Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

ispratio sam ovo na live.... samo me muči nešto ... 

nisam bio ispred računala cijelo vrijeme... na live mi pokazuje da je u 26.-oj min pao gol i da vodi CSMS a oet pokazuje 1.pol 0-0

pogledajte sliku... 

poništen je gol kolega, ja sam također igrao u liveu, u ovom trenutku je 50 min i koef 2.50, a mnogo je bolji domačin, definitivno lijep value

evo link za livestream: :)

http://live.robinwidget.com/streaming/free-live-video-streaming-csm-studentesc-iasi-acs-poli-timisoara-football-romania-liga-1-254483.html

Francuska 1. liga

20:00 Angers - Montpellier
tip: over 3,5 kartona @ 1,80

kladionica: wwin

Sudac: Moreira - ove sezone je u 1. Francuskoj u čak 11/14 (79%) utakmica pokazao 4 ili više kartona s tim da su posljednjih 8/8 bile u overu. Ostale 3 utakmice su ostale na 3 kartona što je na samoj granici od postavljene margine.

Nekoliko je razloga na kojima temeljim ovaj pick.
Angers se u gornjem djelu tablice drži isključivo dobrim igrama sa početka prvenstva. Trenutno su u jako lošoj formi te imaju 6 poraza iz posljednjih 7 utkamica. Uz lošu igru i lošu fomru danas će morati nastupiti bez 4 igrača iz početnih jedanaest te igrači koji su igrali 90% utakmica do sada. Veznjak N'Doye (igrao 23/26),vezni Mangani (23/26), vezni Saiss (25/26) te napadač Sunu (21/26). To je svakako dobro jer će priliku dobiti igrači iz drugog plana a to znači maksimalna motivacija i borbenost s njihove strane. Zanimljivo je da se nalaze samo 4 boda ispod pozcija koje vode u LP, a znamo što znači LP za male klubove, stoga je svaki bod iznimno bitan.
Nisu previše nekorektni te u prosjeku dobivaju između 1-2 kartona ali zbog izvanredne situacije u veznom redu vjerujem da će danas biti puno iznad prosjeka.
Gosti u ulaznoj putanji što se tiče forme ali daleko su još od dobre igre i sigurne zone. Ove sezone u gostujućim utakmicama također imaju prosjek od 1-2 kartona ali zanimljiva činenica je da su u svim utakmicama dobivali barem 1 karton što očekujem i danas.

S obzirom na sve navedeno te na to da je wwin fulao granicu (u bet365 je koeficijent 1,85 na over 4,5 kartona) ovo se definitivno isplati odigrati.
Kao dodatna oklada se nameće i to da domaćini ne postižu pogodak @ 2,5 jer ne vjerujem da igra Angresa prema naprijed može izgledati dobro, bez 3 vrlo važna vezna igrača. A i s njima u sastavu su u posljednje tri utakmice postigli tek jedan pogodak.

Sretno!

pozdrav ljudovi...  :D

BETIS - GIJON 

ja ću ovdje igrati 7,5 žutih kartona MANJE/UNDER...       1,80   bet365

nema neke analize koja može sa sigurnošću tvrditi da će biti manje kartona od granice... sve ovisi o razvijanju utakmice... međutim mislim da ovaj put to neće biti slučaj, čisto nekakav kladioničarski osjećaj....

SRETNO...!!!!

pozdrav ljudovi...  :D

BETIS - GIJON 

ja ću ovdje igrati 7,5 žutih kartona MANJE/UNDER...       1,80   bet365

nema neke analize koja može sa sigurnošću tvrditi da će biti manje kartona od granice... sve ovisi o razvijanju utakmice... međutim mislim da ovaj put to neće biti slučaj, čisto nekakav kladioničarski osjećaj....

SRETNO...!!!!

Bas i ja gledam taj par, neznam zasto tako velika granica od 7.5 u posljednih 6 utakmica ovih dviju momcadi bilo je redom  4 3 2 0 7 5 kartona. Alfonso Alvares i nije toliko strog bio u posljednje vrijeme. Mozda zato sto je borba za opstanak i biti ce velika borba na terenu. Najbolje pricekati razvoj utakmice pa uplatiti live. na Barcu je u 68. minuti bila ponuda od 2.5 kartona gdje sam isao na dosta jak ulog. Radije bi pricekao live pa oko 65. min uplatit 

Bas i ja gledam taj par, neznam zasto tako velika granica od 7.5 u posljednih 6 utakmica ovih dviju momcadi bilo je redom  4 3 2 0 7 5 kartona. Alfonso Alvares i nije toliko strog bio u posljednje vrijeme. Mozda zato sto je borba za opstanak i biti ce velika borba na terenu. Najbolje pricekati razvoj utakmice pa uplatiti live. na Barcu je u 68. minuti bila ponuda od 2.5 kartona gdje sam isao na dosta jak ulog. Radije bi pricekao live pa oko 65. min uplatit 

ma prošle tekme nemaju baš puno veze, jer to su sasvim različite utakmice... pogledaj samo razliku... jedna za drugom utakmica - u jednoj bez žutih kartona a u drugoj čak 7 komada... ovo je više na osjećaj kako sam već napomenuo... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use