Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.02.2016.

Goksim

Recommended Posts

Kao i prošlog vikenda, popis svih utakmica, sudaca, granica za kartone te prosjek sudaca i ekipa u ovoj sezoni, sve na jednom mjestu ;)

Las Palmas - Barcelona (16:00)

Sudac: Del Cerro Grande (6,50)

Prosjek ekipe 1: 2,71

Prosjek ekipe 2: 1,54

1ee6E13.png

Espanyol - Deportivo La Coruna (18:15)

Sudac: De Burgos Bengoetxea (5,18)

Prosjek ekipe 1: 3,38

Prosjek ekipe 2: 2,33

KVyzAso.png

Betis - Sporting Gijon (20:30)

Sudac: Alvarez Izquierdo (6,33)

Prosjek ekipe 1: 3,04

Prosjek ekipe 2: 2,50

YnuuKef.png

Celta - Eibar (22:00)

Sudac: Melero Lopez (7,67)

Prosjek ekipe 1: 2,88

Prosjek ekipe 2: 3,08

xk4tTl4.png

Evo i jedna stvarno zanimljiva razrada koju sam našao u srijedu navečer i za koju smatram da je granica pogrešno postavljena.

Budući da sam se raspisao oko navedene utakmice, analizu kao i tip sam napisao na SvijetKladjenja portalu.

Jednostavno smatram da je granica preniska i da su se bookmakeri zaletjeli sa ovim. Vjerujem da će druge kladionice izaći sa višom granicom...

ANALIZA UTAKMICE

LzgRMDB.jpg

Evo da se nadovežem na objavu što je Goksim postavio…ovo je zbroj kartona u međusobnim susretima u zadnje vrijeme

Las Palmas - Barcelona

6

Espanyol - Dep. La Coruna

8(+1 drugi žuti), 8, 6, 8, 4, 5(+1 drugi žuti), 5

Betis - Gijon

4, 3, 2, 0, 7, 5, 5(+2 druga žuta)

Celta Vigo – Eibar

9, 4, 9, 6, 5, 

Vrlo bogata ponuda za ovaj vikend,ovo je odigrano za pocetak,kasnije ostatak:

Hoffenheim - Mainz over 3.5 cards  bet365  1.66

Ovo igram samo zbog stanja na tablici gdje Hoffenheim trazi bodove spasa posto im opasno visi opstanak u prvoj lizi a to bi bila prava katastrofa navijace nakon sto su one sezone senzacionalno bili prvi vrhu jedno vrijeme nakon ulaska iz druge lige.Mainz sasvim suprotno ugodno iznenadenje Bundeslige i trenutno zaostaju samo 2 boda za ligom prvaka tako da je neupitno da obje momcadi dolaze sa ogromnim motivima i zeljom tako da ocekujem jednu borbenu utakmicu pogotovo sto se ocekuje velika podrska navijaca a i debi 28-godisnjeg trenera domacina te ocekujem da se ova granica do pocetka odigravanja digne barem na 4.0.Sudac je vec veteran 46 Perl i on je mali minus okladi ali kao sto sam rekao pri ovakvom stanju stvari on mi je totalno nebitan faktor

Celta - Eibar crveni karton UNIBET 2.85

Melero Lopez je na ogromnom prosjeku kartona 7.67 i samim tim prosjekom obicno igram crveni karton.Obje momcadi su iznenadile ove sezone,no polako pocinju zapinjati i imati problema sa konstatnom formom tako da ce bodovi u izravnim susretima puno znaciti ukoliko misle ostati tu gdje jesu.Celta poznata kao prgava momcad,Eibar ima lose rezultate u gostima iako ne igraju lose i ako oce nesto uzeti na ovom teskom gostovanju morat ce odgovoriti na pravi nacin i vjerujem da se nece stedjeti

Hteo sam pitati vas koji znate nesto vise o utakmici Lokomotiva Z. - Hajduk. Mislim na povrede, izjave itd. Znam da je Lokomotiva filijala Dinama i da ce sigurno dati sve od sebe da otezaju Hajduku posao, ali sa druge strane Dinamo ima tezak mec protiv Rijeke.

