Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 22.02.2016.

Goksim

Napoli - Milan  

100 glasova

1. 1. Utakmica Napoli - Milan završit će:

2. 2. Dali Vam se sviđaju ovakve dnevne ankete za najzanimljiviju utakmicu dana?

Recommended Posts

Danas je daleko najzinimljivija utakmica Napoli - Milan, iako nakon kiksa Manchester Uniteda u Europskoj ligi i njihov nastup u FA Cupu plijeniti će puno pozornosti, pogotovo na otoku, a uzvrat u Europskoj ligi ih čeka već za tri dana...

Molim sve da sudjeluju u anketi, kako bi imali uvid dali se većini članova sviđa novina na forumu (s anketom) ili ne.

Naravno, na forumu vlada demokracija, u pravom obliku, tako da će većina i odlučiti hoćemo li to primjenjivati od sutra ili ne, ovisno o rezultatima drugog pitanja  ;)

Meni je danas daleko najzaniljiviji susret Napoli-Milan. Budući da je ponedjeljak te da je slaba ponuda, ja ću danas laganije te ću snimiti ponudu za Ligu Prvaka i pripremiti neke stvari za Europsku ligu ;)

Moj prijedlog za danas, uz pobjedu Napolija jest sljedeći double:

tGQ2xJs.png

Dakle da Napoli pobjeđuje barem jedno poluvrijeme (sigurnija opcija) +  da će prvi doći do 5 kornera. Ovo se može kombinirati samo kod bet365 a ove kombinacije na utakmicama na kojim očekujem veliku dominaciju jedne ekipe, volim.

Očekujem da će Napoli domonirati, probijati po krilima, te dosta ubacivati i pucati sa 20ak metara a sve to trebalo bi rezultirati kojim kornerom. Zašto prvi do 5? Zato jer je to bolja opcija nego kombinirati sa tim dali će Napoli imati više od 6,5 kornera.

Granica za kornere za MIlan postavljena je na 3,5 dok je granica za Napoli postavljena na 6,5.

Ako igramo da će Napoli prvi doći do 5, i pod pretpostavkom da uopće ne očekujem Milan na 5+kornera, onda je ovo ustvari oklada da će Napoli imati 5+ kornera, što je granica, za dva kornera manja od prave. Naravno, ovdje postoji rizik da Milan dođe prvi do 5 kornera pa sve pada u vodu, ali ne smatram tu opciju previše izglednom danas.

Pozdrav, naletio sam na jedan zanimljiv mec..uglavnom rumunjska 1.liga, Pandurii - Craiova ,znaci ovo je predzadnje kolo lige, Pandurii su osigurali playoff ,a Craiova i dalje "visi" tj. moze ispasti iz lige, vrijedi probati 2(3,15), x2(1,55) , AH2(2,25) ;)

Craiova ne  ispada nego, zasad, ide u ligu za ostanak.

Rezultati.com su Craiovu već stavili kao sigurnog člana lige za ostanak, to je vjerojatno neka greška, jer imaju bolji omjer od 6. Iasi-ja.

Zanimljivo mi je kako svi po forumima tipuju dvojku, a u isto vrijeme Pandurii pobjedom su 4 boda od prvog mjesta na tablici, borbe za naslov, Europu, lovu itd itd.

Ne vidim smisao da bi pustili ovu utakmicu, da je ovo Engleska liga, a ne Rumunjska, koef na pobjedu domaćih nebi bio preko 1.70... ja igram jedinicu  :ph34r:

20:45 Shrewsbury - Man.Utd hend(2:0) 1 @1,80 

Man.Utd igra prelose ove godine, nedostaje im gotova citava prva postava, mislim da ce domacini biti vise motivirani za ovaj susret, prosle godine su i protiv Chelsea pruzili dobar otpor, United ocekuje uzvrat za 3 dana protiv danaca mozda im je ta utakmica i bitnija od ove, a znamo kako u Fa Cup-u uvijek nizeligasi namuce prvoligase, tako da tipujem da Shrewsbury nece izgubiti sa dva razlike. Sretno !  :D

Pozdrav ekipo!

Evo od mene jedan tip za danas malo rizicniji.

