Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 28.02.2015.

Goksim

Nedjelja  

72 glasova

1. 1. Manchester United - Arsenal

2. 2. Liverpool - Manchester City

3. 3. Juventus - Inter

Recommended Posts

Villareal - Levante (12:00)

Sudac: Hernandez Hernandez (5,83)

Prosjek ekipe 1: 2,48

Prosjek ekipe 2: 3,48

MpOtBCM.png

Valencia - Atlhletic Bilbao (16:00)

Sudac: Gil Manzano (6,58)

Prosjek ekipe 1: 2,96

Prosjek ekipe 2: 2,52

N2j9MCa.png

Deportivo - Granada (18:15)

Sudac: Martinez Munuera (4,55)

Prosjek ekipe 1: 2,28

Prosjek ekipe 2: 3,12

mMrQAlj.png

Barcelona - Sevilla (20:30)

Sudac: Jamie Latre (5,08)

Prosjek ekipe 1: 1,56

Prosjek ekipe 2: 2,68

Ien2ALv.png

Palermo - Bologna (12:30)

Sudac: Di Bello (5,55)

Prosjek ekipe 1: 2,73

Prosjek ekipe 2: 2,65

E6oF3NB.png

Carpi - Atalanta (15:00)

Sudac: Calvarese (4,50)

Prosjek ekipe 1: 2,69

Prosjek ekipe 2: 2,77

517zTVX.png

Chievo - Genoa (15:00)

Sudac: Fabbri (5,10)

Prosjek ekipe 1: 2,85

Prosjek ekipe 2: 2,38

VSEA6BR.png

Sampdoria - Frosinone (15:00)

Sudac: Orsato (5,73)

Prosjek ekipe 1: 2,50

Prosjek ekipe 2: 2,62

Z0X78eN.png

Udinese - Verona (15:00)

Sudac: Doveri (5,67)

Prosjek ekipe 1: 2,81

Prosjek ekipe 2: 2,54

tiJ1Hnu.png

Juventus - Inter (20:45)

Sudac: Rocchi (5,58)

Prosjek ekipe 1: 2,38

Prosjek ekipe 2: 2,65

5Ih8SPQ.png

Nakon fantastičnog tjedna, pogotov četvrtka i subote ja ću danas nešto laganije.

POHVALE SVIM ČLANOVIMA NA FANTASTIČNIM PRIJEDLOZIMA! Mislim da je ovoga tjedna 80-90% prijedloga i prolazilo što je iznad svih očekivanja. :)

Ne sviđa mi se toliko ponuda, a i već u ponedjeljak ima poneka zanimljiva utakmica, a u utorak i srijedu se opet igra Premiership, tako da biti će utakmica ;) a već gledam neke razrade za ponedjeljak ali o tome više nešto kasnije :)

Tottenham - Swansea

Vjerujem u pobjedu Tottenhama koji dugo nije bio ovako visoko na tablici i u nekim scenarijima može i do naslova. Izuzetno su motivirani i unatoč Europskoj ligi Premiership im je glavno natjecanje i ovdje svi daju svoj makismum i idu 120%.

Swansea je slabija ekipa i ne briljira ove sezone a ako T'ham misli biti u borbi za naslov, barem do zadnjih par kola, te osigurati Ligu Prvaka, ovakve utakmice mora pobjeđivati. Svaki bod mogao bi biti presudan.

Kao sigurniju opciju uzeo sam da T'ham dobiva jedno poluvrijeme a razmotriti bi se moglo i pobjeda Tottenhama te da Tottenham dolazi prvi do 5 kornera kod bet365.

Slika_zaslona_2016_02_28_u_00_57_35.png

Slika_zaslona_2016_02_28_u_00_57_43.png

Slika_zaslona_2016_02_28_u_00_57_51.png

Dva dubla od mene za danas, nece me biti skoro ceo dan pa cu sada postaviti:

Valencia-Bilbao

DHDYT.jpg

Veoma interesantan duel dva tima koja ove sezone pruzaju nesto slabije partije nego inace. Valencia je trenutno na 12-om mestu dok je Bilbao za 4 poena i 4 mesta bolji. I jedni i drugi jure 7 mesto koje vodi u kvalifikacije Lige Evrope sledece sezone. Eibar je u padu forme i veoma je izgledno da neko preuzme tu poziciju od njih. 

