za drugu ligu. Vrlo čvrsto drže to mjesto jer imaju pet bodova „lufta“ ispred Sonnenhofa i utakmicu manje, a isto tako imaju isto bodova kao i drugoplasirani Osnabruck. Ovom pobjedom bi preuzeli tu drugu poziciju. Najbolja su obrambena ekipa u ligi (primili su samo 14 golova) a s druge strane ne toliko efikasni u napadu(samo 23 gola).  Uglavnom su to mečevi s malo golova. U odigranih 26 kola samo tri puta su igrali više od 2.5 gola. Erfurt, će se grčevito boriti za ostanak u ligi, trenutno su dvije stepenice iznad zone ispadanja i imaju tri boda zalihe. Aue negdje mora „kiksati“ što se tiče odigranog tipa a ovo se mora probati odigrati jer gosti mogu bar počasni postići, naravno u drugom poluvremenu. Statistika nije na strani gostiju jer od sedam međusobnih susreta nisu na pet utakmica postigli gol. I još da dodam da za goste neće igrati standardni branič Hergesell(19/0) te napadač Uzan (18/3). Općenito, baš čudno za njemački nogomet koji je dosta efikasan da jedan ovakav tip još nije prošao. Bez obzira na trenutno stanje na tablici i što Erfurtu ne leži baš ekipa Aue-a ovo se mora probati.

Pohvale svima na trudu jer se rijetko gdje može pronaći ovoliko dobrih informacija na jednom mjestu.
Ovaj vikend su bookmarkeri bili puno pažljiviji u postavljanju margina i koeficijenata na kartone, te su se zaredali 'lošiji' suci tako da je bilo manje i prognozi, ali vjerujem da će se to već sljedeći tjedan promijeniti :)

Jedna prognoza od mene, do kraja dana možda još koja iz Primere.

Talijanska 1. liga
15:00 Carpi - Atalanta
tip: over 5,5 kartona @ 1,80
kladionica: wwin

Sudac: Calvarese - ove sezone u Seria A je u 7/12 (58%) utakmica pokazao 6 ili više kartona. U under su ostale 2 utakmice Milana (koji je ove sezone kod kuće na malom prosjeku s kartonima, 2 kartona po utakmici), jedna utakmica Juvea kod kuće gdje je rezultat bio 3-0, utakmica Fiorentine koja je također kod kuće na malom prosjeku (2 kartona) te jedan utakmica između Lazio i Udinesea sa samog starta sezone.
Sve ostale koje su bile preodređene za over su i otišle u over, uz 7 crvenih kartona u tih 12 utakmica.

Ovo je definitivno jedan od utakmica koja ima podlogu za puno kartona.
Oba kluba su bez pobjede već neko vrijeme a nalaze se u donjem djelu ljestvice. Carpi u zoni ispadanja a Atalanta nekoliko bodova iznad.
Ne igraju loše niti jedni ali izostaje ta pobjeda koja bi im dala potrebno samopouzdanje za završnicu prvenstva i bjeg sa podnožja. Carpi je bez pobjede 6 utakmica ali gubili su od Fiorentine, Napolija i Rome dok s druge strane Atalanta čak 11 utakmica ne zna za pobjedu. Samo zahvalujući zalihi osvojenih bodova s početka sezone još nisu u toj zoni ispadanja. Znači motivacije neće nedostajati.
Ako znamo da je Atalanta jedan od najgrubljih ekipi u Seria A (u gostima imaju prosjek između 4-5 dobivenih kartona) a da Carpi u drugom djelu sezone u prosjeku radi 19 prekršaja po utakmici i dobiva između 3-4 kartona onda znam da neće nedostajati niti agresivnosti i borbenosti na terenu.
Uz to, gostujući trener je ovu utakmicu proglasio jednu od ključnih za daljnji nastavak prvenstva.

Očekujem puno više kartona od ponuđene margine jer ne vjeujem da se niti jedan tim može odvojiti na 2-3 gola razlike u prvom poluvremenu što bi eventualno smanjilo motivaciju i agresivnost.

Crveni karton je vrlo izgledan, što je već pola posla ;)

Sretno!

