Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

Kao i prošlog vikenda, popis svih utakmica, sudaca, granica za kartone te prosjek sudaca i ekipa u ovoj sezoni, sve na jednom mjestu ;)

Las Palmas - Barcelona (16:00)

Sudac: Del Cerro Grande (6,50)

Prosjek ekipe 1: 2,71

Prosjek ekipe 2: 1,54

1ee6E13.png

Espanyol - Deportivo La Coruna (18:15)

Sudac: De Burgos Bengoetxea (5,18)

Prosjek ekipe 1: 3,38

Prosjek ekipe 2: 2,33

KVyzAso.png

Betis - Sporting Gijon (20:30)

Sudac: Alvarez Izquierdo (6,33)

Prosjek ekipe 1: 3,04

Prosjek ekipe 2: 2,50

YnuuKef.png

Celta - Eibar (22:00)

Sudac: Melero Lopez (7,67)

Prosjek ekipe 1: 2,88

Prosjek ekipe 2: 3,08

xk4tTl4.png

Evo i jedna stvarno zanimljiva razrada koju sam našao u srijedu navečer i za koju smatram da je granica pogrešno postavljena.

Budući da sam se raspisao oko navedene utakmice, analizu kao i tip sam napisao na SvijetKladjenja portalu.

Jednostavno smatram da je granica preniska i da su se bookmakeri zaletjeli sa ovim. Vjerujem da će druge kladionice izaći sa višom granicom...

ANALIZA UTAKMICE

LzgRMDB.jpg

Evo da se nadovežem na objavu što je Goksim postavio…ovo je zbroj kartona u međusobnim susretima u zadnje vrijeme

Las Palmas - Barcelona

6

Espanyol - Dep. La Coruna

8(+1 drugi žuti), 8, 6, 8, 4, 5(+1 drugi žuti), 5

Betis - Gijon

4, 3, 2, 0, 7, 5, 5(+2 druga žuta)

Celta Vigo – Eibar

9, 4, 9, 6, 5, 

Vrlo bogata ponuda za ovaj vikend,ovo je odigrano za pocetak,kasnije ostatak:

Hoffenheim - Mainz over 3.5 cards  bet365  1.66

Ovo igram samo zbog stanja na tablici gdje Hoffenheim trazi bodove spasa posto im opasno visi opstanak u prvoj lizi a to bi bila prava katastrofa navijace nakon sto su one sezone senzacionalno bili prvi vrhu jedno vrijeme nakon ulaska iz druge lige.Mainz sasvim suprotno ugodno iznenadenje Bundeslige i trenutno zaostaju samo 2 boda za ligom prvaka tako da je neupitno da obje momcadi dolaze sa ogromnim motivima i zeljom tako da ocekujem jednu borbenu utakmicu pogotovo sto se ocekuje velika podrska navijaca a i debi 28-godisnjeg trenera domacina te ocekujem da se ova granica do pocetka odigravanja digne barem na 4.0.Sudac je vec veteran 46 Perl i on je mali minus okladi ali kao sto sam rekao pri ovakvom stanju stvari on mi je totalno nebitan faktor

Celta - Eibar crveni karton UNIBET 2.85

Melero Lopez je na ogromnom prosjeku kartona 7.67 i samim tim prosjekom obicno igram crveni karton.Obje momcadi su iznenadile ove sezone,no polako pocinju zapinjati i imati problema sa konstatnom formom tako da ce bodovi u izravnim susretima puno znaciti ukoliko misle ostati tu gdje jesu.Celta poznata kao prgava momcad,Eibar ima lose rezultate u gostima iako ne igraju lose i ako oce nesto uzeti na ovom teskom gostovanju morat ce odgovoriti na pravi nacin i vjerujem da se nece stedjeti

Hteo sam pitati vas koji znate nesto vise o utakmici Lokomotiva Z. - Hajduk. Mislim na povrede, izjave itd. Znam da je Lokomotiva filijala Dinama i da ce sigurno dati sve od sebe da otezaju Hajduku posao, ali sa druge strane Dinamo ima tezak mec protiv Rijeke.

