Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 26.02.2016.

Goksim

Petak  

43 glasova

1. 1. Eibar - Las Palmas

2. 2. Koln - Hertha

Recommended Posts

19:00 Savehof - Vardar 54.5 Over 1.80 wwin 4/10 26:29  :D

Savehof je upao u ovu grupu i znale su da nemaju sanse,svaki bod za njih u ovoj grupi je bio zlatan vrijedan.Ovaj mladi tim je predproslo kolo uzeo ovdje bodove FCM-u i zgrozio bukvalno rukometni svijet.Eriksson je postigla 11 golova tada i da zaboravio sam napisati da je rezultat glasio 32-24.Kako sam napisao one mogu igrati opusteno sada ovaj mec nemaju sanse,imaju stvarno dobar mladi tim,perspektivan predovden Eriksson,Sandom i jos par cura.Sa druge strane ekipa Vardara je uspjela proci ovu grupu,sa koje pozicije vidjecemo,ali vjerovatno pozicija broj 3.Mogu uzeti i poziciju i 1 i 2 ali malo teze treba im porazi Gyora i Buducnosti sto se ne ocekuje sto je plus ovome tipu.One su proslo kolo dobile Buducnost 26-24,ali Vardar nije licio na sebe dobile su jer su igracice Buducnosti bile katastrofa pogotovo glavne igracice u vidu Neagu,Bulatovic.One ce vjerovatno dosta i rotirati,ovo je tim koji moze svakome zabiti 30 golova bez problema.Dosta se ulaze i u zenski tim i u muski Vardar i od sledece sezone bi morali biti jaci.Penezic,Lekic vjerovatno bi svako zelio u svome timu a tu su jos i Radicevic,Sokac,Dembele i jos dosta kvalitetnih igracica.Kao sto sam rekao moze se reci da su iznenadile Buducnost prije toga su u Rumuniji dobile CSM 25-30.U prvom njihovom duelu je bilo 37-25 za Vardar to je 62 gola,sutra je potrebno da ovo prode 55 i to je realno.Tada je mec za Vardar bio dosta zahtjevniji nego ovaj,ovaj mogu igrati dosta mirnije i nema nekog tolikog rezultatskog znacaja jer je realno da i Gyor a pogotovo Buducnost dobiju svoje meceve,tako da ja ovdje vidim mec sa preko 55 golova i kao sto sam rekao ocekujem rast margine.Napomenimo da je u prvoj grupnoj fazi zadnji mec sa Hypom odigrala 37-25 a i tada je bilo bez znacaja kao i ovaj.

Zagreb-Istra under 2.5 @ 1.72 Marathonbet

Utakmica između 2 najlošije ekipe u 1. ligi. Zagreb je zadnji sa samo 9 bodova dok je Istra ipak na 20 bodova al toliko bježe Zagrebu zahvaljujuči početku sezone jer sad su užasni. Na zimu su im otišla 2 glavna napadača Kašalica i  Nikolić a pravu zamjenu nisu doveli. Doveli su tek nekog Argentinca iz 4. talijanske lige. Na prvom gostovanju u Osijeku su odigrali 0-0 uz tešku bunkerčinu. Prošlo kolo su od Intera izgubili doma 2-1. U ovoj utakmici mislim da im je bitno da ne izgube i da će ić na remi. Bježe Zagrebu 11 bodovas i s porazom bi ipak zakomplicirali si borbu za opstanak. Zagrem je trebao uzet bod Dinamu al ih je sudac oštetio te su izgubili 2-1. Prošlo kolo su izgubili 1-0 od Splita. Igra se na stadionu u Kranjčevićevoj koji je u užasnom stanju šta smo mogli vidjet i u utakmici između Lokosa i Hajduka. Tako da ovdje očekujem nikakav nogomet i malo pravih akcija i šansi,samim time i jako malo golova. Hrabriji mogu probat i točan rezulatat 0-0

Eibar - Las Palmas zbroj žutih kartona 4,5 VIŠE 1.75 5

Ovdje imamo utakmicu dvije grube ekipe, domaćini su na prosjeku od 3 žuta kartona, dok gosti dobivaju nešto manje od 3 kartona po utakmici. Las Palmas je najgori gost lige, a Eibar je u posljednjih 5 utakmica pobjedio samo jednu. Razmišljao sam se ovdje između oba daju gol i kartona al onda sam naišao na granicu od 4,5 u Germaniji i odlučio se za kartone. Inače je u većini ostalih kladionica 5,5 granica. Sudac ovog susreta je u posljednijh 10 utakmica podijelio 53 žuta i 2 crvena kartona i to je taman tu negdje oko granice. 

Zagreb - Istra 1x i raspon broja golova 0-3 1.55 FT 1:1

Već sam pisao o Zagrebu na forumu u prošlom kolu kad su gostovali kod Splita. Ekipa koja stvarno nema sreće jer igraju na pristojnoj razini ali nikako da počnu konstantno osvajati bodove. Pisao sam i o Rodneyu Strasseru koji je debitirao protiv Splita i vidi se velika razlika između njega i ostalih igrača sredine terena u Zagrebu. S druge strane još jedan plus za Zagreb je i povratak ozljeđenog Gabrijela Bobana koji im je najbolji igrač. S druge strane imamo Istru koja je najavila visoke ambicije nakon što su ameri ušli u klub, ali od svega toga ništa. Na zimu su iz kluba otišli ponajbolji napadači Kašalica i Nikolić a prava zamjena nije dovedena. Također gosti danas nemaju na raspolaganju sljedeće igrače : Jurkić, Đurić, Bouhna, Pamić, Barišić.

A što se tiče broja golova, ekipe su same po sebi neefikasne a dostupne informacije pokazuju da će teren danas biti gori za igru nego onaj kada su igrali Lokomotiva i Hajduk prije tjedan dana.

Od nba igrača predlažem :

L. James 24,5 VIŠE (egal utakmica i nešto niža granica)

C. Anthony 21,5 VIŠE (čuvat će ga Fournier koji je loš obrambeni igrač i uz to Fournier svaku utakmicu Orlanda igra otp 40 min, i jučer je igrao 39 i danas u b2b teško da će čuvat Carmela) Prestrašno. Šut iz igre 7/22 i opet je dogurao do 19 poena nekako i 3 minute prije kraja promaši otvorenu tricu za prolaz.

