Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.2.2016.

Goksim

Recommended Posts

Hrvatska 1. liga
18:00 Split - Zagreb
tip: over 4,5 žutih kartona @ 1,76 (bez. M.T. i poreza)

Sudac: Marin Vidulin - ove sezone je u 4/5 utakmica 1.HNL pokazao 5 ili više žutih kartona. U ovoj jednoj utakmici koja je ostala u under u je pokazao samo 2 uz 38 prekršaja i ne vjerujem da će se takav scenarij ponoviti. Vrlo zanimljiv podatak da je u čak tri utakmice sudio Splitu, te su sve tri bile u over u na ovu marginu.

I prošlo kolo sam pisao i igrao kartone na utakmici sa Zagrebom te nisam pogriješio. Istina, tada je margina bila postavljena na 2,5 ali Zagrebčani su tada dobili čak 6 kartona uz 24 prekršaja. Prema toj utakmici temeljim i današnji pick. Trener/'precidnik'/vlasnik/sve kluba Medić je najavio kako će sve učiniti da ostanu sa provligaškim statusom, stoga ne vidim razlog zašto bi išta mjenjali u pristupi u odnosu na prošlu utakmicu. Pogotovo jer predstava protiv Dinama nije izgledala loše i malo im je falilo da uzmu koji bod. Dapače, vjerujem da im je ta utakmica (i odlučujući 'penal' zbog kojeg su izgubili bodove) samo dodatna motivacija da i danas stisnu i daju 120% od sebe. Ovo im je možda posljednji vlak da se pokušaju priključiti u borbu za ostanak.

Splitu ne gori pod nogama, uz nekoliko prosječnih utakmica ne mogu ispod 5 pozicije, ali zbog odnosa sjever/jug ne vjerujem da će na bilo koji način 'pokloniti' bodove Zagrebu. Naravno, niti pozicija koja vodi u Europu nije nemoguča misija a to je samo dodatan razlog da danas neće biti opuštanja. Izjava domaćege trenera samo potvrđuje sve napisano. "Siguran sam da ćete sutra vidjeti dobrog Splita, agresivnog, brzog, odličnog. Uvjeren sam da ćemo pokazati sve ono što smo radili na treninzima. Zadovoljan sam kako smo izgledali u Zaprešiću, s obzirom na uvjete u kojima smo igrali."
Split kod kuće igra izrazito agresivno sa prosjekom od 3 kartona po utakmici te 20 prekršaja po utakmici.

Dodatat plus je teren koji sigurno neće biti u idealnom stanju s obzirom da je u Splitu padalo dosta kiše ovaj tjedan..

Uz prosječnu igru Splita, igru Zagreba iz prošlog kola, suca koji u prosjeku pokazuje više od 4 kartona te ne idealan teren, očekujem preko 30tak prekršaja a vjerujem da onda niti kartoni neće izostajati.

Sretno!

Evo nakon duuuugo pračenja foruma(anonimno),doslo vrijeme da se i ja prijavim i postavim svoj prvi post.Kao prvo pozdrav za jake snage Goksima i  njemu slične,i ovim malo "slabijim" gdje se i ja svrstavam.prije koji dan se registrirah na bet365 i mogu se pohvaliti da sam zadovoljan sada za sada :) ,naravno zahvaljujuci prvenstveno forumu SVIJET KLADJENJA :D. Posto sam tek odnedavni član gore navedene kladionice malo se teze snalazim na njihovim stranicama(neznam zasto jer mi engleski "TEČNO" ide  :lol: ),pa me zanima par nejasnoca.Evo npr. koja je razlika izmedju

1. number of kards in match recmo 6.5 i

2. asian total cards 6,5 ,a kvote su iste i kako verificirati račun.eto molio bih pomoc i oprostite sto sam ovdje postavio post.Pozdrav

Evo nakon duuuugo pračenja foruma(anonimno),doslo vrijeme da se i ja prijavim i postavim svoj prvi post.Kao prvo pozdrav za jake snage Goksima i  njemu slične,i ovim malo "slabijim" gdje se i ja svrstavam.prije koji dan se registrirah na bet365 i mogu se pohvaliti da sam zadovoljan sada za sada :) ,naravno zahvaljujuci prvenstveno forumu SVIJET KLADJENJA :D. Posto sam tek odnedavni član gore navedene kladionice malo se teze snalazim na njihovim stranicama(neznam zasto jer mi engleski "TEČNO" ide  :lol: ),pa me zanima par nejasnoca.Evo npr. koja je razlika izmedju

1. number of kards in match recmo 6.5 i

2. asian total cards 6,5 ,a kvote su iste i kako verificirati račun.eto molio bih pomoc i oprostite sto sam ovdje postavio post.Pozdrav

Dobrodošao na forum :)

Nadam se da ćeš se ugodno osjećati i da će ti informacije pomoći na putu do dobitaka ;)

Odmah i da odgovorim na pitanje za bet365. Nema nikakve razlike izneđu asian total cards i number of cards na bet365, osim da se granice nekad razlikuju, rj. nekad jedno zna biti npr 6,0 a drugo 5,5 (naravno i različiti koef.).

Ako su granice identične, što često zna biti slučaj, onda naravno odaberi onaj koeficijent koji je veći :)

Evo i primjera... Dakle asian total cards imaju bolje koeficijente najčešće... 

vs1H3HJ.png

Frankfurt-Hamburg

O8emh.jpg

Evo jednog predloga koji sam odigrao u singli na manji ulog. Hamburg je ekipa cudna za razumeti posto u zadnje 2 sezone stvarno igra ispod svakih ocekivanja. Pocetak ove sezone je provela na samom dnu da bih vremenom podigli formu te su sada sa 26 poena van zone ispadanja. No naravno da je sezona duga i da to jos nista ne znaci, i dalje ce im svaki dobiveni bod puno pomoci pri opstanku. Frankfurt jos losiji trenutno, s tim sto je Frankfurt za razliku od Hamburga u padu forme. Zadnja 2 kola i 2 poraza govore dosta o tome. Ekipa u njihovoj situaciji ima i pritiska od strane navijaca i mislim da bi to mogalo uticati i na los rezultat po njih. Hamburg sa druge strane ekipa koja bolje igra u gostima nego kod kuce. Zasto je to - ne znam, uglavnom mislim da bolje igraju bez pritiska svojih navijaca i ocekivanja. Ovde bi mogli iznenaditi goste vodstvom u prvom pol, a u slucaju da Frankfurt vodi, Hamburg ce juriti rezultat. U svakom slucaju, ocekujem golove i mislim da ova opklada ima value po kvoti 1.90 i svakako je vredna za ispratiti. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use