Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.02.2016.

Celt

Europska liga  

71 glasova

1. 1. Tottenham - Fiorentina (prva utakmica 1:1)

• 1
      41
    • X
      25
    • 2
      5
  2. 2. Napoli - Villarreal (prva utakmica 0:1)

• 1
      62
    • X
      8
    • 2
      1

Recommended Posts

Depay 3+ @ 24
Mata 3+ @ 30
HL

Dakle radi se o okladama da igrač daje 3 ili više golova...kao što je već i Goks rekao Unitedu je pobjeda i više nego potrebna...ukoliko im krene mogli bi zabiti 3,4,5 golova, a s obzirom na ove kvote ovo jednostavno moram pokušati...

P.S. Iako HL po meni radi neprofesionalno (već je bilo riječi o tome), ovo mi se sviđa kod njih u ponudi kao što imaju i 2+ na igrače...

Tko se kladi u zemaljskim kladionicama neka baci oko na ponudu Hrvatske lutrije.

Za Spartu Prag - Krasnodar granica je 4 kartona, a over je kvota 2

Tottenham - Fiorentina također granica je 4, over je 1.80

Leverkusen - Sporting granica je 4, over 1.90

Za one koji vole sigurnije, može se i odigrati dvoznak što je dosta sigurna opcija.

Evo kako HL gleda na zbrajanje žutih kartona : 

Nogomet
Kod oklada koje se odnose na kartone, kartoni dodijeljeni nakon završetka utakmice ne uzimaju se u obzir. Također, u obzir se uzimaju samo kartoni dodijeljeni igračima koji su  u igri tj. ne uzimaju se u obzir kartoni igračima koji se nalaze na klupi za pričuve. 
Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona.

Nadam se da će nekome pomoći ovo, sretno svima!  :)

PS. Znam da postoji dio foruma za NBA klađenje al pošto nemam vremena za pisanje analize (faks) preporučio bih D. Howard (15,5) VIŠE 1.85. Po meni veoma izgledan par na koji ću ići sa nešto višim ulogom jer je Portland ekipa koja možda i najgore brani centra u cijeloj ligi, a istovremeno Houstonu gori pod nogama.

Europa League

21:05 Napoli - Villareal (prva utakmica Villareal 1:0 Napoli)

tip: Napoli to win either half

Napoli je u gostovanju kod španjolaca izgubio. Svakako moraju zabiti gol kako bi razmišljali o prolazu a sumnjam da će Villareal izaći sa susreta bez primljenog pogotka. Po meni će Napoli ovdje voditi glavnu riječ, kao što su to radili protiv Milana u ponedjeljak (gdje su ipak ne s(p)retno primili pogodak pri završetku prvog poluvremena).

Očekujem bar 2 gola na utakmici ali da će bar jedno poluvrijeme pripasti ekipi iz Napulja čini se kao bolji tip.

P.S. na portalu OAsport naveli su kako iako Napoli mora preokrenuti rezultat sa Madrigala, njihov trener Sarri odlučio se za promjene u sastavu kako bi odmorio Hamšika, Jorginha te Insignea. Vrh napada predvodi izvanredan ove sezone Gonzalo Higuain.

21:05 Manchester United - Midjtylland (prva utakmica Midtjylland 2:1 Manchester United)

tip: AH -1,5 Manchester United

Nakon poraza Manchestera jedini koji su trljali ruke su vlasnici kladionica. Pomalo ne realan rezultat koji za sada vodi dance dalje u natjecanju. Iskreno sumnjam da će Manchester ponovit kriminalnu utakmicu prethodnog tjedna pa iako im gol u gostima daje dobre šanse, mislim da će ipak izabranici Louis Van Gaala dobiti ovo sa hendikepom.

17:00 CSKA-Khimki

9IEx7.jpg

Prva u nizu danas na meniju Evrolige. Duel izmedju dva ruska tima koja odmeravaju snage ne samo u euroligi nego i u VTB ligi. Imaju tesku grupu i kako grupna faza odmice sve je komplikovanije predvideti ko ce proci dalje. Real i Barcelona nesto losije plasirani ali ce sigurno traziti svoju sansu, zato je vazna ova pobeda u ovom mecu danas. 

