Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

Paire - Čilić

Ekipa što mislite o ovom paru, na prvu ovo zvuči za savršen over 22,5 gema, a na drugu kad malo pogledam mislim da je kvota 3 na pobjedu Paiera itekako kvota koja ima svoju vrijednost. Čila u novu sezonu ušao jako loše, eto jučer je tek odigrao napokon dobru partiju sa odličnim prvim servisom, no to me još ne uvjerava da je uhvatio svoju formu. Svi znamo da je naš Marin u glavi malo nepouzdan te ukoliko ga danas ne bude služiti savršen prvi servis Paire bi mu mogao zadati velikih problema. Paire jučer odigrao savršen meč protiv glavnog favorita za osvajanje Wawrinke. Gledao sam meč i ne mogu naći zamjerku u igri Pairea, odličan servis, hrabro naprijed i vrhunski winneri za skalp 4. igrača svijeta. Što je najgore Wawrinka uopće nije odigrao loš meč nego mu Paire jednostavno nije dao disati. Mislim da danas Paire može lakše do pobjede nego što to kladionice prognoziraju, igra pred domaćom publikom i mislim da nošen tim vjetrom u leđa i ukoliko pruži približno izdanje ko jučer može do finala. Do sad su se sreli jedanput i Paire ga je pobjedio, pročitao sam izjavu i kaže kako zna kako igrati protiv Marina, osjeti se samopuzdanje u njegovim izjavama što može biti ključan faktor danas.

EDIT- Šteta, presudile su nijanse u zadnjem setu, ipak je prvi set bia presudan kad je bia samo na 33 posto prvog servisa

Paire - Čilić

Ekipa što mislite o ovom paru, na prvu ovo zvuči za savršen over 22,5 gema, a na drugu kad malo pogledam mislim da je kvota 3 na pobjedu Paiera itekako kvota koja ima svoju vrijednost. Čila u novu sezonu ušao jako loše, eto jučer je tek odigrao napokon dobru partiju sa odličnim prvim servisom, no to me još ne uvjerava da je uhvatio svoju formu. Svi znamo da je naš Marin u glavi malo nepouzdan te ukoliko ga danas ne bude služiti savršen prvi servis Paire bi mu mogao zadati velikih problema. Paire jučer odigrao savršen meč protiv glavnog favorita za osvajanje Wawrinke. Gledao sam meč i ne mogu naći zamjerku u igri Pairea, odličan servis, hrabro naprijed i vrhunski winneri za skalp 4. igrača svijeta. Što je najgore Wawrinka uopće nije odigrao loš meč nego mu Paire jednostavno nije dao disati. Mislim da danas Paire može lakše do pobjede nego što to kladionice prognoziraju, igra pred domaćom publikom i mislim da nošen tim vjetrom u leđa i ukoliko pruži približno izdanje ko jučer može do finala. Do sad su se sreli jedanput i Paire ga je pobjedio, pročitao sam izjavu i kaže kako zna kako igrati protiv Marina, osjeti se samopuzdanje u njegovim izjavama što može biti ključan faktor danas.

Jučer sam tipovao na Wawrinku i pao zbog odličnog Paire-a,momak je stvarno odigrao odlično i ova kvota na njega nakon pobjede protiv Wawrinke je sigurno vrijedna za odigrati,razlog više tomu ja i taj domaći teren te Marinova igra koja je puna oscilacije i vidi se da nije u baš dobroj formi,slažem se s tobom i mislim da Paire ima danas dobre šanse i da Čilić nije toliki favorit kako su ga kladionice postavile.

Pozdrav ekipi!

Evo i ja sam već neko vrijeme na forumu i uglavnom sam pratio sta se igralo, nisam postavljao, ali želio bi se malo ipak priključiti pa bi s današnjim danom, i ubuduće koliko mi vrijeme bude dozvoljavalo podijelio koji tip. Inače svaka čast svima, pogotovo adminima na uloženom trudu i znanju.

Pozdrav, novi sam na forumu i nadam se da cu vise ove diskutirati s Vama. Zato bi Vam zelio napisat jednu svoju analizu jedne utakmice za koju ja smatram da je "sigurna" ako mozemo tako reci.

Svakim danom nas je sve više...  :)  Dobrodošli!

Inače, evo prognoza iz ski skokova za danas, mada ću tek "proučiti" najbolje selekcije.

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3865-lahti/#entry32315

Nešto i od mene za danas,jedan lagani tripl; Lokomotiva-Hajduk 1X(1.60)      O ovom paru sam već pisao i nemam što više nadodati..

Borussia M.-Koln 1X(1.30)

Celta Vigo-Eibar 1X(1.20)

Uk.kvota: 2,5

Borussia me stvarno razočarala u nastavku sezone pa tako njihova igra,a i rezultati nisu na nivou kakvog smo očekivali,Koln s druge strane jako dobro igra i ostvaruje rezultate tako da ne samo da su izašli izvan zone ispadanj već su samo na 3 boda od današnjeg protivnika tako da mogu sanjati i plasman u Europu za kojim zaostaju 6 bodova.

