Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

26.04.2008. Nedjelja (Listić dana)

zmrklic

Recommended Posts

Pitanje za sutra, gledao parove:

FC Brugge - Rooselare 1 ( borba za 2 mjesto, rooselare nemotiviran )

Bohemians - Sparta Prague 2 ( sparta - borba za prvaka )

Odense - Lyngby 1 ( Odense borba za kup EUFA, Lyngby već ispao )

Inter -Cagliari 1 ( Inter mislim da zbog povijesti puše i na hladno )

Osnabruck - Mainz 2 ( Mainz mislim da želi u 1 ligu iako Osnabruck se bori za opstanak)

Hoffenheim - Cz Jenna 1 ( problem je da li žele gore ili su novi Furth da li netko zna )

Sporting - Maritimo 1 ( Sporting se bori az 2. mjesto )

Recreativo - Levante ( 3 ispadaju iz primere, ili sam nešto krivo gledao )

Cjenio bi koemntare 

sporting fakat nebi uzeo... proslo kolo poduvali doma onak laganini... neznam dal je bwin imao prste ui tome buduci da su gl.sponzori lige ali fakat taj sporting mi se zgadio ove sezone..

Slažem se. To je i meni od navedenih parova prvo upalo u oči jer kada su izgubili od Leirie koja je fenjeraš lige i to 4:1...

Ne vidim zašto bi sada igrao na njih nakon onakvog debakla... Treba im, ali trebalo im je i prošlo kolo a imali su lakšeg protivnika, a ako ste primjetili i Benfica često kiksa ove sezone a isto im treba...

Najpametnije je ne dirati ovu ligu do kraja sezone IMO..

Ajmo malo ekipa, kasno je sa savjetima kad su već počele utakmice  ;D

Jučer je bio katastrofalan dan za klađenje jer je bilo puno iznenađenja i mislim da ih je malo završilo u plusu. Nadam se da će danas biti bolje...

Moj glavni:

Juventus - Juve je u formi i igra dobro. Nadaju se da će dostići 2.mjesto a Laziju ova utakmica ništa ne znači i oni će se sigurno malo štedjeti za kup ztako da je sve na strani domačina...

Milan - Milan je napokon proigrao i mislim da će do kraja sezone uzeti skoro pa maksimalan broj bodova (možda i maksimalan). Moraju dostići poziciju koja vodi u LP tj. moraju prestići Fiorentinu i ova utakmica im je "must win". Istina i domačinu trebaju bodovi za opstanak, ali Milan je puno kvalitetniji a i Livorno sam imao prilike gledati u prošlom kolu i imaju lošu obranu i luuuudu sreću da su izvukli X kod Rome. Mislim da će danas sreća biti na Milanovoj strani...

Washington - Clevland 1X - NBA zna biti nepredvidiv, ali Washington igra doma i trebali bi ovo dobiti. Prije par dana su ih dobili 20ak razlike pred svojom publikom, pa ne znam zašto to nebi ponovili i danas...

Pomočni:

Roma - imali su dosta nesreće u prošloj utakmici. Nema Tottija iali ako danas ne dobiju onda sigurno neće osvojiti scudetto. Gostima trebaju bodovi za opstanak, ali kvaliteta i sve je na strani domačih.

Reggina - Ovo je public bet, međutim mislim da će proći iz razloga što  Parmi fali 7 igrača. 2.najlošiji gost lige, te imaju užasnu formu, a treba napomenuti i da su bez pobjede u gostima u cijloj sezoni. Reggini su ovi bodovi nophodni i jednostavno moraju pobjediti, a kada su dobili puno nezgodniju Sampdoriju prije par kola mogu i Parmu koja dolazi u velikim problemima...

16,5/ manje vozača završava utrku...

Sretno nam bilo

Danas bi se trebalo dobiti

Ajmo malo ekipa, kasno je sa savjetima kad su već počele utakmice  ;D

Jučer je bio katastrofalan dan za klađenje jer je bilo puno iznenađenja i mislim da ih je malo završilo u plusu. Nadam se da će danas biti bolje...

Moj glavni:

Juventus - Juve je u formi i igra dobro. Nadaju se da će dostići 2.mjesto a Laziju ova utakmica ništa ne znači i oni će se sigurno malo štedjeti za kup ztako da je sve na strani domačina...

Milan - Milan je napokon proigrao i mislim da će do kraja sezone uzeti skoro pa maksimalan broj bodova (možda i maksimalan). Moraju dostići poziciju koja vodi u LP tj. moraju prestići Fiorentinu i ova utakmica im je "must win". Istina i domačinu trebaju bodovi za opstanak, ali Milan je puno kvalitetniji a i Livorno sam imao prilike gledati u prošlom kolu i imaju lošu obranu i luuuudu sreću da su izvukli X kod Rome. Mislim da će danas sreća biti na Milanovoj strani...

Washington - Clevland 1X - NBA zna biti nepredvidiv, ali Washington igra doma i trebali bi ovo dobiti. Prije par dana su ih dobili 20ak razlike pred svojom publikom, pa ne znam zašto to nebi ponovili i danas...

Pomočni:

Roma - imali su dosta nesreće u prošloj utakmici. Nema Tottija iali ako danas ne dobiju onda sigurno neće osvojiti scudetto. Gostima trebaju bodovi za opstanak, ali kvaliteta i sve je na strani domačih.

Reggina - Ovo je public bet, međutim mislim da će proći iz razloga što  Parmi fali 7 igrača. 2.najlošiji gost lige, te imaju užasnu formu, a treba napomenuti i da su bez pobjede u gostima u cijloj sezoni. Reggini su ovi bodovi nophodni i jednostavno moraju pobjediti, a kada su dobili puno nezgodniju Sampdoriju prije par kola mogu i Parmu koja dolazi u velikim problemima...

16,5/ manje vozača završava utrku...

Sretno nam bilo

Danas bi se trebalo dobiti

Čeka se još Washington...

Washington - Cleveland  1

Phoenix - San Antonio  1

Dallas - New Orleans  1

Borussia M'glad. - Munchen 1860  1

Inter - Cagliari  1

Reggina - Parma  1

Livorno - Milan  2

Juventus - Lazio  1

Roma - Torino  1

i još me privlači Nadal - Federer 1  ;D

ja sam za sada pogodio sve iz talijanske lige, borussia je odigrala x, al nisam ju stavio jer nisam stigao(sva sreća)  ;D i sad me još čekaju tri para iz NBA-a

i nadal je dobio 2:0 a nisam stavio :'(

"...Zahvaljujući fenomenalnoj igri LeBrona Jamesa Cleveland Cavaliersi su u gostima svladali Washington Wizardse 100:97. LeBron James je ostvario 34 koša, 12 skokova i 7 asistencija, a zahvaljujući njegovom dodavanju Delonte West je ubacio pobjedničku tricu pet sekundi prije kraja susreta..."

Eto koliko sreće imam...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use