Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.2.2016

JackieJack

Subota  

90 glasova

1. 1. Rijeka - Hajduk

2. 2. Real Madrid - Atletico Madrid

Recommended Posts

Real Madrid - Atletico Madrid

Malo je ljubitelja fudbala kojima je ovaj duel nepoznat, mislim da zna biti i vatrenija od El Clasica. Vec duzi niz godina ova dva Madridska rivala odmeruju snage, samo sto je u zadnjih par godina Atletico puno bolji tim nego sto je bio ranijih godina. Tenzije je nemoguce izbeci u njihovim mecevima, cesto puta mec zna zavrsiti uz par prekida zbog varnica izmedju igraca jedne i druge strane. Arbitri uvek imaju pune ruke posla na Madridskom derbiju.

Real Madrid ove sezone dosta slabiji za razliku od prosle. Malo je dominacija fenomenalne Barcelone tome doprinela, a malo i los prvi deo sezone za veoma skup tim koji Real trenutno ima. Dolaskom Zidana na mesto trenera tim izgleda malo bolje i zivahnije. Protiv Rome u Ligi Sampiona su odradili dobar deo posla, tako da necu stavljati pod znakom pitanja prolazak dalje. Mislim da ce Zidan izaci sa najjacim timom koji ima na raspolaganju, jedino nece moci na racunati na Pepea i Balea koji su povredjeni.

Atletico je disao Barceloni za vratom do pre neko kolo, a onda posle par kiksa je Barcelona uspela da ode na "sigurnu" distancu od 8 poena. No daleko od toga da su momci iz Atletica digli ruke. To je tim koji krasi velika borbenost i kohezija medju igracima. To najvise cenim kod Atletica, sto sa puno slabijim timom redovno pariraju Barceloni i Realu. 

Arbitar na ovom mecu je Carlos Clos Gómez, po meni jako dobar izbor. U derbi utakmicama je uvek na visini zadatka, te uspeva podeliti puno kartona. Za vise detalja pogledajte njegovu statistiku: 
http://int.soccerway.com/referees/carlos-clos-gomez/45964/matches/

Kartoni su tek izbaceni u ponudi i moj tip na ovom mecu je vise od 6 kartona koji nudi WilliamHill po super kvoti 1.85

3STrd.jpg

Ovo moram uzeti, postavljam sada iz razloga sto ce se kvota sigurno smanjiti do subote. bet365 naprimer ima 1.80 na granici 7.5, tako da kad se ta granica i kvota uporedi sa ovom, vidimo da ima veliki value. Ko ne voli vise od 6 kartona, ima vise od 65 booking points isto po super kvoti 1.61.

Sretno :)

Real Madrid - Atletico Madrid (16:00)

Sudac: Clos Gomez (6,62)

Prosjek ekipe 1: 1,64

Prosjek ekipe 2: 2,64

46MFj1G.png

(svakako pročitajte prethodni post, puno bolja opcija je over kartona kod William Hilla!)

Sporting Gijon - Espanyol (18:15)

Sudac: Velasco Carballo (6,67)

Prosjek ekipe 1: 2,52

Prosjek ekipe 2: 3,36

juLfakY.png

Getafe - Celta (18:15)

Sudac: Fernandez Borbalan (4,91)

Prosjek ekipe 1: 3,04

Prosjek ekipe 2: 2,88

XLuaDNT.png

Betis - Rayo Vallacano (20:30)

Sudac: Mateu Lahoz (4,77)

Prosjek ekipe 1: 3,00

Prosjek ekipe 2: 2,96

eA6fx12.png

Real Sociedad - Malaga (22:05)

Sudac: Undiano Mallenco (5,15)

Prosjek ekipe 1: 2,88

Prosjek ekipe 2: 2,84

99h2qvO.png

Mersin - Konyaspor 1 3.00 BET365

Ovdje igram na pobjedu Mersina iz dva razloga, prvi je sta domaćinu trebaju bodovi za ostanak u lizi, jer se nalaze na predzadnjem mjestu na tablici, i ako žele igrati i iduće prvenstvo u društvu prvoligaša, pobjede na domaćem terenu su im prijeko potrebne. A drugi je razlog isto tako vezan za domaći teren jer obje ekipe u svojih do sad 8 odigranih međusobnih susreta, slavile su samo na domaćem terenu tj. Svaku utakmicu je domaćin dobio. Koeficijent u bet365 je tako visok na pobjedu domaćina,u ostalim je kladionicama 2,8- 2,9. Jedino probati Marathon ima jos bolji koeficijent - 3,10. Probat ću na domaćina jedan manji ulog!