Planirao sam igrati Hajduk dobije jedno poluvreme, kvota je dobra. Pisite ko sta zna :)

Po meni je dvoznak na Lokomotivu jako dobar izbor,Hajduk mi nakon prodaje par bitnih prvotimaca ne ulijeva preveliko povjerenje,istina doveli su i neka pojačanja,Južnoamerikance no sigurno da njima treba vremena da se naviknu na uvjete pa da onda tek pokažu šta znaju,upravo su ta pojačanja upitna za sutrašnji nastup(Velazquez i Velez) te Milić,sam trener Burić je izjavio kako na put vodi par igrača koji nisu najspremniji te da će sastav znati pred utakmicu.

Lokomotivu sam gledao protiv Rijeke i moram reći da su me ugodno iznenadili,u drugom poluvremenu Rijeka praktički nije napravila ništa opasno po gol Lokomotive dok su gosti prijetili i imali par jako dobrih situacija koje nisu uspjeli realizirati,Lokomotiva ima dobrih igrača u svojoj momčadi tipa:Pamić,Andrijašević pa i Leko koji mi nikad osobno nije bio neki igrač no njegovo iskustvo i kakva takva kvaliteta se sigurno ističu u jednom HNL-u.

Kao što si napisao Lokomotiva je filijala Dinama i sigurno da će ovdje dati sve od sebe da otkinu bodove Hajduku.

Upravo sam naišao i na informaciju da će teren biti dosta natopljen i da vrijeme nije pogodno za igru te da će uvjeti biti jako loši tako da je sve moguće,kladionice su Hajduka stavile u ulogu blagog favorita s čime se ja ne slažem i mislim da je dvoznak jako dobra opcija,s obzirom na ovaj info o vremenu UNDER golova također nije loš izbor.

Hteo sam pitati vas koji znate nesto vise o utakmici Lokomotiva Z. - Hajduk. Mislim na povrede, izjave itd. Znam da je Lokomotiva filijala Dinama i da ce sigurno dati sve od sebe da otezaju Hajduku posao, ali sa druge strane Dinamo ima tezak mec protiv Rijeke.

Planirao sam igrati Hajduk dobije jedno poluvreme, kvota je dobra. Pisite ko sta zna :)

under bi to trebao bit. iako redovito međusobne idu u over za sutra bi teren trebao bit užasan što će jako otežat igru

Ja sam planirao mozda odigrati gg, Lokomotiva je trebala zabiti Rijeci po stvorenim šansama, tako da bi sutra trebala uvaliti kojeg, a i Hajduk isto. Do sad su vecina tekmi zavrsavale sa gg.

Upravo sam naišao i na informaciju da će teren biti dosta natopljen i da vrijeme nije pogodno za igru te da će uvjeti biti jako loši tako da je sve moguće,kladionice su Hajduka stavile u ulogu blagog favorita s čime se ja ne slažem i mislim da je dvoznak jako dobra opcija,s obzirom na ovaj info o vremenu UNDER golova također nije loš izbor.

Ne bi bilo prvi put da me taj natopljeni teren kosta kad odigram na under pa sam malo u oprezu. Ova tvoja varijanta dvoznaka bi po meni mozda bila bolji izbor. Hajduk je dosta promjenio momcad i prodao najbolje igrace samim tim mora izgubiti balans u igri

Teško za prognozirati, ali ajde napisati ću par stvari možda ti pomogne. Hajduk ne može računati na Vlašića (vrlo važan igrač jer stvara višak, situacije jedan na jedan), Ohandzu (njega nema već jako dugo), osim toga na zimu su izgubili Milovića (stup obrane), Caktaša (najbolji igrač u prvom dijelu sezone), Balića i Maglicu. Za susret s Lokomotivom upitni su još: Velez, Milić i Velazquez, ali osobno mislim kako će svi zaigrati, a pogotovo Milić. Utakmica im je jako važna zbog toga što dan kasnije vodeći igraju derbi, pa se mogu približiti. U posljednja tri susreta su slavili protiv Lokomotive. Iako Hajduk nije posebno uvjerljiv u realizaciji, ove dvije momčadi gotovo uvijek igraju susrete s puno golova, jer se radi o dvije mlade momčadi koje se vole nadigravati. Hajduk je u u prvom susretu nastavka prvenstva slavio, ali mora se priznati da nije briljirao i ovo će zapravo biti prvi pravi test za bijele.