Rekoh da su oba tima u nesto slabijem izdanju ove sezone, no jedna je razlika trenutno evidentna a to je forma. Dok se Valencia mucila sa losom formom u prvom delu prvenstva, sada to nije slucaj. Valencia nije izgubila vec 5 utakmice zaredom, samo jedan neresen ishod sa Barcelonom u kupu i  ostale 4 pobede. Rapid su bukvalno deklasirali u oba meca. Izgledaju kao da je samopouzdanje napokon na nivou u timu i savrseno funkcionisu na terenu. Imaju kvalitetan napad koji moze napakostiti svakom timu. Bilbao sa druge strane u blagom padu forme. Sretan ishod prvog meca Lige Evrope u Francuskoj ih je progurao napred, u drugom povratnom mecu kod kuce su bili bledi i ne bas konkretni sto se tice sansi i realizacije. Takodje su tipicna domaca ekipa koje pred svojim navijacima u Baskiji igra puno bolje. 

Meni je forma jako bitna, i misljenja sam da trenutno Valencia izgleda puno bolje. No, kao sigurniju varijantu uzimam Valencia uzima jedno poluvreme po solidnoj kvoti od 1.66 koju nudi bet365 i ovo kombinujem sa kartonima. Sudi Jesus Gil, moj omiljeni spanski arbitar koji mi je doneo dosta novca, igram ga redovno (vise kartona) i ispraticu i ovaj mec. Znaci uz Valencia poluvreme ide i vise od 6.5 kartona po kvoti 1.77Jedna mala napomena, ovaj mec je takodje uvertira u duel izmedju upravo ova 2 tima u Ligi Europe gde ce se sastati jos 2 puta. SIguran sam da ce oba tima hteti predstaviti sebe u sto boljem svetlu, pa ne sumnjam da cemo gledati duel sa puno herca i dinamike. 

Villareal-Levante
Man Utd-Arsenal

KdKsz.jpg

Ovo je drugi dubl na nesto manji ulog. Villareal je lukav uspela odigrati povratni duel protiv  Napolija u cetvrtak i proci dalje posle rezultata 1:1. Kod kuce su puno bolji, tu su i dobili Italijane a i puno rivala u prvenstvu. Kvota u rastu, no mislim da to nema prevelike veze. Levante je ocajan gost i Villareal bi morao dobiti ovaj duel. Kao i kod VAlencie, idem sa sigurnijom varijantom Villareal uzima jedno poluvreme @1.36.

Drugi mec je derbi dana, bar za mene kao navijaca Arsenala. United je dobio zadnja 2 meca, no Midtyjand i Shrewsburry su puno nizi nivo od onog sto ih ceka danas. Arsenal se manje-vise "oprostio od Lige Sampione posle poraza kod kuce od Barcelone. Mislim da ce Wenger fokusirati sve svoje resurse na prvenstvo i Arsenal ovde ide na pobedu. I igracki tj. kadrovski a i kolektivno bolje deluju od Uniteda sto i nije tako tesko. United muku muci sa puno povreda, nece imati kompletan sastav. Kao navijac verujem u pobedu Arsenala, ali da budem nesto skromniji (i objektivniji) uzecu Arsenal dobija poluvreme po kvoti 1.61. Ovo zajedno sa Villarealom je solidan duel za duplanje.

Toliko od mene, zelim srece svima i ponovo uspesan dan kao i juce :)

Chievo v Genoa

Oba tima su u donjoj polovini tabele ali iznad zone ispadanja, Kjevo sa lošim učinkom doma (3-5-4), a Djenova vani (1-4-8). Ipak, "Leteći magarci" žele da poprave utisak pred svojim navijačima posle poraza u gradskom derbiju i da osvoje bod(ove) danas jer im slede dva teška rivala (Napoli i Milan). Djenova je osokoljena pobedom u prošloj rundi posle serije teških utakmica i sada žele da nastave taj niz protiv ekipa koje suslične njima po kvalitetu. Gamberini i Pepe su povredjeni još uvek, a novi izostanci kod domaćih su suspendovani duo Spolli & Pinzi, mada se ne može reći da je iko od njih važan šraf u ekipi. Dobre vesti su povratak Radovanovića iz suspenzije, te oporavak startera Hetemaja i Meggiorinija. Gostima će faliti defanzivci Izzo i Munoz, kao i prvi strelac Pavolleti, ali jedan od njihovih najboljih igrača Ansaldi se oporavio. Njihova igra će dosta zavisiti od igrača koji su stigli u zimskom prelaznom roku (Cerci, Matavz), i možda je bilo malo vremena da Gasperini uigra svoju momčad, dok Kjevo mi se čini kao kompaktniji tim koji ima veći motiv, pa predlažem dve opklade koje "sigurno nisu sigurne", ali po kvotama jesu vredne pokušaja. 