Odlucio sam se za vise  poena Teodosica ali u WilliamHillu koji jedini nudi 15.5, sto je po meni stvarno prenisko. Ostale kladionice ga drze na 17.5  i kvota je u blagom padu. Teodosic sa De Colom je glavna karika domaceg tima, imaju apsolutnu slobodu i uzimaju najvise suteva. U veoma je dobroj formi kad govorimo o euroligi, u zadnjih 7 u ovoj grupi ima: 21,20,14, 18,16,23 i 18 poena. Kako i sami mozete videti samo je jednom ostao ispod ove granice. Ocekuje se utakmica na puno poena i mislim da ce Teo prebaciti ovo bez vecih problema. 

Sretno!

ManUtd-FC Midtjylland (25.02. 21:05) 
1
1,25

FC Liverpool-FC Augsburg (25.02. 19:00) 
1
1,40

B.Leverkusen-Sporting Lis. (25.02. 19:00) 
1X
1,15

KVOTA: 2,01
--------------------------
- Ovo ako Mancester ne dobije ne samo da ce se obrukati nego bi mogli i neki otkazi pasti. Prosli mec danci su uspjeli dobiti sa 2:1 iako je UTD poveo ali veceras sam misljenja da Van Gal ovo dobija jer bukvalno mora tako da je moguce da ih naprase i sa 2-3 gola razlike. Za Mancester ce startati u napadu Martial i uz pomoc Lingarda, Mate, Depaya i ostalih mogu i moraju do pobjede kao sto rekoh vjerovatno nesto ubjedljivije iako mi ove sezone nikako nisu miljenici za kladjenje.

- Klop odlicno poznaje Augsburg i nakon 0:0 u prvom mecu veceras se mora po pobjedu jer svaki remi osim 0:0 vodi njemacki tim dalje. Klop isto kao i Van Gal se mora cupati u ocima navijaca tako da nema luksuz dozvoliti ispadanje iz ovog takmicenja u ovako ranoj fazi. Uz to Augsburg je i oslabljen, ne mogu racunati na 8 igraca ukupno a treba izdvojiti napadaca Bobadillu i kapitena Baiera. Liverpul ima odlican skor protiv njemackih klubova, na ovom stadionu nikad nisu izgubili od njemacke ekipe, 11 pobjeda i 3 remija a cak u 11 od tih 14 meceva nisu niti jedan gol primili.

- Ovaj dvoznak sam uzeo da nam zaokruzi kvotu. Leverkusen ima prednost iz prvog meca (1:0) tako da ce im biti puno lakse igrati veceras nego portugalcima koji uskoro imaju derbi sa Benficom. Ovo bi njemci morali rutinski odraditi i bar remi odigrati sto bi im bilo dovoljno da se plasiraju dalje.WWWWWWWWWIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN-HVALA KO JE PRATIO

N. Đoković - F. Lopez zboj gemova 18.5 under@1.83 (UNIBET)

Naletio sam malo prije na ovaj par i objeručke sam ga prihvatio. Preporučam da se uplati što se prije može dok se ne spusti granica jer granica od 18.5 je totalno promašena. Da bi ovaj tip pao rezultat bi morao bit 6:4 6:3 i sve na gore a jednostavno ne vidim načina na koji bi Lopez uzeo Noletu 7 gemova. Đoković je u strašnoj formi i ovaj under je pokrio u svim mečevima ove godine osim protiv Mayer (3. meč sezone gdje se još ipak malo zagrijavao za AO i protiv Berdyca koji je usljedio odmah nakon Mayera ali Berdych je ipak kvalitetan igrač koji se nalazi u top10 tako da to niti nije iznenađenje, dok je recimo protiv Nadala pokrio hendikep. (AO nisam ubrojao ovjde jer ipak je to na 3 seta).  

Prva dva meča ovog turnira Đoković je oba dobio u 15 gemova. 

Feliciano Lopez nije u nekakvoj formi. U zadnjih 5 mečeva ima 3 pobjede(od kojih su 2 na ovom turniru) međutim to su bile pobjede protiv J.Souze i Garcie-Lopeza koji su ipak zemljaši a Feliciano je ipak kvalitetniji igrač od njih. Treća pobjeda je bila protiv Rosola koji cijelu sezonu igra toplo-hladno tako da niti je to iznenađenje. Međutim nama su zanimljiva ta dva poraza koja ima. Jedan od tih stigao je od sunarodnjaka Ramosa kojemu je predao ali i tada je već gubio(7:5 4:3) pa bi ga izgubio vjerojatno tako i  tako, te poreaz od stakovskog koji je 92 igrač svijeta i to mu je bila jedina pobjeda u cijeloj sezoni.

