Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 18.2.2016.

Goksim

Recommended Posts

EDIT: unibet daje 1,53 za over 1,5 karton Sparte što je granica koja je ostala dok su imali 3,5 kao ukupan zbroj. Do sada su dobili 21 žuti karton u 6 utakmica, dakle 3,5 po utakmici. Vjerujem da danas mogu dobiti minimalno 2, a očekujem i više. Sudac mi je ipak manje poznat tako da se neću zaletati sa ulozima.

Evo i granica kod bet at home kladionice. Inaće BAH je za kartone odlična, ponajviše jer imaju klizne granice, pa tako npr. možete odigrati over 3,5 kartona za Anderlecht - Olympiacos po 1,37, i još 1-2 para i imate super listić... 

Dakle daju 3,99 da će Sparta dobiti manje od 1,5 kartona, odnosno prema njima koef. da će dobiti 2 ili više kartona trebao bi biti 1,25 ako ne i manji...

nQydA7f.png

Uz to oni daju samo 1,44 za over 4,5 kartona!

GZ3SplQ.png

Ovdje se može odigrati i surebet, više kartona kod unibet po 1,87 i manje kartona kod bet at home-a. Imate siguran povrat od 6%, neki za to čekaju u banci 2 godine... !  Mogao bi se i sa Lutrijom surebet skombinirati, ali nr tretiraju crveni karton isto, pa tehnički to nije surebet tako da nebi to preporučio.

7w0LcSn.png

Ili riskirajte i odigrajte samo over tamo gdje je najveći koef...

Meni je ovo samo potvrda da su se bookmakeri Unibeta malo zaigrali prvo sa onom granicom od 3,5 pa onda od 4,5 a i sa samo 1,5 za ekipu Sparte.

Ana Ivanovic - Strycova, Ivanovic to win 2:0 @1.89 marathonbet

Ovo je naravno malo rizican par, posto je kod zena u tenisu tacan rezultat ekvivalentan pogadjanju 3 muska duela ili 3 overa gemova, ali svejedno cu probati. Sa Anom je uvek kontinuitet upitan i to je ono sto obicno gledam, no trenutno u Dubaiu igra veoma dobro. Posle onog duela sa Simonom Halep gde je dobila u samo 2 seta, mislim da moze dobiti i Strycovu u 2 seta, samo da odigra na nivou prva 2 meca. Strycova primeticete je teniserka koja kad gubi obicno izgubi u 2 seta. Protiv Georges u proslom kolu se uspela vratiti i dobiti mec, ali Georges je odigrala kriminalno drugi deo meca. Mislim da Ana ima sanse da dogura daleko na ovom turniru i one 2 ubedljive pobede ce joj doneti samopouzdanja koje je kljucan faktor njene forme. Osim toga, igrale su 3 puta, Ana je dobila sva 3 puta i sva 3 puta je bilo 2:0 u setovima.

Zverev - Berdych over 21.5 @1.86 marathonbet

Berdych ovde igra nakon male pauze. Misljenja sam da ce mu trebati koji gem da se privikne na podlogu a i na protivnika koji zna biti nezgodan ove godine i koban po jace igrace od njega. Zverev opravdava svoj talenat i ocekivanja fanova tenisa. 2016-u je dosad odradio kako treba, posle AO gde je ispao od Murraya u 3 seta ima 6 pobeda i 2 poraza. Stigao je do 1/2 Monpeillera te do 1/4 Rotterdama. Ispao od Mathieua i od Monfilsa a u oba meca gde je izgubio je isao preko ove granice.

Mislim da Zverev moze i do seta ovde, ali da idemo sa nesto sigurnijom varijantom igram over 21.5 gemova. Znaci i u slucaju poraza pri recimo: 7:6 6:3 tip je prolazan!

