Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 21.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

JackieJack, sviđaju mi se prijedlozi, pratim :)

Dodao bi i da se u španjolskoj igra baskijski derbi, Atletic Bilbao - Real Sociedad, jedino je i granica solidna, 7,5 kartona. Sudi Sanchez Martinez (7,08), koji je podbacio u derbiju Valencia - Real Madrid, ali svojim stilom suđenja teži kartonu više, odnosno voli mahati kartonima. Nadam se da će biti puno tenzija te da će imati posla.

Taj Sanchez nije normalan,kada sam gledao Betis Valencia bilo je pitanje koliko ce crvenih podjelit,nakraju samo 1 ali covjek stvarno sudi sve i svasta i jos kao glumi autoritet na terenu tako da over kartona uz crveni ide svakako

rukomet 3 za 3,smijesno... ne mogu da vjerujem.

Nekome je smiješno a nekome ne...godinama se bavim ovakvim stvarima, imam hrpu papira, bilježnica i svega vezano uz statistike, u danima vikenda provedem po pola dana uz ponudu, pregledam preko 500 liga raznih sportova, možda vecina i ne zna sto je floorball, netball itd...bavim se isključivo statistikom, i da nemam rezultata od toga to ne bi pratio. Statistika nekad i nije mjerilo, čak ni izostanak pojedinih igraca nije mjerilo ali se odigra na osnovu takvih podataka...čak da i ovo ne prođe, idemo dalje, cinjenice su tu, a to jel 3 za 3 ili se nekako drugacije zove, kako tko gleda na to to je njegova stvar. Ako mozes samo pojasni sto je tu tocno smijesno? Hvala

17:30 Fener.Ulker - Darussafaka
Tip:1 1,35

19:00 Bryan / Bryan - Marach / Martin
Tip:1 1,30

17:00 Chelsea - Man.City
Tip: 1X 1,22

KVOTA: 2,14
-----------------------
- Finale kupa Turske u košarci gdje ne bi smjelo biti prevelike dileme jer Fener ove sezone djeluje nezaustavljivo a nije ni cudo jer imaju dosta jak tim i kvalitetne igrace na svim pozicijama i vezali su cak 15 pobjeda u svim takmicenjima sto je impresivno. Darussafaka ponekad zna biti nezgodna ali protiv Fenera sanse su im minimalne jer ih je Fener vec tukao ove godine 2 puta kao i prosle 3 puta.
Međusobni mečevi: FENERBAHCE - DARUSSAFAKA
08.02.16 SUP Fenerbahce Darussafaka 94 : 74
22.01.16 EUR Darussafaka Fenerbahce 100 : 106
18.10.15 SUP Darussafaka Fenerbahce 65 : 70
24.09.15 KLU Fenerbahce Darussafaka 62 : 59
03.05.15 SUP Darussafaka Fenerbahce 51 : 73

- DELRAY BEACH- tvrda podologa gdje ne treba puno komentarisati. Najbolji dubl svijeta na domacem terenu ne bi nikako smio ispasti od Maracha i Martina koji su jednostavno klasa nize.

- Ovo u normalnim uslovima ne bi nikad uzimao ali City igra sa gotovo skroz rezervnim sastavom. Nece igrati ni Nasri, Bacary Sagna, Jesús Navas, Kevin De Bruyne, Wilfried Bony itd. U prvih 11 ce ostati jedino Sterling od ''ozbiljnijih'' igraca dok ce Chelsea istrcati u punom sastavu i vjerujem da nece izgubiti ovo, inace radi se o FA Cupu.    NESTO STRASNO ----IZGUBLJEN LISTIC----BRACA IZGUBILA

Na mobu sam pa na brzinu.

Malaga - Real Madrid 2 1.80

Kvota na Real se jako popela. Sa 1.50 na 1.80. Razlog tome je sto je otpao Benzema i vec odranije nema Balea. Pogledao sam postave i Jese krece od 1. minute kao istureni napadac no ipak mislim da ce Ronaldo otic u sredinu a Jese na bok. Protiv Rome je zabio prekrasan pogodak. Drugog krila ce igrati Isco. Real uvijek blijesne prvoh 25 minuti igre i tu naprave razliku. Malaga jeste jako neugodan domacin, no Real mora ici na pobjedu da bih ostao u kakvoj takvoj utrci za naslov, pogotovo nakon Barcine pobjede sinoc. Infividualna kvaliteta je naravno na strani Reala, a i moze se reci da su osigurali cetvrt finale Lige Prvaka. Sljedece kolo docekuju atletico na bernabeu i ovo je must win situacija za Real...

Tipujem na Reala.
Sretno!!

LOSE : 1-1 Ronaldo penal falio :(

Chelsea - Manchester City 1

Evo koliko sam uspio čitajući neke twittove navijača Manchester Cityja uspi isčitati, te saznati Manchester City će igrati sa "klincima" odnosno sa mix, a možemo ga nazvati i rezervnim sastavom. koeficijent na Chelsea je drastično pao.

