Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 21.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

Danas sam odlucio odigrati ova 2 para u singlu, ostalo sam kombinovao u listice sa 5-6-7 parova i po koji sistem. Inace, ne volim da igram toliko puno parova, ali posto sam imao dobru nedelju danas cu se malo pocastiti :)

Lille-Lyon

Najbolji duel kola Francuske prve lige ove nedelje. 2 velikana koja vec duze vreme odmeruju snage u najvisem rangu Francuskog fudbala, no ove sezone to rade sa nesto drugacijih pozicija na tabeli. Ko bi rekao da ce Lille bitku biti za opstanak u ligi. Ovaj tim je redovno bio u top 5 timova lige, no sta je tu je, sada im ostaje da odrade prvenstvo do kraja i obezbede sebi opstanak, sto po meni ne bi trebalo biti problem sudeci po kvalitetu koji imaju bez obzira na blede rezultate. Za razliku od krize na pocetku sezone, Lille je itekako podigao formu pa tako vec 4 utakmica u ligi zaredom nemaju poraz. Od tih 4 tu je X protiv PSG-a i Marseillea u gostima, dok su kod kuce dobili Caen pa onda remizirali protiv Rennesa. Sve u svemu, solidan niz pred ovaj vazan susret.

Lyon sa druge strane veoma blizu trece pozicije na tabeli koja garantira kvalifikacije LS. Ako danas pobede, a St Ettiene odigra nereseno ili izgubi u teskom gostovanju kod Marseillea, onda Lyon skace za 2 pozicije navise. Sto se Lyona tice, igraju all-in stil, ide se veoma otvoreno po bodove pa zato ili ubedljivo dobijaju ili izgube. Recimo interesantan podatak je da imaju vise poraza od Lillea koji je na 15-oj poziciji. Misljenja sam da ih ovaj pristup veceras moze kostati bodova, posto sigurno nece moci ubedljivo pobediti ovako raspolozen Lille, no ostaje nam da to vidimo veceras.

Sto se kartona tice, obe ekipe veoma zahvalne za igranje vise kartona ove sezone. Obicno sam ih igrao na granici 4.5 a kad sam sada video da je bet365 izbacio 3.5 kartona to sam morao uzeti. Uvek u njihovim mecevima bude po 5 pa i 6. Granica od 3.5 je svakako premala i mislim da ce ovo prebaciti bez problema. Takodje, sudi B.Bastien ciji prosek mozete videti ovde i uveriti se da pored ovakvog arbitra 3.5 izgleda jako nisko: http://int.soccerway.com/referees/benoit-bastien/56242/matches/

Znaci moj pick ovde je over 3.5 cards @1.66 bet365Za hrabriju gospodu, over 4 po kvoti 2 je isto dobar izbor, u slucaju tacno 4 kartona tip je VOID.

Hvala :)

Debelo prošlo

8 žutih + crveni za sad :) 

Kad suci hoće dijeliti onda nema straha, svaka čast danas svima :D,

Oće biti štogod sutra na talijanskom derbiju :D

Hm... Ja sam nekako bliži okladi na Napoli. Banti nije loš ali Napoli je jedna od najkorektnijih ekipa Serije A, i sa Juveom su podbacili. Milan isto zna odigrati "mlako".

Po kvaliteti mislim da je Napoli doma veliki favorit i koef. je odličan...

Svaka čast svima danas, ljepo smo to odradili.

