Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 21.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

Rayo Vallacano - Sevilla (12:00)

Sudac: Estrada Fernandez (5,77)

Prosjek ekipe 1: 2,88

Prosjek ekipe 2: 2,71

3oeNBoz.png

zhIZ6qj.png

Malaga - Real Madrid (16:00)

Sudac: Iglesias Villanueva (6,92)

Prosjek ekipe 1: 2,75

Prosjek ekipe 2: 1,63

rvRyrhP.png

Atletic Bilbao - Real Sociedad (18:15)

Sudac: Sanchez Martinez (7,08)

Prosjek ekipe 1: 2,38

Prosjek ekipe 2: 2,75

vl15THI.png

Granada - Valencia (18:15)

Sudac: Vicandi Garrido (3,69) 

Prosjek ekipe 1: 3,17

Prosjek ekipe 2: 2,96

YPwF58x.png

Atletico Madrid - Villarreal (20:30)

Sudac: Prieto Iglesias (5,31)

Prosjek ekipe 1: 2,67

Prosjek ekipe 2: 2,50

jSTwrDZ.png

Serie A

Atalanta-Fiorentina (15:00) 

Sudac: Celi (5,82)

Prosjek ekipe 1: 2,72

Prosjek ekipe 2: 2,60

19Nss3i.png

Genoa-Udinese (15:00) 

Sudac: Gervasoni (6,27)

Prosjek ekipe 1: 2,36

Prosjek ekipe 2: 2,80

qP4fqQF.png

Sassuolo-Empoli (15:00) 

Sudac: Valeri (6,73)

Prosjek ekipe 1: 2,44

Prosjek ekipe 2: 2,72

hqLBiCr.png

Torino-Carpi (15:00) 

Sudac: Gavillucci (5,13)

Prosjek ekipe 1: 2,40

Prosjek ekipe 2: 2,64

exoR40M.png

Frosinone-Lazio (18:00) 

Sudac: Russo (4,36)

Prosjek ekipe 1: 2,64

Prosjek ekipe 2: 2,68

cCOxbnS.png

Roma-Palermo (20:45)

Sudac: Giacomelli (3,64)

Prosjek ekipe 1: 2,28

Prosjek ekipe 2: 2,80

yRLmUPp.png

Isprike ukoliko su se pri backupu foruma izgubili neki postovi, prvi put se desilo, srećom mislim da se radilo samo o 2-3 posta...

Nama najzanimljiviji susret biti će onaj između Dianama i Rijeke. Granica za kartone u loklanim kladionicama je dosta visoka, 6,5 kartona.

Uz to danas se na otoku igra ogled između Chelsea i Manchester Cityja u FA Cupu.

Meni će, uz navedeno, talijani i španjolci biti u centru pozornosti što se nogometa tiće. 

Za početak dana ovo mi je najbitnija oklada, a dalje ćemo vidjeti ;)

1nAR0Ys.png

Na programu španske Primere je nekoliko veoma zanimljivih utakmica koje će nam dati odgovore na sledeća pitanja: može li Sevilja do prve pobede u gostima (Rayo Vallecano vs Sevilla - 12:00), kako će se snaći Zidane bez četiri važna prvotimca (Malaga vs Real Madrid - 16:00), ko će biti pobednik najvećeg derbija Baskije (Athletic Bilbao vs Real Sociedad -18:15), koja ekipa će više igrača rotirati (Atletico Madrid vs Villarreal - 20:30)... Te odgovore zaista ne želim ni da pretpostavljam, ali za oko mi je zapala jedina preostala tekma!

18:00 Granada vs Valencia

Granada će tražiti beg sa dna tabele protiv njima neomiljenog rivala protiv koga imaju remi i deset poraza u poslednjih 11 medjusobnih susreta. Tim iz Andaluzije je pao na poslednje mesto porazom protiv Sosijedada u prošloj rundi kada su izgubili 0:3 iako su na toj tekmi imali čak 13 kornera. Valensija traži pobedu, kako bi prešla u gornju polovinu tablice, u pozitivnom raspoloženju jer je Garry Neville konačno ostvario svoju prvu pobedu u 10. meču na mestu trenera "slepih miševa" (2:1 protiv Espanjola u prošlom kolu). Atmosferu medju igračima je dodatno popravila ubedljiva evropska pobeda protiv austrijskog Rapida kada su već posle 35 minuta imali 5:0 (i tako dali najbolji rodjendanski poklon svom treneru). Obe strane su skoro kompletne i nemaju bitnih izostanaka. 