Chelsea u prvenstvu za razliku od gostiju nema što puno tražiti, te im je uz Ligu Prvaka ovo natjecanje ostalo kao najjaći adut. Manchester Cityju je pak Premiership prioritet...

Pao koef. sa 2,20 na 1,40. U SoperSportu imate kao bonus tip po 1,90 još. Mislim da je to "MUST TAKE" vrijedno rizika...

YvwHldU.png

Pao koef. sa 2,20 na 1,40. U SoperSportu imate kao bonus tip po 1,90 još. Mislim da je to "MUST TAKE" vrijedno rizika...

YvwHldU.png

Ja bi jos mozda i reko da se isplati probat over 4.5 kartona, unibet daje 1,95 za to a ima tu u cityu dosta neiskusnih kgraca koji bi mogli bit kartonirani a chelsea je chelsea i dobit ce zuti barem costa ako nitko drugi

Ja bi jos mozda i reko da se isplati probat over 4.5 kartona, unibet daje 1,95 za to a ima tu u cityu dosta neiskusnih kgraca koji bi mogli bit kartonirani a chelsea je chelsea i dobit ce zuti barem costa ako nitko drugi

Bit ce 5:0, uzmi jedinicu dok se jos nudi :)

edit: trenunto 1,36 u bet365 a 1.9 u ss.

Nekome je smiješno a nekome ne...godinama se bavim ovakvim stvarima, imam hrpu papira, bilježnica i svega vezano uz statistike, u danima vikenda provedem po pola dana uz ponudu, pregledam preko 500 liga raznih sportova, možda vecina i ne zna sto je floorball, netball itd...bavim se isključivo statistikom, i da nemam rezultata od toga to ne bi pratio. Statistika nekad i nije mjerilo, čak ni izostanak pojedinih igraca nije mjerilo ali se odigra na osnovu takvih podataka...čak da i ovo ne prođe, idemo dalje, cinjenice su tu, a to jel 3 za 3 ili se nekako drugacije zove, kako tko gleda na to to je njegova stvar. Ako mozes samo pojasni sto je tu tocno smijesno? Hvala

U rukometu se za pobjedu ekipe dobivaju 2 boda, to bi onda znači bilo 2 za 2 a ne 3 za 3...

Prika sto ovo nebi trebalo biti zeleno? Malo si se zaigrao sa bojama :P ovo je vidim debelo prošlo ;)

Nazalost nije u pitanju greska :) 

Ovo je dobar primer zasto bi morali (ukljucujuci mene) izbegavati marathonbet i slicne kladionice koje ne samo ne racunaju crveni nego ne racunaju ni drugi zuti kao karton. Tako da po njihovom zvanicnom registru, ovde je bilo 4 zuta i 2 crvena kartona, dakle tip nije prolazan...

Ovo je dobar primer zasto bi morali (ukljucujuci mene) izbegavati marathonbet i slicne kladionice koje ne samo ne racunaju crveni nego ne racunaju ni drugi zuti kao karton. Tako da po njihovom zvanicnom registru, ovde je bilo 4 zuta i 2 crvena kartona, dakle tip nije prolazan...

Haha ovo je uzas, jos gledam ajde imao si srece bili su drugi zuti, nisu bili izravni..Uzas politika kladionice, u hr kladama nije bas toliki apsurd sa pravilima. Ovo ti je dobar primjer za drugi put tebi a i svim nama ostalima. Nista, da dan ne bude prerano zatvoren kradem ti tip Lille-Lyon, to vidim nisi igrao u Marathonu ;)

Meni se sučelje marathonbet kladionice nikad nije previše sviđalo. Dobri su sa nekim razradama koje druge kladionice, izuzev unibeta, nemaju, međutim to da drugi žuti karton ne računaju mi je neshvatljivo. Pa to je žuti karton, koji kao drugi žuti uvjetuje crveni. Dakle pokazuje se igraču žuti karton, a nakon toga crveni karton, pa je to sasvim nelogično. Dakle po njima svaki igrač može dobiti, samo jedan žuti karton...

Nakon ovoga svakako ih izbjegavati kod klađenja na kartone, jer npr. kod bet365 i Unibeta over kartona je debelo prošao..

U rukometu ne postoji 3 za 3.... procitaj izjavu Karabatica odnosno tima Aixa,sve ce ti biti jasno.. dugo sam u rukometu,ali hajde,nisam od onih koji se voli prepirati :)

Nije ništa smijesno realno kaštela su domacinska momcad i igra se nedjeljom sta je zajebano ljudima putovat ja sam danas gledao tu utakmicu i napisao sam da kasteli fali ponajbolji igrac,uglavnom liga je cijela domacinska zato je 11 puta tu dobivao domacin da je danas igrao jukic kaštela bi dobila bilo je u knap i ovako

Tako da se nemojte smijati čovjeku koji se trudi i sr** gluposti jer je lik imao dobru misao samo nije znao da nema jukića

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use