Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.2.2016.

Goksim

Recommended Posts

Bologna - Juventus  over 4.5 cards bet365 1.66

Po meni nimalo lagano gostovanje za Juve u trenutku kada su preuzeli vrh tablice.Otkada je Donadoni stigao u Bolognu oni su se digli,sada su u sredini ljestvice a posebno su neugodni protiv favorita sto govore rezultati poput pobjeda nad Napolijem,Milanom te nerijeseni sa Romom,Laziom i Fiorentinom,cak i ovaj njihov prvi susret u 10-om mjesecu nije posao glatko po Juve gdje su gubili 1-0 ali nakraju preokrenuli na 3-1 no do tog izjednacujuceg gola pala su cak 4 kartona do 50-ete minute.Takoder ocekujem neke male promjene kod Juvea jer ih ceka veliki okrsaj sa Bayernom,takoder to bi mogao biti jos jedan minus kod gostiju posto ce sigurno jednim djelom razmisljati o toj utakmici i ukoliko dode do opustanja ili nervoze od strane gostiju ocekujem da Bologna to iskoristi i malo zapapri susret.Jedini minus okladi je sudac Irrati kojega nimalo ne volim posto nije bas lak na kartonima no sa obzirom na sve navedeno ovo mi se cine kao prihvatljiva oklada

Bordeaux - Nice oba daju gol(both to score)   bet365  1.95

Bordeaux u zadnje vrijeme igra vrlo otvoreno doma,vjerojatno je to razlog sto je borba za europska mjesta ove godine u Francuskoj vrlo napeta,pa sada imamo situaciju da je danasnji domacin 9. sa 36 bodova a Nica 3. sa 40 bodova,dakle pribrojimo li tu jos Marseille koje je na 35 bodova imamo 9 momcadi unutar 5 bodova i borbe za LP za trece mjesto,to govorim iz razloga jer ove godine mi se Francuska cini dosta raspucanija liga nego proslih godina a vjerojatno je jedan od razloga i ovakvo stanje na tablici gdje momcadi igraju na pobjedu i gol vise.Nice je prvi dio sezona bila sinonim za over,jedna od ekipi na cijim su utakmicama zasigurno bili najveci brojevi golova,Bordeaux to cini sada i vjerujem da ce i danas biti ista situacija.Inace ove dvije momcadi su 3 i 4 po broju golova (2.9 i 2.7 golova u prosjeku sto je inace dosta za Francuze) po utakmici 

Analize sa SvijetKladjenja portala

Bologna - Juventus

Frankfurt - HSV

Odlične analize, slažem se i sa prognozama, ali samo kratko da dodam: Frankfurt će biti bez suspendovanog najboljeg braniča (Oczipka); Bologna takodje bez važnog defanzivca (Rossettini), a pored nabrojanih izostanaka Juve će verovatno igrati i bez još dva bitna igrača (Bonucci i Cuadrado).

Sinoć je bilo nekih dobitaka, tako da večeras idem sitnije... Frankfurt mora ići na pobedu, ali odbrana teško da će ostati neprobojna. Juve takodje mora do bodova, ali neopterećena Bologna bi mogla da iskoristi nekompletno stanje protivničke odbrane.

Frankfurt v HSV -- GG&4+

Bologna v Juve --- GG&2 

@14.85 (soccer)

NOGOMET

FRANCE National

20:00 Frejus Saint Raphael – Strasbourg  GG (2.50)  T1/1+ (1.83)

O ovome sam već ranije pisao tako da ću samo u par riječi. Strasbourg je vodeća ekipa u ligi i već 15 kola u nizu nisu odigrali oba daju gol. U tom periodu imaju tri remija i tri poraza al pri tome nisu protivnicima dali gol. Uglavnom će voditi bitku za prvo mjesto s ekipama Consolat(imaju bod manje) te Lucon(tri boda manje) i mišljenja sam da će izboriti viši rang. S druge strane domaći Frejus je predzadnja ekipa na tablici i bojim se da im nema spasa iako opet čuda postoje, zaostaju sedam bodova za sigurnom zonom a još imaju 13 kola do kraja. Odigrali su sedam međusobnih susreta i samo dva puta su odigrali oba daju gol plus da je u dvije utakmice Frejus dobio bez da je primio gol. Po ovim kvotama svakako da vrijedi odigrati obje opcije, oba daju gol i Frejus daje gol.

