Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.2.2016

JackieJack

Subota  

90 glasova

1. 1. Rijeka - Hajduk

2. 2. Real Madrid - Atletico Madrid

Recommended Posts

DOUBLE

Rijeka - Hajduk 1
PPD Zagreb - Celje 1

Koef: 2,33

Rijeka je dvostruko jaca od Hajduka, Mnogo igrača nedostaje, prodali 3,4 najbolja igraca, jos je njihov "najbolji" špiler susic dobio crveni protiv lokosa tako da ni njega nema. Ocekujem pobjedu 2,3-0
Zagreb pred ispunjenim tribinama trazi prolaz u 8finala. Pola prodali, pola podijelili, dakle 15 000 navijaca, vjerujem da ce donijeti toliko zeljenu pobjedu protiv Celja

I jos par od kolege odigrao u singlu u ss....Guardado ne daje gol..kolko se ja sjecam sa managera lik bio lijevi bek..po ovoj statistici..smatram ovo "greskom kladionice" ako je stvarno tako. Nadamo se najboljem

Svaka čast dečki odlični parovi na forumu danas, ja sam imao obaveze ujutro pa ću samo pokupit vaše analize i složit nešto od toga. Posebno mi se sviđa Guardado ne daje gol, a odigrao bi i na Zagreb košarku al pošto je kvota izgubila value ću preskočiti. Mislim da bi Real i Leicester mogli proć, Real je puno konkretnija ekipa kod kuće nego što je u gostima.

Pitanje za admine, da li je okej da se pišu prijedlozi za NBA na ovaj dio foruma za dnevne tipove?

Svaka čast dečki odlični parovi na forumu danas, ja sam imao obaveze ujutro pa ću samo pokupit vaše analize i složit nešto od toga. Posebno mi se sviđa Guardado ne daje gol, a odigrao bi i na Zagreb košarku al pošto je kvota izgubila value ću preskočiti. Mislim da bi Real i Leicester mogli proć, Real je puno konkretnija ekipa kod kuće nego što je u gostima.

Pitanje za admine, da li je okej da se pišu prijedlozi za NBA na ovaj dio foruma za dnevne tipove?

Eo uhvatio sam 5 min opet eo mene u zagrebu Haha putujem pola dana vec dakle kaže lega iz sbka da slobodno igram hendikep dakle momci trpajte hendikep u bet365 imate -8.5 2.2 slobodno al slobodno maxbet ,bit će bar 15 razlike msm da sam to i prošli put rekao pa nema razloga da ne vjerujete radije odograjte ovaj hendi na zg nego riskirati neke stvari

Meni je gox nesto uplAtio posto nemam dobar net jer sam na putu a nmg nista sa skrilla-.-

Southampton-Chelsea X2(1.45)

Evo zasad od mene ovo; Ovaj dvoznak na Chelsea mi se čini kao dobra opcija,Southampton je u odličnoj formi,u zadnjih 6 susreta nisu primili gol i skupili su 16 bodova u tim utakmicama,sve više podsjećaju na Southampton iz prošle sezone i očito je da je Koeman posložio kockice u svojim redovima.

Chelsea poslije odlaska Mourinha izgleda bolje,podigli su formu  i razinu igre te su i rezultati bolji,u prošlom međusobnom susretu Southampton je slavio i mislim da to danas ne mogu ponoviti.

Domaćinima nema bitnog veznjaka Wayname dok kod Chelsea još  u prvih 11 nema Pata,Hiddink je izjavio da je on još u fazi privikavanja,Chelsea igra u svom već standarnom sastavu i tu iznenađenja nema.

Ovo je jako važna utakmica za Chelsea,nakon onog lošeg perioda sada su se vratili i u ovakvoj utakmici protiv dobrog protivnika treba im dobar rezultat kako opet ne bi izgubili kolosijek.

Bit će to teška utakmica no imam osjećaj da Chelsea ostaje neporažen,naravno uz osjećaj i argumenti su tu.

Bez ikakve analize, ukratko, sve utakmice su podjele bodova ili nizovi pobjeda, jedino bih izdvojio Lietuvos Rytas koji je u 20 međusobnih imao dva remija(oba poraza u produžetku) ostalo sve pobjede.

KOŠARKA

LITHUANIA  LKL

16:00 Neptunas - Lietuvos Rytas  2 (1.65)

KOŠARKA

TURKEY  Super Ligi

16:00 Gaziantep – Banvitspor  2 (1.62)

Svih osam Banvit dobio.