Svi parovi su uzeti iz Germanije

Pozdrav i sretno! :)

Hardek je našao odličnu marginu, a ja ću ju malo upotpuniti :)

Španjolska 1. liga

20:30 Eibar - Las Palmas
tip: over 4,5 žutih kartona @ 1,59 (bez M.T. i poreza)
kladionica: germania

Sudac: Perez Montero - sva natjecanja, posljednje 2 sezone, 22/34 (65%) utakmica je bilo sa 5 ili više žutih kartona. Zanimljivo situacija je bila u svih 12 utakmica koje su ostale u underu.
Tri utakmice su bile kup utakmice i one nisu mjerilo.
U šest utakmica su jedan od timova bili ili Barca ili Real a gol razlike u tim utakmicama je bila između 2-8 golova (jedna utakmica sa 2 razlike, ostale sa 3 ili više).
U dvije utakmice je jedan od timova bio Rayo koji je rano poveo i a završna gol razlika je bila 2 razlike (s tim da je jedna utakmica završila s 4 žutih a druga s 4 žuta i 2 izravna crvena kartona).
Još je jedan utakmica završila u underu, igrali su Deportivo - Atletico M. ali tu je Atletico dominirao i ukupno je bilo samo 16 prekršaja.
Ne vjerujem da će se niti jedna od ovih 12 scenarija danas ponoviti!

Eibar i Las Palmas su igrali dvije kup utakmicu prije malo više od mjesec dana, te su obje završile u underu žutih kartona (jedna sa 4 žuta te jedan sa 2 žuta i 2 crvena kartona). Kup utakmice nikad ne uzimam kao mjerilo jer se obično tamo ne igra sa prevelikom motivacijom i borbenošću te uglavnom niti ne nastupaju kompletne ekipe, nego su u nekakvom 'mješovitom' sastavu. U ove dvije kup utakmice je Las Palmas imao UKUPNO 13 prekršaja, inače u Primeri su na prosjeku od 13 prekršaja po utakmici. Stoga niti ne čudi mali broj kartona..
Ovo će biti potpuno drugačija utakmica, obje ekipe su u očajnim formam a ulozi su ogromni.
S jedne strane Eibar se nalazi samo 2 boda ispod pozicija koje vode u europu a s druge Las Palmas je trenunto u zoni ispadanja a djeli ih samo 3 boda za Sportingom koji je iznad njih.
Pisao sam već o Eibaru ali umjesto nastavka pozitivnog rezultat kojeg sam očekivao nakon pobjede protiv Levantea oni su izgubili 3:2 (gubili 3:0 do 87') od Celte koja se također ne može pohvaliti dobrom formom.
U prosjeku dobivaju 3 kartona i rade po 15 prekršaja na domaćim utakmicama u Primeri.
Las Palmas je ovaj tjedan suspendirao jednog igrača koji se ozljeđen vratio nakon tučnjave u diskoteci. Kasnije se saznalo da je još jedan igrač sudjelovao ali on je na kraju otputovao u Eibar. Takve situacije, trenutna forma i pozicija na tablici sigurno ne mogu donjeti mir u slačionici te narušavaju atmosferu tako da vjerujem da će se nervoza vidjeti i na terenu. Ako tome dodamo činjenicu da je jedan od najiskusnijih gostujućih igrača Valeron komentirao da im je ovo jedna od ključnih utakmica sezone onda stvarno ne očekujem 5-6 prekršaja kao što je to bio slučaj u kup utakmicama.

Nadam se da neće biti 'razbijanja' s niti jedne strane, ubiti u to ne vjerujem. Očekujem puno nervoze i puno prekršaja.

Kada se sve zbroji ovo je jako dobra podloga za odigrati over kartona!
Germanija ne računa eventualni crveni ali taj rizik preuzimam.

Sretno!

evo i dokaz da germanija dopušta uplatu:

6vwYebu.png

Austria Erste liga

Kapfenberg - Austria Lustenau 2

Danas se nastavlja prvenstvo Austrije i u nastavku prvenstva utakmica iz Erste lige koja je najviše zaokupila moju pažnju je Kapfenberg - Austria Lustenau. Domaćin je ostao nakon pauze bez čak pet prvotimaca, a najviše bi mogao značiti odlazak njihovog najboljeg strijelca Arimanya u Njemački Cottbus. Gosti su odradili odličan posao u pripremnom razdoblju u kojem su igrali protiv  Švicarskih prvoligaša i dobili obje utakmice, od toga trenutno četrvrtoplasiranog St. Gallena, dok je domaćin u pripremama za nastavak prvenstva nanizao samo poraze, uz prosjek od 3,5 primljenih golova po utakmici, a da ne spominjem da niti jedan protivnik nije bio u rangu St. Gallena, već su to bili Austrijski niželigaši. Uzimam pobjedu Austrie u Unibetu po kvoti 2,08 na srednji ulog a na nešto manji u bet at home hendikep Kapfenberg - Austria Lustenau (1:0) po kvoti 3,51

Nice v Bastia 

Veliki Mediteranski derbi izmedju klubova sa Azurne obale (Nice) i otoka Korzika (Bastije), klubova koji su osnovani pre 111 godina. Bez obzira na stanje na tabeli, ekipe imaju dodatni motiv kada se igra ovaj veliki regionalni derbi, a ovog puta gosti će biti bez podrške navijača kojima je zabranjen ulazak na stadion Allianz Riviera. Inače, Bastija je dobila poslednji meč na tom stadionu, pa su domaći spremni revanširati se za taj poraz, a Nica je slavila i u prvom duelu ove sezone. Njihov najveći nedostatak će biti ponovno neigranje najboljeg strelca Ben Arfe koji se nije oporavio za ovaj derbi. Ekipa je malo pala u formi, nisu postigli gol na poslednja tri gostovanja, ali dobre partije kod kuće još uvek ih drže na visokom trećem mestu.

