Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 23.02.2016.

Goksim

Liga Prvaka (Utorak)  

137 glasova

1. 1. Arsenal - Barcelona

2. 2. Juventus - Bayern Munchen

3. 3. Koju utakmicu planirate gledati u izravnom prijenosu?

• Arsenal - Barcelona
    • Juventus - Bayern Munchen

Recommended Posts

Odlični dvoboji u ligi prvaka večeras pa sam se odlučio za tip 2 na utakmici Arsenal - Barcelona, dok sam se za utakmicu Juventus - Bayern odlučio za ishod X.

20:45 Arsenal - Barcelona (1/8 finala Champions League)

Veliki dvoboj u kojeg ipak vidim Barcelonu u prednosti. Teška utakmica za katalonce pošto se igra u Londonu, no mislim da će motiv biti na nivou da dođu do pobjede ako ne bude većih iznenađenja. Barcelona po mom skromnom mišljenju favorit u ovom dvoboju.

Jedino što bih se usudio odigrati je pobjeda Barcelone u jednom od poluvremena (to win either half).

20:45 Juventus - Bayern Munchen (1/8 finala Champions League)

U ovom se susretu nisam mogao odlučiti za pobjednika. Juventus dolazi iz dvoboja protiv Bologne odigran 0:0, dok je Bayern dobio Darmstadt 3:1 u zadnjoj ligaškoj utakmici. Po meni će Juventus biti na nivou da parira njemačkom suparniku (koji je ipak favoriziraniji) pa vidim ne odlučen rezultat kao krajnji ishod ove utakmice. Pitanje prolaza bi ove dvije momčadi trebale riješiti u uzvratnoj utakmici u Munchenu.

Teško je prognozirat pravi ishod, no mislim da bi solidan tip bio da će poluvrijeme ili kraj završiti ne riješenim rezultatom.

Osim lige prvaka u nogometu danas su u ponudi i susreti lige prvaka u odbojci i cev kup (žene).

Odbojka

Liga prvaka - žene

18:00 Fenerbahce - Chemik Police

tip:1

Fenerbahce vodi seriju 1:0, nakon što je prije 2 tjedna pobjedila rezultatom 0:3 poljske odbojkašice. Fenerbahce dolazi sa 5 uzastopnih pobjeda, između ostalog i protiv Vakifbanka (3:2) u domaćem prvenstvu. Sa Vakifbankom (koje također igraju u ligi prvaka, trenutno vode 1:0 u seriji protiv Eczacibasi) se bore za prvo mjesto u ligi. Po meni nema previše filozofiranja, jednostavno je turska momčad bolja tako da ne vidim razlog kako ne bi povećale vodstvo na 2:0 za prolazak u daljnjoj fazi natjecanja.

Eventualan tip bi mogao biti da će Fenerbahce dobiti 1. set za malo veći koeficijent ali i veći rizik, pa eto, na vlastitu odgovornost.

CEV kup - žene

20:30 Novara - Azeryol Baku

tip:1

Malo žešći dvoboj u ovom susretu, Baku vodi 1:0 nakon domaće pobjede (3:1). Novara dolazi iz Lige prvaka u kojoj je ispala nakon grupne faze natjecanja. Nakon poraza prije 2 tjedna u gostima, Novari je potrebna pobjeda od 3:0 ili 3:1, te pobjeda u zlatnom setu kako bi osigurale prolazak dalje. Za talijanski sastav to neće biti lak posao ali nakon loše utakmice u Azerbajdžanu moraju se pokazat pred domaćim gledateljima.

Prolazak je teže prognozirat, utakmica može uvijek krenut u krivom smjeru a zlatni set (koji se očekuje) je lutrija.

Na dva para što sam prije spominjao, Harrison +5,5 i Ferrer 1, dodajem Giralda 1.