Vitez - Velež, 14:30 

Tip:1 

'ko malo bolje prati Bih ligu, jasno mu je zašto ovo pišem..Velež vjerovatno u najgoroj situaciji od osnovanja kluba,u prvom dijelu sezone u 18 utakmica, upisali su samo 1 pobjedu,4 remija i 12 izgubljenih utakmica,a i ta pobjeda je bila u 97.oj minuti na gostovanju kod Zvorničke Drine...Dosta igrača je napustilo klub, ujedno i njihov kapiten, te jedan od omiljenih kod publike..

Vitez,nemam ništa posebno za reći, dijeli ih 1 pozicija od "ugrožene" zone...Ove godine ispada 6 klubova i Vitez bi morao dobivati ovakve utakmice ako želi ostati u ligi,a i bolja su momčad od Veleža sigurno ..

Kvote još nisu izašle,al eto nešto malo informacija  ;)  ;) 

Stavljam analizu za madridski gradski derbi

Rijeka - Hajduk

Usput moram spomenuti kako mi se vrlo izgledan par za subotu čini pobjeda Rijeke u debiju sa Hajdukom. Rijeka u posljednje vrijeme ne leži Hajduku koji čak 13 susreta ne zna za pobjedu protiv kluba s Kantrdie (Rujevice). Kekova zatvorena i disciplinirana Rijeka je pogotovo veliki problem za mlade momčadi Hajduka. Uz to Hajduk je u Kranjčevićevoj pokazao kako će imati velikih problema u nastavku prvenstva, jer iako su bili oštećeni u tom susretu od strane suca Pejina, Hajduk je jedini pogodak postigao vrlo sretno, dok su u nekim prilikama na početku ponovno pokazali ne efikasnost. Veliki problem je i obrana Splićana Nižić i Bilyi su vrlo spori na otvorenom prostoru, a Juranović igra svoju ne prirodnu poziciju. Uz to za ovaj susret im nema daleko najboljeg igrača Sušića, a uz njega ozljeđeni su Stipica, vrlo važni Vlašić, Veleza, Ohandza, Bencun, Bašić i Tudor. U svakom slučaju jako puno izostanaka za ovako teško gostovanje.

Rijeka je na domaćem terenu općenito boja nego u gostima, a Tomasov i Gavranović mogli bi zadati puno problema. Također Kekova momčad je puno iskusnija i uigranija, a  trebati će im iskupljenje nakon poraza od Dinama. U svakom slučaju očekujem kako će koef  na Rijeku samo padati, pa zato ako se slažete uplatite na Rijeku što prije...

Trenutno je najbolji koeficijent kod William Hilla! (nema MT-a niti drugog...)

DRScZXb.png

ili još sigurnija opcija, za veće uloge da Rijeka dobiva barem jedno poluvrijeme. Znači i u slučaju da gube npr. 2:0 na poluvremenu i izgube 2:1 na kraju (u što sumnjam) oklada bi bila dobitna jer bi dobili jedno (drugo) poluvrijeme. Puno bolja opcija nego PIK!

btPBWAv.png

Stavljam analizu za madridski gradski derbi

Rijeka - Hajduk

Usput moram spomenuti kako mi se vrlo izgledan par za subotu čini pobjeda Rijeke u debiju sa Hajdukom. Rijeka u posljednje vrijeme ne leži Hajduku koji čak 13 susreta ne zna za pobjedu protiv kluba s Kantrdie (Rujevice). Kekova zatvorena i disciplinirana Rijeka je pogotovo veliki problem za mlade momčadi Hajduka. Uz to Hajduk je u Kranjčevićevoj pokazao kako će imati velikih problema u nastavku prvenstva, jer iako su bili oštećeni u tom susretu od strane suca Pejina, Hajduk je jedini pogodak postigao vrlo sretno, dok su u nekim prilikama na početku ponovno pokazali ne efikasnost. Veliki problem je i obrana Splićana Nižić i Bilyi su vrlo spori na otvorenom prostoru, a Juranović igra svoju ne prirodnu poziciju. Uz to za ovaj susret im nema daleko najboljeg igrača Sušića, a uz njega ozljeđeni su Stipica, vrlo važni Vlašić, Veleza, Ohandza, Bencun, Bašić i Tudor.U svakom slučaju jako puno izostanaka za ovako teško gostovanje.