Jedan zanimljiv info što se tiče trenera ovih ekipa: domaći strateg José Ramón Sandoval ima svih pet poraza kada je neka njegova ekipa igrala protiv Valensije uz očajnu gol razliku (2:14). Sa druge strane, manje iskusni treneri i "dojučerašnji" engleski igrači koji vode goste (braća Nevil) su dobili veliko pojačanje pre 10 dana: novi asistent je iskusni Pako Ayestarán koji je jedan od najboljih pomoćnih trenera na svetu (proslavio se radom sa Rafom Benitezom u prošlosti).

Valencia @2,70 soccer 

Valencia DNB @1,87 soccer

Marseille vs St. Etienne over 1,5

Hannover vs Augsburg under 3,5 

@1,80 unibet

Derbi dva najuspešnija francuska kluba koja su doveli po dva ofanzivna igrača nedavno biće itekako zanimljiv bez obzira na stanje na tabeli. Oba tima su igrala domaće utakmice Lige Evrope u četvrtak, Marselj je izgubio od Atletik Bilbaa 0:1 (ali nijedan ofanzivno orijentisan igrač nije igrao više od sata), dok je Sent Etjen dobio Bazela 3:2. Veledrom će biti pun, domaći će morati napadati, prvi i treći strelac ekipe (Batshuayi i Cabella) se vraćaju u startnu postavu. Gosti su igrali u najjačem sastavu protiv Švajcaraca, pa će neko od prvotimaca odmarati što je prilika da novajlije (Søderlund i Tannane) nastave sa dobrim izdanjima i golovima. 

U susretima nemačkih klubova koji se bore grčevito za opstanak vidjeno je 16 golova u protekle tri sezone (7 mečeva). Hanover nije postigao gol u poslednje tri tekme, dok je Augzburg igrao 0:0 u tri od poslednjih pet. Gosti možda jesu kvalitetniji tim, ali treba uzeti u obzir da su pre tri dana igrali najveću utakmicu u klupskoj istoriji (protiv Liverpula) i da dolaze bez najboljeg napadača Bobadilje. Domaći trener takodje ima problema sa povredama napadača, pa će verovatno igrati u formaciji 4-5-1. U svakom slučaju, iako je u pitanju meč iz lige koja je veoma efikasna, ne verujem da ćemo ovde imati festival golova.

Lille vs Lyon

Veliki Lion koji se bori za mesto koje vodi u Ligu Prvaka već osam utakmica ne zna za pobedu na severu Francuske (0-3-5). Još veći problem će im biti to što Corentin Tolisso nije otputovao na ovo gostovanje zbog povrede. Inače radi se o igraču koji je postigao dva gola i zabeležio dve asistencije u poslednje dve pobede svoje ekipe. Dodatni hendikep je znak upitnika zbog bolesti za još jednog važnog igrača sredine terena (Maxime Gonalons) koji je najviši i najbolji kod branjenja prekida. 

Sa druge strane, Lil je bez poraza u poslednjih pet tekmi, a najviše raduje bod osvojen prošle sedmice na Parku Prinčeva protiv favorizovanog PSG-a. Ipak ekipa je još uvek u donjem delu tabele, tako da će igrači biti motivisani da poprave učinak do kraja sezone. Ipak ni oni nisu kompletni, nema nekih kojih nije bilo ni u Parizu, ali velika novost je da je Marokanac Sofiane Boufal (prvi strelac ekipe) odslužio kaznu i vraća se na teren.

Lille DNB @1,92 unibet

Marin Čilić - Nick Kyrgios  15:00 h @1,7 ss Nick Kyrgios 

Osobno me iznenadilo ovih 1,7,jer grk igra lakocom.Čilić nakon uvodnog meča dignuo nivo igre,ali Kyrgios po meni imao teže protivnike i nije ispustio seta.Čilić je protiv Pairea također malo oscilirao i usudio bi se reci da su 22 asa progurala Čilića dalje.Čilić bolje rangiran a Nick je favorit,igra jako,servis na nivou i ide po svoj  prvi ATP naslov!

Došao je do finala bez izgubljenog servisa, a zadnja dva meča je slavio protiv Top 10 igrača. 