Moje je mišljenje da igrač u ovakoj formi nemože uzet Đokoviću 7 gemova pogotovo jer  je Đoković u neviđenoj formi cijelu sezonzu i  izgubio je  7 gemova  u prva dva meča ovoga tuirnira,  tako da ovaj tip bi trebao doći.

zajebana je ta granica... kad bi barem znao tko prvi servira.... nadam se da razumijete zašto....  :huh:

Tko se kladi u zemaljskim kladionicama neka baci oko na ponudu Hrvatske lutrije.

Za Spartu Prag - Krasnodar granica je 4 kartona, a over je kvota 2

Tottenham - Fiorentina također granica je 4, over je 1.80

Leverkusen - Sporting granica je 4, over 1.90

Za one koji vole sigurnije, može se i odigrati dvoznak što je dosta sigurna opcija.

Evo kako HL gleda na zbrajanje žutih kartona : 

Nogomet

Kod oklada koje se odnose na kartone, kartoni dodijeljeni nakon završetka utakmice ne uzimaju se u obzir. Također, u obzir se uzimaju samo kartoni dodijeljeni igračima koji su  u igri tj. ne uzimaju se u obzir kartoni igračima koji se nalaze na klupi za pričuve. 

Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona.

Nadam se da će nekome pomoći ovo, sretno svima!  :)

PS. Znam da postoji dio foruma za NBA klađenje al pošto nemam vremena za pisanje analize (faks) preporučio bih D. Howard (15,5) VIŠE 1.85. Po meni veoma izgledan par na koji ću ići sa nešto višim ulogom jer je Portland ekipa koja možda i najgore brani centra u cijeloj ligi, a istovremeno Houstonu gori pod nogama.

meni i dalje nije jasno kako oni to vrednuju,jer oklada glasi BROJ ZUTIH KARTONA,tako da moze biti i da je tocno to sto pise ali svejedno nebi se zajebavao s tim zoharima zato jer ti mogu proglasit okladu ili listic nevazecim samo zato jer oni tako kazu

meni i dalje nije jasno kako oni to vrednuju,jer oklada glasi BROJ ZUTIH KARTONA,tako da moze biti i da je tocno to sto pise ali svejedno nebi se zajebavao s tim zoharima zato jer ti mogu proglasit okladu ili listic nevazecim samo zato jer oni tako kazu

moze igrac skupiti 3 kartona, ali se racuna dva zuta za okladu O/U zutih kartona i 1 za crveni karton da/ne.

I SS racuna drugi zuti kao dva zuta, tako da je potpuno sito gdje se uzima

Man UTD- FC Midtjylland + 2.0 na dance

Ne razumijem bas histeriju oko Man UTD-a i oko toga da oni moraju proci. Jednostavno igrom zadnjih mjeseci ili ove cijele sezone ni priblizno ne pokazuju da zasluzuju ovaj hendikep. Dobili su Stokea (3:0) i sad u kupu prije nekoliko dana sta uopce ne uzimam za ozbiljno. jednostavno, u klubu i na relaciji LVG - igraci nesto ne stima i u ovoj utakmici ne vidim nikako razbijanje danaca u utakmici gdje oni nece bezglavno napadati nego ce igrati strpljivo i na kontre. U prvoj utakmici su pokazali da nisu bas amateri i meni je ovaj hendikep ogroman value. Tko zeli neka se strpi, histerija se nastavlja pa ce keof vrlo vjerovatno i narasti do pocetka utakmice.