Chievo DNB  @2,08 unibet

Chievo either half  @2,10 william hill

Deportivo v Granada

Idem sa još jednim rizičnim betom, kažem rizičnim pre svega jer gosti po prvi put nastupaju sa novim trenerom tako da je njihova formacija i pristup igrača nepoznanica za sve. Inače radi se o Joseu Gonzalesu koji je prethodne dve godine bio Manzanov pomoćnik u prvenstvu Kine. Kako god, Granada je na dnu tabele i ima šest uzastopnih poraza na strani (2:21) tako da nekako mora da skupi redove i počne beležiti bolje rezultate ukoliko misle o opstanku. Nedostajaće im dva defanzvina veznjaka (Marquez i Perez), dok domaćinima fali najbolji štoper Sidnei koji se povredio u prošloj rundi. Iako Depor tavori u sredini tabele, očekuje se da budu motivirani kako bi se navijačima iskupili za prošlonedeljni poraz u Barseloni. U tome će im svakako pomoći najbolji igrač Lucas Perez (ekipni top strelac i top asistent) koji je preskočio poslednju tekmu. Još jednom ponavljam da je pitanje kako će gostujući igrači reagovati na dolazak novog trenera, ali za očekivati je prelazak na ofanzivniju 4-4-2 formaciju sa dosadašnje 4-5-1, što znači i veći rizik pozadi gde neće imati pomoć dva defanzivna veznjaka. Timske vesti domaćih takodje ukazuju da bi trebalo da vidimo nekoliko golova sa obe strane...

over 2,5  @2,15 unibet

GG&3+  @2,60 soccer

Lyon v PSG

Dugo sam se premišljao da li uzeti Sent Etjen ili PSG iz današnje ponude Ligue 1, jer mislim da će oba tima pobediti, ali s' obzirom na raspored utakmica uzeo sam ove druge. Lion se šestoko bori za mesto u Ligi šampiona sledeće sezone i nalazi se trenutno na 5. mestu, ali treba napomenuti da klubovi od 3. do 12. mesta spadaju u razliku od samo 4 boda. Oni su podigli formu u poslednje vreme i imaju tri pobede i remi na svom novom stadionu, ali slede neke činjenice koje idu kontra njih. U prošlom kolu su doživeli poraz u Lilu uz dva crvena kartona, a protiv Parižana su već ćetiri puta poraženi ove sezone (mada nijednom nisu igrali kući). Dobra vest je oporavak kapitena i bitnog defanzivnog veznog Gonaloa, desni bek Rafael će takodje biti spreman posle duge pauze, ali...  Zbog već pominjanih kartona trojka Umtiti (najbolji defanzivac)-Jallet (regularni desni bek)-Grenier (veznjak) biće suspendovana. Igrač koji je u najboljoj formi u poslednje vreme Tolisso je povredjen, kao i još jedan iskusni kolega iz veznog reda, Valbuena. Biće to veliki problem za domaćeg trenera (koga već neki otpisuju, a dovode Rudi Garsiju), statistički gledano igrači koji su postigli tačno polovinu golova ekipe i zabeležili 20 od 27 asistencija ove sezone - neće biti u kadru za večerašnji derbi.

O gostima ne vredi mnogo pisati, 24 boda zalihe u odnosu na drugoplasiranu ekipu govori dovoljno. Novosti su da će di Maria i Verrati biti poštedjeni danas, i to će biti minus za njih ali ne i nenadoknadiv jer je poznato kakvim rosterom raspolaže trener Blan. Jedino što me je bunilo kod ovog meča jeste motivacija gostiju, ali ipak radi se o derbiju, a igrači (koji su po prvi put ove godine imali slobodno vreme sredinom sedmice) vraćaju se motivisani kako bi postali prvi tim koji će poraziti Liona na novom stadionu i kako bi u dobrom raspoloženju išli na gostovanje u sredu kod još omraženijeg protivnika.

PSG  @1,80 unibet

Dva dubla od mene za danas, nece me biti skoro ceo dan pa cu sada postaviti:

Valencia-Bilbao

vise od 6.5 kartona po kvoti 1.77...

Na William Hill za utakmicu Valencia - Athletic Bilbao ima opcija over 6 kartona po koeficijentu 2,15. Samo ne znam kako se tamo računaju kartoni, dali ovo vrijedi samo za žute ili i za crveni karton.

Ima netko možda da zna više o tome?

Na William Hill za utakmicu Valencia - Athletic Bilbao ima opcija over 6 kartona po koeficijentu 2,15. Samo ne znam kako se tamo računaju kartoni, dali ovo vrijedi samo za žute ili i za crveni karton.