Nakon jučerašnjeg dobitnog tripla evo i  prijedloga za danas,možda poslije postavim opet  neki tripl u istom stilu;

Malaga-Real Madrid 2(1.75)

Kao prvo moram reći da me malo iznenadila kvota na Real,vjerojatno zbog susreta kojeg su imali u Ligi prvaka te zbog toga što je Malaga u dobroj formi i što su uspijeli ostati neporaženi već jednom ove sezone na Santiago Bernabeu.

Real je u Srijedu igrao susret LP i pobijedio Romu 2:0 i napravili su veliki korak ka plasmanu u daljnju fazu natjecanja,iako igra u toj utakmici  i nije baš bila na nivou kakvog očekujemo sigurno da im je pobjeda donijela dodatno samopouzdanje koje im je potrebno,ma što mediji pisalo oko Reala u posljednje vrijeme,o remontu momčadi..itd meni se čini da Real ima napokon ono što su imali sa Ancelottiem,taj jedan odnos u svlačionici koji je stvorio Zinedine Zidane sigurno je od velike važnosti za igrače koji to njemu vraćaju na terenu na najbolji mogući način,dobro Real izgleda otkad je Zidane na klupi i još malo kad se poslože stvari od Reala se može očekivati puno.

Malaga je u prošlom kolu poražena od Villareala u utakmici kojoj i nisu zaslužili više,nisu pokazali ništa posebno i zato su poraženi.

Trenutno se nalaze na 11.poziciji sa 30 bodova,imaju šanse za Europu ali nisu ni tako daleko od zone ispadanja tako da je sve moguće i svaki bod im je bitan.Zanimljivo je to što je Malaga ostala neporažena u prvom susretu ove sezone i upravo mi to daje za pravo da ovdje vjerujem u pobjedu Reala jer ne vjerujem jednostavno da Malaga može ostati neporažena oba puta u sezoni protiv Reala,tada je Real bio lošiji,sada se dogodila ta glavna promjena na klupi,tu je Zidane i za Real nakon Beniteza sve izgleda puno bolje.

Real od dolaska Zidane na klupi nije briljirao na gostovanjima i pokazao je poneke slabosti u obrani,danas imaju par bitnih izostanka(Varane,Pepe,Benzema,Bale) no to je Real i nakon pobjede od Rome bez primljenog pogotka sigurno je poraslo i samopouzdanje obrambenih igrača,iako su izostanci tu Real će to nadoknaditi.

Malaga isto ima par problema sa izostancima(Juan Carlos,Castro,Atssu,Tissone) Tissone je u posljednje vrijeme bio standarni prvotimac tako i da Malaga mora malo miješati sastav.

Sve u svemu očekujem pobjedu Reala,neće biti lagano ali vjerujem da Kraljevi mogu doći do sva 3 boda koja su im prijekopotrebna.

Rayo Vallecano - Sevilla total cards home team 2.5 over @1,76 (UNIBET)

Ovaj tip sam odigrao iz razloga što je Rayo u zadnjih 5 domacih utakmica 4/5 puta presao ovu marginu a i ovaj jedan put kada nije ostao je na 2 kartona. U zadnja 4 susreta ovih momcadi bilo je 7 ili 8 kartona cak i 11 u zadnjem mecu. Stanje na tablici je takvo da se rayo mora grcevito boriti da ostane u zoni spasa a siguran sam da danas vise svoju priliku za neki bod iz razloga sto sevilla nema pobjedu u gostima pa mislim da ce pokazati cvrstu igru u kojoj bi trebali skupiti dosta preko 2.5 kartona. Uz to igraju pred domacim navijacima gdje ce sigurno htjeti pokazati sta mogu pa tako i vjerujem da bi ovo trebalo doci.

