Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.02.2016.

Celt

Recommended Posts

Danas u 18:30 je na programu zaostali meč španske Primere, pa da vidimo neki osnovni info...

Sporting Gijon vs Barcelona

Domaći će biti bez tri važna igrača iz svake linije zbog povreda, Bernardo (odbrana), Ndi (veza) i Sanabria (napad). Poseban motiv će imati Alen Halilović koji je na posudbi upravo iz Barse. Njihov trener Abelardo je izjavio da je moguće da će šansu pružiti i nekim mladjim igračima kako bi one iskusnije sačuvao za sledeća dva meča kada igraju protiv izravnih konkurenata za opstanak u ligi. 

Gosti imaju samo jednog ozledjenog igrača (Rafinha), a Alba i Roberto su ostali doma po odluci trenera. Inače, Luis Enrique i Abelardo su životni prijatelji s' obzirom da su rodjeni u istom gradu, iste godine i da su igrali dugo godina zajedno u oba tima koja igraju danas. Danas se očekuje kiša u vreme utakmice, a glavni sudac je http://ie.soccerway.com/referees/ricardo-de-burgos-bengoetxea/98350/.

Danas tako bogata ponuda a tako malo prijedloga. :P

l25GqBP.png

Roma - Real Madrid

Pomalo sam iznenađen ovako visokim koeficijentom na Real Madrid. Ok, imaju uzvrat doma u kojem bi vjerujem da bude potrebe mogli i nadoknaditi negativni rezultat, međutim Roma je ove sezone, pogotovo zadnjih mjeeci pokazala jako malo. Za moj ukus su najveće razočaranje Serije A, pisao sam o tome koliko su loše prije nekih mjesec dana igrali, čak mislim da je bio i niz od 6-7 utakmica u nizu kod kuće u kojima nisu slavili. 

Real Madrid je IMO barem za dvije klase kvalitetnija i iskusnija ekipa i vjerujem da su sposobni slaviti već u provj utakmici.  Kao sigurniju opciju odigrao sam da Real Madrid dobiva barem jedno poluvrijeme.

Utakmice za kartone mi danas nisu, niti ekipe a niti suci tako da bi to, barem do uzvrata, izbjegao. 

5vDRwQD.png

Uz to neka razrada za Barcelonu bi se mogla naći, ima par utakmica rukometa, igra se polufinale hrvatskog kupa, a i skijanje je danas na rasporedu...

Slobodno stavite i vi svoje prijedloge...

Btw. vezano uz NetBet promociju za utakmicu PSG-Chelsea, tko nije vidio, otvoren je podforum pa molim da tamo podijelite razvoj događaja... 

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/3854-netbet-promocija-za-utakmicu-psg-chelsea/page-2#entry32072

Roma-Real Madrid  GG

Rosenborg-Odd(prijateljska utakmica) +2,5

Čilić-Haase 2:0

Thiem-Schwartzman 1

Gent-Wolfsburg 1

Moji prijedlozi za danas,stvarno nemam vremena za pisat analizu ovaj put ali parovi nisu izabrani nasumično,jedino ovaj zadnji prijedlog na pobjedu Genka je onako malo rekreativniji ali također ima svoje šanse s obzirom na izostanke Wolfsburga i igru koju pokazuju u zadnje vrijeme te uz odličnog domaćina kakav je Gent sve je moguće.pozdrav.

Danas cu iznijeti ovdje par mojih prijedloga pa ako nekog zainteresira,neka slobodno uzme.

20:15 Lowen-Flensburg over 50,5 @1.85

-utakmica koja ima danas veliku važnost,iako ima još do kraja sa današnjim ishodom utakmice već će se neke stvari jasnije moći vidjeti.Lowen je u dobrom naletu,sa današnjom pobjedu otvara im se mogućnost doći do toliko željenog naslova.S druge strane Flensburg je dobio krila nakon pobjede od +10 protiv još jednog favorita za naslov(Kiela).Imaju strašnu momčad punu dobrih igrača,tako da to treneru Vranješu otežava dosta posao jer skoro svaku tekmu mora odlučit koga maknut iz zapisnika.Ova margina od 50 golova sasvim mi je prihvatljiva.iako i Lowen i Flensburg imaju odlične golmane.S jedne strane Ristovski s druge strane penzioner Andersson.Izuzev odličnih golmana,mislim da bi danas mogli vidjeti brzi rukomet,sa brzim centrima a i oba tabora imaju odlične igrače da nebi tekma otišla preko 50 golova.

