Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.02.2016.

Goksim

Liga Prvaka (Srijeda)  

72 glasova

1. 1. Dinamo Kijev - Manchester City

2. 2. PSV - Atletico Madrid

Recommended Posts

I danas je na rasporedu Liga Prvaka. Čak imamo i jednu utakmicu Europske lige, kao zagrijavanje za sutra. Sutra idemo jako... ;)

Evo sudaca današnjih utakmica:

feKMICQ.png

fZ3jkw5.png

Evo i granica za kartone:

Bet365

jFDNrbw.png

Unibet

3oDXWBO.png

Dakle, PSV - Atletico Madrid sudi Daniele Orsato, sudac koji voli mahati kartonima. Bet365 daje 1,75 za over 4,0 kartona dok Unibet daje 1,63 za over 3,5 kartona što je IMO odlična granica. Vjerujem da će do početka utakmice biti i 4,5 pa ulovite ovo dok se može!

Liga Prvaka
20:45 PSV - Atletico Madrid
tip: over 3,5 kartona @ 1,63
kladionica: unibet

Sudac: Orsato - 38/45 (84%) utakmica (sva natjecanja) u posljednje 2 sezone je završilo sa 4 ili više kartona. Od ostalih 7 koje su bile u under imamo sljedeću situaciju. Jedna utakmica gdje je Real pobjedio 8 razlike, jedna utakmica gdje je Bologna vodila 2:0 nakon 14' (2:0FT), 2 utakmice reprezentacija U20 svjetskog prvenstva, jednu utkamicu gdje je Bilbao imao 66% posjeda lopte te 20 udaraca prema golu protivnika (protivnik ravno 0 udaraca i 34% posjeda) te dvije utakmice na kojima je bilo manje od 20 faulova.
Očekujete li bilo koji od takvih ishoda i večeras? Niti ja :)

Sudac perfektan!
Atletico nije u formi, imaju samo 2 pobjede iz posljednjih 7 utakmica i to protiv Eibara koji ih je imao na pladnju ali su primili 2 gola iz kornera(!?) i jednog opet preko ubacivanja lopte s boka, te protiv Getafea koji im je bio gotovo ravnopravan.. Muče se u napadu i to je definitivno vidljivo. Simeone forsira Torresa koji ima puno prilika ali on od toga niti 1/10 ne uspije realizirati tako da s njegove strane ne vidim opasnost. Griezmann u posljednjih 7 utakmica zabio samo jednom. Teško je očekivati da će sada eksplodirati.
Od njih niti ne očekujem da će napadati jer ako su prepustili posjed jednom Getafeu ne vidim zašto to ne bi napravili i protiv napadači puno opasnijeg PSV-a. Ali očekujem da će na sve načine pokušavati zaustavljati prodore domaćina a onda bi trebali biti iznad prosjeka (2-3 kartona po utakmici).

Domaćini u odličnoj formi, uz Ajax dominiraju ligom, a na domaćem terenu gotovo perfektni. U grupnoj fazi su na domaćem terenu pobjeđivali Manchester United, Wolfsburg i CSKA Moskvu koje bi mogao staviti u rang sa trenutno ne uvjerljivim Atleticom.
Igraju napadački, vole dominirati a to očekujem i danas.
Statistiku kartona u njihovom prvenstvu ne bi uzimao kao mjerilo. U utakmicama grupne faze LP je to izgledalo drugačije nego u prvenstvu, te su na prosjeku od 3 kartona po utakmici.

Za Atletico je prvenstvo izgubljeno (ne volim Barcu ali MSN se poigrava sa protivnicima), iz kupa su ispali i ovo im je praktički jedini trofej do kojeg mogu doć, a sa Simeonom kao vođom sumnjam da neće dat 120% od sebe da to i naprave.
S druge strane za domaćine je svaka utakmica finale!

Ovo bi odigrao i po over 4 od bet365 tako da je po meni 3,5 promašeno, jer i po nekakvom prosjeku bi ovo trebalo biti dobitno ali ovo nikako ne može biti prosječna utakmica!

I da, PSV je debelo podcjenjen ;)
Sretno!