NOGOMET

NETHERLANDS  Eredivisie

20:00 Den Haag – Zwolle  GG (1.66)

Dvije ekipe tj. susjedi sa sredine tablice. Još 13 kola do kraja i svakako da obije ekipe mogu još nekako dohvatiti mjesto za kvalifikacije za euroligu. Očekujem standardno izdanje ove dvije ekipe gledano statistički. U zadnjih 20 susreta 16 puta su odigrali oba daju gol.

NOGOMET

OMAN  Division 1

17:00 Fanja SC – Sohar  1 (1.85) 1:0 WINNN

Svakako da se radi o neatraktivnoj ligi ali statistički vrijedi ovo probati. Domaći su drugi a gosti peti. Ono što me privuklo ovom paru je to što su zadnjih pet međusobnih uvijek domaće ekipe pobjeđivale pa ću tako vjerovati tradiciji.

NOGOMET

MACAU 1. Division

12:00 Kei Lun – Monte Karlo  7+ (2.02) 0:5 LOSE

Zadnjih par međusobnih je Monte Carlo dobio rezultatima 0:5, 6:1, 1:8. Nadam se da će nastaviti seriju i biti još efikasniji.

KOŠARKA

CHINA CBA

12:35 Sichuan - Zhejiang Guangsha  230+ (1.66) 123:113 WINNN

Iako sam u početku malu prednost davao igračima Zhejianga od toga na kraju izgleda ništa. Svakako da nisam podcijenio  Sichuan ali baš toliko razbijanje nisam očekivao. Dvije pobjede rezultatima 98:139 i 131:118 su dovoljne da i treću probam na over koševa.

KOŠARKA

MACEDONIA Cup

MZT Skopje – Best Gevgelija  H1/-39.5 (1.83) 89:58 LOSE

Ovdje je pitanje s koliko će snage košarkaši MZT-a ući u ovaj susret, dakako da pobjeda ovdje nije u upitna već je upitan ovaj hendikep kojeg ipak moram odigrati. Best je svakako jako loša ekipa u ligi sa svih 17 poraza. U međusobnim susretima u prvenstvu izgubili su sa 54, 43, 28 razlike. Nadam se da igrači MZT-a i u kupu mogu prebaciti ovu marginu

Jučer loše pa da probam popraviti.

Gasquet - Kyrgios 1  1,60

Jučer mi je samo Gasquet prošao pa da probamo i danas. Kyrgiosova igra dosta ovisi o servisu a Gasquet je poznat da dobro reternira.

Gasquet vodi 4-1 u međosubnim susretima i ima 3 pobjede prošle godine od kojih je najpoznatija iz wimbledona di je Kyrgiosa doveo do ludila. Gasquet je bolji igrač i u dobroj je formi i igra doma a dobar je koeficijent...

Kovinic - Cristea 1 1,67

Igra se na zemlji koja je Danki najbolja podloga. Criseta ima prošle godine samo jednu pobjedi na zemlji na WTA razini to joj nije omiljena podloga. Ove godine je odigrala već 10 mečeva na hardu i ima dobar skor al ovo je dio sezone koji Kovinic najviše voli i igra se na zemlji i Danka to uzima.

Sretno ko prati (ovo inaće ne pišem al možda pomogne :))

Adrian Nikci (1/0 mid), Benjamin Köhler (0/0 mid) ,Toni Leistner (19/0 def) ,Fabian Schönheim (7/1 def),Steven Skrzybski (20/3).,Maximilian Thiel (15/2) Felix Kroos (muskuläre Probleme) - upitan.

http://www.kicker.de/news/fussball/2bundesliga/startseite/645395/artikel_union-mit-letztem-aufgebot-nach-leipzig.html

ovo sam kopirao.. 