Sa druge strane, Bastjia je u donjoj polovini tabele, ali je u dobroj formi i iznad opasne zone. Oni su zabeležili tri pobede u zadnja četiri meča, ali prošlog vikenda nisu igrali pa je pitanje da li im je ta pauza pomogla ili odmogla. Mnogo lošije igraju van svog stadiona i zvanično su najgora gostujuća ekipa u ligi sa samo 6 postignutih golova na 13 tekmi.  Njihovi izostanci su mahom vezani za defanzivnu liniju: Palmieri je suspendovan, Cioni je povredjen i kad se na to doda štoperski tandem Modest & Squillaci koji se vodi pod upitnikom, jasno je da će imati problema sa sastavljanjem odbrane. Jedina dobra vest je povratak prvog golmana Lece posle odradjene kazne.

Večeras se očekuje oko 10 stepeni uz moguću kišu, a tekmu će suditi strogi Antony Gautier http://int.soccerway.com/referees/antony-gautier/56190/

Nice @1.94 pinnacle

Hardek je našao odličnu marginu, a ja ću ju malo upotpuniti :)

Španjolska 1. liga

20:30 Eibar - Las Palmas

tip: over 4,5 žutih kartona @ 1,59 (bez M.T. i poreza)

kladionica: germania

Sudac: Perez Montero - sva natjecanja, posljednje 2 sezone, 22/34 (65%) utakmica je bilo sa 5 ili više žutih kartona. Zanimljivo situacija je bila u svih 12 utakmica koje su ostale u underu.

Tri utakmice su bile kup utakmice i one nisu mjerilo.

U šest utakmica su jedan od timova bili ili Barca ili Real a gol razlike u tim utakmicama je bila između 2-8 golova (jedna utakmica sa 2 razlike, ostale sa 3 ili više).

U dvije utakmice je jedan od timova bio Rayo koji je rano poveo i a završna gol razlika je bila 2 razlike (s tim da je jedna utakmica završila s 4 žutih a druga s 4 žuta i 2 izravna crvena kartona).

Još je jedan utakmica završila u underu, igrali su Deportivo - Atletico M. ali tu je Atletico dominirao i ukupno je bilo samo 16 prekršaja.

Ne vjerujem da će se niti jedna od ovih 12 scenarija danas ponoviti!

Eibar i Las Palmas su igrali dvije kup utakmicu prije malo više od mjesec dana, te su obje završile u underu žutih kartona (jedna sa 4 žuta te jedan sa 2 žuta i 2 crvena kartona). Kup utakmice nikad ne uzimam kao mjerilo jer se obično tamo ne igra sa prevelikom motivacijom i borbenošću te uglavnom niti ne nastupaju kompletne ekipe, nego su u nekakvom 'mješovitom' sastavu. U ove dvije kup utakmice je Las Palmas imao UKUPNO 13 prekršaja, inače u Primeri su na prosjeku od 13 prekršaja po utakmici. Stoga niti ne čudi mali broj kartona..

Ovo će biti potpuno drugačija utakmica, obje ekipe su u očajnim formam a ulozi su ogromni.

S jedne strane Eibar se nalazi samo 2 boda ispod pozicija koje vode u europu a s druge Las Palmas je trenunto u zoni ispadanja a djeli ih samo 3 boda za Sportingom koji je iznad njih.

Pisao sam već o Eibaru ali umjesto nastavka pozitivnog rezultat kojeg sam očekivao nakon pobjede protiv Levantea oni su izgubili 3:2 (gubili 3:0 do 87') od Celte koja se također ne može pohvaliti dobrom formom.

U prosjeku dobivaju 3 kartona i rade po 15 prekršaja na domaćim utakmicama u Primeri.

Las Palmas je ovaj tjedan suspendirao jednog igrača koji se ozljeđen vratio nakon tučnjave u diskoteci. Kasnije se saznalo da je još jedan igrač sudjelovao ali on je na kraju otputovao u Eibar. Takve situacije, trenutna forma i pozicija na tablici sigurno ne mogu donjeti mir u slačionici te narušavaju atmosferu tako da vjerujem da će se nervoza vidjeti i na terenu. Ako tome dodamo činjenicu da je jedan od najiskusnijih gostujućih igrača Valeron komentirao da im je ovo jedna od ključnih utakmica sezone onda stvarno ne očekujem 5-6 prekršaja kao što je to bio slučaj u kup utakmicama.

Nadam se da neće biti 'razbijanja' s niti jedne strane, ubiti u to ne vjerujem. Očekujem puno nervoze i puno prekršaja.

Kada se sve zbroji ovo je jako dobra podloga za odigrati over kartona!

Germanija ne računa eventualni crveni ali taj rizik preuzimam.

Sretno!

evo i dokaz da germanija dopušta uplatu:

6vwYebu.png

Slažem se, marigna i koef su odlični.

Evo samo za primjer kako to drugdje izgleda (ok računaju i crveni). Šteta da ima poreza i MT-a kod Germanije, jer kada se sve uračuna nije toliko isplativo kako izgleda na prvu, ali opet je neki value.

sk6HNgy.png

Ja ću danas laganije, pripremem se za vikend, bit ćete informirani ;)

Slažem se, marigna i koef su odlični.

Evo samo za primjer kako to drugdje izgleda (ok računaju i crveni). Šteta da ima poreza i MT-a kod Germanije, jer kada se sve uračuna nije toliko isplativo kako izgleda na prvu, ali opet je neki value.

sk6HNgy.png

Ja ću danas laganije, pripremem se za vikend, bit ćete informirani ;)

U bet live prvo pol vise od 1,5 žuti 1,65 dal je to pametno odigrat ?

Nice v Bastia 

Veliki Mediteranski derbi izmedju klubova sa Azurne obale (Nice) i otoka Korzika (Bastije), klubova koji su osnovani pre 111 godina. Bez obzira na stanje na tabeli, ekipe imaju dodatni motiv kada se igra ovaj veliki regionalni derbi, a ovog puta gosti će biti bez podrške navijača kojima je zabranjen ulazak na stadion Allianz Riviera. Inače, Bastija je dobila poslednji meč na tom stadionu, pa su domaći spremni revanširati se za taj poraz, a Nica je slavila i u prvom duelu ove sezone. Njihov najveći nedostatak će biti ponovno neigranje najboljeg strelca Ben Arfe koji se nije oporavio za ovaj derbi. Ekipa je malo pala u formi, nisu postigli gol na poslednja tri gostovanja, ali dobre partije kod kuće još uvek ih drže na visokom trećem mestu.