Lokomotiva u posljednje vrijeme nije imala uspjeha protiv Hajduka, ali uvijek pruži dobar otpor i redovito postiže pogotke. Motiva sigurno imaju, ali njihov je problem što se dosta otvore, jer jednostavno teže nadigravanju i zbog toga im trpi rezultat dok samom igrom ne razočaraju. U prvom susretu nastavka prvenstva su izgubili od Rijeke (2:0), ali mogli su barem do počasnog pogotka, odnosno zaslužili su barem jedan gol. Lokomotiva bi trebala zaigrati u gotovo identičnom sastavu kao protiv Rijeke. Sredinu drže Leko i Andrijašević, a u napadu su "dinamovi klinci" Fiolić, Cekici (ili Mišić) te u samom vrhu Marić. Igraju dvije najmlađe momčadi prvenstva, a teren bi mogao dosta otežati kombinatornu igru kojoj teže i jedni i drugi. Nadam se da će barem neka informacija pomoći.

NOGOMET

GERMANY 3. Liga

14:00 Hansa Rostock – Aue  GG (2.10)  2. pol/GG (3.90)  T1/1+ 2.pol. (1.91) 0:2 LOSE

KOŠARKA

JAPAN BJ League

10:00 Kanazawa – Hiroshima  H1/-47.5 (1.83) 114:55 WINNN

RUKOMET

SPAIN  Division de Honor Plata

20:00 Bordils – Antequera  1 (1.57) 26:23 WINNN

RUKOMET

BELARUS League

12:30 RGUOR-SKA Minsk - RTSOR Minsk  63.5+ (1.85) 31:24 LOSE

RUKOMET

TURKEY Superlig Women

14:00 Ankara Yenimahalle BSK - Bursa Osmangazi Belediyesine  61.5+ (1.85) 47:24 WINNN 

Pozdrav ekipi!

Evo i ja sam već neko vrijeme na forumu i uglavnom sam pratio sta se igralo, nisam postavljao, ali želio bi se malo ipak priključiti pa bi s današnjim danom, i ubuduće koliko mi vrijeme bude dozvoljavalo podijelio koji tip. Inače svaka čast svima, pogotovo adminima na uloženom trudu i znanju.

Las Palmas - Barcelona Las Palmas +2 bet365 - 1.975

Las Palmas se grčevito bori za ostanak u ligi, i svaki bod im je potreban, nije da bi protiv Barce trebali računati na bodove, ali s obzirom da igraju puno bolje pred domaćom publikom nego u gostima, a da Barca s obzirom da je preko tjedna igrala s Gijonom a u utorak ih čeka put u London, u najavama je da će neke pojedince odmoriti, moguće čak da dvojica od MSN trojca ne krene od početka. Moguće da će igrači već biti glavom na utakmici s Arsenalom obzirom da u ligi su stvorili ipak nekakvu solidu razliku u odnosu na konkurente. Prošli weekend je PSg odigrao doma s Lilleom X,  i onda u tjednu dobili Chelsea, jučer je Juventus odigrao u gostima X s Bollognom, isto tako s mislima na utakmicu s Bayernom. Barca bi trebala ovo dobiti bez obzira na sve, ali ova oklada ima svoj value i da Barca dobije s dva razlike imamo povrat novca. Pa evo, za početak ovo od mene. LP 

Nakon jako lošeg prvog dana, nadam se više sreće danas

Arsenal - Hull Tigers oba daju gol DA (1.85)

Las Palmas - Barcelona zbroj žutih kartona 4,5 VIŠE (1.70)

Verona - Chievo zbroj žutih kartona 4,5 VIŠE (1.85)

Bournemouth - Everton oba daju gol DA (1.80)

Nažalost danas nemam vremena napisati analizu, puno sreće svima! Supersport

EDIT : dok sam pisao ovo supersport je srušio kvotu na verona - chievo sa 1.85 -> 1.65

Pozdrav, novi sam na forumu i nadam se da cu vise ove diskutirati s Vama. Zato bi Vam zelio napisat jednu svoju analizu jedne utakmice za koju ja smatram da je "sigurna" ako mozemo tako reci.

CSMS Iasi- Poli Timisoara     1

Ovaj tip igram zato sto domacin ima motiv vise za pobjedom.