Dakle, Unio Berlin ima probelm sa izostancima, a Leipzig je najbolji tim lige, kako stvari stoje trebalo bi sledece sezone da igraju Bundesligu. Kiksnuli proslo kolo od St.Pauli-a, pa mozda treba probati na njihovu pobedu danas @1,60 Ili domacin 2+ golova @1,70

Ja cu vezati sa O'Sullivanom (1,55 bonus tip u maxbetu) jer je u odlicnoj formi.  Ako ima neko da vise prati snuker mogao bi i neki savet da da :D

Srecno danas !

Pozdrav svima, već dugo pratim ovaj forum a sada sam i sam odlučio podijeliti parove s vama, pa nek nam je sa srećom svima  :D

Bologna - Juventus oba daju gol DA (2.25) FT 0:0

Juventus nije primio pogodak u zadnjih 8 utakmica, kada tome dodamo činjenicu da u utorak Juventus gostuje kod Bayerna na Alianz areni i da će Allegri za ovaj susret sigurno biti bez : Mandžukića, Chielinija, Caceresa, Asamoaha, Alexa Sandra i Cuadrada te da će vrlo vjerovatno odmarati Bonuccija i Dybalu mislim da je Bologna u stanju postići jedan gol. Ma da se iskreno nebi začudio i da izvuku koji bod iz ovog susreta.

Čilić - Kuznetsov 1 (1.40) FT 6:3 6:4

Iskreno me iznenadila kvota, očekivao sam maksimalnih 1.30. Bez obzira što je Marin nije briljantno otvorio ovaj turnir i što općenito zna imat crne rupe u meču očekujem od Čilića da relativno lako svlada Kuznetsova. Gledao sam njihov zadnji meč prošle godine u Moskvi gdje je naš predstavnik održao lekciju iz tenisa Kuznetsovu (6:1, 6:2) u sličnim uvjetima. Danas očekujem ipak nešto veću borbu al mislim da će krajnji ishod biti isti te da će Marin odnijeti pobjedu ovdje.

RNK Split - NK Zagreb gost daje gol (2.10) FT 1:0

Zagreb je u prošloj utakmici sa Dinamom konačno pokazao kakvu takvu igru. Inače oni se nalaze u katastrofalnoj poziciji te su nakon 20 kola na zadnjoj poziciji sa samo 9 bodova. Odmah ću na početku reći da mi je ovo najrizičniji par al mislim da ova oklada nosi određeni value jer sigurno će Zagreb u ovoj utakmici imat određenih šansi samo je pitanje realizacije istih. Napomenuo bih da će danas za Zagreb debitirati i Rodney Strasser, on bi trebao bar koliko toliko donijeti određenu kvalitetu u sredini terena jer je u prošlosti igrao za Milan, Genou i Livorno; jedino je pitanje u kakvoj je formi.

Frankfurt - HSV oba daju gol DA (1.65) FT 0:0

Već se pisalo o ovom paru na forumu danas i nemam šta dodati pametnog. Frankfurtu gori pod nogama, još uz to ima određene izostanke. Nadam se laganom prolasku

Parovi su uzeti iz Supersporta, još jednom sretno svima! 

Prvo da napišem da mi je jako drago zbog aktivnosti foruma i novih članova koji nam dolaze u zadnje vrijeme te naravno i zbog jako dobrih analiza i tipova koji se mogu pronaći na forumu,od mene danas ovo; Wawrinka-Paire 2:0(1.60)

Wawrinka je vrlo dobro ušao u novu sezonu,osvojio Chennai,potom došao do osmine finala Australian Opena gdje gubi od Raonića 3:2 u setovima,možda je mogao i korak dalje no ispadanje od Raonića nije neko iznenađenja kada se sjetimo kakav je Raonić tenis igrao u Australiji.

Prvi meč nakon avanture u Australiji je odirao upravo ovdje izbacivši Stahovskog teže od očekivanog sa 2:1 u setovima,no to mu je bio prvi meč nakon skoro mjesec dana pa je sigurno falilo malo ritma.