Gasquet (-3,5) - Gulbis 1 (2,04)

Gasquet igra doma i ove godine je odigrao jedan turnir koji je osvojio(pretprošli vikend) i na tom turniru pobjedio Gulbisa dva puta po 6:4.

Ima 10ak dana odmora od prošlog meča, motivaciju jer igra doma a i bolji je igrač od Gulbisa pa bi trebao pokriti ovaj hendikep.

Odlican par,

Ispratio sam

Zadar - Cedevita

Lokalne kladioncie su ovo stavile kao bonus tip i smanjile koef na Cedevitu sa 1,80 na 1,60.

Na internetu su bet365 i unibet otvorile sa 1,30 na pobjedu Cedevite da bi naknadno koef. narastao na čak 1,60 što se ne događa baš često!

Mislim da će biti zanimljiva utakmica, dvorana će biti prepuna, ali Cedevita je ipak kvalitetnija. U polufinalu su imali malo neozbiljan pristup a još se sjecam i onog poraza Cedevite u Zadru od prije mjesec dana. Mislim da će danas ipak kvalitetniji i iskusniji tim odnjeti pobjedu, iako sigurno neće biti lako...

Ukratko, nemam vremena za dužu analizu…Estonci vole zaigrati na koji gol više, kod prvog para to bude pogotovo na utakmicama ekipe Viimsi …drugi par, ekipe koje međusobno igraju na golove tako da bi možda ovaj drugi par naveo kao bolju opciju ali svakako da vrijedi probati oba…Što se floorballa tiče(hokej na parketu), zadnjih šest međusobnih išlo preko zadane margine. I dolje su navedeni nizovi iz hokeja koje sam „povadio“ kroz trenutnu statistiku pa ako nekoga zanima.

RUKOMET

ESTONIA Meistriliiga

18:00 Viimsi/Tooriistamarket – Arukula  62.5+ (1.85) 36:32 WINNN

RUKOMET

ESTONIA Esiliiga

18:00 Tartu Ulikool – Polva Serviti  61.5 (1.85) 36:28 WINNN

FLOORBALL

FINLAND Salibandyliiga

17:30 Classic-Koovee  12.5+ (1.72) 7:4 LOSE

---------------------------------------------------------------------------

ZA SVE LJUBITELJE HOKEJA…STATISTIKA

Izvađeni trenutni nizovi…iako neke lige uskoro počinju s playoff-om to će vrijediti i za daljnje takmičenje ovisno o klubovima koji su prošli dalje. Velikim i debljim slovima su otisnute ekipe koje su u trenutnom nizu.

RUSIJA

Nisu izgubili u nizu

15:00 YEKATERINBURG - Metallurg Magnitogorsk  7 u nizu

17:30 SOCHI - Medvescak Zagreb  6 u nizu

Nije odigrao 5.5+ kod kuće

17:30 CHEREPOVETS – Podolsk 6 u nizu

Nije odigrao 1. trećinu oba daju gol

17:3' JOKERIT - Sp. Moscow  6 u nizu

Nije odigrao u gostima 1. trećina oba daju gol

17:30 Yekaterinburg – METALLURG MAGNITOGORSK  9 u nizu

Nisu odigrali X 

17:30 CSKA MOSCOW – DYNAMO MOSCOW  7 odnosno 6 u nizu

Nisu odigrali kod kuće X

17:30 CSKA MOSCOW – Dynamo Moscow  17 u nizu

17:00 LOKOMOTIV YAROSLAVL - Slovan Bratislava  11 u nizu

18:30 DINAMO RIGA - SKA St. Petersburg  8 u nizu

-----------------------------------------------------------------------------------------