Obje ekipe imaju dobru situaciju sa izostancima samo rayu fali napadac ali i bez njega su pobjedilu u proslom kolu

Jos bi mozda za nize uloge preporucio
Rayo 1x @ 1,74 (5 utakmica je rayo bez poraza)
Total cards over 6.5@1,85

Sretno

18:00 Meshkov Brest 33.5 Over 1.90 wwin 4/10

Blizi se kraj regularnog dijela seha lige,danasnjom pobjedom ili cak i bodom Meshkov bi sigurno osigurao mjesto na final four a to ce i uraditi.Spartak ce zavrsiti u doljnem dijelu seha lige,9-10 mjesto sa Borcom i mogu biti zadovoljni.Oni ce do kraja sigurno isprobavati ovdje svakakve taktike jer im uskoro slijedi playoff u domacoj Srpskoj ligi.Zadnje tri utakmice u seha ligi su primali 36 od Veszprema,35 od Zagreba,36 od Vardara a to su tri najjace ekipe seha lige uz Meshkov.Sa druge strane Meshkov je veoma ozbiljan tim,prosli su grupu lige prvaka,imaju dvomec sa Skjernom i za taj mec se polahko zagrijavaju.Proslo kolo u sehi su zabili Borcu 42 gola,Borac i Spartak su po meni u istom rangu sto govori i tabela i bodovi.Recimo da im je na ovome terenu i Tatran Presov uvalio 39 golova a Meshkov je kvalitetniji tim.Njihovo glavno oruzje je napad,dosta trce i ja vidim ovdje njih barem na 35 golova.Dosta tu kvalitetnijih bjeloruski igraca ima,zatim rus Atman,latvijac Kristopans i nekoliko igraca sa balkanskih drzava.Sve u svemu,mislim da Spartak nema ovdje sta cekati,da ce prihvatiti igru Meshkova i dat ce sto bolje spremiti za playoff preko ovih jacih ekipa.Recimo da ss na ovu opkladu daje over po 1.65..

Chelsea - Manchester City 1

Evo koliko sam uspio čitajući neke twittove navijača Manchester Cityja uspi isčitati, te saznati Manchester City će igrati sa "klincima" odnosno sa mix, a možemo ga nazvati i rezervnim sastavom. koeficijent na Chelsea je drastično pao.

Chelsea u prvenstvu za razliku od gostiju nema što puno tražiti, te im je uz Ligu Prvaka ovo natjecanje ostalo kao najjaći adut. Manchester Cityju je pak Premiership prioritet...

Dinamo-Rijeka 1

Na rasporedu je u ovom trenutku najveći hrvatski derbi i vrlo moguče najvažnija utakmica ove sezone HNL-a, utakmica koja može donijeti Dinamu prednost od pet bodova na tablici ili može Rijeku gurnuti na prvo mjesto i imali bi bod više od Modrih, a neriješeno nas ostavlja na istoj udaljenosti. Pobjeda Dinama bi smanjila neizvjesnost, dok bi bilo koji drugi ishod ostavio neviđenu neizvjesnost. 

Ali, po meni ovo je utakmica koja bi trebala riješiti pitanje prvaka. Dinamo je promijenio svoju politiku transfera, ne pamtim kada je kostur momčadi ovako dugo ostao zajedno i sad stvarno nemaju izgovora, ako ekipa koja je najduže na okupu ne osvoji prvenstvo to bi bio neviđeni debakl i izazvalo bi velike potrese na Maksimiru, dakle od jeseni samo jedna kozmetička promjena, otišao je Ivo Pinto, a njegovo mjesto je zauzeo Petar Stojanović, koji možda nije kvalitetniji, ali sigurno potentniji igrač, igrač za budućnost. Nažalost na pripremama se povrijedi Josip Pivarić koji je bio odličan u jeseni i izborio standardno mjesto u hrvatskoj reprezentaciji, ali tu je Musa koji ga može dostojno zamijeniti. Opet moram spomenuti da je Ademi koji je suspendiran bio najbolji igrač Dinama, ali tu se ništa ne može napraviti, žalosno što je uništena jedna karijera u usponu, sad njegovom krivicom ili ne, o tome bi se dalo raspravljati. Dinamo svojom kvalitetom svakako odskače od ostatka HNL-a, očekuje se da istrče u sastavu: Eduardo, Stojanović, Schindefeld, Sigali, Musa, Machado, Antolić, Ćorić, Soudani, Fernandes, Hodžić. Dvojbeno je jedino hoće li od prve minute Pjaca il El Soudani, Pjaca svakako kvalitetnije rješenje po meni, ali mučila ga ozljeda, pa bi samo zato mogao priliku dobiti u drugom poluvremenu, ali ovo je definitivno momčad koja u svakoj utakmici u HNL-u mora ići po pobjedu, pa gdje god da se igrali, a pogotovo kad se igra na Maksimiru. 