Paire je u novu sezonu ušao jako loše,gubio je lako od niže rangiranih igrača i zasada ne pokazuje ništa što bi upućivalo da će ovo biti dobra sezona za njega,ovdje je odigrao dva meča gdje je izbacio Bolleli-a i Millota,Millota koji je 196.igrač ATP ljestvice i koji je zadao dosta problema Paire-u te mu čak uzeo i set.

H2H statistika nam govori kako Wawrinka zna igrati protiv Paire-a i koji ga teško može iznenaditi,igrali su 7 puta i Paire je upisao samo jednu pobjedu.

Loša forma Paire-a te kvaliteta Wawrinke mi daju za pravo da ovo odigram na Švicarca i vjerujem u njegovu pobjedu bez izgubljenog seta.

konyaspor- sivasspor       1   2,10     bet365

konyaspor je na posljednjih 10 utakmica pobijedio 9, a sivass zadnjih 8 u gostima izgubio 7. sivassporu što je vrlo bitno fale još boye(obrana 14 nastupa 4 gola)  incedemir(vezni 11 nastupa)  i kone(vezni 13 nastupa 1 gol)

vjerujem u pobjedu domaćina i sretno svima koji prate!

Evo još par tipova iz moje bogate kolekcije raznih statistika koje vodim…današnji parovi s većim kvotama, čisto na uvid.

Izvor: Stanleybet

NOGOMET

FRANCE  Ligue 2

20:00 Tours – Valenciennes  1.pol./GG (5.30)

20:00 Brest - Red Star  1.pol./GG (5.49)

Tours i Red Star uopće u ligi nisu odigrali ovaj tip, znači 26 kola.

NOGOMET

FRANCE National

20:00 Chambly – Lucon  1.pol./GG (4.24)

Chambly uopće u ligi nije odigrao ovaj tip, znači 21 kolo.

NOGOMET

SPAIN Primera Division

20:30 Levante – Getafe  1.pol./GG (4.48)

Levante uopće u ligi nije odigrao ovaj tip, znači 24 kola.

RNK Split - Zagreb oba daju gol DA@2,50 unibet

s obzirom na stanje na tablici Zagreb nema više sta cekati nego mora napadati u svakoj utakmici do kraja sezone ako misle ikakvu sansu za ostanak u ligi imati. Sto se konkretno

Ovog tipa tice u zadnjih 5 utakmica splita i zagreba u splitu palo je 20 golova, u 5/5 utakmica je islo 3+ golova i u 4/5 su zabili oboje. Nije zagreb ove sezone poznat po tome da zabija puno golova ali niti je split toliko kvalitetna ekipa(ne mojte mislit da imam lose misljenje o splitu ali to je realnost HNL-a) da mu zagreb nebi mogao dati gol. split igra doma i misljenja sam da svako bi trebao moci postici barem jedan gol na domacem terenu.

Ako je netko bas ambiciozan neka proba na zagreb za kof 8,00 jer nekako mi se cini da je medic osoba koja bi sve napravila da mu klub ostane u ligi pa tako sam misljenja da bi ovo i mucka danas mogla bit pa cak i iz 1/2 :)

Sretno

Evo još par tipova iz moje bogate kolekcije raznih statistika koje vodim…današnji parovi s većim kvotama, čisto na uvid.

Izvor: Stanleybet

NOGOMET

FRANCE Ligue 2

20:00 Tours – Valenciennes 1.pol./GG (5.30)

20:00 Brest - Red Star 1.pol./GG (5.49)

Tours i Red Star uopće u ligi nisu odigrali ovaj tip, znači 26 kola.

NOGOMET

FRANCE National

20:00 Chambly – Lucon 1.pol./GG (4.24)

Chambly uopće u ligi nije odigrao ovaj tip, znači 21 kolo.

NOGOMET

SPAIN Primera Division

20:30 Levante – Getafe 1.pol./GG (4.48)

Levante uopće u ligi nije odigrao ovaj tip, znači 24 kola.

Ispratit cu sva 4 ova para na tiket za minimalan ulog pa vidit sta ce bit haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use