Santiago Giraldo trenutno je 77. tenisač. Trenutno najbolji rezultat sezone mu je četvrtfinale challengera u Canberri gdje je ispao od Dodiga, a igrao je još: Chennai – 1. kolo Rosol ; AO- dobio Younga pa ispao od Souse ; Buenos Aires – dobio Cervantesa pa izgubio od Cuevasa ; Rio de Janerio – dobio Eliasa pa ispao od Pelle. Giraldu je prošla sezona bila jedna od gorih u karijeri i pokušat će je što prije zaboraviti. U takvoj sezoni, jedna od svijetlijih točaka bio je upravo ovaj turnir u Sao Paulu gdje je dogurao do polufinala. Za protivnika će imati 91. tenisača svijeta Cecchinata. Talijan se ne može pohvaliti dobrim igrama ove sezone, u prva dva nastupa je glatko poražen, Doha-Džumhur 6:4 6:2, Sydney- Mahut 6:1 6:3, na AO je Mahutu uzeo prvi set pa sljedeća tri izgubio 6:2 6:2 6:2. Prve pobjede ostvario je u kvalifikacijama za Buenos Aires ali zatim odmah ispada u prvom kolu od Monaca, prošli tjedan u Rio de Janeriu ispao od Lorenzija u prvom kolu. Cecchinato je zemljaš kao i Giraldo ali je za razliku od Giralda on challenger tenisač. Ove sezone nije se pokazao na ATP razini, Giraldo brani dosta bodova, mora što prije ispraviti prošlu sezonu, igrali su prije 3 godine u Rimu i Giraldo je dobio 7:5 6:2.

Današnji program u Acapulcu otvaraju Čilić i Harrison. Marin je trenutno 12. na ATP ljestvici. Što se njega tiče, ništa novo.. nova sezona, nove oscilacije. U Brisbaneu dobio Chunga pa izgubio od Thiema, na AO dobio de Bakkera i Ramosa pa izgubio od Bautiste, u Montpelliereu ispada u prvom kolu od mlađeg Zvereva, u Rotterdamu dobija Istomina i Mullera pa gubi od Kohlschreibera iako ga je ubijao do sredine drugog seta, a prošli tjedan u Marseilleu dobio Haasea, Kuznetsova i Pairea, a finale gubi od odličnog Kyrgiosa. Ryan Harrison 127. je tenisač na ATP ljestvici. Nekada top 50 tenisač od kojega se očekivalo više, ali i ozljede su dosta utjecale na njegovu karijeru. Sezonu je otvorio solidno, u kvalifikacijama za Australian Open dobija Molchanova, Carusa i Nedovyesova ali u prvom kolu nije mogao preko Kuznetsova. Zatim slijede dva nastupa na challengerima, u Mauiu ispada od Mcgeea u prvom kolu, u Dallasu dobija Alexa Kuznetsova pa gubi od Smyczeka u tri seta. U Memphisu je odigrao solidno iako je ispao u osmini finala, u prvom kolu iznenadio Tiafoea a u osmini izgubio od kasnijeg osvajača Nishikoria 6:2 7:5. Kvalifikacije za ovaj turnir odradio je bez većih problema: Hach Verdugo 6:3 6:4, Sarkissian 6:1 6:4. Prošle godine je ovdje odigrao odličan turnir, prošao kvalifikacije preko Menendeza i Russela, zatim slijede pobjede protiv Younga, Dimitrova i Karlovića, a polufinale gubi od kasnijeg osvajača Ferrera 4:6 6:0 6:0. Harrison i Čilić igrali su do sada dva puta, US Open 2011. 6:2 7:5 7:6 i Delray Beach 2014. 6:3 6:4. Čilić je imao naporan tjedan, dolazi iz dvorane na meksički beton. Harrison je tu već neko vrijeme, odradio fino kvalifikacije, brani polufinale od prošle sezone, Čilić nije od razbijanja.