Rijeka je na domaćem terenu općenito boja nego u gostima, a Tomasov i Gavranović mogli bi zadati puno problema. Također Kekova momčad je puno iskusnija i uigranija, a također trebati će iskupljenje nakon poraza od Dinama. U svakom slučaju očekujem kako će koef  na Rijeku samo padati, pa zato ako se slažete uplatite na Rijeku što prije...

Trenutno je najbolji koeficijent kod William Hilla! (nema MT-a niti drugog...)

DRScZXb.png

ili još sigurnija opcija, za veće uloge da Rijeka dobiva barem jedno poluvrijeme. Znači i u slučaju da gube npr. 2:0 na poluvremenu i izgube 2:1 na kraju (u što sumnjam) oklada bi bila dobitna jer bi dobili jedno (drugo) poluvrijeme. Puno bolja opcija nego PIK!

btPBWAv.png

Hajduku se vraća Velasquez tako da će on ić na beka a Juranović bi trebao igrat u sredini. Mislim da će se Hajduk postavit zatovrenije u ovoj utakmici a Rijeka protiv takvih ekipa ima velikih problema i nebi me čudilo da završi 0-0. Prva utakmica na Rujevici je isto završila 0-0. Istina tad je Moises rano dobio crveni al Hajdukova obrana ako nije na širokom prostoru je dobra i vjerujem da se mogu obranit protiv rijeke tako da mi se x2 po kvoti 3 čini ko value bet

Hajduku se vraća Velasquez tako da će on ić na beka a Juranović bi trebao igrat u sredini. Mislim da će se Hajduk postavit zatovrenije u ovoj utakmici a Rijeka protiv takvih ekipa ima velikih problema i nebi me čudilo da završi 0-0. Prva utakmica na Rujevici je isto završila 0-0. Istina tad je Moises rano dobio crveni al Hajdukova obrana ako nije na širokom prostoru je dobra i vjerujem da se mogu obranit protiv rijeke tako da mi se x2 po kvoti 3 čini ko value bet

Koliko ja znam Velasquez ipak nije spreman, ali ok ako ti imaš točnije informacije. Ipak s njim ili bez njega ja i dalje ne dajem Hajduku velike šanse, jer nisam siguran da se mogu braniti 90. minuta protiv Rijeke s ovom momčadi koja je daleko od uigrane, a u napadu nedostaje stvarno puno važnih igrača. Osobno jako bi rado da se varam i da se tvoje ostvari, ali ipak ne vjerujem da je to moguće...

Evo po meni fantastičan double:

O obje oklade je već bilo govora. Kartone sam igrao na još sigurnijoj granici. Trenutno je u bet365 granica 8,0 i 8,5 tako da je over 5,5 stvarno sigurna opcija, koef. na ovoj granici je IMO value. O Hajduku je već bilo govora, ako je 1,45-1,50 pobjeda onda je 1,30 na to da dobivaju jedno poluvrijeme odličan koeficijent.

Kladionica: WilliamHill

1R1LYeX.png

OhVYVrm.png

Ostapenko - Suarez Navaro +4.5 1@1.72

BET365

Obje igračice igraju fantastičan turnir srušile su par vrhunskih igračica jedna i druga. Stvarno mi nije jasno zašto je ovoliki favorit CSN, a Ostapenko ima sjajnu napadačku igru s kojom će španjolka imati problema jer ona više voli duge izmjene. CSN je po meni blagi favorit, čisto na račun mladosti Ostapenko, ali ona stvarno briljira i ovaj tjedan igra sjajan tenis. Očekujem izjednačenije finale nego što kladionice misle bar po marginama i mislim da će ovaj hendikep proći.

Sporting Gijon - Espanyol (18:15)

Sudac: Velasco Carballo (6,67)

Prosjek ekipe 1: 2,52

Prosjek ekipe 2: 3,36

juLfakY.png

Evo još jedan valuebet!