Planirao sam igrati Hajduk dobije jedno poluvreme, kvota je dobra. Pisite ko sta zna :)

Po meni je dvoznak na Lokomotivu jako dobar izbor,Hajduk mi nakon prodaje par bitnih prvotimaca ne ulijeva preveliko povjerenje,istina doveli su i neka pojačanja,Južnoamerikance no sigurno da njima treba vremena da se naviknu na uvjete pa da onda tek pokažu šta znaju,upravo su ta pojačanja upitna za sutrašnji nastup(Velazquez i Velez) te Milić,sam trener Burić je izjavio kako na put vodi par igrača koji nisu najspremniji te da će sastav znati pred utakmicu.

Lokomotivu sam gledao protiv Rijeke i moram reći da su me ugodno iznenadili,u drugom poluvremenu Rijeka praktički nije napravila ništa opasno po gol Lokomotive dok su gosti prijetili i imali par jako dobrih situacija koje nisu uspjeli realizirati,Lokomotiva ima dobrih igrača u svojoj momčadi tipa:Pamić,Andrijašević pa i Leko koji mi nikad osobno nije bio neki igrač no njegovo iskustvo i kakva takva kvaliteta se sigurno ističu u jednom HNL-u.

Kao što si napisao Lokomotiva je filijala Dinama i sigurno da će ovdje dati sve od sebe da otkinu bodove Hajduku.

Upravo sam naišao i na informaciju da će teren biti dosta natopljen i da vrijeme nije pogodno za igru te da će uvjeti biti jako loši tako da je sve moguće,kladionice su Hajduka stavile u ulogu blagog favorita s čime se ja ne slažem i mislim da je dvoznak jako dobra opcija,s obzirom na ovaj info o vremenu UNDER golova također nije loš izbor.

Hteo sam pitati vas koji znate nesto vise o utakmici Lokomotiva Z. - Hajduk. Mislim na povrede, izjave itd. Znam da je Lokomotiva filijala Dinama i da ce sigurno dati sve od sebe da otezaju Hajduku posao, ali sa druge strane Dinamo ima tezak mec protiv Rijeke.

Planirao sam igrati Hajduk dobije jedno poluvreme, kvota je dobra. Pisite ko sta zna :)

under bi to trebao bit. iako redovito međusobne idu u over za sutra bi teren trebao bit užasan što će jako otežat igru

Ja sam planirao mozda odigrati gg, Lokomotiva je trebala zabiti Rijeci po stvorenim šansama, tako da bi sutra trebala uvaliti kojeg, a i Hajduk isto. Do sad su vecina tekmi zavrsavale sa gg.

Upravo sam naišao i na informaciju da će teren biti dosta natopljen i da vrijeme nije pogodno za igru te da će uvjeti biti jako loši tako da je sve moguće,kladionice su Hajduka stavile u ulogu blagog favorita s čime se ja ne slažem i mislim da je dvoznak jako dobra opcija,s obzirom na ovaj info o vremenu UNDER golova također nije loš izbor.

Ne bi bilo prvi put da me taj natopljeni teren kosta kad odigram na under pa sam malo u oprezu. Ova tvoja varijanta dvoznaka bi po meni mozda bila bolji izbor. Hajduk je dosta promjenio momcad i prodao najbolje igrace samim tim mora izgubiti balans u igri

Teško za prognozirati, ali ajde napisati ću par stvari možda ti pomogne. Hajduk ne može računati na Vlašića (vrlo važan igrač jer stvara višak, situacije jedan na jedan), Ohandzu (njega nema već jako dugo), osim toga na zimu su izgubili Milovića (stup obrane), Caktaša (najbolji igrač u prvom dijelu sezone), Balića i Maglicu. Za susret s Lokomotivom upitni su još: Velez, Milić i Velazquez, ali osobno mislim kako će svi zaigrati, a pogotovo Milić. Utakmica im je jako važna zbog toga što dan kasnije vodeći igraju derbi, pa se mogu približiti. U posljednja tri susreta su slavili protiv Lokomotive. Iako Hajduk nije posebno uvjerljiv u realizaciji, ove dvije momčadi gotovo uvijek igraju susrete s puno golova, jer se radi o dvije mlade momčadi koje se vole nadigravati. Hajduk je u u prvom susretu nastavka prvenstva slavio, ali mora se priznati da nije briljirao i ovo će zapravo biti prvi pravi test za bijele.