18:30 Kiel-Wisla Plock over 56,5 @ 1.85

-isto kao i kod prvog para igram na over golova.Kiel muku muči sa ozljedama,danas im nema par odličnih igrača(Dissingera,Wienczeka,upitan je Weinhold,dok je kapetan Rene Toft Hansen također van stroja).Danas mi je neupitna pobjeda Kiela,iako su mozda još pod dojmom one zgube u prvenstvu od -10 protiv Flensburga,ali moraju se okrenuti sljedećem meču a to je upravo danas,protiv Wisle.Sljedeću prvenstvenu igraju protiv Leipziga i danas mislim da će sve karte podrediti ovom meču i pobjedi protiv Wisle.Za Wislu necu puno govoriti,osrednja ekipa,imaju nekoliko dobrih igrača.Zadnju međusobnu utakmicu Kiel je dobio u gostima sa 23:37.Iako danas ne ocekujem oko 70 golova,smatram da bi nekih 60 golova svakako moglo pasti.

20:45 AS Roma-Real Madrid over 4,5 yellow cards @ 1.75

Mislim da bi ovo moglo proci dosta lako iako su kartoni lutrija,rijetko šta danas nije u današnjem sportu.Roma u ekipi ima sigurno tri četiri potencijalna igrača koja bi danas mogla dobiti karton dok i Real nije šparan na kartonima.Prvi dvoboj je,sigurno je to da će vučica probati izvuci maximalan rezultat sa ove tekme mkr ce im biti teško.Sudac utakmice je Kralovec,koji je svojim kartoniranjem pogodan za ovaj tip.

20:00 Alba-S.Oliver Basket under 163,5 @ 1.40
-iako u međusobnim utakmica nerijetko su prolazili ovu današnju granicu,smatram da danaas Alba neće zabiti više od nekih 95 koševa jer je trener gostiju izjavio da moraju biti bolji i kompaktniji u obrani te da iz zadnjih međusobnih susreta moraju ispraviti sitne pogreške.Iako je Alba ogroman favorit i dobit ce ovu tekmu je ima dobar igrački kadar i širinu,zadnju tekmu ih je šut išao sam tako,imali su odličan postotak za 2 i 3 poena,smatram da nemogu imati i tako dobru šutersku večer i večeras.Uzeo sam najvišu granicu,mislim da se isplati odigrati po toj granici.

Pre nego napisem predloge za tenis, apsolutno podvlacim Goksimov tip. Ko je ovde lud? Jedna Roma koju sam gledao zadnja 3 meca u Serie A, ukljucujuci i zadnji protiv Carpija gde su dobili zahvaljujuci greskama odbrane domacih (ako ova 3 meca predstavljaju dobru formu, kako li su tek izgledali kad su bili u losoj formi?), protiv Reala koji gazi sve pred sobom i igra atraktivan i efikasan fudbal.

Otkad je Zidane preuzeo tim, osetila se dobra atmosfera medju igracima, Zidanu ce ovo biti prva utakmica Lige Sampiona na klupi Reala i sigurno ce spremiti tim za pobedu. Roma donekle dobra u odbrani i sredini terena (govorim za prilike Serie A), ali napad je kriminalan. Obozavam Dzeka, ali njegova forma je blago receno veoma losa. Protiv Carpija nije bukvalno mogao povezati 2 uspesna dodavanja, toliko izgubljenih lopti i toliko neuspelih pokusaja prodora. Spalleti ce verovatno ponovo startovati sa Dzekom jer ga forsira a i nema neke bolje alternative. Ocekujem da Real ovo dobije bez vecih problema

Dzumhur-Dimitrov under 20.5 @1.79 marathonbet

Kvota je u padu, a kako i ne bi kad je razlika u kvalitetu ovakva. Dimitrov je odigrao veoma dobar mec pre neki dan protiv Sele. Resio u 2 kratka seta i nije se nesto mnogo potrosio. Dzumhur je takodje odradio veoma dobar posao. Uspeo je dobiti BEranklisa protiv kojeg je igrao pre toga 3 puta i uvek gubio bez osvojenog seta. Bas mi je drago za Dzumija posto svake sezone biva malo bolji, ali ovde moramo biti realno. Dimitrov je klasa iznad Damira i ne verujem da ce Dzumhur voditi glavnu rec ovde u nijednom setu. Ocekujem 2 kraca seta, a trenutno marathonbet nudi po meni najbolju granicu sa veoma pristojnom kvotom koju cu uzeti