Ovo je lokalni derbi,obje ekipe imaju manjih problema sa ozljedama no ništa što nije nadoknadivo,Borussia jednostavno ovdje mora ić na pobjedu i pred užarenom atmosferom kakva će biti moraju dati svoj maksimum i u najgorem slučaju ostati neporaženi.

Borussia nije zaboravila igrati nogomet i to su dokazali protiv Werdera nedavno kada su ih pobijedili 5:1.

2. Odigrao bih čistu jedinicu no ovdje idem na sigurniju verziju.Celta je u nizu loših rezultata no ne i forme,u zadnjih 5 susreta,3 su igrali protiv Seville i jedan protiv Barcelone,ekipa koje su sposobne pobijediti svakoga u Europi,2 puta su čak ostali neporaženi protiv Seville,jednom u primeri i jednom u kupu nakon što je prva utakmica završila 4:0 u korist Seville,nakon toga potop protiv Barcelone 6:1(do poluvremena su se držali čak na 1:1,no sjetimo se one utakmice kada je Celta slavila 4:1..) no to ne možemo uzeti kao mjerilo jedne Celte koja svim ostalim momčadima Primere može naštetiti i pružiti pravi otpor no Barcelona je trenutno svijet za sebe i zato je rezultat takav kakav je.

Eibar se nalazi 1 bod ispred Celte na tablici i taj bod će mislim Celta večeras nadoknaditi,pokazili su puno više ove sezone i zaslužuju viši plasman,Eibar u gostima igra katastrofalno tako da ne znam kako će danas igrati protiv jako teškog protivnika,nakon 3 poraza u nizu Eibar je u prošlom kolu slavio protiv slabašnog Levente-a 2:0.

Najvažnija vijest za Celtu je povratak sjajnog Nolita nakon dužeg vremena,njihova glavna figura će im sigurno donijeti ono malo što im je falilo u zadnje vrijeme bez njega,nakon ispadanja iz kupa Celta je sada fokusirana samo na Primeru gdje love europske pozicije,danas im je jedan od konkurenata protivnik i vjerujem kako Celta može ostati bar neporažena.

Paire - Čilić

Ja sam odigrao kontra hendikep mislim da dolazi lagano, i cak vise prednosti dajem Paire-u...

Teško za prognozirati, ali ajde napisati ću par stvari možda ti pomogne. Hajduk ne može računati na Vlašića (vrlo važan igrač jer stvara višak, situacije jedan na jedan), Ohandzu (njega nema već jako dugo), osim toga na zimu su izgubili Milovića (stup obrane), Caktaša (najbolji igrač u prvom dijelu sezone), Balića i Maglicu. Za susret s Lokomotivom upitni su još: Velez, Milić i Velazquez, ali osobno mislim kako će svi zaigrati, a pogotovo Milić. Utakmica im je jako važna zbog toga što dan kasnije vodeći igraju derbi, pa se mogu približiti. U posljednja tri susreta su slavili protiv Lokomotive. Iako Hajduk nije posebno uvjerljiv u realizaciji, ove dvije momčadi gotovo uvijek igraju susrete s puno golova, jer se radi o dvije mlade momčadi koje se vole nadigravati. Hajduk je u u prvom susretu nastavka prvenstva slavio, ali mora se priznati da nije briljirao i ovo će zapravo biti prvi pravi test za bijele.

Lokomotiva u posljednje vrijeme nije imala uspjeha protiv Hajduka, ali uvijek pruži dobar otpor i redovito postiže pogotke. Motiva sigurno imaju, ali njihov je problem što se dosta otvore, jer jednostavno teže nadigravanju i zbog toga im trpi rezultat dok samom igrom ne razočaraju. U prvom susretu nastavka prvenstva su izgubili od Rijeke (2:0), ali mogli su barem do počasnog pogotka, odnosno zaslužili su barem jedan gol. Lokomotiva bi trebala zaigrati u gotovo identičnom sastavu kao protiv Rijeke. Sredinu drže Leko i Andrijašević, a u napadu su "dinamovi klinci" Fiolić, Cekici (ili Mišić) te u samom vrhu Marić. Igraju dvije najmlađe momčadi prvenstva, a teren bi mogao dosta otežati kombinatornu igru kojoj teže i jedni i drugi. Nadam se da će barem neka informacija pomoći.

Mišić je potpisao za Split ovog tjedna

Jučer sam tipovao na Wawrinku i pao zbog odličnog Paire-a,momak je stvarno odigrao odlično i ova kvota na njega nakon pobjede protiv Wawrinke je sigurno vrijedna za odigrati,razlog više tomu ja i taj domaći teren te Marinova igra koja je puna oscilacije i vidi se da nije u baš dobroj formi,slažem se s tobom i mislim da Paire ima danas dobre šanse i da Čilić nije toliki favorit kako su ga kladionice postavile.