Zna se ko ide u play off i play out, samo situacija nije rijesena kod CSMS Iasi i kod Targu Mures-a.
Isti broj bodova imaju. Targu sada gostuje kod Cluja pa docekuje Botosani, a CSMS Iasi igra ovaj susret pa gostuje kod Steaue.

Ako sada CSMS Iasi ne pobijedi, moze se oprostit od play off-a. U proslom kolu su dobili Vitorulu u gostima tako da sigurno zele play off. Timisoara je slabiji klub tako da nebi trebo da ovdje padnu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Evo kolega, idemo zajedno. Odigrao sam tvoj izbor, over 1,5 gol na utakmici. Dodao sam gol Olimpije i jedinicu na Inter. Inter sam dodao da imam barem jedan pogodjen par. Idemo zajedno, nema nazad. Odigrao sam sa novcem koji sam odvojio ako nekad dodje do treceg svetskog rata, da imam da pobegnem u Juznu Ameriku, jer drugog novca nemam.
    • Mali doprinos temi je ovaj moj prijedlog iz posljednje sanse, u kojeg sam poprilicno uvjeren, za razliku od kolege iznad ali razumljivo obzirom na njegov krah ljubavi sa bavarskim fekalijama. Mislim da i nije tako tesko pogoditi kako ce igrati ove ekipe veceras. Psv bi napadao sve da je i donio prednost iz Torina, jer samo tako znaju igrati, i nista drugo ne dolazi u obzir. Doduse vjerojatno bi u tom slucaju bili malo oprezniji, a veceras nemaju sta cekati tako da ih ocekujem visoko i napadacki od prve minute, a Juve oprezniji i na kontre, pa tko koga, a ne bi me cudilo da prvo zasvjetli 0-1 Muani, iz neke kontre ili slicno, no ne bitno tko i kako zabije prvi, vjerujem da minimum 2 gola padaju pa makar oba zabio Juve a da PSV i ne docekamo, no nesto mi nije taj scenarij vjerojatan, tako da kao sto rekoh ocekujem da sijeva od samog starta, uz golove sa obje strane i potencijalno da ova utakmica bude ljepotica ovog nokaut eliminacijskog dijela lige.
    • Da ne bude samo teorije, evo kako bih odigrao realno kladjenje, kada bih imao novca, ili kada bi mi kladionice vratile novac kojim sam mislio da Bayern moze do dva gola protiv skota u sred Munchena: Drzao bih se doubla, jedinica na Inter (subota) plus gol Olimpije Borcu (sutra) sto daje ukupnu kvotu od 1,50 A onda bih na taj osnovni double, dodavao uvek po jedan par, i igrao samo triple, i to sto tripli. Na jednoj tripli bi bio sto veci handicap na Juve, na drugoj nesto u vezi golova na mecu Real vs ManCity, na trecoj bi probao taj over 1,5 gol na utakmici Psv vs Juve, na cetvrtoj prolaz Juventusa za sto manje novca, a dodao bih i golove sa meca Bundeslige izmedju Kiela i Leverkusena (weekend), a probao bih i sa duplom sansom 1X na Olimpiju, ali ne zato sto nesto znam o njima, vec samo sto bih voleo da vise ne gledamo ovaj Borac ako ne moramo.  
    • Psv vs Juventus, Liga Prvaka, najava meca Mnogo je lakse najaviti ovaj mec, nego proceniti u kom pravcu ce utakmica otici, jer ove dve ekipe nemaju nista zajednicko.  Psv, sta sve oni mogu. Psv je u stanju da dobije Liverpoola, iako je dva puta gubio na toj utakmici. U stanju su da postignu tacno 101 gol u sezoni (u svim takmicenjima) i 71 gol u holandskom prvenstvu, iako smo jos uvek u drugom mesecu. Bili su u stanju da sezonu otvore sa deset uzastopnih pobeda, i da vec nakon tri meseca budu u prednosti nad drugoplasiranim Ajaxom devet, pa deset, pa jedanaest bodova prednosti. Bili su u stanju da vec krajem desetog meseca imaju gol  razliku “u plusu 40 golova”, a u ovom trenutku im nedostaje pet gola da bi bili “u plusu 50 golova”. U stanju su da igraju najspektakularniji fudbal u Evropi trenutno, u stanju su da postignu vise golova od Liverpoola u