ŠVEDSKA

Porazi kod kuće

19:00 MALMO – Vaxjo  5 u nizu

Nisu odigrali 5.5+

19:00 MALMO – Vaxjo  7 u nizu

19:00 Brynas – ROGLE  9 u nizu

Nije odigrao 5.5+ kod kuće

19:00 MALMO – Vaxjo  10 u nizu

Nije odigrao 1.trećina oba daju gol

19:00 MALMO – Vaxjo  10 u nizu

19:00 SKELLEFTEA – Lulea  7 u nizu

Nisu odigrali 1.trećina oba daju gol kući

19:00 SKELLEFTEA – Lulea  7 u nizu

19:00 MALMO – Vaxjo  7 u nizu

Nije odigrao kod kuće X

19:00 BRYNAS – Rogle  8 u nizu

Nisu odigrali X u gostima

19:00 Malmo – VAXJO  15 u nizu

19:00 Skelleftea – LULEA  16 u nizu

------------------------------------------------------------------------------------------

FINSKA

Nisu odigrali 5.5+ kod kuće

17:30 IFK HELSINKI – Tappara  7 u nizu

Nije odigrao X u gostima

17:30 Karpat – ASSAT  10 u nizu

------------------------------------------------------------------------------------------

USA

Nisu odigrali X u gostima

03:00 Edmonton Oilers – MINNESOTA WILD  10 u nizu

Zadar - Cedevita

Lokalne kladioncie su ovo stavile kao bonus tip i smanjile koef na Cedevitu sa 1,80 na 1,60.

Na internetu su bet365 i unibet otvorile sa 1,30 na pobjedu Cedevite da bi naknadno koef. narastao na čak 1,60 što se ne događa baš često!

Mislim da će biti zanimljiva utakmica, dvorana će biti prepuna, ali Cedevita je ipak kvalitetnija. U polufinalu su imali malo neozbiljan pristup a još se sjecam i onog poraza Cedevite u Zadru od prije mjesec dana. Mislim da će danas ipak kvalitetniji i iskusniji tim odnjeti pobjedu, iako sigurno neće biti lako...

Odlično, odlična kvota kad se samo sjetim da je jutros bila mizernih 1,30 pa uopce nisam htio pisati. Da u lokalima je bila 1,80 sto je bilo izvrsno ali brzo su je srušili. Jucer sam pisao o Zadar-Cibona, jako nekvalitetna napadačka prezentacija Zadra pogotovo u prvom pol i ne poprave li znatno igru danas nemaju što tražiti. Realno i ne znam kako je Zadar jučer dobio, cijelu utakmicu su lošije stajali i Cibona je držala tempo, ali dvije lude trice Delaša u samoj završnici su okrenule utakmicu. Danas će dvorana biti puna do čepa to je sigurno i bit će bolja atmosfera nego jučer i mislim da će utakmica biti na nož i da će odlučivati nijanse gdje bi Cedevitina pojedinačna kvaliteta trebala doći do izražaja. Zadar se puno oslanja na vanjske šuteve i ukoliko ti šutevi zakažu gotovo je. Zadar je dobio oba puta Cedevitu ove godine, no jako je teško dobiti 3 put u sezoni kvalitetnu momčad kao što je Cedevita koja je uostalom jedan od favorita za osvajanje ABA lige što je jučer i sam izjavio junak utakmice Ante Delaš. Meni srce govori da ne igram jer jako bih želio da Zadar uzme ovaj trofej, no znamo da se klada ne igra srcem. Kvaliteta je neupitno na strani Cedevite i ukoliko odigraju u razini svojih mogućnosti pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Pogotovo se isplati uzeti po ovoj povećanoj kvoti. Ukoliko se neko kladi u lokalima preporučio bih u kombinaciji sa Pullenom više od 14,5. Zadar jako loše brani play poziciju i Zadrov Cosey mi se ne sviđa baš pogotovo obrambeno te bi igrač kakav je Pullen to lako mogao iskoristiti.

