Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 22.02.2016.

Goksim

Napoli - Milan  

100 glasova

1. 1. Utakmica Napoli - Milan završit će:

2. 2. Dali Vam se sviđaju ovakve dnevne ankete za najzanimljiviju utakmicu dana?

Recommended Posts

Evo jos nesto od mene za nocas, Arizona Coyotes bez prva dva golmana, a i dosta golova  u zadnje vreme tako da je ovaj over veoma izgledan:

VMMMT.jpg

sviđa mi se taj over. ispatit cu ga kao double sa ovime :

Cleveland cavaliers - Detroit Pistons H/-3.5 Q1  1@1.96 (unibet)

mislim da je ovo hendikep prve četvritne koji se mora uzet jer cleveland uvijek jako doma ide u prvoj četvrtini, čak i one utakmice koje gube u 1.četvrtini najčešće pokrivaju ovaj hendikep pa kasnije padaju. U zadnjih 10 utakmica nemaju utakmicu gdje nisu pokrili ovaj hendikep a nisu niti bili ispod +6  u prvoj četvrtin.  Još kad uzmemo u obrzir formu Pistonsa koja je, malo je reć užasna, i koji gube 1.četvrtine sa dobrih 7-8 razlike sve nam daje naznaku da će Cavsi pokriti ovaj hendikep 

sretno :D

Anthony C(-21,5+)-NYK-Tor (23.02. 01:30) više 1,85
-------------------------------------------------------
Izgleda da je Carmelu i te kako dobro dosao all star mec jer konacno moze se reci trpa onoliko poena koliko se uvjek ocekuje a to je najvise u ekipi, dakle u ovom mjesecu je na prosjeku od nekih 24 poena po mecu i kada ekipu New Yorka ne ide onda on forsira tako da je i na liniji slobodnih bacanja dosta cesto. Poznato je vec da malo ko ga moze cuvati tako da uz debelu minutazu koju dobija vjerujem da ide preko i veceras.       POGODAK --HVALA KO JE PRATIO

Ovo zeleno markiranje nije sa moje strane, tek sada ovo vidim. Jeste, zavrsilo nazalost 3:2...

Moja greška. Isprike. Markirao sam zeleno oko 4 ujutro. Ne znam zašto mislio sam da je rezultat bio 4:3. Isprike!

Inaće informacija je bila super, i na temelju nje sam se dvoumio dlai igrati over ili na Washington. Na kraju sam dobro odabrao, iako lako je moglo i oboje proći.

Ovo zeleno markiranje nije sa moje strane, tek sada ovo vidim. Jeste, zavrsilo nazalost 3:2...

ma dobro nije problem samo sam se zacudio jer sam provjeravao i vidio 3 2 pa gledam kako je  tebi proslo :D bsteta bilo je 10 minuta za gol sa obe strane pri dobrom rezultatu di mogu ovi okrenit a ovi se nesmiju branit jer ima 10 min a nakraju nista.., 

Bet Confirmation  - XL4385479920W  - Mobile   Time of bet:  23/02/2016 00:18:47 Print Selections No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result 1

Over 5.5 ARZ Coyotes @ WAS Capitals

(Game Totals) 23/02/2016 None 2.05 Lost 2

Over 5.5 CLB Blue Jackets @ BOS Bruins

(Game Totals) 23/02/2016 None 1.90 Won

Multiples

nmg stavit sliku neznam zasto pa sam  samo kopirao ovaj tiket .. :$

btw isprika ako je neko pratio inglota i linstedta ali eto jebiga.. lopez i lopez su me razocarali prosli partiju pa sam moro igrat kontra njih al naravno sad dobiju jaci par od onoga qureshia i haasea ..

ma dobro nije problem samo sam se zacudio jer sam provjeravao i vidio 3 2 pa gledam kako je  tebi proslo :D bsteta bilo je 10 minuta za gol sa obe strane pri dobrom rezultatu di mogu ovi okrenit a ovi se nesmiju branit jer ima 10 min a nakraju nista.., 

Bet Confirmation  - XL4385479920W  - Mobile   Time of bet:  23/02/2016 00:18:47 Print Selections No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result 1

Over 5.5 ARZ Coyotes @ WAS Capitals

(Game Totals) 23/02/2016 None 2.05 Lost 2

Over 5.5 CLB Blue Jackets @ BOS Bruins

(Game Totals) 23/02/2016 None 1.90 Won

Multiples

nmg stavit sliku neznam zasto pa sam  samo kopirao ovaj tiket .. :$

btw isprika ako je neko pratio inglota i linstedta ali eto jebiga.. lopez i lopez su me razocarali prosli partiju pa sam moro igrat kontra njih al naravno sad dobiju jaci par od onoga qureshia i haasea ..

Ja za stavljanje slika koristim http://imgur.com/

Uploada se slika i samo kopira BBCode. ;)

Btw. evo testirao upload slika, meni radi...

post-3-0-27662000-1456235316_thumb.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use