Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.2.2016

JackieJack

Subota  

90 glasova

1. 1. Rijeka - Hajduk

2. 2. Real Madrid - Atletico Madrid

Recommended Posts

Odličan dan. :)

Velika većina prijedloga sa foruma je prošla. Još se čekaju neki parovi, ali glavnom je prošlo ;) Nadam se da ćemo i sutra odraditi u ovom ritmu ;)

POHVALE SVIMA, pogledajte malo današnje prijedloge. 90% toga se zeleni :D :D :D BRUTALNO ;)

Btw. moji danas http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/484-dobitni-listići/?p=33054

Trabzonspor – Osmanlispor FK

INFO:

Trabzonspor nastupa bez 9 igrača. Četvorica suspendirana zbor crvenih kartona : Cavanda, Dursun, Demir i Hurmaci. A ozlijeđeni su: Kara, Ekici, Yokuslu, DouglasTeixeira i Oscar Cardozo.

Iz priloženog se vidi da je Trabzonspor poprilično limitiran igračkim kadrom, pa sami prosudite kako iskoristiti te njihove nedostatke tj. koji tip odigrati na ovaj susret !

Sretno !

FT 1 : 2 !!!  

Jučer Carmelo, danas Real oboje za lijepe novce, pa sam se za večeras odlučio smanjit ulog i malo opuštenije uživat u čarima NBA :)

H. Whiteside 15,5 OVER 1.85

Whiteside je igrač Miami Heata i igra na poziciji centra. Danas Miami ide na noge Bostonu koji među gorim ekipama što se tiče branjenja centarske pozicije u ligi i primaju prosješno 21,3 poena po utakmici. Veliki plus za ovaj pick je i što je Bosh ozljeđen, kao i Haslem koji bi ukrao koju minutu Whitesideu. Whiteside u zadnja tri susreta postiže : 25,19,21 poena i mislim da bi i danas mogao ubaciti 16 bez problema. Od ostalih igrača Miamia valja na napomenuti kako će Dragić imati najteži posao jer je Boston ekipa koja najbolje u ligi brani PG, a Wade nije onaj pravi cijelu ovu sezonu tako da će veći broj lopti vjerovatno biti usmjeren na Whitesidea. Još da dodam kako je Stoudemire jedina konkurencija Whitesideu za poziciju centra a on ponekad zna vrlo rano ući u probleme s prekršajima.

J. Harden 23,5 OVER 1.85

Nije lako napisat analizu za Hardena over kada Houston igra protiv San Antonia jer on u zadnjih 5 međusobnih dvoboja sa Spursima nije prešao ovu granicu. Ponajviše razlog zašto ovo igram jer Houstonu gori pod nogama i visi im playoff pozicija. Tako da je Harden preuzeo glavnu riječ i u zadnjih 10 utakmica prosječno postiže 33,5 poena, odnosno na ovu granicu ima samo 1 under i 9 overa. S druge strane čuvat će ga jedan od najboljih defanzivaca u ligi (Kahwi Leonard) al stvarno mislim da Brada može ubaciti 24 poena svakome. 

Russel Westbrook 25,5 OVER 1.85

Prije svega preporučio bih svima koji nemaju šta pametnije raditi da pogledaju ovu utakmicu jer je ovo košarkaška ljepotica! Jako puno poena (granica je 233,5) i nešto slabije obrane. Tu prije svega vidim šansu za Westbrooka jer Curry ganja MVP nagradu i ne mari previše za obranu. U nekim utakmicama Westbrook se zna odlučit na hvatanje triple-double učinka i zanemarivati koš al to neće i danas biti slučaj jer je Oklahoma mora zabiti velik broj poena kako bi ostala u igri s Golden Stateom a zna se da tu glavnu riječ onda vode Westbrook i Durant. Očekujem ih oboje na 30+ (Currya sam izbjegao zbog visoke margine)

Oklahoma Thunder - Golden State Warriors 1x 2.10

Definitivno najrizičniji par na listiću. Igram ga više na osjećaj nego nekakvu statistiku. Prije mjesec dana su igrali i tada je Oklahoma bila gost Golden Stateu i GS ih je pomeo iako se to na rezultatu možda i ne vidi. Danas očekujem egal utakmicu jer GS u gostima ipak igra nešto slabije, a i Oklahoma će se puno bolje snaći danas na domaćem terenu nego što je to bio slučaj prije 25 dana. Znam da možda izgleda na prvu ne izgleda baš privlačno igrati protiv ekipe koja u cijeloj sezoni ima 5 poraza ali treba napomenuti kako su svih 5 utakmica izgubili na gostujućem terenu.