Prethodne dvije analize su malo duže pa ovdje neću puno pametovati. David Ferrer trenutno je 8. tenisač. Prvi nositelj turnira, stalni član top 10 ekipe. Vrlo cijenjen među tenisačima iako nije Grand Slam pobjednik. Nakon šokantnog ispadanja od Marchenka u prvom kolu Dohe, probudio se i na Australian Openu dogurao do četvrtfinala gdje ispada od Murraya, u Buenos Airesu ispada u polufinalu od Almagra, a u Riu ispada u četvrtfinalu od Thiema. Na zemlji nije pokazao neke zavidne igre za sada, a ovaj tjedan se vraća na beton u Acapulco. Ovo mu je jedan od boljih turnira u karijeri, osvajao ga je 4 puta a brani titulu od prošle sezone. Što se Millmana tiče on je trenutno 61. tenisač. Najbolji rezultat sezone za sada mu je četvrtfinale Montpellierea koje je izgubio od Mathieua, a što se ostalih rezultata tiče treba izdvojiti treče kolo Australian Opena, na ostalim turnirima je ispadao u prvom ili drugom kolu. Millman zna biti neugodan ali mislim da ne može iznenaditi Davida koji je iskusnjara, brani dosta bodova i ne bi trebao ponoviti Dohu gdje je također branio titulu pa zijanio u prvom kolu. 

Poslije pohvala da se malo aktiviramo posto

je o LP vec dosta receno ja cu odigrat i ovo:

Double

20:00 AntwerpG-ASVEL

tim 1 73,5 over 1,85

17:20 Kyrgios-Klizan

1set -1,5 H1 1,70

KV 3,15

Atwerp u Eurocupu na domacem terenu docekuje

francuze poslije tri gostujuce pobjede ukljucujuci i

gostovanje u francuskoj gdje su bill bolji od Asvela.

Sto je dobra pozivnica navijacima za uzvrat ocekuje se

puna dvorana i podrska sa tribina.Antwerp mi je zanimljiva

momcad sastavljena od amerikanaca i domacih snaga koji

prakticiraju "run and gun" kosarku uz prosjek od 78 poena

na domacem terenu s obzirom na rezultat iz prve utakmicu

67-74 ocekujem francuze od prve minute da krenu po pobjedu

bez kalkulacije sto otvara mogucnost igre poen za poen.

Uz podrsku s tribina i malo ludog ritma nadam se overu.

Drugi par sudar ludog Kyrgiosa sa Klizanom donosi zanimljiv

mec posto i jedan i drugi dolaze kao pobjednici turnira.

Kyrgios je pokazao dosta dobru igru u polju uz odlican servis.

Klizan se takorec malo namucio odigrajuci par iscrpljujucih meceva.

Uzimam ovde H1 prvog seta ocekujem da ce ludi Nick nastavak

dobre igre pruziti barem u prvom setu dok je jos skoncentriran na tenis jer

kad pocne svađanje sa samim sobom pa sa publikom moze biti svasta.

Sretno svima

Real Madrid U19 - Machester City U19 over 2,5 golova (1,44)

Za očekivati je velik broj prilika na obje strane, a vjerujem da će to rezultirati i golovima. Napadi obje momčadi su daleko jača strana od obrana, a i statistika pokazuje da se u velikom postotku u UEFA Youth Ligi igraju overi. Jednostavno, ekipe nisu toliko taktički zrele da bi se kvalitetno branile te se stvara dosta prilika za pogotke, a unatoč važnosti utakmice, ovdje vjerujem da će biti prilika za gol na obje strane. Također ukoliko neka ekipa rano povede u prilog okladi na golove ide i to što će druga ekipa morati igrati na sve ili ništa, tj. otvoriti se, a pred kraj utakmice i apsolutno riskirati pa su šanse za lagani gol iz kotre velike...

HOKEJ

SWEDEN SHL

19:00 Skelleftea – Modo 4.5+ (1.50) 5:0 WINNN

Od zadnjih 10 međusobnih 9 je išlo preko zadane margine, plus uzimam ovo zbog toga što Modo već sedam kola u nizu u gostima nije igrao marginu 5.5+ što automatski pokriva i ovu marginu od 4.5+. Zaninmljiv podatak je još po statistici da Skelleftea već devet kola nije odigrala prvu trećinu oba daju gol što je svakako jedna od opcija za odigrati ali bih je ovaj put ostavio po strani iz jednog razloga što je Skelleftea prva a Modo predzadnji, iako nekad nije ni to toliko važno.