EDIT- Pullen odigrao najlosiji mec u sezoni

Drugari evo jedan mali info.. naime, Napoli danas igra bez ovih igraca: Higuain, Hamsik, Insigne, Albiol, Koulibaly... ocigledno se okrecu ka ligi a ne ka Evropi.. mali oprez za one koji bi igrali na njih. Ja danas igram ovo: Cedevita 2 (Prepisujem od vas koji ste je napisali ovde), Liverpool 2 - Jednostavno Klopp je to.. sumnjam da ce Liverpool ovde izgubiti i ne igram ovde 2 zato sto je Liverpool odlican nego naprotiv, zato sto je Augsburg ocajan.. licno sam ih gledao uzivo kada su igrali sa Partizanom, raspali Partizan ih je takticki nadigrao, nisu nista posebno, u ligi su 14 i samo 1 bod iznad zone ispadanja tako da ih Evropa sigurno ne zanima koliko ih zanima opstanak. Negde sam takodje procitao da ce veceras odmarati Trohovskog i Bobadilju, koji su im po meni najbitniji igraci. I moj treci tip za danas je Sevilla 1-1, jedostavno Sevilja je po meni favorit za osvajanje LE, kuci im dolazi Molde koji je poslednju takmicarsku utakmicu odigrao 10 decembra protiv Ajaxa. Ovde ocekujem 3-0 ili 4-0, da ce Sevilja kuci zavrsiti posao.

Znaci, Cedevita 2 (1.55), Liverpool 2 (2.00) i Sevilla 1-1 (1.40), kvota 4.28, na 20e igram :-) srecno svima

TENIS - ITF
Cuernavaca ITF, quarterfinal, hard, women

Naydenova - Coopersmith
TIP: 2
KOEF: 2,90

16 godisnja Coopersmith....zenska koju sam pratio na turniru u Čakovcu kada je iz kvalifikacija dosla do pobjede!!! Curica je igrala fantasticno...poslije nije imala nekih uspjeha...ali u ovim kvalifikacijama je izgubila samo 2 gema i izgleda odlicno....Protivnica 23 godisnja bugarka...nikakvi uspjehi u karijeri...ove godine u 4 turnira..samo dvije pobjede...Ovo mi mirise na iznenadenje...i sigurno da ce mlada amerikanka biti veliko ime u buducnosti..nadamo se pobjedi ovdje...neki manji ulog..ali vrijedan ispratiti

Ne kuzim zasto cijelo vrijeme govorite da se u zemaljskim kladionicama crveni ne racunaju kao 2 zuta kad vam u lutriji lijepo stoji objasnjenje :

Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona.  

Pomalo neobičan četvrtak :)
Puno prijedloga, sa dosta toga se i ne slažem ali to je najnormalnija stvar. Svatko ima svoje mišljenje i to apsolutno poštujem.

Anderlecht - Olympiakos
tip: over 4,5 kartona @ 1,95

Sudac: Bebek

Sve je napisano. Još bi dodao da je po meni ovdje Anderlecht u prednosti. Od Olympiakosa je ostalo samo ime a povijest ne pobjeđuje. Dinamo ih je 'morao' pobjediti u obje utakmice ali su obje izgubili. Uspoređujem utakmice s Dinamom jer sličnu utakmicu očekujem i danas. U utakmicama s Dinamom bilo je 6 i 4 kartona. 4 je bilo kada je sudio Tagliavento ali on vrlo često ostaje u underu i razlika u kriteriju iz njega i Bebeka je velika.
Vjerujem da će biti puno napada s obje strane a to znači i puno prekršaja kako bi se ti napadi zaustavljali. Ako će se Bebek držati kriterija i svog prosjeka, ovo ide preko ponuđene margine.

Augsburg - Liverpool
tip: over 4 kartona @ 1,8

Sudac: Fernandez - ove sezone je u 18/20 (90%) utakmica pokazao 4 ili više kartona. Dvije koje su ostale u under su bile klada je Barca pobjeidla Levante 4-1 te kup utakmica između Atletico Madrida i trečeligaša.