Djokovic - Robredo
Robredo +6,5 - 1,83 BET365

Nisam baš neki veliki stručnjak za tenis i ne bi ovo odigrao da nisam gledajući ponudu danas, pogledao sta ima na live-u i primjetio da su jutros oba favorita u Dubaiu lagano izgubili svoje mečeve, pa sam iz znatiželje pogledao ostatak rasporeda. Djokovic je najbolji tenisač svijeta vjerojatno ne samo trenutno nego i povijesti ovog sporta ali ipak tipujem da neće baš tako lako se prošetati pored iskusnog Španjolca. Djokovic u ovoj godini nema poraza a u svih 12 mečeva izgubio je tek 3 seta, sva tri na Australian openu (2 od Simona i jedan u finalu od Federera). Robredo je počeo toplo-hladno ovu godinu s dvije pobjede i tri poraza. U međusobnim duelima kojih su odigrali 8, Robredo ima dvije pobjede i to u njihovom prvom meču 2005 i drugu pobjedu je ostvario lani na turniru u Cincinnatiu koji se također kao ovaj današnji igrao na tvrdoj podlozi. Uglavnom na svim mečevima odigranim na takvoj podlozi, Robredo je pokrio ovaj hendikep. Pa da vidimo hoće li ga pokriti i ovaj put. Sretno

Jučer su me Real i Ronaldo dosta koštali no što je tu je,idemo dalje;za danas jedan teniski dubl:

Wozniacki-Konjuh 1 (1.35)

Đoković-Robredo zbr.gemova  -18,5(1.75)

Wozniacki nakon problema dolazi ovdje u Dohu po najviši mogući cilj,pokušati osvojiti turnir,imala je problema u novoj sezoni iako je dobro krenula sa 3 pobjede u nizu bez izgubljenog seta u Aucklandu pa potom ispala od Stephens,na Australian Open-u sasvim neočekivano ispala u prvom nastupu kad ju je izbacila Putnitseva(56.igračica ATP ljestivce) iako je u tom meču Dankinja imala sve u svojim rukama i onda naglo "potonula",poslije tog šoka uzela malo kraću pauzu u vratila se na terene u Rusiji u St.Petersburgu i opet ispala u prvom nastupu protiv Cibulkove,od tog meča je prošlo 11 dana i evo je sada u Dohi gdje je očekuje Ana Konjuh,perspektivna mlada tenisačica no u ovoj sezoni ne brilijra,dapače igra loše i nije to ta razina koja se očekuje,gubi od slabije rangiranih igračica,istina imala je problem sa leđima pa kako je ona izjavila vratila se na teren prije vremena zbog njene brzopletosti i nije izvukla ništa dobro te joj je to lekcija za dalje da se na teren ne vraća ako nije 100% spremna.

Wozniacki ima velike ambicije i zato su joj pobjede protiv slabije rangiranih igračica bitne i ne smije ih shvatiti olako što sigurno neće nakon serije loših rezultata.

Ove dvije igračice su se susrele već 2 puta i oba puta je bolja bila Wozniacki sa po 2:0 u setovima,i to je ostavljala Konjuh na 3 odnosno 4 osvojena gema tako da i danas vjerujem u njenu pobjedu nakon što sam sve sagledao.

Što reći o Đokoviću..znamo svi kako je furiozno krenuo u novu sezonu,nakon osvajanja Dohe kada je u finalu pomeo Nadala pa sve do Australian Opena kada je opet pomeo svoje glavne konkurente,Federrea,Nishikori-a pa Murraya u finalu,jedini trn u oko upada onaj meč protiv Simona no mislim da je to bio jedan loš dan i nije vrijedan spomena..Robredo je povremeno znao namučiti Đoleta no to su prošla vremena,Robredo je sada još stariji,u novoj sezoni i nije u nekoj bajnoj formi,a Đoković je sve bolji i bolji,i nakon male pauze poslije osvojenog Australian Opena ovdje dolazi po titulu,igrao je prošle sezone finale i izgubio od Federera tako da motiv sigurno postoji,motiv mu je i taj što ga je Robredo pobijedio u zadnjem međusobnom susretu prije nešto manje od dvije godine tako da je vrijeme za revanš Đoleta.