Paire ti je igrac tipa Fognini, Brown, Monfils ili ti igrac promenljivog raspolozenja. Moze odigrati 6:0 prvi set i onda izgubiti sledeca dva 6:0 6:0. Mislim da je ovaj over izgledan, ni Cilic ne blista u zadnje vreme :)

btw, hvala svima na dopunjavanju i informacijama za mec Lokomotiva-Hajduk!

Evo i jedna stvarno zanimljiva razrada koju sam našao u srijedu navečer i za koju smatram da je granica pogrešno postavljena.

Budući da sam se raspisao oko navedene utakmice, analizu kao i tip sam napisao na SvijetKladjenja portalu.

Jednostavno smatram da je granica preniska i da su se bookmakeri zaletjeli sa ovim. Vjerujem da će druge kladionice izaći sa višom granicom...

ANALIZA UTAKMICE

LzgRMDB.jpg

Laganini u stilu,svaka čast :D

Evo i jedna stvarno zanimljiva razrada koju sam našao u srijedu navečer i za koju smatram da je granica pogrešno postavljena.

Budući da sam se raspisao oko navedene utakmice, analizu kao i tip sam napisao na SvijetKladjenja portalu.

Jednostavno smatram da je granica preniska i da su se bookmakeri zaletjeli sa ovim. Vjerujem da će druge kladionice izaći sa višom granicom...

ANALIZA UTAKMICE

LzgRMDB.jpg

Lagano proslo vec nakon 41'minute. :)

Bayern Munchen-Darmstadt (total cards away team) 2.5 više @ 2.16 unibet

Darmstadt danas gostuje kod Bayerna,fale im 5 standardnih igrača upravo radi kartona.Što se tiče kartona najgrublja su ekipa u Bundesligi.Očekujem veliku agresivnost gostiju,u zadnjih pet šest tekmi koliko sam vidio,minimalno 3 žuta kartona dobivaju,pa zašto danas nebi protiv Bayerna,barem 3 dobili.Sudac je Weiner,u prosjeku daje neka 4 kartona na tekmi.Šta vi mislite?

Verona-Chievo (20.02. 18:00) 1 2,50
---------------------------------------------------------------
Za one koji ne znaju ovo je gradski derbi a Veroni vec odavno gori pod nogama i poslednji su na tabeli iako ne igraju toliko lose. Na zalost ovaj derbi im je jedan od zadnjih vozova. Poslednja 3 meca nisu izgubili na svom terenu, 2 remija i pobjeda (protiv Intera 3:3, pobjeda nad Atalantom 2:1 i 1:1 s Genovom). Chievo ima dosta problema s izostancima i to je jedan od glavnih razloga zasto moram probati cistu pobjedu domacina koji u napadu ima jednog Pazinija i Tonija. Igraci koji nedostaju Chievu na slici.           wwwwwwiiiinnnnnnn-POGODAK

Paire - Čilić

nadam se da pratite tog paire malo duze , trenuntno najveca bomba u glavi koji moze dobiti svakoga kao wawrinku a izgubit od nekih jadnika.. kao neki dan od npr dodiga i to 2 0 ... tako da  ovo vam se cista sreca ovisno nakoju nogu je ustao paire.. 

nadam se da pratite tog paire malo duze , trenuntno najveca bomba u glavi koji moze dobiti svakoga kao wawrinku a izgubit od nekih jadnika.. kao neki dan od npr dodiga i to 2 0 ... tako da  ovo vam se cista sreca ovisno nakoju nogu je ustao paire.. 

Nazalost nisam ga pratio duze, jbg sad odigrano je vec haha i ne stoji danas nikako dobro -.-

Pozdrav, novi sam na forumu i nadam se da cu vise ove diskutirati s Vama. Zato bi Vam zelio napisat jednu svoju analizu jedne utakmice za koju ja smatram da je "sigurna" ako mozemo tako reci.

CSMS Iasi- Poli Timisoara     1

Ovaj tip igram zato sto domacin ima motiv vise za pobjedom.

Zna se ko ide u play off i play out, samo situacija nije rijesena kod CSMS Iasi i kod Targu Mures-a.

Isti broj bodova imaju. Targu sada gostuje kod Cluja pa docekuje Botosani, a CSMS Iasi igra ovaj susret pa gostuje kod Steaue.

Ako sada CSMS Iasi ne pobijedi, moze se oprostit od play off-a. U proslom kolu su dobili Vitorulu u gostima tako da sigurno zele play off. Timisoara je slabiji klub tako da nebi trebo da ovdje padnu.

ispratio sam ovo na live.... samo me muči nešto ... 

nisam bio ispred računala cijelo vrijeme... na live mi pokazuje da je u 26.-oj min pao gol i da vodi CSMS a oet pokazuje 1.pol 0-0

pogledajte sliku... 

FbK2yV1.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use