Evo i granica za kartone:

Bet365

jFDNrbw.png

Unibet

3oDXWBO.png

Dakle, PSV - Atletico Madrid sudi Daniele Orsato, sudac koji voli mahati kartonima. Bet365 daje 1,75 za over 4,0 kartona dok Unibet daje 1,63 za over 3,5 kartona što je IMO odlična granica. Vjerujem da će do početka utakmice biti i 4,5 pa ulovite ovo dok se može!

Bet365 je podigao granicu na 4,5 i daju 1,80 za over. 

8OK6ejT.png

Evo i koliko bet at home daje za over 3,5 kartona.

Ibwfd1b.png

Unibet i dalje drži 3,5 te daju 1,63 za over kartona. MUST BET

U susretu PSV-a i Atletico Madrida uistinu ne očekujem puno pogodaka, a gostima dajem prednost. Prije svega jer je PSV bez najboljeg strijelca, a dvojica važnih igrača su vrlo upitna, pa će teško ugroziti Atletico koji igra sjajnu obranu. No s druge strane Atletico rijetko postiže puno pogodaka, jer im je prvi cilj gotovo uvijek ne primiti pogodak.. Više pročitajte dolje...

PSV - Atletico Madrid

Jučer od mene 2/3,no općenito jako dobar dan,zasad ovo; Đoković-Jaziri -16,5(1.85)

Berdych-Fabbiano -18,5(1.85)     WIN

Oba susreta nam dolaze iz ATP turnira u Dubaiu,ovdje nemam o čemu puno pisati,Đoković igra protiv 121.igrača svijeta koji je u 2016.godini u prvih 6 mečeva upisao svih 6 poraza..prvu pobjedu u novoj sezoni je upisao tek ovdje u prvom kolu protiv Youzhny-og tako da je stvarno u lošoj formi i pred susret sa najboljim on nema što očekivati,Đoković je protiv Robreda odigrao odličan meč i tada sam tipovao na manje gemova i prošlo je lagano,to mu je bio prvi meč nakon pauze od 3 tjedna i nakon tog prvog u kojem je probio led i u kojem je bio odličan sada može biti još bolji protiv još slabijeg protivnika.

Fabbiano ovdje prošao 2 kola kvalifikacija,u prvom izbacio Ilkela-a,447.igrača svijeta koji mu je uspio uzeti set,onda je iznenađujuće izbacio Dodiga koji mu je također uzeo set i onda još jedno iznenađenja protiv Mayera kojega je dobio u 2 seta,Berdych nakon poraza u Marseillu od Kyrgios-a ovdje u prvom kolu se lako obračunao sa Sousom(36.igrač svijeta) s kojim se lako obračunao sa 6:1,6:4,gledao sam ga u tom meču i dobro je izledao,iako Talijan napunjen samopouzdanjem nakon ovih pobjeda protiv igrača koji su u TOP 100 mislim da ovdje nema šanse protiv repertoara kakav ima Berdych i vjerujem da Čeh ovo lagano rješava u svoju korist.

HOKEJ

SWEDEN SHL

19:00 Linkopings – Rogle  4.5+ (1.65)

Po mojim bilješkama a i statistički, Rogle već 11 kola nije odigrao 5.5+, što automatski pokriva i ovu zadanu marginu. U tom periodu od 11 utakmica šest puta su odigrali 4.5+. Linkopings u zadnjih deset ligaških susreta šest puta je igrao 4.5+. U zadnjih deset međusobnih pet puta su igrali više od zadane margine. Inače su šveđani dosta škrti po pitanju golova ali svakako da ovo vrijedi probati.

KOŠARKA

European Championship Women Qualification

18:00 Albania W - Italy W  H2/-67.5 (1.91)