KOŠARKA

FRANCE LNB

20:00 Dijon – Antibes  1 (1.33)

Pet međusobnih uvijek domaći dobije

RUKOMET

SWEDEN  Allsvenskan Women

16:00 Skanela W - Tyreso W  1 (1.90)

Svih pet međusobnih Skanela dobila.

RUKOMET

GERMANY  2. Bundesliga

17:00 Aue – Friesenheim  1 (1.50)

Pet međusobnih uvijek domaći dobije.

Guingamp -Angers over 1,5  kvota 1,54

Guingamp u zadnjih 5 utakmica dao 11, a primio 9 golova ( u zadnje dvije je primio 8 golova, obe izgubio sa 2:4 i 3:4 )  Angers je u zadnjih 5 utakmica dao 6, a primio 9 golova.

Međusobni omjeri im ne obiluju s tolko golova, ali mislim da bi na ovoj utakmici trebalo pasti minimalno dva gola. Ako ništa drugo ispratio sam radi kvote jer je više nego dobra

Eo uhvatio sam 5 min opet eo mene u zagrebu Haha putujem pola dana vec dakle kaže lega iz sbka da slobodno igram hendikep dakle momci trpajte hendikep u bet365 imate -8.5 2.2 slobodno al slobodno maxbet ,bit će bar 15 razlike msm da sam to i prošli put rekao pa nema razloga da ne vjerujete radije odograjte ovaj hendi na zg nego riskirati neke stvari

Meni je gox nesto uplAtio posto nemam dobar net jer sam na putu a nmg nista sa skrilla-.-

Delujes ubedljivo, ja sam te ispratio i u singlu Zagreb H1 (-10.5) @2.75 u WH, a i u dublu ZAgreb (-5.5) i Rijeka poluvreme na nesto jaci ulog.

NAdam se da ce se prognoze i predvidjanja obistiniti :)

Dobro bi mi došao ovaj dobitak, uplatite i meni :D:P

Vitez - Velež, 14:30

Tip:1

'ko malo bolje prati Bih ligu, jasno mu je zašto ovo pišem..Velež vjerovatno u najgoroj situaciji od osnovanja kluba,u prvom dijelu sezone u 18 utakmica, upisali su samo 1 pobjedu,4 remija i 12 izgubljenih utakmica,a i ta pobjeda je bila u 97.oj minuti na gostovanju kod Zvorničke Drine...Dosta igrača je napustilo klub, ujedno i njihov kapiten, te jedan od omiljenih kod publike..

Vitez,nemam ništa posebno za reći, dijeli ih 1 pozicija od "ugrožene" zone...Ove godine ispada 6 klubova i Vitez bi morao dobivati ovakve utakmice ako želi ostati u ligi,a i bolja su momčad od Veleža sigurno ..

Kvote još nisu izašle,al eto nešto malo informacija ;) ;)

Bravo, nije moglo lakše

Ostapenko - Suarez Navaro +4.5 1@1.72

BET365

Obje igračice igraju fantastičan turnir srušile su par vrhunskih igračica jedna i druga. Stvarno mi nije jasno zašto je ovoliki favorit CSN, a Ostapenko ima sjajnu napadačku igru s kojom će španjolka imati problema jer ona više voli duge izmjene. CSN je po meni blagi favorit, čisto na račun mladosti Ostapenko, ali ona stvarno briljira i ovaj tjedan igra sjajan tenis. Očekujem izjednačenije finale nego što kladionice misle bar po marginama i mislim da će ovaj hendikep proći.

Ostapenko fantasticno igra, jedan od laksih prolaza ikada.

Nakon šokova sa Leicesterom dosta je za danas pa ću večeras malo rekreativnije.

Hokej – NHL
04:00 – Calgary – Ottawa: over 4,5   1,45

Ovaj tip je isključivo statistički temeljen.

Calgary – 25. obrana lige (od 30.) – 3,06 primljenih po tekmi
                15. napad lige, ali 6. kod kuće – 2,7 zabijenih po tekmi

Ottawa – najslabija obrana lige – 3,1 primljenih po tekmi
               5. napad lige – 2,88 zabijenih po tekmi

Zadnjih 7 tekmi između ove dvije momčadi išlo je preko 4,5 gola,
a u jedinoj tekmi ove sezone bilo je 5:4 (PP).
Ovo je  recimo susret dva najlošija penalty killa lige.
Nijedna momčad nema problema sa izostancima.
Mogle bi se ovdje litanije pisati zašto „da“ ovaj tip pa je i koef realan.

Napominjem da za ovaj par nisam ni upola siguran kao onaj jučer,
ali ne mogu zažmiriti na ovakvu statistiku te ću ga upariti s još nečim za nešto osrednje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use