Augsburg i Liverpool nisu ekipe koje dobivaju puno kartona ali vjerujem da je to iz razloga jer igraju u takvim ligama. I u Njemačkoj i u Engleskoj se ne sudi puno prekršaja niti kartona a ovdje imamo suca koji dolazi iz totalne suportnosti i koji ima totalno suprotni kriterij.
Augsburg je u Bundesligi među najnekorektnijim ekipama, sa prosjekom od dobivena 2 kartona po utakmici ali i sa prosjekom od preko 16 prekršaja po utakmici što ih također svrstava u sam vrh Bundeslige. Ova sezona im ne ide po planu, nakon sjajne prošle i siguran sam da će se htjeti iskupiti navijaćima sa što boljim partijama u EL. Zar ima bolje prilike od utakmice protiv velikog Liverpoola?! 
Liverpool s druge strane također igra sezonu za zaborav. Jedino pozitivno je Klopp koji će sigurno napraviti dobre stvari ali trebat će tu još puno utakmica i puno novih igrača. Liverpool u gostujućim utakmicam u Premier ligi također ima prosjek od 2 kartona po utakmici ali znamo kako i šta se tamo sudi, te da bi protivnik dobio žuti karton moraš šepajući izaći iz terena.. Klopp je najavio nekoliko promjena u sastavu što nije loše, dapače to je razlog više da utakmica bude izjednačenija i neizvjesnija. Da je netko prije 5,6 godina rekao da bi Liverpoolu bio veliki uspjeh osvajanjem EL rekao bi mu da je lud ali eto, kada padneš nisko zadovoljavaš se i sa malim stvarima. Stoga vjerujem da bi i navijači i igrači i Klopp bili jako zadovoljan kada bi osvojili EL tako da očekujem motivirane i borbene goste.
Imamo ekipe koje su navikle na kriterij sa puno kontakta a imamo suca koji vadi kartone svaki za svaki 4-5 prekršaj..
Po meni ovo ide dosta iznad postavjene margine.

Sevilla - Molde
tip: under 4,5 kartona @ 1,8

Sudac: Mažeika - prosjek između 4-5 kartona po utakmici.

Sevilla uhvatila formu, brane titulu u EL i sve osim pobjede barem 3 razlike je iznanđenje.
Gosti 2 mjeseca bez prave utakmice, pitanje je koliko su spremni i koliko se uopće nadaju protiv favorizirane Seville.
Bez obzira na to oni su i do sada dobivali jako malo kartona u EL. U 1/6 utakmica preko 2 kartona, a u svojoj ligi su na prosjeku od 1 kartona po utakmici.
Sevilla je u LP igrala sa velikim protivnicima te iako su gubili utakmice su na prosjeku između 1-2 kartona, stoga ne vidim razlog zašto bi bilo drugačije u utakmici u kojoj će vjerojatno do poluvremena sve biti rješeno.

Marseille - Atletic Club
tip: over 4 kartona @ 1,8

Sudac: Thompson

Već je dosta napisano o ovome paru pa nema razloga duljiti osim da kažem da se slažem sa svime napisanim!

Sretno!

Ne kuzim zasto cijelo vrijeme govorite da se u zemaljskim kladionicama crveni ne racunaju kao 2 zuta kad vam u lutriji lijepo stoji objasnjenje :

Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona.  

Zato jer je tip oklade glasi "Broj žutih kartona" i ne vjerujem da će ti priznati taj crveni, dok u online kladionicama tip oklade glasi "broj kartona".

zato u SS piše sljedeće

kartoni_Sss.jpg

znaći za jednog igrača max 2 kartona

vjerojatno nisi citao moj post da hl moze stornirati listic iako ti je dobitni bez objasnjenja jer je to u njigovom pravilniku.. eto zato NE hrvatska lutrija....