S obzirom da je i danas po meni ponuda dosta loša (inače ne volim igrati ništa od nogometa izvan ligaškog natjecanja) odlučio sam se za ova dva košarkaška para kvalifikacija(dolje je druga analiza). Dakako da se radi o evidentnoj razlici u kvaliteti domaćih ekipa i gostujućih na ovim utakmicama. Što se prvog para tiče zadržat ću se samo na talijankama. Nakon duže stanke nastavljaju se kvalifikacije a talijanke su prije četiri dana odigrale svoj treći susret protiv nezgodnih crnogorki. Pobjedile su tek sa pola koša, rezltatom 57:56. Nakon ovog susreta trener talijanki Andrea Capobianco je izjavio da je nekoliko puta pregledao snimku tog susreta i da nikako nije bio zadovoljan igrom koje su cure pokazale u napadu ali da je s druge strane jako zadovoljan sa igrom u obrani jer su njegove igračice zadržale opasne crnogorke tek na 56 koševa od toga 19 ubačenih slobodnjaka. U ovih par dana po izjavama trenera, talijanke su vrlo dobro odradile treninge i bez obzira što se radi o slabom protivniku u Tiranu odlaze koncentrirane. Put Tirane nažalost neće Martina Crippa koja je u prvom susretu postigla 11 koševa te Alessandra Formica s dva koša. Nisam uspio naći podatak koji je razlog ali najvjerojatnije se radi o ozljedama. Prvi susret su talijanke dobile prije tri mjeseca na domaćem terenu rezultatom 121:38, što je 83 razlike. Možda se nešto slično toliko ne očekuje jer radi se o gostujućoj utakmici bez obzira na kvalitet talijanki ali da se pokrije ovaj hendikep to barem očekujem. Osim u kvaliteti prednost talijanki je i u visini, čak sedam albanskih igračica je ispod 1.80 dok kod talijanki samo tri igračice su ispod te visine. Treba još spomenuti da su talijanke u drugom kolu u gostima dobile britanke rezultatom 48:60. Igračice Albanije su sve tri svoje utakmice odigrale u gostima, poslije Italije izgubile su od Crne Gore 99:39(60 razlike) te u drugom susretu od Britanki 122:36(86 razlike).

KOŠARKA

European Championship Women Qualification

19:00 Luxembourg W - Ukraine W  H2/-43.5 (1.85)

Drugi susret…Ukrajinsku reprezentaciju je upravo protiv Luxembourga u prvoj utakmici preuzeo pomoćni trener Volodimir Kholopov i u svojoj prvoj utakmici njegove su igračice razbile protivnice rezultatom 90:38, drugi susret je bio u gostima protiv neugodnih „švabica“ gdje su u dosta neizvjesnoj utakmici dobile rezultatom 64:66 da bi prije četiri dana dobile aktualne europske prvakinje i velike favoritkinje u tom susretu, reprezentaciju Srbije rezultatom 78:75. Nakon lošeg prvog poluvremena ubacile su u veću brzinu i ostvarile odličan rezultat tako da su sada vodeće u svojoj grupi. Trenutno prvo ime ukrajinki je Alina Iagupova s 22 koša švabicama i 31 protiv Srbije. Nešto slično kao u prvoj utakmici očekujem i u ovoj današnjoj ali uvijek ostavljam malu dozu opreza kada se traži hendikep s većom razlikom u gostima jer uvijek je to faktor domaćeg terena i navijača ali svakako da se ovo mora uzeti. Igračice Luxembourga su osim gore spomenutog poraza od današnjeg protivnika u drugom susretu izgubile kod kuće od Srbije sa 94 razlike te od švabica u gostima sa 44 razlike.

RUKOMET

RUSSIA  Super League

14:15 Lokomotiv Chelyabinsk – Chehovski Medvedi  59.5+ (1.85)

Ništa posebno u vezi ovog susreta. Medvedi su poznati da vole igrati na više golova iako su u zadnje vrijeme malo toplo-hladno po tom pitanju. Ove godine su odigrali tri susreta i samo jednom su odigrali preko zadane margine. Lokomotiv je zadnju utakmicu izgubio kući od  Saratova rezultatom 30:32. Što se međusobnih susreta tiče, od zadnjih osam susreta sedam su odigrali preko zadane margine.

HOKEJ WINNN OSTALO "K A T A S T R O F A"....LAGANINI PAUZA

I danas je solidna ponuda...

Koeficijent na over kartona kod Unibeta pada. Čudi me da još nisu stavili granice od 4,5. Vjerujem da bi obje utakmice danas mogle završiti sa barem 4 kartona. Imamo sličnu situaciju kao i jučer, da su oba gosta favoriti. Vidjet ćemo kako će to završiti...