Ima netko možda da zna više o tome?

ako igras over 6 kartona u WH onda se crveni ne racuna kao dva kartona, nego ako odigras over 6,5 booking points tamo ti se racuna crveni kao dva

Zrinjski - Sarajevo 15:00 1 (2.10)

Zrinjski ima sansu da se ponovo vrati na prvu poziciju, u goste im dolazi proslogodisnji prvak,nakon zadnja četiri remija u mostaru mislim da je vrijeme da dodje i domaca pobjeda koju je realno ocekivati zbog dobro odradjenih priprema i nekih pojacanja ( Tomislav Tomic, Filip Arezina), a Sarajevu ce nedostajati Duljevic koji je ponajbolji bočni igrac lige. Sve u svemu ocekujem ne bas laku ali ipak pobjedu sa malm brojem pogodaka jer uvjeti za igru nece biti bas najbolji zbog kise koja je padala juce i vjerojatno dosta mekanog terena, ali cijele pripreme su odradjene na takvom terenu pa ce se igraci lako prilagoditi uvjetima. 

Serie A

12:30

Palermo - Bologna

Sastavi:

Palermo 3-5-2

Alastra - Andjelkovic, Gonzalez, Vitiello - Pezzello, Jajalo, Maresca, Hiljemark, Morganella - Gilardino, Vasquez

Bologna 4-3-3

Mirante - Morleo, Maietta, Gastaldello, Mbaye - Diawara, Donsah, Taider - Giaccherini, Destro, Brienza

Palermo ove godine ima najviše primljenih golova (nakon Frosinonea), nalazi se na 16. mjestu lige a forma im trenutno nije baš dobra, a poraz od Rome (5:0) sigurno nije podigao moral u ovom negativnom trenutku za ekipu iz sicilije. S druge strane Bologna ima sjajan trenutak: dolazi iz jako pozitivne serije (remi protiv Fiorentine, pobjeda protiv Udinesea i ogroman bod protiv Juventusa).

Vrlo izgledno da će se Bologna vratit iz gostovanja sa 3 boda, no kako bi pokušali izbjeć iznenađenja može se i odigrat X2 za svaki slučaj. Po meni je ipak favorit iako igra u gostima, te imaju apsolutno bolju ekipu u odnosu na Palermo.

DNB je isto opcija ovdje po meni, također na Bolognu.

Sretno!

HERACLES - RODA OVER 2,5 KVOTA 2,0

Ovaj tip igram ćisto statistički. Heracles je u zadnjih devet utakmica doma postigao 17 golova, a Roda u zadnjuh devet utakmica u gostima 9 golova.

U zadnjih sedam međusobnih utakmica rezultati su bili 3:1,  2:1,  1:3,  3:3,  5:1,  2:1,  3:1.

Kvota je jako dobra i mislim da vrijedi probati.

Pozdrav ekipa!

U moru danasnjih parova jedan mi je posebno zapao za oko.
Rijec je o derbiju nizizemske lige Ajax-Az Alkmar over 2,5 kartona koef 1,57 ili over 3 koef 1,9.
Dvije odlicne ekipe koje ne znaju za poraz vec vise od 2 mjeseca i mislim da ce bit dosta otvorena utakmica sa obje strane te da ce ovaj over proci vec do poluvremena!
S obzirom da nizozemska liga po meni nije bas zahvalna za igranje kartona ali gledajuci zadnjih 6-7 susreta uvijek je islo preko 3 kartona a i po meni je sudac i vise nego idealan za to.

Sretno svima!

Proslo u 54.min..nadam se da je ispraceno

Pozdrav svima i evo od mene nešto

Danas ima u Almaty-ju muška utakmica u skokovima, kako mi kažemo Naš Orel Peter Prevc danas može do 13 pobjede i izjenačiti rekord pobjeda u sezoni i osigurat veliki globus ako završi ispred Freunda a ima tu još motiva, jučer s lahkočom pobjedio sa 18 razlike i danas mislim, da neče bit ništa drugčije jednostavno je klasu iznad svih, u bet365 plačaju pobjedu samo 1,3 kod nas je malo bolje ali za neku kombinaciju je sasvim ok, u oko mi je  pala ponudba al za manji ulog Kranjec među 1-3 kvota 8 može on do 3 mesta ako napravi 2 dobra skoka a znamo, da je on jedan boljih letalaca a ovdje najbolji ljete blizu 140.. a ono što se mi puno sviđa je duel našeg Kranjca i Tepeša kvota 1,57 bet365 ovo mi je sasvim OK, jučer Kranjec bio ispred Tepeša i inače ima više iskustva in znano je da Tepeš težko napravi 2 odlična skoka,  da ne kažem da na 2 utakmica zaredom ustvari plasman kao jučer 5 mjesto, i on je bolji tamo kad se leti daleko al u ovome duelo prednost sigurno na Kranjcu pa uzimam 1,57. nešto od mene i sretno ko prati.