Rijeka je sjajna momčad, najbolja moguča stvar koja se mogla desiti hrvatskom nogometu, svaka čast Volpiju i ekipi, to što rade je za svaku pohvalu, nadam se da će sličan projekt biti i u Osijeku, a i Hajduk se polako diže, i po meni defintivino se diže kvaliteta hrvatskog nogometa, samo još da se očiste neke stvari koje nisu sportske, unaprijedi infrastruktura i jamčim da bi ovo bila jedna top liga. Dakle Rijeka je napravila jako dobar posao u prijelaznom roku, iako su tim napustili Radošević, Moises i Sharbini, doveli su fenomenalnog igrača, reprezentativca Švicarske Marija Gavranovića, pa stigao i potentni Ukrajinac Matei, vratio se Brezovec i po meni potpuna ravnoteža uspostavljena, smatram da je odlazak Anasa dobra stvar za Rijeku, iako je bio "zvijezda" on je mnogim svojim postupcima kvario atmosferu, imao je utakice koje je odigrao sjajno, ali u više njih je pokazao totalno nezalaganje i zajebanciju na terenu. Rijeka raste i to je dobra stvar, ali s druge strane nekako i druge tjeraju da budu bolji, tako vjerujem da su pomogli i Dinamu da se digne na jednu višu razinu, razinu na kojoj oni trenutno nisu. Važna stvar je spomenuti i da Rijeka ima problema sa sastavljanjem zadnje linije, nedostaju im važni stoperi Samardžić i Lešković, pa će u zadnjoj liniji vjerojatno debitirati momak koji došao iz Zadra, Ikić, jedan mlad momak i veliki potencijal, al bez iskustva, trebao bi igrati u paru s Mitrovićem, i još blaga neusklađenost s Brezovcem i Gavranovićem, sigurno da im treba malo da se prilagode na sve zahtjeve Keka.. 

Sve u svemu, nadam se da ćemo gledati pravu poslasticu, jedan pravi pravcati derbi s velikim zalaganjem kao prvo, a vjerujem da će na kraju presuditi ta individualna kvaliteta, a sigurno da je više posjeduje domaća ekipa. Još se nadam da će se utakmica odigrati u pravom nogometnom ozračju, dakle da bude bar deset tisuća gledatelja i atmosfera dostojna utakmice koja bi mogla odlučiti o prvaku. Kao prvo dobra utakmica, kao drugo dobra atmosfera, a treće pobjeda Dinama

Obije utakmice su da kažem 3 za 3…prva, 11 međusobnih uvijek domaća ekipa dobije…druga utakmica, 7 međusobnih i uvijek domaća ekipa dobije.

RUKOMET

CROATIA  Dukat Premijer liga

18:00 Kastela – Dubrava  1 (1.80) 27:30 LOSE

RUKOMET

SWEDEN  Allsvenskan

16:00 Skanela – Onnereds  1 (1.66) 27:22 WINNN

Obije utakmice su da kažem 3 za 3…prva, 11 međusobnih uvijek domaća ekipa dobije…druga utakmica, 7 međusobnih i uvijek domaća ekipa dobije.

RUKOMET

CROATIA Dukat Premijer liga

18:00 Kastela – Dubrava 1 (1.80)

RUKOMET

SWEDEN Allsvenskan

16:00 Skanela – Onnereds 1 (1.66)

Kaštela je bez jukića najboljeg desnog beka premijer lige samo da kažem KO misli igrat

Ako o nekog zanima kaštela je izgubila prije 20ak min sam izašao sa utakmice dobra tekma;)

Danas sam odlucio odigrati ova 2 para u singlu, ostalo sam kombinovao u listice sa 5-6-7 parova i po koji sistem. Inace, ne volim da igram toliko puno parova, ali posto sam imao dobru nedelju danas cu se malo pocastiti :)

Lille-Lyon

Najbolji duel kola Francuske prve lige ove nedelje. 2 velikana koja vec duze vreme odmeruju snage u najvisem rangu Francuskog fudbala, no ove sezone to rade sa nesto drugacijih pozicija na tabeli. Ko bi rekao da ce Lille bitku biti za opstanak u ligi. Ovaj tim je redovno bio u top 5 timova lige, no sta je tu je, sada im ostaje da odrade prvenstvo do kraja i obezbede sebi opstanak, sto po meni ne bi trebalo biti problem sudeci po kvalitetu koji imaju bez obzira na blede rezultate. Za razliku od krize na pocetku sezone, Lille je itekako podigao formu pa tako vec 4 utakmica u ligi zaredom nemaju poraz. Od tih 4 tu je X protiv PSG-a i Marseillea u gostima, dok su kod kuce dobili Caen pa onda remizirali protiv Rennesa. Sve u svemu, solidan niz pred ovaj vazan susret.