Pqbrg3y.png

Također, slažem se sa napisanim za od CreativeBet-a. I po pitanju kartona ali i stila igre Atletico Madrida. unibet daje 1,75 da će Atletico Madrid imati posjed lopte manji od 50,5%. Nakon što sam ih gledao par zadnjih utakmica mislim da je ovo dosta izgledno jer njihov stil igre nije imati posjed, vole duge lopte, ubacivanja, preskakanja igre i sl. dok PSV voli strpljiviju igru, posjed, sporije građenje napada a i igraju pred svojim navijačima pa bi se maksimalno trebali nametnuti i pokušati izvući pozitivan rezultat. Pitanje je dali će u tome i uspjeti, međutim mislim da bi mogli imati barem 50% posjeda lopte. ;)

HzSXCmM.png

Uz to i danas se igra UEFA Youth liga. Prema do sad viđenom mislim da bi PSG U19 te Benfica U19 trebali lagano pobjedit budući da je razlika u kvaliteti stvarno velika.

Ja ću danas nešto laganije, over 3,5 kartona za PSV-Atletico Madrid o kojem sam pisao mi je glavni bet. Čekam razrade za kartone za Europa Ligu, pa očekujte dobre prijedloge od mene ;)

Jučer od mene 2/3,no općenito jako dobar dan,zasad ovo; Đoković-Jaziri -16,5(1.85)

Berdych-Fabbiano -18,5(1.85)

Oba susreta nam dolaze iz ATP turnira u Dubaiu,ovdje nemam o čemu puno pisati,Đoković igra protiv 121.igrača svijeta koji je u 2016.godini u prvih 6 mečeva upisao svih 6 poraza..prvu pobjedu u novoj sezoni je upisao tek ovdje u prvom kolu protiv Youzhny-og tako da je stvarno u lošoj formi i pred susret sa najboljim on nema što očekivati,Đoković je protiv Robreda odigrao odličan meč i tada sam tipovao na manje gemova i prošlo je lagano,to mu je bio prvi meč nakon pauze od 3 tjedna i nakon tog prvog u kojem je probio led i u kojem je bio odličan sada može biti još bolji protiv još slabijeg protivnika.

Fabbiano ovdje prošao 2 kola kvalifikacija,u prvom izbacio Ilkela-a,447.igrača svijeta koji mu je uspio uzeti set,onda je iznenađujuće izbacio Dodiga koji mu je također uzeo set i onda još jedno iznenađenja protiv Mayera kojega je dobio u 2 seta,Berdych nakon poraza u Marseillu od Kyrgios-a ovdje u prvom kolu se lako obračunao sa Sousom(36.igrač svijeta) s kojim se lako obračunao sa 6:1,6:4,gledao sam ga u tom meču i dobro je izledao,iako Talijan napunjen samopouzdanjem nakon ovih pobjeda protiv igrača koji su u TOP 100 mislim da ovdje nema šanse protiv repertoara kakav ima Berdych i vjerujem da Čeh ovo lagano rješava u svoju korist.

Ispratio,

Berdych laganini u 16 gemova rijesio talijana

I danas je solidna ponuda...

Koeficijent na over kartona kod Unibeta pada. Čudi me da još nisu stavili granice od 4,5. Vjerujem da bi obje utakmice danas mogle završiti sa barem 4 kartona. Imamo sličnu situaciju kao i jučer, da su oba gosta favoriti. Vidjet ćemo kako će to završiti...

Pqbrg3y.png

Također, slažem se sa napisanim za od CreativeBet-a. I po pitanju kartona ali i stila igre Atletico Madrida. unibet daje 1,75 da će Atletico Madrid imati posjed lopte manji od 50,5%. Nakon što sam ih gledao par zadnjih utakmica mislim da je ovo dosta izgledno jer njihov stil igre nije imati posjed, vole duge lopte, ubacivanja, preskakanja igre i sl. dok PSV voli strpljiviju igru, posjed, sporije građenje napada a i igraju pred svojim navijačima pa bi se maksimalno trebali nametnuti i pokušati izvući pozitivan rezultat. Pitanje je dali će u tome i uspjeti, međutim mislim da bi mogli imati barem 50% posjeda lopte. ;)

HzSXCmM.png

Uz to i danas se igra UEFA Youth liga. Prema do sad viđenom mislim da bi PSG U19 te Benfica U19 trebali lagano pobjedit budući da je razlika u kvaliteti stvarno velika.