BET 365

Prevc pobjedi 1,30

Kranjec na podiumu 8

Duel Kranjec Tepeš - Kranjec 1,57

Pozdrav ekipa!

U moru danasnjih parova jedan mi je posebno zapao za oko.

Rijec je o derbiju nizizemske lige Ajax-Az Alkmar over 2,5  kartona  koef 1,57 ili over 3 koef 1,9.

Dvije odlicne ekipe koje ne znaju za poraz vec vise od 2 mjeseca i mislim da ce bit dosta otvorena utakmica sa obje strane te da ce ovaj over proci vec do poluvremena!

S obzirom da nizozemska liga po meni  nije   bas zahvalna za igranje kartona ali gledajuci zadnjih 6-7 susreta uvijek je islo preko 3 kartona a i po meni je sudac i vise nego idealan za to.

Sretno svima!

U Unibetu je na over 2,5 kvota 1,77

14:00 Thuringer HC - Rostov-Don Over 56.5 2.00 wwin 4/10  28:32  :)

Ja ovo moram uzeti jednostavno,Thuringer je ispao nema sanse za prolaz sa druge strane Rostov je sigurno prvi u grupi pa tako ni njima ovaj mec ne znaci prakticki nista.Trener Thuringera najavljuje utakmicu za navijace i publiku i tu ce se vidjeti sigurno dosta lijepih i laganih golova.Takoder on je falio Rostov rekavsi da imaju tri vrhunske svjetske igracice i da je tesko igrati protiv njih.Nazalost Thuringer danas nece biti kompletan jer su out Luzumova,Blase,Wohlbold i Jakubisova.Ali i dalje ima tu strasnih igracica u vidu Buceschi,Engel,Huber.On ce rotirati danas sve igracice koje bude imao na raspolaganju,sada su se skonentirsale na Bundesligu i vec u srijedu imaju tezak duel protiv Bietigheima.Rostov sa druge strane igra strasan rukomet,mozda trenutno i najjbolji u zenskom rukometu od svih ekipa.One su dosle u fullu,nemaju problema sa izostancima i zele ovdje da slave nakon zadnjeg kola i oficijalnog prolaza.Ilina je trenutno cetvrti strijelac lige prvaka sa 72 gola koliko ima i Gullden,73 ima Mork i najjbolji strijelac Pineau 82,sigurno ce Ilina danas pokusati zabijati sto vise golova danas.One su posljednju utakmicu igrale protiv Dynamo Volgograda dobile 17 utakmicu zaredom u Ruskoj ligi i tamo su na toj utakmici izrotirale svih 16 igracica koje su bile pozvane na istu.Danas se ocekuje isto,dobit ce priliku sigurno sve igracice.U prvoj njihovoj utakmici u Rusiji rezultat je glasio 30-24 za Rostov ali tada je Thuringer bio bez Buceschi glavne napadacke opcije,isto tako tada nije igrala ni Luzumova ali nje nece biti ni danas.Kako je sam trener rekao,ovo ce biti mec za publiku odma je pomisao dosta golova.Ekipama su nevazni bodovi,sigurno ce Rostov odmoriti dosta i Lunde na golu jer brani jako dosta po utakmicama i ja ovdje ocekujem jako dosta golova.Thuringer je cak i prosli mec igrala opusteno i izgubile su 38-27 od Baia Marea.

Liverpool - Man City J.Klopp to break his glasses during the match YES @ 31.00 (unibet)

Evo jedna neobicna oklada za danas, da malo unesemo humora. Kada sam vidio ovu okladu morao sam ju odigrat za 5 kn jer jednostavno poznat je klop da je uzasno emotivno vezan uz svaku utakmicu a u svom tom skakanju ako zave gol ko kaze da nece razbit naocale.

:))

Liverpool - Man City J.Klopp to break his glasses during the match YES @ 31.00 (unibet)

Evo jedna neobicna oklada za danas, da malo unesemo humora. Kada sam vidio ovu okladu morao sam ju odigrat za 5 kn jer jednostavno poznat je klop da je uzasno emotivno vezan uz svaku utakmicu a u svom tom skakanju ako zave gol ko kaze da nece razbit naocale.

:))

Do sad nije,vrijeme je..... He,he,super okladica....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use