Rapid Vienna v Valencia 

Prvo moram reći da mi se ne svidjaju kvote favorizovanih klubova u ovom takmičenju i zato ih izbegavam, ali teško je naći pravi value i kontrirati favorite... Rapid želi da se revanšira za katastrofu u Španiji (0:6), ali svi su svesni da od prolaska dalje nema ništa. Njima je u prvom planu domaće prvenstvo gde su izjednačeni po broju bodova sa Salcburgom na liderskoj poziciji. Takodje, oni imaju dosta problema sa izostancima jer nekoliko važnih igrača je povredjeno (kapiten S. Hoffman, najbolji asistent F. Kainz, regularni defanzivnci S. Stangl, S. Auer i C. Dibon, desetka L. Schaub i prvi golman J. Novota). Istina neki od njih su odavno van terena, ali to ne umanjuje glavobolju njihovom treneru. Sa druge strane, slepi miševi su konačno proradili (pisao sam već o tome kako su angažovali jednog od najboljih pomoćnih trenera na svetu) i braća Nevil mogu lakše da dišu. Oni su ostavili dosta prvotimaca kod kuće, ali i dalje Valensija ima dosta kvalitetniji roster u odnosu na današnjeg protivnika. Ukoliko postignu prbi gol, mislim da će se domaći predati bez borbe... u svakom slučaju po ovim kvotama verujem da imam jedini value kontra favorita od tekmi koji počinju u 19:00. Za drugu seriju utakmica (koje počinju u 21:05) izgledan mi je još jedan bet na autsajdera, kasnije o tome.... 

Valencia (+0,5)  @1,82 soccer

Europska liga

17:00 Lokomotiv - Fenerbahce

tip: over 4,5 kartona @ 1,66

kladionica: bet365

Sudac: Kružilak - jako dobar sudac za kartone. Ove sezone (sva natjecanja) je u 15/21 (71%) utakmica pokazao 5 ili više kartona. Svih 6 utakmica koje su ostale u underu imaju jedinstvenu situaciju u kojoj nije bilo potrebe za kartonima (s tim da su ih 3/6 ostale na 4) što danas ne očekujem.

U posljednje 4 utakmice je pokazao 9+ kartona!

Odličan sudac za ovakav susret gdje praktički još ništa nije rješeno iako gosti imaju prednost od 2:0.

Izjave trenera govore da će ovo potpuno drugačija utakmica od one u Istanbulu gdje je Fener bio taj koji je dominirao. Lokomotiv se mora otvoriti jer lovi 2 gola zaostatka, a s druge strane od gostiju očekujem da će prepustiti inicijativu domaćinima te pokušati zabiti gol iz kontre ili polukontre te tako rješiti pitanje prolaska u narednu fazu. Nani i van Persie mogu istrčati jako kvalitetne kontre i domaćini će tu sigurno 'zaraditi' pokoji karton. Lokomotivu se vrača Čorluka što je fenomenalno, za kartone naravno :)

Fenerbahce je jako agresivna ekipa a to potvrđuje i podatak da u gostujućim utakmicama u Turskom prvenstvu imaju 20 prekršaja po utakmici (u prosjeku). Stvarno kriminalno.

Inače ne volim uzimati paralele sa nekim prošlim utakmicama ali Lokomotiv je u 10. mjesecu na svom stadionu igrao protiv Bešiktaša (koji je po svemu vrlo sličan Feneru, trenutno ih djeli 1 bod u Turksom prvenstvu) te je tada bilo 8 kartona (sudac Gumienny, u prosjeku kao i Kružilak), uz crveni karton Čorluke.

Bet365 jedini daje marginu od 4,5 kartona, dok je drugdje ona na 5,5. Po meni isplativo i jako izgledno!

BRAVO! :)

EfbEtv2.png

Za drugu seriju utakmica (koje počinju u 21:05) izgledan mi je još jedan bet na autsajdera, kasnije o tome...

Ipak sam odustao... na prvi pogled hteo sam da uzmem Porto (neka vrsta hendija) jer sam znao da im se vraćaju trojica bitnih igrača koja nisu igrala prvi meč zbog suspenzija. Ali gledajući startne postave obe ekipe (Borusija će biti sa prvim golmanom, a ja sam cenio da će rezerva dobiti šansu) jasno je da Nemci su i ovde sa pravom favoriti posebno jer trener Porta je izvršio neke (meni neshvatljive) rotacije igrača. 

Napoli u najjacem sastavu...

Man.Utd. također najboljem s obzirom na izostanke trenutno...

Na Olympiakos je znatno pao koef. Zna netko razlog? Sa 2,05 na 1,50 kroz dan...

Napoli se mora uzeti sa ovim sastavom uz vise kartona i Basel uzima jedno poluvreme

Sto se tice pada koef, upravo sam uporedjivao sastave i skoro su potpuno identicni prvoj utakmici. Jedino neka izjava trenera Anderlechta u pres-konferenciji bi mogla biti uzrok ovom (ako vec nisu velike uplate na Oly)...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use