Nadam se da nastavljamo u istom tonu i u nadolazecim danima

;))

Potpisujem :)

Također molim sve da sudjeluju u anketi u strašnjem topicu, kako bi imali uvid dali se većini sviđa novina na forumu (s anketom) ili ne. Naravno, većina će i odlučiti hoćemo li to primjenjivati od sutra ili ne ;)

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3874-ponedjeljak-22022016/

Nije ništa smijesno realno kaštela su domacinska momcad i igra se nedjeljom sta je zajebano ljudima putovat ja sam danas gledao tu utakmicu i napisao sam da kasteli fali ponajbolji igrac,uglavnom liga je cijela domacinska zato je 11 puta tu dobivao domacin da je danas igrao jukic kaštela bi dobila bilo je u knap i ovako

Tako da se nemojte smijati čovjeku koji se trudi i sr** gluposti jer je lik imao dobru misao samo nije znao da nema jukića

Hvala...nisam imao vremena provjeravati dodatno oba para jer nesto sam neplanski morao obaviti, inace u dnevnim postovima sto se moze provjeriti znam dosta pisati i analizirati...ovdje mi je statistički bilo dovoljno, eto, sveđani prosli a ovi pali...sto se tice izraza 3 za 3 znam sto znaci nisam lud ali osobno ga koristim uvijek za sve, stvar navike...nazalost, parovi su bili vec uplaceni. Hvala još jednom.

U rukometu ne postoji 3 za 3.... procitaj izjavu Karabatica odnosno tima Aixa,sve ce ti biti jasno.. dugo sam u rukometu,ali hajde,nisam od onih koji se voli prepirati :)

Znam sto znaci 3 za 3, ali jednostavno je to stvar navike. Zato na samom početku rečemice stoji "da kazem", mozda je moja greska sto nisam stavio to pod navodnike. Ali sve u svemu ne toliko bitna stvar. 

Hvala...nisam imao vremena provjeravati dodatno oba para jer nesto sam neplanski morao obaviti, inace u dnevnim postovima sto se moze provjeriti znam dosta pisati i analizirati...ovdje mi je statistički bilo dovoljno, eto, sveđani prosli a ovi pali...sto se tice izraza 3 za 3 znam sto znaci nisam lud ali osobno ga koristim uvijek za sve, stvar navike...nazalost, parovi su bili vec uplaceni. Hvala još jednom.

neznam da li bi to nasao negdi pa procitao , ja sam dosta povezan jer  sam i sam rukometas i znam uglavnom tako neke stvari ;) a eto kazem danas sam cak i bio na toj utakmici u kastelama , jukic na stakama ispred dvorane pricao s nama malo i tako :D inace bilo je jako zanimljivo kastela je promasila par zicera pogotovo su krila bila losa... mogli su cak i bez njega ovo izvuc ali su  dosta promasivali ,sta je tu je ja sam odigrao duju ;)

Na programu španske Primere je nekoliko veoma zanimljivih utakmica koje će nam dati odgovore na sledeća pitanja: može li Sevilja do prve pobede u gostima (Rayo Vallecano vs Sevilla - 12:00), kako će se snaći Zidane bez četiri važna prvotimca (Malaga vs Real Madrid - 16:00), ko će biti pobednik najvećeg derbija Baskije (Athletic Bilbao vs Real Sociedad -18:15), koja ekipa će više igrača rotirati (Atletico Madrid vs Villarreal - 20:30)... Te odgovore zaista ne želim ni da pretpostavljam, ali za oko mi je zapala jedina preostala tekma!
18:00 Granada vs Valencia

Granada će tražiti beg sa dna tabele protiv njima neomiljenog rivala protiv koga imaju remi i deset poraza u poslednjih 11 medjusobnih susreta. Tim iz Andaluzije je pao na poslednje mesto porazom protiv Sosijedada u prošloj rundi kada su izgubili 0:3 iako su na toj tekmi imali čak 13 kornera. Valensija traži pobedu, kako bi prešla u gornju polovinu tablice, u pozitivnom raspoloženju jer je Garry Neville konačno ostvario svoju prvu pobedu u 10. meču na mestu trenera "slepih miševa" (2:1 protiv Espanjola u prošlom kolu). Atmosferu medju igračima je dodatno popravila ubedljiva evropska pobeda protiv austrijskog Rapida kada su već posle 35 minuta imali 5:0 (i tako dali najbolji rodjendanski poklon svom treneru). Obe strane su skoro kompletne i nemaju bitnih izostanaka. 