Sa druge strane, Bastjia je u donjoj polovini tabele, ali je u dobroj formi i iznad opasne zone. Oni su zabeležili tri pobede u zadnja četiri meča, ali prošlog vikenda nisu igrali pa je pitanje da li im je ta pauza pomogla ili odmogla. Mnogo lošije igraju van svog stadiona i zvanično su najgora gostujuća ekipa u ligi sa samo 6 postignutih golova na 13 tekmi.  Njihovi izostanci su mahom vezani za defanzivnu liniju: Palmieri je suspendovan, Cioni je povredjen i kad se na to doda štoperski tandem Modest & Squillaci koji se vodi pod upitnikom, jasno je da će imati problema sa sastavljanjem odbrane. Jedina dobra vest je povratak prvog golmana Lece posle odradjene kazne.

Večeras se očekuje oko 10 stepeni uz moguću kišu, a tekmu će suditi strogi Antony Gautier http://int.soccerway.com/referees/antony-gautier/56190/

Nice @1.94 pinnacle

Ja sam ovdje uzeo ovr 4.5 kartona. 

Na utakmicama di sudi ovja sudac redovito bude crvenih kartona šta jako dobro dođe kad se igra over kartona. Bastia je očajna u gostima šta s etiče skupljanja bodova al zato su u kartonima dobri. redovito ih prime bar 3.  prva ovogodišnja međusobna kod Bastie je završila pobjedom nice 3-1 i bila su samo 3 kartona al zato je lani u obje utakmice bilo dosta kartona. u jednoj čak 2 crvena

Na utakmicama di sudi ovja sudac redovito bude crvenih kartona šta jako dobro dođe kad se igra over kartona. Bastia je očajna u gostima šta s etiče skupljanja bodova al zato su u kartonima dobri. redovito ih prime bar 3.  prva ovogodišnja međusobna kod Bastie je završila pobjedom nice 3-1 i bila su samo 3 kartona al zato je lani u obje utakmice bilo dosta kartona. u jednoj čak 2 crvena

Da sudi "opasni čelavac". Voli davati kartone, šteta da granica nije manja...

Btw. na Zagreb je koef. znatno pao sa 2,40 na 1,85 online...

Kapfenberg-SC A.Lustenau (26.02. 18:30) 2 2,20
----------------------------------------------------------
Kvota jako dobra a ima razloga zasto predlazem na goste. Ovo su prvi mecevi nakon zimske pauze u kojoj je Kapfenberg ostao bez cak 5 prvotivaca a najvise ce faliti njihov najbolji strijelac Arimany koji je otisao u Cotbus (Njemacka). Na slici mozete vidjeti kako su odradili pripreme, sve porazi dok s druge strane Lustenau jako pristojne dvije pripremne utakmice, tukli su dva solidna svicarska tima i imaju dobre sanse da uzmu i ovde 3 boda iako su gosti jer trenutno su kvalitetniji, domacin je jos bez glave i repa odlazkom okosnice ekipe.wwwwwwiiiiinnnnnnnnn-pogodak 2-4

12799290_1741973626036280_46254470359307

J.Diebler(Efe) 8,5 više koševa 1,85

Danas na očekuje zanimljiv dvoboj između Zvezde i Efesa. Ove dvije ekipe će biti gladne  igre s obzirom da su se  dobro odmornili  nakon ranog ispadanja tijekom vikenda u svojim domaćim kup natjecanjima.Efes stiže bez Grangera kao njegova alternativa doveden je  bek Elijaha Johnsona iz drugoligaša Pertevniyala.Uzet ču danas Jona Dieblea  u opciji više koševa jer bi trebao biti na terenu više od 30 min po meni niža granica je postavljena zbog dvije zadnje utakmice u kojima je postigao 2 odnosno 5 poena. Koliko vidim po portalima  Diebler koji  će vjerojatno biti spušten na beka i tu dijeliti minute s Johnsonom koji nebi trebao dobiti preveliku minutažu s obzirom da je tek stigao a utakmica je od velike važnosti.Dok če Grangerovu poziciju pokrivat  Heurtel i Osman.

CZBeogr(h-2,5)-AnadEfes H2 1,85

Zvezda večeras igra protiv  Efesa u Vršcu jer se u Pioniru igra teniski Davis Cup. Znam da je to mali hendikep za Zvezdu jer svi znamo da su u  Pioniru padali Real Madrid Khimky Bayern Unicaja  i da su  tamo ostvarivali velike pobjede ove sezone. Ovo je bitna utakmica  za Efes koji je s omjerom 3-4 nakon polovice natjecanja i  neulazak među osam najboljih bio bi veliki podbačaj.Sa porazom se Efes stavlja u neugodnu situaciju jer je i Zvezda na omjeru 4-3.Vidim Efes u završnici lige prvaka i a ko oni dijele moje mišljenje danas moraju pobjedit.Ja cu uzet malo sigurniju opcije u vidu malog hendikepa.                                   SRETNO SVIMA

Pozdrav svima. Već dugo pratim vaš rad i imam samo riječi pohvale.
Brojne vaše analize su puno pomogle i red bi bio odužiti se sa svojim info, pogotovo iz manje praćenih sportova/liga.

Ja ću truditi davati info o sportovima "preko Bare".

Hokej - NHL

01:00 - Carolina - Boston:   tip X2 1,45 (za hrabrije 2  2,35)

Obje momčadi su u borbi za playoff, ali trenutna forma i iskustvo su presudni za ovaj tip.

Boston je pucački raspložen u zadnje vrijeme i ova tekma im dolazi nakon velike pobjede protiv Pittsburgha.

Boston je druga najbolja gostujuća momčad lige, dolaze odmorni i bez izostanaka

te su iz zadnjih 6 tekmi protiv Caroline izvukli barem bod (5-0-1).

Ovaj tip najviše temeljim na formi Caroline.

Jučer su izgubili od najlošije momčadi lige. Izgledali su bezvoljno i bez energije, a moraju svaki bod ganjati u borbi za playoff.

Komentatori su rekli da su zapravo i u predzadnjoj tekmi prije ove izgledali loše i da im je golman ukrao dva boda.
Mlada su momčad i nitko ih nije očekivao tu gdje su sada.