Pohvale svima na trudu jer se rijetko gdje može pronaći ovoliko dobrih informacija na jednom mjestu.

Ovaj vikend su bookmarkeri bili puno pažljiviji u postavljanju margina i koeficijenata na kartone, te su se zaredali 'lošiji' suci tako da je bilo manje i prognozi, ali vjerujem da će se to već sljedeći tjedan promijeniti :)

Talijanska 1. liga

Sudac: Calvarese - ove sezone u Seria A je u 7/12 (58%) utakmica pokazao 6 ili više kartona. U under su ostale 2 utakmice Milana (koji je ove sezone kod kuće na malom prosjeku s kartonima, 2 kartona po utakmici), jedna utakmica Juvea kod kuće gdje je rezultat bio 3-0, utakmica Fiorentine koja je također kod kuće na malom prosjeku (2 kartona) te jedan utakmica između Lazio i Udinesea sa samog starta sezone.

Sve ostale koje su bile preodređene za over su i otišle u over, uz 7 crvenih kartona u tih 12 utakmica.

Oba kluba su bez pobjede već neko vrijeme a nalaze se u donjem djelu ljestvice. Carpi u zoni ispadanja a Atalanta nekoliko bodova iznad.

Ne igraju loše niti jedni ali izostaje ta pobjeda koja bi im dala potrebno samopouzdanje za završnicu prvenstva i bjeg sa podnožja. Carpi je bez pobjede 6 utakmica ali gubili su od Fiorentine, Napolija i Rome dok s druge strane Atalanta čak 11 utakmica ne zna za pobjedu. Samo zahvalujući zalihi osvojenih bodova s početka sezone još nisu u toj zoni ispadanja. Znači motivacije neće nedostajati.

Ako znamo da je Atalanta jedan od najgrubljih ekipi u Seria A (u gostima imaju prosjek između 4-5 dobivenih kartona) a da Carpi u drugom djelu sezone u prosjeku radi 19 prekršaja po utakmici i dobiva između 3-4 kartona onda znam da neće nedostajati niti agresivnosti i borbenosti na terenu.

Uz to, gostujući trener je ovu utakmicu proglasio jednu od ključnih za daljnji nastavak prvenstva.

Očekujem puno više kartona od ponuđene margine jer ne vjeujem da se niti jedan tim može odvojiti na 2-3 gola razlike u prvom poluvremenu što bi eventualno smanjilo motivaciju i agresivnost.

Sretno!

Wh daje 1.85 na 5.5. i pratim te jer mi se jako svida ova utakmica! hvala

Pozdrav svima i evo od mene nešto

Danas ima u Almaty-ju muška utakmica u skokovima, kako mi kažemo Naš Orel Peter Prevc danas može do 13 pobjede i izjenačiti rekord pobjeda u sezoni i osigurat veliki globus ako završi ispred Freunda a ima tu još motiva, jučer s lahkočom pobjedio sa 18 razlike i danas mislim, da neče bit ništa drugčije jednostavno je klasu iznad svih, u bet365 plačaju pobjedu samo 1,3 kod nas je malo bolje ali za neku kombinaciju je sasvim ok, u oko mi je  pala ponudba al za manji ulog Kranjec među 1-3 kvota 8 može on do 3 mesta ako napravi 2 dobra skoka a znamo, da je on jedan boljih letalaca a ovdje najbolji ljete blizu 140.. a ono što se mi puno sviđa je duel našeg Kranjca i Tepeša kvota 1,57 bet365 ovo mi je sasvim OK, jučer Kranjec bio ispred Tepeša i inače ima više iskustva in znano je da Tepeš težko napravi 2 odlična skoka,  da ne kažem da na 2 utakmica zaredom ustvari plasman kao jučer 5 mjesto, i on je bolji tamo kad se leti daleko al u ovome duelo prednost sigurno na Kranjcu pa uzimam 1,57. nešto od mene i sretno ko prati.

BET 365

Prevc pobjedi 1,30

Kranjec na podiumu 8

Duel Kranjec Tepeš - Kranjec 1,57

sve po planu pero mišica bez problema do pobjede nema tu šta reči, onaj drugi par duel sve očekivano Tepeš nemože 2 skoka spojit i opet u 2 sjebao tako, da na kraju Kranjec ispred njega za 3 poena.... super počelo idemo dalje...