Ja ću danas nešto laganije, over 3,5 kartona za PSV-Atletico Madrid o kojem sam pisao mi je glavni bet. Čekam razrade za kartone za Europa Ligu, pa očekujte dobre prijedloge od mene ;)

Slazem se za ovo za posjed. Vidio sam jutros taj tip i mislim da je to must take. Atletico madrid je u gostima na vrlo malom posjedu lopte cak i utakmicama koje lagano dobivaju kao las palmas

Prije par tjedana kad su dobili 3-0 a imali posjed 42% ako se ne varam. Mislim da je 50% previse ipak malo za atletico.

Tenis je ovih dana pun iznenadjenja, sto kod singlova sto kod dublova. Danas gadjam jedno "iznenadjenje" u glavu po kvoti 3.70 :)

15:00 Vesnina - Wozniacki, Vesnina @3.70 marathonbet

Ukratko: Vesnina je mogu slobodno reci prijatno iznenadjenje ovog turnira. Podigla je igru na jedan drugi nivo i od samog pocetka i prvog kola igra veoma dobro. Prvo kvalifikacije u po 2 seta protiv Jabeur i Broady, pa onda protiv Garcie u 2 seta pa juce izbacila Simonu Halep, drugu nosiocu turnira u 3 seta. Svidja mi se ovaj niz a i njeni rezultati u 2016-oj. Siguran sam da je podigla samopouzdanje i da ona pobeda protiv Halepove znaci u ovakvom duelu. 

Wozniacki sa druge strane u blagoj krizi forme. 2016 za sad i nije bas njena godina, prvo nesretno ispadanje u prvom kolu AO, pa onda jos jedan poraz u prvom kolu od Cibulkove u St. Petersburgu. U prvom kolu na ovom turniru, A. Konjuh je fino usla u mec i uzela prvi set ali je Wozniacki posle 3 seta uspela proci. Naravno, iskustvo je na strani Wozniacki i ona zna kako odigrati meceve u kojima gubi, ali sto se njene forme tice, daleko je od one prave. Gavrilova je sama pobedila sebe sa onolikim brojem gresaka, pa to i nije bio neki izazov za Carolinu. No VEsnina je itekako nezgodan protivnik, zato mislim da Wozniacki ovde ispada.

3.70 na "ovakvog" underdoga se svakako isplati, za one koji vole sigurnije opcije mogu uzeti Vesnina uzima set po kvoti 1.94. 

Sretno ko prati, mec pocinje za 15-ak minuta!

PSV-Atletico Madrid 2(1.90)

Evo jedan prijedlog iz Lige Prvaka,iako vjerujem da će utakmica biti napeta do samog kraja i da je PSV dostojan protivnik ipak mislim da Atletico dolazi do pobjede,ako se neki pitaju zašto to mislim evo objašnjenja: Istina Atletico u zadnje vrijeme ne briljira i nisu na nivou kakvom bi trebali biti no oni i dalje drže 2.mjesto primere i zasada ova sezona za njih ide u željenom smjeru.Atletico je stvarno jako kvalitetna ekipa,po meni možda i bolja od one koja je igrala finale LP protiv Reala,mislim da su sada na nivou više što se tiče kreacije igre i napada,a obrana je i dalje glavni adut Simeonove momčadi.

Gust raspored je glavni problem pada forme Atletica u zadnje vrijeme,bolje rečeno pada rezultata jer igra je i dalje dobra,i sam Simeone je izjavio da je njegova momčad u dobroj formi i da je njegova momčad maximalno spremna za utakmicu.

Atletico mora biti svjestan da je ovo velika prilika za plasman u daljnju fazu natjecanja jer ždrijeb ih je pomazio uz dužno poštovanje PSV-u,glavni problem z PSV je izostanak glavnog centarfora De Jonga dok im su u sastav vraća jako bitan veznjak Guadrado,što se tiče izostanka u Atleticu tu iznenađenja nema,nema Tiaga koji je već duže odsutan te odličnog Carrasca no ima Simeone kvalitetne zamjene za njega.

PSV je dobio sve 3 domaće utakmice u grupnoj fazi no igrali su protiv ekipa kakav igraju nogomet koji odgovara PSV-u,Atletico je nešto druga priča i nijednom klubu ne odgovara nogomet kakav oni predstavljaju tako da mislim da je to glavni problem za PSV koji je navikao napadati i zabijati dosta golova što će biti jako teško protiv Atletica čija je obrana kao armirani beton,plus što im nema glavnog napdača,nošeni atmosferom domaćini će sigurno tražiti pobjedu,a Atletico čekati prilike iz kontre i polukontre i vjerujem da će koju iskoristiti i slaviti u ovom susretu.