B. Lopez 21,5 UNDER 1.85

Igrač na kojem sam jako često padao ove sezone jer sam ga igrao više poena. Na ovoj utakmici očekujem blowout jer je Brooklyn kriminalan, a Utah hvata playoff poziciju tako da stvarno mislim da bi bilo veliko iznenađenje da vidimo večeras išta osim uvjerljive pobjede Utaha. Utah je ekipa poznata po odličnoj obrani i nižem tempu utakmice, tako da im većina utakmica završava na nižem broju poena što ide u prilog ovom picku. Lopeza će u ovoj utakmici preko puta čekati Gobert i Favors koji su vjerovatno najbolji defanzivni duo pod košem u ligi i stvarno tu ne vidim prostora za Lopeza da ubaci 22 poena. Još jednom očekujem blowout i da Lopez prosjedi cijelu 4. četvrtinu, a teško da do tada može otići preko ove granice.

Ove parove sam sve stavio na 1 listić jer sam išao nešto opuštenije danas. Uplata je 50 kuna, potencijalni dobitak 1053.

Svi parovi su uzeti iz Favorit kladionice.

Pozdrav i sretno ko prati  :D

EDIT : Šteta za Whitesidea jer je mogao proć bez problema al eto nije bilo sreće. 

Guingamp -Angers over 1,5  kvota 1,54

Guingamp u zadnjih 5 utakmica dao 11, a primio 9 golova ( u zadnje dvije je primio 8 golova, obe izgubio sa 2:4 i 3:4 )  Angers je u zadnjih 5 utakmica dao 6, a primio 9 golova.

Međusobni omjeri im ne obiluju s tolko golova, ali mislim da bi na ovoj utakmici trebalo pasti minimalno dva gola. Ako ništa drugo ispratio sam radi kvote jer je više nego dobra

FT 2.2

DOUBLE

Rijeka - Hajduk 1

PPD Zagreb - Celje 1

Koef: 2,33

Rijeka je dvostruko jaca od Hajduka, Mnogo igrača nedostaje, prodali 3,4 najbolja igraca, jos je njihov "najbolji" špiler susic dobio crveni protiv lokosa tako da ni njega nema. Ocekujem pobjedu 2,3-0

Zagreb pred ispunjenim tribinama trazi prolaz u 8finala. Pola prodali, pola podijelili, dakle 15 000 navijaca, vjerujem da ce donijeti toliko zeljenu pobjedu protiv Celja

I jos par od kolege odigrao u singlu u ss....Guardado ne daje gol..kolko se ja sjecam sa managera lik bio lijevi bek..po ovoj statistici..smatram ovo "greskom kladionice" ako je stvarno tako. Nadamo se najboljem

necu se puno prepirat al moram reci samo par stvari, kao prvo primarni pick i hendi od 5.5 je prosao steta za onaj od 8.5 zg je imao najboljeg igraca na 5 faulova i more promasenih slobodnih i napad zadnji  az 9 razlike tako da ja neznam o cemu ti pricas pobjeda zg nije bila upitna ni u jednom trenutku vodili su 20 razlike ,a u ostalom ti samo dodes nekom nesto dobaciti... dosta sam na forumu postotak tvojih pogodatak je manji od 30% neznam sta ti je u interesu tu doslovno srat po ljudima , ja mislim da je dosta ljudi odigralo dvicu na zagreba i proslo je nevidim u cemu problem, i molim te ako ti se nesvida sta napisem nemoj odigrat i tjt ti igraj ono sto ti mislis ,a to sta mislis mene nezanima tako da nepisi gluposti na moj racun ,ko oce ispratiti ispratit ce moj pick i tjt, hvala i uzivaj ;) 

Mojih parova? Ne budi smijesan..pisem rijetko..ali pisem 90% dobitnih...al tvoje djecje price nitko ne pusi, a mogu izgubiti velik novac radi tvojih idijotarija..bolje napisi dobru analizu..zg pobjeduje, a ne igraci se klade kontra sebe i ostale gluposti..dosao je sibenik na 1 razlike..79-80...od 5 min prije kraja do minute prije kraja je bilo stalno 2 razlike..pukom srecom su zgbasi zabili tricu i tu je prici bio kraj.....svaka pohvala majstoru sa Ne daje gol 1.55 ...takve oklade su zlata vrijedne. Pozdrav

Naravno sve je sreća ,prika od i komplekse ljecit negdje drugdje vec dva puta pišem kontra sbk maxbet i prolazi al na sreću jel da isto je zg vodio 20 razlike al to su oni na srecu zabijali a neprimali

Jučer Carmelo, danas Real oboje za lijepe novce, pa sam se za večeras odlučio smanjit ulog i malo opuštenije uživat u čarima NBA :)