Butorac/Lipsky-Chardy/Paes, Butorac/Lipsky @1.64 marathonbet

Jos jedan par koji bi mogao doci a kvota nimalo losa. Butorac i Lipsky sigurno puno uigraniji par, igraju zajedno vec neko vreme, i imaju solidne rezultate na hardu. 2015-u su odradili veoma dobro, gubili od jacih parova al islabije uglavnom dobijali rutinski. Chardy/Paes nisu jedan od slabih parova, ali svakako po meni slabijih u odnosu na njihove protivnike. Paes a bogami i Chardy su znali dogurati daleko na dublovima, samo ne zajedno. Igraju tek 2 meca i oba su gubili u 2 seta. Protivnici od kojih su gubili su slicnog kalibra kao i Butorac/Lipsky, ocekujem da uigranost i jednostavno forma presudi.

KOŠARKA

KUWAIT D1 League

Al Sulaibikhat - Al Jahra  H2/-27.5 (1.83) 53:73 LOSE

Dosta zanimljiv košarkaški susret iz „egzotičnog“ Kuvajta gdje se sastaju zadnja ekipa na tablici Al Sulaibikhat sa skorom 0-15 te trenutno petoplasirana ekipa Al Jahra sa skorom 10-6. Unazad par sezona domaća ekipa je doslovno „kanta za trpanje“ a posebno ove sezone, doduše u zadnjih par kola su se malo popravili, kad kažem popravili to mislim isključivo na koš razliku. Primjerice na startu sezone su kući gubili po 65, 31, 29 razlike a isto je tako bilo i u gostima ali još izraženije tj. veći broj utakmica. Inače ne znam točno iz kojih razloga ekipa Al Sulaibikhat u par navrata nije ni odigrala svoje mečeve pa tako utakmice budu registrirane sa 20:0 za protivničke ekipe. Al Jahra je solidna ekipa zadnjih par sezona, primjera, prošlu su sezonu izgubili utakmicu za treće mjesto, sezonu prije toga su isto izgubili u polufinalu. Zadnje dvije međusobne je Al Jahra dobila sa 46 i 45 razlike. Možda malo zabrinjava podatak da se domaća ekipa u zadnjih nekoliko utakmica donekle stabilizirali što se koš razlike tiče ali jednostavno ovo se mora probati odigrati.

Zadar - Cibona  1   1,50 William Hill

Danas u 20:00 na rasporedu je polufinalni meč kupa Kreše Ćosića. Zadar već danima trese navijačka groznica, očekuje se preko 7000 ljudi na Višnjiku, grad je već danima orjentiran samo na tu utakmicu. Dodatne draži ne treba jer utakmica sa Cibonom uvijek nosi posebnu draž. Zadar je mogu reći trenutno u nešto boljoj formi, osigurali su ostanak u ABA ligi i mogu se posvetiti kupu. Igraju kući što je velika prednost i bez trofeja su već 8 godina te jednostavno ove godine njuše svoju priliku. Znači puni Višnjik, trenutno bolja forma i Zadar koji diše košarkom bi ovo trebao uzeti. Možda zvučim pomalo navijački, ali mnogo puta sam igrao protiv Zadra, to danas nije slučaj. Kvota je ok, s obzirom da u bet365 imamo pobjedu po 1,37. Slažem se s kolegama u vezi Roma-Real, te bi ovo zajedno sa pobjedom Reala mogao biti ok double.

Oriental 0 - 0 Feirense za sada je 0-0 dvica je 1.95 domacini i ovako losi medu tim danas im fale 5-6 igraca koji su suspendovani tako sma šprocitao prije nisam stigao pisati sad idem staviti na dsvicu ili hendikep 2 listic mogu objaviti ovdje da se vidi pa eto ako ko moze nek lupa na dvicu ugl mogu i napisati kojih 5-6 igraca nedostaje kod domacina dvica je za sada oko 1.95 pozzz

Za razliku od gore navedenih misljenja, ja vise naginjem prema Romi.Ni Real se ne moze pohvaliti nekom bajnom formom u gostima otkad ih je Zidan preuzeo, remi kod Betisa i pobjeda u finisu kod fenjerasa Granade. Za razliku od Garsije i beskonacno mnogo utakmica zavrsenih 1-1, Spalletti bar pobjedjuje, a ni Barsa nije slavila u Rimu.