Pozdrav,ima dva tjedna da sam se prijavio na forum i ovo mi je prvi put da pišem, svaki dan ga pratim,te sam stekao dojam da ima jako dobrih prova te tipstera što mi se jako sviđa.Za danas sam igrao PSG U19-Middlesbrought U19-1  @1,35,Pribram U19-Benfica U19-2   @1,25,te Jaziri-Djokovic više od 16,5 gemova-@1.90.

Za Pribram mi igra prijatelj Michal Hlavaty,te se nadam da ce danas to proci,sigurnij tip od ovoga bi možda bio i 3+,pa eto sretno svima!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Football - UEFA Nations League Saturday, 16 Nov 2024, 20:45 bet365 LP!
    • Njemačka vs BiH – Pobjeda Njemacke u oba poluvremena 1,72 bet365 Njemačka je u impresivnoj formi kod kuće, sa samo jednim porazom u posljednjih 10 domaćih utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad je posebno učinkovit na domaćem terenu, s postignutih 15 golova u posljednjih pet domaćih utakmica. U ovoj sezoni Lige nacija Njemačka je briljirala s tri pobjede i jednim remijem u prva četiri kola, što ju je odvelo na vrh ljestvice Grupe 3.  Njemačka ima apsolutnu dominaciju u međusobnim susretima, neporažena je u sve tri dosadašnje utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Prošli ogled završio je pobjedom Njemačke od 2-1 u gostima, dok je jedini susret na njemačkom terenu završen rezultatom 3-1 za domaćine. S druge strane, Bosna i Hercegovina ima ozbiljnih problema s formom. Već na otvaranju Lige nacija doživjeli su poraz, a taj trend nastavljen je i kasnije. Trenutno su bez pobjede u posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima, a obrana je naročito slaba – primili su 9 golova u posljednja četiri susreta. Bosna i Hercegovina se također muči u gostima – bez pobjede su u 13 od posljednjih 14 gostovanja, uz osam poraza. Iako su uspjeli postići golove protiv Njemačke i Nizozemske, ostali su bez pogotka u preostala dva nastupa u Ligi nacija. Ozljede i izostanci Napadač Stuttgarta Deniz Undav, koji je u listopadu dva puta bio strijelac protiv Bosne, zbog ozljede će propustiti susret. Njegov suigrač Angelo Stiller također je otpao iz sastava zbog mišićnih problema. Bayer Leverkusenov Florian Wirtz još uvijek se oporavlja, a izostanak suspendiranog Nica Schlotterbecka dodatno smanjuje Nagelsmannove opcije.  Međutim, u momčad je pozvan debitant, vratar Manchester Cityja Stefan Ortega, koji će se boriti za svoje mjesto među vratnicama s Oliverom Baumannom i Alexanderom Nubelom. S druge strane, Bosna i Hercegovina se također suočava s izazovima. Trener Sergej Barbarez neće moći računati na suspendiranog Nikolu Katića, dok je Atalantin Sead Kolašinac otpao zbog ozljede. U obrani bi ga trebali zamijeniti Nihad Mujakić ili Tarik Muharemović, koji trenutno igra na posudbi u Sassuolu iz Juventusa. Ipak, najveća prijetnja dolazi od legendarnog kapetana Edina Džeke, koji i sa svojih 38 godina igra u vrhunskoj formi. Napadač Fenerbahčea dolazi na okupljanje nakon što je postigao 11 golova u 19 utakmica ove sezone. Njemačka: Baumann; Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt; Andrich, Groß; Gnabry, Musiala, Sané; Havertz Bosna i Hercegovina: Vasilj; Mujakić, Bičakčić, Barišić; Gazibegović, Tahirović, Hajradinović, Huseinbašić, Dedić; Džeko, Demirović Na temelju svih ovih statistika, očekuje se uvjerljiva pobjeda domaćina u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 16.11. u 11:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Kolega, taj tip je vec odigran Pa mijenja dok je tema jos otvorena😀
    • ATP Finals Torino Subota 14:30h Zverev - Fritz   1 @1.35  Mozzart  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use