Vjerojatno ih stiže neiskustvo i pritisak da moraju dobiti u kontinuitetu kako bi se održali u utrci.

Jučer su im se ozlijedili dvojica igrača, a na kraju je izbilo i nekoliko tuča = jasan znak frustracija.

Već par tekmi igraju bez najboljeg obrambenog igrača Faulka,

a neki igrači bi im mogli biti "trejdani" do ponedjeljka pa je i u svlačionici vjrj došlo do nervoze.

Danas će im najvjerojatnije braniti drugi golman jer u NHL-u praksa da prvi golman ne igra 3 tekme u 4 dana.

Sve u svemu, gotovo sve stvari idu u korist Bostona pa vrijedi to ispoštovat.

Pozdrav svima. Već dugo pratim vaš rad i imam samo riječi pohvale.

Brojne vaše analize su puno pomogle i red bi bio odužiti se sa svojim info, pogotovo iz manje praćenih sportova/liga.

Ja ću truditi davati info o sportovima "preko Bare".

Hokej - NHL

01:00 - Carolina - Boston:   tip X2 1,45 (za hrabrije 2  2,35)

Obje momčadi su u borbi za playoff, ali trenutna forma i iskustvo su presudni za ovaj tip.

Boston je pucački raspložen u zadnje vrijeme i ova tekma im dolazi nakon velike pobjede protiv Pittsburgha.

Boston je druga najbolja gostujuća momčad lige, dolaze odmorni i bez izostanaka

te su iz zadnjih 6 tekmi protiv Caroline izvukli barem bod (5-0-1).

Ovaj tip najviše temeljim na formi Caroline.

Jučer su izgubili od najlošije momčadi lige. Izgledali su bezvoljno i bez energije, a moraju svaki bod ganjati u borbi za playoff.

Komentatori su rekli da su zapravo i u predzadnjoj tekmi prije ove izgledali loše i da im je golman ukrao dva boda.

Mlada su momčad i nitko ih nije očekivao tu gdje su sada.

Vjerojatno ih stiže neiskustvo i pritisak da moraju dobiti u kontinuitetu kako bi se održali u utrci.

Jučer su im se ozlijedili dvojica igrača, a na kraju je izbilo i nekoliko tuča = jasan znak frustracija.

Već par tekmi igraju bez najboljeg obrambenog igrača Faulka,

a neki igrači bi im mogli biti "trejdani" do ponedjeljka pa je i u svlačionici vjrj došlo do nervoze.

Danas će im najvjerojatnije braniti drugi golman jer u NHL-u praksa da prvi golman ne igra 3 tekme u 4 dana.

Sve u svemu, gotovo sve stvari idu u korist Bostona pa vrijedi to ispoštovat.

ovo je dobar pick, s tim sto bih ja dodao da je KI(konacni ishod) 2 na Boston po kvoti 1.80 verovatno najbolji izbor :)

Svaka čast i tebi i ostalima koji su bili još jednom na nivou, stvarno dosta dobitnih prognoza je bilo danas na forumu! Na moju nesreću Nica je dobila crveni i tako upropastila skoro savršen dan na SK-u. 

Decki dobro mi to sve odradujemo ali bi volio da svi skupa svaki dan skupimo prijedloge i objavimo najsigurniji listic dana....tako da svi mozemo odigrat i uvazit sva misljenja...hvala

Jako zanimljiv prijedlog,ja sutra pratim kolegu @Goksima s kartonima i Rijekom.

Za veceras sam igrao još NBA sto sam tu sa stranice pokupio,Carmelo 21,5 + i L.James 24.5 +,te hokej NHL Boston KI(1.80)