14:00 Thuringer HC - Rostov-Don Over 56.5 2.00 wwin 4/10

Ja ovo moram uzeti jednostavno,Thuringer je ispao nema sanse za prolaz sa druge strane Rostov je sigurno prvi u grupi pa tako ni njima ovaj mec ne znaci prakticki nista.Trener Thuringera najavljuje utakmicu za navijace i publiku i tu ce se vidjeti sigurno dosta lijepih i laganih golova.Takoder on je falio Rostov rekavsi da imaju tri vrhunske svjetske igracice i da je tesko igrati protiv njih.Nazalost Thuringer danas nece biti kompletan jer su out Luzumova,Blase,Wohlbold i Jakubisova.Ali i dalje ima tu strasnih igracica u vidu Buceschi,Engel,Huber.On ce rotirati danas sve igracice koje bude imao na raspolaganju,sada su se skonentirsale na Bundesligu i vec u srijedu imaju tezak duel protiv Bietigheima.Rostov sa druge strane igra strasan rukomet,mozda trenutno i najjbolji u zenskom rukometu od svih ekipa.One su dosle u fullu,nemaju problema sa izostancima i zele ovdje da slave nakon zadnjeg kola i oficijalnog prolaza.Ilina je trenutno cetvrti strijelac lige prvaka sa 72 gola koliko ima i Gullden,73 ima Mork i najjbolji strijelac Pineau 82,sigurno ce Ilina danas pokusati zabijati sto vise golova danas.One su posljednju utakmicu igrale protiv Dynamo Volgograda dobile 17 utakmicu zaredom u Ruskoj ligi i tamo su na toj utakmici izrotirale svih 16 igracica koje su bile pozvane na istu.Danas se ocekuje isto,dobit ce priliku sigurno sve igracice.U prvoj njihovoj utakmici u Rusiji rezultat je glasio 30-24 za Rostov ali tada je Thuringer bio bez Buceschi glavne napadacke opcije,isto tako tada nije igrala ni Luzumova ali nje nece biti ni danas.Kako je sam trener rekao,ovo ce biti mec za publiku odma je pomisao dosta golova.Ekipama su nevazni bodovi,sigurno ce Rostov odmoriti dosta i Lunde na golu jer brani jako dosta po utakmicama i ja ovdje ocekujem jako dosta golova.Thuringer je cak i prosli mec igrala opusteno i izgubile su 38-27 od Baia Marea.

Bravo Forza! Ispratio sam te. Tocan kao i uvijek :)

Valencia-Ath.Bilbao (28.02. 16:00) 1 2,30
------------------------------------------------------------------
Kvota jako dobra i iako ce biti jako tezak i tvrd mec ocekujem da šišmiši nastave odlicnu seriju. Nakon krize i igre i rezultata Valencia se digla i pocela gaziti redom, 4 pobjede u nizu a posebno su impresivne one dvije u Ligi Evrope nad Rapidom, 6:0 i 0:4. Njihov sledeci protivnik u Ligi Evrope je upravo Bilbao i sigurno da ce htjeti pokazati odmah danas zube. Bilbao je bez Gomeza, Williamsa i suspendovanog Raul Garcie. Baskijski tim dosta bolje igra kuci nego u gostima, Valencia u odlicnoj formi i vjerujem da mogu dobiti i jako solidni Bilbao.

1174531_1742661105967532_684806300791152

Llull S.(-11,5+)-Val-ReaM (28.02. 18:00) više 1,60 (Wwin)
-------------------------------------------------------------------
Ovu granicu sto wwin nudi moram uzeti over jer ima razloga. Valencia docekuje Real, ocekuje se dosta brz tempo i puno poena a Llulla moram uzeti jer kako stvari stoje nece igrati ni Rudy Fernandez ni Sergio Rodriguez tako da ce Llull uzeti duplu porciju suteva, dosta suta i za 3 poena i morao bi lagano preko ove granice pa mozda cak i vise granice ukoliko se ova dvojica zaista ne pojave na terenu a trenutno stoji DA NEĆE IGRATI ni Fernandez ni Rodrigez.