Lokomotiva u posljednje vrijeme nije imala uspjeha protiv Hajduka, ali uvijek pruži dobar otpor i redovito postiže pogotke. Motiva sigurno imaju, ali njihov je problem što se dosta otvore, jer jednostavno teže nadigravanju i zbog toga im trpi rezultat dok samom igrom ne razočaraju. U prvom susretu nastavka prvenstva su izgubili od Rijeke (2:0), ali mogli su barem do počasnog pogotka, odnosno zaslužili su barem jedan gol. Lokomotiva bi trebala zaigrati u gotovo identičnom sastavu kao protiv Rijeke. Sredinu drže Leko i Andrijašević, a u napadu su "dinamovi klinci" Fiolić, Cekici (ili Mišić) te u samom vrhu Marić. Igraju dvije najmlađe momčadi prvenstva, a teren bi mogao dosta otežati kombinatornu igru kojoj teže i jedni i drugi. Nadam se da će barem neka informacija pomoći.

NOGOMET

GERMANY 3. Liga

14:00 Hansa Rostock – Aue  GG (2.10)  2. pol/GG (3.90)  T1/1+ 2.pol. (1.91) 0:2 LOSE

KOŠARKA

JAPAN BJ League

10:00 Kanazawa – Hiroshima  H1/-47.5 (1.83) 114:55 WINNN

RUKOMET

SPAIN  Division de Honor Plata

20:00 Bordils – Antequera  1 (1.57) 26:23 WINNN

RUKOMET

BELARUS League

12:30 RGUOR-SKA Minsk - RTSOR Minsk  63.5+ (1.85) 31:24 LOSE

RUKOMET

TURKEY Superlig Women

14:00 Ankara Yenimahalle BSK - Bursa Osmangazi Belediyesine  61.5+ (1.85) 47:24 WINNN 

Pozdrav ekipi!

Evo i ja sam već neko vrijeme na forumu i uglavnom sam pratio sta se igralo, nisam postavljao, ali želio bi se malo ipak priključiti pa bi s današnjim danom, i ubuduće koliko mi vrijeme bude dozvoljavalo podijelio koji tip. Inače svaka čast svima, pogotovo adminima na uloženom trudu i znanju.

Las Palmas - Barcelona Las Palmas +2 bet365 - 1.975

Las Palmas se grčevito bori za ostanak u ligi, i svaki bod im je potreban, nije da bi protiv Barce trebali računati na bodove, ali s obzirom da igraju puno bolje pred domaćom publikom nego u gostima, a da Barca s obzirom da je preko tjedna igrala s Gijonom a u utorak ih čeka put u London, u najavama je da će neke pojedince odmoriti, moguće čak da dvojica od MSN trojca ne krene od početka. Moguće da će igrači već biti glavom na utakmici s Arsenalom obzirom da u ligi su stvorili ipak nekakvu solidu razliku u odnosu na konkurente. Prošli weekend je PSg odigrao doma s Lilleom X,  i onda u tjednu dobili Chelsea, jučer je Juventus odigrao u gostima X s Bollognom, isto tako s mislima na utakmicu s Bayernom. Barca bi trebala ovo dobiti bez obzira na sve, ali ova oklada ima svoj value i da Barca dobije s dva razlike imamo povrat novca. Pa evo, za početak ovo od mene. LP 

Nakon jako lošeg prvog dana, nadam se više sreće danas

Arsenal - Hull Tigers oba daju gol DA (1.85)

Las Palmas - Barcelona zbroj žutih kartona 4,5 VIŠE (1.70)

Verona - Chievo zbroj žutih kartona 4,5 VIŠE (1.85)

Bournemouth - Everton oba daju gol DA (1.80)

Nažalost danas nemam vremena napisati analizu, puno sreće svima! Supersport

EDIT : dok sam pisao ovo supersport je srušio kvotu na verona - chievo sa 1.85 -> 1.65

Pozdrav, novi sam na forumu i nadam se da cu vise ove diskutirati s Vama. Zato bi Vam zelio napisat jednu svoju analizu jedne utakmice za koju ja smatram da je "sigurna" ako mozemo tako reci.

CSMS Iasi- Poli Timisoara     1

Ovaj tip igram zato sto domacin ima motiv vise za pobjedom.

Zna se ko ide u play off i play out, samo situacija nije rijesena kod CSMS Iasi i kod Targu Mures-a.
Isti broj bodova imaju. Targu sada gostuje kod Cluja pa docekuje Botosani, a CSMS Iasi igra ovaj susret pa gostuje kod Steaue.

Ako sada CSMS Iasi ne pobijedi, moze se oprostit od play off-a. U proslom kolu su dobili Vitorulu u gostima tako da sigurno zele play off. Timisoara je slabiji klub tako da nebi trebo da ovdje padnu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use