Jučer su me Real i Ronaldo dosta koštali no što je tu je,idemo dalje;za danas jedan teniski dubl:

Wozniacki-Konjuh 1 (1.35)

Đoković-Robredo zbr.gemova  -18,5(1.75)

Wozniacki nakon problema dolazi ovdje u Dohu po najviši mogući cilj,pokušati osvojiti turnir,imala je problema u novoj sezoni iako je dobro krenula sa 3 pobjede u nizu bez izgubljenog seta u Aucklandu pa potom ispala od Stephens,na Australian Open-u sasvim neočekivano ispala u prvom nastupu kad ju je izbacila Putnitseva(56.igračica ATP ljestivce) iako je u tom meču Dankinja imala sve u svojim rukama i onda naglo "potonula",poslije tog šoka uzela malo kraću pauzu u vratila se na terene u Rusiji u St.Petersburgu i opet ispala u prvom nastupu protiv Cibulkove,od tog meča je prošlo 11 dana i evo je sada u Dohi gdje je očekuje Ana Konjuh,perspektivna mlada tenisačica no u ovoj sezoni ne brilijra,dapače igra loše i nije to ta razina koja se očekuje,gubi od slabije rangiranih igračica,istina imala je problem sa leđima pa kako je ona izjavila vratila se na teren prije vremena zbog njene brzopletosti i nije izvukla ništa dobro te joj je to lekcija za dalje da se na teren ne vraća ako nije 100% spremna.

Wozniacki ima velike ambicije i zato su joj pobjede protiv slabije rangiranih igračica bitne i ne smije ih shvatiti olako što sigurno neće nakon serije loših rezultata.

Ove dvije igračice su se susrele već 2 puta i oba puta je bolja bila Wozniacki sa po 2:0 u setovima,i to je ostavljala Konjuh na 3 odnosno 4 osvojena gema tako da i danas vjerujem u njenu pobjedu nakon što sam sve sagledao.

Što reći o Đokoviću..znamo svi kako je furiozno krenuo u novu sezonu,nakon osvajanja Dohe kada je u finalu pomeo Nadala pa sve do Australian Opena kada je opet pomeo svoje glavne konkurente,Federrea,Nishikori-a pa Murraya u finalu,jedini trn u oko upada onaj meč protiv Simona no mislim da je to bio jedan loš dan i nije vrijedan spomena..Robredo je povremeno znao namučiti Đoleta no to su prošla vremena,Robredo je sada još stariji,u novoj sezoni i nije u nekoj bajnoj formi,a Đoković je sve bolji i bolji,i nakon male pauze poslije osvojenog Australian Opena ovdje dolazi po titulu,igrao je prošle sezone finale i izgubio od Federera tako da motiv sigurno postoji,motiv mu je i taj što ga je Robredo pobijedio u zadnjem međusobnom susretu prije nešto manje od dvije godine tako da je vrijeme za revanš Đoleta.

Apsolutno se slazem sa oba tipa, posebno manje gemova kod Djokovica. Dubai mu je jedan od omiljenijih turnira, 4 puta je osvajao ovaj turnir, od toga zadnji put 2013 da bi kasnije 2 puta zaredom osvojio Federer. Mislim da Djokovic ove godine osvaja bez problema i da ce otvoriti turnir ubedljivo. Ne treba uzimati previse u ozbir onaj zadnji mec sa Robredom, Robredo je u blagom padu forme i verujem da ce Nole ovo resiti u 16-17 gemova!

KOŠARKA

UKRAINE ACBU Superleague

17.00 Odessa - BC Dnipro  H2/-25.5 (1.83) 61:102 WINNN

Pošto je po meni ponuda danas loša odlučio sam se na ovaj susret koji mi se čini zanimljivim a pošto nisam „underaš“ i igrač na manji broj poena, golova i sl. i ovdje neću ići kontra favorita. Čisto da se nešto odigra.  Odessa je završila kao zadnja pa je tako i uzela osmu poziciju za playoff sa skorom 1-13. Dnipro je završio na vodećoj poziciji sa skorom 13-1. Ovo je drugi susret u četvrtini finala a Dnipro vodi 1:0 u seriji. Pomalo je možda iznenađujući rezultat prve utakmice gdje su na domaćem terenu igrači Dnipra dobili sa 23 razlike, završilo je rezultatom 86:63, po meni je to možda malo poena razlike. Zato ovaj drugi susret uzimam s malom dozom opreza ali ga svakako moram uzeti bez nekog većeg rizika što se tiče uloga.