Sretno svima i laku noc.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca, drugi deo Sede vlasi, bore na licu i dvadeset kilograma viska Zeljka Obradovica su vidljivi znakovi bioloskog starenja. I to takodje ne kazem ja, vec biologija. Teorija takodje kaze da je pravo zivotno doba da napravis nesto od svog zivota kada imas vise od 25 godina, kada nemas nikoga ko zavisi od tebe, kada nemas racune iza sebe, ili kada si spreman da ulazis u rizik. Kada imate 40 ili 50 godina, vi jeste zreliji i racionalniji, ali imate i porodicu, imate nekoga ko zavisi od vas, pa ste vec mnogo manje spremni da preuzmete velike rizike. Ovu teoriju je u praksi potvrdio i sam Obradovic, jer je sve svoje najvece uspehe, ostvario bas kako kaze i teorija.  U Srbiju se vratio jer je odlucivao srcem, a ne razumom. A teorija kaze da sve greske moraju i da se plate. Teorije kazu da sa 64 godina zivota veoma tesko pristajete da se menjate, menjaju vam se i prioriteti, i u tim godinama najmanje sto je potrebno jeste da rizikujete. Potreban vam je mir, sigurnost i da uzivate. A kada to hocete u Srbiji, i uz to odlucite srcem, a ne razumom, onda svakako mora takva odluka i da se plati tako sto cete slusati kako vam 20.000 umno poremecenih bolesnika skandira u direktnom Tv prenosu da ste turcin i da treba da se napusite qurcine. Kada je Zeljko Obradovic poceo da se bavi trenerskim poslom, nije bilo ni interneta, ni mobilnih telefona, ni drustvenih mreza, a u vecem delu Srbije nije bilo ni struje. U to vreme se treniralo deset sati dnevno, i trener je bio sveto bice. Danas profesionalni igraci po Kolektivnom Ugovoru ne mogu da treniraju vise od dva i po sata dnevno, a pripreme pred pocetak sezone zakonom ne mogu da pocnu vise od dvadeset dana pred pocetak sezone. A ja bih dodao da ce za nekoliko godina igraci lupati samare trenerima koji odluce da ih menjaju u toku igre. A ima jos nesto. Ja sam siguran da pitamo kolege sa Foruma da nam objasne u kom delu Usa se nalaze savezne drzave Idaho, Wisconsin, Alabama ili Delavare da pola Foruma ne bi imalo pojma. A onda vi ocekujete da polupismeni crnac koji dolazi iz Nebraske uziva sto dolazi u Srbiju, i sto se od njega trazi da razume sta je beogradski derby i da se od njega trazi da se baca na glavu igrajuci protiv Zvezde. Hteo sam da kazem da je Zeljko Obradovic najbolji trener na svetu starog kova sa savrsenim teorijskim trenerskim principima. Ali i osoba sa 64 godine na pogresnom mestu i sa dolaskom nekih drugih vremena. Nijedan polupismeni crnac nije spreman niti je navikao, niti razume zasto je pobeda nad Zvezdom pitanje zivota ili smrti, zasto se trener toliko dere na njega, i zasto nakon samo jedne obicne greske bude zakucan ekserima za klupu. Nijedan polupismeni crnac ne razume zasto se od njega u Srbiji ocekuje da protiv Crvene Zvezde mora da se baca na glavu, kada je u njegovoj crnoj glavi kosarka samo obicna zabava. Upravo sam vam potpuno besplatno napisao zasto su rezultati Partizana takvi kakvi su, i zasto je danas kvota na Zvezdu 1,35-1,40 kao i koji su razlozi da Zeljko Obradovic promeni ceo roster, a da Partizan izgubi vec cetiri utakmice kod kuce, iako je sezona tek pocela Prognoza za kladjenje Petorica kolega sa Foruma su jos u ponedeljak, tri dana pred pocetak utakmice podrzala Crvenu Zvezdu. Oni koji su pokvareniji i vise zli su svoje predloge postavili kroz klizni handicap, dok su kolege sa pozitivnom licnosti u sebi odigrale cistu jedinicu. Postoje barem deset razloga zasto su to dobri predlozi, pod uslovom da se utakmica igra na papiru, a ne na parketu. Prvi razlog je svakako roster, Crvena Zvezda svakako ima bolji roster i tu nema sta da se prica. Drugi razlog je svakako sirina rostera, gde Zvezda takodje ima mnogo vise upotrebljivih igraca. Treci razlog je sto grk na klupi Zvezde koristi gotovo sve igrace, dok Obradovic cak i kada je imao duplo bolju ekipu, uvek je igrao sa sedam-osam igraca. Cetvrti razlog jeste forma, pozicija na tabeli, opsta slika tima, i za to uopste necu da trosim tastaturu. Peti razlog je svakako trenutna situacija u klubu, gde je u Zvezdi sve relativno mirno, dok je u Partizanu pravi raspad sistema, i jos niko nista ne sme da kaze Faraonu, iako ne izlazi iz kafane. Sesti razlog je naravno domaci teren, gde niko iz rostera Partizana uopste ni ne zna sta ga veceras ocekuje. Sedmi razlog je pritisak gde Partizan ako ovo izgubi ostaje u rangu Albe, a tek treba da igra sa Olympiacosom, Zalgirisom i Panathinaikosom. Osmi razlog jesu kvote kladionica koje jasno sugerisu ko je favorit, a deveti razlog je sto kvota osim sto favorizuje Zvezdu, jos i pada. Deseti, a mozda bi trebalo da bude prvi razlog jeste navijacka opredeljenost Psiha (Predsednika Srbije) Sve ovo je teorija kada bi se utakmica analizirala na osnovu onoga kako stoje stvari na papiru, i kada bi se derby igrao na papiru, a ne na parketu. Ono sto me brine jeste iskustvo padanja. Na primer, kao kada je Milan izgubio od Parme, pa ga Liverpool demolirao u sred Milana, a ja onda odigrao duplu sansu 1x na Inter u gradskom derby-ju a Milan lagano dobio. Ili na primer, kada nikada u zivotu ne igram na Dinamo, pa ih onda odigram kod kuce, takodje duplu sansu 1X protiv Hajduka, a oni izgube 0:1. Postoje samo dva nacina kako bi Partizan mozda mogao da pobedi. Jedan je da se veceras bacaju na glavu, da ih ide kao sto je Zvezdu islo u sred Istanbula kada su demolirali Fenerbahce, a koji je danas prvi na tabeli, kada sam takodje pao, a da Crvena Zvezda odigra najgoru utakmicu u zivotu. Drugi jedini moguci nacin da Partizan dobije jeste da se nekako dovuce do kraja utakmice, a da ne gubi, i onda u nekoj drami, jednim potezom nekako, a ne znam kako, resi utakmicu. I za kraj, moj prvi predlog za kladjenje je svakako prognoza da ce se Aba League raspasti u narednim godinama, i da ce je direktno srusiti srbi, kao sto su srusili sve do sada. Aba League ce direktno srusiti dva zla, sadasnji predsednik srpskog Kosarkaskog Saveza i sadasnji selektor Svetislav