1981983_474491556012975_690444306_n.jpg?

Capital One cup Liverpool to win the trophy @ 2.30

Odmah da kažem da sam navijaj Liverpoola pa je ovaj tip malo i navijački, inače izbjegavam to u širokom luku ali danas je finale, borba za torfej i sigurno da liverpool ima svoje šanse. A evo i zašto.

Liverpool je u uprvom djelu sezone doveo kloppa koji je odličan trener i nadaju se da bi mogao on biti taj koji će vratit klub tamo gdje je dugo bio, tj u sam vrh svjetskog nogometa. Sigrno da bi dobar početak bio osvajanje ovog natjecanja gdje su vec pokazali karakter igrači liverpool izbacivši stoke u polufinalu u dvije teške utakmice koje su nakraju došle do penala. Siguran sma da je Klopp danas poslati na teren sve najbolje šta ima. Razno razni portali stavljaju origia u vrh napada liverpoola ali mislim da to neće biti slučaj nego ce klopp na teren od prve minute postaviti sturridgea koji kada igra zabija , a odlična je vijest da sada nije ozljieđen i mislim da bi trebao igrati a tako i biti opasan po gol Man Citya. Trenutno Klopp ne može računati samo na  Škrtela, Lallanu i Allena od bitnijih igrača što stvarno je samo kada uzmemo u obzir koliko igrača mu je bilo van stroja proteklih tjedana. Najveći hendikep bi tu mogao biti Škrtel ali kako se vratio Lovren trebali bi to moći pokriti a izostana dva veznjaka nije toliko teško pao livepoolu pogotovo jer im se vratio coutinho koji je bez premca najbolji igrač liverpool zadnje dvije godine, a tu su i milner i firmino koji su u solidnoj fomrmi zadnjih tjedana. 

S druge strane Man. Citiy mi je mala enigma iz razloga što se zna da Pellegirni napušta klub na kraju sezone i to je po meni veliki promašaj uprave Man. Citya jer sigruno da su narušili sklad u momčadi tom javnom objavom da guardiola preuzima klub i razvlačenjem opće takve teme po medijima 2-3 mjeseca. Po mom mišljenju trebalo je to ipak malo diskretnije izvesti, možda samo Pellegriniu u privatnosti i njegovim ljudima ali šta je tu je. Sigurno da takva situacija  postavlja pitanje koliko Pellegirni zapravo ima više motiva i koliko ti igrači imaju motiva pokazat se treneru kada znaju da odlazi na kraju sezone, jer igraju još i ligu prvaka a i u prevenstvu su si zakomplicirali malo život pa moraju braniti to 4 mjesto od West Hama u naleti ali i čini mi se Man. Utd koji vodi 2-1 protiv Arsenala trenutno pa ako bi tako ostalo svašta će tu bit onda.
Man citiy nemože računati na De bruyna i navas od bitnijih igrača ali imaju oni široku klupu za to pokriti jedino je pitanje motiva. Jedino za koga sam siguran da će biti izrazito motiviran je R. Sterling ali bojim se da bi on mogao izgoriti od pristska i atmosfere iako nikad se nezna. 

Malo statističkih podataka:

zadnjih 10 utakmica Liverpool - Man city.

4 pobjede Liverpool

4 remija

2 Pobjede Man. City

zanimljovo je da je 2/4 pobjede liverpool ostavio na etihadu uz gol razliku 5:1

u zadnjih 15 utakmica samo 2 su bile ispod 2 gola a samo, a u zadnih 9 svaki put su oba dali gol

Liveprool nije izgubio od Man. Citya u bilo kakvim kupovima 43 godine (1973.).

Iz ovoga vidimo da Liverpool baš i ne paše Cityu čak ni u zadnjim godinama kada city se bori za naslove a liverpool nažalost osuđen na borbu za neka malo niža mjesta.

Uzeviši sve u obzir mislim da bi liverpool mogao tu do tofeja, pogotov jer ih vodi taktičkij genij klopp koji je ne sumnjam pripremio svoje momke na sve zamke M. Pellegirnia, a i mislim da Liverpol ima više motiva za uzeti trofej pogotovo kada se zna da će klopp raditi rekonstrukciju momčadi pa se svi žele dokazati da zaslužuju tu ostati a ima li boljeg načina od trofeja.