Jednostavno ekipu Odesse čine da tako kažem veterani, recimo prvi strijelac im je 35-godišnji centar V. Matyukevych koji postiže u prosjeku 16 koševa, treba spomenuti i G. Kuznetsova koji ima 40 godina i na prosjeku je oko 10 koševa, 31-godišnji Rychlyuk s prosjekom 13 koševa, te dva mladca M.Galenko(10) te Braslavsky(7) i još vrijedno spomena su isto dvojica starijih igrača Y.Anennkov koji je danas napunio 39 godina sa prosjekom od 7 koševa te O.Koroviakov 34 godine sa 6 koševa u prosjeku. Uglavnom su to iskusni igrači ali već pomalo u godinama koji su u prosjeku po 25-26 minuta na parketu. Ne znam može li se ovdje reći da se radi o spoju iskustva i rutine a s druge strane mladosti jer osim gore spomenutog Galenka i Braslavskog koji imaju po 23 godine, ekipa Odesse nema nijednog više kvalitetnog mladog igrača pa se zbog toga i nalaze tu i gdje su, na zadnjem mjestu. Što se gostiju tiče neću puno, jednostavno, mlada i poletna ekipa. Predvodi ih najstariji igrač P.Revzin 32 godine i prosjek 12 koševa. Ostalo su sve mlađi igrači, najbolji stijrlac 26-godišnji S.Tymofeyenko(14), te tri mladca 21 i 23 godine O.Mishula i S.Zagreba obojica s prosjekom oko 12 koševa te 22-godišnji V.Korenyuk 9 koševa. Uglavnom prosjek godina je 26-22 s tim da od spomenutih gore igraća su standardni „penzioneri“ dok je klupa neiskusna i dosta mlada što se domaće ekipe tiče. Gledajući zadnje međusobne rezultate već sam spomenuo gore prvu pobjedu u playoffu sa 23 razlike a prije toga Dnipro dobio kući 26 razlike potom u gostima 62 razlike, kući 30 i 33 razlike. Uglavnom zadnje dvije godine Odessa ne može parirati Dnipru. Kao što sam rekao na početku, uzimam ovaj hendikep sa malom dozom opreza iako sve vodi prema tome da će gostujuća ekipa dobiti ipak je to gostovanje i druga stvar po meni možda premala koš razlika u prvom susretu, tako da neću pretjerivati s ulogom na ovaj hendikep ali to je sve za danas što ću odigrati.

Danas je daleko najzinimljivija utakmica Napoli - Milan, iako nakon kiksa Manchester Uniteda u Europskoj ligi i njihov nastup u FA Cupu plijeniti će puno pozornosti, pogotovo na otoku, a uzvrat u Europskoj ligi ih čeka već za tri dana...

Molim sve da sudjeluju u anketi, kako bi imali uvid dali se većini članova sviđa novina na forumu (s anketom) ili ne.

Naravno, na forumu vlada demokracija, u pravom obliku, tako da će većina i odlučiti hoćemo li to primjenjivati od sutra ili ne, ovisno o rezultatima drugog pitanja  ;)

Pozdrav...Svaka čast za trud i sve, nastavi i dalje samo tako. Ispostovao sam anketu, potvrdno,  ali osobno ne bih više sudjelovao u nekim daljnjim anketama ili prognozama a sve sto je vezano za lige petice, lige prvaka, europske lige, kvalifikacija i sl. na to se rijetko kladim. Eventualno kartone popratim. Hvala.

Pozdrav dugo pratim forum i sve pohvale pogotovo za Goksima naklon , prvi put postavljam prijedlog pa ukratko da krenemo.

Napoli - Milan 1.5/ZBROJ ŽUTIH KARTONA 1.POL. 2 1.35

Napoli - Milan 1 1.60

@2,16 BET-LIVE

Prvi par mi je zapeo za oko vise od kartona ipo u prvom pol. sudi  L. Banti po statistici izgleda dobar za kartone :