Pesic, koji ima 75 godina, pa ce vam sada biti jasnije kako starost utice na telo i mozak. To je moj prvi predlog za kladjenje za koji bih preporucio da rasprodate imovinu, ili barem podignete kredit i uplatite moj predlog. Da imam u sebi toliko zla koliko i kolege @Joker93 i @Fitoz verovatno bih i ja kao svoj predlog postavio u 15.00 casova i pola sekunde, ekstremni klizni handicap na Zvezdu od +4,5 po kvotici od 1,20. Ovako, posto sam ja Leonardo Veliki, prvo predlazem live kladjenje, zatim oba najekstremnija klizna handicapa kod velikog bet365 onaj od +9,5 na Zvezdu, kao i onaj od +15,5 na Partizan sa nadom da bih mozda mogao da uhvatim oba ekstremna handicapa nadajuci se da niko nikoga nije u stanju da potopi. I za kraj, imam predlog za administratora Hej @IzudinB U utorak smo postavili predlog za kolegu @fic iako ti to zabranjujes. Deluje da nas je kolega zaista napustio. Predlog mu je prosao, bas kako je i on pogadjao svoje predloge dok je bio sa nama. Drugi gol je pao u 90 plus 9-om minutu. Upisi mu ovaj pogodak, napravi ovaj put izuzetak, neka mu stoji zapisano kao pogodak poslednji predlog u Poslednjoj Sansi. Nece ti nista faliti, niko ti nista nece zameriti, nismo u Skandinaviji, a nadajmo se da se neces ni ti nikada ni pomeriti sa tog poslednjeg mesta u drugoj, amaterskoj. Mi smo mu postavili predlog, a deluje kao da su i sudbina i karma i Bog i sreca hteli da mu poslednji predlog u nasoj svetoj Poslednjoj Sansi prodje u 90 plus 9-om minutu.  
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca Ne bih mogao da se setim kada je cak sest kolega iz svete Poslednje Sanse za svoj predlog postavilo izbor iz jednog te istog meca. Jos interesantnije je sto je u pitanju jedan gradski derby, a zanimljivo je i da su trojica kolega iz prve lige, a trojica iz druge. Svima je zajednicko sto su svi igrali na Crvenu Zvezdu, uglavnom klizne handicape, dvojica kolega cak i cistu jedinicu, dok je samo kolega @jansavc na neki nacin "podrzao" Partizan ako se to uopste moze nazvati podrska, da nece izgubiti vise od 14 razlike. Iako je za ovaj medjuweekend ponuda bila slaba, pa je i to jedan od razloga, ipak je bilo lepo videti da je u ovom kolu svete Poslednje Sanse cak devet predloga bilo iz kosarke, najlepse sportske igre na svetu. Hajde onda da vidimo, koji je razlog zbog cega je ceo Forum ovoliko podrzao Crvenu Zvezdu u jednom gradskom derby mecu, a ne vidim nikoga sa Foruma koji bi bolje od mene najavio danasnji mec. Pre najave danasnjeg meca, samo da skrenem paznju kolegama sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, a koji ce danas gledati utakmicu da Jones, Brown, Bonga, Washington, Davies, Lundberg, Ntkilina, Mike, Canaan, Yago, Miller-Mcintyre, Daum i Gieadraitis nisu srpska prezimena, a nisu ni belci osim Dauma i Giedraitisa. Maloletnim kolegama sa Foruma da kazem i da beogradska govna ne igraju Euroleague zato sto je neko impresioniran srpskom kosarkom, vec zato sto nema ruskih klubova, i zato sto su Psiho i srpska propaganda procenili da im se isplati da godisnje placaju po klubu 1,250.000 eura za ucesce srpskih klubova u Euroleague. Uz to, grad Beograd je bio prinudjen cak dva puta u kratkom periodu da organizuje FinalFour Euroleague, a i ove godine ce morati da bude organizator, naravno o svom trosku, pa kada sve to saberete, dosli smo vec do deset miliona eura, koliko srpsku drzavu kosta ova propaganda. Ovde se ne racuna uobicajenih po 25 miliona eura koji se godisnje bace na polupismene crnce po klubu. Crvena Zvezda Gledajuci proslu sezonu Crvene Zvezde, samo se potvrdila moja teorija za koju bi smeo da dam vitalne organe da je odbranim, da najboljih sto svetskih igraca Fantasy-a vise znaju o kosarci od prvih sto najboljih trenera na svetu. Crvena Zvezda je prosle sezone, kao i svake godine potrosila 30 miliona eura i za sav taj novac bila 16-ta na tabeli sa skorom 11-23, jedina dva gora kluba od njih su bili Alba i Asvel, a i to se ne bi desilo da je sezona trajala jos koju sedmicu. Gore od plasmana su bili potezi koje su vukli majmuni iz Zvezde, u smislu izbora trenera i igraca, za sta bi mi trebalo deset stranica teksta. Ipak, na kraju su osvojili Aba League, osam puta su demolirali Partizana, a to je u Srbiji najvaznije, pa je sezona proglasena istorijski uspesnom. Ako bih trebao da prokomentarisem proslu sezonu Crvene Zvezde u jednoj ili dve reci, to bi bile reci fijasko ili debakl, a u jednoj prosirenoj recenici, to bi bilo da nijedan Fantasy igrac na svetu, pa cak i seoski, ne bi nikada spojio u svom virtuelnom timu onako nefunkcionalan tim. Odluku da potpisu Napiera, a da su u rosteru imali Teodosica, Nedovica, Yaga i Hangu bih proglasio najdebilnijim izborom u istoriji svih sportova.  Sto se tice ove sezone, Zvezdi se mora priznati da su ipak nesto naucili iz gresaka iz prosle sezone, sto i nije bilo tesko, kada gore nije bilo ni moguce. Vratili su pre svega, svoje bivse igrace, koji su imali lose sezone u svojim klubovima, sto je odlican potez, jer oni bolje od bilo kog polupismenog crnca razumeju da je u Srbiji jedini smisao kosarke biti bolji od Partizana. Doveli su jos jednog belca Dauma, a jedina dva nova crnca su Miller-McInture i Canaan sto su odlicna pojacanja. Na taj nacin, Crvena Zvezda je prilicno ocistila roster iz prosle sezone od beskorisnih govana, smanjila broj crnaca na najmanju mogucu meru, i povecala broj srpskih igraca. Odlican potez im je i povratak Petruseva tokom sezone.  