Jedan zanimljiv info što se tiče trenera ovih ekipa: domaći strateg José Ramón Sandoval ima svih pet poraza kada je neka njegova ekipa igrala protiv Valensije uz očajnu gol razliku (2:14). Sa druge strane, manje iskusni treneri i "dojučerašnji" engleski igrači koji vode goste (braća Nevil) su dobili veliko pojačanje pre 10 dana: novi asistent je iskusni Pako Ayestarán koji je jedan od najboljih pomoćnih trenera na svetu (proslavio se radom sa Rafom Benitezom u prošlosti).

Valencia @2,70 soccer 
Valencia DNB @1,87 soccer

Marseille vs St. Etienne over 1,5

Hannover vs Augsburg under 3,5 

@1,80 unibet

Derbi dva najuspešnija francuska kluba koja su doveli po dva ofanzivna igrača nedavno biće itekako zanimljiv bez obzira na stanje na tabeli. Oba tima su igrala domaće utakmice Lige Evrope u četvrtak, Marselj je izgubio od Atletik Bilbaa 0:1 (ali nijedan ofanzivno orijentisan igrač nije igrao više od sata), dok je Sent Etjen dobio Bazela 3:2. Veledrom će biti pun, domaći će morati napadati, prvi i treći strelac ekipe (Batshuayi i Cabella) se vraćaju u startnu postavu. Gosti su igrali u najjačem sastavu protiv Švajcaraca, pa će neko od prvotimaca odmarati što je prilika da novajlije (Søderlund i Tannane) nastave sa dobrim izdanjima i golovima. 

U susretima nemačkih klubova koji se bore grčevito za opstanak vidjeno je 16 golova u protekle tri sezone (7 mečeva). Hanover nije postigao gol u poslednje tri tekme, dok je Augzburg igrao 0:0 u tri od poslednjih pet. Gosti možda jesu kvalitetniji tim, ali treba uzeti u obzir da su pre tri dana igrali najveću utakmicu u klupskoj istoriji (protiv Liverpula) i da dolaze bez najboljeg napadača Bobadilje. Domaći trener takodje ima problema sa povredama napadača, pa će verovatno igrati u formaciji 4-5-1. U svakom slučaju, iako je u pitanju meč iz lige koja je veoma efikasna, ne verujem da ćemo ovde imati festival golova.

Lille vs Lyon

Veliki Lion koji se bori za mesto koje vodi u Ligu Prvaka već osam utakmica ne zna za pobedu na severu Francuske (0-3-5). Još veći problem će im biti to što Corentin Tolisso nije otputovao na ovo gostovanje zbog povrede. Inače radi se o igraču koji je postigao dva gola i zabeležio dve asistencije u poslednje dve pobede svoje ekipe. Dodatni hendikep je znak upitnika zbog bolesti za još jednog važnog igrača sredine terena (Maxime Gonalons) koji je najviši i najbolji kod branjenja prekida. 

Sa druge strane, Lil je bez poraza u poslednjih pet tekmi, a najviše raduje bod osvojen prošle sedmice na Parku Prinčeva protiv favorizovanog PSG-a. Ipak ekipa je još uvek u donjem delu tabele, tako da će igrači biti motivisani da poprave učinak do kraja sezone. Ipak ni oni nisu kompletni, nema nekih kojih nije bilo ni u Parizu, ali velika novost je da je Marokanac Sofiane Boufal (prvi strelac ekipe) odslužio kaznu i vraća se na teren.

Lille DNB @1,92 unibet

Granada 1:2 Valencia

Marseille 1:1 St. Etienne

Hannover 0:1 Augsburg

Lille 1:0 Lyon

Fantastičan dan, jedino mi malo krivo što nisam smeo da uzmem čistog Lila po stvarno sjajnoj kvoti posle dnevnih dobitaka, ali iskustvo mi ne dozvoljava ni gram pohlepe u kladjenju tako da... idemo dalje!  ;)  ;)  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use