Sto se tice drugog meca, Wolsfburg dolazi bez par vaznih igraca i kao najgora gostujuca ekipa Bundeslige, koliko god slaba belgijska liga bila, Gent je prezivio grupu, pored ekipa koje su po meni slicnog nivoa kao one koje su bile s Wolfsburgom u grupi. Vjerujem da Gent nece izgubiti.

Daniel/Sitak - Cabal/Farah over 20 @1.81 marathonbet

Mec pocinje za 15-ak minuta, nemam puno vremena za analizu, uglavnom ocekujem vise gemova bez problema, Daniel/Sitak su dobili pre mesec dana na AO i mogu veoma lako uzeti cak i set. U svakom slucaju, over gemova bi moralo doci ovde a u slucaju 6:4 6:4 kvota je VOID

Oriental 0 - 0 Feirense za sada je 0-0 dvica je 1.95 domacini i ovako losi medu tim danas im fale 5-6 igraca koji su suspendovani tako sma šprocitao prije nisam stigao pisati sad idem staviti na dsvicu ili hendikep 2 listic mogu objaviti ovdje da se vidi pa eto ako ko moze nek lupa na dvicu ugl mogu i napisati kojih 5-6 igraca nedostaje kod domacina dvica je za sada oko 1.95 pozzz[/quo

Nice

Gent - Wolfsburg

Tip:Over  4.5 cards

Šta reći tek onda za ovaj meč rasprodan stadion , najveći nogometni događaj i mogućnost uspjeha cijele Flandrije protivnik Njemci sa kojima se da igrati kojima je također ovo najveći meč u povijesti

Margina i nije prevelika meč sudi Norvežanin Moen i da i ne za kartone ali očekujem baš fajterski meč a i ulozi su ogromni

AS Roma - Real Madrid

Tip: Over 4,5 cards

Neznam koji rezultat ovdje može biti osim nekog početnog 0-0 da neko nije pod pritiskom na 1-0 Real žešći u duelima na 0-1 Roma više nema šta čekati margina mala s obzirom da sudi Kralovec jako dobar sudac za over kartona, s obzirom na spektakl na Olimpiku,na brzinu oba tima na vjerovatno puno prekida

Zadar - Cibona 1 1,50 William Hill

Danas u 20:00 na rasporedu je polufinalni meč kupa Kreše Ćosića. Zadar već danima trese navijačka groznica, očekuje se preko 7000 ljudi na Višnjiku, grad je već danima orjentiran samo na tu utakmicu. Dodatne draži ne treba jer utakmica sa Cibonom uvijek nosi posebnu draž. Zadar je mogu reći trenutno u nešto boljoj formi, osigurali su ostanak u ABA ligi i mogu se posvetiti kupu. Igraju kući što je velika prednost i bez trofeja su već 8 godina te jednostavno ove godine njuše svoju priliku. Znači puni Višnjik, trenutno bolja forma i Zadar koji diše košarkom bi ovo trebao uzeti. Možda zvučim pomalo navijački, ali mnogo puta sam igrao protiv Zadra, to danas nije slučaj. Kvota je ok, s obzirom da u bet365 imamo pobjedu po 1,37. Slažem se s kolegama u vezi Roma-Real, te bi ovo zajedno sa pobjedom Reala mogao biti ok double.

Cedevita izgubila od Kvarnera u drugom polufinalu, jos jedan razlog zasto odigrati na Zadar iako vidim da je pala kvota na 1,4. Takoder hendikep Zadra od 9,5 kojeg sam uplatio za nizi ulog u ss uobicajene kvote 3,3 je sad na 2,70

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • RASPORED GUTS-LEONARDO KUPA Članak 25. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 9.12.2024. do 15.12.2024. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 10.2.2025. do 16.2.2025. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati od 7.4.2025. do 13.4.2025. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati od 28.4.2025. do 4.5.2025. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici Finale - U petom kolu koje će se igrati od 26.5.2025. do 1.6.2025. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 20. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 19.11 (UTORAK) do 21.11. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE! Kolega @vjekos ima pravo postaviti dva para ovo kolo, s obzirom da je njegov par iz prošlog kola odgođen. Kolega @zeko1088 je diskvalificiran iz natjecanja.
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 20. kolo Posljednje Šanse za period od 19.11. do 21.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use