Thu     18/02/16     UEL     Borussia Dortmund     2 - 0 Porto     x4     

Sat     06/02/16     SEA     Bologna     1 - 1  Fiorentina     x5     

Sun     24/01/16     SEA     Juventus     1 - 0  Roma     x6    

Sun     10/01/16     SEA     Hellas Verona     0 - 1  Palermo     x6     

Sun     20/12/15     SEA     Frosinone     2 - 4  Milan     x8     

Tue     15/12/15     COI     Genoa     1 - 2 E Alessandria     x6    

Fri     04/12/15     SEA     Lazio     0 - 2    Juventus     x8     

Sun     22/11/15     SEA     Fiorentina     2 - 2   Empoli     x8      

Thu     05/11/15     UEL     Viktoria Plzeň     1 - 2  Rapid Wien     x3     

Tue     27/10/15     SEA     Bologna     0 - 1 Internazionale     x3     

Sun     18/10/15     SEA     Napoli     2 - 1 Fiorentina     x7     

Wed     23/09/15     SEA     Sampdoria     2 - 1   Roma     x9    

Margina  kartona na utakmicu 5,5  6 postavljena to dovoljno govori i smatram da ce bit bar dva kartona u prvom pol, jednom i drugom timu pobjeda bi dobro dosla al prednost dajem Napoliju kompletni su(Pred susret s Milanom Sarri nema problema s izostancima budući da ne može računati samo na ozlijeđenog veznjaka Grassija koji je tijekom zime stigao iz Atalante.) imaju sansu ponovno sjesti na vrh nece to bit lako al kvalitetniji su i bolji ma da nece to Milan prepustit bez grcevite borbe i tu vidim priliku i za kartone a i sudac izgleda dobar za kartone tako da ukratko to bi bilo to...

Pozdrav, noviji sam član pa je za mene sve novo (ne samo ovaj način anketiranja), no mislim da čini sve još zanimljivijim a i da se svi više uključuju na takav način.

Što se utakmice tiče mislim da je definitivno Napoli favorit na večerašnjoj utakmici, pogotovo nakon kiks Juventusa, kako bi mogli doći do vodstva u domaćem prvenstvu.

Apsolutno se slazem sa oba tipa, posebno manje gemova kod Djokovica. Dubai mu je jedan od omiljenijih turnira, 4 puta je osvajao ovaj turnir, od toga zadnji put 2013 da bi kasnije 2 puta zaredom osvojio Federer. Mislim da Djokovic ove godine osvaja bez problema i da ce otvoriti turnir ubedljivo. Ne treba uzimati previse u ozbir onaj zadnji mec sa Robredom, Robredo je u blagom padu forme i verujem da ce Nole ovo resiti u 16-17 gemova!

eto Đole ispoštovao očekivanja hehe,idemo dalje :D

evo jedan od mene danas

Shrewsbury Town - Man. United total cards home team 1.5 over @ 2,20 (unibet)

ovaj par sam jednostavno odigrao iz razloga što kvota je prevelika da ju se ne uzme, za početak. S druge strane sigruno da ce Shrewsbury biti motiviran ipak im prvi puta u goste dolazi natrofejniji engleski klub i sigurno da će htjeti dati sve od sebe. Ta recimo jaka motiviranost i zalaganje sigurno ce rezultirati čvrstom igrom a samim time  prekršajima te još domaći teren gjde se sigurno neće htjeti osramotiti. Shrewsbury je inaće na prosjeku od 1,8 kartona u zadnjih 5 utakmica ali danas je ipak mancester i veća motivacija i mislim da ce ici iznad 1.5 .

ispičvam se što pišem ovo jako kasno ali u gužvi sam danas pa eto

evo jedan od mene danas

Shrewsbury Town - Man. United total cards home team 1.5 over @ 2,20 (unibet)

ovaj par sam jednostavno odigrao iz razloga što kvota je prevelika da ju se ne uzme, za početak. S druge strane sigruno da ce Shrewsbury biti motiviran ipak im prvi puta u goste dolazi natrofejniji engleski klub i sigurno da će htjeti dati sve od sebe. Ta recimo jaka motiviranost i zalaganje sigurno ce rezultirati čvrstom igrom a samim time  prekršajima te još domaći teren gjde se sigurno neće htjeti osramotiti. Shrewsbury je inaće na prosjeku od 1,8 kartona u zadnjih 5 utakmica ali danas je ipak mancester i veća motivacija i mislim da ce ici iznad 1.5 .

ispičvam se što pišem ovo jako kasno ali u gužvi sam danas pa eto

Tip je okay, samo mala ispravka - najtrofejniji Engleski klub je Liverpool a ne United :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use