Granica za kartone je narasla na 7,0 kod bet365. Sudi Carballo koji je dobar za kartone.Prosjek ekipa imate gore...

VM1ubJR.png

William Hill pak daje fantastične koeficijente za istu okladu.

CcvFKRq.png

Sva tri koeficijenta su value, sad je samo pitanje uloga i koliko ćete riskirati. Ako je kod bet365 over 7,0 1,72, over 4,5 kartona nebi smio biti veći od 1,15. Također, nije logično da je over 7,0 kartona 1,72 a over 6,5 kartona 2,05.

Tko nema, za ovo se isplati i otvoriti račun kod najpoznatije i najstarije britanske kladionice William Hilla!

Evo i još jednog mojeg listića i ova tri para mi se čine kao odličan izbor. Nadam se da neće biti iznenađenja, ali Rijeku smo igrali da dobiva jedno poluvrijeme, dakle najsigurnija moću opcija a kartone smo igrali overe na granicama koje su za 2-3 kartona niže od onih koje bi trebale biti.

v4SGJU8.png

Partizan - Crvena Zvezda over 7,5 kartona (SuperSport) 1,85

Vjerujem da će ovo biti rat a ne nogomet. O rivalitetu i mržnji ova dva kluba mislim da je nepotrebno pisati. Ovako je to izgledalo neki dan, kao uvertira u pravi derbi.

Prvenstvo je riješeno odavno ali to nema veze, ovo je derbi. Prvi put nakon devet derbija u nizu neće suditi Mažić, već Vlado Glođović. Prošlu utakmicu sudio je Partizan i Borac Čačak i tamo podijelio 7 žutih i jedan crveni karton a ako je tamo toliko kartona dao, sumnjam da će danas manje...

Ne volim ni jedan hrv klub da to odma kazem ali hajduk je po meni rupa i nemaju ni igru ni ništa uvijek je neko drugi kriv i to mrzim ocekujem da ce rijeka to riješiti lagano čak hendikepom jer hajduk nema nikakvu obranu samo ispucavaju a tako mogu i ja igrat ..

Ako neko oće free pare neka uplati na zagreb košarka 1.9 u ss zasad samo tamo ,nemam nikakvu analizu samo saznanje da će izgubit elegantno ovo nekih 20 razlike

"Građani" na Baldekinu sutra dočekuju moćni Zagreb, lidera prvenstva

GKK Šibenik sutra nakon gotovo mjesec i pol dana, na Baldekinu igra utakmicu A1 lige protiv Zagreba. Na utakmici će navijači imati priliku vidjeti grčkog centra Georgiosa Diamantakosa na djelu. Za njega pomoćni trener Šibenčana Miro Jurić kaže da se sve više prilagođava na ekipu no i dalje ima problem s igračima nižeg težišta.

Šibenski zet Franko Kaštropil trenutno trenira sa Šibenčanima no prema Juriću, Kaštropil ima neke ponude iz inozemstva i još se ne zna dal i će pristupiti narančastima. Na zdravstvenom planu Teo Petani ima problema sa zadnjom ložom i Jurić ne zna hoće li igrati u sutrašnjoj utakmici. O momčadi Zagreba Jurić ima jako visoko mišljenje.

"Riječ je sigurno o najjačoj momčadi u ligi. Imaju širok roster, pokriveni su na svim pozicijama, a to pokazuju i njihovi rezultati u A1 ligi i Adria Kupu. Međutim, ako ćemo odigrati kako znamo, možemo do pobjede." priznaje pomoćni trener "građana".

Utakmica na Baldekinu sutra počinje u 17 sati. 

Izvor: http://mok.hr/sport-i-rekreacija/item/19997-gradani-na-baldekinu-sutra-docekuju-mocni-zagreb-lidera-prvenstva

"Građani" na Baldekinu sutra dočekuju moćni Zagreb, lidera prvenstva

GKK Šibenik sutra nakon gotovo mjesec i pol dana, na Baldekinu igra utakmicu A1 lige protiv Zagreba. Na utakmici će navijači imati priliku vidjeti grčkog centra Georgiosa Diamantakosa na djelu. Za njega pomoćni trener Šibenčana Miro Jurić kaže da se sve više prilagođava na ekipu no i dalje ima problem s igračima nižeg težišta.