H. Whiteside 15,5 OVER 1.85

Whiteside je igrač Miami Heata i igra na poziciji centra. Danas Miami ide na noge Bostonu koji među gorim ekipama što se tiče branjenja centarske pozicije u ligi i primaju prosješno 21,3 poena po utakmici. Veliki plus za ovaj pick je i što je Bosh ozljeđen, kao i Haslem koji bi ukrao koju minutu Whitesideu. Whiteside u zadnja tri susreta postiže : 25,19,21 poena i mislim da bi i danas mogao ubaciti 16 bez problema. Od ostalih igrača Miamia valja na napomenuti kako će Dragić imati najteži posao jer je Boston ekipa koja najbolje u ligi brani PG, a Wade nije onaj pravi cijelu ovu sezonu tako da će veći broj lopti vjerovatno biti usmjeren na Whitesidea. Još da dodam kako je Stoudemire jedina konkurencija Whitesideu za poziciju centra a on ponekad zna vrlo rano ući u probleme s prekršajima.

J. Harden 23,5 OVER 1.85

Nije lako napisat analizu za Hardena over kada Houston igra protiv San Antonia jer on u zadnjih 5 međusobnih dvoboja sa Spursima nije prešao ovu granicu. Ponajviše razlog zašto ovo igram jer Houstonu gori pod nogama i visi im playoff pozicija. Tako da je Harden preuzeo glavnu riječ i u zadnjih 10 utakmica prosječno postiže 33,5 poena, odnosno na ovu granicu ima samo 1 under i 9 overa. S druge strane čuvat će ga jedan od najboljih defanzivaca u ligi (Kahwi Leonard) al stvarno mislim da Brada može ubaciti 24 poena svakome. 

Russel Westbrook 25,5 OVER 1.85

Prije svega preporučio bih svima koji nemaju šta pametnije raditi da pogledaju ovu utakmicu jer je ovo košarkaška ljepotica! Jako puno poena (granica je 233,5) i nešto slabije obrane. Tu prije svega vidim šansu za Westbrooka jer Curry ganja MVP nagradu i ne mari previše za obranu. U nekim utakmicama Westbrook se zna odlučit na hvatanje triple-double učinka i zanemarivati koš al to neće i danas biti slučaj jer je Oklahoma mora zabiti velik broj poena kako bi ostala u igri s Golden Stateom a zna se da tu glavnu riječ onda vode Westbrook i Durant. Očekujem ih oboje na 30+ (Currya sam izbjegao zbog visoke margine)

Oklahoma Thunder - Golden State Warriors 1x 2.10

Definitivno najrizičniji par na listiću. Igram ga više na osjećaj nego nekakvu statistiku. Prije mjesec dana su igrali i tada je Oklahoma bila gost Golden Stateu i GS ih je pomeo iako se to na rezultatu možda i ne vidi. Danas očekujem egal utakmicu jer GS u gostima ipak igra nešto slabije, a i Oklahoma će se puno bolje snaći danas na domaćem terenu nego što je to bio slučaj prije 25 dana. Znam da možda izgleda na prvu ne izgleda baš privlačno igrati protiv ekipe koja u cijeloj sezoni ima 5 poraza ali treba napomenuti kako su svih 5 utakmica izgubili na gostujućem terenu.

B. Lopez 21,5 UNDER 1.85

Igrač na kojem sam jako često padao ove sezone jer sam ga igrao više poena. Na ovoj utakmici očekujem blowout jer je Brooklyn kriminalan, a Utah hvata playoff poziciju tako da stvarno mislim da bi bilo veliko iznenađenje da vidimo večeras išta osim uvjerljive pobjede Utaha. Utah je ekipa poznata po odličnoj obrani i nižem tempu utakmice, tako da im većina utakmica završava na nižem broju poena što ide u prilog ovom picku. Lopeza će u ovoj utakmici preko puta čekati Gobert i Favors koji su vjerovatno najbolji defanzivni duo pod košem u ligi i stvarno tu ne vidim prostora za Lopeza da ubaci 22 poena. Još jednom očekujem blowout i da Lopez prosjedi cijelu 4. četvrtinu, a teško da do tada može otići preko ove granice.

Ove parove sam sve stavio na 1 listić jer sam išao nešto opuštenije danas. Uplata je 50 kuna, potencijalni dobitak 1053.

Svi parovi su uzeti iz Favorit kladionice.

Pozdrav i sretno ko prati  :D

EDIT : Šteta za Whitesidea jer je mogao proć bez problema al eto nije bilo sreće. 

Popravni ; http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/484-dobitni-listići/?p=33095

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use