HOKEJ

LATVIA LHL

18:15 Mogo - HS Riga99/ HK Tukums  15.5+ (1.85) 7:0 LOSE...K a t a s t r o f a

Ovdje se nema što puno analizirati. Mogo prvi na tablici, HS Riga99 zadnja na tablici. Gledajući malo zadnje rezultate gostiju izgubili su kući od druge Liepaje 3:12 i trećeg Kurbadsa 2:13, od lošijih ekipa sa po 9:1, 9:3, 13:1. Što se međusobnih susreta tiče Mogo ih je u zadnja tri susreta koje je odigrao u gostima dobi rezultatima 6:14, 4:15 i 2:14, ova zadnja dva susreta su iz ove godine. Mišljenje, ako im je Mogo mogao sam zabiti toliko golova u gostima, jer su sami pokrivali skoro zadanu marginu, što očekivati onda na domaćem terenu nego još više golova. 

Pozz svima

Zna li netko šta više o ovoj tekmi?

Finska košarka:Bisons Loima-Helsinki IF

-kvota na domacina u wwinu 2,05...u bet365 kvota na domacina 2,00 dok je u Unibetu 2,17....Kvota na domacina je u rastu a gostima je za današnji susret pod upitnikom 6 igrača.

Bisons Loima igra i VTB ligu uporedo sa Finskim prvenstvom a tamo jure mesto koje vodi u playoff pa bi mogli odmoriti glavne igrace. Prvo mesto u Finskoj ligi im je nedostizno a posto ima par kola do kraja, osigurali su trece a mozda i drugo mesto pre pocetka playoffa (primetices da Bisons ima 26 odigrane utakmice dok vecina 27 ili 28, znaci uz to imaju i utakmicu manje) 

Real Madrid U19 - Machester City U19 over 2,5 golova (1,44)

Za očekivati je velik broj prilika na obje strane, a vjerujem da će to rezultirati i golovima. Napadi obje momčadi su daleko jača strana od obrana, a i statistika pokazuje da se u velikom postotku u UEFA Youth Ligi igraju overi. Jednostavno, ekipe nisu toliko taktički zrele da bi se kvalitetno branile te se stvara dosta prilika za pogotke, a unatoč važnosti utakmice, ovdje vjerujem da će biti prilika za gol na obje strane. Također ukoliko neka ekipa rano povede u prilog okladi na golove ide i to što će druga ekipa morati igrati na sve ili ništa, tj. otvoriti se, a pred kraj utakmice i apsolutno riskirati pa su šanse za lagani gol iz kotre velike...

4VzSYkg.png

Dinamo 3.00 kof ss to se jos isplati uzet i nadodao bih da se jos nezna hoce li za domacine igrati najbolji mladi vezni igrac svijeta a i seniora Anderletcha Tielemans tako bi mozda bilo najbolje pricekat i vidjet dali igra jer puno toga ovisi o njemu i nije mi jasno zasto Coric ne igra a najavljuju ga kao moguceg iduce kolo ako prođu dns :)

Dinamo 3.00 kof ss to se jos isplati uzet i nadodao bih da se jos nezna hoce li za domacine igrati najbolji mladi vezni igrac svijeta a i seniora Anderletcha Tielemans tako bi mozda bilo najbolje pricekat i vidjet dali igra jer puno toga ovisi o njemu i nije mi jasno zasto Coric ne igra a najavljuju ga kao moguceg iduce kolo ako prođu dns :)

ako bi domaćini imali to pojačanje iz 1. momčadi onda bi oni to trebali dobit

edit:

nitko iz prve momčadi im ne igra

12783830_10153859683018911_8368115080906

Evo za pocetak danas od mene tri singla više na osjećaj za manji ulog

Juventus - Bayern Mucnhen M.Mandzukic to score YES @3,65 (unibet)