Šibenski zet Franko Kaštropil trenutno trenira sa Šibenčanima no prema Juriću, Kaštropil ima neke ponude iz inozemstva i još se ne zna dal i će pristupiti narančastima. Na zdravstvenom planu Teo Petani ima problema sa zadnjom ložom i Jurić ne zna hoće li igrati u sutrašnjoj utakmici. O momčadi Zagreba Jurić ima jako visoko mišljenje.

"Riječ je sigurno o najjačoj momčadi u ligi. Imaju širok roster, pokriveni su na svim pozicijama, a to pokazuju i njihovi rezultati u A1 ligi i Adria Kupu. Međutim, ako ćemo odigrati kako znamo, možemo do pobjede." priznaje pomoćni trener "građana".

Utakmica na Baldekinu sutra počinje u 17 sati.

Izvor: http://mok.hr/sport-i-rekreacija/item/19997-gradani-na-baldekinu-sutra-docekuju-mocni-zagreb-lidera-prvenstva

Nigdje nije spomenuto kako krajina ne igra jer je ozlijeđen a on je najbolji njihov igrač

Što je ujedno njihov najveći hendikep plus taj petani je upitan a kapetan je ako bude i igrao neće biti na 100%

Partizan Zvezda crveni karton SS  2.70

Nesto je vec receno o ovom paru,ja ocekujem isto,makar je prvenstvo gotovo ovo su susreti gdje cesto budu koljaze...koliko sam uspio prouciti partizan uzasno puno kartona dobiva kroz cijelu sezonu sto proilzazi iz njihove lose igre,zvezda je jos uvijek neporazena i sigurno ce domacini uciniti sve da to promjene ali nekako imam osjecaj da nas sutra ceka dosta grubosti i jos je moguce da sudac bude pod dojmom ovog derbija te da eventalne konflikte rjesava kartonima,a posto je granica 7.5 zutih ja cu uzeti crveni jer racunam ako ce vec biti 8 zutih netko ce morati pocrvenjeti

PSV  - Den Haag   A.Guardado ne daje gol 1.55!

Ovo mi stvarno nije jasno,Andres Guardado da ne daje gol 1.55?pa covjek je cijelu sezonu zabio jedan jedini pogodak,jos nije niti napadac nego pretezno vezni ili zadnji vezni,stvarno ne razumijem ali pretpostavljam da je neka greska do SS-a jer drukcije ne mogu protumaciti ovo.Jos kada uzmem u obzir da je igrao i zadnju utakmicu protiv Atletica gdje se sigurno dosta istrosio.U zadnjih 5 godina i 97 nastupa zabio je sveukupno 3 gola za klubove!Jos jednom skroz mi je nelogican ovaj par u ponudi a kada se vec igra u SS-u izvrstan za spojiti sa necime

Empoli v Roma

Razlika izmedju ova dva kluba je 6 mesta na tablici, ali kada je reč o formi, Rimljani su u puno boljoj situaciji. Naime Empoli ima samo dva osvojena boda u poslednjih 5 mečeva, dok Vučica ima 5 uzastopnih pobeda (ne računajući poraz od Real Madrida). Takodje što se tiče motivacije, domaći su u sredini tabele na 10 mestu i nemaju se preterano boriti za šta, dok bi se Roma pobedom uključila u borbu za sam vrh tabele. Ovo će biti posebna utakmica za Spaletija koji je igračku karijeru završio, a trenersku započeo upravo u Empoliju. Njegovim ponovnim dolaskom klub liči na ono što navijači traže (čak je svoj autoritet potvrdio sukobom sa legendom Totijem)i sada želi da njegova ekipa osvoji nova tri boda ovde, jer posle ove tekme njima sledi serija težih utakmica. Svadja sa kapitenom je već prošlost i moguće je da ćemo ga videti na terenu, gde sigurno neće biti povredjeni De Rossi koji je jedini ozbiljni izostanak. Domaći će imati na raspolaganju levog beka Ruia koji je odslužio suspenziju, ali sada će biti bez druga dva igrača: Tonelli (najbolji štoper) i Saponara (najbolji asistent) su suspendovani. Pod svim ovim okolnostima, mislim da Roma je mnogo bliže pobedi nego što to kvote prezentiraju.

Roma @1,85 unibet

Roma (-1,5) @3,50 unibet

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use