medjusobnoj utakmici, i ukupno u sezoni. U sezoni su imali pobede nad krsevima od timova po 8:0, 7:1, 6:0, 6:1, 5:0, 5:1, 5:2 … Ali isto tako su u stanju da me sjebu u dugorocnom kladjenju na pobednika holandskog prvenstva, gde sam vec potrosio novac koji sam sebi vec proglasio dobitnim jos u desetom mesecu, a oni sve prosuli, kao prave seljacine. Psv vise nije u stanju da dobije ni Tekstilac iz Dervente, u drugom mesecu imaju skor jednu pobedu, tri neresena ishoda i poraz. U prvenstvu imaju tri uzastopna remija, gde su uvek vodili, pa ispustili prednost. (3:3 sa Nec-om, 1:1 sa Willem-om, 2:2 sa Utrechtom). Na zadnjih sedam utakmica na strani (u svim takmicenjima) su uvek primili gol, i to ne gol, vec golove, cak 14 komada. Golove im daje ko hoce i koliko hoce, Zwolle tri, Nec tri, Excelsior tri, Zvezda dva, Utrecht dva puta po dva komada, Breda dva, Juventus dva komada … Znaci, u stanju su da pobede Liverpool nakon sto su dva puta bili u zaostatku, ali i da sjebu celu sezonu, za samo pola meseca, jednom recju deluju kao seoski cirkus koji gostuje u nasem gradu.  Juventus, sta sve oni mogu Ako uplatite 100€ da ce Juventus i ManCity biti prvaci Italije i Engleske, zaradicete tacno 515.000€ a da niste uzeli lopatu u ruke. Znaci, kvote od 51,00 i 101,00 jasno govore gde su Juve i gradjani danas. Juventus je u stanju da ima sesnaest X-a, neresenih ishoda u prvenstvu. Tesko pobedjuju, ali tesko i gube, do utakmice sa Napolijem, pre desetak dana, nisu imali nijedan poraz u italijanskom prvenstvu. Nisu u stanju da dobiju Empoli, Cagliari, Parmu, Veneziju, Lecce ili Brugge, ali ne gube ni od ManCity, Intera, Milana, Rome, Leipziga ili Aston Ville. Juventus u gostima ove sezone ima skor od sest pobeda, devet neresenih ishoda i samo jedan poraz od Napolija ( gde su vodili). Sto se mene tice, najvrednije kod Juventusa je sto cak sesnaest puta nisu primili gol, jedanaest puta u sezoni su primili samo jedan gol, i samo jednom u sezoni primili vise od dva gola (4:4 sa Interom) Sta ja mislim o ove dve ekipe Mislim da veceras igraju dva potpuno razlicita sveta, i da treba do utakmice da se odlucim i izaberem koji klub cu kupiti, i postati vlasnik kluba, uvek bi to bio Juventus. Morao sam malo da kontaktiram emigraciju da cujem sta mediji u svetoj Holandiji govore o Psv-u. Uglavnom se slazemo, sve kritike idu u pravcu takticke nediscipline, prepotentnosti, anarhije i nonsalancije. Kritike su upucene igracima koji se neodgovorno odnose, nemaju autoritet na klupi i uglavnom igraju bez pritiska, pa se tako i objasnjava primljeni broj golova, i cinjenica sto su vec sto puta u sezoni bili u rezultatskom zaostatku. Znaci u dve reci, sezonu bi mogli da objasnite recima takticka nedisciplina, iako imaju tri puta jaci roster od biko koje druge holandske ekipe. Sto se tice Juventusa, ne moram nikoga nista da pitam. Nece biti prvaci Italije u narednih sto godina, a da mene pitaju, Antonio Conte na klupi bi im legao kao budali samar. Postujem im odbranu, postujem im prakticnost i relativnu disciplinu, a svidja mi se i sto tesko gube, iako i tesko pobedjuju. A najvise mi se svidja sto ce prodati onog drvosecu Vlahovica i sto su ga zakucali ekserima za klupu. Uvek moze i sa manje crnaca u rosteru, pogotovo u napadu. Sve u svemu, Juventus je tacno na onom mestu na tabeli Serie A koje i zasluzuju.  