Moj utisak je da je Crvena Zvezda odlicno poslozila roster, ili barem isparavila greske iz prosle sezone, ali da to nikako nije dovoljno za prvih osam mesta na tabeli, i da ce se tokom sezone vuci tu negde oko sredine tabele i verovatno biti u igri za doigravanje. Ove sezone u Euroleague imaju skor 5-5 a mislim da su morali imati jednu sigurno, a mozda i dve pobede vise. Lepe pobede su one u gostima nad Fenerbahceom, Monacom i Parisom, ali su morali da dobiju ili Asvel u gostima, ili Barcellonu kod kuce, gde su prakticno imali pobedu u samoj zavrsnici. Partizan Nikada vidjeno u istoriji bilo kog sporta. Tri godine potpunog fijaska, jedan trofej od mogucih osamnaest, potrosenih sto miliona ni za sta, i jos niko nista Faraonu ne sme da kaze, vec promene ceo roster za jedno leto. Cetrnaest novih igraca, od toga samo tri srpska igraca, i to samo da ih ne bude sramota da nemaju nijednog srpskog igraca. A cak je jedan i polu srbin, polu hrvat, majko moja. Cak i da ne gledamo u krvna zrnca, tesko da bi i Guardioli neko dozvolio da promeni ceo roster, a ako bi mu neko ipak dozvolio, tesko da bi bilo ko dozvolio Guardioli da zivi kako Faraon zivi u Srbiji. U Srbiji je rec odgovornost prakticno zabranjena rec, a bilo kakva kritika bi veoma lako mogla da vas odvede na neko sluzbeno putovanje od nekoliko godina. Da nema mene na ovom smesnom Forumu, tesko da bi bilo gde mogli da procitate bilo kakve kritike Faraona.  Faraon i Psiho imaju mnogo toga zajednickog, ali i jednu veliku razliku. Vestom propagandom i manipulacijom polupismenih gradjana, i jedan i drugi su proglaseni velikim, najvecima, nedodirljivima, svetim kravama, bez kojih bi dosao propast sveta. Jedina razlika je u tome sto je jedan Predsednik, a drugi trener, pa je jedan Faraon za sest miliona, a drugi za milion fanatika. I jedan i drugi su proglaseni za nuklearnog fizicara, Mesiju, Boga, neurohirurga koji spasava zivote ili vatrogasca koji glavom skace u vatru i spasava zivote gradjana. I jednom i drugom se klice, salju poljupci, pruza podrska, i jednom i drugom se veruje vise nego svojim ocima, i jedan i drugi su se odavno odvikli od bilo kakve kritike. Cetiri sezone u klubu, jedno ispadanje u EuroCupu u sred Beograda od turske Burse, jedna osvojena Aba league i jedno cetvrtfinale Euroleague, i tacka. Ove sezone, uz promenjen ceo tim i jasnu poruku polupismenim fanaticima "... sada da odem necu, ko god da dodje posle mene zeli zlo Partizanu, nisam tip koji se predaje ... ovo sto vidite svojim ocima nije tacno ...imam apsolutnu podrsku ... bla bla bla ..." Partizan je promenio ceo roster, ali je u ovoj sezoni sve ostalo isto. Skor u Euroleague je 2-8 igra je ostala ista, losa, nepovezana, spora uz porodjajne muke da se postigne poen, i dalje se gubi na jednu loptu, u samoj zavrsnici, i dalje Faraon nije kriv vec igraci, i dalje beogradska govna zasluzuju pozivnice jer je tamo publika najbolja, i dalje ovo .. i dalje ono ... a rezultata nigde. Cak vise ne postoji ni ono sto je jedino i drzalo Partizan u propagandi da su zdrav klub, a to su utakmice kod kuce. Partizan je kod kuce vec izgubio od raspalih Virtusa, Armanija, te Monaca i Barcellone dok su u gostima sve izgubili osim Maccabija sa kim su igrali u Beogradu. Starost Placanje poreza, starost i smrt niko na svetu ne moze izbeci. Nauka smatra da starost pocinje sa 74,7 godina mada neke teorije idu cak i do 77 godina. Zeljko Obradovic ima 64 godina, pa sada ne znamo gde njega da ubrojimo. Da li je on srednje dobi, da li je starija osoba ili je jednostavno veoma stara osoba? To na kraju nije ni vazno, vazno je da svaka osoba na svetu starenjem postaje drugacija osoba, najcesce sve to ide na gore. To ne kazem ja, to kaze biologija, to kaze bilo koja nauka. Uz to ide i teorija da se ne stari u svim zemljama isto. Nije isto stariti u Srbiji ili u Usa ili u Skandinaviji. Ovde cu vam postaviti dve fotografije da vidite kako se stari u Srbiji a kako u Hollywoodu. Ovo ovde su dva glumca. Obojica imaju 61 godinu i obojica lose glume. Na jednoj slici mozete videti kako izgleda starost u 61-ovoj godini u Srbiji, a kako izgleda starost u 61-oj godini u Hollywoodu. Na jednoj slici je srpski glumac Dragan Bjelogrlic, a na drugoj americki glumac Bred Pit, pa svojim ocima mozete videti kako se stari u Srbiji, a kako u Hollywoodu.   Obradovic je trenercina, kakve Evropa jos nije videla, to je bio, to jeste i to ce uvek biti. Niti je zaboravio kosarku, tesko da bilo ko vise zna o kosarci od njega. Ali nije Faraon vec je od krvi i mesa. I on stari kao i sav obican svet. I on se menja starenjem, uglavnom na gore, kao i svi ostali. Vratio se u Srbiju, a deset godina ranije mu to nikada nije padalo na pamet, a to ima svoju cenu. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da mu ekipa ovako igra, a kamoli izgleda. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da ga u gradu koji najvise voli na svetu, Beogradu, 20 000 psihopata divljacki vredja. Znate li vi uopste, kolege sa Foruma, kako to izgleda kada vas 20.000 ljudi divljacki vredja da ste turcin i da treba da popusite qurcinu, ili da vam 20.000 ljudi peva da ste ubili zenu u saobracajnoj nesreci, sto je tacno. Pre deset godina Obardovic sebi nikada ne bi dozvolio da ga u sred Beograda ponizavaju raspali Virtus ili Armani. Ovde cu malo da se zaustavim. Previse daleko sam otisao. Malo sam se pogubio. Previse volim kosarku, najlepsu sportsku igru na svetu, i previse postujem trenerski posao, najstresniji posao na svetu. Uvek cu vise verovati svojim ocima, nego Obradovicu, ali je Obradovic ipak Obradovic. Uzecu ipak sebi malo vremena, da zavrsim post, narocito predlog za kladjenje. Ostavicu sebi vreme da iz mene izadje zlo. Kosarka i Obradovic to zasluzuju, mada za ovo drugo jos malo moram da razmislim. Nastavice se oko 18.00 casova. mec se igra u 20.00    
    • Hvala za info taman imao par minuta i pogledam forum i cini mi se ajde probajmo i proslo za 10min:)
    • @furyshaa sve si mi rekao sad kolega, hvala i nadajmo se ostvarenju zamisljenog scenarija. Neka se zeleni!
    • @mesrine gledam. Samo što je utakmica počela, faul, žuti karton, Njegomirović zove iz VAR sobe, crveni karton.  Crveni karton nikad u životu. Niti je bilo namjere niti nekog intenziteta. Zaslužen žuti i Bog te veselio. Nastavak utakmice, viktorija.  3 100% šanse za Borac i brdo nekih pokušaja. Ovdje Borac dobija pa makar izmislili neki penal jer prilike za to će biti jer se gura konstantno 18 igrača u 11 metara. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use