Siguran sam da Mandžukić još nije zaboravio a niti oprostio Guardioli način na koji je potjeran iz Bayerna. Od trenutka kada je Juventus izvukao Bayerna mislim da je Mandžukić taj sraz pretovorio u svoju misiju da se obracuna s Guardiolom. Nije on u nekoj bajnoj formi, bio je ozlijeduen mjesec dana ali vjerujem da je u tih mjesec dana mislio samo na ovo jer on je tocno tip koji kada mu se tako nesto napravi htjet ce pokazati svima da su bili u krivi tako da mislim iako nije igro mjesec dana i nije u nekoj super formi ove sezone (9g i 2a u 22 utakmice) biti ce motiviran i dati ce 110% sebe u tu utakmici, a jos mu i domaci teren ide na ruku. Jedino je sada pitanje hoce li krenuti od prve minute, ali ako ljecnici kazu da je spreman za 90min, Allegri ce ga vjerujem staviti od u prvih 11 jer ce imat najmotiviranijeg igrača na terenu. Kada uzmemo jos u obzir da Bayern ima Problema sa stoperima vjerujem da bi mario
Mogao dati gol
Jel realno alaba i Kimmich koji bi trebali biti stoperski par nemogu ipak parirati mandzukicu u igri glavom, sto je njegovo najjace oruZije, kao sto bi to mogli martinez i boateng da su spremni.

Juventus - Bayern M.Mandžukic to recive yellow card YES @ 2,40

Uz sve gore nabrojano Mandža je poznat kao
Igrac kojem nije strano malo popricat sa "djeliteljem pravde" o njegovim odlukama. A i u zaru borbe za Mario napraviti koji i malo ostiji prekrsaj a borbe u ovom mecu nece nedostajati.

Juventus - Bayern Muchen 1@3,75 (unibet)

Zacudila me malo kvota na Juventus posto ipak igra doma, doprvak je europe u strasnom je nizu neporazenosti (onu bolognu na vikend ne uzimam u obzir opce to su se cuvali ipak za ovo a i u gostima su igrali). Juventus osim chiellinia nema nekih bitnij izostanaka a i to im nece biti neki hedikep mislim jer barzagli i bonnuci mogu odraditi solidan posao. Bayern ima problema velikih na stoperskim Pozicijama a i talijani su momcad koja ide u kosti pa ce mislim zaustaviti bayernovu lepsavu igru. Jedini probelm kod ove oklade bi mogao bit Neuer, tako da ju treba uzeto s dozom opreza ali 3.75 je sigurno koef loji se treba probati jer kladionica malo previse favoriziraju bayern sto je totalno po meni nerealno.
DNB je 2,65 na juver tako da i to nije loše

Evo to je za sad od mene to mozda jos bude, sta mislite, sretni ko
Prati i ispricavam se ako ima gresaka u pisanju prek moba sam piso

ako bi domaćini imali to pojačanje iz 1. momčadi onda bi oni to trebali dobit

edit:

nitko iz prve momčadi im ne igra

12783830_10153859683018911_8368115080906

Mislite da im je Tielemans od presudne važnosti? Mislim,s obzirom na kretanje koef,sada već i 2,5 na Andrelecht nije loše. Ipak su tukli i Arsenal i Barcu,dobri su. Znam da su to mlađi uzrasti,ali nekih 2:1 je također Dinamu superiška. Gledajući rezultate Andrelechta,ovih 2,5 mi je jako lijepo na njih. Jedino ako im je Tielemans toliko bitan..... ?!?

Mislite da im je Tielemans od presudne važnosti? Mislim,s obzirom na kretanje koef,sada već i 2,5 na Andrelecht nije loše. Ipak su tukli i Arsenal i Barcu,dobri su. Znam da su to mlađi uzrasti,ali nekih 2:1 je također Dinamu superiška. Gledajući rezultate Andrelechta,ovih 2,5 mi je jako lijepo na njih. Jedino ako im je Tielemans toliko bitan..... ?!?

2:1 superiska,jedna tekma se igra samo??

Evo i sastava. Tielemans ne igra!

Unibet daje 2,80 za 2 i to je, koliko vidim, najveći koef. kod online kladionica.

Ovakav pad koeficijenta (odnosno rast ako gledamo Anderlecht) se rijetko viđa...

qQAMMUN.png

Dakle koef. na Anderlect narastao sa 1,40 na 2,40

na Dinamo pao sa 5,25 na 2,45...

Uskoro počinje, taman uvertira pred pravu večer Lige Prvaka... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use