PS. Inače Liverpool je najuspješnija momčad ovoga natjecanja sa 8 trofeja iz 11 finala

ovo igram na manji ulog 

Sretno :)

HERACLES - RODA OVER 2,5 KVOTA 2,0

Ovaj tip igram ćisto statistički. Heracles je u zadnjih devet utakmica doma postigao 17 golova, a Roda u zadnjuh devet utakmica u gostima 9 golova.

U zadnjih sedam međusobnih utakmica rezultati su bili 3:1,  2:1,  1:3,  3:3,  5:1,  2:1,  3:1.

Kvota je jako dobra i mislim da vrijedi probati.

FT  0:5

Talijanska 1. liga

Sretno!

Uff zadnjih 15 minuta čak 4 žuta. Ajmo totenham drži i ti.

Nisam ekspert za kartone pa izbjegavam ići po svom,

ali za oko mi je zapela tekma između Sampdorie i Frosinonea, tj. over 5,5 kartona.

Sudi Orsato. Prosjek mu je iznad ove granice, ove dvije momčadi su u gustoj borbi za ostanak,

u međusobnoj tekmi prije četiri mjeseca palo je 6 žutih.......

Netko od iskusnijih s mišljenjem?

Kad pobjednik nakon 2:0 u 70' min. napravi još 4 žuta B)

Lyon-Psg over 4 kartona @ 1.80 bet365

sudi Jaffredo koji dosta kartonira. Iako je PSG debelo ispred svih u francuskoj trenutno ovo je ipak derbi i ne vjerujem da će lako do pobjede u Lyonu. Ostatak Francuske lige je neviđeno izjednačen tako daje razlika između 3. Nice i 17 Reimisa 9 bodova. Lyon je 7 s 39 bodova a s pobjedom bi mogli napredovat čak do 3. mjesta koje vodi u ligu prvaka tako da se Lyon sigurno neće olako predat i mogli bi na nož odigrat tako da mislim da se isplati odigrat kartone na ovu marginu

KOŠARKA

ROMANIA Divizia A Women

18:00 Sepsi SIC – Alexandria  H1/-49 (1.83) 89:42 LOSE

Još da probam ovaj par danas. Igračice Sepsi su završile kao vodeće na tablici sa skorom 18-2 dok su gošće na osmom mjestu sa skorom 9-11. Možda igračice Alexandrie i ne izgledaju tako loše s obzirom na omjer ali protiv igračica Sepsi to ne izgleda baš najbolje. Što reći o domaćoj ekipi, dosta široka i kvalitetna klupa predvođena sjajnim amerikankama(Shante 20 koševa, Jeffrey 20 koševa, 7 skokova, 5 asistencija, zatim Marshall 15 koševa Thompson 12), jednom kanađankom(Louis 11 koševa) i jednom igračicom iz bosne(Matea Tavić 9 koševa). Uglavnom su to mlade cure oko 23-25 godina izuzevši domaću igračicu iz startne petorke Parau(9 koševa) koja ima 31 godinu te gore već spomenutu Thompson koja ima 28 godina. O igračicama Alexandrie se nema što puno za reći, sve što vrijedi u ekipi je u rukama dvije mlade amerikanke Brown(15 koševa) te Shanite(15 koševa, 3 skoka i 5 asistencija) te eventualno domaća igračica Rus(11 koševa) ostalo apsolutno nije vrijedno spomena, roster pun mladih igračica po 17 godina. Kroz sezonu su igračice Sepsi u ligi znale dobiti neke ekipe i sa preko 50 razlike u nekoliko navrata, tu je bilo i po 86 i 99 razlike. Što se međusobnih susreta tiče, ove sezone su igračice Sepsi igrale prvo kući i dobile 52 razlike dok su u gostima dobile sa 42 razlike. Dakako da igračice Alexandrie nemaju kvalitetnu klupu a glavne igračice provedu u prosjeku po 35 minuta na terenu i ne mogu odigrati cijeli susret kvalitetno. Margina je visoko ali s obzirom na rezultate i kvalitet domaće ekipe ovo svakako treba probati.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use