Hteo sam da kazem da bi Psv mogao da bude ono sto kaze srce, lepa igra, puno golova i spektakl, a Juventus ono sto kaze razum, daj da se prodje dalje i uzme italijanski Kup, ionako se niko nece secati za sto godina kako smo igrali. Bas kao sto se desilo prosle godine, kada je nikada gori Juve dobio Atalantu bez primljenog gola u nikad gorem Finalu jednog kupa. Predlozi za kladjenje Mislim da ovde vec ulazimo u deo nadprirodnih moci svakoga od nas da predvidjamo buducnost, odnosno da procenimo u kom pravcu ce otici utakmica. Mirise na golove, ako gledamo kako igra Psv. Ali u italijanskom prvenstvu bi holandski treneri umrli od gladi, a holandski pogled na fudbal ne bi prosao ni u italijanskim seoskim ligama. Ako mirise na golove, sta da radimo sa cinjenicom da Juventus sesnaest puta u sezoni nije primio gol. Sa druge strane, ne znamo kako Psv misli da prodje, ako ne napadne jer je napad jedino sto imaju. Gledam juce one seljake iz Atalante. Pruzi ti se prilika jednom u sto godina da prodjes dalje u Ligi Prvaka, a da jedna ekipa izmedju Reala i gradjana mora da ispadne, Bog, sreca ili sudbina ti za protivnika da belgijance, pri tome imas aktivni rezultat iz prve utakmice, plus su te pokrali u prvoj utakmici, i ti budes tolika seljacina da primis tri komada za poluvreme. Dakle, priprema utakmice - nula, glava -promaja, mentalitet -seljacki, a Juventus nikada nije bio takav klub. Dakle, ovako. Svako od nas treba najpre da vidi koliko u sebi ima talenta da predvidja buducnost i to iskoristi za procenu u kom smeru bi mogla da ode utakmica. Ako se klubovi odluce za borbu prsa u prsa, bice deset golova. Ako Psv napadne kako zna i ume, u stanju je da postigne cetiri gola. A da ne govorimo koliko prima i ko im je sve davao golove. Ali i Juventus bi bio Atalanta, a ne Juve kada u ovakvim utakmicama ne bi igrao sah umesto fudbala.  Evo i moje prognoze. Prva je live, dakle sacekati prvih deset minuta, pa tek onda divljati sa uplatama, nakon sto smo videli kako ce se otvoriti utakmica, i uopste ne stedeti za one kolege koje jos uvek imaju novca kod sebe. Drugo, veoma mi se svidja onaj predlog iz druge, amaterske, a to je neki handicap na Juve, da ih Psv nece potopiti. Trece, mislim da je izuzetno privlacna i igra ko prolazi dalje, jer su obe kvote interesantne, svaka na svoj nacin, a sve zavisi od toga da li cete kroz live prepoznati potencijal napada i poseda sa jedne strane, ili prakticnost i racionalnost plus odbrana, sa druge strane. Ipak, sada pre utakmice deluje da je lakse kroz live, a nakon prvih deset minuta, proceniti igru na golove, odnosno kladjenje na golove na utakmici. Sve to pod uslovom da ste i stanju da gledate istovremeno dve utakmice i da se pri tome kladite na dve utakmice istovremeno, jer ko je lud da ne gleda Real i gradjane.  
    • Liga prvaka, Real-City 2 Logičnog objašnjenja nemam, a dosad se pokazalo da logika i nogomet nisu uvijek u simbiozi. Računam na jednostavni zakon brojeva ,visokih brojeva,tj.da je vrijeme da Real više izgubi meč u kojem se očekuje da će ići dalje. Žao mi je samo Luke,ali ova garnitura Reala je takva da svima idu na živce,osim njihovim navijačima,pa čak i nekim njihovim navijačima. Jučer čitam kako su napravili tablicu La Lige, kao bez grešaka Vara,na kojoj je Real prvi. Oni pričaju o sudačkim greškama, nevjerojatno. Da je Var postojao od 1955. oni bi imali maksimalno 6LP i 15 La Liga. I sad im fora objašnjavati da Jude B.kod crvenog kartona nije rekao Fuck you nego Fuck off. Nije go*** nego se pas ... I koliko pametan moraš biti otac da sinu crncu daš ime Jude. Ali bitno je da mali Juda još kao dijete sanjao da će igrati u bijelom kraljevskom dresu.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use