Evo jedan moj double koji cu odigrat

Augsburg - Liverpool 2@2,10

Opće je poznato da engleski klubovi ne cijene baš europsku ligu kao klubovi drugi liga. Međutim Liverpool trenira Klopp koji bi vjerujem htio osvojit i HNL sa Liverpoolom da moze. Uz to klopp je njemac i suguran sam da je pripremio takticki svoju momcad za augsburg savrseno posto zna kakav se stil igre gaji u njemackoj. liverpool ima par izostanak al nemaju toliko utjecaja na prvu momcad osim mozda skrtela kojeg mjenja k.toure ali koji je i pokazao da je u solidnoj formi i da moze odraditi posao odozada. Augsburg s druge strane pati dosta igranjem u EL, jer u bundesligi stoje ne bas najbolje a i nisu trenutno u nekoj zavidnoj formi sto pokazuje podatak samo 2 gola u posljednje 4 utakmce i osvojena 2 boda. tako da smatram da liverpool bi ovo mogao dobiti. Ako netko zeli malo sigurnije preporucam onda tip liverpool dobiva barem jedno poluvrijeme @1,70.

Borussia Dortmund - Porto 2+golova @ 1.70

Borussia Dortmun i Porto su ekipe koje vole igrat, traze loptu i sigurno da cemo i danas vidijeti napadacki nogomet. Borussia dortmund ima zabijenih 14 golova u zadnjih 5 utakmica doma sto je prosjek od skoro 3 po utakmici te vjerujem da danas mogu i sami pokriti ovu marginu pogotov zato sto bi Aubameyang trebao zaograti danas nakoj lakse ozljede uz ostatak prvotimaca jer ne vjerujem da ce kalkulirat posto za bayernom u bundesnligi zaostaju 8 bodova a to ce ipak tesko uhvatiti ali zato su na drugoj poziciji dosta mirni i mogu se malo vise okrenuti EL. Porto s druge strane je mozda i izcrpljen nakon utakmice s benficom ali pobjedom protiv najljuceg rivala sigurno su se napunili samopouzdanjem i vjerujem da se nece danas braniti posto imaju par izostanak u obrani sto radi karona sto radi ozljeda i mislim da ce pokusati u gostima barem gol dati pa onda na svom terenu probati i nesto

Vise.

Ako netko isprati sretno :)

Augsburg-Liverpool 2 (1.85)

Sada kada sam vidio službene postave morao sam ovo odigrati,Liverpool igra u najjačem mogućem sastavu sa vrlo moćnim trojcem u napadu koji čine: Firmino,Sturridge,Coutinho tu su još i Henderson i ostali,svakako jako moćan sastav Liverpoola koji bi protiv Augsburga trebao pokazati svu svoju raskoš,Augsburg u jako lošoj formi i situaciji u Bundesligi i vjerujem da ovdje Liverpool može doći do pobjede.

Eto samo kratko,utakmica ubrzo počinje i morao sam ovo podijeliti,mislim da je ova kvota svakako value,Liverpool nakon velike pobjede protiv Aston Ville sigurno prepun samopouzdanja i kako Klopp dobro poznaje Njemačku pa tako i Augsburg vjerujem da ovdje za njega iznenađenja neće biti.

A ako im je to hendikep protiv ovih norvezana nemoraju ni igrat haha.

Bebek vec krenuo kartonirat. Dortmund poveo

Bože mili....Ovo su sada već komedije. Pa tko Napoleona drži na klupi...ovo je komično šta i kako MuFc izgleda na terenu..... Možda još nekih 300mil € pa da mogu pobijedit predzadnje u Engleskoj ili ekipe koje su još uvijek "na praznicima". Tragikomično

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 20. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 19.11 (UTORAK) do 21.11. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE! Kolega @vjekos ima pravo postaviti dva para ovo kolo, s obzirom da je njegov par iz prošlog kola odgođen. Kolega @zeko1088 je diskvalificiran iz natjecanja.
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 20. kolo Posljednje Šanse za period od 19.11. do 21.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use