Lyon sa druge strane veoma blizu trece pozicije na tabeli koja garantira kvalifikacije LS. Ako danas pobede, a St Ettiene odigra nereseno ili izgubi u teskom gostovanju kod Marseillea, onda Lyon skace za 2 pozicije navise. Sto se Lyona tice, igraju all-in stil, ide se veoma otvoreno po bodove pa zato ili ubedljivo dobijaju ili izgube. Recimo interesantan podatak je da imaju vise poraza od Lillea koji je na 15-oj poziciji. Misljenja sam da ih ovaj pristup veceras moze kostati bodova, posto sigurno nece moci ubedljivo pobediti ovako raspolozen Lille, no ostaje nam da to vidimo veceras.

Sto se kartona tice, obe ekipe veoma zahvalne za igranje vise kartona ove sezone. Obicno sam ih igrao na granici 4.5 a kad sam sada video da je bet365 izbacio 3.5 kartona to sam morao uzeti. Uvek u njihovim mecevima bude po 5 pa i 6. Granica od 3.5 je svakako premala i mislim da ce ovo prebaciti bez problema. Takodje, sudi B.Bastien ciji prosek mozete videti ovde i uveriti se da pored ovakvog arbitra 3.5 izgleda jako nisko: http://int.soccerway.com/referees/benoit-bastien/56242/matches/

Znaci moj pick ovde je over 3.5 cards @1.66 bet365Za hrabriju gospodu, over 4 po kvoti 2 je isto dobar izbor, u slucaju tacno 4 kartona tip je VOID.

Hannover-Augsburg

Ovo uzimam over 4.5 yellow cards @2.15 marathonbetHannover je takodje ekipa koju jako cenim, nikad me ove sezone nisu ispusili a igrao sam ih vise puta. Za domace je ovo utakmica biti ili ne biti. Prilepljeni su na dno tabele i ako se misle "cupati" moraju ovakve utakmice dobijati do kraja sezone. Srecna okolnost po njih je sto Augsburg ima povratan mec Lige Evrope gde gostuju Liverpoolu. Naravno da je i Augsburg ugrozen te da im je opstanak u lgii neizvestan, no mislim da su se malo (pozitivno) iznenadili onom neresenom ishodu u cetvrtak protiv Liverpoola i da ce sigurno isprobati svoje sanse na gostovanju, jer naravno nemaju sta izgubiti a to u fudbalu mnogo znaci. 

Sudi D. Siebert, sudija sa solidnim prosekom i mislim da ce u mecu poput ovog imati puno prilika za pokazivanje zutih kartona. Hannover ce ginuti i dati sve od sebe da neutralizuju kontre gostiju. Imaju par "kostolomaca" u timu koji su cesti kod bukiranja. Posto bet365 drzi ovo na 5.5 sto je malo puno po meni, uzimam 4.5 u marathonbetu, bez obzira na to sto ne racunaju crveni karton. Mislim da cemo videti najmanje 5 kartona ovde.

Ostali predlozi: 

Sassuolo-Empoli over 5.5 @1.72 marathonbet (ostali drze na 6.5)
Caen-Rennes over 4 @ 1.78 marathonbet

JackieJack, sviđaju mi se prijedlozi, pratim :)

Dodao bi i da se u španjolskoj igra baskijski derbi, Atletic Bilbao - Real Sociedad, jedino je i granica solidna, 7,5 kartona. Sudi Sanchez Martinez (7,08), koji je podbacio u derbiju Valencia - Real Madrid, ali svojim stilom suđenja teži kartonu više, odnosno voli mahati kartonima. Nadam se da će biti puno tenzija te da će imati posla.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 20. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 19.11 (UTORAK) do 21.11. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE! Kolega @vjekos ima pravo postaviti dva para ovo kolo, s obzirom da je njegov par iz prošlog kola odgođen. Kolega @zeko1088 je diskvalificiran iz natjecanja.
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 20. kolo Posljednje Šanse za period od 19.11. do 21.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use